61.787 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 4364x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sex Godin Nina - 8
Heerlijk lag ik in dromenland. Ik was in een kamer beland met meerdere naakte dames. Mijn zicht was wazig en toch ook scherp. Ik kon duidelijk zien dat de dames een prachtig figuur hadden. En ze deden me denken aan het prachtige figuur van Nina. Maar op één of andere manier kon ik hun gezichten niet scherp krijgen. Een prettig gevoel kwam er rondom mijn schaamstreek. Ik begreep dat ik van de dames een stijve had gekregen. Ik keek snel om mij heen om te zien of ik Nina zag. Maar kon haar niet vinden. Meteen voelde ik hoe mij lul werd opgeslokt door een dame. Ik keek naar beneden of ik kon zien of het Nina was. Maar haar gezicht was nog steeds niet scherp in beeld. Ik keek angstig om me heen maar ook nu kon ik Nina niet vinden. Ik riep ‘STOP, dit wil ik niet, dit mag ik niet van Nina!!!’. En trok meteen mijn lichaam naar achteren zodat mijn lul haar mond verliet.

‘Het is goed, Rick. Laat je maar lekker gaan. Het mag van mij’ hoorde ik op lieve fluistertoon. Maar toen ik rond keek kon ik nog steeds geen Nina ontdekken. De dame die voor mij op haar knieën zat nam mijn pik weer in haar mond en vervolgde haar pijp kunsten. Ik was nog steeds gespannen tot ik nogmaals hoorde ‘het is goed Rick. Kom maar lekker klaar, laat je maar gaan!’. De stem van Nina klonk zacht en gemeend dus ik liet me gaan.

Ondertussen was ik al twee fases van mijn slaap stadia gepasseerd. Vanuit mijn diepe slaap was ik naar lichte slaap gegaan en nu zat ik in mijn remslaap fase. De dame deed erg haar best en omdat ik nu een goedkeuring had gehad van Nina kon ik me ontspannen om nog meer te genieten. Mijn ballen werden vast gepakt en de druk op mijn zaadreservoir werd verhoogd. Ik begon te kreunen en te hijgen.

Ondertussen was ik van mijn remslaap in doezelstand beland en de wereld werd langzaam helderder. Ook omdat ik mijn orgasme langzaam voelde opkomen. ‘Kom maar klaar, Ricky’ klonk er nogmaals zacht. Het klonk duidelijk naar Nina haar stem, dus het was goed. Ik kon me nu helemaal overgeven aan mijn heerlijke gevoel. De dame deed uitstekend haar best en al snel voelde ik mijn orgasme opkomen. Mijn zaad vond zich een weg naar buiten toe en op het moment dat ik klaar kwam ontwaakte ik ook uit mijn doezel stand. Mijn orgasme kon ik niet meer stoppen en kwam heerlijk met een harde schreeuw klaar.

Op het moment dat ik uit gespoten was keek ik naar mijn lul en zag dat Nina deze in haar mond had en daardoor mijn zaad opving in haar mond. Ze keek me met pretoogjes aan en toen ik uit gespoten was. slikte ze langzaam mijn romige goedje door.

‘heerlijk zo’n warm ontbijtje.’ En met een grote glimlach kwam ze gestrekt naast me liggen.

‘Is dit lekker wakker worden, Ricky?’ vroeg ze.

‘Echt wel, maar ook raar.’ Was mijn repliek.

‘Hoezo raar?’ wilde Nina weten.

‘Nou, ik droomde dat ik in een kamer was met meerdere dames. En eentje daarvan begon me te pijpen. Maar ik wou het niet omdat ik jouw niet zag. en daardoor geen goedkeuring kreeg. Maar opeens hoorde ik jouw stem, en liet ik het vrij toe allemaal’.

‘Daarom draaide je zo met je hooft en riep ‘STOP’.

Ik knikte bevestigend.

‘Zal ik jouw nu klaar likken, Nina?’

Ze keek me lief aan en zei ‘Nee, dat hoeft niet.’ En ze gaf me een kus.

‘Maar je hebt mij ook klaar laten komen?’ zei ik met een schuldgevoel.

‘Ja, dat heb ik gedaan omdat je misschien een zware dag gaat meemaken vandaag. Dus wilde ik de druk erbij je afhalen.’ Zei ze met een knipoog.

‘Ja, dat was lekker. Maar moet bij jouw dan niet de druk eraf?’

