61.643 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6246x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Henk heeft eindelijk weer is een date die op komt dagen. Iets wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt dat na een afspraak niemand komt opdagen of tijdens het chatten als het te serieus wordt om tot een afspraak te komen afhaken. Maar dit keer niet want de voordeurbel gaat en staat er inderdaad een man voor de deur die wat vertwijfeld overkomt.

Om het ijs te breken stelt Henk zich voor en vraagt na binnenkomst gelijk of hij wat wil drinken. John was toch je naam? Uuuhhh ja ja, ik heet John. Wil je wat sterkers dan koffie John? vraagt Henk en zegt, kom verder man, ga lekker zitten om vervolgens een stevige Baco neer te zetten die John in 1 teug achterover gooit. Henk reageert, zo zo, die gaat er lekker in, zal ik er nog maar 1-tje inschenken? Waarop een knikje volgt en John wat heen en weer schuift op de bank.

Een gesprek over koetjes en kalfjes volgt als Henk zegt dat hij zo terug is en op de TV een pornofilm met mannen start. Henk kleedt zich in zijn slaapkamer uit en doet alleen zijn badjas aan en wacht nog even. John zit aandachtig te kijken en lijkt redelijk tot rust te zijn gekomen, waarop Henk de huiskamer weer binnen loopt en zegt, he lekker John even wat makkelijks aangetrokken.

John knikt, waarop Henk naast hem op de bank ploft en zegt, hmm spannende film, lekker als opwarmertje en legt een hand op John zijn bovenbeen. Heel even schrikt John en herstelt zich gelijk als Henk zachtjes op zijn dij begint te wrijven. Henk vraagt of John veel ervaring heeft waarop John aangeeft van best wel en dat hij dit met regelmaat doet. Henk gelooft er niets van, maar gaat verder richting John zijn kruis en slaat met zijn andere hand zijn badjas open zodat zijn stijve harde pik zichtbaar is.

Rustig maakt Henk de rist open van John zijn broek en hoort John zwaar gespannen ademen, waarop Henk het over een andere boeg gooit en vraagt, zullen we eerst gezamenlijk even onder de douche gaan. Kunnen we elkaar een beetje strelen. John knikt en volgt Henk richting de badkamer waar Henk gelijk zijn badjas uitdoet, de kraan openzet en onder de douche stapt. Met zijn rug richting John pakt hij de zeep en begint zichzelf in te zepen. Hij hoort dat John zich uitkleedt en ziet dat John niet veel later er verlegen bij komt.

Al snel gaan Henks handen met zeep over John zijn lichaam heen die nauwelijks beweegt en met zijn ogen dicht staat en met zijn handen tegen de douchemuur geleund. Henk weet het zeker, dit is weer een hetero die nieuwsgierig is. Alleen deze is wel zover dat hij bij Henk onder de douche staat, dat zorgt er wel voor dat Henks lul hard en stijf omhoog staat. Zachtjes zakt Henk omlaag tot op zijn knieën en opent zijn mond om het slappe kleine pikkie van John naar binnen te zuigen.

Een verschrikte reactie volgt van John maar blijft zo staan als aan de grond genageld. Henk zuigt aan Johns tot nu toe waardeloos hangend dingetje. Maar dan begint het, Henk voelt het tot nu toe nutteloze pikkie opzwellen, dikker worden en groter. Een goedkeurend geluid volgt uit de mond van John die iets meer ontspand en zelfs begint te kreunen als zijn pik steeds groter wordt.

Henks handen met zeep masseren de gekrompen balzak die door het warme water en opkomende geile opwinding groter wordt en de zaadballen heerlijk los komen te hangen. Henks hand glijdt verder en schuift tussen de bilnaad van John om dan zijn kontgaatje te beroeren. Gevolg dat John zijn billen strak gesloten aanspant en luider hijgt door het pijpen van Henk. Zachtjes, beheerst en rustig gaat Henk verder omdat hij John niet wil afschrikken en er vandoor zou kunnen gaan, om dan zelf met een geile volle zak zaad achter te blijven.

Aan de andere kant is Henk er klaar mee met dit soort hetero’s die als het erop aan komt niet durven. Henk stopt met pijpen en komt langzaam omhoog en met meer zeep wordt tussen hun lichamen alles gladder. John heeft zich nog niet bewogen en staat nog steeds hetzelfde, iets wijdbeens geleund met zijn handen tegen de douchewand aan. Henk zet de kraan iets zachter en warmer, positioneert zich achter John en laat zijn harde pik die ondertussen op springen staat tussen John zijn bilnaad glijden.

Weer schrikt John op en Henk voelt heel zijn lichaam trillen. Waarop Henk zijn hand om John heen schuift om zo bij Johns, inmiddels half stijve lul te komen. Om het dan voorzichtig en langzaam af te trekken. John zijn pik wordt weer stijf en hij begint weer zachtjes te kreunen. Henk drukt zijn pik iets omlaag en schuift over John zijn perineum om zo tegen zijn zak te stoten. Dan begint Henk sneller aan John zijn pik te trekken en met de zeep tussen hun lichamen in is alles glad en soepel.

