61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17692x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Deze vrijdag waren we eindelijk met alle vriendinnen weer bij elkaar in de middagpauze. Sophie, Esther, Daniëlle, en ik. Sophie was knap, lang, en athletisch. Ze had mooie vrouwelijke rondingen. Ze deed nauwelijks moeite om er mooi of sexy uit te zien, maar ondanks dat was voor iedereen duidelijk goed ze er uit zag. Alle jongens hadden wel interesse in haar, maar Sophie trok zich daar niks van aan. Ze vond de jongens van school maar kinderachtig, en besteedde haar tijd liever aan studeren en sporten. Esther was wat kleiner dan ik, had een knap gezicht, en donker, krullend haar. Ze had vrij grote tieten, maar niet zo groot als die van Daan. Ze had al jaren een vriend, maar ondanks dat was ze nog maagd. Wij vier waren al beste vriendinnen sinds klas 1. Maar doordat we we niet allemaal dezelfde vakken hebben, hebben we niet vaak allemaal samen pauze. En zelfs als we allemaal samen pauze zouden hebben, is Daan vaak weg. Soms om huiswerk te maken, soms gewoon mysterieus van de aardbodem verdwenen. Maar deze pauze waren we samen. We zaten niet in de aula, maar in de gang met onze kluisjes. Lekker rustig. Eindelijk tijd om even goed bij te praten.

Daniëlle vertelde nog eens in detail over de jongen die ze op skivakantie had ontmoet. Je kunt al wel raden dat dat mij weer heerlijk nat maakte. Ze vertelde over hoe die jongen haar had geneukt, hoe hij aan haar tepels had gezogen, zijn gekreun en gehijg, en hoe hij zijn condoom afdeed en zijn zaad over haar tieten had gespoten. Elke keer weer vulde ze me met een mix van opwinding en jaloezie. Mijn avontuurtjes met Thomas waren leuk, maar ik zou ook zo graag zo'n oudere jongen opwinden. Zo heerlijk geneukt worden. En lekker ondergespoten worden. Had ik maar zo'n goed lichaam als Daan. Zulke lekkere, volle borsten. Ik was echt niet ontevreden over hoe ik eruit zie, maar ik was lang niet zo sexy als Daan. Natuurlijk had niemand mijn jaloezie en opwinding door. Ze praatten rustig verder. Over hoe vervelend de jongens uit de klas hadden gedaan toen het verhaal van Daan uit kwam. Gelukkig verstomde het geroezemoes langzaam maar zeker. 

Esther had ook wat te vertellen. Esther en haar vriend hadden al wel eens met elkaar geëxperimenteerd. Ze had hem wel eens afgetrokken, en ook al wel eens laten komen. Ze werd daar altijd wel heel opgewonden van, maar ze had altijd gezegd dat ze nog niet klaar was om verder te gaan dan dat. Maar dit weekend had ze haar vriend gevraagd of hij haar ook eens wou vingeren. Natuurlijk greep hij die kans gretig aan. Hij had haar gevingerd terwijl zij hem aftrok. Ze vond het heerlijk. Ze zaten naast elkaar op zijn bed. Het had even geduurd tot hij het juist plekje had gevonden, maar toen hij het doorhad duurde het niet lang tot ze beide heerlijk waren gekomen. Ik was ondertussen kletsnat van de verhalen die ze vertelden.

Esther speelde wat verlegend met krul in haar haar. Toen zei dat ze misschien wel seks met haar vriend zou willen proberen. Echte seks, niet alleen aftrekken en vingeren. Omdat Daniëlle de enige was die echt seks had gehad wou ze natuurlijk precies van haar weten hoe dat ging en hoe dat was. Deed het pijn? Hoe voelde het? Wat moest ze precies doen? Met of zonder condoom?

"Het deed eerst wel een beetje pijn, maar als je eerst lekker nat bent valt het mee."

Okee, dus voorspel is belangrijk.

"Het voelt heerlijk. Zo vol en lekker. Het is heel lekker om te voelen hoe hij met iedere stoot van je geniet."

Ik was met rooie oortjes aan het luisteren. Ik wou ook zo graag echt ontmaagd worden...

"Hij doet het meeste werk wel. Je moet je vooral lekker ontspannen en mee bewegen in zijn ritme."