‘ECHT NIET, ik kan er makkelijk tegen. En voor mij is het toch een win/win situatie. Of je word vertroeteld en we hebben vanavond heerlijke seks. Of je bent opgefokt en je neemt me net zo hard als een paar weken geleden toen je boos op Maaike was en hier naar toe kwam. Dus win / win zou ik zeggen.’ En ze kuste me nogmaals.

‘Kom luilak, aankleden en ontbijten’ en ze sprong meteen het bed uit. Ik kwam langzaam omhoog en pakte mijn telefoon omdat deze een geluidje gaf. Het was Wanda die mij appte met de tekst ‘Veel plezier vandaag, ik hoop dat ze lief zijn op je werk voor je’. Afgesloten met een kus smiley.

Toen ik verder keek zag ik ook een berichtje van Maaike, Suzan en Kelly. Alle drie wenste ze me een fijne dag toe en hopen dat ik niet te hard werd aangepakt. Blijkbaar had Nina het ook tegen Suzan en Kelly verteld. Wat eigenlijk wel logies was, ze zijn ten slotte BFF van elkaar.

Ik moest er toch wel om lachen en kreeg een leuk idee. Ik maakte een groepsapp aan met de naam ‘Ricky’s Harem’. Zo kon ik ze allemaal tegelijk bedanken en melden hoe het gaat vandaag. Ik type meteen de tekst ‘Bedankt knappe jonge dames!’ en sloot af met een kusje en een hartje.

Vanuit de woonkamer hoorde ik Nina hard roepen ‘RICKY’S HAREM!!!. Is het naar je bol geschoten?’. Haar lach erachter aan verraadde dat ze het eigenlijk wel geestig vond. Ik kreeg meteen bericht terug van de dames in de vorm van allemaal lieve smiley’s.

Nina en ik maakte ons klaar om naar ons werk te gaan en toen we samen aankwamen, nam Nina plaats achter haar desk en gaf haar een dikke zoen om vervolgens ook naar mijn plek te gaan. Nadat ik me had geïnstalleerd achter mijn bureau, opende ik mijn mail en die zat vol met allemaal berichtjes. Snel ging ik ze door en moest om bijna allemaal lachen. Van ‘Lekker gast, heb je mijn droom verpest!!’ tot ‘Goed gedaan jochie, jullie zijn een mooi stel’. De meeste hadden een leuke ondertoon op ééntje na. ‘BLIJF VAN NINA AF. ZE IS VAN MIJ!!!’. Er zat geen naam van de verzender bij, en ik liet het maar zo. Alle andere berichten waren ten slotte allemaal leuk.

Ook in de lunch pauze werden zowel Nina als ik hartelijk gefeliciteerd. Nina boog zich naar me toe en fluisterde ‘valt het een beetje mee hoe ze je behandelen?’. Tussen mijn happen van mijn broodje door, knikte ik van ja. Toen mijn mond leeg was antwoordde ik ‘Ik begrijp niet waarom ik zo gespannen was. iedereen reageert super leuk. Oké, op ééntje na, of ik begrijp zijn humor niet. Dat kan ook’. Nina boog zich naar me toe en gaf me een kus op mijn mond. ‘Gelukkig’ was het enige wat ze daarna zei.

De dag vorderde voort. En terwijl ik het netwerk controleerde en onderhield, werd er geklopt op de deur. Xaviera stapte naar binnen en liep op mij af. ‘Lieve Rick, ik wil jullie even persoonlijk geluk wensen. Jullie zijn beide leuke mensen en verdienen elkaar’. Ik kreeg 3 kussen op mijn wang van haar en ze haalde achter haar rug een cadeautje tevoorschijn. Ik maakte het open en er zat een speciaal biertje in. ‘Om te vieren, zeg maar’ zei Xaviera met een lach. Nu gaf ik haar drie kussen om te bedanken en zei met een glimlach ‘dat gaat zeker lukken’.

Een uur later kwam Betty mijn kantoortje binnen. Ze trok mij uit mijn stoel en omhelsde me stevig, waarmee ze haar grote boezem strak tegen me aan duwde. Toen ze de stevige omhelzing beëindigde keek ze me aan en zag me blozen. ‘Tja, ze zijn 100% authentiek zonder silicone of zo. Maar ze voelen heerlijk zacht aan?, vind je ook niet?’. Ze weet dat ik hiervan ga blozen en dat gebeurde natuurlijk ook. Ze keek me lachend aan en zei met een lach ‘Nu weet je waarom ze mij ‘Sexy Betty’ noemen!!’. En ze verdween met een subtiele zwaai mijn kantoortje weer uit.

