62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 24-02-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 11432x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Assistente - 4
Beste lezers, dit is deel 5 van de onderwerping van Jolien. In dit deel neemt het verhaal een hogere snelheid aan. Dat zullen jullie wel merken! Graag bedankt ik jullie voor de goede reviews op vorige delen, maar vergeet zeker ook geen reactie achter te laten! Dat pleziert me nog meer!

Enjoy, 007


Acht uur breekt aan en ik schenk mezelf nog een glaasje wijn in. Alles is in gereedheid gebracht en ik kan het niet laten om de locatie van het trilei eens te checken. Vreemd genoeg is ze nog niet onderweg naar hier. Maar dat is eigenlijk geen slecht nieuws, zo kan ik haar onmiddellijk haar eerste straf geven.

Om 20u23 gaat eindelijk de deurbel. Jolien staat voor me in het weinig verhullende jurkje dat ik voor haar had gekocht. Was dit om mij een plezier te doen, of omdat ze geen andere gepaste kleding had voor deze gelegenheid? Of mogelijk beiden? Het maakte me niet uit, het enige wat ze van mijn gezicht kon aflezen was teleurstelling.

"Alles ok meneer? U kijkt zo sip? Bent u niet blij dat ik er ben?" Ze lacht en draait rond om haar jurk, die ik al zo goed ken, te tonen. "Kom binnen”, zeg ik streng, Jolien kijkt twijfelend en volgt me in het salon. “We hadden om 20u afgesproken, Jolien, en nu ben je weer te laat. Dit moet echt stoppen. Gelukkig is je werkprestatie er goed op vooruit gegaan, anders had ik je al laten gaan. Ik ben vooral tevreden over de specifieke individuele opdrachten die ik je geef. Trek je rok op, alles zit er in?”

Trouw tilt Jolien haar rokje op. Ik zie de diamant van de buttplug duidelijk zitten, ook staan haar lipjes licht open door het trilei. “Zeer goed Jolientje, als je leert op tijd te komen wordt je een van de besten van onze bank. Maar doe je jurkje nu maar volledig uit. Als mijn assistente wil ik dat je me volledig gehoorzaam bent Jolien, begrijp je dat?” Ze knikt en terwijl ze haar jurkje op de grond laat vallen zegt ze: “Jazeker meneer Driessens.” Ze staat nu spiernaakt voor me en ik beslis om het trilei op de lichtste stand te zetten. Ze begint zacht te kreunen. Ik neem haar kin vast en zeg: “Heel goed meisje, maar hier thuis noem je me geen ‘meneer’, hier noem je me ‘meester’, begrepen?”

Dan doet ze iets wat ik niet had verwacht. Ze gaat op haar knieën zitten en terwijl ze in mijn ogen kijkt, zegt ze: “Oké meester”. Godverdomme, deze slet was onverbeterlijk. Ik kon mijn ogen haast niet geloven. Ik was al van plan om haar de video te tonen waarin ze geld stal maar deze slet biedt zich gewoon vanzelf aan mij aan! Ik lach bij mezelf, wie had dat ooit gedacht.

Ik kijk haar aan en zeg: “heel goed sletje, je krijgt straks je beloning maar eerst nog enkele regels. Je mag van mij, als je dat wil, bij me intrekken. Ik ben zelfs bereid om je shitty appartementje over te kopen. Mijn notaris is al op de hoogte gebracht, je moet enkel nog tekenen. Je hoeft hier geen huur te betalen, het enige dat ik wel van je verlang is volledige bereidwilligheid. Je mag enkel rechtop staan als ik dat wil, kleren zijn in huis verboden en je draagt in huis vanaf nu steeds deze halsband.” Ik toon haar de halsband met harnas voor haar middel, er hangt een leiband aan de rug. Jolien neemt hem vast en bekijkt hem aandachtig. Op de hals staat in metalen letters: CUMSLUT.

“Krijg ik even bedenktijd?” vraagt ze me. “Oké, maar weet dat dit een eenmalig aanbod is.” Met deze laatste woorden laat ik haar achter. Wel zet ik het eitje wat harder, maar net niet hard genoeg dat ze zou kunnen komen.

Na een tiental minuten hoor ik Jolien “Meneer, ik heb mijn… mmmhmm… keuze gemaakt” roepen. “Het trilei heeft duidelijk geholpen”, denk ik bij mezelf. Ik kom de woonkamer binnen en zie haar staan… Ze heeft haar jurk terug aan en heeft haar handtas in de hand, klaar om te vertrekken.

“Het spijt me, meneer Driessens, ik kan het niet. Ondanks dat ik u oprecht een knappe man vind en ik de voordelen euh…” ze slikt even, “... heel aanlokkelijk vind, kan ik niet toezeggen. Dit gaat me net te ver. Ik kan mijn appartement echt niet verliezen en er staat te veel op het spel mocht onze relatie verkeerd aflopen. Het spijt me.” Ze wil naar de deur lopen maar ik hou haar tegen door mijn arm voor het deurgat te leggen. “Geef die 5000 euro uit de kluis dan ook maar onmiddellijk terug, en het staat op camera, Jolientje. Dus naar je baan kan je ook wel fluiten. Dacht je echt dat ik zo dom zou zijn om dat niet op te merken? Domme slet!”

