61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8850x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Hallo allemaal, dit is deel 3 van de reeks. Mochten jullie de vorige delen nog niet gelezen hebben, raad ik jullie aan om ze alsnog even te lezen. Heel veel leesplezier!

Het afgesproken weekend is aangebroken in juni. De weervoorspellingen zijn super goed, dus ik heb zomerse kleding ingepakt. De hele week ben ik al in een opgewonden bui. Mieke weet nog steeds niet wat er gaat gebeuren.

Ik en Kristel hebben constant berichtjes gestuurd naar elkaar. Zoveel dat zelfs onze partners hebben gezegd dat we veel op onze telefoons zitten. Mieke is nog maagd en de berichten gaan telkens over haar ontmaagding. Kristel en ik hebben heel veel voorpret hierover. Ik zeg mijn gezin gedag en geef ze een kus. Vervolgens ren ik naar de auto en rijd ik naar Kristel.

Ik sta op Kristel te wachten in de auto en daar komt ze. Ze verrast me altijd weer met een sexy outfit. Dit keer is het een witte strakke rok (net boven haar knieën), strakke zwarte top, en witte pumps. Ik krijg het er nog warmer van en zet de airco wat harder. Ze gooit haar koffer in de achterbak en komt naast me zitten. "Hoi", zegt Kristel en kijkt me geil aan. Ik slik en begin te rijden. We hebben afgesproken geen kusjes of strelingen bij elkaar te verrichten als we nog in onze stad rondrijden. Dit om te voorkomen dat bij het zien van bekenden geen rare discussies krijgen. We komen bij Mieke aan en Kristel belt aan. Mieke komt aan de deur met haar moeder. Kristel en de moeder van Mieke maken een praatje en nu is de moeder ook gerustgesteld. Ze heeft het vertrouwen dat ze in veilige handen is (ze moest eens weten). Kristel komt met Mieke aangelopen. Mijn mond valt open en er begint een opgewonden gevoel meester van me te maken. Mieke heeft eenzelfde soort outfit aan (witte rok, zwart topje en witte pumps). Nadat ze haar koffer in de achterbak heeft gestopt, gaat ze op de achterbank zitten. "Rijden", commandeert Mieke. Ik trap het gaspedaal in en met piepende banden vertrekken we.

"Waar gaan we naartoe"? Vraagt Mieke ongeduldig. "Dat zeggen we lekker niet", plaagt Kristel terug en ze steekt haar tong uit naar Mieke. Ik moet lachen om dit voorval en rij de stad uit. Zodra het kan leg ik mijn hand op de mooi gebruinde benen van Kristel. Ze zucht en legt haar hand op die van mij. "Heey krijg ik ook nog een beetje aandacht", roept Mieke jaloers vanuit de achterbank. Kristel reikt naar achteren met haar hand en Mieke wipt haar pumps uit. Om vervolgens haar been naar voren te steken. Kristel pakt haar kuit vast en kneed erin. Ik reik mijn hand naar achteren en masseer een beetje haar voetje. Lichtelijk horen we Mieke zuchten. "En nu jij", zucht Kristel en kijkt naar mij. Ze legt haar hand op mijn been en streelt steeds meer richting mijn kruis. Kristel kan het niet laten en laat een paar vingertoppen op mijn pik te laten landen. Hierdoor parkeer ik de auto bijna in de vangrail. Dus trekt ze haar hand snel terug. Dit gaat de hele weg op deze manier verder. We moeten ruim drie uur in de auto zitten en maken op de helft even een stop. Om wat drinken te kopen en voor een sanitaire stop. We kunnen het alle drie niet laten om bij elkaar een gevoelig plekje te strelen, wanneer het kan. Het is een drukke plek met veel mensen, dus het is niet echt mogelijk. Na een korte stop gaan we weer verder. Met een lekker muziekje en gezellige gesprekken, vliegt de tijd. Mieke valt op een gegeven moment even in slaap. Kristel en ik kijken elkaar aan en moeten stilletjes lachen door dit heerlijke aanzicht. We komen aan bij het dorpje van bestemming. Het is een rustig dorpje aan zee. Mieke opent haar ogen en ziet de duinen en roept "Wow! Cool"! "Het wordt nog mooier. We hebben een appartement met uitzicht op de zee", zegt Kristel enthousiast. "Vet", reageert Mieke enthousiast. Ik parkeer de auto bij een kleine supermarkt. "Maar eerst wat lekkere dingen halen", roep ik. We stappen uit en we kopen lekker wat te drinken en eten voor het hele weekend. De auto zit vol met de bagage en proviand voor het weekend. Ik rij nu naar de bestemming. Het ligt afgelegen bij de duinen. Ik parkeer de auto voor een klein appartementencomplex. "Kijk Mieke, daar mogen wij verblijven. We slapen daarboven", zegt Kristel tegen Mieke. "Dat is echt gaaf" roept Mieke.

Als een klein kind sprint ze naar boven en verkent ze het appartement. Het is een appartement met zeezicht en een dakterras met allerlei luxe dingen. Kristel en ik komen met de boodschappen en bagage boven. Onze monden vallen open, zo mooi is het appartement, maar ook het uitzicht op de omgeving. "Huh, jongens, is er maar 1 slaapkamer"? Vraagt Mieke verbaast. "Ja tuurlijk. We willen volop genieten van elkaar", reageert Kristel. "Oh ja dat is waar ook, zegt Mieke". Het appartement is ruim opgezet, met een ruime woonkamer die doorloopt naar de ruime keuken. Met daarbij een badkamer met een waterval douche. Dit appartement heeft 1 slaapkamer met een kingsize bed. Dat is wel de eis voor de keuze. Om het af te maken een flink dakterras met jacuzzi, ligbedden, bbq etc. Kristel en ik laden de boodschappen in. Mieke zien we even niet, maar tijdens het zoeken komt ze uit de slaapkamer gelopen met een super mooie gele bikini. Kristel en ik worden er stil van en kunnen alleen maar staren naar haar slanke lijfje. Haar mooi gebruinde huid en haar gele bikini maakt het extra geil. "Hoe vinden jullie dit"? Vraagt Mieke enthousiast en draait een rondje. Haar vormen komen perfect uit. "Uuuh jaa wow. Fantastisch"! Zeggen we zacht. "Kom en nu jullie", roept Mieke. Kristel loopt de slaapkamer in en gaat haar bikini aantrekken. Ik zelf sluit me op in de badkamer en trek mijn zwarte zwembroek aan (een langere tot 10cm boven mijn knieën). Ik en Kristel komen tegelijk de kamer inlopen. Ook Kristel heeft een gele bikini aan en haar zit het als gegoten. "Pff ik wist niet dat er kleurafspraken zijn gemaakt haha", zeg ik quasi teleurgesteld. Kristel komt op me afgelopen en grijpt me in me kruis. "Je hoeft niet alles te weten", zegt

Kristel geil en drukt haar lichaam tegen me aan. Vervolgens zoent ze me met die overheerlijke lippen. Ik sta in vuur en vlam. Om me vervolgens nog gekker te maken drukt Mieke haar lijfje tegen mijn zij aan. Ze legt haar hand op mijn borst en haar andere hand op mijn rug. Kristel verbreekt de kus en ik kijk Mieke aan. Onze lippen vinden elkaar en we zoenen kort en hevig. Mieke verbreekt de kus en zegt "kom stelletje geilerds. We gaan zwemmen"! Ze pakt een badhanddoek en sprint naar beneden. Ik en Kristel lachen naar elkaar en geven elkaar nog een vluchtige kus. We pakken een strandtas in en volgen Mieke. Die op haar beurt beneden ongeduldig staat te wachten.

