61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 6301x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het is weekend, en zoals gewoonlijk kijk ik uit naar niets. Geen kind, maar ook geen Meester. Een beetje down ga ik in bad, en volg het ritueel zoals altijd voordat hij komt. Mijn gedachten de vrije loop terwijl ik mezelf mooi glad maak, nog even de bubbels aan. Langzaam begin ik te genieten van de kracht van het water, en met mijn ogen dicht denk ik terug aan zijn aanrakingen, zijn harde hand, zijn cane op mijn gloeiende huid.

Kreunend en met mijn tong uit mijn mond denk aan aan zijn Meesterlijke pik, diep in mijn kont, zijn vingers die mijn tepels pijnigen. Mijn kut beweegt tegen de straal van het water, en moet mezelf inhouden niet klaar te komen. Dan gaat de bel.

Laat maar dacht ik, maar voordat ik mijn geile onderonsje met mezelf voortzet, gaat weer de bel.

Een beetje geïrriteerd stap ik uit bad en vraag wie er is. "Kom naar beneden!" hoor ik een stem zeggen. Ik vraag nog een keer wie dat is, maar het enige wat ik hoor is dat ik naar beneden moet komen. Zijn stem kan ik niet thuisbrengen, die klote intercom, dacht ik nog. Mezelf afvragend wie dat zou kunnen zijn, merk ik dat ik het toch wel spannend vind.

Mijn geile bui slaat om in gezonde spanning en mijn nieuwsgierigheid wint het ten slotte van mijn gezonde verstand.

Ik kleed me aan, roep nog even door de intercom dat ik er zo aankom. In de lift vraag ik mezelf nog even af waarom ik in godsnaam naar beneden ga, maar hou mezelf voor dat het niet slechter kan zijn dan op zaterdag in je eentje op de bank zitten.

Als ik uit de lift stap, en naar de deur toe loop, word ik plotseling van achteren beetgepakt, een hand op mijn mond, en voordat ik me kan omdraaien, wordt die hand vervangen door een gag. Daarna volgt een blinddoek. Ruw meegetrokken door de hal, en voordat ik in een auto word gesmeten, worden ook mijn handen achter mijn rug gebonden. Mijn hart bonkt bijna uit mijn lijf! Waarom ben ik dan ook naar beneden gegaan! De auto begint te rijden, en heel even hoop ik dat het mijn Meester is. Dat kan toch niet anders, dacht ik nog. De muziek gaat aan, en krijg een onbestemd gevoel, Celine Dion...dat kán mijn Meester niet zijn! Plotseling hoor ik een stem. "Doe wat ik zeg, en gehoorzaam!" Dat is niet de stem van mijn Meester!

Na een tijdje rijden stopt de auto. De deur gaat open en de bestuurder stapt uit, hoor nog dat hij de achterbak open en dicht doet, opent de achterdeur en sleurt me bijna uit de auto. Na even gelopen te hebben, voelde ik geen beton of steen meer onder mijn voeten, maar zand.

Mijn god waar ben ik, en wat gebeurt er allemaal! Doodsbang, en niet wetend wat komen gaat.

Volgens mij loop ik in een bos, want ik loop nu op een iets hardere ondergrond, volgens mij een bospad. Ook is het doodstil en kan mijn eigen hartslag horen.De man zegt geen woord, en opeens staan we stil. Pakt me bij mijn armen, en duwt me naar achteren. Ik sta met mijn rug tegen een boom, ik voel het met mijn handen die nog steeds op mijn rug zijn gebonden. Dan trekt hij mijn broek en laarzen uit, en sta daar in mijn blote kut. Met zijn voeten tikt hij tegen de binnenkant van mijn enkels, en ik spreid automatisch mijn benen. Deze worden vastgebonden. Mijn handen worden losgemaakt, en even dacht ik een mep in het wilde weg uit te delen. Maar kan niet ontkennen er een gevoel van angst en spanning door mijn lijf gaat. Ook mijn top gaat uit. Mijn handen worden wijd naar achteren vastgebonden, zodat ik met mijn rug strak tegen de boom sta. Naakt!