Ik trek haar jurk bij de boezem stuk. Ze bedekt haar prachtige tieten automatisch met haar handen.

“Die jurk was ook van mij, dus loop maar naakt naar huis!” Zeg ik met een kwaadaardige glimlach. Jolien begint nu bijna te huilen. Eindelijk heb ik die slet betaald gezet voor haar hoogdravend gedrag. Eind goed al goed, maar dit was nog niet het einde. Ze was nu volledig vernederd maar ze wist nog steeds niet wie ik was, en dat wou ik nog even zo houden.

Jolien zet zich langzaam op haar knieën en kruipt uit haar kapot jurkje. Dan kruipt ze naar het salon,

en zie dat ze de verkoopakte voor haar appartement tekent… Dan kruipt ze van de tafel weg en zie ik haar op haar naakt de halsband om haar nek doen. Ze is nu vrijwillig mijn cumslut. Eindelijk heb ik de slet kunnen temmen en breken. Wat een zalig gevoel. Maar dit was pas het begin. Het spelletje was veel te leuk en te jong om nu al te stoppen. Ondertussen merk ik hoe Jolien naar me toe kruipt.

“Meester, mag ik alstublieft jouw harde paal in mijn nat slettenmondje?” Ik lach en geef haar wat ze van me verlangt. Langzaam likt ze van beneden mijn schacht tot boven aan mijn eikel als een volleerde hoer. Dan legt ze haar lippen er rond en zuigt. Met een plop laat ze hem los. Ze kreunt zacht door het ei en begint zichzelf te vingeren. Ik neem haar vast bij de leiband en trek haar tegen mijn pik aan. “Jij komt vanaf nu enkel wanneer ik dat zeg, begrepen sletje?”

“Ja men-euhr”, zegt ze terwijl ik mijn pik ruw in haar keel duw.

“Niet praten maar zuigen, teef”

Jolien begint me nu echt te deepthroughten en kokhalst af en toe. Ik neem haar hoofd vast en neuk haar keel als was het haar slettenkut. Wat was het toch zalig om deze hoer, die me zo als stront behandelde, in haar keel te nemen. Dezelfde keel waarmee ze me jaren voor schut had gezet, zat nu rond mijn pik te kokhalzen en te zuigen als een lieve lust. Slierten speeksel en voorvocht liepen nu uit haar mond op haar borsten. Ik voelde dat ik ging komen en nam haar hoofd goed vast. Met de leiband in de hand en mijn andere hand in haar blonde lokken, duw ik me nu zo diep in Jolien haar keel als ik kan. Dan spuit ik eindelijk al mijn geile zaad in Jolien haar keel. Haar ogen draaien weg en wanneer ik haar loslaat, begint ze te hoesten. Niet alleen komt er zaad uit haar keel, maar ook uit haar neus. Ze zit volledig onder het speeksel en mijn cum. Ik duw haar gezicht op de plas onder haar, haar kutje heeft immers ook een klein plasje achtergelaten, de slet. Ze heeft er blijkbaar toch nog plezier in. Na deze zware avond had ik dat niet gedacht, ik had haar op dat vlak toch wat onderschat.

“Opruimen cumslut, ik wil geen enkele druppel meer op de vloer zien!”

Jolien begint de grond te likken. Wanneer ze klaar is, wil ze met haar handen het slijm van haar gezicht halen, maar ik neem haar handen ruw vast. Ze kijkt naar me in opwinding, de slet wil godverdomme meer! Ze heeft ervan genoten! Maar dat zal snel veranderen als ik haar mijn verrassing toon.

Ik zeg: “Laat dat maar zitten, dat heb je verdiend, sletje. Kom maar mee naar boven, ik heb een beloning voorzien. Je hebt immers geen makkelijke keuze gemaakt vandaag!”

Ik neem haar mee naar boven aan de leiband, op handen en voeten volgt Jolien me de trap op. Ik kon het nog steeds niet geloven dat deze hoer hier zo snel in meegegaan is.

Eens aangekomen voor de deur vervolg ik: “Nu je hier komt intrekken moet je natuurlijk op de hoogte zijn van alles! Het wat en het waar…”

Jolien kijkt vol verwachtingen en gaat rechtop staan. Ze geeft me een kus op de wang: “Wordt dit onze kamer? Wauw wat ben ik benieuwd! Ik kan niet wachten om naast je wakker te worden men-ahw”. Ik trek haar aan de leiband naar de grond en open de deur.

“Nee hoor cumslut, wat denk je nou zelf? Dit is de kamer van mij en mevrouw Driessens, als jij überhaupt een bed wil, dan zou ik je aanraden alvast haar kut te beginnen likken, slet.” Ze kijkt naar het bed en ziet mijn vrouw met haar benen open klaar zitten.
Lees verder in: Mijn Assistente - 6
Trefwoorden bij dit verhaal: Assistente, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.6
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
8.9
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.5
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.7
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.7
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.6
Opvoeding En Duidelijkheid...Door: Xanderia
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04
9.4
Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
8.9
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.3