62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 27-02-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 13867x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Gelijkgestemden (slot)

Het eerste gezin kwam op zaterdag halverwege de middag aan. De appartementen waren weer helemaal schoon en ik had net het terras aangeveegd toen een auto de binnenplaats opreed. Mijn moeder en Bea ontvangen gasten altijd persoonlijk en omdat ik vakantie had, liepen wij met z’n drieën op de auto af. Er stapten een man en vrouw uit, gevolgd door een meisje van ongeveer mijn leeftijd en ik was gelijk onder de indruk van haar voorkomen en uitstraling. Blijkbaar hadden mijn moeder en Bea mijn reactie ook gezien, want naderhand plaagden ze mij er mee.

“Leuk meisje hè! Geeft niets hoor schat. Als ik ooit nog oma wil worden, moet je toch een keer een leuke vriendin vinden. Ik vind het niet erg om je te delen.” had mijn moeder tegen mij gezegd.

We werden allerhartelijkst begroet door het drietal en zij stelden zich voor als Ruud, Eva en hun dochter Janine. Ze kwebbelden er vrolijk op los en al snel leek het alsof we goede vrienden van ze waren en wij elkaar al jaren kenden.

“De appartementen liggen direct naast elkaar! Dat is handig! Wanneer komen tante Karen en oom Johan? Oh ik heb zo’n zin in de vakantie!” had Janine gezegd, om vervolgens haar vader mee naar binnen te trekken, omdat ze het appartement wilde bekijken.

Mijn moeder was meegelopen om ze het een en ander uit te leggen over het gebruik van het appartement en was teruggekomen met de mededeling dat het echt hele leuke mensen waren.

Het tweede gezin, dat in het andere appartement zou verblijven, kwam een uur later.

Zodra het gezin aan kwam rijden, waren Eva, Ruud en Janine, inmiddels naakt, naar buiten gekomen om ze te begroeten. Janine stond van enthousiasme als een stuiterbal op en neer te springen, waarbij haar borsten op en neer deinden en sprong haar oom in de armen zodra hij was uitgestapt, waar ze zich als een naakt aapje aan hem vastgeklampte. Haar begroeting werd met minstens zoveel enthousiasme beantwoord. Janine had haar oom vol op de mond gezoend en even meende ik haar tong naar binnen te zien glijden. De handen van haar oom hadden even op de rug van Janine gelegen, maar waren al snel afgezakt naar haar billen. Een beetje jaloers had ik staan kijken en gezien hoe hij in haar billen had geknepen waarbij zijn vingertoppen wel gevaarlijk dicht bij haar bilspleet lagen.

Geen van de anderen had er wat van gezegd en waren elkaar bijna net zo enthousiast in de armen gevlogen. Er werd vol op de mond gezoend en handen lagen eerder als regel dan bij uitzondering op de billen van de ander.

Nadat beide gezinnen elkaar allemaal hadden begroet stelden ze zich voor als Karen en Johan en hun kinderen Rick en Sofie, die ook ongeveer mijn leeftijd hadden. Rick was het type dat zichtbaar aan sport deed en Sofie een slank meisje met lang haar.

Janine hoorde ik tegen Sofie zeggen dat de appartementen heel luxe waren en direct naast elkaar lagen en dat dat super handig was, waarna ze druk kwebbelend een van de appartementen in liepen.

Mijn moeder was na de begroeting zo mogelijk nog enthousiaster geworden en zei dat het wel eens twee hele leuke weken konden worden met deze gasten.

“En voor jou ook, met drie leeftijdsgenootjes.” had ze eraan toegevoegd.

Na de kennismaking lieten wij gasten verder met rust, omdat wij inmiddels uit ervaring wisten dat als gasten contact wilden, ze dat zelf wel zouden aangeven.

Zaterdag was het al warm weer geweest, maar die zondag liep de temperatuur nog verder op. Hierdoor was het zwembad erg in trek en als er niet gezwommen werd, werd er geluierd en omgekeerd. Beide families, ook de jongeren, liepen ongegeneerd bloot rond wat mij het idee gaf dat ze dat niet voor het eerst deden en kreeg ik tegelijkertijd de gelegenheid om ze eens goed te bekijken. Eva en Karen hadden ongeveer hetzelfde postuur. Een beetje mollig, maar zeker niet dik, met een paar ferme borsten. Eva had een klein streepje tussen haar benen en Karen juist een volle bos. Ruud was een pezige man en Johan juist weer een levensgenieter met een stevige buik. Sofie was een slanke meid met kleine borsten en intiem helemaal kaal, Rick gespierd en Janine hield het midden tussen haar moeder en Sofie met ook een klein streepje schaambaar tussen haar benen.

Meestal proberen wij afstand te houden tot onze gasten om ze het gevoel te geven de accommodatie helemaal voor zichzelf te hebben en vanuit de serre had ik een beetje jaloers naar de gasten gekeken die verkoeling zochten in het water.

“Kom er gewoon bij!” had Eva al snel geroepen wat wij in dank hadden aanvaard. Ik had onze badhanddoeken gepakt, zodat mijn moeder, Bea en ik ook lekker aan het zwembad konden luieren, en al snel waren mijn moeder en Bea druk in gesprek met de ouders, terwijl Rick mij had gevraagd of ik mee wilde doen met lummelen.

“Jij en Janine tegen ons.” zei hij en een hele tijd gooiden wij een balletje heen en weer die het andere tweetal moest zien af te pakken.

Het klikte gelijk en alsof ik het drietal al heel lang kende hadden wij de grootste lol.

Iedereen probeerde de bal van iedereen af te pakken en meer dan eens voelde ik een borst tegen mijn arm of billen in mijn kruis.

Moe van het spelen lagen we daarna uit te hijgen aan de kant of op een van de ligbedden.

De ouders waren nog steeds druk in gesprek met mijn moeder en Bea, toen Karen voorstelde om wat hapjes en drankjes te halen voor bij de borrel. Ruud was gelijk opgesprongen en had gezegd dat hij wel even zou helpen en met z’n tweeën waren ze naar de appartementen gelopen. Ruim een kwartier later waren ze teruggekomen met hapjes en drankjes, maar toen ik zag dat het allemaal voorverpakte bakjes waren, een fles wijn, een pak sap en wat glazen vroeg ik mij af waar ze zoveel tijd voor nodig hadden gehad. Niemand zei er verder iets van en ik liet het verder rusten.

Rick stelde voor om weer te gaan lummelen, maar dan jongens tegen de meisjes en deze keer waren de meiden mogelijk nog fanatieker. Elke keer als een van ons de bal kreeg doken de meiden op mij of Rick af en probeerden de bal uit onze handen te trekken. Beide meiden waren bloedfanatiek en meer dan eens hoorde ik Rick roepen dat ze de verkeerde bal in handen hadden. Als je dacht dat ze bij mij voorzichtiger waren dan heb je het mis, want ook bij mij grepen ze tussen mijn benen als ik daar de bal probeerde te verbergen.

Een ander favoriet spelletje was paard en ruiter, waarbij de meiden dan op onze schouders zaten en moesten proberen het andere tweetal omver te duwen. Ik was me er heel erg van bewust dat als Janine of Sophie in haar blote kont op mijn schouders zat, hun schaamlippen tegen mijn nek werden gedrukt. Regelmatig moest ik mij op iets anders concentreren om te voorkomen dat mijn pik zich zou oprichten.

De hele zondag trok ik met Janine, Rick en Sofie op. We kletsten met elkaar, speelden tikkertje of lummelden en leerden elkaar, en de rest van de familie, beter kennen.