Terug denkend aan de dag kwam er een glimlach naar boven, en moest inwendig lachen. Het was net of ik jarig was, iedereen feliciteerde me en de mailtjes en berichtjes die ik ontving waren ook leuk. Ik werd uit mijn roes gehaald omdat mijn telefoon meerdere piepjes gaf. Ik opende mijn whatsapp en zag dat er berichtjes waren binnen gekomen via de groepsapp ‘Ricky’s harem’. De dames wilde weten hoe het was gegaan vandaag. En ik zag dat Nina al gereageerd had met ‘kom vanavond maar om 20.00 naar ons toe. Dan vertellen wij alles’. Ik type snel in ‘dat is een goed idee. Tot vanavond’ en sloot weer af met een smiley.

Rond 16:45 kwam Nina mijn kantoortje binnen en vroeg hoe het was gegaan. Eerst vertelde ik dat ze dat wel vanavond zou horen, maar kon het niet laten om de gebeurtenis van Betty te vertellen. Nina schoot in de lach en zei ‘tja, dat is typisch Betty, of eigenlijk Sexy Betty’.

Samen rondde we ons werk af en gingen naar Nina’s huis. We maakte samen eten klaar en toen Nina tegen het aanrecht stond pakte ik haar van achteren vast. Ik trok haar strak tegen me aan en kuste haar in haar nek. ‘Dank je wel, schat’ zei ik zacht. Nina draaide zich om en gaf me een zoen. Na de zoen vroeg ze zacht ‘Waarvoor?’. Ik keek in haar ogen en vervolgde ‘Omdat je met mij gaat, en me gelukkig maakt’. ‘Gekkie!’ zei ze en zoende me weer.

Na het eten ging ik nog even douchen om daarna weer fris de visite te ontvangen. Nina ging na mijn nog even douchen terwijl ik alvast de knabbels en drank klaar zette. Om 20.00 kwamen de dames tegelijk binnen en iedereen nam plaats op de banken en stoelen. Wanda pakte haar glas wijn en riep ‘even proosten, dames’. Iedereen pakte zijn glas drinken en hield deze in de lucht. ‘Op deze twee mooie mensen, en hopen dat we ze nog veel mogen plezieren’ zei Wanda nu met een glimlach. Iedereen was het er mee eens en de glazen klonken tegen elkaar aan.

Toen de rust weer iets was terug gekeerd vroeg Kelly ‘en Rick, hoe was het vandaag?’. In geuren en kleuren vertelde ik hoe de dag was verlopen. Ook de leuke ontmoetingen met Xaviera en Betty passeerde de revue. De dames lachte me uit omdat ik nu ook weer moest blozen. Nu was het Nina haar beurt en ook zij vertelde dat ze alleen maar leuke reacties had gehad. En Xaviera en Betty waren ook bij haar geweest om haar geluk te wensen. Waar ik van Xaviera een speciaal biertje had gekregen, kreeg Nina een fles wijn.

Plots ging mijn telefoon en ik zag dat Theo me video belde. Ik nam op en zag de lieve glimlach van Maartje in het scherm. ‘Hoi Rick, ik was benieuwd hoe het was gegaan vandaag?’. Omdat de telefoon op speaker stond kon iedereen het horen. En Maaike riep toen luid ‘Alles ging goed tot Sexy Betty langs kwam’. ‘Wie zitten er allemaal Rick?’ zei Maartje.

‘Wie hier allemaal zijn?. Nou gewoon mijn hele harem?’.

‘Jouw HAREM?’ klonk het uit mijn telefoon.

Ik draaide het scherm en liep naar Maaike toe. Toen we samen in beeld waren zei ik ‘Dit is mijn EX, maar nu hebben we betere seks’.

Hierna nam ik plaats op de bank tussen Suzan en Kelly in ‘Dit zijn Susan en Kelly, en ondanks dat ik niet bij ze woon. Heb ik ze wel uitgewoond’. En een lach salvo volgde. Nu liep ik naar Wanda toe en ging op haar schoot zitten. ‘Dit is Wanda, en soms heeft ze een verstopping. Maar ik heb de juiste ontstoppingsveer hier voor, en met mijn ontstoppingsmiddel kan ze er weer even tegen aan’. Ik hoorde nu Theo ook lachen op de achtergrond. Als laatste liep ik naar Nina en nam plaats naast haar. En toen ik haar in de ogen aan keek, bedacht ik me wat ik net allemaal had gezegd. Nu, zo dicht bij Nina schaamde ik me ervoor en mijn onzekerheid nam weer de overhand. Ik keek naar beneden en voelde voor de zoveelste keer vandaag mijn wangen warm worden.

