62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 27-02-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 4551x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en ‘’bekeerd’’. Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, ook in een zwembroek. Maar hij was op meiden, zo verzekerde hij met klem. Maar de aandacht ik hem gaf, maakte hem ook wel geil, zuchtte hij nu met een flinke stijve pik in zijn broekje.

Wat mag ik dan zoal, zuchtte ik zo opwindend mogelijk. Alles wel, kreunde hij, ik zeg wel stop. Ik knikte gelijk! Zo een gedoe soms, met die wijven, kreunde hij boos. Met mannen niet, vroeg hij, meer dan geïnteresseerd…

Ik bedoel, ik hoef heus niet alles, maar al wil je alleen maar even gepijpt worden, vervolgde hij boos zuchtend. Dan kom je toch gewoon langs en vraagt mij erom, zuchtte ik geil plagend. Het gelul over seks had hem hard gemaakt, en zo liet hij zich verleiden om met mij te gaan omkleden. Dat was geweldig spannend, ook voor mij!

Ik mocht ook zijn zwembroekje uittrekken, en deed dit. Pets, deed zijn harde, stijve lul krachtig, ik voelde hem. Ook zijn zij, rug schouders en billetjes, wat een genot was dat! Ik drong me niet op, maar verleidde hem wel. Zuig me, kreunde hij, een chloorlul, dankje feestelijk, grapte ik. Hij knikte begrijpend. En hij genoot van mijn grote hand. Anders, zuchtte hij, dat hoor ik vaker, kreunde ik genietend. Jong, niet echt, maar jonger dan ik… Eerste keer, zuchtte hij tevreden, en het valt niet tegen. Maar of ik alles al wil, lachte hij toch wel nerveus…

Niet spuiten hoor, ik kan nog veel meer lekkere dingen met je stijve pik én geile lijf! Hij keek verbaasd, zo leuk. Los stond zijn paal, fier vooruit, en ik gromde. Die lust ik wel, maar dan zonder chloor, schaterde ik blij.

Flinke kloten, zuchtte ik en betaste ook deze, knedend en draaiend, keek ik naar zijn reactie en die van zijn pik.

Dit vind ik wel geil, lachte hij, net of je een dokter bent. Giechelend van geilheid en spanning liet hij me gaan. Voorzichtig gleden mijn vingers langs zijn ster, hij hapte gelijk naar adem. Lekker hè, zuchtte ik, in dat hokje. Heftig knikte hij, soms vinger ik mezelf ook, kreunde de mooie, nu geile, man. Ik bleef wrijven, zo geil, zei hij.

Aankleden, ik wil meer, véél meer! Gek, zuchtte hij, maar ik wil dat ook wel! Lachend liepen we naar mijn huisje en daar kleedde hij zich weer helemaal uit. Mag ik je wassen, zuchtte ik verrukt van zijn sportieve lijf. Heftig knikte hij, graag, maar dan moet u me wel pijpen hoor! Ik hoorde van vrienden dat wij dat beter kunnen dan die meiden! Beiden naakt, en hij keek ook geil naar mijn, intussen, keiharde, zware lul.

Inzepend, wiebelde hij op zijn mooie voeten, een man is meer dan alleen een lul. Lekker meneer, zei hij blij. Zeg dat, zei ik en met veel water trok ik zijn pik schoon en harder, want hard was het ding nu al wel zeg! Knielend, en vertellend waarom ik dit deed, zo zoog ik zijn maagdelijke pik, voor een man natuurlijk, lekker. Grote lul, die past nooit, lachte hij. Meneer wil wel veel, kreunde ik nu grappend. En weer zoog ik hem af…

Omdraaien, zuchtte ik geil en zo likte ik zijn naad, beet in die kleine harde billen en vingerde hem zachtjes. Geile vent bent u, dit had ik nooit gedacht, maar ik vind het erg lekker! Hij duwde zelfs zijn kont naar mij toe!

Grommend trok hij wat aan zijn 19 harde centimeters, ja ook daar had hij geen klagen over. Potent ook, merkte ik later. Neuk mijn bek, ik ben je slet, zuchtte ik spelend met mijn veel dikkere pik, geile vent, zei hij.

