62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 13286x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad.

Vooraf wist ik dat we maar met vieren zouden zijn en natuurlijk waren wij vieren dikke vriendinnen. Normaal deden we een party in de avond en met een beetje geluk mochten we blijven slapen.

Bij Mina niet die had ons uitgenodigd van vrijdagmiddag tot zondagmiddag om haar zeventiende verjaardag te vieren. Op maandag hadden we geen school dus was het een lekker lang weekendfeest en konden we maandag nog uitslapen. De enige die thuis zou zijn is Mina’s stiefmoeder, Janneke die eigenlijk maar tien jaar ouder is dan dat wij zijn. Vrijdag begonnen we rustig met een filmpje en daarna op redelijke tijd naar bed, hoop gegiechel en lol voordat we eindelijk op twee tweepersoonsmatrassen in slaap vielen. De volgende dag vertoefde we vanwege de warmte veelal om en in het zwembad en één voor één gingen onze topjes naar de grond, zelfs stiefmoeder Janneke liep topless in het rond, meestal ver bij ons vandaan maar wat me wel opviel was dat de tieten van stiefmoeder Janneke in perfecte staat verkeerde, ik zou wel eens willen voelen of ze echt zijn.

Zaterdag werd een latertje en er was wat gedronken, toen we naar bed gingen was het nog erg warm en ik besloot om naakt te gaan slapen wat navolging vond van Mina. Ik lag op mijn rug en kon de slaap niet vatten, ik moest elke keer weer denken aan die perfecte tieten van Janneke.

Mina, die naast me lag draaide zich naar me toe en haar arm kwam over me heen te liggen, haar hand kwam boven op mijn borst terecht. Ik reageerde niet en toen de hand begon te kneden genoot ik enkel. Van alle meisjes in de klas was Mina wel de laatste van wie ik verwacht had dit te doen, of ze sliep, ik wist het niet. Ik besloot haar uit te testen en met mijn hand die in de buurt van haar kutje lag ging ik op zoek naar haar lipjes en begon te friemelen.

Mina kreunde zachtjes en ze begon verstaanbaar te fluisteren, “niet doen Janne” zei ze “je weet dat ik daar altijd zo geil van word”. Plots liet ze alles los en draaide zich weer om, buiten bereik van mijn hand.

Had ik dat nu goed gehoord, deed haar stiefmoeder dat ook bij haar, zouden ze samen seks hebben. O, wat was ik jaloers op Mina. Al mijn gedachten maakte mij ook geil en omdat ik voelde dat ik ook moest plassen kroop ik uit bed.

Naakt liep ik naar de WC en deed het licht aan, plaste en veegde mezelf schoon, door deze streling kwam het geile gevoel weer terug en ik besloot om mezelf even te vingeren. Met mijn vingers diep in mijn kut en mijn andere hand op mijn klit zat ik te schokken op de WC tot ik heerlijk klaarkwam.

Had ik de deur maar op slot gedaan want toen ik mijn ogen weer opende stond daar een eveneens naakte Janneke met een glimlach op haar mond naar me te kijken. “Had je het even nodig meid” vroeg ze en gelijk daarop zei ze “dat zij nu ook wel zin had nadat ze mijn showtje gezien had, blijf je kijken of gaan we naar mijn kamer om het wat uitgebreider te doen”. Ik wist wat ik wilde, haar tieten verwennen en na dat ook zij geplast had nam ze me bij haar hand en nam me mee.

We legden ons op het bed naar elkaar toe en begonnen elkaar strelend te onderzoeken, mijn en haar hand gleden over de ruggen en via het kontje naar de benen en dezelfde weg weer terug. Ik kroop dichterbij, legde mijn hoofd in haar nek waar ik kleine zoentjes begon te geven en likte haar oorlelletje. Mijn tepels raakte de hare en werden samen keihard. Ik rolde Janneke op haar rug en nam bovenop haar plaats, tieten op elkaar, heuveltjes op elkaar en onze monden ook.