Ook Bea en mijn moeder hadden die hele zondag bij Eva, Ruud, Karen en Johan aan het zwembad gezeten en wij leken net één grote familie.

Eva en Johan bleken broer en zus te zijn en Karen en Ruud ook. Het viertal had elkaar tijdens een vakantie ontmoet, waren verliefd op de broer en zus van de ander geworden en hadden sindsdien zoveel mogelijk tijd samen doorgebracht. Toen er kinderen kwamen, waren ze samen groot geworden en vakanties vierden ze samen. Ze woonden bij elkaar in het dorp en zagen elkaar bijna dagelijks.

Bea had op haar beurt verteld dat het boerderijtje van hun ouders was geweest en zij daar was blijven wonen, ik hier was gaan wonen vanwege mijn opleiding en mijn moeder al heel lang de wens had om een airbnb te beginnen en daarvoor hier de ruimte was. Ze vertelde over de ingrijpende verbouwing en had Karen en Eva, die erg geïnteresseerd waren geweest, een uitgebreide rondleiding door ons huis en de tuin gegeven.

“En een hele mooie slaapkamer met een super groot bed! Zoiets zouden wij ook moeten hebben. En jullie slapen daar met z’n drieën? Hoe bevalt dat?” had Karen na de rondleiding met een knipoog gevraagd.

Wij hadden weliswaar een logeerkamer met een eenpersoonsbed erin, maar die kamer werd voornamelijk als opslagruimte gebruikt en bovendien lagen er allerlei spullen op het bed.

Mijn moeder had een opmerking gemaakt dat we altijd klein behuisd waren geweest en dat ik daarom van jongs af aan samen met haar in bed had geslapen en wij het juist gek vonden om nu niet meer bij elkaar te slapen. Het leugentje om bestwil werd stilzwijgend geaccepteerd en niet verder over gesproken.

Omgekeerd kreeg ik steeds meer signalen dat er iets bijzonders was aan deze familie, maar ik kon niet precies zeggen wat. Eerder die dag waren het Karen en Ruud geweest die even weg waren, later hadden Eva en Johan zich samen even afgezonderd om een tijdje later samen terug te komen.

Ondanks dat mijn klachten steeds minder werden, moest ik nog regelmatig mijn ballen legen. In de vroege ochtend en ‘s avonds laat was dat geen probleem geweest, omdat we dan nog, of al, in bed lagen. Die zondagmiddag waren wij echter de hele dag met de familie opgetrokken en had ik een smoesje moeten verzinnen om mij even met mijn moeder in de slaapkamer terug te trekken voor een snelle wip.

Ook bij de kinderen zag ik regelmatig iets gebeuren wat je niet snel zou verwachten tussen broers, zussen en nichten. Sofie die met haar broer omging alsof het haar vriend was of Janine die haar vader spontaan een knuffel gaf, terwijl hij op zijn rug lag te zonnen en zij, geheel naakt dus, boven op elkaar lagen. Of Rick, die zijn tante een korte knuffel had gegeven en tegelijkertijd zijn hand even op haar billen had gelegd. Ook als de familieleden elkaar insmeerden met zonnebrand, sloegen ze geen plekje over, ook al had degene die werd ingesmeerd er zelf bij gekund. Naar mij toe waren Eva en Karen net zo en dat ik geen echte familie was, maakte blijkbaar geen verschil.

Zonder enige vorm van gêne had Eva op het uiteinde van de ligstoel gezeten en mij wat gevraagd. Niets bijzonders zou je zeggen, maar ze zat niet heel kuis met haar benen gesloten, maar met gespreide benen, waardoor ik recht tegen haar getrimde poes aan keek!

Ook Karen veranderde soms heel ongegeneerd van houding, ook als wij in de buurt waren. Dan ging ze op handen en knieën zitten, om bijvoorbeeld haar handdoek recht te leggen, waarbij ze haar kont naar achteren stak, zodat je haar kontgat en haar harige kut heel goed kon zien zitten.

Die zondagavond waren wij uitgenodigd om samen met de familie te gaan barbecueën. Mijn moeder had het eerst een beetje afgehouden omdat ze niet tot last wilde zijn, maar Eva en Karen hadden net zo lang aangedrongen tot mijn moeder de uitnodiging had geaccepteerd.

Mijn moeder en Bea kregen gelijk een groot glas rosé in handen gedrukt en werd er geproost op een goede vakantie. Ondanks dat Bea niet zo’n drinker is, nipte ze toch van de wijn en zo te zien beviel het haar wel want niet lang daarna was haar glas leeg. Omdat het vlees nog niet gaar was deden wij ons eerst tegoed aan het stokbrood en de heerlijke salades die op tafel stonden. Het was reuze gezellig en de wijn vloeide rijkelijk nog voordat we een hap vlees hadden gegeten. Johan was in de tussentijd druk bezig geweest om als een echte chef-kok het vlees te braden, terwijl hij in zijn blootje achter de barbecue stond.

“Kijk je wel uit schat, dat jij je niet verbrandt? Ik vind vlees heerlijk, maar van verbrandde worst houd ik niet.” had Karen met een knipoog gezegd.

“En dan moet ze op zoek naar een vleesvervanger.“ voegde Eva grinnikend toe.

“Dan mag je mijn worst wel hebben.” reageerde Ruud droog.

“Ruud! We hebben gasten!” zei Karen quasi geschokt, maar kon een grijns niet onderdrukken.

“Geeft niks hoor. Wij zijn wel wat gewend.” flapte Bea er uit.

Mijn moeder had Bea even met grote ogen aangekeken, maar schudde daarna lachend haar hoofd.

Het vlees smaakte heerlijk en naarmate de avond vorderde kwamen er niet alleen meer lege flessen wijn op tafel te staan, maar werden de volwassenen ook steeds handtastelijker.

Karen was op schoot bij Johan gaan zitten, die regelmatig over haar borsten of billen streelde zonder dat Karen er iets van zei. Ook Eva liet zich gaan en streelde met haar hand niet alleen over de binnenkant van Ruud zijn been, maar nam ook regelmatig zijn ballen en pik even mee. Rick, Janine en Sophie leken het allemaal heel normaal te vinden en zeiden er niets van.

Toen we allemaal de buik vol hadden, vertrok de jeugd naar binnen om wat televisie te kijken, terwijl de ouders buiten, nogal luidruchtig, bleven natafelen. Mijn moeder had duidelijk meerdere glazen wijn op dan goed voor haar was, en ik hoorde haar er regelmatig bovenuit, evenals Bea, die ik voor het eerst stevig had zien drinken van de rosé.

Ik was naast Janine op de bank gaan zitten, terwijl Sophie en Rick zich in een fauteuil hadden genesteld die eigenlijk maar voor één persoon geschikt was, waardoor Sophie half op Rick zat. We zapten wat door YouTube filmpjes en zagen een filmpje voorbij komen waar mensen bijzondere dingen konden. In één van die filmpjes vouwde een lenige vrouw haar voeten in haar nek.

“Dat kan ik ook!” riep Sophie.

Zonder dat één van ons erom vroeg of ze het wilde laten zien, zakte Sophie nog iets verder onderuit, gooide haar slanke benen omhoog en haakte haar voeten achter haar nek. Ze lag nog steeds half over Rick heen en zijn gezicht was op slechts een halve meter afstand van haar gladgeschoren kutje dat licht geopend tussen haar benen lag. Sophie klopte zichzelf op haar billen en keek triomfantelijk mijn kant op. Tussen mijn benen voelde ik mijn pik langzaam vollopen.