Nina pakte me bij mijn kin en trok mijn hoofd recht. ‘Het is goed Rick, ik vond je teksten juist leuk. Iedereen trouwens. Dus niks om je voor te schamen’. Ze zag dat ik een lach kreeg en vervolgde toen ‘Maar wat is je tekst voor mij, dan?’

Ik dacht even na en zei toen ‘JIJ….. JIJ bent mijn muze…. Mijn meest mooie partner…. Mijn….. Mijn maatje….. mijn….. mijn…. Sexy Godin….JIJ zorgt dat ik mij thuis voel en me gewaardeerd voel.’ En ik gaf haar meteen een dikke zoen. Nu pas keek ik weer naar Maartje, waar Theo nu op de achter grond ook zichtbaar was. ‘En waarom ben ik niet bij jouw Harem?’ vroeg Maartje. Ik reageerde meteen met ‘Omdat als ik jou toevoeg moet ik ook Theo toevoegen en dan is het niet meer ‘Mijn’ harem , want er zit dan nog een man in de groep’. Het floepte er zo uit. Theo moest hard lachen ‘Hoezo moet ik er dan ook bij?’. ‘Nou, jullie hebben afgesproken dat jullie geen geheimen voor elkaar hebben. Dus moet jij er ook bij, Theo’.

‘Dat klopt, Maar als je Maartje erbij doet dan krijg ik het wel van haar te horen hoor’. Daar had hij wel een punt denk ik. ‘Nou ik ga erover nadenken vriend’ zei ik. Maartje en Theo sloten af met ‘Nou Ricky’s harem, veel plezier daar’. En vervolgens lag ik mijn telefoon weer op de tafel neer.

Suzan nipte van haar glas wijn en keek toen naar mij ‘Rick, waarom ben je zo onzeker?. Is er iets gebeurt in je verleden?’. Meteen voelde ik mijn wangen alweer warm worden ten teken dat ik begon te blozen. Suzan zag dat en vervolgde snel ‘Ik bedoel er niets mee, Rick. Maar je bent zo’n toffe jongen. Zeker niet onknap en denkt altijd aan andere. Dus vandaar ben ik benieuwd hoe je toch zo onzeker bent geworden’. Nina zag dat deze vraag best wel impact op mij had. En lag haar hand op mijn dijbeen. ‘Als je niet wilt antwoorden dan hoeft het niet, Rick’ zei Nina zacht. Ik knikte ligt en zei ‘nee, jullie mogen mijn jeugd wel weten. Ik vertrouw jullie’.

Ik nam een slok van mijn drankje en haalde diep adem.

‘Als kind ben ik vaak gepest. Als ik in de buurt kwam van meisje werd ik onzeker en werd verlegen. De jongens in mijn klas lachte mij dan uit, waardoor het alleen maar erger werd. Toen ik naar het voortgezet onderwijs ging dacht ik met een schone lei te beginnen. Maar ook hier was ik in de buurt van meisjes onzeker en verlegen. Waardoor het kwam, weet ik niet. Aan de ene kant voelde ik me aangetrokken door sommige meiden van mijn school. Maar ik had altijd het gevoel dat ze me in de maling namen, of wilde nemen. Hierdoor stortte ik me meer op mijn school en op mijn computer’.

Ik nam weer een slok van mijn biertje.

‘Dus je had helemaal geen vrienden op school?’ zei Wanda nu.

‘Jawel, Bart was een goede vriend van mij. Ook hij werd vaak gepest en heeft zich toen net als mij op school en computer gestort. En toen ik in de 3e zat kwam Ilse naar mij toe. Ilse was een meisje uit de 5e klas en had bijles nodig. Ze had gehoord dat ik goed was met wiskunde en natuurkunde. Dus ik heb haar bijles gegeven’.

Nina zei ‘en bij haar werd je niet verlegen?’.

‘Eerst wel een beetje. Maar ik wist dat ze alleen bijles wilde. En op die manier kon ik er beter mee omgaan. En later toen ik haar verhalen hoorde wist ik dat ik geen kans maakte bij haar, dus kon me 100% focussen op bijles’.