Ik beelde me in hoe Daniëlle daar lag. Op haar rug, met een vreemde jongen boven haar die lekker in haar stootte.

"En als je aan de pil bent en zeker weet dat hij geen soa heeft kan het zonder condoom. Dat vindt hij vast het lekkerst. Maar als je niet aan de pil bent moet je echt sowiezo met condoom doen."

Ik dacht weer aan het filmpje met de meid die zo op Daniëlle leek. Hoe ze daar op die tafel werd geneukt, zonder condoom. Hoe ze helemaal vol gespoten werd. Hoe ze daar lag, met haar beentjes wijd terwijl het sperma uit haar kutje lekte.

Esther was niet aan de pil. Ze durfde echt geen condooms te kopen. Moest ze dan haar vriend vragen dat te doen? Ze vond het wel spannend om hem dat te vragen. Dan zou hij natuurlijk direct seks verwachten. Hij had al een paar keer gezegd dat hij heel graag wou. Was ze er echt wel klaar voor? Ze typte een berichtje naar hem.

"Wil jij condooms mee nemen zaterdag? Mijn ouders zijn weg..."

Durfde ze het echt? Ze deed haar ogen dicht, ademde rustig uit. En ze verzond het berichtje.

Toen begon Daniëlle te lachen.

"Ooooh je gaat het echt doen! Je gaat het zo lekker vinden!"

De rest van de pauze vroeg Esther alleen maar dingen over seks aan Daan. Ze vroeg natuurlijk niks aan Sophie en mij. Sophie had nog nooit tijd gehad voor zoiets doms als jongens, en ik moest mijn ervaringen natuurlijk geheim houden. Maar Daan vertelde des te meer. Hoe leuk het was om hem op te geilen. Hoe heerlijk het voelde als hij zijn pik langzaam in je liet glijden. Hoe hij steeds geiler en geiler wordt, en steeds harder gaat stoten. Ze moest vooral proberen om zich van achter te laten neuken, terwijl hij haar over een bureau boog. Zijn handen die gretig naar je billen graaien terwijl hij heerlijk in je klaarkomt. Ooh ze moest echt aan de pil gaat. Er was niks beters dan zo'n lekkere lading in je poesje. Ik was bloedgeil tegen de tijd dat de bel ging. Ik kon mijn aandacht ook niet meer bij de lessen houden die middag. Ik kon alleen maar denken aan hoe Esther ontmaagd zou worden dat weekend. Aan hoe Daniëlle zich van achter liet neuken. Aan een lading zaad die uit haar kutje stroomde. Ik voelde dat ik kletsnat was. Ik twijfelde om naar de wc te gaan om mezelf te ontladen, maar ik zou vast opvallend lang wegblijven. Er zat niets anders op dan de dag door te komen. 

Maar elke keer als ik naar Esther keek zag ik haar liggen, op haar rug met haar benen wijd, wat zenuwachtig met een krul in haar haar te spelen. Vol spanning te wachten tot haar vriend zijn pik in haar zou steken. Ik dacht aan haar stijve tepels, en stevige borsten. Ik dacht aanhaar gekreun als hij zijn pik eindelijk haar natte kutje in laat glijden. Wat had zij toch een geluk.

En enkele keer als ik naar Daniëlle keek zag ik haar genieten van een lekkere pik. Haar tieten die op en neer stuiteren op het ritme van zijn stoten. Ik hoorde haar kreunen terwijl iemand diel in haar klaarkwam. Ik zag haar natte, volgespoten kutje. Ik zag haar voorover gebogen over een bureau, terwijl ze keihard van achteren werd genomen door... door wie eigenlijk?

Later die middag hadden we natuurkunde. Thomas zat een paar tafels voor mij, naast zijn vriendin. Ik kon alleen maar aan onze avontuurtjes denken. Zijn harde pik in mijn hand en in mijn mondje. Zijn zaad in mijn keel. Ik was zo diep in gedachten dat ik nauwelijks doorhad dat de leraar zei dat Thomas en ik een 9 op onze praktische opdracht hadden. Natuurkunde was onze laatste les die dag. Toen de bel ging kwam Thomas naar me toe. Hij vroeg of ik nog even de opdracht wou nabespreken. Zijn vriendin onderbrak hem. 

"Ik dacht dat je met mij mee zou gaan naar de stad?"

Ik keek Thomas haast smekend aan. Ik was de hele middag al zo geil. Dit was precies wat ik nodig had.

