62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 23-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 26251x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vlindertje Gespietst
Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had.

De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren (ze zaten in HAVO-4) deden een spannend spel en ze vroegen of ik meedeed. Ik hou zoals je weet van spelletjes, dus ik deed fanatiek mee. Er werd steeds meer alcohol gedronken en ik dronk stiekem mee. Ik won veel en werd bijna overmoedig. Op een bepaald moment moesten we opdrachtjes voor elkaar verzinnen en als je verloor moest je die uitvoeren. Toen ik aan de beurt was, verzon een meisje een vreselijke opdracht voor mij. Als ik zou verliezen, zou ik de volgende dag in het zwembad zo’n ordinair bikini-tje moeten dragen gedurende een uur. Iedereen klappen en juichen, natuurlijk. Ik schrok, maar omdat ik steeds won en met behulp van de alcohol wist ik zeker dat ik zou winnen.

Ik verloor. Ik zat vast aan de opdracht. Ik smeekte hen het stil te houden, want anders kwam ik in de problemen. Ze beloofden dat plechtig en daar hebben ze zich aan gehouden.

Voordat we de volgende dag naar het zwembad gingen, heb ik de bikini aangetrokken. Het was vreselijk! Je weet, ik heb grote tepels en die piepten er een beetje uit. Mijn binnenste schaamlippen zijn erg groot en die hingen er ook uit als ik een beetje bewoog. Ik zakte door de grond en was boos op mezelf. Ik zag ook dat ik mezelf helemaal moest scheren daaronder.

In het zwembad heb ik een kwartier de bikini aangehad. Ik ging snel op het grasveld liggen met gesloten benen en probeerde zoveel mogelijk alles te verbergen. Dat lukt niet goed, één van de jongens zei op een gegeven moment dat mijn schaamlipjes net leken op vlindervleugels en zo werd er giechelend gefluisterd over mijn ‘vlinder’.

Toen ik me wilde omkleden trok éen van de vijf leerlingen, een jongen, me in zijn kleedhokje. Die jongen stond al naakt en had een hele grote, dikke penis. En dat voor een jongen van net 17 jaar!

Hij duwde me op mijn knieën en trok mijn hoofd dichterbij. Ik moest zijn penis in mijn mond nemen. Ik kon geen kant op en ik deed dat braaf. Toen zijn erectie op z’n hardst was, moest ik opstaan. Hij deed mijn bikini uit, zette één been van mij op het kleedbankje en hij ging zelf op z’n knieën. Hij begon me te beffen, ik wilde het niet maar ik kon niet voorkomen dat ik al snel drijfnat klaarkwam. Daar schaamde ik me natuurlijk voor…… Zelf stond hij meteen op, schoof zijn erectie naar binnen en al snel kwam hij ook klaar. Gelukkig niet in mij, want ik ben onbeschermd, maar hij kwam klaar in mijn mond, dat moest van hem. Wat nog verder was: dezelfde avond drong hij mijn hotelkamer binnen. De leerlingen hebben met z’n drieën of vieren één kamer, de docenten hebben allemaal eenpersoonskamers. Hij drong zich bij mij naar binnen. Hij greep me vast, ontkleedde me en even later lag hij op mij en nam me stevig. Heel erg, ik kwam klaar op zijn penis, dat heb ik nog nooit meegemaakt, maar het gebeurde wel.

‘Het spijt me zo dat dit gebeurd is, Tom. En het is echt stom dat ik dit voor je verzwegen heb. Ik schaamde me zo en ik was zo bang dat je me zou verlaten. Ik hou zoveel van je en kan niet zonder je.’ Joan keek me geschokt aan, onzeker over hoe ik zou reageren.

‘Ik vind het echt niet goed dat je het niet eerder verteld hebt. We houden beiden van openheid en eerlijkheid! Maar lieverdje, ik hou van je, ik gun je dit genot, wat ik al eerder wel eens gezegd heb, is dat ik het je gun om een keer een hele dikke penis te mogen ontvangen in je vagina. Dat is nu gebeurd en ja, ik ben jaloers, maar het windt me ook enorm op. En weet je, als je nog een keer die kans krijg, ga ervoor! Vertel het me wel en het liefst ben ik erbij.’ Joan keek naar mijn broek en zag dat deze strak stond.

‘Wie was die jongen, trouwens?’

‘….. eh, …… dat…. dat was Paul…….’

‘Huh, deze Paul, onze logeé?!?!? Je kende hem dus al, en wacht even, hij heeft je ook al geneukt!!!’

Joan keek me doodsbleek en schuldbewust aan. Langzaam zakten haar ogen naar beneden. Ik denk dat ze uit schaamte me niet meer aan kon kijken.