‘Welke verhalen?’ keek Kelly geïnteresseerd

‘Later haalde ze nog een vriendin erbij voor de bijles. Karin is haar naam. En waar ik probeerde om ze dingen te leren. Hadden ze het ook vaak over de jongens die ze hadden gescoord. Soms was het tussen het leren door een echte vleeskeuring wat ze eruit gooide. Ik denk dat ik van vele jongens wist hoe ze het deden, of ze goed of slecht waren. En natuurlijk hoe groot de ene was en hoe klein de andere.’

‘Dus jij leerde ook wat van hun?’ zei Suzan.

‘Nee, niet echt. Merendeel leerde ik van internet. Wat ik wel van ze leerde waren de dingen die ik niet moest doen bij meisjes. Ilse en Karin vertelde ronduit hoe de jongens waren in bed. En toen leerde ik dat de meeste jongens van school of die op de sportschool waren, juist de gene waren die alleen aan hun zelf dachten. Hoe vaak Ilse heeft verteld dat ze zo snel mogelijk naar hun orgasme aan werken waren. Eerst wilde ze gepijpt worden en daarna zo snel mogelijk erop. En dan binnen een paar minuten klaar kwamen. En vervolgens de benen namen. Dat kan erbij mij niet in. De man mag genieten maar de vrouw moet dat ook’.

‘Vandaar dat je jou vanmorgen schuldig voelde toen ik niet hoefde klaar te komen’ zei Nina.

Ik knikte en vervolgde ‘Zowel Ilse als Karin hielde een boekje bij over hoe groot het apparaat van de jongens waren. Bij sommige kwam ik niet eens in de buurt. Ik bedoel, ik weet dat ik geen pornolul heb. En zoals die meiden erover praatte had ik zeker geen schijn van kans bij welk meisje dan ook’.

Nina reageerde hier meteen vel op; ‘Rick, je lul is fantastisch. De juiste maat en je weet hoe je hem moet gebruiken. Heb je wel eens nagedacht wat een grote lul voor problemen geeft?’.

Ik schudde van nee en keek weer naar beneden.

Nina trok mijn kin voor de zoveelste omhoog en gaf me een kus. ‘luister. Een grote lul kan ik bijna niet pijpen. Mijn mond past daar maar net omheen en verder kom ik niet. Bij jouw maat kan ik er heerlijk mee spelen en past hij ‘als ik je diepthrout’ er helemaal in. En jouw heerlijke lul kan ik helemaal in me kut hebben, en zo kan je zonder problemen mij hard neuken en teder. Als je een pornolul had dan zou je mijn baarmoeder doorboren. En daar zit ik niet op te wachten. En dan maar te zwijgen over anaal. Jij kan mij heerlijk verwennen met jouw maat. Een paarde lul zou mij alleen maar doen uitscheuren. En daar zit ik ook niet op te wachten. Natuurlijk zijn er vrouwen die dat liever hebben, maar ik ben niet zo, jouw maat is precies de juiste voor mij’.

De andere dames stemde inderdaad toe, waarbij Kelly nog toevoegde ‘geloof me Rick, ik heb jongens gekend die inderdaad een, zoals jij noemt, een porno lul hadden. Maar dat was zeker niet altijd prettig. Niet tijdens de seks, en vaak ook niet daarna’.

Wanda moest lachen om haar eigen gedachte nu en deelde deze met de rest ‘Nu weet ik waarom je zo goed bent met beffen!!’.

De andere dames lachte hard mee , behalve ik en Maaike.

Wanda keek Maaike aan een stopte meteen met lachen. ‘Wat is er, Heb ik iets verkeerd gezegd?. Of wil je iets delen met ons?’.

Maaike keek mij aan en begon toen te vertellen. ‘Voordat ik Rick leerde kennen had ik het één keer met een jongen gedaan. zeg maar mijn ontmaagding. Dit was zo’n vreselijke ervaring dat ik het meteen heb uit gemaakt. En nooit meer wilde vrijen. Toen ontmoette ik Rick en hij was zo lief voor me dat we een relatie kregen. Natuurlijk hoort er bij een relatie ook seks. De eerste keer dat we seks hadden kleedde hij mij lief uit en toen hij mijn slipje uittrok, verwende hij mij daar beneden’. Nina corrigeerde haar meteen door te zeggen ‘BEFFEN!!’. ‘Ja, hij befte me. Dit had nog nooit iemand gedaan bij mij en het voelde heerlijk. Zowel mijn…. Eehhh…. Klitje als mijn grotje verwende hij. Helemaal toen hij ook nog zijn vingers erin deed en mijn g-spot vond kwam ik kolkend geree….. eehhh…. Klaar.’

