62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5389x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo'n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eigenlijk ben en wat ik wil. Voor het zover is zal nog wel een tijdje duren.

In ons kleine stadje was een sekte neer gestreken, zo had ik gehoord. Deel uitmakend van mijn zoektocht besloot ik daar een kijkje te nemen. Er waren vrije inloopavonden dus iedereen was zeer welkom.

Op woensdagavond trok ik de stoute schoenen aan en betrad hun zaal. Nee, het waren niet de Jehova's want daar wilde ik niets van weten. Het gezelschap noemde zichzelf geen sekte maar kreeg die “naam” van de inwoners.

Het leek er een gezellige boel! Er waren meer vrouwen dan mannen en er liepen wat kinderen rond. Kort nadat ik was binnen gestapt begon er een lezing. Iedereen ging braaf op de stoelen zitten die netjes stonden opgesteld voor het podium. Onder zachte muziek die werd mee geneuried door de mensen werd het podium bestegen door een man van middelbare leeftijd. Gewoon gekleed in een jeans met mooi lichtblauw overhemd. De man begon te praten tegen de mensen die geboeid luisterden.

Het viel me op dat het een zeer knappe man was die zeer mooi en bezielend kon praten en zaken kon uitleggen. Wat een charismatische man was dit, dacht Gerben. Ik raak zowat in de ban van hem. Ik luisterde geboeid naar zijn verhaal.

Toen hij klaar was moest ik even bijkomen en weer landen in de huidige tijd. Niet veel later kwam een jonge man mij vragen of ik een kopje thee wilde drinken. Blijkbaar dronk met hier alleen maar thee, geen koffie. Dankbaar nam ik het kopje thee aan en de jongen stelde zich voor als Gyan. We raakte in een fijn gesprek over wie wij waren en meer van dat soort dingen.

Tot de voorganger naar ons toe kwam en meteen aan Gyan duidelijk maakte dat hij kon vertrekken. De man stelde zich voor als Gerhard en begon mij van alles te vragen. Waarom ik hier was en waar in naar op zoek was. Ik vertelde Gerhard eerlijk dat ik heel erg onzeker was en niet precies wist wat en waar ik het moest zoeken.

“Zullen we anders even verder praten in mijn kantoor?” stelde Gerhard voor. Ik was meteen weer in de ban van hem en volgde hem gedwee naar zijn kantoor. Hij wees mij een brede bank waarop ik plaats nam. Hij ging dicht bij mij zitten op een stoel. En bestelde een vers kopje thee via een soort intercom.

Gerhard begon weer met mij te praten waarbij hij mij heel indringend aankeek. Ik smolt van die man en voelde ook een soort opwinding die ik nog nooit gevoeld had. Natuurlijk was Gerhard een ervaren spreker en kon ook goed luisteren. Hij zag natuurlijk ook wat zijn aanwezigheid met mij deed.

Ik zag hoe hij opstond en dicht naast mij op de bank kwam zitten. “Laat je maar gaan jongen, hier in deze kamer is alles veilig”, lispelde hij in mijn oor terwijl hij nog dichter bij schoof en tegen mij aan zat. Vreemd genoeg vond ik het niet onaangenaam en genoot van zijn prachtig lichaam en ik kreeg meer kriebels.

“Goed zo Gerben, ik zie en voel dat je het fijn vind. Ik vind jou een heel knappe jongen met een supermooi lichaam. Ik wil je voelen”, ging het gefluister verder. Gerhard voegde de daad bij het woord en liet zijn hand over het bovenbeen van Gerben glijden. Ik wist niet wat me overkwam maar het voelde heerlijk.

De hand van Gerhard kwam hoger en voelde nu in het kruis bij mij. Ik kon er niks aan doen maar mijn pik werd keihard onder de aanraking. “Je hebt een grote pik knul. Mag ik hem zien?” Ik knikte en Gerhard liet zich op zijn knieën zakken tussen mijn benen. “Oh jongen, wat een machtige knots heb je”, zei Gerhard toen hij mijn pik weer voelde. Ik zag hoe hij mijn riem los maakte, daarna mijn schoenen uittrok en mijn jeans snel volgde. Meteen daarna duwde de man zijn lippen tegen mijn onderbroekje. Wat was dit lekker.