Stoer pakte hij mijn hoofd, en duwde stoer zijn stijve lul mijn keel in. Ik kon hem hebben, in de loop der jaren had ik wel grotere gehad. Niet veel groter, maar toch, bedacht ik mezelf opgeilend. Oh sjips, ik kom al…

Zo geil, een lijf onderspuiten, zei hij zichzelf verder rukkend. Grote mannenlijf, lachte ik stoer ook rukkend.

Ja oh, snikte hij en sloeg zijn eikel tegen mijn wang. Geloof me, niet veel is geiler dan dat, zeker spontaan! Eerste keer, en lekker, lachte ik stout. Zeg dat wel, en dat doet u gewoon altijd? Als ik het wil, zei hij verbaasd. Ja, lachte ik, al wil ik ook wel meer met je geile lul en lijf hoor. Ben benieuwd wat dan allemaal, zei hij stoer.

Ik vertelde hem dat ik mannen kende die gewoon een vrouw hadden, maar dit soms samen ook deden…

Weer wassen, erg hè, lachte hij. Ik besteedde, nog altijd geknield, veel aandacht aan zijn lul, kloten en gaatje… Sta op, ik ben nu zover, zuchtte hij en ik begreep het. Daar hurkte hij voor mijn, intussen iets slappere, pik.

Weet u, die van sport, die zou ik ook wel eens willen pijpen of gewoon af willen trekken, lachte hij stoer.

Oefen maar op mij, ik spuit toch lastig, lachte ik. In mijn hoofd ontspon een plan, zeker nu ik wist dat deze sportman op grote mannen viel, zoals hij zei. Hij zou mij voorstellen, zei hij geil en beslist. Goddelijk pijpte hij. Vrijen is ook geiler, met een man. Zei ik lachend, en zo vreeën we, stoer die shagsmaak, lachte hij vals en geil.

Ik dacht dat ik het niet wilde, zuchtte hij, maar dus wél! Giechelend keek hij naar mijn grote lul en lijf, trekkend aan hem genoot hij op zijn manier, zo zei hij hijgend. We droogden ons af. Geil man, als u het had gezegd, nee! Begreep ik, dus liet ik hem maar aankleden, in mijn hoofd verkrachtte ik hem bijna! Die ontwapenende lach…

Opgewekt en blij, deed hij zijn werk, hij had immers seks gehad, geile seks, zo verzekerde hij mij stout fluisterend. Daar is hij, zuchtte hij, haast verliefd. Theo kom eens, lachte hij stoer tegen zijn collega, hmm. Dacht ik al, lachte hij sissend. Theo, meneer heeft geen gezelschap, en het zelf doen, niet hè? Theo glom al!

Ik heb vanmiddag nog wel een gaatje, zei de pezig gespierde jongeman blij, zal best, vulde ik geil kijkend aan. Adres, zei hij zakelijk, en zo had ik nog een date! Geen grote, maar wel hard, verzekerde mijn adonis mij…

Gespannen wachtte ik af, en daar kwam hij. We vreeën in het halletje al en ik werd de maat genomen, geil! Dat slanke, sterke handje om mijn speelgoed, ik zou voor minder al een stijve krijgen! Hij trok ook zo lekker. Douchen, ja hè, dat willen al die geile kereltjes; giechelde hij wat vrouwelijk. Zo zag ik Theo naakt, geen straf.

Kwebbelend waste hij mij, en prees mijn dikke buik en lul! Weet u, die van hem, die wil ik ook wel eens erin… Maar hij is hetero, lachte hij vals. Nou, zei ik geheimzinnig. Verbaasd keek hij om, niet, vertel; kirde hij.

Ik deed alles wat ik met hem ook had gedaan, behalve dan anaal. Wat een geil strak gaatje, zuchtte ik…

Écht, lachte Theo; ja, zuchtte ik weer. Gretig zoog ik zijn pik, friemelde aan zijn ster en wiegde hem heen en weer, oh ja, geile vent, kreunde hij. Gloeiende, ik kom al, spannend zeg. Ik waste zijn lul, maar bleef voelen. Kanonne, lekker man, zuchtte hij en hurkte nu voor mijn lul. In de slaapkamer, kroop hij en zijn pik hing zo geil onder dat lijf. 17cm, zuchtte hij toen hij merkte dat ik keek. Hij heeft 19, zuchtte ik eerlijk, alle twee wel geil.

