62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 5149x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Drie Vrouwen - 13
Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf afdrogen en aankleden, zo heeft de kleine slanke vrouw de tijd om voor zichzelf te zorgen.

Gekleed in een makkelijke broek en eenvoudig shirt begeef ik me naar beneden, de tuin in waar ik plaats neem op het relaxed terras waar een fijne loungebank staat en laat me tevreden zuchtend achterover in de kussens vallen. Ik stuur een appje in de groepsapp en even later komt een lachende Eva naar buiten met een koel witbiertje en een glas witte wijn zoals ik had opgedragen. Ik gebaar haar met een glimlach dat ze naast me mag komen zitten en we proosten in stilte waarna we genieten van ons drankje. Ik vraag haar om me bij te praten over Suzanne en ze vertelt me in een paar korte zinnen dat Suzanne het er moeilijk mee heeft, ze is zwaar aangedaan en erg verdrietig. Ze zit inmiddels fris gewassen en aangekleed op haar kamer en heeft aangegeven alleen te willen zijn. “laat haar maar even’ zeg ik, begrijpelijk dat ze de vernederingen en de pijn van vandaag moet verwerken.

Als Evelien het avondeten serveert aan de grote eettafel in de tuin geef ik haar te kennen dat we samen eten, dat de dames kunnen aanschuiven. Eva laat weten dat Suzanne niet komt eten en nog even tijd nodig heeft. Na de maaltijd besluit ik met Suzanne te gaan praten. Het is een gouden regel dat de vrouwen hun privacy hebben in hun eigen huis of zoals in het geval van Suzanne in haar eigen kamer in mijn grote landhuis. Dus klop ik zachtjes op haar deur en wacht tot ik haar zachte stem hoor voor ik de deur open en binnen stap. Suzanne ligt op haar rug op het bed en komt overeind zodra ze mijn gestalte binnen ziet komen. Ze heeft de wijze lessen van die middag goed opgeslagen, want ze kijkt mij kort aan waarna ze haar ogen neerslaat zoals het hoort voor een subje die haar meester ontvangt.

Ik begin met de vraag of ze niet het stopwoord wil gebruiken, of ze er mee wil stoppen. Ze schudt haar hoofd waardoor haar zwarte lokken in haar mooie gezichtje terecht komen die ze bijna achteloos met een vingerbeweging uit haar ogen strijkt. Ik stap naar haar toe, buig me voorover, pak haar kin, die ik omhoog duw met zachte dwang en dwing haar zo om mij aan te kijken. “Weet je het zeker?” Ja zegt ze duidelijk en ik zie een blik van vastberadenheid en zachtheid tegelijk. Ik laat haar los en stap bewust een meter achteruit. Op mijn vraag of ze snapt wat er is gebeurd vanmiddag, of ze begrijpt waarom ze zo is behandeld knikt ze en zegt dat ze het begrijpt. Ze is nu een sub vrouw die haar meester dient en die mag doen wat hij wil. Ze had het alleen niet zien aankomen, dat ze zo vernederd zou worden had ze niet verwacht. We praten nog een halfuur en langzaam kom ik steeds dichterbij waarna ik uiteindelijk naast haar zit en een arm om haar heen leg. Ze vindt dit duidelijk aangenaam en laat haar hoofd op mijn schouder zakken. Zachtjes streel ik haar gezicht waarna ik haar een zoen geef die ze gretig beantwoord door haar mond open te doen en mij haar tong aan te bieden. Als ik op sta zeg ik haar zo meteen in de tuin te verwachten en ze antwoord nu met een vaste stem en met een lieve uitstraling zoals ik haar heb leren kennen. “Ja meester’’ het klinkt voor mij bijna als een engel. Ze was gebroken maar ze vertrouwd op haar meester en langzaam zie ik de trots in haar mooie donkere ogen terugkomen, het lichtje is er weer.

