61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 18776x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 12
Ik ben 28, heb een vriend en een leuke baan. Op maandag en dinsdag werk ik de meeste weken thuis, de andere dagen op kantoor. Ik ben 1.70, best slank en heb forse borsten 80E. Om alles strak te houden doe ik veel aan yoga en wandel ik veel. De vader van mijn vriend woont in een appartement in dezelfde stad als waar wij wonen. Ik kan het goed vinden met zijn vader. Een leuke attente man, die veel voor ons doet en altijd oprecht interesse heeft. Hij wandelt ook veel. Jaren terug wandelden we bij toeval een keertje samen. Omdat hij op dinsdag thuis werkt wandelen we nogal is een uurtje samen op dinsdag. Of hij komt op de fiets naar mij of ik ga naar hem. Altijd gezellig. Die dinsdag appten we al vroeg of we zouden wandelen. Hij had het druk, maar vond het toch leuk om een wandeling met mij te maken. Na de wandeling met leuke gesprekjes zei hij als vanzelf kom je nog even wat drinken toen we beneden bij mijn fiets stonden. Je had het toch druk zei ik lachend. Ach even wat drinken kan wel hoor, gezellig toch. Dus wij naar boven naar zijn appartement.

Hij staat aan het aanrecht espresso’s te maken. Ik zit op zijn bank. Omdat ik het nogal warm heb van de wandeling, doe ik mijn ruim zittende trui even uit en leg die op de bank naast me. Daaronder draag ik een strak glad wit hemdje. Mijn schoonvader zegt vanachter het aanrecht dat hij nog boterkoek heeft voor bij de koffie en vraagt of ik daar ook van wil. Ja lekker zeg ik, ben dol op boterkoek. Pak jij de espresso’s even zegt hij.

Ik loop naar het aanrecht. Hij staat met zijn rug naar me toe natuurlijk. Op het moment dat ik de espresso’s van het aanrecht wil pakken, sta ik vrij dicht naast hem en kijkt hij mijn kant op. Alsof hij door de bliksem geraakt wordt, zo kijkt hij indringend naar me. Hij draait een beetje naar me toe, steekt zijn rechterhand uit en raakt daarmee mijn linkerborst over mijn hemdje aan.

Ik weet niet wat er gebeurd. Het lijkt wel of er elektriciteit tussen hem en mij vonkt als hij me zo onverwachts aanraakt. Ook zie ik na de bliksemschicht nu een liefdevolle blik in zijn ogen. Ook realiseer ik me in een flits dat hij mij in plaats van mij nog in mijn ruim zittende trui te zien, opeens in mijn strakke hemdje voor hem ziet, waarin mijn borsten nogal uitkomen. Ik sta ook gewoon heel dicht naast hem en snap opeens heel goed dat hij onverwachts door de bliksem geraakt is. Nog nooit is er iets erotisch gezegd of gebeurd tussen ons. Nu knalt het er opeens onverwachts in en voel ik enorme geile gevoelens door mijn lijf sidderen. Ik sta ook aan de grond genageld, vol elektriciteit, te trillen op mijn benen, hem in zijn ogen aan te kijken.

Ik beweeg niet, kan niets zeggen en loop ook niet weg. Hij trekt me met zijn linkerhand een beetje naar hem toe. Hij pakt met beide handen mijn borsten vast nu, mijn tepeltjes prikken in mijn hemdje. Dat ziet hij, hij glimlacht naar me, ik glimlach terug. Hij buigt een beetje naar me toe en als vanzelf beginnen we te tongen. Gretig en intens. Wat zoent hij heerlijk. Dit moeten we niet doen zegt hij tussen het zoenen door. Nee klopt fluister ik terug. Maar het voelt zalig fluister ik er achteraan en nog zachter zeg ik een beetje zoenen kan wel. ik word wat rustiger van het zoenen en bedenk me ook wat doe ik nu toch.