‘Heb je, ……. heb je een stijve hierdoor?’ Joan keek me ongelovig aan, maar viel al snel in mijn armen. We knuffelden en we verklaarden elkaar de liefde. Het liefst werd ik even snel gepijpt of afgetrokken, maar ze moest naar haar werk. Dat was prima, maar ze had op haar jurk gezeten tijdens de tietmassage waardoor die een natte plek vertoonde, nat van kutgeil. Ach, ik liet haar maar naar haar werk gaan en zei er niets van. Benieuwd of iemand zou vragen waar die natte plek in de achterkant van haar jurk vandaan kwam.

In de loop van de middag sprak ik Paul. Ik vertelde hem dat ik wist van de afgelopen nacht en dat Joan verteld heeft wat er in Parijs was gebeurd. Ik begreep nu ook ineens waar die sproetjes op haar witte billen vandaan kwamen toen ik haar bij terugkomst uit Parijs op z’n hondjes nam. Ik had dat toen wel waargenomen, maar ik kon het niet plaatsen. Nu wel. Alleen snapte ik niet dat die sproetjes binnen een kwartier al verschenen waren. Dat leek me onmogelijk.

Paul benoemde dat hij erbij was geweest. Hmmm, omdat ik toch een beetje twijfel had of Joan wel de gehele waarheid had verteld vroeg ik Paul plompverloren of hij wilde vertellen wat er toen allemaal gebeurd was.

Paul vertelde over de bikini’s, over het spel en over de docente Frans, mw. Van Tilburg, die door een glaasje alcohol al nogal ongeremd doet, helemaal na meerdere glazen. ‘We hebben haar meerdere malen dronken gevoerd, Tom’. Hij vertelde over de volgende dag dat ze in het zwembad verscheen. Ze hadden afgesproken dat ze 15 minuten die bikini aan zou moeten, maar mw. Van Tilburg had hem zeker twee uur aangehouden.

Hééé, dat is precies andersom dan wat Joan zelf vertelde. Daarom is het logisch dat ze die sproetjes op haar billen had ontwikkeld! Paul vertelde ook dat Mw. Van Tilburg na enkele glazen wijn die middag zich niet echt schaamde voor haar bikini, ze toonde zelfs hoe het broekje in haar kruis zat. Ze spreidde haar benen al giechelend voor de leerlingen. Iedereen zag dat het touwtje door haar schaamlippen liep en toen zei Kim dat het net twee vlindervleugeltjes leek. Mw. Van Tilburg (‘Och, je mag wel Joan zeggen hoor’), Joan had toen haar schaamlippen beetgepakt, vliegbewegingen ermee gemaakt en gekird dat ze snel zou opstijgen…… Toen we ons gingen omkleden, en ik neem aan dat Joan dit ook aan je verteld hebt Tom, trok Joan mij in haar kleedhokje. Ze trok mijn zwembroek naar beneden en begon me verwoed te pijpen.

Je moet weten dat ik toen nog erg bleu was, ik had nog nooit een vriendinnetje gehad of aangeraakt, dus feitelijk was Joan mijn eerste. Toen ik bijna moest komen, duwde ze me naar beneden en moest ik haar schaamlippen likken. Ik had weinig idee, dus hijgend gromde ze hoe ik haar precies moest verwennen. Het viel me op hoe nat ze was en hoe wild ze met haar heupen bokte, ik had soms moeite om haar te likken. Ze kwam zwaar kreunend klaar en ze trok me omhoog. Ze pakte mijn erectie, trok me staand even af en zette mijn pik op haar kut. Ze zakte iets naar beneden en toen neukte ik voor het eerst. Joan heeft me staand ontmaagd, Tom! Ik kwam al snel klaar en vlak voordat ’t gebeurde, haalde ze mijn pik uit haar kut en stak hem in mijn mond. Zo kwam ik klaar.

Het was echt heerlijk. Verdwaasd gingen we terug naar het hotel. We hadden in de avond nog een activiteit en daarna nam ze me mee naar haar kamer. Daar kleedde ze me uit. Toen ging ze voor me strippen en pakte me bij de hand. Ze ging op haar bed liggen, trok me op haar, nam mijn pik en leidde die in haar kutje. Ze was al drijfnat, dus ik gleed makkelijk naar binnen alhoewel ze heel strak en nauw was. Ze zweepte me op om me te neuken, ze zoende me, ik moest haar tieten pakken en kneden, ze trok haar benen op en krulde die om mijn heupen en toen kwam ze al klaar. Ik wist niet, Tom, dat vrouwen zo makkelijk klaarkomen op een penis, ik dacht dat het altijd via de clitoris moest. Dat zeiden ze bij biologie. Maar bij Joan is dat anders. Je hebt geluk, Tom, dat jij zo’n geile, hitsige vrouw hebt en ik had dat nooit achter haar gezocht.

‘Heeft ze ook verteld wat ze me toen smeekte? Ze smeekte me iets en dat durfde ik nog niet. Toen ik op haar buik was klaargekomen, verliet ik haar hotelkamer. Ik wierp nog één blik achterom en zag haar liggen, benen wijd, sperma op haar buik, een openstaande kut, de vlindervleugeltjes opengeklapt. Prachtig en geil. Toen dacht ik: ik heb haar vlinder gespietst’.

