62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4616x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Devon en Duke

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf: 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met dik zwart steenkolenhaar. Het meest trots aan de achterkant ben ik met mijn bolle reet: lekker stevig. En aan de voorkant een pik van 22 cm, dikker dan normaal.

Probleem is wel dat zo'n apparaat moeilijk te verbergen is. Het valt op dat zowel vrouwen als mannen, meisjes als jongens wat langer naar mijn kruis kijken. Of verbeeld ik mij dat maar?

Mijn ouders waren al lang gescheiden vanwege het cultuurverschil. Ik bleef bij moeder samen met met jongere broertje en zusje. Mijn vader was weer terug gegaan naar Nederland.

Wat precies de reden is weet ik niet maar ik vond moeilijk een baan. Maar sinds de Brexit was alles moeilijker hier. Daarom besloot ik na overleg met mijn vader dat ik naar hem zou gaan om een baan te zoeken. Mijn moeder vond dat geen probleem: weer één mondje minder te voeden!

Ze zocht voor mij het allergoedkoopste ticket en vond dit bij een vrachtschip. Probleem was dat deze wel eerst naar Oslo voer om daar te lossen en dan pas naar Rotterdam. Maar eenmaal aan boord ontstond een nog groter probleem: alle gastenhutten waren reeds vol. Wat nu?

De kapitein, Duke, stelde voor dat ik wel bij hem mocht slapen. Hij had een grote hut voor zichzelf met een tweepersoonsbed. Veel keus had ik niet en dus stemde ik er maar mee in.

Ik liep met hem mee mijn rolkoffer achter mij aanslepend. Eenmaal in de hut werd ik wat overbluft door de luxe van deze hut. Alles erop en eraan. “Bevalt het je jongen?”, vroeg Duke terwijl hij zijn grote hand op mijn billen legde. Wat stotterend zei ik: “Jazeker kapitein”. Nou, ik slaap links dus de rechterkant is helemaal van jou. Hij duwde mij die kant op stevig in mijn billen knijpend... Waar ging dit heen?

“Ik zie je over een uurtje aan tafel knul. Knap je maar lekker op of doe een tukkie”, en daarmee verdween hij uit de hut. Ik trok mijn kleren uit, kroop in het grote bed en viel meteen in slaap. Dromend over de eerste nacht in dit grote bed met de kapitein.

Op tijd was ik wakker en douchte mezelf en ging naar het kneuterige eetzaaltje. Ik nam plaats en even later kwam de kapitein binnen en ging naast mij zitten. Wel heel dicht naast mij zitten want ik voelde zijn been tegen het mijne. Terwijl er toch wel plaats genoeg was. Ik kreeg het er warm van.

Na het eten liet hij mij de stuurhut zien. Zover ik kijken kon water en nog eens water. Maar veel tijd om te mijmeren kreeg ik niet. De kapitein stond achter mij en vroeg of ik het uitzicht mooi vond. Of dat ik liever een ander uitzicht had. Hij drukte mij tegen het glas en ik voelde een harde bobbel tegen mijn kontje drukken. Hij deed dat terwijl er ook andere mannen in de stuurhut waren. Was ik hier op een homo-schip of zo, vroeg ik mij af?

Duke werd nu ook wat brutaler en zijn handen gleden af naar mijn kruis en betaste mijn pik. Die meteen ook keihard werd. “Wauw knul, wat een lekker grote lul heb jij. Die wil ik wel eens proeven”, lispelde hij in mijn oor. De druk op mijn kontje werd groter.

Ik had natuurlijk wel eens het bed gedeeld met meisjes. Maar als die mijn pik zagen schrokken ze altijd van hoe groot hij was dus ik mocht hen nooit neuken. En nu was er een grote knappe man van middelbare leeftijd die verlangde naar mijn pik. Dit was helemaal nieuw voor mij.

“Zal ik je eerst rondleiden op mijn boot of wil je meteen naar mijn hut lekker ding?”, vroeg Duke. Hij liet er geen gras over groeien...

“Leidt mij eerst maar rond meneer”, zei ik. Mij niet realiserend dat er meer grijpgrage handen waren op deze boot. De oude liet mij de kombuis zien waarin een zeer knappe leeftijdsgenoot aan het werk was. Of zou die grote koksmuts hem zo knap maken. Er was wel even oogcontact.

De machinekamer maakte wel indruk op mij. Er waren twee mannen aan het werk. Duke stelde mij voor maar ik vergat al snel weer hun namen. Wat ik niet vergat is hoe de ene mijn billen betaste en de ander mijn pik die nog steeds keihard was omdat Duke er ook niet van af kon blijven. Zo snel als kon sloeg hij de handen van de mannen weg.