Maar de geilheid giert gewoon sinds 5 minuten door mijn lijf. Hij pakt me bij de hand, ik denk dat hij met me op de bank wil verder zoenen. Maar hij neemt me aan mijn hand mee naar zijn slaapkamer. Als we daar heen lopen twijfel ik een split second en denk ik weer wat doe ik nu toch. Maar op zijn slaapkamer zoenen we weer gretig verder en laait de geilheid in mijn lijf weer helemaal op. Ook wel de twijfel blijft of dit bij dit zalig zoenen en een beetje aan mijn borsten voelen blijft of gaat dit verder. Hij draait me om en staat nu achter me en zoent me zalig in mijn nek. Als hij fluistert ik wil je mooie borsten even zien en voelen doe ik weer niets. Sterker nog als hij mijn hemdje uit stroopt doe ik gewillig mijn armen even omhoog om het hem makkelijk te maken. Als zijn handen gretig over mijn blote borsten glijden die puntig recht vooruit staan voel ik weer die elektriciteit. Ik voel mijn kutje reageren en een paar seconden later voel ik mijn string nat worden. Ik sta weer te trillen van opwinding en mijn stem is zo hees dat ik amper nog iets kan zeggen. Zullen we op bed verder zoenen zegt hij. Zoenen kan wel schiet weer door mijn hoofd. Ik kan alleen maar knikken van opwinding.

Ik doe ook even mijn shirt uit zegt hij. Tot mijn verbazing trekt hij ook supersnel zijn spijkerbroek uit en gaat in zijn boxer op de bedrand zitten. Ik sta op ongeveer een halve meter afstand met mijn mond open van verbazing te kijken. Hij trekt me naar zich toe. Ik sta nu voor hem. Als hij zegt: je spijkerbroekje, ik draag een kort spijkerbroekje, kan ook wel uit stroopt hij dat ook al uit. Ik kan nog net mijn string vasthouden zodat die niet uitvliegt. Hij doet mijn sneakers uit. Hij voelt even heel kort aan mijn string en merkt dat die kletsnat is. Voor het eerst gromt en hmmt hij. Hij trekt me aan mijn handen op zijn bed. We zitten tegenover elkaar en zoenen weer zalig. Gretig en liefdevol. Tijdens het nu toch ook wel wilde zoenen zit hij weer vol aan mijn gevoelige borsten te pakken. Ik tril weer helemaal en ben bang dat ik al ga klaar komen. Zo ongelooflijk geil ben ik geworden in dit laatste kwartiertje.

Het duizelt me, maar ik ben ook niet in staat meer te denken of iets te doen. Mijn borsten voelen enorm gespannen, kneiterhard eigenlijk, mijn lijf wil dit, mijn lijf kan niet anders, dit moet gewoon, ik wil dit. Hij duwt me achterover op het bed en begint heel rustig mijn kletsnatte string uit te stropen.

Hij zit nu een beetje tussen mijn benen en ruikt heel rustig uitgebreid aan mijn kletsnatte string en glimlacht weer lief naar me. Hij legt mijn natte stringetje naast hem neer en schuift zijn boxer aan de voorkant naar beneden. In een flits zie ik zijn opgezwollen pik even. Dan doet hij mijn benen wijd en mijn knieën duwt hij een beetje omhoog.

Ik ben nog nooit zo geil geweest. Mijn hele lijf is mega geil. Ik kan ook niets meer. Enkel nog glimlachen naar hem. Ik lig klaar voor hem. Ik lig klaar voor de vader van mijn vriend. Ik kan en wil niets anders nu. Pure lust. Ik wil niets anders dan geneukt worden nu.

Hij voelt aan mijn voetjes. Hij voelt aan mijn knietjes. Ik voel het geil uit mijn kutje druppen, mijn kutje dat open gaat staan omdat hij mijn benen naar buiten drukt, mijn kutje dat tot nu toe enkel door mijn vriend geneukt is, mijn kutje dat nu gewoon gevuld moet worden. Alles schiet even door mijn hoofd.

Zo geil zo mega geil zo intens zo mega intens. Echt nog nooit zo iets gevoeld. Ik ben bang dat als hij mijn kutje gaat aanraken met zijn vingers ik gelijk ga klaarkomen. Alsof hij dat ook voelt, ziet aan mijn lijf, ziet aan mijn ogen, buigt hij over me heen, kijkt me liefdevol recht in mijn ogen en pakt mijn linkerborst vast op een manier dat ik voel dat hij die niet meer zal loslaten. Doen we dit echt zegt hij met een hese stem. Ik kan echt geen woord meer uit mijn keel krijgen, ik voel de hitte van zijn opgezwollen pik bijna tegen mijn kutje aan. Als ik niet anders kan dan heftig ja knikken glijdt zijn pik rustig mijn mega geile naar zijn pik verlangende kutje in. Wat een onbeschrijflijk mega geil gevoel de pik van de vader van mijn vriend in mijn kutje te voelen. Rustig glijdt hij er ook weer uit. Ik zie hem ook enorm genieten en zie de vurige geilheid ook in zijn ogen. Met een hese stemmetje weet ik uit te brengen nee nee niet stoppen niet stoppen. En opnieuw glijdt zijn pik opnieuw mijn kletsnatte kutje in. Nu hou ik het niet meer en mijn 1e orgasme giert door mijn lijf, ik probeer zijn lijf vast te houden, maar heb geen controle meer. Mijn kutje, mijn hele lijf begint te schokken, te pulseren, elektrische schokken te geven. Hij voelt direct mijn heftige orgasme en laat zijn pik heerlijk meebewegen in mijn kutje op mijn klaarkomen. Onvoorstelbaar heerlijk, de beste sex ever.