Ook tussen John zijn billen is alles glad van de zeep, waarop Henk zijn ritme langzamer wordt en het trekken aan John zijn harde pik sneller. Henk verzet zich iets waarop zijn harde lul niet meer recht vooruit schuift maar omhoog en klem tussen John zijn billen en tegen zijn kontgaatje komt te staan. Heel even komt John iets omhoog van de schrik, maar als Henk sneller aan zijn pik blijft trekken kreunt John van genot wat vrijkomt, dat een orgasme aankondigt en drukt zo zijn kont iets naar achteren.

Henk laat los en pakt het middel van John beet en drukt zijn pik harder op John zijn kontgaatje. De druk op zijn kontgaatje is te veel en wijkt open waarop als een mes Henks lul naar binnen schiet. Een luide kreet uit John zijn mond vult de badkamer als Henks lul diep in John zijn kontkutje zit. Henk leunt iets voorover en fluistert in Johns oor dat hij hem hard gaat neuken en hem vol gaat spuiten.

Henk haalt terug en pompt zijn lul opnieuw diep naar binnen en begint Johns kontkutje hard te neuken met diepe stoten. Geen enkel medelijden met deze hetero om met een grijns op Henks gezicht denkend, je wilt mannenseks, ik zal je mannenseks geven, ik neuk je kut beurs. Op dwingende toon zegt Henk dat John zichzelf moet aftrekken. De badkamer vult zich met kreunende geluiden, 1 van geilheid en de ander van enigszins pijn en nieuwe ervaring. Kletsende geluiden van Henk zijn zak met volle zaadballen die tegen de kont van John slaan met elke stoot.

Harde pompende stoten persen zich in John zijn kontkutje die kreunend voorover geleund aan zijn eigen pik staat te trekken. Voelend hoe zijn orgasme opkomt maar nog wordt weggedrukt door de harde stoten in zijn kontkut door Henk. Ook Henk begint te kreunen van zijn opborrelend zaad en mompelt dat hij gaat spuiten. John kreunt luider en als Henk zijn orgasme explodeert en roept, IK SPUIT JE KUT VOL, komt ook John met dikke klodders zaad klaar die tegen de douchewand aan schieten. Waarop het zaad van Henk diep in John zijn kontkutje vloeit en met elke klodder meer wordt.

Dan komen beide mannen tot rust. Henks lul glijdt uit John zijn kontje. De douche gaat harder en beide wassen zich. Verlegen of geschrokken staat John met zijn rug naar Henk toe, terwijl Henk met een zeer voldaan gevoel naar deze hetero kijkt en denkt, wat zal je vrouwtje denken als ze wist dat je kontje vol zaad zit. Henk voelt weer opwinding en als ze beide onder de douche vandaan stappen en zich afdrogen vult zijn lul zich weer met bloed.

Beide verlaten de badkamer en in de slaapkamer pakt Henk John beet en fluistert, ik wil je nog een keer neuken. John durft geen nee te zeggen en voor hij het weet ligt John op zijn rug met zijn benen omhoog met Henk ertussen. Die al snel zijn harde paarse eikel tegen John zijn sterretje aandrukt. Door het lekkende zaad van Henk is John kontgaatje voldoende glad en opent zich om Henks harde pik toe te laten. Waarop Henks harde pik dieper binnen dringt om dan dit kontkutje opnieuw te neuken.

John ligt onbeweeglijk, met zijn ogen dicht en hoofd afgewend van Henk als een neukpop die gebruikt wordt. Henks ballen kletsen opnieuw met elke stoot hard tegen John zijn kont aan. Henk voert het tempo op en ziet door zijn stoten dat er doorzichtige druppels voorvocht uit het plasgaatje van Johns slappe pikkie lekken. Licht kreunend ligt John nog steeds doodstil en met zijn hoofd afgewend Henks geneuk te ondergaan. Als met een luide kreun Henk voor de tweede keer zijn zaad met dikke stralen in John spuit. Zo geil is Henk in tijden niet geweest en geniet ervan hoe hij John kan neuken.

Licht bezweet, valt Henk naast John op bed en blijft zo liggen. John blijft met zijn dijen wijd ernaast liggen en met zijn hand aan zijn kont en voelt hij het zaad van Henk lekken. Dan opeens staat John op, kleed zich snel aan en is vertrokken zonder een woord te zeggen.

