61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 8.1 | Gelezen: 5129x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
hoi, schreef hij mij, zoals gewoonlijk die ochtend. Geen ochtendmens was het, ik wel. Nee, ik cam nu niet, geen gezicht, schreef hij en we chatten wat. Ik ga douchen, en werken, schreef hij. Twee leuke stoute fotootjes sturend naar mij. Verse, vroeg ik nog, ja net gemaakt! Geil, een klein geil ventje was het, 28, maar toch…

Op een foto, zijn stijve piemel strak verpakt in zijn leuke onderbroekje. De tweede, zijn half stijve pik bloot. Lekker, bromde ik, en ging zelf ook douchen. Donker haar, en een klein bosje boven de flinke piemel, geil!

Die middag het bericht, IBG, wat zoveel betekend als, ik ben geil! En ja hoor, zijn harde stijve pik, op foto!

Bent u thuis, ik wil voor u rukken! Ik schreef van wel en zette de laptop aan. Slaafs en een tikje narcistisch… Maar ik klaag niet, gespannen, naakt en geil; zat ik klaar. Gelukkig had ik net een groot beeldscherm gekocht.

Hoi, zei hij en voor het eerst ook, zag ik zijn gezicht erbij! Ik schrok, want ik kende dat ventje dus toch wel.

Waarom zei hij mij dan niets, toen ik met hem praatte. Ja, ik had wel de fantasie gehad dat hij hét was…

Dat is schrikken hè, zei hij lachend. Hmm, ik ben alleen thuis, en mijn zak zit vol, kreunde hij zijn lekkere kleine lijfje tonend. Hmm, zuchtte hij en kalm op bed liggend speelde hij met zichzelf, uitgebreid, dus ook zijn tepels balzak en gaatje deden mee. Een keurig wit onderbroekje, zei hij verklarend, dat had hij aan. Een teken van geilheid, lachte ik rukkend. Hmm, laat eens zien dan? Met mijn stijve paal in beeld, kreunde hij en ging ervoor.

Oh ja, ik ben zo geil, lekker hoor; ik kom! Wauw, wat spoot hij lekker en veel. Hij schreef het wel altijd, maar… Dat iets donkere huidje, en al dat spierwitte zaad erop; zo geil! Nu weet u het, zuchtte hij nagenietend…

Opgelucht, vroeg ik rustig, nogal. Ik geil al lang op u, zuchtte hij. Dus niet in, nee, dat was om het geheim te houden; sorry. Hij woonde echt dichtbij, wist ik. En ja, mijn fantasietjes gingen vaak over hem en zijn pik!

Nu kan het wel, zuchtte hij en stuurde mij filmpjes. Geile filmpjes, waarop hij zichzelf neukte met een kaars. Ook een met een flinke lik vet op zijn piemel, waardoor je het geluid kon horen terwijl hij zich fel aftrok… Dankjewel, zei ik eerlijk, maar niet op visite komen nu hoor! Dan houdt het op, zei hij beslist. U bent mijn geile fantasie buurman. En in mijn fantasie, kan er veel; giechelde hij. Is goed, zuchtte ik, met tegenzin, want ik wilde hem nu ook proeven! En vooral lekker laten genieten. We sloten af, de spanning tussen ons was te snijden. Hij bleef me maar plagen, ik schreef hem dat ik mij niet zo lang meer kon beheersen en dan zou ik…

Volgende week, zuchtte hij alweer trekkend aan zijn stevige pik, dan zijn ze naar de camping, hij kreunde…

Is dat een hint, kreunde ik ook rukkend. Misschien, schrijf maar wat u zou willen doen met mij en mijn lijfje. Uiteraard schreef ik het, en hij rukte zijn mooie piemel weer klaar! Mag, en wat ruwer mag ook wel, hihi. Zaterdag, zijn vrije dag, en ik toevallig ook. Jammer, ze zijn weg, spullen wegbrengen. Nu had het wel gekund.

Precies, dacht ik, en helemaal gewassen, kleedde ik mij aan en ging naar hem toe. Nu schrok hij wel een beetje van mij. Ik duwde hem tegen de muur, graaide naar dat stevige ding en kneep erin. Auw, ja geil zeg! Grof zoenend likte ik zijn hals, drong me aan hem op, en hij speelde dit niet te willen. Maar stiekem wilde het wél en liet mij aan zijn hele lijf zitten! Geile buurman, wat doet u toch met mij? Zuchtte hij genietend.

Ik ga je pijpen, likken en neuken, kreunde ik; helemaal in de stemming komend. Oh ja, geil, zuig mijn piem… Dat zei hij vroeger al, toen hij bij mij douchte en de badkamerdeur op slot deed. Anders zag ik zijn piem! Grappig, ik knielde en zoog zijn kwast lekker nat af. Luid grommend ging hij komen, nu al, zuchtte ik geil. Uitkledend zag ik hoe hij beteuterd keek, op mijn grote buurmannenlijf, knul, zuchtte ik geil en zoog door.