"Het duurt niet lang, pak onze spullen maar vast uit je kluisje."

Zo gezegd zo gedaan. Thomas ging met mij naar hetzelfde lokaal als altijd, en zijn vriendin wachtte op hem bij de kluisjes.

Zodra de deur achter ons dicht was had hij zijn handen op mijn lichaam en zoende hij me diep. Ik deed meteen zijn broek los en zocht naar zijn pik. Die was al halfhard, maar werd snel harder in mijn handen.

"We moeten snel zijn..." fluisterde ik.

"Oh, die wacht wel." zei Thomas koel.

Ik haalde zijn nu harde pik tevoorschijn, en ik begon hem met een hand af te trekken. Met de andere hand trok ik wanhopig aan de knoop van mijn broek, tot die eindelijk open sprong. In een soepele beweging liet ik mijn broek en onderbroek naar beneden zakken. Hij zette zijn handen op mijn heupen en duwde mij speels naar achter tegen een tafel. Hij haf me een klein zetje, en nu nat ik net als de vorige keer met mijn beentjes wijd op een tafel. Hij kwam tussen mijn benen staan, met zijn harde pik weer verleidelijk dicht bij mijn kutje.

"Heb je een condoom bij je?" vroeg ik hoopvol. Ik trok hem dichter naar me toe, zodat zijn pik tegen mijn opening drukte. Maar hij schudde zijn hoofd. Geen condoom.

Maar in plaats van me te neuken had hij een andere verrassing voor me. Hij ging op mijn knieën zitten, en begon kusje te geven. Eerst op mijn buik, maar langzaam naar beneden. Tot hij bij mijn poesje was. Toen begon hij daar heerlijk te likken. Tegelijkertijd liet hij een vinger bij me naar binnen glijden. Ik kreunde zachtjes. Fuck wat was dit lekker. Eerst likte hij zachtjes en langzaam, maar hij begon steeds sneller te likken. Steeds hongeriger. Ik liet mijn vingers door zijn haar gaan, terwijl ik hard kreunde.

"Ga door... ga door..."

Ik voelde dat ik al bijna kwam. Ik was natuurlijk ook de hele dag al geil.

"Ga door... ik ga komen... ik ga komen... ik... kom!"

Wild schokkend kwam ik klaar. Hij gaf nog laatste likje terwijl de laatste golf van genot door mijn lichaam schokte. 

Hij stond op en met een grijns op zijn mond gaf hij mee een zoen. Ik proefde mijn poesje, maar dat vond ik eigenlijk wel geil.

"Nu is het jouw beurt..." zei hij, terwijl hij me van de tafel rukte.

Ik ging op mijn knietjes voor hem zitten en pakte zijn harde pik vast. Zijn eikel was al kletsnat van zijn voorvocht. Ik begon hem eerst af te trekken. Hij kreunde zachtjes onder mijn aanraking. Toen nam ik het topje van zijn pik in mijn mond. Ik liet mijn lippen op en neer over zijn eikel gaan, terwijl ik hem aftrok. Nu kreunde hij een stuk harder.

"Oh fuck precies zo... fuck wat pijp je lekker..."

Hij begon nog harder te kreunen en te hijgen. Fuck wat was het geil om hem zo te horen genieten.

"Doe je mondje open... ik wil over je gezicht spuiten..."

Ik deed braaf wat hij vroeg. Ik deed mijn mond open, stak mijn tong uit, en keek hem verleidelijk aan. Hij trok zich af, met zijn pik een paar centimeter boven mijn tong. 

"Kom voor me... spuit maar lekker... maak me vies..." smeekte ik hem.

Met een luide kreun spoot hij een dikke straal sperma van mijn bovenlip tot mijn wenkbrauw. De volgende straal kwam bijna helemaal in mijn mond. En de laatste straal kwam van mijn kin tot mijn neus.

Toen Thomas klaar was likte ik het laatste beetje sperma van zijn pik. Ik kwam voor hem staan, en hij keek tevreden naar zijn kunstwerk.