“Hi hi, mijn moeder kan dit ook.” giechelde ze. Sophia haakte haar benen weer los en ging rechtop zitten.

“Wauw.” mompelde ik slechts, terwijl ik snel iets ging verzitten en aan een bord bloemkool en broccoli dacht. Ik durfde toen niet te zeggen dat ze zojuist in mijn favoriete houding was gaan zitten.

“Kun jij dat ook?” vroeg ik aan Janine.

“Nee dat niet, maar ik kan wel wat anders.”

Ze sprong op, pakte van de fruitschaal een banaan, pelde die en schoof de banaan langzaam in zijn geheel haar mond in. Toen het laatste stukje haar lippen passeerde, sloot ze haar mond en keek ons met een grimas aan om vervolgens de banaan weer uit haar keel te trekken.

“Ik snap niet hoe je dat voor elkaar krijgt. Ik begin al te kokhalzen als die nog niet eens halverwege is.” zei Sophie.

“Gewoon. Slikken en door je neus blijven ademen.” antwoordde Janine.

“De eerste keer dat je zoiets probeerde, stikte je bijna.” zei Rick lachend. “Weet je nog, met kerst. Toen jouw vader…”

“...jou uitdaagde om een banaan in één keer door te slikken.” maakte Sophie zijn zin snel af. De por die Sophie met haar elleboog gaf was me niet ontgaan en vermoedde dat Rick iets heel anders had willen zeggen.

Sophie rekte zich uit en gaapte overdreven.

“Ik ben bekaf en ga mijn bed in. Ga je mee?” vroeg ze aan Rick. Ze stond op, trok Rick achter zich aan en wenste ons welterusten, Janine en mij achterlatend.

Zwijgend keken wij nog een tijdje naar de televisie, toen we buiten ineens luide muziek en een hoop gejoel hoorden.

Nieuwsgierig waren we opgesprongen en op het lawaai af gelopen.

Op het terras zaten Ruud en Johan op een stoel met de rugleuningen tegen elkaar en liepen vier vrouwen al dansend rondjes om hen heen. Steeds als een van de vrouwen voor een van de mannen uitkwam kregen Ruud en Johan een korte lapdance, om door de volgende voortgeduwd te worden om de lapdance over te nemen.

“Zoiets doen ze altijd als ze veel gedronken hebben. En dat eindigt altijd op dezelfde manier.” grinnikte Janine.

“Hoe dan?” vroeg ik

“Seks. Kom, laat ze maar.” zei Janine op een manier of het de normaalste zaak van de wereld was en ze een potje aan het kaarten waren.

“Pak me dan als je kan.” zei Janine ineens. Ze gaf mij een tik op mijn bil en rende de binnenplaats over. Te laat zette ik de achtervolging in en verloor haar in het donker even uit het oog tot ik haar gestalte in het licht van de pergola bij het zwembad weer even zag. Ik rende achter haar aan, maar raakte haar in de pikdonkere tuin weer kwijt. Mijn ogen waren nog niet gewend aan het donker en ik botste bijna tegen de oude picknicktafel die helemaal achter in de tuin stond. Gespannen bleef ik staan luisteren en probeerde geluiden op te vangen die zouden verraden waar Janine zich bevond, maar ik hoorde niets. Ineens werd ik van achter vastgepakt.

“Hebbes.” zei een stem zachtjes. Janine stond lachend met haar armen om mij heen en had de grootste lol, omdat ze mij had laten schrikken.

De schrik was snel verdwenen toen ik haar tepels in mijn rug voelde prikken.

“Jeetje, wat veel sterren! Kun je die hier altijd zo goed zien?” vroeg ze zachtjes, terwijl ze nog steeds met haar armen om mij heen achter mij stond.

"Als het helder is wel. Er is hier weinig lichtvervuiling.”

Janine vroeg iets over de sterren en ik probeerde zo goed mogelijk te antwoorden, maar ik was met mijn gedachten ergens anders en tussen mijn benen was mijn pik aan een opmars begonnen. Het was maar goed dat Janine achter mij stond en niet andersom, anders had ze dat zeker gemerkt.

“Ik vind het erg leuk hier.” zei Janine. “Een prachtige plek en super leuk gezelschap. Het recept om lekker te kunnen ontspannen. Vind je niet?” zei ze lief.

Ondertussen had ze haar handen over mijn buik naar beneden laten glijden en was bij mijn pik uitgekomen waar ze zachtjes met haar vingertoppen over mijn pik en ballen streelde.

“Oh wauw!” zei ze alleen maar. In plaats van haar hand weg te trekken greep ze mijn pik steviger vast en begon mij langzaam af te trekken.

“Dat wilde ik de hele dag al doen.” zei ze en kwam voor mij staan. Mij nog steeds aftrekkend drukte ze haar mond op de mijne en liet haar tong mijn mond in glijden.

Ik greep haar billen vast en kneep er zachtjes in. Een goedkeurende kreun kwam uit haar keel en Janine kneep iets harder in mijn pik. Met haar vrije hand pakte ze een van mijn handen en leidde die tussen haar eigen benen, waar ze mijn vingertoppen tussen haar schaamlippen duwde.

Nu het duidelijk was wat ze wilde, schudde ik mijn brave jongens imago van mij af en nam de leiding. Ik wilde dit heerlijk schepsel bezitten en haar laten voelen waar ik heel goed in was.

Ik pakte Janine bij haar middel, draaide haar met haar rug tegen de picknicktafel, waar ze met een klein gilletje achterover viel, en dook tussen haar benen. Binnen de kortste keren lag Janine te kreunen van genot, toen mijn tong over haar clit ratelde en mijn vingertoppen haar stijve tepels streelden.

“Fuck! Dit is zóóó lekker! Oh, alsjeblieft niet stoppen. Oh shit, ik kom al klaar!”

Als Janine dacht dat ik haar na haar orgasme gelijk met rust zou laten, dan had ze het goed mis. Net als bij Bea en mijn moeder ging ik net zo lang door tot ze mij smeekte om haar even met rust te laten. Pas na haar derde orgasme trok ze mijn hoofd tussen haar benen vandaan en drukte haar mond op de mijne. Haar sappen zaten rijkelijk verspreid rond mijn mond en ze moest dat zelf geproefd hebben, maar ze zei er niets van.

“Mijn beurt.” zei ze even later en dirigeerde mij op de picknicktafel.

Ze wierp zich tussen mijn benen en net als de banaan verdween mijn pik al snel in zijn geheel in haar mond. Dit trucje had ik alleen Veronica zien doen en pas na veel oefenen door mijn moeder. In het donker versterkten andere zintuigen mijn lustgevoelens naar een nog grotere hoogte dan wanneer ik alles had kunnen zien. Haar kriebelende vingers rond mijn ballen, haar fluwelen tong rond mijn eikel, het smakkende geluid van haar mond en de bedwelmende geur van seks, maakte dat mijn orgasme er nog sneller aan kwam dan anders.

“Janine, stop anders kom ik al.” piepte ik niet veel later.

Het leek of ze mij niet gehoord had, want zonder vaart te minderen ging ze verder. Haar vingers speelden met mijn ballen, haar tong kronkelde rond mijn eikel en haar hand kneep in mijn pik. Het tintelende gevoel van klaarkomen schoot ineens door mijn lichaam.