Trio, kirde Theo, ik wil wel! Geil, zuchtte ik, maar dan moet deze wel passen hoor, zei ik zo streng mogelijk… Zoals bekend, gleed ik rustig naar binnen, dat is mijn stijl. Stukje voor stukje, vulde mijn dikke pik Theo op. Geweldig, dit kon wel mijn vaste neuklul worden, kreunde hij hijgend en zich aftrekkend. Harder, vroeg ik.

Je lul niet zeg, maar ja, neuken kan wel wat feller. Slet, kreunde ik en neukt hem nu stevig door, zalig, zei hij. Oh geil, ik ben het niet gewend, geneukt worden mét gevoel! Zuchtte hij en kwam alweer, zo geil was hij…

Hoewel erg geil, toch was Theo niet mijn smaak. Wel qua lijf, maar hij wilde per se hard en krachtig geneukt… Trio, lachte ik, terugtrekkend. Graag, ik ben zo benieuwd, lachte deze stout. Weer wassen, waarbij hij mij lekker rukte. Zo lekker dat ook ik me leegspoot. Hij smeerde mijn zaad aan mijn paal, zo intens geil allemaal!

Aangekleed nam hij afscheid, dit was hij wel gewend, merkte ik. Je bent leuk geil en lekker, maar iets te zacht. Lachte hij lief, maar passen wil ik je nog wel een keertje, gloeiende, wat een zalige beurt was het, tóch wel…

Twee dagen later, en ze waren er allebei. Beiden gespannen, maar beiden ook zo geil als boter! Ik knielde en zoog nu twee lekkere lullen af. De nadruk lag op hen! Seks met elkaar, dát wilden ze beiden erg graag, maar hadden er nog geen kans voor. Ook waren ze beiden te groot voor mij, want zien neuken, doet neuken, toch?

Daar kroop Theo op het bed, ik had de ander lekker gejast, en bleef hem nog wat zuigen, zo smeerden we zijn gaatje in. Meer het spel, en dat neukte ook lekkerder, maar voor hem was het erg opwindend, wist ik.

Geweldig was het om hem erin te zien glijden, met een van puur genot vertrokken gezicht, drukte hij door…

Theo had het niet meer, die grote, forse pik in zijn aars, en die grote dikke vent zijn lul in zijn kwijlende bek! Geweldig zoals hij nu gebruikt werd. Mijn uithoudingsvermogen werd gewaardeerd en zo neukte hij Theo…

Spuitend in Theo, kreeg deze ook een orgasme, maar bleef mij zuigen, anders had hij vast geschreeuwd… Terugtrekkend keek hij mij aan, met haast een verliefde uitdrukking op zijn gezicht. Nu u, zuchtte hij zwetend. Mag ik, lachte ik geil. Ze knikten beiden, en terwijl ik mijn pik afdroogde, bekten ze geil met elkaar, heerlijk.

Oh ja, zuchtte hij eventjes, want mijn lul was wel veel dikker! Het geile vrijende bekken hervattend, kwamen ze erachter geil en verliefd op elkaar te zijn. Ik kon lekker op mijn manier neuken, de beloning voor het bij elkaar brengen van die twee. In plaats van mijn gedachte finale, had ik nu twee tongen, monden en vier handen aan mijn lul kloten en lijf! Staand als een heerser, liet ik het stel vechten om mijn grote dikke lul.

Lang duurde het niet, de masserende werking van het strakke gaatje, en de hele toestand, maakten me geil. Twee geile kerels smeekten om mijn zaad, en dat kregen ze ook! Zelden zo krachtig klaargekomen, zo veel en dik ook. Kijkend naar ieder, zichzelf wassend, maakte me wel weer geil. Maar ze hadden genoeg aan elkaar…

Het werd een leuke, tweede week.
Trefwoorden bij dit verhaal: Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2