Als ik me opnieuw naar de loungebank in de tuin begeef tref ik daar Evelien die zit uit te buiken en ik breng haar met een paar woorden op de hoogte van mijn gesprek met Suzanne. Ik zie de opluchting bij Evelien dat het goed gaat met wat eens haar vriendin was en nu net als zij een sub is die haar meester dient. Als Suzanne even later aankomt geef ik Evelien de opdracht om eten en drinken te regelen voor de jonge meid en gebaar Suzanne dat ze naast mag zitten. Ze draagt een eenvoudig rokje met een witte top die haar frêle schouders bloot laten, haar mooie zwarte haren draagt ze los en ik bewonder opnieuw haar schoonheid en haar eindeloos lange benen die heerlijk zongebruind zijn en eindigen in blote voeten met roodgelakte nagels in chique sandaaltjes met een klein hakje. Ondanks de inspanningen van die dag merk ik dat ik blij wordt van Suzanne en de controle die ik vandaag heb gevoeld over haar, ook mijn 3 vrouwen hadden hun rol daar in en het geheel maakt me geil, mentaal geil. Geil op de mooie onervaren Suzanne, ook al weet ik dat ik wellicht niet meer stijf wordt nadat ik al 3 keer ben klaargekomen vandaag, ik wil geile spelletjes spelen met haar. Terwijl ze zit te eten roep ik via de app mijn 3 vrouwen naar me toe en geef ze de opdracht om in het gras dat aan de terrasrand ligt een striptease op te voeren tot ze alle drie helemaal naakt zijn.

Suzanne neemt snel een laatste hap en ik zie dat ze enigszins geamuseerd toekijkt hoe 3 zeer verschillende, maar zonder meer knappe vrouwen zich langzaam en sierlijk van hun kleding ontdoen tot ze helemaal bloot zijn. Stuk voor stuk geef ik ze de opdracht om hun borsten te showen, hun tepels te strelen en hun kutjes en kontjes te tonen. Ik geef de blonde Eva de opdracht om gebukt naar ons toe te gaan staan waarna ik de kleine Wendy de opdracht geef om Eva te vingeren terwijl Evelien aan de voorkant de borsten van de blonde vrouw streelt. 2 vingers glijden op en neer in Eva’s kutje en ze het soppen van haar sappen is duidelijk te horen., de blonde schoonheid is geil. Ik geef Evelien de opdracht om ook het kontje te vingeren en even later schuift Eveliens wijsvinger diep in het kontje van Eva terwijl haar kut door Wendy diep wordt gevingerd. Eva kreunt hardop en ik weet dat ze heel snel gaat klaarkomen, ze heeft er weinig moeite mee de mooie Eva. Ik draag Evelien op om het klitje te strelen en dat wordt Eva al snel te veel, met een harde grom en diepe zucht komt ze klaar. 2 woorden van mij zijn genoeg om het zelfde ritueel bij Wendy en vervolgens bij Evelien te herhalen. Als de laatste gebukt naar het terras toe staat en vingers diep in haar kutje en kontje heeft geef ik Suzanne naast mij de opdracht om mijn broek uit te trekken omdat ik voel dat mijn pik toch weer opzwelt van het geile gebeuren voor mijn ogen. Als mijn broek uit is geef ik aan dat Suzanne ook naakt moet en 30 seconden later is ze net zo bloot als de andere 3. Op dat moment komt de krullenbol Evelien keihard klaar en met een gil zakt ze ineen op het gras. Ik geef Suzanne te kennen dat ze op de rug op de loungebank moet gaan liggen en wenk de andere 3 dichterbij. “Verwen haar’ is mijn enige opdracht en meteen zitten en staan de 3 naast de slanke, zwartharige nymf en beginnen haar overal te strelen. Ik zit op mijn knieën bij haar hoofd en druk mijn mond op de hare. We tongen innig terwijl 6 handen het jonge lijfje strelen en kriebelen tot ze gek wordt van geilheid.

