61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8273x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1

De Ontdekking

Ons gezin had altijd al financiële uitdagingen, zelfs voordat mijn vader mijn stiefmoeder ontmoette. Toen mijn stiefmoeder, Esmee met haar meebracht, bracht dat extra financiële druk met zich mee. Eerlijk gezegd is mijn stiefzusje, Esmee, nogal verwend. Ik begrijp dat ze het zwaar heeft gehad, vooral na het verlies van haar vader en het verlies van een been bij een ernstig auto-ongeluk op haar negende. Dit resulteerde in meer verwend gedrag en aanzienlijke kosten voor protheses.

Gelukkig vond mijn vader een nieuwe baan met een beter salaris, wat voor hem en mijn stiefmoeder een reden was om te verhuizen. Ze vonden een oud huis dat binnen hun budget paste, hoewel het zeker wat renovatiewerk nodig heeft, maar dat zijn zorgen voor later.

Bij mijn aankomst in ons nieuwe huis kreeg ik meteen te horen dat de kleinste en slechtst onderhouden kamer voor mij was bestemd, terwijl Esmee vanzelfsprekend de mooiste kamer kreeg, die al volledig was ingericht, inclusief haar eigen badkamer. Mijn kamer bevond zich recht tegenover die van haar. De vloer leek bijna uit elkaar te vallen en de muren waren dringend toe aan een nieuw laagje stucwerk. Om het enigszins leefbaar te maken, had mijn vader wel gezorgd voor een tweedehands laminaatvloer, die nog een paar jaar mee kon, maar natuurlijk moest ik deze zelf leggen. Dit was de eerste klus die ik moest klaren voordat ik mijn bed kon neerzetten.

En nu begint mijn verhaal pas echt.

Terwijl ik me voorbereidde om de vloer te leggen, herinnerde ik me het belang van een stevige ondergrond, vooral voor een houten vloer. Ik controleerde zorgvuldig of alle planken goed vastzaten. Een losse plank trok meteen mijn aandacht, en toen ik die optilde, ontdekte ik iets eronder: een modern ogend horloge. Het leek nog in goede staat te zijn, met een grote knop aan de zijkant. Ondanks dat er niets gebeurde toen ik op de knop drukte, besloot ik het om mijn pols te doen. Plots begon het scherm op te lichten met een zandloper die maar bleef laden. Terwijl het horloge zijn mysterie bleef behouden, ging ik door met het leggen van de vloer.

Plotseling stoorde Esmee, die trut, mijn concentratie door triomfantelijk mijn kamer binnen te lopen. Haar blik was gemeen toen ze verkondigde dat haar slaapkamer al helemaal klaar was. Maar net toen ze me wilde aanvallen met haar woorden, verstomde ze abrupt. Ze leek zelfs te bevriezen, met haar mond half open. Op dat moment begon mijn horloge te trillen en geluid te maken. "Nieuwe gebruiker geregistreerd," meldde het. Ik was verbaasd. En vervolgens begon het mijn gegevens op te sommen: naam: Mike, leeftijd: 16, gezondheid: goed. Nieuwe gebruiker volledig geregistreerd. Wat gebeurde hier? Verbijsterd staarde ik naar mijn horloge terwijl er een projectiescherm tevoorschijn kwam.

Het leek op een soort menu zoals in de games die ik speel. Er waren opties voor gebruikersgegevens, tijd, inventaris, personen en nog veel meer. Sommige opties hadden punten achter zich, met de tekst "seksuele energie" ervoor, hoewel ik me afvroeg hoe ik ooit punten zou kunnen verdienen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Had dit horloge echt de tijd om me heen stilgezet?

Ik klikte op "personen" en zag de melding: "mensen gevonden binnen 5 meter." Ook Esmee's naam stond erbij. Toen ik op haar naam klikte, verschenen haar gegevens, zelfs een tab met haar kleding. Ik scrolde door haar kleding en zag alles wat ze op dat moment droeg, van trui tot sokken, zelfs haar witte slipje. Ik klikte op het slipje, nieuwsgierig naar de mogelijkheden, en er verscheen een dropdown-menu met de opties "aanpassen" en "verwijderen". Ik klikte op "verwijderen" om te zien wat er zou gebeuren. Het enige wat er gebeurde, was dat haar slipje niet meer in de lijst stond. Had ik het nu echt van haar lichaam verwijderd? En wat was er dan mee gebeurd? Ik besloot eerst te controleren of ze het nog aanhad.