Nog geen drie minuten nadat hij was gekomen was Thomas ook alweer weg. Dus ik bleef alleen achter in het lokaal. Mijn onderhelft nog bloot, met een paar dikke stralen sperma over mijn gezicht. Ik pakte mijn telefoon en maakte een selfie. Ik bekeek mezelf op de foto. Fuck wat zag dat er geil uit. Met mijn vinger haalde ik een beetje sperma van mijn kin. Zonder na te denken stak ik mijn vinger in mond. Met mijn andere hand begon ik mezelf te vingeren. Langzaam likte ik zo steeds meer van zijn sperma op. Het duurde niet lang tot ik nog een keer heerlijk klaar kwam.
Trefwoorden bij dit verhaal: 16 Jaar, Beffen, Facial, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Ervaring Met...Door: Tessa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Vakantie, Vingeren,
"Dit verhaal gebeurde zo n 6 jaar geleden, toen ik 16 jaar oud was, tijdens een vakantie met mijn ouders. We zaten ergens dicht bij het strand, waar ik vaak vaak alleen naar toe ging, terwijl mijn ouders weer een veelste lange wandeling gingen maken. ..."
29-02
8.9
Eindelijk Ontmaagd!Door: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme,
"Ik heb ondertussen al een klein weekje voorjaarsvakantie. Sinds Esther en haar vriend voor het eerst seks hebben gehad zijn het net een stel konijnen. En Esther blijft ons op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. We krijgen steeds te horen..."
28-02
9.0
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02
9.3
Wonen Naast Een...Door: Hj De Tukker
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"16 jaar was ik samen met Marije, de eerste jaren waren leuk, ik was gelukkig, maar door financi le problemen zijn we uit elkaar gegroeid, de laatste jaren waren zo goed als seksloos. Uiteindelijk de knoop eens doorgehakt en er vandoor gegaan. De kind..."
27-02
8.4
Mijn Gastgezin, De... - 4Door: Flooronthefloor
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Stiefvader, Vader, Zomer,
"Als ik mijn hele uitwisselingsavontuur weer voor de geest haal, had ik het voor geen goud willen missen. Het heeft bij mij de verandering veroorzaakt die ik nodig had om een vrije en zelfstandige vrouw te worden. Toch is er n gebeurtenis waar ik ie..."
24-02
9.4
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02
9.4
Korte RokjesDoor: Max20255
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Billen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
"Sinds mijn geboorte woon ik al bij opa en oma. Mijn opa en oma zijn best wel nog jong om opa en oma tegen hun te zeggen, daarom noem ik hun gewoon pa en ma. Eigenlijk zijn het mijn surrogaat ouders. Mijn moeder was pas 16 jaar toen ze zwanger raakte ..."
23-02
8.3
Esther Is OntmaagdDoor: Veraatje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag hadden Esther, Sophie, en ik samen twee tussenuren omdat Nederlands uitviel. Esther had natuurlijk wat belangrijks te vertellen. De hele week probeerden we al met z n vieren samen te komen, maar vandaag was het eindelijk zo ver. We zate..."
24-02
8.8
Yara & Nita - 2Door: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Facial, Lesbienne, Porno, Spaans,
" Yara Please, Danny, por favor smeekte Nita bijna. n ding kon je haar wel na geven, ze was erg enthousiast en gedreven. Maar Danny bleef weerhouden. Niet zo zeer omdat Nita niet geschikt was maar eerder omdat hij het beloofd had a..."
23-02
8.4
Geen WeetDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is warm. Heel warm. En ik krijg het steeds warmer. En steeds vaker krijg ik het warm. Ik kan er niks aandoen. Weinig. Het is niet mijn schuld. Het is niet eerlijk. Ik ben maar een knul. Dit is normaal. Maar ik doe het zo vaak dat het niet meer no..."
22-02
9.0
GebruiktDoor: Studente
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Oppas, Slet, Sletje,
" Inleiding Iris en Britt liepen net de deur uit toen ze hem tegenkwamen. De man van jeugdzorg. Hij kwam kijken hoe het met Sanne ging. Sanne was uit huis geplaatst en woonde nu alweer 3 jaar bij Erik en Liesbeth. Sanne heeft kort blond haa..."
22-02
8.8
EeuwigDoor: L3012
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Romantiek,
" Waarom eindigen momenten Ze keek me doordringend aan. Ik haalde mijn schouders op en stopte nog een nootje in mijn mond. Ze keek uit het raam. Zou het niet geweldig zijn als moment voor eeuwig zouden kunnen duren Ik denk niet dat momenten op d..."
21-02
9.2