Janneke kneep in mijn billen en duwde mijn heuvel strakker op de hare en mijn handen kwamen tussen onze tieten om daar de stevigheid te testen. Janneke draaide ons om en kwam boven op te liggen, begon me overal te kussen en te likken. Mijn tepels werden nog harder en traag ging ze verder naar onder, vond mijn klitje en likte er vrolijk aan. Ik lekte en soms ging de tong van Janneke naar onder en likte mijn sapjes van mijn lipjes, ik vond het heerlijk. Janneke kwam weer kussend en likkend naar boven en draaide ons om en zei “jouw beurt lieverd”.

Ik volgde haar voorbeeld en vond ook haar klit die een stuk groter was dan de mijne, bijna een mini piemeltje. Ik haalde haar tevoorschijn en begon erop te zuigen tot Janneke begon te kronkelen toen stopte ik en ging ook ik weer terug naar boven. “Je bent een boefje” zei Janneke “ik was er bijna toen je stopte”.

We lagen weer naast elkaar en onze vingers verdwenen in elkaars kutje en roerde daar traag in het rond. Ook hier stopte we mee voordat we klaargekomen waren en we voerde ons genot steeds verder op door in negenenzestig elkaars sapjes op te sleurpen elkaar in de gaten houdend dat we niet klaarkwamen.

Er komt een moment dat het niet meer te houden is en met een schaarbeweging schoven onze kutjes en klitjes tegen elkaar tot we beide ontplofte in een lang gerekt orgasme. We likte elkaar een soort van droog en ik besloot terug te keren naar de slaapparty.

“Dank je wel lieverd” zei Janneke “het was heerlijk en als je nog eens in de buurt bent doen we een trio met Mina erbij want ook die weet van wanten hoor”. Ik kwam terug in de kamer en Mina lag naar me te kijken, glimlachte en vroeg of het lekker was geweest. “Heerlijk” zei ik, sloot mijn ogen en was verdwenen naar dromenland.

Toen ik weer wakker werd stond het zonnetje al in de kamer en de twee anderen waren al op alleen Mina lag nog naast me en streelde mijn kontje. Toen Mina zag dat ik wakker was zei ze “je hebt een lekker kontje” , we stonden op en liepen naakt naar het zwembad om daar met een sierlijke duik in te gaan.

De twee andere meiden Ann en Tina wisten even niet waar ze het hadden maar herstelde zich vlot door allebei ook hun broekje te laten zakken en zich bij ons te voegen. Toen Janneke later bij ons in de buurt was viel haar onze naaktheid op en volgde ons voorbeeld.

Ze bracht ons wat drinken en spreidde ze haar benen voor mij en zag ik dat haar lipjes nog rood en gezwollen waren van afgelopen nacht, ze knipoogde naar me en gaf me een lucht zoen.

De rest van de dag bleven we in ons blootje en dat gaf me de gelegenheid om Ann en Tina eens goed te bekijken.

Mina kwam naar me toe en vroeg “denk jij dat de anderen ervoor in zijn om vanmiddag durf of waarheid te spelen”.

“Geen idéé” zei ik “maar jij bent jarig en stel het gewoon voor”, “zullen we Janneke ook vragen om mee te doen vroeg ze”. “Wat mij betreft prima maar dat zou ik wel even overleggen met de rest”.

Ik voelde me licht opgewonden raken in het vooruitzicht van een middag durf of waarheid omdat we waarschijnlijk veel lichamelijk contact zullen hebben.

Ann en Tina gingen ook akkoord en na het middageten gingen we op de grond bij het zwembad zitten waar we een groot kleed hadden neergelegd. Wie begint er vroeg ik, Mina natuurlijk die is jarig werd er geroepen. We waren nog steeds bloot en ik had de groep al een paar keer rondgekeken en zag bij Mina en Janneke al glimmende kutjes omdat zij volgens mij wel wisten waar dit zou eindigen. Er werden heel veel waarheid vragen beantwoord en sommige waren erop gericht om te peilen hoe Ann en Tina over seks met een vrouw dachten.

De eerste durf vraag voor Ann was of ze Mina durfde te kussen voor tien seconden. Ann kreeg een kleurtje en zij en Mina stonden op om elkaar echt te zoenen. Ik zag de tongen om elkaar bewegen zodat ik wist dat ook Ann er niet vies van was. Ann was aan de beurt en vroeg Tina, “durf” zei nu ook Tina en haar opdracht was hetzelfde te doen maar nu met mij. Ook ik stond op en Tina kwam naar me toe en ook zij wist haar tong goed te gebruiken. Tina was nu aan de beurt en vroeg Janneke, die tot mijn verrassing waarheid nam, de vraag van Tina was of zij dit ook zou durven, waarop Janneke antwoorden dat ze dat zeker ook zou durven.