We lopen met z'n drieën naar het strand. Ik en Kristel aan de zijkant en Mieke aangehaakt in onze armen in het midden. Op het strand is het rustig. Er zijn alleen een paar koppels en gezinnetjes aanwezig. Deze liggen verspreid over het strand. We leggen onze badlakens op het zand en smeren ons snel in. Met z'n drieën rennen we het water in. Als drie kleine kinderen spetteren we elkaar onder. Alsof het afgesproken is, word ik van voren besprongen door Mieke en klemt haar benen om mijn middel. Vanachter word ik besprongen door Kristel. Nu word ik gesandwitched door de dames. Aan beide kanten voel ik heerlijke borsten en krijg het er warm van. Ik verlies mijn evenwicht en val naar links in het water. Onder water probeer ik wat bikinibroekje naar beneden te trekken. Wat me maar voor de helft lukt. Dit proberen ze ook bij mij te doen. Na een tijdje grappen en grollen in het water, gaan we weer terug naar onze plaats op het strand. Ik smeer de dames goed in en uitgebreid in met zonnebrandcrème. Dit doen ze ook bij mij. Door de aanrakingen krijg ik een harde. Om niet op te vallen, ga ik op mijn buik liggen. We kunnen geen gekke dingen doen, omdat er genoeg mensen zijn. Elke keer als ik naar links kijk, zie ik twee super mooie dames liggen. Dus mijn stijve blijft aanhouden. Om af te koelen sprint ik even naar het water en duik ik erin. Maar elke keer volgt Mieke of Kristel mij naar het water en word ik besprongen. Hun lichamen glijden over of tegen mijn lijf. De aanrakingen maken me extra opgewonden. Ik begin nu ook in een complot te geloven, die de dames tegen me hebben gesmeed om me constant geil te houden. Dit gaat de hele tijd door. Totdat Kristel roept dat het tijd is om te gaan. We lopen weer op dezelfde manier terug naar het appartement.

Tot mijn verbazing (en ook een beetje teleurstelling), gaan we apart douchen en omkleden. Als Mieke als eerste gaat douchen en haar goddelijke lichaam laat afspoelen door de warme stralen, grijpt Kristel naar mijn halfstijve piemel. "Zo ik zie je wel teleurgesteld kijken, maar het kan niet altijd feest zijn", zegt ze streng. Kristel kust mijn lippen fel en bijt er zachtjes in. Ze duwt me van haar af en gaat naar de slaapkamer om haar en Mieke's outfit klaar te leggen. Ik mag niet in de slaapkamer komen en mijn koffer wordt ook in de woonkamer gezet. Ik pak alvast mijn kleding en spulletjes uit de koffer en leg die op tafel klaar. Daarna ga ik even relaxen op het dakterras met een drankje. Als Mieke klaar is, gaat Kristel douchen en roept mij vervolgens als ze klaar in de badkamer is. Ik hoor de deur van de slaapkamer dicht vallen als ik terugkom van het dakterras. Vervolgens hoor ik de dames giechelen. "Zal wel", mompel ik in mezelf en loop de douche in. Ik douche mezelf snel en doe de benodigde dingen, zodat ik toonbaar ben om naar het restaurant te vertrekken. Ik trek een zwart bloesje aan (Korte mouwen), nette spijkerbroek en witte sneakers. Als ik klaar ben, wacht ik op de dames in de woonkamer. Ik staar naar de horizon en verzink in gedachten. Totdat ik de deur hoor opengaan en de twee beeldschone vrouwen naar buiten komen lopen. Mijn mond valt van verbazing open. Kristel heeft een zwart golvend rokje aan, een blauw strak bloesje en hoge hakken. Mieke heeft een zwart strak jurkje aan met hoge hakken. Maar zie ik dat goed? Draagt ze geen bh? Ik verbeeld het waarschijnlijk. "Wat? Ben je tong verloren"? Vraagt Kristel semi grappig. "Wow jullie zien er geweldig uit", reageer ik. "Dat dacht ik toch", roept Mieke brutaal. "Kom we gaan", stelt Kristel voor. En we lopen naar het restaurant, die in de buurt ligt van het appartement. Ik loop in het midden en aan beide kanten zijn de dames ingehaakt aan mijn armen. Trots loop ik met de dames naar het restaurant. We komen aan en worden naar een tafeltje gewezen en zitten ergens beetje uit het zicht voor anderen. Maar wel hebben we een fantastisch uitzicht op het strand en de zee.

