62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-02-2024 | Cijfer: 8.3 | Gelezen: 3873x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
LARP (Live Action Role Play) is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk-Jan, Yvonne en ik doen mee als spelers, net als een handvol anderen. Er zijn ook figuranten die aanwezig zijn, maar niet mogen meespelen en er is de professionele organisatie met spelleiding en crew. De spelers zijn betalende VIPS, figuranten zijn glurende sponsors en de professionele organisatie worden ingehuurd. Het plot wordt door de organisatie in zeer nauw overleg met de spelers bedacht. Het plot wat Dirk-Jan en Yvonne uitgedacht hebben heeft alles te maken met het de film RoboCop; zij zijn daarom ook veruit de grootste hoofdsponsor van het festival wat 5 dagen gaat duren (3 .. 7 april, 2019) en wordt gehouden op een landgoed van een vriend, een hightech villa in Vinkeveen. RoboCop is een film waarin Dick Jones (te spelen door Dirk-Jan) als vicedirecteur van een hightech bedrijf zijn uitvinding presenteert: Een hybride (politie)man/machine, de RoboCop, die de wet beter zou moeten kunnen handhaven dan een gewoon mens van vlees en bloed, te spelen door mij. Mijn personage heeft een collega toegewezen, Ann Lewis (te spelen door Yvonne) om uitgezonden te worden. De andere uitgenodigde spelers creëren hun eigen personages binnen het thema en hebben de volledige vrijheid om hun eigen acties te bepalen. Voor de veel minder betalende figuranten worden de uniformen gemaakt, ze mogen niet actief meedoen tenzij met expliciete toestemming van een speler, hun sponsor die daar alsnog voor moet gaan betalen. Dit geeft een talent wel de kans om ter plekke ontdekt te worden. Begrijpelijkerwijs is de locatie altijd een bewaakt en afgesloten domein en afgezien van 1 fotograaf mogen er geen andere media aanwezig zijn. Security maakt dit zeker. Een hightech villa dient bij dit festijn als decor; Binnen en buiten, dus ook de tuinen, privéstrand, zwembaden, boot- en tuinhuis. Alleen hebben meneer en mevrouw er wel een een kinky twist aan gegeven. In plaats van RoboCop ben ik RoboCock, wat hint op wat er gaat gebeuren.

Ik weet hier nog van niets als ik de zondag ervoor bij hun naar de GP van Bahrein ga kijken. Ik ben ruim op tijd in hun villa in Blaricum en zit om een uur of twee voor het enorme scherm in hun thuisbioscoop. Zoals gebruikelijk word ik bij aankomst spiernaakt door Dirk-Jan geïnspecteerd, nadat ik onder zijn toezicht mijn superstrakke fietskleding uittrek en opberg in mijn inmiddels eigen kast in de hal. (Zwarte Shimano fietsschoenen een blauwe superstrakke glanzende korte compressiebroek en vanwege het mooie weer een wit, gestretcht en vrij open mesh tanktop, plus natuurlijk telefoon met ID en pinpas).

Op zijn commando, ‘Inspectie’, buig ik die zondagmiddag om een uur of twee met gespreide benen voorover en druk mijn handen plat tegen een muur en draai en duw mijn heupen zo ver mogelijk omhoog. Ik leg mijn hoofd achterover in mijn nek want ik mag niet op of omkijken als hij me inspecteert, of beter, visiteert. Hij staat naast me als hij mijn neus mond en oren bekijkt en gaat achter me staan om mijn oksels te bevoelen. Uiteraard gaat hij verder, glijden zijn handen langs mijn borst, maag en ondermaag omlaag om te checken of ik schoon en glad geschoren ben en duwt dan mijn billen uiteen, steekt twee vingers in mijn aars, die hij kromt en paar keer hard op en neer en rond draait, om te kijken en ruiken of ik schoon ben. Bij zijn commando ‘laat zien’, kniel ik voor in de gang en leun met gespreide benen helemaal achterover tot met mijn schouders op de grond liggen om hem vrije toegang tot mijn pik en ballen te geven. Hij morrelt eraan, rolt ze heen en weer in mijn glad geschoren zak en perst ze dan heel ver omlaag om mijn stijve pik rechtop te trekken. Daar schuift hij mijn voorhuid omhoog en omlaag over mijn dikke eikel, schat mijn 20cm in en trek me een traag af, totdat mijn stijve onbeheerst begin te trillen. Hij grinnikt, ‘Goed zo jochie, schoon en geil als altijd’, staat op en loopt de gang in. Ik volg hem snel naar de thuisbioscoop.