Paul keek me een beetje schuldbewust aan. Er ging een storm aan gedachten door mij heen. Mijn conservatieve vrouw heeft zich enorm misdragen op werkweek in Parijs, heeft leerlingen voor eigen genot gebruikt en daar heeft ze flink over gelogen naar mij toe. En toch, mijn pik deed gewoon pijn van hardheid!

‘Weet je Paul, ik hoop dat je van mijn echtgenote genoten hebt en als zij wil mag je nog wel een keer met haar. Ik ben daar wel graag bij, want het ziet er in mijn gedachten opwindend uit’

‘Dat is goed, Tom, top! Maar vraag aan Joan waar ze me om gesmeekt heeft, dat zal je verrassen, denk ik…..’

In de avond hebben we genoten van een heerlijke maaltijd met ons drieën. Paul zou die avond de nabijgelegen stad bezoeken om uit te gaan met een neefje van hem, de 18-jarige Rico. Rico is sinds afgelopen zomer van onze school af en komt ook naar de reünie.

In de avond bespreek ik met Joan opnieuw de activiteiten tijdens de werkweek in Parijs. Al hakkelend gaf Joan beschaamd toe dat Paul meer de waarheid sprak dan zij en ze verzuchtte dat ze helemaal niet begreep wat in haar was gevaren, ze heeft zich zo misdragen!!! Alcohol was de schuldige, vond ze……. Ik vroeg door en al pratende kwamen we tot de kern van de zaak. Met alle liefde die ik voor haar had benoemde ik dat ze toch wel erg geïnteresseerd was in een grote penis en Joan sprak me niet tegen toen ik zei dat ze ook extra opgewonden leek te worden van jonge mannen, tieners eigenlijk nog. Uiteraard bespraken we dit uitgebreid en telkens weer zocht Joan mijn liefde, mijn knuffels en mijn bevestiging op. Ik had haar nog niet eerder zo kwetsbaar gezien me dat deed onze relatie eigenlijk heel erg goed.

Toen kwam ik plotseling met de vraag die me al de hele avond op de lippen brandde: ‘Wat heb jij Paul gesmeekt in de hotelkamer?’ Joan keek me geschokt aan, dit had ze liever voor altijd willen vergeten, maar helaas lukte dat niet. Al stotterend vertelde ze met neergeslagen ogen dat ze op een gegeven moment Paul gesmeekt had om haar anaal te nemen. Ik viel achterover, daar moest Joan echt NIETS van hebben en ze was er toen zo boos om geworden! En, nu smeekt ze een onbekende tiener, een leerling van school, om het anaal bij haar te doen! Daar moest ik even van bijkomen………

Gelukkig gaf Joan aan dat het alleen maar in het heetst van het moment geroepen werd, dat ze het niet meende en dat ze het echt niet wilde. Ik herpakte me enigszins en we gingen op een gegeven moment richting slaapkamer. We hadden zachte , sensitieve seks met elkaar; zij trok me af en ik streelde haar clitje. Dat was echt fijn. Ik vond wel dat Joan héél erg nat was, die herinneringen deden haar meer dan ze liet merken.

In de nacht is Joan weer uit bed gekropen toen Paul om half drie thuis kwam. Hij had het gezellig gehad en Joan vond dat ze ‘gemasseerd’ moest worden. Ik heb er niets van gemerkt, maar Joan vertelde me de volgende ochtend dat er iets gebeurd was. Ook zag ik nog haar trouwring op haar nachtkastje liggen, ze wist dus dat ze voor de seks Paul op ging zoeken.

Ze lag heerlijk zacht in mijn armen, haar hoofd op mijn schouder, haar zachte mond dicht bij mijn oor. Ze begon te fluisteren dat ze naar beneden was gegaan en toen de op de bank zittende Paul haar zag binnenkomen, ze meteen haar nachthemd en slip uitdeed. Paul had grote, geile ogen opgezet en ze kroop naakt naast hem op de bank. Hij begon haar tieten te betasten en zij toverde snel zijn opstijvende pik uit zijn broek. Joan nam uitgebreid de tijd om de dikke pik goed te masseren, af te trekken en in haar mondje te stoppen om hem lekker te pijpen. Paul had gevraagd of hij haar vlindertje mocht likken en Joan lag meteen met gespreide benen op haar rug op de bank.

Ze was snel klaargekomen op zijn tedere tong en toen Paul overeind kwam, pakte ze zijn dikke staaf en trok deze richting haar kutje. Joan checkte ondertussen even of de vlindervleugeltjes opengeklapt lagen en toen dat zo was, zette ze de dikke eikel op haar neukopening. Paul had geen aanmoediging nodig. Hij schoof het spekgladde paradijsje van mijn echtgenote binnen en begon gericht te pompen.