We zitten aan een tafeltje van vier. De dames zijn naast elkaar gaan zitten en ik tegenover hun. Ze kunnen nu ongeneerd bij elkaar voelen, zonder dat iemand het doorheeft. Soms voel ik een voet van Mieke of Kristel langs mijn been schuren. Af en toe zie ik èèn van de dames even zuchten. Dat komt omdat de andere aan het strelen is. En ik zit een beetje als toeschouwer geil te worden. Er komt een knappe serveerster met donker haar onze bestelling opnemen. De dames zien het ook en fluisteren: "knappe dame he". Ik moet lachen en voel ineens een voet tegen mijn been strelen. Het is de voet van Kristel en deze schuift steeds meer omhoog. De spanning in mijn lichaam stijgt. Tot mijn teleurstelling trekt ze haar voet weg, omdat de serveerster het drinken komt brengen. Zodra de serveerster zich omdraait, voel ik een andere voet over mijn been gaan. Dit moet Mieke zijn bedenk ik me. Ze kijkt me ook geil aan en ze likt haar lippen. Kristel pakt het been van Mieke vast en begint haar te strelen. Van binnen hou ik het niet meer en mijn piemel klopt van verlangen. Als Mieke bijna bij mijn pik aankomt, trekt ze haar voet weg. Ik lach als een boer met kiespijn in mezelf. Want ik had graag haar voet in mijn kruis gehad. Gelukkig komt het voorgerecht. De leuke serveerster komt het brengen en zet het op tafel neer. Zodra ze weer uit het zicht is, voel ik de voet van Kristel over mijn been gaan. Ze kijkt me opgewonden aan en bijt op haar onderlip. Ondertussen probeer ik cool te blijven en neem een hap van het eten. "Is het lekker"? Vraagt Kristel nieuwsgierig aan mij. "Uuh ja het eten is heerlijk", reageer ik nonchalant. "Nee sukkel, ik bedoel dit", reageert Kristel streng en ze verplaatst haar voet naar mijn harde pik. Ze gaat eerst over mijn schacht en daarna richting mijn eikel. Ik probeer niks te laten merken, maar ik begin heviger te ademen. Mieke kijkt me ook strak aan met een geile blijk. De voet van Kristel bereikt mijn eikel en masseert deze door mijn broek heen. Een klein kreuntje ontsnapt toch mijn mond. Kristel trekt haar voet weg en lacht gemeen/ geil naar me. Als ik mijn bord leeg heb, ga ik even naar het toilet. Niet dat ik nodig moet, maar om even af te koelen. Ik kom aan bij het toilet en ga bij de wastafel staan, om wat water in mijn gezicht te gooien. In de spiegel zie ik een opgewonden rode gloed over mijn gezicht trekken. Mijn stijve pik is ook nog niet afgekoeld en tekent zich duidelijk af in mijn broek. Ik probeer zo onopvallend mogelijk naar de tafel te lopen. Maar na een paar meter kom ik de leuke serveerster tegen. Ik lach naar haar en ze lacht terug. Haar blik gaat ook kort maar mijn kruis en ziet uiteraard mijn afgetekende pik in mijn broek. Ze lacht en krijgt een roder hoofd. Daarnaast ontstaan er een paar minuscule zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. "Hoi", zegt ze ongemakkelijk. Ik antwoord precies hetzelfde naar de knappe serveerster en loop snel verder. Als ik de tafel nader, zie ik de dames lachen en zijn ze wellicht weer iets nieuws aan het plannen.

"Aah daar ben je weer", zegt Kristel vrolijk. "Toch niet al je kruid verschoten net he"? Vraagt Kristel. "Haha nee zeker niet. Maak je niet druk", reageer ik. Zodra ik deze woorden uitspreek, pak ik van beide dames een hand vast en streel hun vingers. Extra elektrische schokjes gaan door onze lichamen heen. Het hoofdgerecht wordt geserveerd en de rest van het diner verloopt rustiger dan daarvoor. Soms voel ik nog een voet tegen mijn been, maar dat was het ook. We genieten ook van elkaars persoonlijkheid en lachen veel. Het diner zit erop en ik betaal de rekening bij de knappe serveerster. Ze wenst ons een fijne avond en geeft een vette knipoog. We lopen op dezelfde manier terug naar het appartement.

Als we de voordeur hebben gesloten, komt de opgekropte geilheid er echt uit en duw ik Mieke en Kristel tegelijk en naast elkaar tegen de muur. Vervolgens kus ik Mieke eerst vurig en daarna Kristel. Beide handen van mij strelen hun buik van de dames door het dunne stofje. Kristel en Mieke laten hun handen over kijn lichaam glijden. Terwijl ik nu vier handen over mijn lijf voel gaan, veroorzaakt dit behoorlijk wat schokjes binnen in mijn lichaam. Ze strelen mijn nek, rug, borst en billen. Alles is gevoelig en andere delen beginnen te tintelen in mijn lichaam. Mijn handen gaan van hun buik naar hun borsten en ik streel ze door hun jurkje en bloesje heen. Ik voel nu dat Mieke geen bh aan heeft en voel haar tepels door het dunne stofje prikken. Ik pak Mieke vast en verplaats haar tussen mij en Kristel in. Nu staat ze met haar gezicht naar Kristel toe. Mieke leunt naar achter en haar hoofd rust op mijn schouder. Ze kijkt naar links en ze zoekt mijn lippen. Ze vinden elkaar en we zoenen teder en langzaam. Haar bescheiden kontje drukt tegen mijn stijve lid aan en ze beweegt er steeds meer tegen. Kristel grijpt haar borsten door het jurkje heen. Nadat ik even met Mieke heb gezoend, trekt Kristel zachtjes aan de kin van Mieke. Ze beweegt langzaam naar Kristel toe. En ze beginnen hevig te zoenen. De tongen vliegen door hun monden heen. Smakkende geluiden weerkaatsen door het galmende halletje. Ik rits het jurkje van Mieke vanachter open en laat het van haar schouders glijden. Ze stapt uit haar jurkje en ik gooi het aan de kant. Mieke staat nu nog maar in haar zwart kanten lingeriesetje. Kristel zoent haar weer wild en wrijft met haar hand tussen de borsten van Mieke naar haar buik. Steeds op en neer. Ik streel de rug van Mieke en masseer haar via haar ruggengraat op en neer. Daarna leunt Mieke weer achterover om met mij te zoenen. Ze drukt haar achterste weer tegen mijn kruis aan en we staan tegen elkaar op te rijden. Mijn handen leg ik op haar heupen. Kristel maakt ondertussen haar bh van voren open en ze staat nu alleen nog met een stringetje aan.

Ik zoen haar wild, maar ondertussen voel ik haar lichaam trillen van opwinding. Ondertussen kneedt Kristel de borsten van Mieke en als resultaat kreunt ze in mijn mond. Kristel en ik pakken het trillende lijfje van Mieke vast en drukken haar tegen de muur. Kristel pakt haar handen vast en drukt deze boven het hoofd van Mieke. Vervolgens drukt Kristel mijn hoofd naar beneden en de boodschap is duidelijk voor mij. Ik zit op mijn knieën voor Mieke en ik trek haar stringetje uit. Ondertussen fluistert Kristel in haar oor: "de druk moet er even af. Je moet even klaarkomen en daarna kun je weer langer door". Mieke knikt glazig en laat het over haar heenkomen. Ik voel de hand van Kristel door mijn haren en ze duwt mijn hoofd tegen het kutje van Mieke aan. Met mijn tong lik ik door het gleufje van haar. Ze reageert al heel heftig op een paar aanrakingen met mijn tong. Ze beweegt haar bekken tegen mijn gezicht aan en kreunt hevig: "hmmmm jaaa daar". Mieke lijkt wel bezeten door geiligheid en kijkt betovert uit haar ogen. Kristel masseert ondertussen de borsten van Mieke en likt haar tepels. Zodra dit gebeurd, gaat haar lichaam nog heftiger trillen en schokken. "Hhhmmmm jaaaa jaaaa", schreeuwt Mieke. Door deze geile geluiden, besluit ik om het nog erger te maken, door het klitje van Mieke in mijn mond te nemen. Vervolgens zuig ik erop. Mijn vinger laat ik door haar lipjes gaan. Slierten geil gutsen uit haar kutje en blijven plakken aan mijn vinger.