Ik heb hier iets vertelt dat van A tot Z waargebeurd is en wat ik in het echt nog nooit tegen iemand verteld heb en wat ik ook nooit zal gaan doen. Ik hoop dat er meiden, vrouwen zijn die ook zo’n ervaring hebben en er met mij over willen chatten zonder me te veroordelen. En die naar me willen luisteren omdat het me steeds bezig blijft houden en het gewoon geen plekje kan vinden zonder dat ik er steeds aan blijf denken. Ook Heren die zo iets hebben meegemaakt zou ik misschien wel willen spreken. Zeker van die Heren als ik daar al mee chat die geen avances of voorstellen of zo. Natuurlijk snap ik ook wel dat er mensen zullen zijn die mijn verhaal opwindend vinden en dat vooral prettig vinden voor zich zelf. Al is dat niet per se mijn doel met mijn verhaal hier te publiceren. Ik moet het gewoon vertellen….
Trefwoorden bij dit verhaal: Met Familie, Schoondochter, Schoonvader, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vrouw Van... - 1Door: Dannydobbe
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Sexting,
"Dit verhaal is waargebeurd, om het verhaal zo goed mogelijk op te schrijven, is het verhaal in dit eerste deel veel gebaseerd op whatsappgesprekken. Dus veel op en neer geklets tussen mij en de dame in kwestie. Op mijn ontdekkingstocht in de..."
03-03
9.7
Schoonmaakster MelissaDoor: Melissa Ikke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster,
" Dit is een deel dat geschreven is rondom de periode met Timo de beveiliger... melissa en de beveiliger deel 1,2 3 Misschien slim om deze eerst te lezen voordat je deze leest Ik heb er gister al voor gezorgd dat alles goed scho..."
27-02
8.8
Biecht Maar OpDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Mijn vrouw Silvy komt net thuis van de sportschool. Ze is laat. Later dan anders. Ik twijfelde nog of ik al naar bed zou gaan, maar was toch opgebleven. De laatste tijd deed ze anders. Anders tegen mij, maar ook tegen haar vrie..."
24-02
9.0
Vlindertje Gespietst ... - 3Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na deze woorden bewoog hij naar voren en zette zijn mond meteen op de openstaande vagina van mijn echtgenote. Aan Joan s reacties te zien, wist hij meteen de gevoelige plekjes te vinden want met hoge gilletjes laat Joan merken dat ze het heel lekker ..."
24-02
9.3
Vlindertje Gespietst ... - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02
9.2
De Secret Room...Door: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Milf, Voyeurisme,
" Let op dit verhaal is geschreven voor de belevingsvorm van een vrouw Dit betekend dat het zo is geschreven alsof ze het zelf meemaakt. Stel je voor we elkaar treffen op de secretroom locatie, je weet nog niet wat het is maar ik heb j..."
19-02
7.4
Avontuurlijke FotograafDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
" Laatste klus Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen d..."
19-02
8.7
Altijd Willen DoenDoor: Linda
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dubbel Vaginaal, Gluren,
"Al een lange tijd had en heb ik een fantasie. Iets wat ik nooit dorst te vertellen aan mijn partner. Terwijl ik echt alles mag wat ik wil alles is bespreekbaar. Deze fantasie is eigenlijk zijn schuld, hahahaha. Sorry ben Linda en ben een slank niet a..."
14-02
8.7
Brief Aan ZoëDoor: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Lieve Zo , Ik mag hopen dat ik je niet al te erg doe schrikken omdat ik mijn Allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar dit keer via een brief overmaak, in plaats van het jaarlijkse digitale wenskaartje via mail. De reden daarvoor is in de eer..."
11-02
9.5
Het Geheim Van...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem,
"Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carri re als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet ..."
11-02
9.2
Vergeldingsdag - 3Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK ..."
11-02
8.9
Klik hier voor meer...