‘Dus jij heb hem het beffen geleerd, zeg maar ‘ zei Wanda.

Maaike knikte ‘Waarschijnlijk wel. Maar zoals hij net vertelde over de jongens die de meisje niet goed verwende, deed ik dat bij Rick. ten minste, dat denk ik nu’.

Maaike pakte haar glas wijn, smeerde haar lippen en keel en vervolgde. ‘Ik voelde mij zo nat nadat ik was klaar gekomen dat ik hoopte dat als ik dan geneukt werd door Rick het minder pijn deed dan mijn ontmaagding. En dat was zeker zo. Maar omdat ik bang was dat als ik weer droog werd dat het weer pijn deed, moest Rick zo snel mogelijk klaar komen van me. Nu schaam ik me ervoor. Maar toen dacht ik dat het alleen maar zo kon’.

Maaike keek me nu aan en ik gaf haar een gemoedelijk knikje met mijn hoofd. ‘Dank je , Nu weet ik hoe het zat en waarom ik maar één keer in de 4 maanden mocht van je’.

Kelly stikte bijna in haar slokje en riep daarna ‘1 KEER IN DE 4 MAANDEN?’.

Maaike werd rood en knikte. ‘Ik was bang om pijn te krijgen en kon ook niet genieten van de seks. Ik was alleen maar bezig om de pijn te vermijden. Maar wist ook dat als ik een relatie wilde, dat seks daarbij hoorde’.

Suzan keek naar mij en Maaike en zei ‘Maar jullie zijn toch uit elkaar gegaan omdat Maaike vreemd is gegaan?’.

Ik wilde reageren maar Maaike hield mij tegen ‘Ik zeg het wel Rick, ze hebben recht op het echte verhaal’. Maaike ging recht zitten, nam nog een slok wijn en begon te vertellen.

‘Rick en ik hadden ruzie gekregen. maar omdat hij altijd op dinsdag en donderdag sportte met Theo, nam hij zijn sporttas snel mee en verdween. De ruzie was niet uitgesproken en ik zat daar echt mee. Ik denk dat Rick 10 minuten weg was ging de bel en Sjoerd stond voor de deur.’ Maaike zag vragende blikken en antwoordde ‘Sjoerd is …. Eeh.. was de beste vriend van Rick. Hij zag dat ik had gehuild en kwam binnen en troostte me. Op een of andere manier wist hij de juiste lieve dingen te zeggen en gaf mij zijn schouder. Wat er precies gebeurden weet ik niet meer maar ineens had ik hem gezoend. Toen de zoen was afgelopen schrok ik mij rot. Sjoerd probeerde weer opnieuw te zoenen maar ik duwde hem weg. Met veel pijn en moeite, en een grote schuldgevoel, heb ik hem toen eindelijk uit huis kunnen krijgen. Omdat ik Rick niet onder ogen durfde te komen ben ik toen meteen naar bed gegaan’.

Ik voelde mijn ogen vol lopen met water omdat ik me dit nog kon herinneren als de dag van gister.

‘De volgende dag wilde ik het Rick vertellen maar was bang dat hij mij zou verlaten. Dus ik zocht troost in het feit dat er niks gebeurt was behalve zoenen. Dus ik zei tegen mezelf dat ik niet vreemd was gegaan. Ik denk niet dat Rick hier wat van gemerkt had’.

Maaike keek de kamer rond en zag dat iedereen aan haar lippen gekluisterd zat.

‘Maar je bent toen toch met hem naar bed gegaan, toch?’ was de opmerking van Suzan.

‘Ja, De donderdag erop, toen Rick net de deur uit was belde Sjoerd weer aan. Ik deed de deur open en toen ik Sjoerd zag wou de deur weer dicht gooien maar hij was sterker. Toen de deur gesloten was drukte hij me met geweld op de bank en begon me te vertellen wat ik moest doen. Ik zou elke dinsdag en donderdag met hem moeten vrijen en doen wat hij wilde anders vertelde hij het tegen Rick. Ik was bang voor mijn relatie en stemde uit angst ermee in’.

Mijn ogen waren ondertussen helemaal volgelopen met water en Nina zag dat. Ze trok me tegen haar aan om me te trosten.