Terwijl Gerhard zo bezig was ging de deur open en werd de thee binnengebracht door Gyan. Die had niet meer aan als een klein onderbroekje met een harde pik erin. Hij bleef even staan kijken, wreef over zijn slipje totdat Gerhard hem wegstuurde. Ik zag hem wat sip kijken en besefte dat ik deze avond alleen voor de leider was.

Die trok mijn onderbroekje uit en gulzig nam hij mijn pik in zijn mond. “Dit is de mooiste jongenspik die ik ooit heb gezien”, kwijlde hij en nam mijn pik weer tussen zijn lippen. Wat was dit lekker, dit had ik nog nooit meegemaakt. Van mij mocht het de hele avond duren.

Terwijl hij mijn lul is zijn bekkie had voelde ik hoe zijn natte hand onder mijn billen schoof. Wat die daar moest besefte ik snel. Gerhard trok mij wat onderuit en zo kon hij bij mijn gleuf. Hij liet zijn hand door mijn gleuf glijden en even later betastte hij mijn sterretje. Ik kon een kreun niet meer onderdrukken.

“Mijn sletje vind dit wel lekker hé? Of heb ik het mis?”, en zijn vinger drong een stukje bij mij binnen. Ik stond in vuur en vlam maar vooral mijn jongenskutje verlangde meer van zijn vinger. Ik kreeg waar ik nu naar verlangde: zijn vinger gleed helemaal bij mij naar binnen. Ik kreunde het uit van genot.

Na wat in mijn grotje gepeuterd te hebben trok hij mij van de bank en nam mij mee naar zijn slaapkamer. Het gebood mij op mijn rug op het grote bed te gaan liggen en ik volgde. Ik zag hoe hij zich uitkleedde behalve zijn witte onderbroek. Ik had graag meer gezien maar blijkbaar moest ik wel geduld hebben. Natuurlijk zag ik de flink uitpuilende onderbroek en verlangde naar die grote massieve staaf.

Gerhard nam plaats tussen mijn benen en begon weer met mijn grotje te spelen. Wat was dit een genot, puur genot. Ik genoot er met volle teugen van. Even later bukte de man zich en begon met zijn grote tong mijn ster te bewerken waarbij ook regelmatig zijn tong bij mij naar binnen schoof. In mijn stoutste dromen had ik nog nooit zoveel genot gevoeld! Gerhard kon met zijn tong niet alleen mooie verhalen vertellen! Hij kon er ook jongenskutjes mee verwennen...

“Ik denk dat je er klaar voor bent geil ding”, zei Gerhard. Hij riep hard om Gyan om te komen helpen die dat maar al te graag deed. Gerard gebood Gyan achter het bed te gaan staan en mijn benen op te trekken. Ik voelde het gebeuren en zo lag ik mijn kontje vrij toegangkelijk voor Gerhard op het bed. “Het kan even pijn doen sletje maar daarna ga jij heel erg genieten, dat garandeer ik je”, zei de man. Meteen voelde ik hoe hij zijn eikel tegen mijn kutje plantte. Hoe hij de druk opvoerde mij te penetreren. En ineens: oeps, zat zijn grote eikel in mij... Het deed inderdaad pijn en ik kreunde als een speenvarken dat geslacht werd. “Ontspan Gerben, dan kun je het hebben. Puf maar wat en relax”, was de opdracht.

Ik volgde de instructie op en de pijn nam wat af. Maar Gerhard was te bronstig om veel geduld te hebben. Langzaam maar zeker schoof hij zijn grote pik in mijn nog maagdelijke kutje. Ik probeerde weer te ontspannen en opeens, zonder reden begon ik het heerlijk te vinden geneukt te worden door deze knappe man met zijn groot gevaarte. “Neuk me Gerhard, ontmaagd mij met die grote pik van me en geef me jouw zaad”, kreunde ik.