“Janine…pas op…” De waarschuwing kwam veel te laat toen een dikke straal sperma door mijn plasbuis naar buiten werd geperst en haar mond in schoot, direct gevolgd door een tweede en derde straal. Lichtjes smakkend kwam Janine omhoog en kwam bovenop mij liggen.

“Jeetje! Spuit jij altijd veel?” vroeg ze.

Zonder mijn antwoord af te wachten drukte ze haar mond op de mijne en schoot haar tong mijn mond in. Ik proefde mijn eigen sperma, maar dat kon me niets schelen en haar flitsende tong leidde bovendien mijn aandacht af.

“Het is nog nooit iemand gelukt om mij zo snel klaar te laten komen en al helemaal niet drie keer achter elkaar.” zei ze na een tijdje. “Nou weet ik ook waar jij goed in bent. Heb je dat van je moeder en tante geleerd?” vroeg ze zachtjes.

Ze bracht het als een vraag, maar eigenlijk was het meer een bevestiging. Janine moest gevoeld hebben dat ik verstijfde toen ze dat vroeg, want ze legde zachtjes haar handen op mijn wangen en probeerde mij gerust te stellen.

“Het maakt mij niets uit hoor van wie je het geleerd hebt. Van wie denk jij dat ik geleerd heb hoe lekker seks kan zijn?”

Even liet ik haar woorden op mij inwerken, maar eerlijk gezegd verbaasde mij dat niets.

“Je ouders?” vroeg ik.

“...en oom Johan en tante Karen en Rick en Sophie.” voegde ze grinnikend aan toe.

“Schrik je daarvan?” vroeg ze toen ik niet direct reageerde.

“Nee, eigenlijk niet.” zei ik. “Ik vond jullie al zo vrij naar elkaar. Maar wat heeft ons verraden?” zei ik, waarmee ik min of meer bevestigde dat ze gelijk had.

“Verraden is een groot woord. Het is meer de manier hoe jullie met elkaar omgaan. Andere mensen zullen er waarschijnlijk niets achter zoeken, maar mijn moeder heeft hier echt een radar voor. Ze zei gister al, toen we jullie nog maar net hadden ontmoet, dat jullie wel eens gelijkgestemden konden zijn. Jullie zijn ook naturisten, slapen met z’n drieën in een groot bed, zijn erg lichamelijk naar elkaar en jij en je moeder waren vanmiddag even weg om vervolgens met een heel voldaan gezicht weer terug te komen.”

Alles wat ze zei klopte, maar ik wist even niet hoe ik moest antwoorden. Blijkbaar dacht Janine ‘wie zwijgt stemt toe’, want ze ging gelijk verder met haar aannames.

“Hoe lang hebben jullie al seks?” vroeg ze nieuwsgierig.

Het had weinig zin om het nog langer te ontkennen.

“Bijna twee jaar.” zei ik.

“Hoe is het bij jullie begonnen?” vroeg ze.

Ik vertelde over mijn medische probleem en dat meerdere keren per dag klaarkomen ervoor zorgde dat ik verder een normaal leven kon leiden en, op advies van mijn arts, mijn moeder was gaan helpen, en later Bea om mijn moeder af en toe af te lossen.

“In eerste instantie hielpen ze mij vanwege medische redenen, maar het duurde niet lang voordat hun onderdrukte seksuele gevoelens werden aangewakkerd en de medische noodzaak al snel plaats maakte voor genieten van elkaar.” eindigde ik mijn verhaal.

“Wauw! Wat lief. Zeg maar ‘twee vliegen in één klap’ dus.” gniffelde Janine.

“En jij?” vroeg ik op mijn beurt.

“Mijn ouders zijn in een naturisten gezin opgegroeid. In die tijd werd dat nog niet geaccepteerd en kwamen er geen vriendjes of vriendinnetjes over de vloer om doktertje mee te spelen. Mijn ouders hebben elkaar leren ontdekken en elkaar uiteindelijk ontmaagd. Die levenswijze hebben zij voortgezet, ook toen ik geboren werd. Je leert je hele leven van alles van je ouders. Waarom zouden je ouders je dan niet mogen leren hoe lekker seks kan zijn? Op school leer je wel over voortplanting, maar praktijklessen worden niet gegeven, terwijl pubers er op dat moment juist interesse in beginnen te krijgen en behoefte hebben aan een beetje sturing. Ik weet niet beter dan dat mijn ouders heel openlijk van elkaar genoten en als ik vragen had ze dat gewoon uitlegden en lieten zien. Dat ik met ze mee ging doen was een logisch vervolg.” zei Janine.

Dit keer was ik degene die enigszins verbaasd reageerde, alhoewel haar uitleg heel logisch klonk.

“En je oom en tante dan?” vroeg ik.

“De camping waar ze elkaar ontmoet hebben was een naturistencamping. Oom Johan en tante Karen zijn net zo opgevoed als mijn ouders, vandaar dat het ook zo goed klikte. Toen wij geboren werden, logeerden we vaak bij elkaar en gingen altijd samen op vakantie. Oom Johan en tante Karen zijn dan ook als een tweede vader en moeder voor mij. Mijn ouders hadden bijna elk weekend een gezellige avond met oom Johan en tante Karen en dan gingen de kinderen mee en logeerden bij elkaar. Dan hoefden ze ook geen oppas te regelen. Om te voorkomen dat wij ons zouden verspreken noemden ze dat ‘logeren’. Toen wij wat ouder waren stonden Sophie en ik tijdens het ‘logeren’ met rode koontjes op de gang te gluren als onze ouders naast en met elkaar lagen te neuken.”

“Wij noemen dat ‘sessies’.” zei ik, toen ik het synoniem herkende.

“Onze ouders hebben ons heel vaak horen giechelen op de gang, nog te bang en onervaren om mee te willen doen, maar nieuwsgierig genoeg. Opgewonden lagen we naderhand bij elkaar in bed, pratend over alles wat we hadden gezien en gingen met elkaar experimenteren. Rick was maar wat blij toen wij onze aandacht naar hem verlegden en twee geile pubermeisjes graag met zijn piemel wilden spelen.” giechelde ze.

“Heeft hij je ook ontmaagd?" vroeg ik nieuwsgierig.

“Nee, die eer had mijn vader. Dat was op mijn zestiende verjaardag in het bijzijn van de hele familie.”

“Echt? En Rick en oom Johan? Heb jij…”

“...daar ook seks mee?” maakt ze mijn zin af. “Ja natuurlijk! Maar ook met mijn moeder, tante Karen en Sophie hoor. Een gezelschapsspel doe je toch ook niet alleen. Ik vind de afwisseling juist zo lekker.”

“Maar zo vaak en zo lekker als jij het net hebt gedaan is hun nog niet gelukt hoor.” zei ze lief, toen ik in stilte alle informatie lag te verwerken. Onbewust streelden mijn handen zachtjes over haar rug en billen.

Janine drukte haar mond op de mijne en teder lagen we weer even te tongen in het donker.

“Denk je dat jouw ouders nu ook bij elkaar ‘logeren’?” vroeg ik.

“Wat denk jij dan! Ze hadden al weken van tevoren voorpret over deze vakantie.”

“En Rick en Sophie?”

“Joh, die doen het al met elkaar zolang ik mij kan herinneren. Als Sophie zegt dat ze moe is en wil gaan slapen betekent dat voor ons dat ze wil neuken. Die twee slapen nog lang niet.”

“Zullen we gaan kijken?” stelde ik voor.