Lang hoefde ik er niet op te wachten, gloeiend zaad spoot hij uit zijn geil piem. Alles schoon, kreunde ik geil. Jah dat weet u toch, en dan, ik zag uw auto nog staan, zei hij vals lachend. Omdraaien, zuchtte ik en voor het eerst voelde hij mijn tong langs die ster gaan. Geweldig, zuchtte het geile ding. Maagd, zuchtte ik vragend.

Ja, alleen een kaars, loog hij. Want ik had hem ook al met een dildo bezig gezien, zo intens geil was dat!

Grommend vingerde ik hem, met een natte vinger. Oh ja, grote vingers buurman, genade; kermde hij nu.

Echt niet, ik ga je lekker neuken, kreunde ik bronstig als een stier. Dat was zijn wens, al die tijd al geweest. Liever had ik hem gestreeld bespeeld en oeverloos gepijpt en gelikt, maar ja. Hij ‘’vluchtte’’ naar zijn kamer. Kruipend over zijn bed, om aan mij te ontsnappen, bleef hij midden op dat bed stilstaan. Weer dook ik op zijn ietwat romige kont. Jaste snel mijn paal, en keek in de spiegel achter dat bed. Oh nee, het gaat gebeuren, hè?

Reken maar, kermde ik, nu ook helemaal in de stemming. Vet erop, tegelijk met zalf, en erin dat dingetje…

Goed geoefend had hij, voelde ik. Precies na het aanzetten van mijn forse eikel, tegen dat sterretje; ontspande hij! En zo gleed ik in dat nauwe maagdelijke gaatje. Soepel wel, kreunde ik zwetend, want gods wat was het al warm. Al waren wij ook heet, zachtjes neukte ik zijn kont door. Plagend sloeg ik op die bolle billen en graaide naar zijn pik. Grote pik meneer, hijgde hij en liet mij zijn pik knedend rukken. Oh ja, ik kom, zei hij met een alweer keiharde paal. Hij was al hard toen u in mij ging, zuchtte hij geil en eerlijk. Hmm, zuchtte ik en neukte.

Oh ja, alleen neuken, dan kan ik al spuiten hoor, zuchtte hij genietend. Die reus eindelijk in mijn kont, zalig! Dus, dit wetend, neukte ik en hield zijn geile lijf met mijn grote handen om zijn heupen, goed en stevig vast. Geile buurman, kom ook, ik kom zo klaar hoor! Zei hij bezwerend, of hij mij wilde waarschuwen, dat lukte!

Hij spoot en ik ook, gloeiende wat was dat lekker en eh apart. Ik viel om, ben je echt nog maagd, zuchtte ik. Nee, lachte hij, maar dat vertel ik nog wel; op skype! Waarom mag ik dat dan nu wél? Omdat u lief bent, zuchtte hij, en ik het nu ook wil! Als was in zijn handen, eh armen, kuste ik zijn zachte wang, en prees hem. Douchen, een handdoek hoor, anders krijgt mijn ma een flauwte, denk ik. Ook weer zoiets, hij woonde thuis. Dus ontvangen, en zeker mannen, was niet mogelijk. Dat is goed, ik droog mij dan af, en jou lik ik af, zei ik.

Na het douchen trok ik weer lekker aan zijn piem. Geil zeg, heb ik over gedroomd, zuchtte hij weer hijgend… Gelukkig spoot hij nu niet zo snel, maar genoot er veel meer van. Geil man, nu kan ik ook bij u op visite… Graag, iedere week? Lachte ik grappend, nee, zei hij, iedere dag! U pijpt zo lekker, zei hij, vals lachend…

Is dat een hint, zuchtte ik en knielde vlak voor hem, midden in de kamer! De gordijnen nog dicht, dus…

Oh ja, zei hij, mijn bek neukend. Zalig joh, zei hij weer en neukte mijn bek krachtig tot hij me onderspoot.

Leeg, lachte ik, zijn piem optillend. Hij knikte, echt wel, sjees wat geil! We kleden ons aan, en gingen uit eten. Om het te vieren, zuchtte ik. De volgende ochtend bracht ik de handdoeken, vier, terug naar hem, gewassen.

Helaas woont hij nu op zichzelf, nou ja, samen. Maar toch zeker drie jaar hebben we nog seks gehad, af en toe, met elkaar. Voor zijn ouders was het wennen, maar ze steunen hem. Dat wij ooit, houden we maar voor ons…
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.1
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.4
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0