‘Die donderdag was er niets gebeurt. Ik moest het verwerken en baalde van mezelf dat ik hem had gezoend. De dinsdag erop was ik gespannen. Ik hoopte dat het alleen een dreigement was, of alleen bangmakerij. Toen de bel ging wou ik niet opendoen. Maar hij dreigde dat hij Rick al aan het bellen was. Snel deed ik de deur open en hij stormde binnen. Die avond heeft hij me voor het eerst…. Eehhh…’. Nina vulde meteen aan ‘Verkracht’.

Bij Maaike kwam er ook water in haar ogen , maar dapper vertelde ze door. ‘De eerste keer was het nog gewoon penetr…. Eeh neuken. Het deed vreselijk veel pijn omdat ik niet nat genoeg was. Maar Sjoerd kon het niets schelen en drukte gewoon door. En me tegen hem verzetten had geen zin, hij was te sterk’.

Kelly zei meteen ‘En je kan dan beter meegaan met hem dan verzetten anders doet het helemaal zo’n pijn. Maar wat een lul is die Sjoerd!’.

Suzan reageerde hierop met 'Dat is ook het probleem, als je als vrouw mee doet om de pijn te verzachten, dan denkt de man dat je het vrijwillig doet. Dus is het geen verkrachting volgens hun. En dat terwijl je alles tegen je zin in doet. Wat een klootzak'.

‘Inderdaad, Ik kwam er inderdaad achter dat meegaan minder pijn deed dan verzetten. En toen hij weg was ben ik meteen gaan douchen omdat ik me vreselijk vies vond. En hoe hard ik ook boende, voor mijn gevoel kreeg ik de viezigheid niet weg. De keren daarna breidde hij alles uit. Eerst moest ik hem pijpen. Dus voor het eerst in mijn leven heb ik het bij hem gedaan. Lekker vond ik het toen niet, maar dat komt denk ik omdat ik hem op een of andere manier, vies vond. De week erop moest ik hem in mijn poepe…. Eehh… anaal nemen. Wat ook heelveel pijn deed. Een beetje spuw van hem smeert niet genoeg denk ik’.

Ik luisterde dit allemaal aan en begon zachtjes te snikken.

‘Toen dit enkele weken zo was gegaan probeerde ik maar met hem mee te doen. Maar toen hij merkte dat hij waarschijnlijk zijn macht over mij begon te verliezen. Moest ik ook nog Rick gaan kleineren. Of te wel, hoe goed hij was en wat voor een watje Rick was. En ook hiermee moest ik instemmen om mijn relatie te redden. Wat eigenlijk al een schijn relatie was geworden kwam ik later achter. Want hoe kun je spreken van een relatie als ik mijn eigen vriend zo bedrieg, maar een keuze had ik niet. Tot…… ja, tot Rick ons betrapte’.

Nu was mijn weerstand gebroken en ik barste in huilen uit. De hele kamer keek naar mij en zag hoe ik op de borst van Nina mijn tranen liet lopen. Nina kroelde door mijn haar en troostte me met haar hand strelingen en kusjes. Iedereen liet mij even gaan, terwijl Wanda een glas water haalde uit de keuken. Ik pakte het glas aan en nam een paar kleine slokjes. Toen mijn huilbui voorbij was keek iedereen mij vragend aan.

Ik keek naar Maaike en zei met een gebroken stem ‘sorry Maaike, dit heb ik niet geweten. Ik voel me zo’n lompe lul omdat ik dacht dat je alles zelf wilde. Maar ik hoor nu dat je zwaar misbruikt bent. En ik…. Ik…. Heb hier niks aan gedaan. wat een slappe lul ben ik’. En ik pinkte nog een traan weg.

Iedereen wou het woord pakken, maar Maaike won en vertelde me ‘luister Rick, Ik heb het toegelaten. Oké onder zware drang. Maar jij treft geen enkele blaam. Ja, toen je ons betrapte was je bot en zette me meteen buiten. Maar ook dat had ik verdient. Dus echt Rick, jij bent eigenlijk de enige waarvoor ik vocht. En dat terwijl ik juist jouw heb bedrogen’. De andere dames lieten merken dat Maaike het bij het juiste eind had.

Kelly nam het woord over ‘Kijk Rick, daarom ben je nou zo’n goeie gast. Zelfs nu je het hele verhaal weet. En jij er niets aan kon doen. Geef je nog steeds eerder jezelf de schuld dan andere.’

Ik slikte eerst even en antwoordde toen ‘ja, maar hij was mijn vriend. En hij heeft MIJN vriendin zó mishandeld. Ik schaam me zo dat hij mijn vriend was.’