Mieke kermt het uit: "ooooh jaaa jaaaa". Kristel en ik gaan hierdoor steeds heftiger zuigen en strelen. Totdat ze schreeuwend komt: "Ooooohhh jaaaaaa lekeerrrrr"! Mieke verliest haar evenwicht en ze knikt door haar knieën heen. Ze zit op de grond na te hijgen en weet even niet meer waar ze is. Kristel en ik houden haar vast en strelen door haar haar en gezicht. "Ooh wat was dit lekker en goed", zegt Mieke. "Hier zit ik de hele dag op te wachten", vervolgt Mieke. "Kom Mieke, we gaan even naar bed", zegt Kristel.

Kristel en ik ondersteunen Mieke aan beide kanten en leggen haar even op bed. Ze is op dit moment overal overgevoelig. Nu staan Kristel en ik recht tegenover elkaar. Ik trek het bloesje, rokje bh en vervolgens het stringetje van Kristel uit en duw haar vervolgens op bed. Ik sta nu voor haar en ze grijpt mijn riem. Ze trekt deze los en trekt mijn broek uit. Daarna volgt mijn blouse en snel mijn short. We gaan naakt naast elkaar liggen op bed en we beginnen elkaar te strelen. Ik plaats mijn vingers tussen haar borsten, buik en hals. Dit doet ze ook bij mij. Kristel gaat met haar lippen naar mijn buik en kust me daar. Al snel hapt ze naar mijn eikel en begint ze me te pijpen. Haar kutje hangt nu boven mijn gezicht en ik wrijf mijn vinger door haar gleuf en lik haar lipjes. Vervolgens zuig ik op haar schaamlippen. Ik voel dat mijn pik steeds verder gaat in haar mondje. "Hmmm", kreun ik. Mijn vingers gaan over de klit van Kristel en ik flits met mijn tong door haar kutje heen. Slierten geil blijven achter op mijn tong. "Hmmm dat ziet er geil uit. Ik wil nu genomen en dus ontmaagd worden", klinkt het ineens naast ons. Mieke is ontwaakt en is weer helemaal opgeladen. Mijn stijve floept uit de mond van Kristel en ze vraagt: "Weet je het zeker"? "Heel zeker", reageert Mieke geil.

Kristel kruipt van me af en gaat tussen de benen van Mieke zitten en drukt haar lippen tegen het kutje van Mieke aan. Ik loop naar Kristel toe en bekijk dit geile tafereel en mijn staaf wordt steeds harder. Kristel ziet dit en reikt haar hand naar mijn pik. Ze begint me ook nog rustig af te trekken. Ondertussen likt ze het pareltje van Mieke. Ze begint rustig te kreunen. "Hmm nu zijn jullie er klaar voor", kreunt Kristel. Vervolgens pakt ze mijn pik vast en drukt deze tegen haar grotje aan. Voorzichtig laat ze mijn staaf naar binnen glijden. Ooh wat is ze lekker strak bedenk ik me. Mieke kreunt eerst van de pijnscheutjes: "ooh oooh". Ze kijkt ook een beetje angstig. Ondertussen is Kristel bij haar hoofd gaan zitten en stelt haar gerust door kusjes te geven en haar te betoveren met lovende woorden: "Je doet het geweldig, probeer te ontspannen en genieten". Ik voel haar lichaam ontspannen en kan nu wat verder stoten. Ze begint nu van plezier te kreunen: Oooh jaaa jaa jaaa". Kristel trekt haar stoute schoenen aan en gaat met haar kutje boven Mieke haar gezicht hangen. "Lik me", beveelt Kristel. Mieke doet alles wat haar gezegd wordt en steekt haar tong uit en raakt het poesje van Kristel. Met haar tong gaat ze voorzichtig door het kutje van Kristel. Ondertussen stoot ik steeds dieper in het kutje van Mieke. Haar warme grotje masseert mijn pik. Kristel leunt naar voren en bereikt met haar tong het klitje van Mieke. Zodra het puntje van de tong van Kristel het klitje van Mieke raakt, schokt ze hevig en beweegt ze haar onderlichaam. Haar kreuntjes worden onderdrukt door het kutje van Kristel op haar mond. Ik stoot mijn pik sneller en dieper in haar grotje. Dit wissel ik af met korte snelle stootjes in haar kutje. Kristel bereid het gezicht van Mieke en ze slurpt het het geil van Kristel. Het driedubbele genot wordt Mieke langzaam te veel. Ze begint nog heftiger te schokken en knijpt haar kutje steeds meer om mijn pik heen. Dit werkt voor mij als doping en ik stoot nog dieper. Ze knijpt nu steeds harder om mijn pik en Kristel likt steeds sneller over haar klitje. Dit wordt Mieke teveel en komt schokkend klaar. Ze wilt dat Kristel van haar gezicht afgaat en moet op adem komen. Kristel duwt mij ook even van Mieke af. "Nu even niet. Ze is wat overgevoelig", zegt Kristel zachtjes. Aan beide kanten van Mieke, liggen we op onze zij, om haar te strelen. Bij elke aanraking trilt en schokt ze na. "Ga maar even naar het dakterras Vinny. Mieke moet even rust hebben. Ze is overgevoelig. Ik kom er zo aan". Kristel is binnen 2 seconden getransformeerd naar een bezorgde moeder en zorgt ervoor dat Mieke een beetje tot rust komt.

Ik loop een beetje gefrustreerd naar het dakterras en ga met een badjas aan op een ligbedje liggen. Genieten van de warme zonnestralen. Na een paar minuten komt Kristel naar buiten met een badjas aan. Ze blijft voor me staan en laat haar badjas uitvallen. In mijn beleving, gaat dit in slowmotion. "Pff wat ben je mooi zeg", zeg ik tegen Kristel. Ze lacht mysterieus en gaat met haar poesje boven mijn gezicht hangen. Kristel zakt steeds verder met haar kutje. Haar gladde poesje komt binnen bereik en ik kus haar schaamlippen. "Oooh jaa dit heb ik even nodig", zucht Kristel. Ik lik in haar gleufje en proef de heerlijke smaken die ze produceert. Met mijn tong ga ik over haar klitje en ze pakt mijn hoofd vast. Vervolgens stoot ze tegen mijn gezicht aan. Ik laat twee vingers in haar poesje glijden en stoot langzaam in haar gaatje. "Oooh jaaaa ooo jaa", kreunt Kristel. Ze begint harder en harder te stoten met haar onderlichaam. Ik verhoog het tempo van mijn vingers in haar soppende kutje en zuig harder op haar klitje. "Ooooohhh, jaaaaaa jaaa jaaaaaaaa", kreunt Kristel en ze komt in mijn gezicht klaar. Mijn vingers laat ik uit haar poesje glijden, maar mijn tong laat ik nog een paar keer door haar gleufje gaan. Ze schokt daardoor na en haar kutje pulseert flink wat honing. Kristel komt weer een beetje bij zinnen en gaat naast me staan. Ze zoent me een paar keer en zegt vervolgens: "Dankjewel. Dit was zalig".