Daar zit ik in mijn eentje op mijn speciale stoel (zonder zitting) voor het enorme scherm en kijk via ‘Ziggo Sport Totaal’ naar de voorbeschouwing, ze hebben een duur abonnement op dit betaalpakket. Al een hele tijd, maar gelukkig staat de koelbox naast me met lekkere sportdrankjes en hapjes. Ik vermaak me wel. Ik denk om een uur of drie komen Dirk-Jan en Yvonne de schemerige zaal in met allerlei dozen en tassen, waarvan twee op een steekwagentje. Ze lijken heel zwaar. Ik sta altijd voor ze op in de positie 'presenteer'. Mijn voeten ongeveer 80 cm uit elkaar staan, handen achter het hoofd, vingers in elkaar gestrengeld.Ze kijken naar me, en de manier waarop ze me lachend aankijken, vertelt me dast ze voorpret hebben. ‘Tja Janus’, begint Dirk-Jan, ‘we gaan een verkleedpartij organiseren enne.., we hebben bedacht dat jij als RoboCock gaat!’, gniffelt Yvonne. ‘Je weet wel’, vult weer Dirk-Jan aan, ‘de geile broer van RoboCop!’, waarop Yvonne begint te proesten van het lachen. OK-ok, denk ik… klinkt wel kinky. Meneer speelt met mijn lul als ik zie dat mevrouw een pot met verf uit een door haalt. Zwarte doffe verf, ‘bodypaint Janus, bodypaint want ja, een robot is van metaal, niet?’ Pas als Yvonne er een foto van RoboCop bij pakt besef ik wat ze bedoelen. RoboCop heeft meerdere pantsers op zijn lijf. Zijn benen, borstkas, schouders en bovenarmen. Plus een helm. De rest is menselijk. De foto wordt tegen een doos gezet en Yvonne heeft een spons in haar handen, die ze in een verfblikje dompelt. ‘Het is Senjo verf, helemaal Ok’ zegt ze en ik zie dat de kleur inderdaad mat zwart is als ze een eerste, brede veeg op mijn platte onderbuik tekent. Dirk-Jan gaat in zijn fauteuil zitten en kijkt toe hoe Yvonne me schildert op de plekken die straks zichtbaar blijven. Onderkant borst, maag, onderbuik en verder, balzak en mijn kaarsrecht opstaande stijve lul. ik word steeds geiler van het massagegevoel en dat gevoel laat zich zien. Mijn lul begint vrijwel weer te sidderen en lekken. Ik zie wel dat ik anders beschilderd wordt als RoboCop. Onder andere worden ook mijn bovenarmen en binnenkant van mijn bovenbenen zwart beschilderd. Nou-ja, dat zal wel met het harnas te maken hebben, denk ik en inderdaad. Yvonne is na een half uur zo goed als klaar en bekijkt me keurend. Ik moet wat rondjes draaien, diep voorover buigen om mijn bilnaad en aars te laten controleren. Dat schijnt allemaal Ok te zijn want Dirk-Jan komt met een eerste pantser aanzetten, een glinsterend metalen beenpantser.

Ik merk pas waarom het hem zo veel moeite kost om klaar te zetten, als ik mijn linkerbeen erin schuif en Dirk-Jan de metalen beugels aantrekt, het ding is vreselijk zwaar. terwijl toch de hele binnenkant van mijn bovenbeen onbedekt blijft. Als ik ook mijn rechter beenpantser aan heb vragen ze me te gaan lopen. O-shit!, die dingen zijn op een of andere manier verzwaard waardoor ik voor elke spier in mijn lijf moet spannen om te kunnen lopen, knielen en draaien. ‘Kijk’, zegt Dirk-Jan doodleuk ‘onze robot laat zijn spieren zien!’, waarop Yvonne aanvult, ‘en zijn enorme lul, met die hengstenballen!’. Inderdaad besef ik dat ik me zwaar aan het inspannen ben, heel bewust stap-voor-stap zet waardoor mijn stijve lul in hetzelfde trage ritme traag heen en weer zwaait met mijn laag bengelende ballen eronder. Alles wel heel duidelijk tentoongesteld.