Ik stond op en liep naar Esmee, die nog steeds bevroren in mijn kamer stond. Ik zwaaide met mijn hand voor haar gezicht, maar ze reageerde niet. Voorzichtig raakte ik haar aan, maar nog steeds geen reactie. Ik had dus echt de tijd stilgezet. Mijn vingers gleden naar de rand van haar trainingsbroek. Ik kon het niet helpen, maar werd opgewonden. Nog nooit had ik een meisje aangeraakt, en nu probeerde ik stiekem haar slipje te zien, zelfs al was het van zo'n gemeen kreng. Zachtjes trok ik haar broek naar beneden en ik was bijna buiten adem toen ik recht tegen haar kaalgeschoren kutje aankeek. Mijn eigen broek begon te knellen, maar ik weerhield mezelf ervan om iets te doen. Ook al genoot ik van het zien van haar kutje, ik vond het te ver gaan om mezelf aan te raken terwijl ze daar zo stond. Ik deed haar broek weer omhoog en hield mijn horloge omhoog. Ik ging terug naar het menu en zag een "1" staan bij "inventaris". Ik klikte erop en zag daar het witte slipje, maat S, met de status "gebruikt". Dus ik had nu echt haar slipje. Ik ging weer op mijn bed zitten, met een mix van opwinding en verwarring.

Ik drukte op de grote knop aan de zijkant en de wereld om mij heen begon weer in beweging te komen. Esmee hervatte haar activiteiten en vervolgde haar verwensingen. Verbaasd keek ze me aan en rende toen naar haar kamer, beseffend dat ze iets niet aanhad.

Met een nieuwe druk op de knop stond de tijd weer stil en ik zag nog steeds dat haar onderbroek in de inventaris lag. Met een klik en een druk op 'uithalen' verscheen haar slipje op de grond voor mij. Ik kon het niet laten even aan te ruiken, waardoor mijn opwinding toenam. Haar slipje rook verrukkelijk, een bron van plezier waar ik nog veel van kon genieten. Nadat ik het slipje terug in de inventaris had gestopt, liet ik de tijd weer zijn gang gaan.

Na een uur hard werken lag mijn nieuwe laminaatvloer erin en kon ik eindelijk mijn bed plaatsen. Nadat het bed was opgemaakt, nam ik snel een douche nadat ik het horloge had afgedaan.

Het warme water omhulde mijn lichaam, altijd echt een genot voor mij. De gedachten aan Esmee's slipje deden mijn bloed weer naar mijn lul stromen. Met mijn rechterhand omklemde ik mijn penis, voelend hoe intens opgewonden ik nog was. Een tinteling verspreidde zich door mijn hele lichaam, en na slechts enkele bewegingen spoot ik mijn sperma tegen het douchescherm. Ik droogde me haastig af en wikkelde een handdoek om me heen, op weg naar mijn kamer.

"Esmee, wat doe jij hier?" riep ik verbaasd toen ik mijn kamer binnenliep. "Wat een prachtig horloge," zei ze, terwijl ze het om haar pols deed. "Au, verdomme!" schreeuwde ze plotseling, terwijl ze het horloge van haar pols trok en het op mijn bed gooide. "Dat stomme ding gaf me gewoon een schok," klaagde ze. "Wat kom je hier doen?" riep ik geïrriteerd. "Heb jij mijn onderbroek?" vroeg ze direct. Ik voelde mijn wangen rood worden en doorzocht mijn kamer snel. Er stond nog niet veel; dozen met kleding lagen verspreid over de vloer en mijn beddengoed lag naast het bed. "Ik heb overal gezocht," zei ze, haar stem beschuldigend. "Ik weet zeker dat jij hem hebt, vieze kerel," voegde ze eraan toe. "Ga uit mijn kamer!" riep ik boos. "Wat moet ik met jouw ondergoed?" riep ik terug, terwijl ik haar weg stuurde. Ze verliet mijn kamer met een boze blik. Nadat ik mijn bed weer een beetje had opgemaakt, deed ik mijn horloge weer om en ging ik slapen.