Joan fluisterde verder dat ze waarschijnlijk hele gekke geluiden had gemaakt, zo opgewonden was ze geweest. Ze had zelfs Paul even aangekeken die met een blik van verwondering toekeek hoe geil de schoolbestuurder onder hem reageerde op zijn geneuk.

Joan fluisterde met een vreemd soort van trots dat ze weer op die pik was klaargekomen en hoe heerlijk ze het vond dat Paul even later zeven dikke stralen kokendheet sperma in haar zuigende mondje had gedeponeerd. ‘Denk je er wel om dat je nog steeds zwanger kunt raken?’, fluisterde ik opgewonden en bezorgd. Joan lispelde dat ze dit wist, maar best wel geil werd van het risico. Nou, dat vond ik een beetje vreemd, maar ik snapte het wel, denk ik.

Joan kwam later naar me toe. Ze voelde zich heel vreemd, want ze was zo overspelig als wat, dat maakte haar heel erg geil, maar ze voelde zich enorm schuldig en was geschokt hoe sletterig ze bleek te zijn. Ik benoemde dat ik nogal jaloers was, maar eigenlijk ook wel erg genoot van haar geilheid en dat ik haar niet wilde afremmen. ‘Het was voor een paar dagen, toch?’

Het was vrijdag, de reünie vanavond ging beginnen en Joan wist dat er alcohol gedronken zou gaan worden. Ze voorzag te veel risico’s. ‘Ik sta gewoon niet voor mezelf in, ik ben bang dat het helemaal uit de hand loopt, Tom! Ik denk er echt over om Paul te vertellen dat het hierbij stopt’.

Aan het eind van de middag zaten we nog iets te drinken met ons drietjes, Paul was er op uit geweest, had al diverse oude bekenden gezien en had zin in het feestje vanavond. Toen sprak Joan uit dat ze er mee wilde stoppen, met haar overspelige gedrag. Paul keek ervan op, keek richting mij, maar ik liet merken dat ik buiten deze keuze stond.

‘Mag ik je nog wel een paar keer masseren, Joan?’ Ik zag de twijfel in Joan’s ogen, maar al spoedig gaf ze aan dat het masseren van nek en schouders nog wel zou kunnen, dat had ze ook erg nodig.

De avond was een bizarre ervaring! De reünie bestond uit een soort gala op de vrijdagavond en op de zaterdag waren diverse activiteiten gepland met een afsluitend feest. Het gala vanavond zou officieel geopend worden door de bestuurder en dat was Joan. Ik zou die avond hand- en spandiensten verrichten op de achtergrond, ik ging wel in driedelig pak, maar je zou mij niet zien dansen of in de spotlights zien staan.

Joan piekerde zich suf over welke jurk ze aan zou doen. Ze had vorig jaar op vakantie een hele chique, elegante, maar nogal dunne zomerjurk gekocht, maar nog nooit aan gedaan. Ik vond hem prachtig, maar Joan twijfelde. Aangezien het een vrij warme dag was, heb ik haar toch kunnen overtuigen en ze zag er oogverblindend uit.

We kwamen aan op school. Ik liet Paul en Joan voorgaan, ik bleef nadrukkelijk op de achtergrond. Ik hield Joan wel in de gaten. Ik merkte dat ze makkelijk contact legde met iedereen en haar stralende glimlach deed mij smelten. Ook zag ik Paul genieten met zijn oud-klasgenoten. Hij zag er een stuk beter en stoerder uit dan toen en hij werd door meerdere jongedames bewonderend aanschouwd.

Even later zag ik Joan naar het toilet gaan. Moet kunnen, toch? Maar, ik zag ook Paul richting toiletten gaan! Ik bleef op een afstandje maar het duurde zeker tien minuten tot ik Joan met rode wangetjes en een verwilderde blik zag verschijnen. Gehaast liep ze weg. Even later kwam Paul uit de toiletten. Hij had een triomfantelijke blik in zijn ogen en keek voldaan rond. Hij zocht mijn blik! Hij keek me even aan, glimlachte en gaf me een knipoog. Toen verdween hij weer in de massa.

Het gala werd geopend. Joan had haar make up nog even goed bijgewerkt. De zaal was vrij groot en Joan klom op het podium. De school was goed voorzien van apparatuur en speciaal voor de mensen achterin werd Joan met een camera in beeld gebracht en achter haar op een groot scherm geprojecteerd.

Joan is een begenadigd spreekster. Daar heeft ze ook workshops in gevolgd. Eén van de tips die ze altijd kreeg is tijdens het spreken ‘stevig te staan’. Dat betekent dat je bij het staan je beide voeten op de grond zet, in verticale lijn recht onder je schouders. Je staat dus met enigszins gespreide benen. Dat deed en doet Joan altijd en ook nu deed ze dat. Alleen, tot mijn enorme schrik en tot vreugde van vele tientallen oud-leerlingen zorgden de oplichtende beelden achter haar dat er een soort tegenlicht kwam en omdat haar jurk wel erg dunne stof had, konden we heel goed tussen haar gespreide benen de vormen van haar grote, hangende schaamlippen zien! Ik schrok enorm, ze had geen onderbroekje aan, terwijl ze die wel aanhad toen we naar het gala gingen! Het was wel een geil gezicht, alhoewel dit echt niet passend was voor een bestuurder tijdens haar toespraak. Mijn echtgenote liet iets zien wat echt niet hoorde…….

