62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3064x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Fucktoy - 5
Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel deed ik voor de grap wat meisjes kleding aan om Mees te laten lachen. Maar tot mijn verbazing vond ik het lekker om in zulke kleding te lopen, en zeker gezien te worden. Met een simpele grap was ik veranderd in een echte femboy. Ik dacht eerst dat Mees zich er aan zou storen dat ik als een meisje door de stad liep. Maar Mees vond het geweldig. Sterker nog het maakte de seks nog geiler. Maar op een dag na een lekkere neuk partij, kreeg ik te horen dat Mees op vakantie zou gaan met zijn ouders. Op dezelfde moment dat mijn moeder naar België moest gaan voor 2 weken om een oude vriendin te helpen. Nadat Arjan de deur dichtdeed, duwde ik hem meteen tegen de deur en deed gehaast zijn broek open. Meteen gleed zijn warme lul mijn mond in. Met beide handen op mijn hoofd liet Arjan zijn lul op mijn tong naar binnen glijden. Maar een gulzige pijpbeurt was niet genoeg. Zelf al het zaad dat in mijn mond keel en gezicht belanden was niet genoeg. Ik moest hoognodig geneukt worden. De seks speeltjes die ik had zijn meer bedoeld voor beginners. Dus het gaf mij geen voldoening waar ik naar zocht. Binnen no time vond ik een seks shop, en stond ik binnen 20 minuten voor de deur. Om me heen zag ik de geweldigste dildo's kostuums en seksspeeltjes die ik meteen wilde hebben. Ik liep naar de kassa om te vragen welke het beste voor mij zou zijn. Bij de kassa stond er een transgender. Ongeveer dezelfde leeftijd als mij. Ik ben dan wel homo maar ze was in mijn ogen wel een toetje. Lekkere borsten en gezicht zo mooi als de zee. Ze had niet zo veel verstand en riep haar manager. Ook een transgender maar dan 27 jaar. Ze vroegen mijn verhaal om een schatting te maken. Ik dacht dat ze misschien zouden schrikken maar vertelde het toch. Ik had zelfs aangegeven dat ik met iedereen wilde neuken. De trans werknemer kwam voor me staan en vroeg, ons ook? Terwijl ik het me inbeelden, werd ik hard. Met een super kort rokje werd mijn bobbel door de trans werknemer vast gepakt.

Toen ze me begon zoenen, veranderde de trans manager het boordje van open naar dicht. Ik wist me niet wat me overkwam. Ik kwam voor een seks speeltje en vond wat beter. Nadat de winkel nu was gesloten, naam de trans manager plaats achter me. Na dat ze mijn slipje omlaag trok, voelde ik haar lul tussen mijn billen. Knedend in mijn billen en lippen op mijn nek zei ze, laten we hier achter verder mee gaan. Terwijl mijn slipje bij de kassa werd achtergelaten, werd ik met een vinger in mijn gaatje en getrokken pikkie naar achter begeleid door de 2 dames. Met porno op het scherm te zien zat ik op mijn knieën trans werknemer te pijpen, terwijl ze aan het zoenen was met trans manager. Maar ik ben geen zak. Dus terwijl trans werknemers werd afgezogen, werd trans manager afgetrokken. Even later was het tijd voor een switch. Ik stelde voor om te filmen hoe de dames mijn mondje neukte. Maar de dames hadden een andere plan met hun nieuwe hoerige femboy. Nadat trans manager de camera op positie had gezet, werd ik omgedraaid en op het bed geduwd. Trans medewerker tilde me heupen omhoog. Met gezicht op het kussen en kont omhoog werd mijn kontje goed nat gelikt. Terwijl ik een lul tussen mijn billetjes voelde, kreeg een spank. Ja dat vind je lekker he stouterd, zei trans werknemer. Maar ik kreeg mijn wens niet zo gemakkelijk. Ik moest gaan smeken. Terwijl trans manager toekeek, smeekte ik trans werknemer om me te neuken. Toen ze realiseerde hoe geil ik daadwerkelijk was en niets verzon, plaatste ze boeien op mijn rug. Een spiegel werd geplaatst naast me, omdat Ik moest kijken hoe ik geneukt werd. Met handen vast op mijn rug was het moment eindelijk daar. Langzaam glibberde trans werknemer naar binnen. Toen haar lul in me was begraven kneden ze lekker in mijn billen. Terwijl trans manager over mijn rug wreef en haar lul op mijn bil ruste, vroeg ze, is onze meisje er klaar voor? Kreunend antwoordde ik met, ja domina. Trans werknemer greep mijn heupen vast en begon me meteen hard te neuken. In de spiegel kon ik zien hoe haar tieten op een neer sprong bij elke entre. Ik was overgelaten aan de genade van de dames. Maar genade van deze heerlijk meiden was ver te zoeken.