Na een onrustige nacht vol gedachten over de mogelijkheden met mijn nieuwe aanwinst, stapte ik uit bed en kleedde me aan. In de gang hoorde ik een zacht gezoem, afkomstig uit Esmee's kamer. Ik luisterde aan de deur en hoorde haar kreunen. Zou ze echt... met zichzelf bezig zijn?

Ik drukte op de pauzeknop en liep haar kamer binnen. Op bed lag Esmee onder een deken, haar ogen gesloten. Zou ze echt? Ik trok snel de deken van haar af. Daar lag ze, met een hand op haar borst, haar knieën opgetrokken en haar slipje op haar enkels. In haar andere hand hield ze een roze vibrator vast, die diep in haar kutje zat. Mijn opwinding nam toe bij dit beeld, haar ontbrekende rechter onderbeen maakte het nog niet minder opwindender. Snel pakte ik mijn horloge en drukte op Esmee's status.

Esmee

Leeftijd 16

Status opgewonden.

Gedachte. Mike ruikend aan slipje.

Kleding. Shirt en slipje

Wow, ze dacht gewoon aan mij. Ik opende de kleding tap en trok haar shirt uit. Het was heerlijk om haar zo te zien. Haar volledig naakte lichaam lag voor me, haar hand rustend op haar borst. Snel pakte ik mijn telefoon en maakte een foto. Je weet maar nooit wanneer dat van pas komt. Ik kroop op het bed en mijn hand omsloot haar andere borst. Haar tengere lichaam wond me enorm op en haar borsten voelden fantastisch aan. Ik drukte op mijn horloge en trok al mijn kleding uit. Naast Esmee's shirt en slipje zag ik nu ook mijn kleding in de inventaris verschijnen.

Mijn lippen omsloten haar tepel en ik begon er zachtjes aan te zuigen. De vibrator trok ik uit haar al kletsnatte kutje. Ik kon er gewoon niet vanaf blijven, ze lag er zo uitnodigend bij. Ik gleed naar beneden en keek verlangend naar het eerste kutje dat ik ooit zag. Ik trok haar schaamlippen opzij en observeerde aandachtig. Met mijn rechterhand begon ik mezelf af te trekken terwijl mijn tong haar klitje streelde. Zo snel als ik kon, begon ik haar te likken. Haar smaak was verrukkelijk en al snel voelde ik mijn hoogtepunt naderen. Ik durfde haar nog niet te neuken, maar dit was al opwindend genoeg. Plotseling kwam er een stuk meer vocht uit haar kutje zetten. Had ze zojuist een orgasme gehad? Met die gedachte kon ik het niet lang meer volhouden. Ik liet mijn lul boven haar buik hangen en spoot straal na straal over haar heen.

Uitgeput liet ik me naast haar op het bed vallen. Met een klik op mijn horloge kleedde ik me weer aan en mijn kledingstukken verschenen plotseling terug om mijn lichaam. Zo goed als ik kon, veegde ik mijn sperma van haar buik en hielp haar ook weer in haar shirt. De vibrator duwde ik terug in haar nog steeds druipende kutje en legde de dekens weer over haar heen. Plotseling viel mijn blik op mijn energiepunten, er waren nu 5 bijgekomen. Snel verliet ik de kamer en drukte opnieuw op play.

