62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 5369x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
leuke vent, dacht ik in het voorbijgaan.
Duidelijk de oom van het stel knapen dat voetbalde, en hij deed mee. Helemaal mijn ding niet, voetbal, maar ach. Wel mijn ding, slanke sportieve mannen bekijken en wie weet wat nog meer. Zo keek ik ook naar hem, hij deed zijn best stoer te zijn, haha. Maar hij leek wel te smelten als hij mij bekeek. Een adonis ben ik niet, hij wel!
Dus likte ik brutaal mijn lippen af, toen hij weer eens keek…

Blozend trapte hij de bal een eind weg, en het stel erachteraan. Eh, meneer, wat deed u daar, vroeg hij zacht. Mijn lippen aflikken, ik heb droge lippen; ziet u. Hij bloosde, en dacht blijkbaar iets anders. Had ik er maar iets voor, een stift of, lachte ik stout en keek naar zijn voetbalbroekje. Nu begreep hij het! Dat is soms wel lekker!

De bal was terug en het spel ging verder, ik wees op mijn huisje en lachte. Rustig liep ik erheen en ging zitten.

Direct ben ik wel, dacht ik, maar deze kon er wel eens héél geil op reageren. Ik ging lezen, ik moest toch wat…

Zoiets en dan naakt, bedacht ik in de stemming komend. Voorlopig nog maar alleen zuigen en wat trekken… Douchen, want hij kwam mijn kant uit, de rest ging naar het zwembad. Lekker nat en naakt, waste ik mijn hele lijf. Van de spanning, kwam mijn pik omhoog. En hij riep, mag ik doorlopen, hallo? Ja hoor, badkamer, zei ik…

Bij de dichte deur bleef hij staan, en praatte. Kom binnen, ik bijt niet, lachte ik hard. Hij deed het, en schrok… Wauw, wat een grote, zuchtte hij en keek naar mijn halfstijve zwaar hangende paal. Kom ook, lachte ik geil… Zijn lijf viel niet tegen, en zijn piemel ook niet. Lekker ding ben je en heb je, lachte ik hem al inzepend, leuk dit. Zuchtte hij, genietend van mijn ruwe wassen. Ik kneedde zijn billen en zeepte die in. Hmm, ooit, kreunde hij…

Nog niet iets in gehad, kreunde ik voorzichtig zijn front verkennend. Lekker die tepels, zuchtte ik met mijn grote handen wrijvend erover. Hmm ja, kermde hij, ik ben zo geil nu. Ik merk het, en zag de mooie pik stijf. Hebbes, lachte ik en trok zachtjes aan zijn harde vlees. Hmm ja, zuchtte hij, u trekt lekker; anders maar geil. Had ik hier een maagd, ik vroeg het gewoon. Ja, erg, kreunde hij en friemelde nu onhandig aan mijn paal…

Grote pik, meneer, zuchtte hij en het klonk zelfs eerlijk! Voel maar hoor, zuchtte ik, en trok nu wat feller…

Ik kom al, sorry, zuchtte hij, maar hoe hij kwam! Krachtig spoot zijn zaad in het rond, zelden was hij zo geil en opgewonden, zei hij. Spuit je altijd zo veel? Nee, drie dagen niet getrokken, zei hij blozend. Hmm, nu wel dus.

Verlegen lachend, zei hij wel veel gedaan te hebben; alleen. Maar nog niet met een man, of het moet die keer. Hij stopte, nee, dat was geil maar, nee. Vertel, zuchtte ik en liet hem naar mijn grote lijf en lul kijken, hij rilde. Nu speelde hij wel met mijn pik, en deed het lekker. In zijn dorp kon dit niet, ze kenden elkaar allemaal…

Toe maar, zuchtte ik en zag hem hurken met alweer een stijve pik! Aarzelend zakte zijn mond over mijn eikel. Hmm, zuchtte ik, hij liet gelijk los. Hoeft niet, ik kom niet zo snel. Maar daar kreeg ik spijt van, hij oefende met een peen, vaak. En die peen is net zo dik als uw pik, lachte hij trots blozend. En deed het, helemaal gleed ik in zijn mond, zalig! Ik moest mij inhouden om niet zijn mond te neuken. Wat was dít zalig zeg! Kreunend zoog hij, en ik genoot van deze maagdelijke mond. Hij liet los, gierend van de emoties. Kom, zei ik en we vreeën even.

Grappend wasten we samen zijn harde, mooie, pik. En ik knielde om hém te pijpen. Graag, lachte hij stoer.