Joan merkte geroezemoes in het publiek, wist niet waar het over ging, voelde zich iets onzeker worden en ging nog steviger staan. Ofwel, ze deed haar benen nog iets verder uit elkaar. Hierdoor waren haar schaamlippen nog beter te zien! Oh, wat een gênante vertoning! Maar er ging een geile zucht door de zaal.

Gelukkig was de toespraak kort. Meteen begon het gala en ik zag dat er volop gedanst werd. Mooi om te zien. Ik hield de orde een beetje in de gaten en ik zag op een gegeven moment Paul met enkele vrienden luidruchtig lachen. Hij hield op een gegeven moment een slipje in zijn hand omhoog. Ik schuifelde iets naar voren en zag dat het ’t slipje van mijn Joan was….. Waarschijnlijk is er toch iets gebeurd in de toiletten tussen die twee en hield hij het slipje als trofee bij zich. Hierdoor had iedereen vanavond zicht op de licht bungelende schaamlippen van mijn keurige echtgenote…… Paul was de held voor zijn vrienden vanavond!

Joan danste weinig. Ze hield contact met meerdere oud-leerlingen en oud-docenten. Ik zag op een gegeven moment ook een docente voorbij komen die op dit moment nog steeds werkt op onze school en voor enkele conflicten zorgt met Joan. Ze ontliepen elkaar deze avond en dat was maar beter ook. Die docente is Gerda, een 55-jarige ongehuwde, zure en met overgewicht worstelende docente Kunstzinnige Vorming.

Rond 23.30 uur liep het tot z’n einde. Ik zou helpen met opruimen, maar opeens kwam een geschrokken Joan op me af gerend. ‘Tom, kom mee naar buiten, je moet iets doen, dit kan toch niet, laat ze stoppen!!!’ en onderwijl rende ik naar buiten met Joan in mijn kielzog.

We bukten iets, want ik zag al meteen wat er gebeurde. Paul stond met zijn rug tegen de muur tussen enkele geparkeerde auto’s. Zijn broek open en zijn grote erectie stijf naar voren. Voor hem zat die vervelende docente Gerda op haar knietjes en ze pijpte onhandig de dikke neukstaaf.

Joan keek geschokt en jaloers toe. Paul zag ons en had echt een blik richting Joan van: ‘Tja, als jij niet meer wilt, dan maar zo….’

Gerda bleef onhandig pijpen en trekken, maar toch werd de dikke pik dikker en dikker. Even later hielp Paul de oude docente overeind en zei dat ze haar tieten moest laten zien. Gretig opende Gerda haar jurk en schoof haar grote BH opzij. Twee dikke tieten zakten tot bijna navelhoogte naar beneden, twee enorme lichtbruine tepels die knalhard stonden. Paul betastte beide hangtieten stevig en Gerda werd geiler en geiler. Gerda hijgde dat ze eindelijk geneukt ging worden en vroeg of ze zich om moest draaien. Paul knikte, Gerda draaide zich om, haar jurk ophoog hijsend en haar grote slip naar beneden laten zakkend. Gerda leunde op de motorkap van haar eigen auto en keek verlangend naar achteren, kreunend waar hij nou bleef.

Paul voelde tussen haar benen, toonde stiekem aan ons de slijmslierten tussen zijn ring- en wijsvinger en glimlachte trots. Deze oudere, zure vrouw was al drijfnat en hij ging haar neuken.

Ik keek even naar Joan. Joan keek met opgewonden gezicht toe en met een blik van diepe jaloezie zoals ik haar nog nooit eerder gezien heb.

Paul zette zijn eikel voor Gerda’s gapende gleuf en schoof zich langzaam naar binnen. ‘Oh, eindelijk, eindelijk een echte pik in me, eindelijk’, kreunde Gerda op grommende toon.

Pau legde beide handen op de heupen van de volle vrouw en begon steeds dieper, steeds steviger en steeds intenser te neuken. Op een gegeven moment boog hij neukend voorover om zo met een hand tussen haar benen te reiken en zo begon hij haar clitje te bewerken. Gerda werd heter en heter. Ze werd ook steeds luidruchtiger.

Eigenlijk was dit gewoon een platte neukpartij. Gerda voelde eindelijk een staaf van vlees en bloed in haar, Paul voelde een ongebruikte, maar rijpe kut en wij, wij keken geboeid, jaloers en opgewonden toe. Gerda kwam als eerste klaar en dat ging vrij snel. Met hoge gilletjes begon het trillen van haar benen en het schudden van haar enorme hangtieten. Tjonge, wat een joekels! Ik zag dat Paul moeite moest doen om het zware lijf vast te houden, anders zou ze omvallen en dan zou zijn leuter die natte, dikke kut moeten verlaten. Hij hield haar stevig vast, beukte er nog even bruut op los en met een diepe kreun kwam hij gloeiend heet in haar klaar.

