62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-03-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 5000x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een kantoortje in, draaide zich om en noemde mijn naam. Ik stond op en liep erheen.

Het onderzoek ging vlot, maar toen hij mijn gereedschap betaste, met zijn kruintje vlak onder mijn neus, werd het anders. Geen ongeregeldheden, zuchtte hij piekerend kijkend. Maar gods, wat speelde hij er fijn mee zeg! Ik kon het niet helpen, en kreeg er een erectie van, hij keek ernaar! Écht een Funsize boy, al was hij dan ouder. Over zijn kruintje kijkend zag ik zijn bolle kontje, helemaal goed; en ik ben geen neuker! Maar likken, graag! Aankleden, zuchtte hij, en vulde wat papieren in. Alles in orde dokter, vroeg ik. Ja hoor, lees maar, zei hij stout.

Ik las, ik ben geen dokter, maar vind u geil, u mij ook; zag ik. Een adres, en andere gegevens, stonden erop…

Huh, lachte ik, droom ik? Misschien zei hij, bel me maar eens. Geile grote beer! Wauw, doe ik zeker, wanneer? Wanneer u wilt, lachte hij, goedemorgen. Met dat laatste gaf hij aan dat ik weg moest, helaas. Ik zou kruipen!

Net buiten het ziekenhuis, belde ik hem! Hij stond, zo zei hij, op het toilet. We spraken af, voor de andere dag.

Een flat aan de overkant van het ziekenhuis, daar woonde hij. Ik ging naar binnen en stond voor zijn deur, geil! Smetteloos wit was zijn pakje, en dat leuke piemeltje scheen al door, geil! Hij begroette me hartelijk en lachte. Soms doe ik dat, zuchtte hij, stout hè? Maar u had eh heeft iets, kreunde hij. Alweer zat hij aan mijn kruis…

In mijn broek, gleed dat slanke handje, en hij voelde mijn paal alweer. Hurkte, en ritste zo mijn gulp open…

sletterig zoog hij mijn paal stijf, keek zo geil op dat ik al haast spoot. En hervatte het betere pijpwerk gretig.

Had je trek in een pik, lachte ik kreunend, hij knikte. Een grote, besneden piemel, die had ik al eens gezien… Waar dan, zuchtte ik nu zijn mondje neukend. Op de chat, zuchtte hij en likte mijn schacht lekker af…

Toen vond ik u al leuk, en geil, kreunde hij eerlijk. Maar door mijn werk, wilde ik nog niet afspreken, zei hij. Rondkijkend zag ik zijn pik, veronderstelde ik dan, over het beeldscherm gaan. Een lekker maatje wel…

Hij hield niet van een rol, maar wilde gewoon geilen en alles doen wat in ons opkwam, zuchtte hij weer…

Zijn hemd open, en later uit. Mooi hè, dat vond u toen ook al, lachte hij en trok het touwtje van zijn broek los. Ook uw wensen, zuchtte hij toen het dunne broekje viel, bevallen mij wel! Zuchtte hij en legde mijn grote hand op zijn kleine billen. Niet zo macho, maar lief en bijna slaafs, toch? Ik knikte, en zo zat ik aan zijn pik! Gisteren had ik een harde, zuchtte hij, net als u. Maar het kon niet, te druk, lachte hij stout. Dus hij wilde ook!

Vaardig draaide ik en trok zo meneer zijn piemel af, hij kronkelde ervan. Lekker die grote hand, zuchtte hij blij. Grommend kleedde ik mij uit, kijkend naar mijn droomvent, want dat was hij wel! Verpleger, zuchtte hij, maar wel gediplomeerd, schaterde hij. In het betere pijpwerk, kreunde ik kijkend naar hem. Ook, en ik heb een strak gaatje, joh! Daar moet hij ook in, met een condoom om en lekker veel vet! Zuchtte hij geil blozend. Ik lachte.

Beiden naakt, zo liepen we naar zijn riante bed. Leeg hè, alleen ik erin, lachte hij geil vissend. Nee hoor, precies goed, geil sletje van mij. Zuchtte ik geil en streelde al kruipend zijn zachte huidje. Grommend liet hij mij het doen. Pijp me, ik heb zo een zin, kreunde het geile ding. Ik deed het en draaide me gelijk om voor hem. Klootjes likken, zuchtte ik verrukt en voelde zijn bovenbenen om mijn hoofd. Oh ja, geil, kreunde hij, toen ik likte. Ja hè, lik me reet, lachte hij stoer. Ik deed het toch al, grapte ik. Echt wel, en nog zelden zo lekker ook!

Geilen, dat kon hij, en met zijn stijve tegen mijn hals, slurpte ik mijn eigen kwijl uit zijn naad! Oh genade, zei hij geil hijgend, ruk me af, ik ga al spuiten! Trots en wijdbeens liet hij mij aan zijn hete piemel trekken, tot hij…

Neuk me met die reus, oh geil, kermde hij naar mij opkijkend. Nu, of wil je eerst je pik wassen, lachte ik vals.