‘Luister Rick, ik heb het laten gebeuren. Waarschijnlijk als ik het meteen had opgebiecht na de zoen. Hadden we ruzie gehad, maar had onze relatie nog kunnen overleven. Maar doordat ik het allemaal toe liet. Oké onder dwang en zonder plezier, maar toch. En eigenlijk was ik opgelucht toen je ons betrapte. Ik was van het schuld gevoel van vreemd gaan af. Ik kon eindigen met Sjoerd. En nu….. maanden later, heb jij een waanzinnige mooie vriendin. Ik nieuwe vrienden erbij en voor het eerst in mijn leven geniet ik van seks. Met de hulp van jouw vriendin. Ja, ik ben jouw verloren, maar op een of andere manier heb ik het gevoel dat ik jouw er ook weer bij heb gekregen’.

Nina pakte mijn hoofd beet en drukte haar lippen op de mijne. ‘En ik ben super blij met jouw, Rick. Ik hou van Jouw om wie je bent en je goede hart. Waar héél veel liefde inzit’.

Het was even stil tot Kelly de rust doorbrak. ‘Rick, ga je nog wat tegen Sjoerd doen?’. Of laat je hem gaarbakken in zijn eigen wereld. Ik moest even nadenken voordat ik zei ‘Ik weet niet wat ik kan doen. Het enige wat ik kan doen is zijn computer of Social Media hacken. En zo andere meiden behoeden voor zijn verkrachtings praktijken’. ‘Ken je dat dan. Ik bedoel zijn computer of zijn accounts hacken?’ zei Kelly. Maaike pakte het woord over ‘Ja, hij zat samen met Bart en een meisje genaamd Joyce, maar die kon ik zelf niet, in een hack groep. En hij heeft meerdere mensen geholpen. Met een paar zaken van de politie geholpen. Een groot juristen en advocaten kantoor beschermd tegen een cyber aanval. En een paar rijke en minder rijke ondernemer geholpen met een oplichting zaak’.

Kelly keek mij aan ‘Dus jij was een ethische hacker?’. Ik knikte en zei ‘Je weet dat ik niet tegen onrecht kan, dus was de keuze snel gemaakt om geen criminele hacker te worden. We hadden met zijn drieën een hack clubje ‘Happy Hackers’. Joyce had als Hackname ‘N-Joy’, Bram heette ‘B-Ram’, en ik ging onder de naam ‘Bricky’. En we werden ingehuurd door bedrijven en soms de politie’.

De dames keken verrast. Dit hadden ze niet verwacht van mij. Maar ze vonden het wel tof dat ik geen criminele hacker ben geweest.

Nina schonk de glazen nog eens vol en ik pakte mijn telefoon. In de groepsapp van de dames en mij, voegde ik Maartje en Theo bij. En veranderde ik de naam van ‘Ricky’s Harem’ naar ‘Happy Family’. Op het moment dat ik op bevestigen drukte hoorde ik alle telefoons een piepje geven. Iedereen pakte zijn eigen mobiel en controleerde het geluidje. Suzan keek me lachend aan en zie ‘Dat is een mooie omschrijving Rick’. Ik keek de andere dames aan en zag dat iedereen een glimlach kreeg. ‘Welkom in de Happy Family’ riep ik.

De avond vorderde en rond 22:30 ging iedereen naar huis. Ik ruimde de kamer op en deed de glazen en schaaltjes in de vaatwasser. Daarna liep ik de slaapkamer binnen en trok Nina naar mij toe. ‘Lieve schat. Ik weet dat je een spetterende vrijpartij te goed heb van me. Maar ik voel me een beetje gesloopt. Het was toch een intensievere dag als dat ik had verwacht. En de emotie heeft vanavond ook goed erin gehakt. Dus sorry schat, ik wil lekker tegen je naakte lichaam aanliggen. Maar seks zit er niet in’. Nina gaf me een kus ‘dat had ik al gezien schat, en eerlijk gezegd, ben ik ook te moe ervoor’. Nadat we lekker tegen elkaar aangekropen waren vielen we in een diepe welverdiende slaap.
Lees verder in: Sex Godin Nina - 10
Trefwoorden bij dit verhaal: Godin, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
9.1
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.3
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
De Infiltratie - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de weelderige kleedkamer van de VIP meisjes voel ik me als een ster. Elke hostess heeft haar eigen ruimte, en ik bewonder mijn reflectie in de luxe spiegel. Het uniform accentueert mijn vormen perfect, en de kanten witte bh voegt een vleugje verle..."
01-03
9.2
Klik hier voor meer...