Giechelend was Janine opgesprongen en had mij meegetrokken richting de appartementen. Op het terras stonden nog alle spullen van de barbecue, maar er was verder niemand te bekennen. In het appartement waar wij eerder die avond hadden gezeten, en Rick en Sophie lagen te ‘slapen’, hoorden we geluiden en zachtjes liepen we dichterbij, tot we door het raam naar binnen konden gluren. Met grote ogen zag ik hoe zes volwassenen in twee drietallen met elkaar lagen te neuken. Mijn moeder werd stevig onder handen genomen door Ruud terwijl Karen op haar gezicht zat en Eva, die van achteren door Johan werd geneukt, lag Bea te beffen.

“Ja, ze logeren bij elkaar.” fluisterde Janine, die half voor mij stond. “Wil je meedoen?”

Ondanks dat ik opnieuw bloedgeil was geworden, vond ik het veel geiler om mijn moeder en Bea te observeren. Daarnaast had ik het, technisch gezien, nog niet met Janine gedaan en had veel meer zin om haar die avond voor mij alleen te houden.

Janine moest mijn gedachten hebben gelezen, want gelijk daarna zei ze: “Laten wij kijken. Dat vind ik minstens net zo geil.”

Alleen al het feit dat ze dat op die manier zei, maakte mij ook weer bloedgeil. Veronica kon dat ook als geen ander en wist mij op die manier heel snel op temperatuur te krijgen.

Zonder iets te zeggen, pakte ze mijn pik vast en begon mij rustig af te trekken. Haar andere hand zat al tussen haar eigen benen en half tegen Janine aangeleund keken we in stilte hoe de volwassenen elkaar naar een hoogtepunt brachten. Zodra mijn pik hard genoeg was, kwam Janine voor mij staan, boog iets voorover en leidde mijn pik naar haar kletsnatte kut.

“Neuk me. Lekker langzaam beginnen.” zei ze, terwijl ze even over haar schouder keek. In het spaarzame licht van de woonkamer zag ik de geile blik in haar ogen en dat was voor mij onweerstaanbaar.

Opgewonden door het gluren naar de orgie in de woonkamer, moest ik me inhouden om haar niet te fel te neuken. Janine stond met haar hand voor haar mond gedrukt om maar niet te laten horen dat onze ouders toeschouwers hadden, terwijl regelmatig kleine orgasmes door haar lichaam schoten.

Toen ik mijn moeder spuitend zag klaarkomen hield ik het niet meer en leegde grommend mijn ballen in het heerlijke strakke kutje van Janine.

Nog heel even bleven we gluren, maar toen trok Janine mij mee de donkerte in. Boven een stukje gras zakte ze door haar hurken en liet mijn zaad uit haar kutje lopen, gevolgd door een klein plasje.

“Wat zeggen we morgen?” vroeg ze toen ze klaar was.

Wij tweeën wisten nu hoe de vork in de steel zat, maar de rest van de familie nog niet. We konden het de volgende dag gewoon vertellen wat we gezien en gehoord hadden, maar ik had een plannetje om de spanning iets meer op te drijven voordat wij onze geheimen aan elkaar zouden opbiechten. Ik legde aan Janine uit wat ik van plan was en ze vond het gelijk een spannend idee.

“Blijf je bij mij slapen vannacht?” vroeg ze lief.

“Morgen. Jouw ouders en mijn moeder en Bea weten nog van niets. Eerst ons plannetje uitvoeren. Daarna hebben we alle tijd.” zei ik en nam met een zoen afscheid.

Ik was na een korte douche mijn bed ingedoken en was vrij snel in slaap gevallen. Blijkbaar waren mijn moeder en Bea toch teruggekomen en lagen naast mij heel vast te slapen. Mijn ballen waren gevoelig en waren hoognodig aan verlossing toe en ik had een van mijn teefjes kunnen nemen, maar ik hoopte dat Janine mij die ochtend wilde helpen. Ik kroop uit bed en stak de binnenplaats over. Het was al warm buiten en de vogels kwetterden luid, maar zodra ik het appartement van Janine binnen glipte, was dat bijna niet meer te horen en was het aangenaam koel.

Er was nog geen enkel teken van leven en op goed geluk opende ik een slaapkamer en zag Janine nog vredig slapen. Ik ging voorzichtig naast haar op bed liggen, maar bij de eerste aanraking werd ze wakker. Heel even keek ze mij verbaasd aan en sloeg daarna haar armen om mij heen toen ze mij herkende. We knuffelden even, maar toen er een pijnscheut door mijn ballen schoot was ze gelijk alert.

“Pijnlijke ballen?” vroeg ze.

Ik knikte.

“Neuken of pijpen?” vroeg ze snel.

Ik wist dat ze heerlijk kon pijpen, maar koos voor neuken, zodat zij niet gelijk aan het werk moest en langzaam wakker kon worden, terwijl ik het werk deed. Janine ging uitnodigend op haar zij liggen en trok een been op, zodat ik makkelijk toegang had.

Ik neukte haar kort maar krachtig en leegde mijn ballen in haar heerlijke strakke kutje. Ik wilde haar nog klaar vingeren, maar dat wees ze van de hand, omdat ze dan te luidruchtig werd en ons plannetje niet meer zou werken. In plaats daarvan bleven wij nog even liggen, terwijl mijn pik verslapte en uit haar gleed. Toen wij de douche hoorden aanspringen, glipte ik het appartement uit, wist ongezien de binnenplaats over te steken en liet mij languit in het zwembad vallen.

De ochtend kwam laat op gang. Pas tegen elf uur waren mijn moeder en Bea naar buiten gekomen en hadden verbaasd gereageerd, toen ik zei dat hun hulp niet nodig was. Ze wilde net opnieuw aandringen, maar toen Rick en Sophie aan kwamen lopen en naast mij op de ligstoelen kwamen liggen, dropen ze zichtbaar teleurgesteld af. Deel één van mijn plannetje was geslaagd.

Nadat iedereen een laat ontbijtje had genuttigd en de resten van de barbecue waren opgeruimd, lag iedereen die middag onderuitgezakt, aan het zwembad.

Sophie, Rick, Janine en ik hadden een tijdje met een balletje overgegooid, toen Rick de ouders uitdaagde om te komen lummelen en de verwachting had uitgesproken dat de zes ‘oudjes’ vast niet van vier pubers konden winnen, waren ze gespeeld verontwaardigd opgesprongen.

Al snel merkten ze dat ze niet meer zo snel en handig waren als de jongeren en was hun tactiek omgeslagen naar ‘wie niet sterk is moet slim zijn’. Op allerlei manieren hadden ze geprobeerd ons af te leiden. Zo werden wij regelmatig door twee volwassenen besprongen, drukte Eva het hoofd van Rick tussen haar borsten, zodat hij even niets meer kon zien of werden er trucjes ‘onder de gordel’ toegepast, zodat wij de bal wel moesten loslaten. Uiteraard lieten wij niet met ons sollen en duwden, knepen en graaiden net zo goed bij de ouders als zij de bal hadden. Mijn moeder en Bea had ik meermaals, meestal uit het zicht van de anderen, tussen de benen gegrepen of van achteren bij de borsten vastgepakt waarbij ze mijn pik duidelijk tussen hun billen moeten hebben gevoeld.

Al dat ‘gegraai’ had duidelijk zijn uitwerking, want toen de oudjes het opgaven, zag ik de tepels van mijn moeder en Bea strak vooruit staan toen ze opgehitst uit het water klommen.