Toen liepen we toch maar snel naar de hut want Duke werd te opgewonden. In de hut ging hij op het bed zitten en trok mij naar zich toe. “Oh jongen, wat is hij toch groot. Ik wil hem zien. Nu!” Hij maakte mijn jeans open en mijn harde was blij bevrijdt te worden. Al knapte mijn versleten onderbroekje bijna van mijn harde staaf. Veel moeite kostte het de oude niet om het broekje kapot te scheuren omdat hij wilde toehappen.

“What the fuck, what big he is only for me”, schreeuwde hij het uit. Hij schoof zijn mond over mijn pik en kon die bijna helemaal binnen krijgen. Zijn andere hand speelde met mijn ballen. “What the fuck is this”, dacht ik, “what is tis fucking lekker”. En ik liet het gebeuren. Gulzig bleef Duke mij pijpen tot ik schreeuwde van genot dat ik ging spuiten. De kapitein stopte niet. Integendeel: hij zoog nog wat harder aan mijn speer om mijn zaad te bemachtigen. En ik spoot een enorme lading zaad in zijn zuigende bekkie. Onder luid gekreun dat door de andere bemanning gehoord kon worden omdat de patrijspoorten open stonden.

“Dat was lekker jongen. Lang geleden dat ik eens zaad heb geproefd. Dat doen we vaker!” Hij legde mij op bed en kleedde zichzelf uit. Behalve zijn ondergoed. Hij kwam naast me liggen en vroeg: “mag ik met je zoenen Devon?” “Ik weet het niet, ik heb nog nooit met een jongen of man gezoend”, antwoordde ik. Langzaam kwam hij met zijn mond naar de mijne, drukte zijn lippen op de mijne en voorzichtig gleed zijn tong over mijn lippen. Hij trok zich tegen mij aan, legde een hand op mijn achterhoofd en de ander op mijn billen.

Hij bleef mij zoenen en voorzichtig opende ik mijn mond en zijn tong gleed binnen. Ik genoot. Maar er gleed nog meer bij mij naar binnen: zijn vinger penetreerde mijn sterretje. Het deed niet eens pijn. Ik vond het heerlijk. Mijn pik ook want die stond weer als een vlaggenmast op een varend schip omhoog. De oude merkte het, begon heftiger te kussen en te vingeren. Ik ervoer voor de tweede keer in korte tijd een heftig genot!

“Oh geile knul, mag ik je neuken?” “Ik weet het niet Duke, je bent zo groot”. “Misschien moet je hem dan even nat maken met jouw lekkere bekkie Devon”. Hij ging op zijn knieën zitten en trok zijn witte slip opzij. Wat zag zijn pik er groot uit van dichtbij. Voorzichtig begon ik te likken maar weer was de man ongeduldig en drukte zijn pik zo ver als ging naar binnen. “Sorry knul maar je maakt mij ook zo geil”, brieste de man.

Ik vond het niet meteen lekker maar het stond mij ook niet tegen. Het had een speciale smaak. De kapitein ging op bed liggen en gebood mij op hem te komen liggen. Zo dat ik zijn pik verder nat kon maken en hij de mijne weer in zijn mond kon nemen. Wat een activiteit zeg, allebei lekker bezig zijn.

Ik verwende de harde vlaggenmast van Duke en hij de mijne. Totdat ik voelde hoe hij mijn benen uit elkaar duwde. Zijn hoofd gleed tussen mijn benen en drukte zijn tong tegen mijn maagdelijke sterretje. Wat een hemels genot bracht dit. De pik van Duke werd spontaan veel natter omdat ik begon te kwijlen van dit genot.

Het duurde niet lang voor de kapitein mij opdracht gaf op mijn knietjes te gaan zitten. Ik volgde als snelle leerling. “Devon, dit kan even wat pijn doen maar het moet. Je kutje is er klaar voor om genomen te worden”. Langzaam voelde ik hoe hij probeerde zijn eikel naar binnen te duwen. Het ging wat moeilijk maar toen het lukte... 'Aaaauuuuwwww stop, dit gaat niet, dit gaat echt niet!!”, schreeuwde ik. “Relax boy, het moet”, snauwde Duke. Hij trok mij omhoog en trok mij tegen zijn behaarde borst. Onderwijl stevig in mijn tepels knijpend zodat de pijn zich wat verplaatste. Onder luide kreunen voelde ik hoe zijn paal bezit van mij nam. “Oh Duke, je bent zo groot. Je vult mijn hele lichaam. Neem mij diep, ik ben van jou”, kreunde ik tot mijn eigen verbazing. Duke begreep het en duwde mij weer standje hondje. Hij begon mij stevig door de palen de machtige zeebonk. Maar helaas, hij was zo geil dat hij binnen een paar minuten al zijn zaad verspoot in mij als de mooie jongen.

Uitgeput vielen we in slaap, ook al was het nog vroeg in de avond. Ergens in de nacht werden beide mannen wakker omdat ze moesten wateren. Terug van de wc werd er...
Lees verder in: Devon En Dembé
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Pijpen, Rimmen, Standje 69, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.8
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2