Kristel kijkt naar beneden en ziet dat mijn pik erg stijf is. Ze kijkt me geil aan en tilt haar been op. Haar voet zet ze op me borstkas en draait rondjes om mijn tepels. Vervolgens laat ze deze langzaam zakken naar mijn buik. Waarbij ze rondjes om mijn navel draait. Haar voet gaat langzaam naar mijn benen die ze langzaam streelt. Ik doe mijn benen wat meer open. Ze gaat naar mijn liezen. Eerst rechts en daarna links. Vervolgens raakt ze mijn ballen aan, waardoor ik begin te kronkelen en kreun: "Oooh je betovert me". Ze lacht en zucht ook harder. Haar voet raakt nu de schacht van mijn paal aan en een schokgolf gaat door mijn lichaam heen. "Wat is dit geil", kreun ik uit. Heel langzaam gaat ze met haar voet op en neer over mijn kloppende pik. Steeds onder mijn eikel stopt ze. Ik verlang er zo naar. Ze heeft het door en speelt hiermee. Opeens raakt ze mijn eikel aan en ik ontplof bijna. Het voorvocht begint zich af te tekenen. Na een paar keer over mijn eikel te hebben gewreven, stopt ze ermee. Ik kijk teleurgesteld. "Hmm zo te zien heeft ie er zin in", kreunt Kristel geil. Ik slik en knik. Alsof mijn stem even weg is.

Ze pakt mijn pik vast en gaat met haar poesje boven mijn piemel hangen. Ze zakt langzaam over mijn pik heen. Ik krom mijn rug en kreun: oooh jaaa". Als haar kutje steeds verder over mijn paal glijdt, krijg ik een warme gloed door mijn lichaam. Ik verander hierdoor in een seksueel beest. Alsof er oerkrachten vrijkomen. Vervolgens pak ik haar heupen en begin van onder mee te stoten. "Hmmm jaa zoo lekker dit, stoot maar mee schatje, kreunt Kristel". Tijdens het neuken zie ik haar borsten op- en neer bewegen op het ritme. Dit vind ik heel sexy en Kristel merkt dit. Ze duwt haar borsten in mijn gezicht en ik lik haar tepels. Hierdoor word ik steeds wilder. Kristel trekt haar borsten weg, om ze vervolgens weer te laten zakken. Ik ga ervan uit dat ik ze weer kan likken/ kussen. Maar integendeel is waar. Ze haalt haar borsten net op tijd weg. Dit flikt ze me nu een aantal keer. Door deze handelingen, word ik steeds geiler en begin steeds dieper en harder te stoten in haar kutje. De geile drive heeft ons lichaam overgenomen en het gaat over op de overtreffende trap. "Ooooooh jajajajaja jaaa gaa door", kreunt Kristel. "Jaaaaaaaa, jaaaaa" en we komen samen heel hard klaar. Ik spuit mijn zaad diep in Kristel en haar kutje pulseert een lading nectar over mijn pik. Ze stort op me neer en we genieten samen van elkaar. Ik streel de rug van Kristel en ik kus haar voorhoofd. Vervolgens kijkt ze me aan en zoenen we teder. Kristel verbreekt de kus en zegt: "Maak je de jacuzzi gereed en zorg je voor wat drankjes? Dan ga ik even bij Mieke kijken en haar proberen te activeren". "Ga ik doen", reageer ik en geef Kristel een vluchtige kus.

Ze loopt naar de slaapkamer en opent de deur zachtjes. Kristel kijkt en ziet Mieke helemaal aan de linkerkant van het bed liggen en ze slaapt. Ze sluipt op haar tenen naar Mieke toe en gaat op de rand van het bed zitten. Kristel streelt door het haar van Mieke en ze opent haar ogen. "Hey, slaapkop. Hoe voel je nu"? Vraagt Kristel zacht. "Uuh jaa, gaat goed. Ik ben even in slaap gevallen", reageert Mieke slaperig en wrijft even in haar ogen. "Hoe vond je het net? Heb je genoten"? Vraagt Kristel nieuwsgierig. "Wow ik geniet er nog steeds van. Het was echt heerlijk. Zou ik je een geheimpje vertellen? Mijn lichaam staat in vuur en vlam. Ik ben nog geiler dan eerst, zegt Mieke geil en enthousiast. "Welkom in de wereld van seks", zegt Kristel lief en ze kust Mieke kort. "Kom. We gaan ons even opfrissen en dan naar het dakterras. Daar wacht Vinny op ons". Stelt Kristel voor. Mieke stemt in en ze lopen hand in hand naar de badkamer toe.

Zodra Kristel naar Mieke is gegaan, ben ik opgestaan en heb de jacuzzi geactiveerd, lekker wat drinken klaargezet in een emmer met ijs, extra sfeer gemaakt op het dakterras en mezelf ook een beetje opgefrist. De zon begint onder te gaan wat een prachtig zicht is.