Ondanks dat de ‘oudjes’ hadden verloren en door de ‘jonkies’ werden geplaagd, was de sfeer opperbest.

“Als verliezen met lummelen het ergste is...” zei Johan, die zich hijgend op een ligstoel had laten vallen.

“Er is nog genoeg waar wij jullie mee kunnen verslaan hoor. Ga maar eens mee op de racefiets. Dan weet ik wel wie het eerst opgeeft.” zei Ruud vol zelfvertrouwen.

De vrouwen riepen weer dat het leven geen wedstrijd was en er belangrijkere zaken waren. Grappend en grollend had het gekibbel nog een tijdje voortgeduurd, terwijl wij allemaal languit op een ligstoel lagen bij te komen. Omdat er minder stoelen waren dan personen, deelde ik een stoel met mijn moeder en Janine met haar vader.

Mijn moeder lag languit tegen mijn borst en ik had mijn handen op haar buik gelegd. Uit automatisme begon ik met mijn vingertoppen over de buik van mijn moeder te strelen, iets wat ze normaliter heerlijk vindt, wetende dat dat vaak ons voorspel was en eindigde met stevige seks. Ik cirkelde met mijn vingers langzaam omhoog tot ik de onderkant van haar borsten bereikte. Mijn moeder reageerde door haar handen op die van mij te leggen en wilde ze weer iets naar beneden trekken, maar ik siste in haar oor dat ze mijn handen los moest laten en een braaf teefje moest zijn. Langzaam trok ze haar handen weg en wachtte gespannen op wat komen zou. Tergend langzaam gleden mijn vingers omhoog langs de zijkant van haar borsten en ik voelde hoe mijn moeder gespannen voor mij lag. Deels vanwege het feit dat ik haar streelde, maar ook omdat de anderen konden zien wat ik aan het doen was. Heel kort gleden mijn vingertoppen over haar stijve tepels en hoorde ik mijn moeder een kleine zucht slaken, terwijl er nog steeds druk gekletst werd.

Nu ik wist dat beide gezinnen, en wij, gelijkgestemden waren, wilde ik niets liever dan alles wat ik had gezien en gehoord kenbaar maken en mijn moeder en Bea in het bijzijn van de anderen neuken tot ik sterretjes zag, maar omdat de anderen niet wisten dat ik dat wist, met uitzondering van Janine, vond ik het een veel spannender idee om mijn moeder zo geil te krijgen tot zij zich niet langer kon inhouden en zich aan mij zou vergrijpen. De vorige avond had ik mijn plannetje aan Janine uitgelegd, die gelijk enthousiast had gezegd hetzelfde bij haar vader te doen, net zo lang tot ook hij zich niet zou kunnen beheersen en zich aan haar zou vergrijpen.

Janine had mij een knipoogje gegeven toen ze zag dat ik mijn moeders borsten streelde, iets wat de anderen vooralsnog leek te ontgaan. Ze had haar vaders handen gepakt en op haar buik gelegd, vlak onder haar eigen borsten. Blijkbaar deed zij dat vaker, want hij protesteerde niet en begon haar gelijk over haar borsten te strelen. Zelf streelde Janine met één hand over het been van haar vader en had haar andere arm tussen haar rug en de buik van Ruud geschoven. Ik zag hem even kort verzitten en ik kon alleen maar vermoeden wat haar hand daar deed. Ruud speelde nu openlijk met de tepels van Janine.

“Hebben jullie het nog laat gemaakt gisteren? Ik heb jullie niet meer gezien en ben maar naar bed gegaan.” vroeg ik zo gewoon mogelijk.

Naast mij hoorde ik Sophie even gniffelen. Het gesprek verstomde even, tot mijn moeder een beetje haperend begon te vertellen dat ze vanwege de muggen naar binnen waren gegaan en daar verder hadden zitten kletsen en dat ze de tijd waren vergeten.

De stijve tepels van mijn moeder gleden speels tussen mijn vingers door en ik kon aan haar stem horen dat ze bloedgeil was. Bea had het ook door en keek geil onze kant op, maar wist niet goed hoe ze moest reageren. Seks met de ouders had ze geen probleem gevonden, maar nu de kinderen erbij zaten wist ze zich even geen raad.

“En heb jij goed geslapen?” vroeg ik aan Sophie. “Jij was zo moe gisteravond. Hebben de oudjes je niet wakker gehouden, met al hun…uhh…geklets?”

Ik was ervan overtuigd dat Rick en Sophie de volwassenen duidelijk hadden gehoord, maar ze zei daar niet over en enkel dat ze heerlijk geslapen had.

Bea probeerde overduidelijk de aandacht af te leiden door te vragen of de gezinnen nog plannen hadden voor de komende dagen, maar daar werd niet echt op gereageerd.

Op datzelfde moment siste ik in het oor van mijn moeder dat ze haar benen moest spreiden en zichzelf moest strelen.

Het leek alsof mijn moeder iets wilde zeggen in een poging mij op andere gedachten te brengen, maar zei niets en spreidde langzaam haar benen, waarna ze net deed of ze jeuk had aan de binnenkant. Tergend langzaam, alsof ze de spanning nog verder op wilde voeren of bang was voor de reactie van de anderen, gleden haar handen richting haar kruis.

Het gesprek kabbelde nog even voort, maar verstomde toen iedereen door kreeg dat mijn moeder zichzelf zat te vingeren en ik openlijk met haar tepels speelde.

De spanning was ineens om te snijden en iedereen keek aandachtig onze kant op en leek te weten wat er ging komen, maar niemand zei iets. Karen had haar hand ook in haar kruis gelegd en kriebelde met haar vingers door haar schaamhaar, Eva streelde over haar eigen borsten en Sophie lag languit op haar zij naar ons te kijken. Rick keek met een grote grijns naar mij en Johan zat heel zachtjes te knikken waarmee hij leek te zeggen: ‘goed bezig jongen’.

Ruud streelde net zo openlijk over de borsten van zijn eigen dochter, die iets naar voren was gaan zitten zodat zij zelf wat meer ruimte had om met zijn pik te spelen. Dat laatste leek mijn moeder vooralsnog te ontgaan, ondanks dat van de zijkant zijn stijve af en toe zichtbaar was in de hand van Janine.

“Speel met je kutje.” siste ik weer tegen mijn moeder. “Ik weet wel wat jullie gisteravond hebben gedaan en dat had weinig met kletsen te maken. Het wordt hoog tijd om te laten zien wat voor geile teef jij bent.”

“Bea, mijn moeder heeft jeuk. Wees een braaf teefje en help haar even met krabben.” zei ik dit keer hardop.

Bea, die een behoorlijke blos op haar wangen had, verschoot nog meer van kleur toen ik haar openlijk met ‘teefje’ aansprak, maar kwam wel gelijk in beweging. Ze kroop tussen de opgetrokken benen van mijn moeder en nam het vingeren van haar over.

Mijn moeder slaakte een diepe zucht toen Bea twee vingers haar kletsnatte kut in duwde, legde haar hoofd op mijn schouder en begon duidelijk hoorbaar te kreunen.

Alle anderen keken in stilte toe hoe Bea mijn moeder naar een eerste orgasme vingerde. Haar gekreun zwol aan en toen Bea ook nog haar clit stimuleerde, kwam ze met een luide kreun klaar, gevolgd door een golfje kutvocht dat over de handen van Bea stroomde.

“FFFUUUUU…. Steven, ram die dikke paal van je in mijn kut!” riep mijn moeder, vlak nadat haar orgasme door haar lichaam was geschoten en nam gelijk het initiatief door omhoog te wippen en in de reverse cowgirl positie op mijn stijve te gaan zitten.