Ze gaan giechelend verder, reiken me de glinsterend metalen borstpantser aan waar de armen met een scharnier aan verbonden zijn. ‘Ben benieuwd of het past’, mompelt Dirk-Jan, ‘het is ten slotte op maat gemaakt’. Nou, ze weten mijn maten perfect want het past. Eerst de armen in de hulzen, dan de voorkant tegen mijn borst geperst met een hele ruwe bekleding, die bij elke beweging langs mijn gevoelige tepels schuurt, ook als ik ademhaal. Vervolgens wordt de achterkant er van achter tegenaan geklemd en met dezelfde soort metalen beugels als waarmee mijn beenpantsers vast zitten. Anders als bij RoboCop stoppen de open beugels net onder mijn ellenboog maar laten mijn zwart geschilderde spierballen zien. Ik krijg lange zwarte, rubberen handschoenen aan, waar mijn zwartgeverfde vingers uit steken. Dan een gladde, rubberen bivakmuts met lange, diepe kraag die ze in mijn borstpantser schuiven en mijn kin en mond vrij laat. Als laatste een rare metalen helm, rond en net tot over mijn oren komend.

Ik moet weer als een mannequin rondlopen, knielen en neukende stootbewegingen maken als mevrouw me aftrekt, dat wil zeggen, ze zittend me met stilstaande hand beet heeft en ik mijn lul heen en weer stotend erdoor duwt en trekt. Terwijl gaast meneer achter me staan en me diep tussen mijn benen door mijn ballen grijpt. Hij 'masseert' ze knijpend en heen en weer rukkend. Ik moet vaak stoppen met bewegen om niet klaar te komen, ik mag immers pas spuiten als het me bevolen wordt, maar ze wachten lang. Heel erg lang en mevrouw knijpt steeds harder rond mijn eikel die inmiddels volledig glad is van mijn lekkend vocht. De verf blijft zitten, mijn eikel blijft zwart! . Om ongeveer 10 over vijf is de race begonnen, tijdens de opwarmronde geeft meneer aan dat ik bij de start klaar MOET komen. Ze tellen af en mijn timing werkt, ik spuit straal na straal sperma in het rond als de auto’s de eerste bocht in vliegen en wordt bewonderd door de opgegeilde meneer en mevrouw. Mijn spermaslierten steken spierwit af op de watervaste zwarte verf. Ze laten me echter maar heel even bijkomen in mijn eigen stoel, kom niet aan kijken toe omdat meneer en mevrouw me een paar minuten bevelen op te staan om mijn ‘codpiece’ aan te passen.

Dat begint met het plaatsen van een grote dubbele, pikzwarte cockring met een op afstand te bedienen, krachtige hamerende, schokkende en vibrerende buttplug. De rubber ringen worden rond mijn lul en balzak gespannen waarna de rubber slang heel strak tussen mijn benen door naar achter wordt getrokken en de grote, gekromde buttplug schuin in mijn aars wordt geperst. Zijn kop is heel veel groter als de wortel en perst hard op mijn P-spot. Het ding kan geen kant op, blijft precies op zijn op zijn plaats zitten. Toen het ding er net ingeschoven zat wist ik nog niet dat er ook sterke elektrische schokken mee gegeven kan worden, rechtstreeks op mijn prostaat! Vervolgens trekken ze me een zwarte jockstrap aan. Die heeft aan de voorkant een buidel voor mijn testikels met daarboven een opening voor mijn lul, die zo vanaf zijn wortel zichtbaar blijft. De strakke bovenrand stuwt mijn pik recht omhoog, met mijn voorhuid helemaal omlaag gestroopt. De open achterkant wordt enkel begrenst door twee smalle stroken. Die ondersteunen mijn billen en houdt ze uiteen getrokken. Daarmee blijven mijn omlaag geperste ballen, laag tussen mijn benen hangend ook van achter zichtbaar, net als als het uiteinde van de buttplug. Voor het idee hebben ze daar een soort van elektrische stekker gemaakt, alsof ik daar opgeladen moet worden of zo. De hele jockstrap wordt opgetild door een brede, zwarte strak-elastische tailleband, die ze op mijn rug heel strak aantrekken. Zo strak dat het ding zich spant van heup naar heup, mijn ondermaag wel een centimeter vrijhoudend door de strakke overbrugging, omdat ik daar zo plat ben. Het past perfect bij de outfit maar een lap of kap om mijn lul af te dekken ontbreekt volkomen. Alles is en blijft overduidelijk zichtbaar geëtaleerd.