De dames komen het terras op met badjas aan en hun ogen beginnen te glunderen. "Wow wat mooi zeg", roept Mieke en ze vliegt mij in me armen en drukt haar lichaam tegen het mijne aan. Jammer dat er een badjas tussen zit, bedenk ik me. Ze laat me los en ik roep: "Kom dames, we gaan de jacuzzi in". Kristel en Mieke stappen het water in en ik schenk de drankjes in. Ik volg hun voorbeeld en ga naast Kristel zitten. Mieke zit nu tegenover me. We klinken de glazen tegen elkaar en proosten op het tot nu toe geweldige weekend. Mieke drinkt haar glas snel leeg. Ik en Kristel moeten lachen en schenken weer bij. Daarna zet ik de bubbels aan van het bad. De bubbels masseren onze lichamen en het creërt bij mij een soort opgewonden gevoel. De gevoelige plekken worden allemaal betast. De dames zie ik ook van binnen genieten. Ik voel de lippen van Kristel opeens in mijn hals landen en er beginnen allerlei delen in mijn lichaam te trillen, waarvan ik het bestaan niet wist. Ik kijk naar rechts en ik wil mijn lippen op die van haar drukken. Voor een groot deel lijkt het te lukken, maar ze trekt op het laatste moment weg. Kristel is weer in een plaagmodus bedenk ik me. Ik probeer het nog een paar keer maar tevergeefs. Ineens zie ik voor me dat Mieke haar been lenig boven water uit laat steken. Ik ben in de veronderstelling dat dit alleen in films mogelijk is, maar Mieke kan het dus ook. Haar mooie, natte en gebruinde been steekt ver boven water uit. Ze laat haar been langzaam zakken en haar voet hangt voor mijn gezicht. Ik steek mijn tong uit. Voordat ik haar voet raak, trekt ze haar voet weg. Dit kan niet anders dat ook dit vooropgezet plan zijn van de dames volgens mij. Veel tijd om over na te denken heb ik niet, want de voet van Mieke hangt weer voor mijn neus. Ik steek mijn tong uit en dit keer is het raak en gaat het over haar voet. Ze haalt haar voet weg en duwt deze tegen mijn borst aan. Ik word verder tegen de wand van het bad aangeduwd. Kristel drukt haar lichaam meer tegen me aan geeft me kusjes en likjes in mijn hals. Haar hand trekt langzaam mijn steeds harder wordende pik af. De voet van Mieke gaat steeds meer naar beneden en ik spreid mijn benen. Mijn lichaam geeft zich over aan de dames en ben in trance door de vele prikkels die gecreëerd zijn door hun aanrakingen. De voet van Mieke gaat steeds meer richting mijn kruis. Ze kijkt me geil aan en Kristel laat mijn pik los. Mieke wisselt haar af en duwt haar voet tegen mijn kloppende pik. "Oooh", kreun ik zacht. Kristel fluistert in mijn oor: "Geil he, haar voet tegen je pik aan. Tegen je harde dikke paal". Het bloed steigt naar mijn pik en mijn denkvermogen is totaal weg. Mieke haalt haar voet weg. Ze drijft naar me toe en ze gaat met haar knieën aan weerszijden van mijn lichaam zitten op het bankje. Ze kust vurig mijn lippen en gaat daarna een beetje omhoog met haar lichaam. Zodat haar borsten richting mijn mond gaan. Ik pak haar cup b borsten vast en masseer ze. Haar tepels nodigen me uit en ik neem ze in mijn mond. Langzaam zuig ik erop. Ondertussen pakt Kristel mijn pik vast en richt deze op. Mieke ziet dit en zakt langzaam met haar kutje over mijn pik. "Ooooh", kreunt Mieke. Ik voel haar warme en strakke poesje weer om mijn pik heen. Dit werkt als doping. Ze slaat haar armen om mijn nek en ik streel haar rug. Ze begint te bewegen met haar kutje. Ze bereid me nu langzaam. Van heel diep, tot bijna eruit en weer terug. Als ze een beetje het ritme gevonden heeft, versneld ze haar tempo. Oooohhh jaaa", kreun ik. Haar borsten beginnen mee te bewegen en ik begin op haar tepels weer te zuigen. "Hmmn ooooh", kreunt Mieke. Ondertussen is Kristel op de rand van de jacuzzi gaan zitten. Ze spreid haar benen en pakt mijn hand. Ik kijk naar rechts en ik kijk tegen het poesje van Kristel aan. "Vinger me", vraagt ze zwoel. Ik laat twee vingers in haar natte grotje glijden en begin in haar te stoten. Mieke versnelt haar tempo en er komt steeds meer een heftige genotsgolf door mijn lichaam. Tot mijn teleurstelling stapt Mieke van me af en zegt tegen ons: "Kom we gaan naar de badkamer". Kristel en ik kijken haar semi verbaasd aan en Mieke sleurt ons mee. Ze is getransformeerd tot iemand die het initiatief neemt.

Mieke neemt nog op de weg naar de badkamer een plastic stoel mee. Deze zet ze in de ruime douche aan de kant van de muur. Daarna zet Mieke de douche aan en pakt Kristel bij haar arm en laat haar in de stoel zitten. Mieke spreid de benen van Kristel en gaat voor haar zitten. Ze likt tussen de lipjes van Kristel en kreunt: "ooohh Mmieke. Haar tong begint steeds sneller te gaan door het gleufje van Kristel. Mieke neemt het klitje van Kristel in haar mond en zuigt erop. Kristel holt haar rug en kreunt: "Oooh jaaaa". Kristel duwt het hoofd van Mieke meer tegen haar kutje aan, maar Mieke duwt de hand van Kristel weg en staat op. "Zo Kristel, vinger jezelf maar lekker en geniet van het uitzicht", zegt Mieke. Ze loopt vervolgens heupwiegend naar mij en zegt: "hmm ik wil dat je me neemt". Mieke bukt voorover met haar kontje naar achter. Ze kijkt achterom en kijkt me geil aan. Ik zet mijn pik tegen haar lipjes en laat hem naar binnen glijden. "Oooh, jaa ga door, dieper", kreunt Mieke. Ik laat hem dieper in haar kutje glijden en begin langzaam te stoten. Mijn handen pakken haar heupen vast. Ze beweegt haar achterste mee en maakt draaiende bewegingen. "Neem me harder, dieper", kreunt Mieke naar me. Ik pak haar haren vast en voer het tempo op. Ze kromt haar rug en mijn pik komt steeds dieper. Ondertussen vingert Kristel zichzelf met 2 vingers en kreunt: "oooooh jaaaa hajaja". Ik ga steeds dieper en sneller bij Mieke. Ze gaat met èèn hand naar haar klitje en begint deze te masseren. "Oooooh jaaa". Mieke wordt nu dubbel verwend en begint meer met haar kutje samen te trekken. Door dit wordt mijn pik extra gemasseerd. Bij is ons allemaal is er een genotsgolf op komst. Opeens duwt Mieke mij van haar af. Ik breek uit de trance. Ze loopt op Kristel af en helpt haar uit de stoel.

