62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 8180x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Spanning In Huis - 3
De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals ik had verwacht, totaal onervaren was op het gebied van seks en dat ik de eerste jongen was die ze heeft gepijpt. Haar studie ging nog steeds niet zoals gehoopt en ze overwoog om terug te gaan naar haar ouders, dit was ook op hun aandringen. Daar had ze meer structuur en kon ze zich hopelijk meer richten op haar studie. Dit vond ik natuurlijk jammer om te horen, ik was ondertussen gehecht geraakt aan haar en ik zag dat het haar ook niet onberoerd liet. Een gedeelde toekomst had ik nooit voor ogen gehad, maar alsnog, dit was moeilijk om te horen. In de daarop volgende dagen zochten we elkaar wat meer op.

Het was een vrijdagavond, rond zevenen. Ondanks dat ik een serie aan had staat was ik met mijn gedachten vooral bij Fatima. Toevallig kreeg ik op dat moment een berichtje van haar met de vraag of ik wilde helpen met het rookalarm in haar kamer. Jasmijn had deze voor haar van het plafond gehaald zodat de batterij vervangen kon worden maar het lukt haar niet om deze terug te plaatsten. Fatima's kamerdeur stond open en ik zag haar op het bed staan met haar rug naar mij toe. Ze reikte naar het plafond maar ze was net te klein. "Aah daar ben je" riep ze uit. Ze droeg een zwarte sport legging en een klein hemdje dat naar boven was geschoven door haar pogingen de rookmelder te bevestigen. Haar volle billen zagen er goddelijk uit in deze strakke legging. Ik liep langzaam naar haar toe om zo lang mogelijk te genieten van dit beeld. Ik schopte mijn slippers uit stapte naast haar op het bed. Ik nam de rookmelder over en plaatste deze op het plafond. We stonden strak naast elkaar en ik voelde haar warmte. Ze keek omhoog in mijn ogen. Het liefst wilde ik haar nu tegen mij aan trekken en in mijn armen sluiten maar ik weerhield me van deze impuls. Het zou de situatie alleen maar bemoeilijken. Ik stapte van het bed maar voordat ik me kon omdraaien pakte ze me bij mijn schouders. Ik stond nu tegen haar aan met mijn hoofd ter hoogte van haar borsten. "Nog niet gaan" zei ze en ik begreep wat ze bedoelde.

Ik pakte haar stevig bij haar middel en tilde haar van het bed. Ze trok haar benen op en klemde ze om mijn middel. We kuste als of het de laatste keer zou zijn. Met mijn handen onder haar billen ondersteunde ik haar lichaam. Ze kuste me op mijn mond, wangen, nek, overal. Ik draaide ons om en nam plaats op haar bed. Ze zat nu op mij en ik voelde haar gewicht op mijn kruis rusten. Zo bleven we zitten. Na een poosje pakte ze me vast waarna ze zijdelings van mij af rolde. Ze trok mij met zich mee waardoor we in een soort missionarispositie belande. Uit haar blik begreep ik wat ze wilde. Ik stond op. Ze trok haar knieën op en behendig ontdeed ze zich van haar legging en onderbroek. Ook haar hemdje ging uit. Ze lag voor me, compleet naakt. Ze spreidde haar opgetrokken knieën en onthulde haar glad geschoren kutje dat glinsterde van het vocht. Haar borsten waren licht van kleur en staken mooi af tegen haar donkere haren. Ze was een plaatje om te zien. Ik bewoog terug naar voren en kuste haar opnieuw. Daarna bewoog ik naar beneden en nam haar tepels in mijn mond. Haar borsten voelden fantastisch aan, vol, zwaar en heel mooi van vorm. Ze zuchtte diep. Met haar hand probeerde ze mijn riem los te maken. Ik trok mijn kleding uit en nam vervolgens weer plaats tussen haar benen. Ze keek mij aan en gaf een klein knikje. Ze hield haar armen strak langs haar lichaam waardoor haar borsten tegen elkaar aan klemden. Ze had haar handen onderlangs op haar bovenbenen geplaatst en zo hield ze haar benen gespreid. Ik pakte mijn pik en plaatste de eikel op haar strakke kutje. Ik bewoog tussen haar lippen door, van onder naar boven, uitkomend bij haar klitje. Dit herhaalde ik een paar keer en mijn eikel glinsterde van het vocht. Toen plaatste ik mijzelf voor haar ingang en duwde mijn eikel langzaam naar binnen.

Fatima's ogen waren gesloten. Ze kreunde hard en plaatste een hand op mijn onderbuik. Ik hield stil en liet haar wennen aan het gevoel. "Kom maar" zei ze waarna ik langzaam volledig in haar gleed. Ze sloot haar ogen terwijl ze naar adem hapte. Ritmisch bewoog ik in en uit haar natte, strakke kutje. Het voelde geweldig. Ik bewoog naar voren en legde mijn lichaam op de hare. Haar borsten voelden zacht aan onder mijn buik. Ze verschool haar hoofd in mijn nek en fluisterde "je voelt zo goed". Ik lag strak tegen haar aan en bleef daardoor diep in haar, de enige voorwaartse beweging moest komen vanuit mijn heupen. Ik hield het niet lang meer vol. Ik gleed uit haar en schoof langzaam naar beneden tot ik met mijn knieën op de grond kwam. Ik plaatste mijn hoofd tussen haar benen en begon haar kutje te likken. Langzame brede likken afgewisseld met korte, snelle met de punt van mijn tong. Ik zocht haar klitje op en duwde haar over de rand, ze kwam schokkend klaar. Ik voelde haar lichaam aanspannen en ze piepte en kreunde luid. Ik liet haar tot rust komen voordat ik weer overeind kwam en mijn pik terug in haar kutje plaatste. Ze keek mij glimlachend aan. Langzaam begon ik in haar te bewegen. Ditmaal lag ik niet op haar maar leunde ik met één knie op bed terwijl de voet aan mijn andere been op de grond ruste. Met mijn handen om haar bovenbenen trok haar lichaam naar mij toe. Ik voerde het tempo op. Het liefde volle vrijen ging zo langzaam over in een gepassioneerde neuk partij. Haar borsten deinden op en neer door de diepe stoten. Met haar handen op mijn middel trok ze mij nog dieper in haar kutje. "Ja, ja, ja" kwam er uit haar half open mondje. Ik nam mijn duim in mijn mond en plaatste deze vervolgens op haar klitje. Dit bit bleek voldoende om haar voor een tweede keer te laten klaarkomen. Ik voelde haar kutje samenknijpen. Ik viel voorover en leunde op mijn ellebogen die ik naast haar lichaam had geplaatst. Onder mij lag Fatima's kronkelende lichaam. Haar borsten schokten heen en weer. Ik hield het niet meer. Met een enorme kracht spoot mijn sperma uit mijn pulserende pik diep in haar knijpende kutje. Ik viel in haar armen. We hielde elkaar stevig vast. Fatima trok de deken over ons heen en zo bleven we liggen. We kuste.

Enkele dagen verhuisde ze definitief terug naar haar ouder.
Trefwoorden bij dit verhaal: Huisgenoot, Studenten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.3
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
9.0
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.3
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9