62.478 Gratis Sexverhalen

Stress


Door: Buurman
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 9951x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje.

In die kamer stonden mijn videobanden en seksboekjes, niets bijzonders. Die avond hoorde ik haar kreunen. In de twintig al, met mooie borsten en billen, ik ben niet blind; maar vond het gewoon leuk. Om het hoekje kijkend zag ik haar met haar vingers in een keurig kaal kutje woelen, een boekje voor haar neus in de andere hand. Drijfnat, wat mooi, zuchtte ik en ja natuurlijk kreeg ik er een stijve van! Laat maar gaan, bedacht ik nog.

Behulpzaam en geil, legde ik extra handdoeken en zeep klaar. Dat stevige lijf nat, ik moest er niet aan denken! Stilletjes kroop ik weer naar bed, en wilde slapen, maar mijn erectie verhinderde dat. Toen het wel lukte, kroop ze al op mijn bed. Ze kuste me op mijn voorhoofd, met haar borsten in een bh, en haar kutje in een slip.

Goedemorgen, zuchtte ze, en wreef over mijn stevige lijf. Zal ik ontbijt maken, of, ze keek geil en stout

Gods, dacht ik, toen haar nagels over mijn buik krasten, en zo naar mijn odol gingen. Is hij ook wakker, zuchtte ze en sloot haar zachte hand erom. Wauw, ja, grote pik zeg, kreunde ze en sloeg het dekbed weg, laat mij maar even, zuchtte ze verlekkerd. Werkelijk goddelijk, pijpte ze mij en kreunend smeekte ik om genade.

Wat een lekkere lul, zuchtte ze, en die tepels priemden door de dunne stof. Ze hervatte het trekken vaardig. Overgevend aan het genot vroeg ik of ze nat was. Ze knikte en zei, voel maar. Oh ja, geil, kreunde ik weer.

Ik schoof mijn hand in dat drijfnatte slipje, en wreef. Gossie ja, ik kom, zuchtte ze geil. Hopend dat het hiermee af was. Maar nee, ze wilde mijn lul in haar kutje, zuchtte ze. Grote pik, die zal fijn passen, kreunde ze weer… Condoom, zuchtte ik geil, graag; lachte ze geil en stout. Hmm, ik wreef door en ze keek waar ik wees, ja daar! Mag ik je likken, kreunde ik toen ze mijn paal had gejast. Ja hoor, zei ze, en hurkte zo boven mijn mond!

Opkijkend zag ik die flinke tieten, nu los, en ze gromde dat ik mijn best moest doen. Happend, zuigend en vooral likkend, zo kreeg ik haar weer klaar, zoetig sap, kreunde ik proestend en super geil! Nu erin, dat ding!

Nog eens gehurkt, maar nu boven mijn stijve, dikke, snikkel; zakte ze erover. Oh ja, grote pik, lekker warm… Lenig wippend op mijn grote lul, vloekte ze zelden zoiets erin gehad te hebben. Klopt, want vriendjes waren taboe, gossie ik kom alweer; snikte ze. Lachend stapte ze af, en knielde op bed. Neukt u me zo eens, buurman. Prachtig, die iets zware tieten onder dat stevige lijf en een dampend heet en nat kutje naar mij toe. Graag, zei ik. Nee daar niet, giechelde ze, toen ik mijn eikel tegen haar schone ster aanzette. Hmm daar wel, sjees zeg!

Kalm wiegend genoot ik van haar bolle kont, en die zware tieten die onder haar lijf bungelden, zo geil was ik! Ombeurten neukend in en wrijvend langs haar geile spleet, maakte ik haar meermalen lekker klaar, zalig! Ouderwets, zuchtte ik, ga eens liggen. Oh ja, oude man dus ouderwets, zuchtte ze geil. Prachtige geile tieten, kreunde ik weer en stak toe. Oh ja, geil, kreunde ze en speelde met haar harde tepels, dat wond me enorm op! Spuiten buurman, lekker in mijn kutje spuiten, toch? Zei ze vals lachend, jah, hijgde ik en liep leeg!

Zelf kwam ze ook weer, genoeg, vroeg ze. Kijkend naar mijn grote bezwete lijf, voor nu wel, zei ik geil.

Leuke boekjes, lachte ze, al vind ik deze lekkerder, zei ze vals. Douchen meid, kreunde ik en sloeg op haar kont. Gloeiende wat ben je lekker, zuchtte ik. Dankuwel, lachte ze, die piemel is ook lekker hoor, kirde ze hitsig… Nieuwsgierig en nog geil, ging ik kijken naar haar blote natte lijf. Geil, vroeg ze trots, ja vooral die dingen, zei ik. Ze drukte ze ingezeept samen, en subtiel speelde ze met die harde doppen, ruk je af; zuchtte ze geil, oh ja zeg!

Overdreven hijgend rukte ik me, wist zij veel dat ik niet zou spuiten. Oh ja, u rukt op mij; spannend allemaal! Maar ik maakte een foutje, ze hurkte en vingerde zich. Ubergeil rukte ik door, tot ze plots naar voren kwam… Hmm, grote geile pik, zuchtte ze en zo zoog ze mijn kloten lekker leeg! Geweldig, kreunde ik en spoot me leeg. Alles over mijn tieten, geil zeg, kreunde ze. Al was dat ‘’alles’’ maar een paar scheuten, ze keek er trots bij…

Samen wasten we elkaar, en droogde ik haar af, waarbij die billen en tieten zo lekker dansten, heerlijk geil! Eenmalig zeker, zuchtte ik, dat moet wel; zei ze met tegenzin. Aangekleed aten we wat en zo ging ze terug.

Als bij toverslag, ging het thuis veel beter, en zij ging op kamers. Ze had werk gevonden en een vriend…

Soms komen we elkaar nog wel tegen, maar daarover hebben we het niet. Wel over haar zwangerschap…

Niet van mij, lachte ik stout. Nee, maar, zei ze geheimzinnig. Het kind kreeg mijn naam, een jongen was het.

Het was fijn om haar toen te helpen, en de seks was geweldig!
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.2
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
9.0
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.4
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9
Klik hier voor meer...