Als Suzanne wellustig over de bank kronkelt geef ik de opdracht dat ze op haar knieën moet gaan zitten met haar kont naar mij toe. “kont omhoog’ rug hol’ mijn opdrachten zijn duidelijk, ze gehoorzaamt meteen. “benen open’ weer is ze gehoorzaam. Ik wenk Eva en die pakt mijn pik vast, trekt een paar keer zodat ie keihard is en dan druk ik mijn lul in een keer in het drijfnatte kutje van Suzanne. Ze kreunt het uit en gilt om meer. Zonder mededogen neem ik haar keihard. ‘Zo lekker geil sletje van me’ ‘ik zal je eens laten voelen hoe het is om geneukt te worden’ je kut is drijfnat vieze slet, ik gebruik je kut waarvoor die bestemd is, neuken en nog eens neuken’’ Bewust gebruik ik zeer grove taal om haar te laten merken dat ze niets anders is dan goedkoop neukvlees. ‘kijk nou hoe je erbij zit met je geile kont in de lucht’ er komt een dag dat ik je daar ook ga neuken’ hoor je me?” “Jaaa schreeuwt Suzanne. Ik pak haar heupen vast en stoot zo hard als ik kan mijn paal helemaal naar binnen waarna ik terugtrek en opnieuw keihard in haar stoot. Ik neuk haar als een beest en Eva ligt half onder haar zuigend aan de tepels van de jonge vrouw.

“Kom hier’ zeg ik tegen Wendy. “Vinger haar kont!” Wendy likt haar wijsvinger nat en duwt hem zonder dralen in het strakke kontgaatje. Suzanne gilt even waarna ze weer begint te kreunen. Oooh god jaa…wat lekkerrrrr ‘’ oooh ja meester’’ neuk me! Evelien staat naast me en ik duw mijn tong in haar mond terwijl ik genadeloos blijf pompen in de soppende kut van Suzanne. Ik hoor dat ze aan het einde zit en even later komt ze kermend klaar terwijl haar kutspieren mijn pik melken, ze schreeuwt het uit en haar orgasme trekt door haar hele lijf. Oohh stop alsjeblieft’’’kreunt ze hardop. Voor mij een teken om nog harder te stoten, mijn ritme nog meer op te voeren. Ik heb me los gemaakt van Evelien om te voorkomen dat ik buiten adem raak en gooi al mijn energie in het neuken van Suzanne. ‘Oh godverdomme’ vloek ik. Wat een lekker kut heb je’ oohh’’ bijna verlies ik mijn controle maar herstel mezelf als ik merk dat Suzanne weer harder begint te kreunen. Godver! Die slet gaat voor een 2e orgasme! Heel even houdt ik in waarna ik opnieuw keihard doorneuk. “Wrijf haar klit’ roep ik naar Evelien en die doet meteen wat ik zeg. Genadeloos komt de mooie Suzanne nog een keer klaar met mijn pik in haar kut, Wendy’s vinger in haar kont, Eva nog steeds zuigend aan haar tepels en de strelende vingers van Evelien op haar klitje. Deze aanblik wordt mij te veel en met een schreeuw loos ik voor de 4e keer die dag mijn zaad, nu in het kutje van Suzanne. Als ik terug trek duw ik Evelien op haar knieën en die begint ijverig mijn drijfnatte lul schoon te likken terwijl ik Wendy opdraag om de kut van Suzanne leeg te zuigen en schoon te likken. Deze is zo gevoelig geworden dat ze siddert en rilt zodra ze de tong van Wendy voelt.

Die avond ga ik vroeg naar bed en geef Suzanne te kennen dat ze bij mij slaapt vannacht. Naakt vlij ik mij tegen haar warme, blote lijf en we vallen als een blok in slaap. Die nacht neuk ik haar nog een keer kort maar het lukt mij niet meer om haar of mezelf tot een orgasme te brengen. Als we die ochtend ontwaken geef ik haar de opdracht om mijn ochtenderectie te pijpen en zoals altijd duurt het niet lang voor ik haar mondje vol spuit met mijn hete zaad. Ik leg haar benen wijd open en lik haar kutje diep en verwen haar klitje met mijn mond. Ook zij heeft niet veel tijd nodig om tot een orgasme te komen en rillend ondergaat ze haar genot.

Tot zover deel 14
Trefwoorden bij dit verhaal: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.3
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
8.9
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.5
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.7
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.7
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.6
Opvoeding En Duidelijkheid...Door: Xanderia
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04
9.4
Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
8.9
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.3
Klik hier voor meer...