Terwijl ik zat te kreunen werd mij bevolen luider en luider te kreunen. En gezien mijn holletje ruig werd uitgewoond is dat precies wat ik deed. Ik kreunde het uit wat de dames geiler maakte. Ze kreunde net zo hard met me mee. Toen ik mijn gezicht draaide naar trans manager, zag ik dat trans manager kreunend aftrok. Maar trans werknemer gaf me een harde spank, en draaide me gezicht naar de spiegel. Blijf kijken hoe ik mijn viezer hoer neuk, zei trans werknemer. Als straf verhoogde ze haar tempo. Met al haar kracht neukte ze me nu zo hard als ze kon. Zelfs wanneer ik aan het spuiten was neukte ze me op dezelfde tempo door. Minder dat 5 minuten nadat ik spoot, begon eindelijk trans werknemer ook met spuiten. Terwijl ik haar zaad mijn lijf in voelde schieten schreeuwde ze het uit. In een keer trok ze haar lul er uit. Nadat haar lul in mijn lijf verdween, liet ik mijn kontje vallen. Maar toen voelde ik een hand op mijn billen. Nu moet mama je nog vullen ondeugende slet. Hijgend tilde ik mijn kontje weer omhoog. Dat het zaad van trans werknemer nog uit mijn kontje druppelde, kwam goed uit. Dat kon gebruikt worden als glijmiddel. Maar trans manager likte het zaad uit mijn kontje. Ik kon niets doen of zeggen anders krijg ik weer straf. Dit keer verdween haar lul in een keer naar binnen. En zonder een waarschuwing werd ik hard geneukt. Weer kreunde ik het uit. Maar trans manager neukte harder dan trans werknemer. Plots stopte ze. Ik dacht eerst dat ze al had gespoten. Maar trans medewerker moest de boeien losmaken. Ik moest trans managers borsten vast pakken en als ik los zou laten kreeg ik straf. Trans medewerkers straf was me neuken op max. En ik denk niet dat ik max zou kunnen handelen van trans manager. Met beide handen op haar borsten, trans medewerker voor me liggen en duwde haar lul in mijn mond. Toen mijn lippen om haar lul was gewikkeld begon trans manager weer met ruig neuken. Het kreunen was nu moeilijker met een gevulde mond. Maar voor een paar minuten lang werden beide gaten geneukt. En weer na ongeveer 5 minuten werden beide gaten gevuld. Meteen nadat mijn gaatje was gevuld haalde trans manager haar lul er uit en plaatste een butplugg er in, on the house. Na een kus van beide dames moest ik mijn kleren aan doen. Na nummers uit te wisselen was ik onderweg naar huis. In de bus kon ik nog steeds niet geloven wat er gebeurde. Ik kon niet wachten om Mees dit te vertellen. Toen ik thuis kwam gelijk douchen. Toen ik klaar was stuurde ik gelijk de video die ik van de dames kreeg naar Mees. Terwijl ik over de tafel naakt vooroverboog, voelde ik een hand op mijn heupen en een lul tussen mijn billetjes. Het feestje was nog niet voorbij.
Lees verder in: Fucktoy - 7
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2
Klik hier voor meer...