Lenig onder mij uit springend, liep hij naakt naar de badkamer. Ik volgde want ik wilde niets van hem missen. Geile beer, ruk je eens op mij, dat vind ik geil! Zo een stoere rukkende vent, kreunde hij hijgend, en waste zich. Overdreven stoer rukte ik mijn zware lul, gewoon omdat dit was wat hem geil maakte. Kruip eens, lachte hij. Graag, kreunde ik en deed het. De vloer liep door tot in de douche en hij sloeg met zijn harde 16cm in mijn bek, geil propte hij zogenaamd, stoer zijn stijve lul in mijn bek; zo zei hij. Waarop hij fel ook mijn bek neukte! Brr, ik kom, zuchtte hij weer. Stoer vind ik u, stoer en lief; hij kreunde. En ik hoopte dat hij mij ook eens wilde.

Mijn pik zwaar onder mijn net zo zware lijf, en met mijn kont naar hem toe. Hopend dat hij me zou neuken! Sorry, een mond wel, lachte hij. Ik was iets teleurgesteld, zag hij in de spiegel boven de wastafel, ik wachtte. Vet op mijn ster, ik keek op, en zag nog net hoe hij zijn gejaste, alweer harde, pik in mijn kont parkeerde!

Het ging soepel, zuchtte hij, u bent vast een slet! Zei hij stoer neukend. Net niet té hard, zo voelde ik hem.

Nu was die pik lekker, maar ook lekker dun. De dikte van een kaars, maar ik genoot ervan als was het een reus. Krachtig neukte hij mij door, en smeekte mij hem straks ook zo te pakken. Ik hijgde en beloofde het ook wel… Spuiten als hij neukte, lukte niet. Want het was wel geil, maar niet echt zijn ding. Geëmotioneerd, bedankte ik.

Bedank me maar met dat daar, schaterde hij en kroop al op zijn bed, voor mij! Zalig kontje, zuchtte ik geil…

Niet likken, ik heb me ingevet, kirde hij met zalf erop. Pff, zuchtte hij en voelde alleen mijn eikel nog maar… Gloeiende, grote vent met een héél grote lul, kreunde hij hijgend en duwde zelf zijn billen naar mij toe, zo geil! Langzaam zakte ik in dat bolle bublebutt kontje, en zat er nu helemaal in! Ik keek hoe mijn paal zijn sluitspier oprekte. Wauw, echt lekker, mij zo vaak op afgerukt, lachte hij. En nu heb ik je! Eventjes hoor, zuchtte hij geil.

Krachtig, zoals beloofd, neukte ik hem. Hij kronkelde onder mij en liet zijn pik wonderwel met rust, zo geil… Gods ja, kermde hij, ik voel je eindelijk, in mijn geile aars stoten, bruut! Om dat laatste moest hij zelf lachen. Kloten tegen elkaar, zuchtte ik zwetend, en ja ik neukte hem graag! Friemel aan mijn piemel, dan spuit ik! Zuchtte hij genietend ik deed het ook! Oh ja, kreunde hij en spoot alles over mijn friemelende grote handen. Gek, maar ik neukte gewoon door, hij kneep ook haast niet, het koste dus geen moeite, zo veel en vaak te… Slet, kreunde ik nu, ik ga ook spuiten. Graag, diep in mij, lachte hij omkijkend. Ram mij maar lekker door…

Een paar flinke stoten en ik spoot al! Gloeiende, zuchtte ik en keek naar de lillende kont, zo geil…

Sjees, ik voel je zaad al spuiten, zo intens geil ook, zuchtte hij weer. Moe gingen we douchen. Hij keek lief naar mij. Het was zalig, maar meer dan eens per jaar, word hem niet; zei hij streng. Of je moet echt een sletje zijn!

Een neuksletje, dan wel, lachte hij. Man wat een lúl heb je daar! Neuk en pijpsletje dan, probeerde ik geil… Vooruit dan maar, lachte hij stoer. Geile beer, met een geile lul; en je bent zo anders dan je lijkt, zuchtte hij.

Vrijend na de douche, zuchtte hij leeg maar voldaan te zijn. Ik ook, lachte ik eerlijk. Na een lange vrijpartij, ging ik dan eindelijk weg. Rot maar op, lachte hij gespeeld boos. Tot morgen, erachteraan. Weer neuken dan?

Schaterend zei hij van niet, ik tocht nu nog door! Zuchtte hij blij en geil. In de mail zijn foto’s, en via Skype, zijn filmpjes, wat was dat een geile tijd! Uiteraard discreet, en soms stoeiden we wat in een lege kamer, zo geil…
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2
Shemale