“Ik zei het toch! Ik zei toch dat zij gelijkgestemden zijn! Deze vakantie wordt nog beter dan ik gehoopt had!” hoorde ik Eva zachtjes zeggen.

Iedereen zag hoe mijn moeder wild op mijn pik op en neer begon te bewegen, tegelijkertijd geile taal uitslaand.

“Oh ja, ram die dikke paal van je in mijn kut. Ik ben zó geil!” kermde ze.

Janine zat nog steeds voor haar vader met zijn pik te spelen en keek met een geile blik naar ons. Rick en Johan lagen met hun pik te spelen, die al waren gegroeid tot een behoorlijk formaat, Karen en Eva lagen met hun eigen tepels te spelen en Sophie lag op haar buik met een hand tussen haar benen en met een grote glimlach naar ons te kijken.

Mijn moeder wipte half achterover leunend nog steeds wild op en neer en was hard op weg naar een volgend orgasme. Bea probeerde haar zo goed en zo kwaad als het ging te beffen, terwijl zij zichzelf lag te vingeren.

De ‘neuk-frenzy’, zoals ik mijn moeder en Bea al vaker had zien krijgen als ze volledig in zichzelf gekeerd naar een volgend orgasme toe werkten, had hun grip op de realiteit overgenomen en zagen niet dat ze in het middelpunt van de belangstelling stonden en de anderen had aangespoord om de hand aan zichzelf te slaan.

Luid kreunend kondigde mijn moeder haar volgende orgasme aan. Kletsnat van haar sappen floepte mijn pik uit haar kut toen een dikke straal kutvocht naar buiten spoot en Bea vol in het gezicht trof.

“Nu ik!” riep Bea en duwde mijn moeder van mij af om vervolgens met een sprongetje bovenop mij te springen. Maximaal opgehitst begon ze mij te bereiden. Haar tieten sloegen wild tegen elkaar en druppels kutvocht stroomden over mijn ballen.

“Stop een vinger in haar kont.” beet ik mijn moeder toe die nog zat bij te komen van haar orgasme en nog steeds niet in de gaten leek te hebben dat de anderen naar ons keken.

Mijn moeder deed wat ik haar had opgedragen en dit keer was het Bea die luid kermend op en neer wipte en het niet lang meer zou volhouden voordat zij zou gaan klaarkomen. Toen mijn moeder een tweede vinger in haar kont had gedrukt begon Bea hard te gillen en kwam ze klaar.

Het duurde even voordat Bea weer bij zinnen was gekomen. Verdwaasd keek ze eerst naar mij en toen pas naar de anderen, die allemaal met een grote grijns naar ons keken en met zichzelf bezig waren geweest.

Rick was de eerste die in actie kwam en zijn pik van achteren tussen de benen van Sophie stak. Karen ging met een opgetrokken been naast Ruud staan, die zijn vingers tot aan zijn knokkels in haar behaarde kut stak en Janine was op de stijve van haar vader gaan zitten. Eva lag ondertussen met haar benen zo wijd mogelijk, terwijl ze probeerde drie vingers bij zichzelf naar binnen te duwen. Johan lag nog steeds met zijn stijve te spelen, terwijl hij begerig naar Bea keek.

Binnen een paar minuten was het gezellige familie tafereeltje veranderd in een orgie en lag iedereen met zichzelf of een ander te spelen.

“De kinderen ook?” fluisterde Bea verbaasd toen ze doorkreeg dat Janine haar vader neukte en Rick zijn zus en de ouders met een blik van trots en geilheid het allemaal lieten gebeuren.

Dit keer waren wij het die toekeken hoe de anderen naar hun hoogtepunt toe werkten. Toen Rick met een grom zijn zus volspoot en Janine was klaargekomen op de pik van haar vader, kwam ik weer in beweging en liet mijn moeder op zijn hondjes op het ligbed plaatsnemen. Met een welgemikte stoot duwde ik mijn pik in zijn geheel naar binnen en begon haar hard te neuken. Bea was op haar rug tussen mijn benen gaan liggen en zoog aan mijn ballen in afwachting op mijn zaadlozing, die ze voor geen goud wilde missen.

Lang hoefde ze niet te wachten. Zodra ik mijn orgasme voelde aankomen, trok ik mij terug en bood haar mijn glimmende paal aan. Janine was naast ons komen staan en zag van dichtbij hoe ik mijn ballen leegde in de smachtende mond van Bea.

Bij de anderen duurde het ook niet lang voordat zich hun orgasmes aandiende. Luid kreunend kwam Karen klaar op de pik van Ruud en Eva onder het geweld van Johan, die even tevoren op zijn zus was gedoken.

Beide mannen maakten het af en na hun zaadlozing zag ik het zaad langzaam tussen hun schaamlippen van de vrouwen naar buiten druipen.

“Wauw, wie had dat gedacht.” zei Karen met duidelijke blosjes op haar wangen. “Een gelijkgestemd gezin die zo mogelijk nog wilder zijn dan wij en de vakantie is nog maar net begonnen.”

“Ik zei het toch!” zei Eva, terwijl ze met een grote grijns haar vingers tussen haar eigen schaamlippen had gestoken en haar vingers door het zaad liet glijden.

“Ik wist het gisteren al.” giechelde Janine en vertelde hoe zij gisteren na de barbecue achter ons geheim was gekomen.

“Waarom heb je niets gezegd?” vroeg Eva enigszins verontwaardigd.

“Omdat jullie zo gezellig met elkaar bezig waren en we jullie orgie niet wilden verstoren.” reageerde Janine adrem.

“Vertel!” zei Eva gedecideerd, geen acht slaand op de opmerking van haar dochter.

Janine begon te vertellen hoe zij met mij de avond had doorgebracht en ze op slinkse manier erachter was gekomen hoe het tussen ons zat en eindigde met de opmerking dat ik heel erg lekker kon likken.

“Nou, dat wil ik dan wel eens ervaren.” zei Karen die zich in het gesprek mengde.

Bea en mijn moeder zaten stilletjes naar het gesprek te luisteren en leken een beetje beschaamd over de situatie.

“Schaam je niet Marja en Bea. Er is niets fijner dan dat je alles met je gezin en familie kunt delen, zonder vooroordelen of afkeur. Wij schamen ons niet over hoe wij zijn en ons voelen. Dat zouden jullie ook niet moeten doen.” zei Ruud, die zag dat mijn moeder zich een beetje ongemakkelijk voelde.

“Ik dacht dat jullie het alleen met elkaar deden.” zei mijn moeder op zachte toon. “Dit had ik niet verwacht. Doen jullie…?”

“...het ook met de kinderen?” vulde Johan haar aan. “Ja. Net zoals jullie. Geen dwang. Als iemand niet wil, dan niet. Tot nu toe hebben ze nog nooit ‘nee’ gezegd.” grinnikte hij.

“En nu?” vroeg Bea.

“Nu hoeven we ons niet stiekem even af te zonderen voor een snelle wip en kunnen we helemaal onszelf zijn.” zei Eva.

“Doe wat goed voelt en geniet van anderen. Dan weet ik zeker dat dit een top-vakantie wordt!” vulde Karen aan. Met haar handdoek veegde ze het laatste beetje zaad tussen haar benen weg, stond op en dook sierlijk in het zwembad.