"Oh mijn god," hoorde ik uit haar slaapkamer komen.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Laat even een reactie achter hoe je het heb gevonden en wat het met jouw deed. Ideeën en kritiek is altijd welkom.
Trefwoorden bij dit verhaal: Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vanaf Nu Ga... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Kreunend kwam Luna onder mij klaar wanneer ik zelf nog maar eens mijn ballen in haar leeg spoot. Met een vuurrood fonkelend gezicht zag ik haar naar haar slaapkamerdeur kijken en zelf draaide ik mijn hoofd daar ook naar toe. In de deuropening stond L..."
29-02
9.4
God Mode - 3Door: Firefly
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Tiener,
"Dank je wel voor het volgen van mijn serie God Mode . Laat alsjeblieft een reactie achter nadat je het hebt gelezen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden en Of het opwindend was voor jullie. Idee n zijn ook altijd welkom. Wat zou jij doe..."
21-02
9.2
Runo - 3Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Runo Ik moet toegeven dat er deze week niet veel gebeurd was. Mijn vader had wat loze dreigementen gemaakt over de alimentatie die hij moest betalen wat er voor zorgde dat mijn moeder het grootste deel van de week met of bij een advocaat had..."
20-02
9.1
Runo - 2Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik vind het pijnlijk om toe te geven maar ik was blij dat we een sessie met de doc aan zat te komen. Ik had een slechte week achter de rug. Ik had weer veel te veel achter mijn laptop gezeten en me de put in laten werken door online weirdo s. Daardoo..."
17-02
9.2
Vanaf Nu Ga... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul,
" Dit verhaal is misschien niet spectaculair fantasierijk maar toch waag ik het erop om het in deze categorie te zetten. In gedachten verzonken liep ik over het voetpad wanneer ik iets verder ineens een oud vrouwtje zag struikelen. In ..."
16-02
9.3
Bezoek Van De... - 3Door: Stefie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Lesbienne,
"De goede fee bijt op haar lip en voelt ook haar lichaam regeren op wat ze ziet wat de zusjes doen. Het is alsof ze de lust van de zusjes kan voelen, en Kim lijkt zichzelf te verliezen in de sensatie terwijl ze haar ogen sluit en Anna s hand haar bobb..."
26-02
9.4
God Mode - 2Door: Firefly
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener,
"2010 Engerie totaal 5 Naaktfotos 1 Slipjes 1 In het voorgaande deel vond ik een horloge met bijzondere krachten. Met slechts een beetje kennis ervan, slaagde ik erin Esmee s slipje te bemachtigen en een ondeugende..."
14-02
9.4
Xxl Condoom PassenDoor: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Condoom, Neuken, Spuiten, Swingers,
" Dit verhaal is een fantasieverhaal en niet echt gebeurd. Op een middag was ik weer eens zo geil. En dacht ik ga naar een supermarkt toe om een doosje XXL condooms doosje te kopen. Ik keek rond en ik zag een gang verder nog een ander k..."
13-02
7.6
Runo - 1Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
" Disclaimer In dit verhaal komt mentale gezondheid naar boven. Als dit iets is waar je het moeilijk mee hebt of liever niet over leest dan is dit verhaal niet voor jou. Weet als je dealt met depressieve gevoelens er altijd iemand is met w..."
09-02
9.1
De Impregnatiefabriek ... - 2Door: Saturn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Tiener, Toekomst, Vader,
" Het is 2053. Kinderen worden om onduidelijke redenen bijna niet meer geboren en de EU heeft drastische maatregelen genomen om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen. Iedereen vanaf achttien jaar heeft een burgerplicht in de vorm van do..."
27-01
9.4
Bekentenis En Droom - 2Door: Nanko
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Hakken, Lingerie, Vernederen,
"Merendeel van de maand loop ik in mijn gewone hetero kleding rond en is er niks te merken, maar soms ligt er in de kleedkamer een outfit klaar en dan moet ik die aandoen. Soms met een briefje erbij met opmerkingen, instructies of opdrachten..."
26-01
8.7
Hailey Aan De... - 42Door: Threepio10
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Missionaris, Pijpen, Standje 69,
" 1. Keuken Met kleine passen liep ze naar de deur. Haar blote voeten tikten op de parketvloer. Bij de deur pauzeerde ze. Voorzichtig leunde ze naar links en keek ze door de vierkante raampjes van de deur. Door de structuur in het matgl..."
25-01
9.1