Ik weet niet wat me overkomt als meneer op de afstandsbediening drukt. Het hele ding begint als een gek te trillen, neemt mijn ingepakte balzak en gefixeerde lul helemaal erin mee terwijl mijn P-spot wild gehamerd en geëlektrocuteerd wordt. Ik kom niet klaar maar lek, spuit bijna, continue voorvocht in een fontein van me af. Het duurt zeker weten al minuten als meneer me in mijn oren gilt ‘ketsen’. Ketsen is het bevel voor een verplicht standje wat ik aan moet nemen, deze om mevrouw te dienen. Ik laat me dus helemaal plat achterover op de grond zakken, zodat ik met mijn trillende en schokkende stijve lul penetratie-service kan verlenen. Ofwel, mevrouw bestijgt me als een amazone en berijd mijn lul zoals zij wil. Dirk-Jan kijkt toe hoe ze me diep of juist nog dieper tot op mijn ballen berijd in een afwisselend tempo tot ze er helemaal diep op zittend klaarkomt, natuurlijk ook omdat zij ook de schokken en trillingen voelt. Ik voel haar kut ritmisch krampen op mijn lul, hard mijn dikke eikel knijpend. Ze glijd voorover en steunt met haar handen op mijn knieën. ‘Dat is goed te doen met onze robot’, concludeert meneer tevreden terwijl hij zij vrouw overeind helpt en naar haar fauteuil begeleid.

Ik mag van ze opstaan in de 'presenteer' positie en naar de race kijken, maar zonder dat de plug uit gaat. Ik kan amper blijven staan, heb bijna geen controle over mijn knikkende knieën als ik een kwartier of zo later, in ronde 46 zie dat Leclerc wordt ingehaald door Hamilton. Meneer komt naar me toe, hij is naakt, helemaal naakt en beveelt ‘aars’. Ik laat me zakken, ga op ellenbogen en gespreide knieën op de grond zitten met mijn kont ver omhoog geperst om anale service te verlenen. O-man, wat is hij geil! Het is een giga-grote opluchting als hij in een ruk de plug uit mijn aars trekt en tussen mijn benen laat hangen, zijn eikel tegen mijn wijd openstaande aars zet en zonder probleem zijn pik door mijn kringspier ramt. Ramt in een tempo en diepte, die ik amper van hem ken. Nou, die is geil denk ik nog als ik merk dat ik aan het klaarkomen ben. De ontspanning na de plug, gevolgd door zijn neukende massage heeft me à la minute klaar gemaakt. Ik blijf spuiten terwijl hij me door blijft neuken en ik vraag me af of hij überhaupt wel weet dat ik kom, anders dat hij wellicht mijn aars voelt bonzen in hetzelfde ritme als de golven van mijn orgasme door heel mijn hele lijf, wat minutenlang duurt. Hij moet me zelfs bij mijn heupen optillen omdat ik anders omlaag zak, wat hij instinctief doet zodat ik in zijn meest optimale neukpositie blijf. Hij moet viagra geslikt hebben, ik weet het zeker omdat hij nu heel veel langer bezig is dan hij normaal kan maar Ok, uiteindelijk komt ook hij klaar. Gelukkig. Mijn pik is inmiddels weer helemaal stijf, mijn herstelperiode is erg kort, ik weet het, maar toch, net voor de finish van de GP pompt hij me vol met sperma. Echt vol, ik loop nog dagen later te lekken, wat best lastig is als je geen onderbroek draagt. Moet ik tampons gaan inbrengen na zo’n behandeling vraag ik mezelf af.

Al met al gaat hij puffend in zijn fauteuil zitten, naast Yvonne. Beide bekijken hoe ik overeind kom, traag, niet alleen vanwege de zware beenpantsers. Ik sta weer in de houding en de race is een kwartier of zo voorbij. Het is na zeven uur als ik weer wat bij kom. Ik presenteer me trots voor meneer en mevrouw, met een loei van een erectie. Ik voel als sub mijn macht over ze, helemaal als ze me afwimpelen als ik vraag of ik ze nog van dienst mag zijn. Daarom kleed ik me uit, laat de onderdelen van mijn RoboCock ‘harnas’ liggen terwijl ze me vertellen dat ik aanstaande woensdag om 7 uur morgens klaar moet staan om tot en met zondag meegenomen te worden naar een LARP festival. Dat is alles wat me vertellen dus geloof me maar; Ik heb veel gegoogeld wat dat überhaupt is, net als de film RoboCop, wat gebeurt daar?.