Ineens was de sfeer weer ontspannen en terwijl de anderen ook in het zwembad doken, keken mijn moeder, Bea en ik naar de twee gezinnen die een hoop lol met elkaar in het water hadden. Gewoon lol, niets seksueels, zoals je kon verwachten in een zwembad op een drukke camping in Zuid-Frankrijk. Het verschil hier was dat iedereen naakt was en net met elkaar had liggen neuken, maar als je dat wegdacht, was het bijna hetzelfde.

“Mam, Bea, geen schaamte meer. Hier zijn wij met gelijkgestemden en kunnen we doen wat we anders ook doen. Net zoals op het strand op Mallorca.” zei ik.

Mijn moeder en Bea keken mij even aan en knikten toen allebei.

“Wie het laatst in het water is, moet vanavond koken.” riep mijn moeder, sprong op en sprong in het zwembad, gevolgd door Bea. Als laatste liet ik mij gelaten in het water vallen.

Janine dook gelijk op mij af, sloeg haar armen om mij heen en gaf mij een kus op mijn mond.

“Blij dat iedereen het nu weet?” vroeg ze.

Ik knikte en kneep haar onder water in haar billen.

“Hé tortelduifjes, doen jullie mee met lummelen?” riep Rick. “De oudjes willen revanche.”

Vanaf dat moment hoorden wij bij de familie. Het opdringerige gevoel dat mijn moeder in het begin had gehad was weg en ik zag aan alles dat ze zich steeds vrijer begon te gedragen. Bea had dat gevoel veel minder gehad en als je niet beter wist zou je denken dat zij een zus van Eva en Karen was. Ze was vanaf die middag net zo amicaal naar Johan en Ruud als de beide zussen en liet zich dan ook gewoon betasten door de beide broers. Het lummelen was uiteindelijk ontaard in een nieuwe orgie en hadden Janine, Karen, Eva en Sophie zich door mij laten likken en vingeren.

Ze hadden met z’n vieren op de zwembadrand gelegen, terwijl ik op perfecte hoogte in het water stond en van de één naar de ander was gegaan. Karen bleek inderdaad net zo lenig als Sophie. Naast elkaar gelegen, lagen ze met hun voeten achter hun hoofd op de rug en gaven mij volledig toegang tot hun kutjes. Het enige verschil was dat Karen een beste bos schaamhaar had, maar dat maakte voor het geile beeld niet uit. Minuten lang had ik het viertal liggen likken en vingeren tot ze alle vier waren klaargekomen.

Bea lag ondertussen luid kreunend onder Rick die volgens Bea ‘de conditie van een racepaard’ had. Mijn moeder was op handen en knieën aan het spit geregen door Johan en Ruud, waarbij de één haar van achteren nam en de ander vakkundig gepijpt werd.

Nadat de vrouwen waren klaargekomen mocht ik mij uitleven op Karen, Eva en Sophie (omdat ik hun nog niet gehad had) en liet ze met z’n drieën bovenop elkaar plaatsnemen op een ligbed, zodat ik ze makkelijk om de beurt kon neuken, waarbij Janine als hulpje mijn pik steeds voor een ander kutje plaatste. Als ‘beloning’ nam zij mijn zaad in ontvangst toen ik klaarkwam.

Nadat wij allemaal waren klaargekomen en lagen bij te komen zei Karen dat ze in haar stoutste dromen niet had kunnen vermoeden dat de vakantie zo zou verlopen.

“Ik wel, maar niet met een extra gezin erbij.” vulde Eva lachend aan.

Vanaf die dag maakte niemand zich meer druk als er een stelletje lag te neuken of je wakker werd in een bed dat niet de jouwe was.

Sporadisch maakten we een uitstapje buiten onze veilige omgeving, als we een stadje bezochten of naar de dierentuin waren gegaan, en waren we allemaal blij als we weer thuis waren en onze kleren uit konden trekken.

Geen moment heb ik die vakantie nog last gehad van pijnlijke ballen, omdat er altijd wel iemand in de buurt was die mij vanwege ‘medische redenen’ wilde helpen.

Janine en ik hadden elkaar pas halverwege de vakantie toevertrouwd dat we smoorverliefd op elkaar waren, iets wat voor de anderen al veel eerder duidelijk was geweest. Bijna twee weken had ik niet meer in mijn eigen bed geslapen en hoewel mijn moeder en Bea dat jammer vonden, begrepen ze het ook wel en hadden bijna elke nacht een andere slaapplek gevonden.

De twee weken waren om gevlogen en bijna huilend hadden we weer afscheid moeten nemen van de familie. Niet dat we ze niet meer zouden zien, want we hadden al meerdere afspraken gepland en de laatste twee weken van mijn vakantie zou ik naar Janine gaan om daar te ‘logeren’.

Toen de families waren vertrokken en de rust weer was weergekeerd, lag ik die avond met mijn armen onder mijn hoofd languit op een ligbed en keek naar de voorbij drijvende wolken. Mijmerend dacht ik terug aan de afgelopen maanden en hoe alles was begonnen. Mijn probleem, mijn moeder die er eerst niets van moest weten, maar onder begeleiding van Veronica over een drempel was gestapt en uiteindelijk had weten toe te geven aan haar eigen lustgevoelens. Onze band was vele malen sterker geworden en dat vanwege mijn medische redenen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Moeder, Naturisme, Neef, Neuken, Nicht, Pijpen, Tante, Trio, Vader, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Broer En Zus,...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"Met een blos op mijn wangen kroop ik naast mijn zus in bed. in mijn rode boxershort had ik een enorme bobbel zitten waar je gewoon weg niet kon naast kijken. Laura zelf keek dan weer met pretoogjes naar mij wanneer ik naast haar lag en vroeg me al pl..."
19-04
8.9
Avontuur Met Geblinddoekte... - 3Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Chantage, Zus,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, sliep ze eindelijk. Ik weet niet hoe lang ze wakker was geweest, maar haar huilen had me s nachts een paar keer wakker gemaakt. Ik maakte voorzichtig haar handen los van het bed, pakte de camera waar..."
18-04
8.3
Mijn Zoon Rick - 4Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Tijdens mijn werk vraag ik het me voortdurend af. Ik vond het heel spannend en lekker om samen met mijn zoon mijn vrouw, zijn moeder, dubbel te penetreren. En Ilse vond het ook zeer spannend en lekker. En ook het door haar uitgevoerde planne..."
18-04
9.0
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04
9.2
Avontuur Met Geblinddoekte... - 2Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"Het was een paar dagen geleden dat ik mijn zus had geneukt. Ze gedroeg zich thuis volkomen normaal, dus ik denk dat ze geen idee had dat ik degene was die haar neukte, en niet John . We hadden natuurlijk verder gepraat via de dating app. Ze had geze..."
17-04
8.2
De Ontdekking Van... - 11Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 3Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Niet lang nadat mijn zoon Rick en ik het kleine geile lijfje van mijn vrouwtje Ilse tegelijk heerlijk hadden gebruikt, Rick neukte haar in haar kutje en ik pakte haar diep in haar kontje, stuurde Ilse Rick naar bed. Rick sputterde nog tegen ..."
16-04
9.0
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04
8.5
Natuur Doet Het... - 7Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04
8.9
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04
9.4
Avontuur Met Geblinddoekte... - 1Door: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"De deur klikte luid dicht toen ik de deur van het huis van mijn ouders dichtdeed. Binnen enkele seconden lichtte mijn telefoon op met een bericht van mijn zus John, hij is vertrokken. Kom me nu neuken. Uitstekend. Mijn plan werkt..."
13-04
9.0
2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.7