Even later hielp hij Gerda overeind, deed zijn broek dicht en verliet direct de parkeerplaats. Gerda keek verdwaasd rond, niet wetend hoe op dit abrupte vertrek te reageren. We bleven kijken hoe ze haar enorme borsten weer in haar BH propte, hoe ze wijdbeens keek naar het sperma dat uit haar neukgleuf druppelde en toen zagen we dat ze het gewoon liet druppelen, geen onderbroekje aandeed maar al lekkend in haar auto stapte. We bukten ons snel ter voorkoming om betrapt te worden, maar we zagen de gelukzalige glimlach op haar zure gezicht.

Och, wat was Joan jaloers en boos! ‘God, dan mág hij mij niet meer neuken, dan pakt hij de eerste de beste zeug om zijn behoeften te bevredigen!!! En dan ook nog deze dikke trut!’ Ik schrok van de ongeremd harde worden van Joan, zou heb ik haar nog nooit horen spreken!

Ik voelde dat Joan diegene wilde zijn die op de parkeerplaats zou moeten bukken voor Paul. Ik kon aan haar blik tijdens ons gegluur zien dat zij intens verlangde naar die dikke penis van Paul. Volgens mij had Joan meteen al enorme spijt van haar besluit om Paul geen toegang tot haar lichaam meer te geven.

Toen we thuis kwamen was Joan nog steeds boos en jaloers. Zodra we in bed lagen wilde ze niets van me weten. Ik kroop lepeltje-lepeltje tegen haar aan en na 20 minuten ontdooide ze iets. Ik wilde haar gedachten afleiden, dus stelde ik de heel ‘verstandige’ vraag: is er tussen Paul en jou iets gebeurd in de toiletten voordat het gala begon?’ Joan sprong meteen uit haar vel en wilde me bijna slaan! ‘Wat weet jij daar nou van! Ben je me aan het stalken ofzo!’

Ik liet het even rusten en toen ik na geduldig liefkozen de ontspanning bij Joan terug voelde komen begon ik er toch weer over.

‘Nee, ik stalk je niet, maar ik zag jullie langere tijd in het toilet en ik zag later Paul met jouw slipje in zijn handen door de zaal paraderen’

Ik voelde de schrikbeweging van Joan, ze voelde zich betrapt. ‘Toen ik Paul tegenkwam in het toilet, volgens mij volgde hij mij, vroeg hij me of ik echt niet meer met hem naar bed wilde gaan, omdat hij wist dat ik enorm verlangde naar zijn dikke staaf. Hij zei ook dat mijn kut speciaal voor zijn lul gemaakt was. Ik raakte daar opgewonden van. Ondertussen voelde ik al snel zijn vingers tussen mijn benen en ik weet niet wat hij deed, maar ik werd meteen zo enorm geil! In enkele minuten vingerde hij me klaar, maar toch lukte het me om te zeggen dat ik niet meer naar bed zou gaan met hem. Ik was best trots op mezelf, maar het ging erg tegen mijn gevoel in. Toen nam hij mijn slipje, rook eraan en zei deze als herinnering mee te nemen. Daar had ik niets tegen in te brengen, zodoende liep ik zonder slip de hele avond rond. Paul zei toen wel dat hij zou neuken vanavond, hij zou een makkelijk slachtoffer zoeken en ik mocht meekijken als ik wilde. Ik vond zijn arrogantie een beetje vervelend, dus heb ik toen gezegd dat dat prima was, maar dat ik zeker wist dat het hem niet zou lukken om die irritante, onaantrekkelijke Gerda een beurt te geven. En je ziet ‘t, het is hem gewoon gelukt…’

Ik knuffelde mijn diep-jaloerse echtgenote en liet merken dat ik best wel zin in seks had, maar Joan was zo teleurgesteld in alles, ze kon het niet opbrengen. Sterker nog, ik kreeg een beetje het gevoel dat op dit moment er maar één iemand op de aarde haar mocht nemen en ik was dat niet………. We vielen in slaap en hebben Paul niet binnen horen komen.

De volgende ochtend was het erg ongezellig in huis. Joan deed boos, Paul deed arrogant & afstandelijk en ik zat er tussen. Op een gegeven moment zei ik dat ze dan toch maar met elkaar moesten neuken, want de sfeer was om te snijden. Joan gromde dat hij nooit meer aan haar mocht zitten en Paul meldde zacht dat er meer dan genoeg teefjes beschikbaar waren die zijn dikke pik wilden hebben.

Wat een sfeer in huis!