Ietwat schoongemaakt en opgefrist na een paar baantjes in hun zwembad ga ik terug naar de hal, kleed me aan en stap op mijn racefiets (Een Ridley Fenix A 105 Mix) en doe er geen uur over zoals op de heenweg, maar anderhalf wat wel aangeeft hoe uitgewoond ik ben. Helemaal mijn kont, die lijkt wel in brand te staan en dat smalle zadel zo diep, hoog tussen mijn billen en benen doet me geen goed. Thuisgekomen is mijn fietsbroek doordrenkt van meneers sperma, maar goed, woensdag is het showtime.
Trefwoorden bij dit verhaal: Rollenspel, Sub, Waargebeurd, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De GentlemenDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Wat aan die zondag, 22 juli 2028, voorafging Gentlemen s koppel Angga en Jean Felix komen regelmatig bijeen met Dirk Jan en Yvonne om te bridgen kaartspel Ze zijn als team zeer fanatiek. Ook deze zondag een week ervoor, maar ze verlieze..."
16-04
9.0
Gelukkige Tijd - 2Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bejaarden, Met Familie, Moeder, Ouderen, Swingers, Vader,
"Een week of drie na het intrekken van mij bij Max kon ik het niet meer voor mij houden, ik voelde mij gelukkig, Max had ook al weken een goed humeur en na overleg met hem besloten we dat ik het moeder zou vertellen. Toch wat schoorvoetend e..."
12-04
9.4
Gelukkige Tijd - 1Door: Oldandgay
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buren, Eerste Keer, Neuken, Puber, Swingers,
"Wat was het leven toen nog simpel, ik was nog maar kort op deze wereld, we woonden in een klein dorpje aan de rand van de stad, mijn ouders ook nog jong, leuk huisje via het werk, aardige buren met 3 kinderen, dochter van een jaar of 14, de oudste jo..."
03-04
8.5
Geil Van HormonenDoor: Nina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Zwanger,
"Het was een paar jaar geleden toen ik zwanger was van mijn eerste kind. Ik was 32 jaar en was 3,5 maand zwanger. Al 5 jaar getrouwd en dacht nooit aan een ander. Tot ik een mooie meid op tv zag en opeens dacht hoe het was om met haar te zoenen. Ik be..."
30-03
8.8
Van Bi-slaaf Naar... - 5Door: Shadow78
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf, Sperma,
"Enigszins verslagen zit ik op de grond. Alle gebeurtenissen van net moeten eigenlijk nog een plek krijgen in mijn hoofd en gevoel, maar het is een chaos in mijn hoofd. De vernedering is groot en opnieuw schiet de twijfel omhoog of dit alles nog wel w..."
29-03
9.1
Cross OverDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Broers, Zus,
"Mijn broer Lex Alex officieel , vind ik een prachtige vent. Dat hij dan ook mooie vriendinnen heeft verbaast niemand. Maar ik, als zijn broertje, en Full Time Homo, had ik het liever anders gehad. Niet dat hij mij anders behandeld, of afstandelijk i..."
24-03
9.5
Van Bi-slaaf Naar... - 4Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Vernederen,
"De volgende ochtend word ik met een wee gevoel in mijn buik wakker. Ik probeer het gevoel te negeren, draai me om en probeer nog wat door te slapen. Het is zaterdag, dus werken hoeft niet en ik kan uitslapen. Maar helaas het hele verhaal van gistera..."
19-03
9.0
Geile Buurman - 1Door: Tepelspeler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Exhibitionisme, Slaaf, Slavin,
"De buurman was laat vandaag. Wij, zijn slaven, verwachtten hem al een tijdje, mijn vrouwtje zonder bh en slip, en ik met mijn hoerenkleren onderaan. Ik was zenuwachtig want hij had aangekondigd dat het mijn beurt zou zijn. Daar was hij dan. ..."
18-03
7.7
OpladenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Date, Dating, Neuken, Pijpen, Wielrennen,
"Bij een tentje langs het fietspad, raakte ik in gesprek met een keurige slanke jongeman met een racefiets. Vooral zijn kleding en lijf hadden mijn aandacht, natuurlijk. Elektrisch, lachte hij, wijzend op mijn fiets, ik knikte. Lastig waar laad je zo ..."
13-03
7.4
Van Bi-slaaf Naar... - 3Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Likken, Pijpen, Slaaf, Slikken, Sperma,
"Enkele dagen verstrijken zonder vreemde dingen. Ik ben blij dat de rust weer een beetje is weergekeerd. De het vernederende gevoel en de buikpijn zijn verdwenen. We leiden ons leven weer zoals het was, voordat meester Johan een deel van mijn leven ov..."
13-03
9.1
FriendzoneDoor: Mickey Hard
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Dik, Gay, Ontdekken, Sauna, Strapon,
"Het was zondagavond. Pat zat naar een talkshow op televisie gekeken in zijn rommelige woning. Hij was een trots vrijgezel die genoot van het leven en onderdeel daarvan was dat je de afwas tot morgen kon uitstellen. Zondag was een dag om lekker te lui..."
13-03
9.0
Hoteldate - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Hotel, Trio,
"Ik voel de laatste spasmen uit mijn ballen verdwijnen. Ik laat me even op Eveline vallen. Met mijn hoofd naast de hare puf ik even uit. Je was geweldig, wat een neukster ben jij, onge venaard. echt en Mar dan vraagt ze spottend. b..."
12-03
8.8