Zijn handen raken mijn lijf aan, en krijg een inspectie. Mijn lijf rilt, en ik kan een kreun niet onderdrukken als hij mijn kutlippen opent, en zijn vingers diep in mijn natte kut duwt. Mijn god, ik ben vreselijk geil, en dat terwijl ik niet eens weet of ik dit wel ga overleven. Ik hoor iets ritselen, en rinkelen. Kettinkjes lijken het wel. Dat voelde ik snel genoeg, als hij de klemmen op mijn tepels zet. Pffff...dit doet even pijn, maar even later zijn mijn tepels eraan gewend, en zakt het iets.

Dan hoor ik hem ssssssssssssssst zeggen, en terwijl hij dat doet, verwijderd hij de gag. Dan voetstappen die zich van me verwijderen. Het is doodstil...hij zal me toch niet alleen laten??

Niet wetende wie het is, maar nu hopend dat hij terugkomt, sta ik daar. In gedachten duurt het minimaal een uur, en ik twijfel of ik zou schreeuwen of niet. Maar ik durf niet, wie weet wie er op af komt! Mijn angst gaat nu de overhand nemen, en begin mijn tranen de vrije loop te laten. Zie mezelf, zonder het te zien, staan. Wat moet ik nou?

Dan hoor ik iets! Voetstappen, en ik hoop dat hij het is. Langzaam streelt een hand mijn tranen weg, en hij drukt een kus op mijn mond. Trekt even aan het kettinkje wat aan de tepelklemmen vastzit en een golf van pijn en genot gaat door mijn lichaam. Ik ben blij dat hij er weer is en ondanks dat ik hem niet ken, voelt hij op een vreemde manier vertrouwd.

Mijn lijf schrikt als ik plotseling de slierten van een flogger langs mijn borsten en buik voel glijden. Maar daar bleef het niet bij. Langzaam werden de slagen harder, en met regelmaat. Op mijn buik, benen, borsten volgden de slagen zich op.

Voelde hoe ik langzaam wegzakte, maar blijkbaar zag hij het ook en stopte. Hij stak ruw een paar vingers in mijn kut, en ging hard in en uit. Diep vingerde hij mij, en ik voelde het geil uit mijn kut lopen. Hevig kreunend en met mijn tong langs mijn lippen maar net voordat ik spuitend klaar kon komen, stopte hij ook daarmee. Hij maakte me los, en ik was zo geil, dat ik het niet in mijn hoofd zou halen om te proberen weg te komen. Deze onbekende man mocht alles met me doen. Ik gaf me over.

Ik moest een stukje lopen, en werd voorover op een houten tafel gelegd. Ook daar werden mijn handen en voeten vastgebonden. Au!!! De cane! Dat was onverwachts, en ik schrok. Maar na een paar slagen, gaf ik me ook daaraan over. Na tientallen slagen hield ik het bijna niet meer vol, de pijn schoot door mijn lijf, en ik begon zachtjes te huilen. Hoelang zou dit nog duren? Maar uiteindelijk was het voorbij. Zijn handen streelden mijn getergde lijf, en voelde hoe hij mijn billen uit elkaar trok. Mmmmmm, ik voelde zijn pik en hij stak hem diep en hard in mijn kont. Ik genoot van de harde stoten, en duwde mijn kont goed naar achteren. Bood hem aan, en riep neuk me alsjeblieft! Toen was mijn zeiknatte kut aan de beurt. Mijn hemel, dit was zo waanzinnig geil, ik stond te trillen op mijn benen, schreeuwde het bijna uit van genot, en smeekte hem om klaar te mogen komen. "Kom maar gore hoer", hoorde ik een bekende stem zeggen. Mijn Meester!! En tegelijkertijd kwam ik klaar, zo lekker was het nog nooit geweest, ik gilde het uit van genot, mijn tong uit mijn mond. Hevig schokkend en hijgend bleef het geil uit mijn kut stromen. "Dank U wel lieve Meester", zei ik zachtjes, en terwijl ik dat zei, spoot mijn Meester zijn heerlijke zaad diep in mijn kut. Alsjeblieft teefje, zei hij nadat de laatste druppel in mijn lijf zat.

Toen we later in de auto zaten, liet mijn Meester op zijn telefoon horen hoe hij een ander de woorden in had laten spreken, om me zo op een dwaalspoor te brengen. Ook zette hij Celine niet meer op, dat was even doorbijten voor mijn Meester op de heenweg, maar het doel heiligt de middelen...
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
8.1
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Zweep,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.5
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
9.0
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...