Gelukkig waren er allerlei activiteiten op en rondom de school en de reünie was in volle gang. Ik hielp her en der en was best druk aan het werk. We bleven op school lunchen en ik kon zien dat Joan en Paul elkaar voortdurend ontliepen. ‘s Avonds dineerden we thuis en maakten we ons klaar voor het afsluitende feest. Paul zagen we tijdens het feest alleen op de dansvloer. Joan was verrassend gekleed. Ze zag er verrukkelijk uit! Ze had haar haar extra mooi gedaan, make-up was prima, haar elegante kleding was nieuw. Ze droeg een exclusief mantelpakje en deze was veel uitdagender dan ik van haar gewend was.

De blik in haar ogen sprak boekdelen: ze wilde laten zien aan Paul wat hij zou gaan missen! Ik zag Paul af en toe, hij trok veel op met enkele oud-vrienden, met Rico en met enkele leuke jongedames. Joan danste meer dan de avond ervoor en leek met enkele glazen alcohol behoorlijk los te gaan. Vele jongemannen wilden met haar dansen, want na wat ze gisteravond gezien hadden (haar hangende schaamlippen) was er rondom Joan een hitsig sfeertje ontstaan. Dat zie je wel eens, als een teefje loops is, dan zie je meerdere reutjes om dat teefje heen drentelen, klaar om toe te slaan als het loopse teefje gedekt kan worden.

Joan hield iedereen af, maar gedroeg zich flirterig. Af en toe wierp ze in een schaterlach haar hoofd naar achteren, haar borsten vooruitduwend en meerdere begerige blikken werden dan gericht op beide memmen. Ik werd er zelf een beetje jaloers van……

Ik zocht Paul even op. Ik vroeg of hij thuis kwam vannacht. Hij meldde dat hij morgenochtend behoorlijk vroeg een afspraak had, dus hij zou bijtijds naar ons huis komen en lekker gaan slapen. Ik zei dat ik tegen 00.30 uur naar huis zou gaan met Joan.

Het feest liep ten einde. Ik zag Joan lichtelijk opgewonden (en nogal aangeschoten) haar ogen door de zaal laten gaan, volgens mij zocht ze Paul. Ze vond hem niet. We gingen saampjes, innig gearmd naar huis. Ik voelde tijdens deze wandeling dat Joan echt teveel alcohol op had. Ik had ook de indruk dat al die hitsige jongemannen om haar heen tijdens het feest ook iets in haar hadden losgemaakt. Wel grappig, vlak voordat we naar huis gingen werkte ze nog even haar make up bij.

Toen we thuis kwamen zaten Paul en Rico samen op onze bank. Joan keek verschrikt op, want aan de ene kant wilde ze hem niet meer zien, aan de andere kant verlangde ze volgens mij maar naar één ding: de dikke neuker van Paul!

Paul stond op, liep naar mij toe en zei tegen mij: Tom, dank je wel voor je gastvrijheid de afgelopen dagen, je bent een topkerel. Nu ga ik je laten zien hoe geil en hitsig jouw brave echtgenote is en hoe je haar het beste kunt neuken’. Ik keek verbaast op, Joan nog veel meer. Maar ik voelde aan haar dat ze geen nee zou zeggen tegen dit aanbod, want haar ademhaling verzwaarde zich…….

Terwijl Paul weer naast Rico op de bank ging zitten nodigde hij de aangeschoten Joan uit om dichterbij te komen. Ik nam plaats in een fauteuil die links van de bank stond. Ik voelde me meteen de toeschouwer van een heet toneelstuk.

‘Laat ons je borsten maar eens zien, Joan’. Joan keek verward naar Paul, toen naar mij en lispelde: ‘Niet waar Rico bij is’.

‘Ach, Rico heeft nog nooit een naakte vrouw gezien in het echt, en zeker niet zo’n mooie als jij, Joan. Enne, hij doet verder niets.’

Joan slikte en slikte nog een keer en toen ging het jasje van haar mantelpakje langzaam uit. Daaronder had ze een prachtige blouse die ze langzaam open knoopte. Ik zag Paul geil glimlachen en Rico had hele grote ogen. Voor het eerst ging hij rijpe tieten in het echt zien en dan ook nog van de grote baas van school!

Joan treuzelde toen ze alleen nog een BH aan had. Ze keek me wanhopig aan, wanhopig omdat ze als conservatieve vrouw dit volstrekt onacceptabel vond, wanhopig omdat ze werkelijk ALLES wilde doen voor de pik van Paul, wanhopig omdat ik, haar liefhebbende echtgenoot, er gewoon bij aanwezig was als passieve toeschouwer. En ja, ik liet mijn akkoord merken.

Toen deed ze het. Ze opende de sluiting van haar BH en ze nam het kledingstuk langzaam weg. Haar werkelijk prachtige borsten zakten iets naar beneden, vielen in hun natuurlijke vorm en de met enkele sproetjes verrijkte tieten stonden voller dan anders te gloreren. Haar grote tepels trokken zich zichtbaar samen tot donderbruine doppen en leken te roepen; ‘We zijn opgewonden!’