Ze staan nu tegen elkaar aan drukken hun natte, gladde lichamen tegen elkaar en beginnen aan een wilde zoen. Hun tongen vliegen door hun monden heen. Mieke draait hun om en gaat op de stoel zitten. Kristel weet wat ze moet doen en zakt door haar knieën. Ze zit nu voor het honingpotje van Mieke en steekt haar kontje omhoog en kijkt me zaadvragend aan en zegt: "Kom Vinny, neem me please". Ik kan niet wachten om achter Kristel plaats te nemen. Mijn stijve pik stoot in het kutje van Kristel en ga eerst langzaam en diep. Mieke pakt het hoofd van Kristel en duwt deze tegen haar kutje. Kristel laat er geen gras over groeien en gaat met haar tongetje flitsend te keer in het kutje van Mieke. "Ooooh jaaa, hmmm jaaa", kreunt Mieke. Ze slaat haar benen om de nek van Kristel heen, zodat ze nergens naartoe kan. Mijn lichaam is slaaf van de geilheid en denk alleen maar aan dieper en sneller. Het word me ook teveel: het geile aanzicht van de twee dames, het heerlijke kutje om mijn pik. Mijn lichaam staat vanzelf sneller en soms geef ik Kristel een pets op haar billen. Alle kreuntjes van Kristel worden gesmoord in het kutje van Mieke. Kristel zuigt zich vast aan het kutje van Mieke en laat haar tong door gleufje flitsen. Voornamelijk van onder naar boven. Soms spitst ze haar tong en neukt ze daarmee Mieke. Die daarna begint te kreunen: "oooh jaaa, jaaaaaa Kristel neuk me met je tong". Ze gaat met haar tong uit haar grotje en het is tijd voor de finale, besluit Kristel. Ze opent haar mond en sluit haar lippen om het klitje van Mieke. Ze zuigt er op en laat haar tong eroverheen gaan. Mieke kreunt steeds harder "ooooh jajahajaaaa jaaaa". Mieke kronkelt op de stoel en ze voelt vanuit haar tenen een orgasme opkomen. Haar benen beginnen te trillen en het gevoel siddert door haar lichaam heen en ze komt knallend klaar: "Oooooohhh jaaaaaa jaaaaaa ik kommmmmm". Mieke begint te schokken, maar Kristel blijft door likken. Zodat het orgasme aanblijft. Ze gaat steeds heviger schokken. Ondertussen stoot ik steeds sneller in Kristel. Ze begint tegen te stoten en mijn pik raakt steeds meer de wanden van haar kutje en schieten er steeds meer elektrische schokjes door haar lichaam. Ook bij Kristel komen er steeds meer tintelingen in haar lichaam. Ik blijf door stoten en voel ook bij mij vanuit mijn benen een golf van genot opkomen. "Ooooooh jaaaaa jaaaa jaaaa", kreunt Kristel. Ze gaat veel meer onregelmatig bewegen en begint te schokken. "Ooooooh jaaaaa ik koooommm", schreeuwt Kristel. Doordat ze zo schokt wordt mijn pik nog gevoeliger en ik kom klaar. Ik spuit al mijn zaad in Kristel en probeer zo te blijven zitten. Hun kutjes en mijn lul pulseren van alles na. Ik haal mijn lul uit Kristel. Slierten geil en sperma blijft aan mijn pik hangen. Kristel draait zich om en likt mijn pik schoon. Mieke is kapot en kan amper staan. We tillen haar op en helpen haar overeind. We douchen snel nog en drogen ins af. In de slaapkamer kleden we ons even aan. Ik een nette korte broek met een zwart shirt. De dames een wit shirt en een heel kort spijkerbroekje. Wat net hun billen bedekt.

We ploffen op de bank neer en drinken een drankje. De dag wordt nog even besproken. Totdat Mieke een muziekje aanzet en begint te dansen. Wij volgen haar en gaan allebei tegen haar aan dansen. Haar kontje wijst naar Kristel en ze schuren tegen elkaar aan. Mieke draait zich om en begint met haar kontje tegen mijn kruis te bewegen. Ik beweeg mijn kruis terug. Wat een heerlijke sensatie is dit. Ze weet precies wat ze moet doen om ons gek te krijgen. Ze draait zich weer om en springt op mij en klemt haar benen om me heen. Ik loop naar een muur en druk haar ertegenaan. We doen alsof we tegen de muur seks hebben. We schreeuwen en lachen het uit. Daarna doen we het op het aanrecht. Kristel lacht ons uit van een afstandje en doet ideeën op. Daarna lopen we terug naar de bank en drinken nog een drankje. Er komt een langzaam liedje en Kristel pakt mijn hand even vast. We dansen langzaam tegen elkaar en kijken elkaar diep in de ogen aan. Mijn hand op haar rug en haar armen om mijn nek. Haar lippen gaan langzaam naar mijn oor en zegt: "Ik vind je een heerlijke vent". "En ik vind je en super vrouw", reageer ik. Onze lippen raken elkaar: teder, zacht en rustig. Alsof de tijd stil staat zoenen we elkaar innig. Mieke kijkt en geeft een applaus: "Wouhoeee", roept ze naar ons. Vervolgens sprint ze op ons af en geeft ons een knuffel. "Ik ga naar bed, zegt Mieke. "We gaan mee", zegt Kristel. We kruipen allemaal naakt tegen elkaar in bed. Mieke in het midden, ik achter haar en Kristel voor haar (met haar gezicht naar Mieke toe). We vallen snel in slaap.

Ik word in de ochtend wakker, wanneer het licht door de gordijnen flink aan het schijnen is. Maar dat is niet de reden dat ik wakker word. Mieke beweegt met haar naakte kont tegen mijn steeds harder wordende piemel aan. Ze maakt steeds van die draaiende bewegingen tegen mijn staaf. Ik begin te zuchten en Mieke hoort het en draait haar hoofd naar mij. Ze houdt een vinger voor haar mond en zegt hiermee dat ik stil moet zijn. Ze beweegt haar mond naar mij en ik naar haar. We beginnen te zoenen en ze beweegt steeds heftiger tegen mijn lul aan. Mijn eikel raakt ontbloot en haar huid raakt deze aan. Wat voor een schok binnen mijn lichaam zorgt. Dit merkt ze en houdt op met bewegen. Ze tilt haar been lenig op en fluistert in mijn oor: "Neem me maar van de zijkant". Ik doe wat Mieke me zegt en breng mijn pik tegen haar poesje. Hij glijd er makkelijk in, want ze is heel glibberig en nat. Ik ben ontzettend geil door Mieke geworden en begin meteen wat harder te stoten. Wat ze ook erg fijn vindt. Ze begint steeds harder te zuchten en dit terwijl Kristel ligt te slapen. Dit gevoel is mega verslavend en ik blijf snel stoten. Met mijn vrije hand begin ik haar klitje te masseren. Door deze actie kan Mieke geen kreun mee onderdrukken: "Ooooh jaaah Fack". Kristel wordt langzaam wakker en begint door te hebben wat er gaande is in bed. Ze moet lachen en kust Mieke op haar lippen. Kristel pakt de borsten van Mieke en masseert ze. "Jullie hebben ook geen geduld", zegt Kristel lachend en ze kust de tepels van Mieke. Ik blijf in het kutje van Mieke doorstoten en haar klitje steeds sneller masseren. "Ooooooh jaaaaa", kreunt Mieke. En ze komt met grote schokken klaar. De vele prikkels zijn haar teveel geworden en is heel hard klaar gekomen. Ze ligt nu na te trillen op bed en Kristel trekt me naar haar toe. Ze ligt op haar rug en met haar benen wijd. Kristel pakt mijn staaf en laat deze in haar ontzettend natte honingpotje glijden. "Oooh jaaaa Vinny", kreunt ze. Ze slaat haar benen om me heen en laat haar voeten op mijn billen rusten. Hierdoor kan ze het ritme aangeven. Mijn billen zijn erg gevoelig en hierdoor begin ik extra snel te stoten in haar kutje. Haar handen druk ik tegen het matras en kijk diep in haar geile ogen. "Ja jaaaa jaaaa", kreunt Kristel. Mieke is weer enigszins bij zinnen gekomen en komt erbij liggen. Mieke likt vervolgens aan de tepels van Kristel. Nu begint Kristel nog harder te kreunen en te schokken. "Nee, nu nog niet" kreunt ze en duwt mij en Mieke van haar af. "Ik wil ergens anders klaarkomen", zegt Kristel zwoel. Waarop ik en Mieke elkaar aankijken. Kristel pakt mijn arm en sleurt me mee naar de keuken en gaat op het aanrecht zitten. Ik moet tussen haar benen staan en ze manoeuvreert haar lichaam zo dat mijn pik erin kan glijden. "Ooooh", kreunen we allebei. Mieke komt achter me staan en begint tegen mijn kont te duwen. Ze geeft het ritme aan. Steeds sneller, sneller en sneller. Mijn pik schuurt tegen de wanden van het kutje van Kristel. "Ooooh jaaaaa" kreunt Kristel. Mieke gaat achter mij vandaan en pakt de borsten van Kristel en zuigt op haar tepels. Nu gaat alles in een stroomversnelling. Ze begint ongecontroleerd haar bekken tegen te bewegen en ze begint heftiger te schokken. Hierdoor ga ik nog sneller en harder stoten. "Ooooohhh jaaaaaah" kreunen we beide en komen jammerend klaar. We hijgen uit en mijn pik glijdt uit Kristel. Mieke gaat direct op haar knieën voor mij zitten en zuigt me schoon. Bij Kristel doet ze dit ook.