Daarop kwamen er geen waarheid vragen meer en werd alles durf, van tepel knijpen, kontje strelen tot alle lichaam delen zoenen en uiteindelijk lagen Ann en Tina elkaar te vingeren, waren in hun eigen wereld en bemoeide zich niet meer met ons.

Wij Mina, Janneke en ik lagen te kijken naar het schouwspel en omdat ik in het midden lag werd ik door beide anderen gestreeld vooral aan de binnenkant van mijn dijen. Ik sloeg mijn armen om beide heen en pakte van allebei een tiet en begon de tepels te bewerken.

“Je bent en geil wijffie hé” fluisterde Janneke in mijn oor en het enige wat ik deed was aan haar tepel trekken en zachtjes “ja lekker toch” zeggen. Mina had mijn kutje gevonden en terwijl ze nog steeds naar Ann en Tina keek streelde ze mijn schaamlipjes die inmiddels super nat geworden waren en haar vingers glipte soms naar binnen. Ik genoot ervan, Janneke had ook mijn tiet te pakken en betaalde me met gelijke munt terug door ook mijn tepel aan een trektest te onderwerpen. We deden het lekker langzaam allemaal en zagen Ann en Tina klaarkomen op elkaars vingers.

Ik keerde me naar Mina en kuste haar en onze tongen vonden elkaar. “Ik “wil ook” fluisterde Janneke in mijn oor en ik verliet Mina om bij Janneke hetzelfde te doen. Mina duwde haar vinger iets verder door naar binnen en ik spreid mijn benen iets meer. Als ik de mond van Janneke verlaat en naar Ann en Tina kijk zie ik dat wij nu het schouwspel zijn en zij op hun buik naar ons liggen te kijken.

Janneke heeft inmiddels mijn tepel in haar mond genomen en likt en zuigt eraan als een baby. Ze legt me achter over en met haar vingers pakt ze mijn andere tepel en speelt ermee, Mina verplaats zich en zonder haar vinger te verwijderen komt ze tussen mijn benen liggen. Ik word stilaan super opgewonden en probeer met mijn vrije hand Mina’s vinger verder in me te krijgen, alle probeersels worden door Mina resoluut tegen gehouden.

Ik word gek van het getrek aan mijn tepels, en het trage gevinger en smeek om het af te maken, iets wat niet direct gebeurt. Ik kronkel en hijg van geiligheid en uiteindelijk kom ik in een lang gerekt orgasme en val uit geput neer in het gras.

Ik heb geen idéé hoelang ik daar gelegen heb maar als ik opkijk liggen Tina en Ann beide tussen de benen van Mina en Janneke. Ik kruip tussen Tina en Ann in en begin zittend hun kontjes te strelen en af en toe een uitschieter naar hun kutjes. Beide spreiden hun benen wat meer om mij de ruimte te geven en meer en meer verschuift mijn aandacht naar hun natte kutjes, de eerste die komt is Mina en blijft Tina haar zachtjes nalikken en geniet zijzelf van mijn vinger in haar kut.

Daarna is Janneke aan de beurt en ook Ann blijft nog nalikken terwijl ik haar vinger. Beide zijn inmiddels zo opgewonden dat ik probeer ze beide tegelijk te laten klaarkomen.

Beide komen en hun kreten worden gesmoord door de dijen van de andere twee en als ze uit geschokt zijn trek ik mij vingers terug en lik ze af. Mmm lekker kutsap denk ik bij mezelf.

Het feest is over en we dompelen ons in het zwembad om af te koelen en daarna naar huis te gaan.

Fijne verjaardag gehad vraag ik aan Mina, “heerlijk” zegt Mina “maar Janneke en ik zien jou graag vanavond weer terug want wij zijn nog lang niet klaar met jou”. Een scheutje genot schiet naar mijn klitje bij dit vooruitzicht en kus Mina en zeg “tot vanavond lieverd”.

Eva.
Trefwoorden bij dit verhaal: Lesbienne, Moeder, Vriendinnen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.3
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
9.0
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.3
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9