De ogen van Rico puilden bijna uit zijn hoofd, deze borsten overtroffen zijn verwachtingen en hij begon een beetje nerveus op en neer te wippen op de bank. Best grappig, Rico is 18 jaar maar ziet er jonger uit. Hij heeft best veel acné, ziet er wat onverzorgd uit en kijkt vaak onzeker rond.

‘Geef me je slipje, Joan’, gebood Paul. Joan reikte onder haar rok en schoof geroutineerd haar slipje naar beneden. Ze stapte eruit en pakte het op. Gedienstig, met schuddende tieten, gaf ze het aan Paul. Die bekeek het slipje, merkte een vochtig plekje op, benoemde dat ook en snoof uitgebreid haar kutgeur naar binnen.

‘Doe je rok omhoog en laat Rico en mij je poesje zien, Joan!’. Met nog meer geile wanhoop pakte Joan de zoom van haar rok met beide handen beet en schoof langzaam haar rok omhoog. Het ging langzaam uit verlegenheid, maar het leek een supergeile, trage striptease, zo erotisch waren haar handelingen geladen.

‘Mooi, Joan! Wat ben je toch een lekker geil sletje! Spreid nu je benen en laat je vlindervleugeltjes wapperen voor ons!’ Joan spreidde haar benen. Haar zachte kutje werd zichtbaar en met een snelle handbeweging trok ze haar binnenste schaamlippen ietsjes uit. Hierdoor kwamen ze vrij te hangen. Wat een geil gezicht! Hitsig bewoog Joan haar bekken om zo haar schaamlippen te laten bewegen. Het was goed te zien en geiler kon het bijna niet. Ik merkte ook dat Joan steeds minder wanhopig en onzeker werd. Ze leek te genieten van haar publiek en hoe ze meerdere mannen opgewonden kreeg.

‘Kom maar eens dichterbij en spreid je schaamlippen voor ons’.

’Ik wil dit alleen voor jou doen, Paul, niet voor Rico of iemand anders, kreunde ze hees.’ Met een kort handgebaar stuurt Paul zijn neefje naar een iets verder staande stoel. Joan stapt naar voren, staat vlak voor de neus van Paul, ze pakt haar binnenste schaamlippen en zet ze uit elkaar. Paul kan zo een stukje in haar kutje kijken en hij ziet ook dat het kleine clitje zich toont boven beide gespreide schaamlippen.

‘Wat ben je toch een prachtige, opwindende vrouw, Joan! En of je het goed vindt of niet, ik ga je laten genieten, ik ga je neuken en wel nu meteen!’

Hoe zou dit aflopen? Zal de conservatieve en preutse Joan zich nog een beetje kunnen gedragen?
Lees verder in: Vlindertje Gespietst - 3
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.0
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.4
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04
8.5
Mijn Leidinggevende Van... - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Sauna,
"Tijdens mijn opleiding tot vrachtwagenchauffeur ging ik bij een schoonmaakbedrijf aan het werk, vakantiehuisjes schoonmaken en dat moest allemaal heel snel gebeuren, en je kwam er de smerigste dingen tegen of hadden iets wat zij vergeten hadden onde..."
08-04
8.5
Kort, Krachtig &... - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Glazenwasser, Klaarkomen, Neuken, Thuiswerken, Vluggertje,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
07-04
9.0
De Opa - 5Door: Wilma
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Ik werd wakker van het feit dat mijn man uit bed ging. De opgedroogde sperma vermengd met mijn kutsappen op en tussen mijn benen herinneren mij weer direct aan wat zich midden in de nacht afgespeeld heeft in mijn echtelijk bed, terwijl mijn echtgenoo..."
06-04
9.3
Op Het Bedrijfsfeest... - 6Door: Tim11757
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Hoer, Prostitutie, Sexshop, Slet, Sletje,
" Inleiding Nadat mijn man en ik genoten hadden van meerdere avonturen met de collega s van zijn werk, had de Directeur gevraagd of wij de zakenpartners uit Qatar een onvergetelijk weekend wilden bezorgen en daarmee een belangrijke order zeker t..."
05-04
9.5
Op Het Bedrijfsfeest... - 5Door: Tim11757
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Flashen, Lingerie, Slet, Sletje,
"Het heeft even geduurd .. Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ing..."
28-03
9.3
Uitzicht Met HoogtepuntDoor: Bert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oraal, Pijpen,
"Het weer was de grote spelbreker. Toch was de glimlach toen uit jouw auto stapte niet minder. Waar een uur ervoor de zon nog volop had geschenen, was het nu geen weer meer om lekker te gaan wandelen. Dat was immers het plan. Zullen we maar..."
27-03
8.8
Metal FestivalDoor: Avonturier87
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Festival, Pijpen,
"Als vaste bezoeker op deze site heb ik besloten om mijn eigen ervaringen te delen met de lezers. Alleen de namen in dit verhaal zijn veranderd. Bij positief ontvangst volgen er meer. Het is zomer en in het Noorden van Nederland was het tijd ..."
25-03
8.8