Dit was het punt waarop de man had gewacht. Hij stuurde Gyan weer weg en liet mijn benen beetje bij beetje zakken. “Wat ben je toch een geduldige jongen en je hebt het zo graag zie ik aan je”, en langzaam begon hij mij te neuken. Inderdaad, ik genoot met volle teugen van deze aandacht voor mij.

Plots boog hij zich voorover en beroerde met zijn lippen de mijne. Ik kon niet anders dan het toelaten. Sterker nog, ik opende mijn mond voor hem toen ik voelde hoe zijn tong binnen wilde. Wat een nieuwe sensatie was dit. Op de twee intiemste plaatsen van mijn lichaam was ik verbonden met deze man.

Maar toen gebeurde er iets vreemds: Gerhards ogen begonnen te rollen en zijn kreunen werd nog heftiger. Wat was hier aan de hand? Dit had ik nog nooit gezien. Niet veel later “ontplofte” zijn pik en ik voelde mijn grotje volstromen met zijn zaad, heel veel zaad. Wat een genot om hem dit te kunnen geven.

Gelukkig kwam Gerhard snel weer tot zijn positieven en gaf me een dikke natte tongzoen om mij te bedanken dat hij dit mocht doen. Ik voelde mij vereerd.

En leeg toen hij zijn pik had terug getrokken. Maar weer dook hij omlaag omdat hij gulzig was naar mijn zaad. Met twee vingers vulde hij mijn grotje weer en het duurde niet lang voor ik mijn zaad in zijn bekkie spoot en zag hoe hij het doorslikte. De geilert.

Niet lang daarna trok hij mij van bed en we gingen terug naar zijn kamer waar ik me aan kon kleden. Zodra ik klaar was trok hij mij tegen zich aan, gaf me weer een lange tongzoen. Terwijl ik zijn handen weer op mijn kontje voelde. “Zie ik je vrijdag weer?” vroeg hij. Ik knikte maar wat verlegen.

Ik verliet het pand en ging op weg naar huis. Tot ik opeens de stem van Gyan hoorde. “Was het lekker Gerben?”, vroeg hij. “Ja, het was heerlijk al voelt mijn kutje nu wel wat leeg”, was mijn repliek. “Daar kan ik wel wat aan doen lieverd”, zei Gyan en ik voelde zijn hand op mijn kontje. Automatisch duwde ik mijn verlangende kontje achteruit.

Even verder trok hij mij een donker steegje in en duwde mij tegen de muur. Het tweede wat “duwde” was zijn harde pik tegen de mijne. En het derde “duwende ding” was zijn tong in mijn mond. Wauw, Gyan wist van aanpakken. Heerlijk stonden we zo te tongen.

Gyan was al snel bezig om mijn broek naar beneden te sjorren en ik liet het toe. “Ik wil je geile kutje sletje”, kreunde Gyan. Hij draaide mij snel om, trok mijn onderbroekje aan de kant en schoof zijn heerlijk jonge pik naar binnen. “Oh dieper Gyan, geef me jouw hele pik en jouw zaad”, was het enigste wat ik uit kon brengen. Meer woorden had hij niet nodig en fanatiek begon hij mij te neuken.

Maar weer duurde het niet lang want Gyan stond de hele avond al stijf van verlangen naar mij. Onder stevig gekreun spoot er een tweede portie zaad in mijn kutje. En nadat hij terug trok voelde het weer erg leeg...

Gyan draaide mij om, zonk op zijn knieën en volgde hetzelfde protocol als zijn leraar: met twee vingers in mijn sappige kutje zoog hij mij naar mijn tweede hoogtepunt die avond. Meteen stond hij op en tongde mij diep. Ondertussen mijn broek op zijn plaats trekkend. En weg was hij...

Wat moest ik hier allemaal van denken? Ik liep langzaam naar huis alle gebeurtenissen eens overdenkend...
Lees verder in: Gerben En Gré
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2
Klik hier voor meer...