Henk ligt nog op bed en denkt terug aan wat er is gebeurd. Hij heeft genoten om deze hetero te neuken en te gebruiken. En als hij later op de avond weer een date aan het zoeken is, zet hij zijn zinnen op herhaling. Henk heeft zich voor genomen om zoveel hetero’s te willen neuken. Zo gaan er een paar weken voorbij als er bij Henk weer wordt aangebeld. Hij doet open en zegt, hoi jij bent zeker Gerard die komt douchen?
Trefwoorden bij dit verhaal: Douche, Eerste Keer, Spuiten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Geile IngeDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lingerie,
"Grappig, een slanke, zeg maar tengere, jongeman hing slipjes, strings en boxers op. Maar ook een paar jockstraps. Blozend keek hij ernaar, en liep naar binnen in een keurig lichte zwembroek. Niet zo groot, daar, al was zijn lijf wel erg lang. Even ke..."
24-02
7.0
Mike En Danny - 3Door: TommyS
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broers, Kwartet, Neuken, Pijpen, Poppers,
"Het was dinsdag toen Mike een Whatsapp van zijn broer Mark ontving. Heb je zin om donderdag hier in Eindhoven mee te gaan stappen. Het was niet de eerste keer dat Mark het vroeg, maar wel de eerste keer dat hij daar ja op had geantwoord, misschie..."
23-02
9.4
Stan Op Zoek - 17Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Daar ben ik weer met een nieuw deel. Jazeker, seks included. Veel leesplezier en laat je weer zo n geweldige reactie achter Opgewekt, vrolijk en goede zin. Het is alweer twee weken geleden sinds Joeri plots voor mijn deur stond. Nu i..."
22-02
9.8
Het PakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Directeur, Slet, Sletje, Trio,
"Op de receptie kwam ik om een storing te verhelpen en gelijk viel deze man mij al op. Lang en rijzig, grijs ook. Keurig hielp hij mij door de gangen van het grote schoolgebouw naar de feestlocatie. De koeling maakte herrie en dus ging ik snel aan het..."
22-02
8.4
Lekkere Date In...Door: Bi-man Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Pijpen, Sauna,
"Ik kom op datingsites soms mannen tegen waarin ik best ge nteresseerd ben en vice versa. Als dan blijkt dat we beiden niet kunnen of willen ontvangen is een sexsauna of sexbios een welkome locatie om af te spreken. Zo was ik laatst in contac..."
22-02
8.4
Andy In RioDoor: Tom15892
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Exhibitionisme, Spuiten, Trio,
"Natuurlijk was hij teleurgesteld geweest. Ik had onze reis naar Rio af moeten zeggen. Maar nu zag hij er toch best gelukkig uit. En aan het strand van Rio minstens zo belangrijk, hij zag er goed uit. Niet dat ik daaraan had getwijfeld, maar Andy was ..."
22-02
9.3
Lekker De Slethoer... - 7Door: SatanScum19975
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dirty Talk, Exhibitionisme, Pijpen, Plas, Plassen, Trio,
"Twee stomende Sexsc nes kort na mekaar van de eerste proef ik nog de laatste Zaadresten in m n jonge Zuigbek. Van de tweede lekt m n Jongenskut nog na dat voel ik aan de vochtigheid van de naad van m n krappe jeansshort die diep m n Neukgeul binnen..."
22-02
9.4
De Collega's - 8Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Collega, Jong En Oud,
"Leo die zijn pik in volle sterkte had getrokken had niet door dat John en Fons hem straks alle hoeken van de kamer gingen laten zien. Stop maar met rukken, dikke geile slet zei John gemeen en hij maande me aan om het over te pakken. Mijn beide hand..."
21-02
8.8
Nieuwe Baan - 4Door: Natu-59
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Jong En Oud, Naaktstrand, Ouderen, Trio,
"Wat kan een week lang duren als je ergens naar uit kijkt. Ik had het verzoek gekregen om een dag extra in de week te komen blijkbaar had Jack een goed woordje voor me gedaan bij de leiding van het tehuis. Ik vond het prima ik had to..."
21-02
9.2
Jong GeleerdDoor: Anton
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Neuken, Pijpen,
"Ik kwam vaak bij Gerard hij was een goede vriend van me ouders en woonde 3 straten verderop. Gerard was 48 jaar en een slanke goed uitziende gay single. Ik deed vaker klusjes bij zoals gras maaien en ik logeerde wel eens bij hem omdat me ouders veel..."
20-02
8.9
Geen FakerDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wauw, ondanks dat ik niet vaak meer date, maar het meer zoek bij de kennissen die ik al heb was deze anders dan de anderen. Eind twintig en duidelijk sportief, wat een lichaam Een meter zestig, mijn favoriete lengte Hij werd, zo schreef h..."
20-02
8.7
Gratis VakantieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Spuiten, Vakantie,
"De Amerikanen kennen een gezegde dat luidt There is no Such Thing, as a Free Lunch Wij zouden zeggen, voor niets gaat de zon op. Dat heb ik letterlijk aan den lijve ondervonden. Niet dat ik daar spijt van heb, in tegendeel. Ik weet het, het kli..."
20-02
9.4
Klik hier voor meer...