Nadat we zijn bijgekomen springen we onder de douche en ontbijten we. We keuvelen wat en besluiten om nog even te gaan zwemmen. We komen aan op het strand en ongeveer dezelfde mensen liggen te genieten van het weer. Dezelfde tafarelen dien zich voor als de vorige dag. We spetteren, ik word besprongen en geplaagd door de dames. De tijd vliegt om en helaas is het ook weer tijd om in te pakken en te gaan. Als alles gereed is, stappen we in de auto en gaan we de lange rit maken. Aan het begin van de reis strelen we elkaar veel. Mieke valt al snel in slaap. De reis verloopt rustiger dan de heenreis. Iedereen is na aan het genieten en is voldaan. Op de helft lassen we nog een plaspauze in. Vooral Mieke moet nog even. Ik en Kristel blijven achter in de auto en lachen om een rennende Mieke. Kristel pakt mijn gezicht en kust mijn lippen. Ze verbreekt de kus en zegt: Je bent echt een heerlijke man". Ik bloos en zeg vervolgens: "dankje. Jij bent ook geweldig" en kus haar nogmaals. Na de plaspauze cruisen we weer verder huiswaarts. Zodra we weer op bekend terrein zijn, houdt het strelen op en is het weer handen thuis. We zetten eerst Mieke af, die haar moeder een knuffel geeft. Daarna zet ik Kristel af en vervolgens ben ik weer bij mijn gezin.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Ervaring Met...Door: Tessa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Vakantie, Vingeren,
"Dit verhaal gebeurde zo n 6 jaar geleden, toen ik 16 jaar oud was, tijdens een vakantie met mijn ouders. We zaten ergens dicht bij het strand, waar ik vaak vaak alleen naar toe ging, terwijl mijn ouders weer een veelste lange wandeling gingen maken. ..."
29-02
8.9
Eindelijk Ontmaagd!Door: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme,
"Ik heb ondertussen al een klein weekje voorjaarsvakantie. Sinds Esther en haar vriend voor het eerst seks hebben gehad zijn het net een stel konijnen. En Esther blijft ons op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. We krijgen steeds te horen..."
28-02
9.0
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02
9.3
Wonen Naast Een...Door: Hj De Tukker
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"16 jaar was ik samen met Marije, de eerste jaren waren leuk, ik was gelukkig, maar door financi le problemen zijn we uit elkaar gegroeid, de laatste jaren waren zo goed als seksloos. Uiteindelijk de knoop eens doorgehakt en er vandoor gegaan. De kind..."
27-02
8.4
Mijn Gastgezin, De... - 4Door: Flooronthefloor
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Stiefvader, Vader, Zomer,
"Als ik mijn hele uitwisselingsavontuur weer voor de geest haal, had ik het voor geen goud willen missen. Het heeft bij mij de verandering veroorzaakt die ik nodig had om een vrije en zelfstandige vrouw te worden. Toch is er n gebeurtenis waar ik ie..."
24-02
9.4
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02
9.4
Korte RokjesDoor: Max20255
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Billen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
"Sinds mijn geboorte woon ik al bij opa en oma. Mijn opa en oma zijn best wel nog jong om opa en oma tegen hun te zeggen, daarom noem ik hun gewoon pa en ma. Eigenlijk zijn het mijn surrogaat ouders. Mijn moeder was pas 16 jaar toen ze zwanger raakte ..."
23-02
8.3
Esther Is OntmaagdDoor: Veraatje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag hadden Esther, Sophie, en ik samen twee tussenuren omdat Nederlands uitviel. Esther had natuurlijk wat belangrijks te vertellen. De hele week probeerden we al met z n vieren samen te komen, maar vandaag was het eindelijk zo ver. We zate..."
24-02
8.8
Yara & Nita - 2Door: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Facial, Lesbienne, Porno, Spaans,
" Yara Please, Danny, por favor smeekte Nita bijna. n ding kon je haar wel na geven, ze was erg enthousiast en gedreven. Maar Danny bleef weerhouden. Niet zo zeer omdat Nita niet geschikt was maar eerder omdat hij het beloofd had a..."
23-02
8.4
Geen WeetDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is warm. Heel warm. En ik krijg het steeds warmer. En steeds vaker krijg ik het warm. Ik kan er niks aandoen. Weinig. Het is niet mijn schuld. Het is niet eerlijk. Ik ben maar een knul. Dit is normaal. Maar ik doe het zo vaak dat het niet meer no..."
22-02
9.0
GebruiktDoor: Studente
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Oppas, Slet, Sletje,
" Inleiding Iris en Britt liepen net de deur uit toen ze hem tegenkwamen. De man van jeugdzorg. Hij kwam kijken hoe het met Sanne ging. Sanne was uit huis geplaatst en woonde nu alweer 3 jaar bij Erik en Liesbeth. Sanne heeft kort blond haa..."
22-02
8.8
EeuwigDoor: L3012
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Romantiek,
" Waarom eindigen momenten Ze keek me doordringend aan. Ik haalde mijn schouders op en stopte nog een nootje in mijn mond. Ze keek uit het raam. Zou het niet geweldig zijn als moment voor eeuwig zouden kunnen duren Ik denk niet dat momenten op d..."
21-02
9.2
Klik hier voor meer...