Dus zo voelt dat, zuchtte hij en keek naar mijn kruin. Helemaal ook, net als ik, zei hij lachend en vloekte…

Potverdorie, ja, dit is fijn zeg. Kreunde hij en ik proefde al zijn voorgeil. Zeg dat, al moest ik wel lachen om dat vloeken. In het Westen vloeken we heel anders hoor, zei ik nu zacht zijn balzak zuigend en likkend. Maar wij niet, klonk het boos. Hmm, zo is het heel fijn, kreunde hij. Ik had geen zin om hem de andere woorden te leren, maar genoot van de puurheid, waarmee hij sprak. Hmm, zuchtte ik en mijn mond hapte nu meer eraan.

Ik kom meneer, zei hij of hij het aankondigde, ik knikte en was benieuwd naar zijn smaakje. Het kwam, niet veel, maar wel intens zacht, romig. Met dat spul op mijn tong, keek ik op. Oh ja, zoals op Internet, lachte hij. Moet je niet terug, zei ik verdedigend, anders had ik zeker meer geprobeerd. Ja, voor nu wel genoeg gehad.

Maar, moet u niet spuiten, dan? Ik lachte, het kan, maar is geen pré; bij mij. Was het eh fijn, vroeg ik nog.

Heerlijk, eindelijk heb ik seks gehad, met een grote man! Want ja, een reden temeer waarom hij mij opviel…

Was zijn kleine postuur, alles op de goede plek en eerlijk gezegd een flinkere pik, dan verwacht; en beleefd!

We hielden het voor ons, al ging hij nog een keer niet mee naar het museum. Toen lag hij op mijn bed…

Lekker meneer, u bent de eerste man, en de man waar ik me rustig bij voel, zuchtte hij. Ik streelde zijn lijf. Maar liet expres zijn pik met rust. Hij was potent, maar ik had geen zin om na 10minuten al te douchen.

Heel dat lijf verkende ik, met mijn handen mond neus snor en tong. Giechelend wende hij aan sommige dingen die ik deed. Of zei ronduit of het wel of niet iets voor hem was. Oh ja, dit zeker, grapte hij, toen ik hem flink stevig pijpte. Oh gossie, ja, kermde meneer en kwam toch klaar! Eigen schuld, dus ik slikte het en slurpte die 4cm dikke, 16cm lange lul heerlijk schoon. Vond hij ook leuk, meten en voelen. Heerlijk ook dit weer…

Kronkelend lag hij daar en ik was zijn leermeester en pijpslet. Dat heb je wel eens met zo een pik dat je denkt… Omdraaien, zuchtte ik geil, maar hij schrok. Nee, nog niet; nog lang niet. Mijn paal hing zwaar en vervaarlijk onder mijn lijf. En hij dacht dat zijn laatste uur geslagen had. Grappend beet ik in die bolletjes, en trok ze open. Niet, ik zie dat wel eens, zuchtte hij, en die man reageert dan zo overdreven, zuchtte hij en tilde zijn lijf van het matras. Hmm, zuchtte ik zijn zak zuigend, als afleidingsmanoeuvre. Een knijpende ster, lekker, zei ik dook erop.

Gelijk zijn pik vast, en zo had hij zijn billen omhoog, en zijn pik in mijn hand, ik kan er nu heel goed bij hoor… Dat merk ik, zuchtte hij, zijn gezicht in het kussen drukkend, oh gaaf, dit is écht lekker, meneer; zuchtte hij. Vingerend ging ik zachtjes naar binnen, dit maakte hem nog wilder! Oh ja, sjips, hier zei hij iets anders…

Zacht vingerend week die sluitspier, en ik zag dat het vast een bottompje was, als je hem zo liet kronkelen… Vet gaaf, lachte hij, helemaal toen ik er wat vét opdeed; en het heerlijk soepel ging. Oh ja, sjees, wat lekker! Geile vent, kreunde ik hijgend en bleef zijn pik gewoon rustig trekken. Ik kom, sjees ik kom, zei hij hijgend…

Slierten zaad, dropen na uit zijn verwende piemel. Een handdoek had ik er snel nog onder gelegd…

Bezweet ging hij toch maar douchen, zei hij en ik hád me toch zin om de eerste te zijn die hem neukte!

Dat heb ik met die peen nu ook, maar dan nog heviger, lachte hij vals, wilt u mij neuken, met die daar?

Doe je die peen ook met een condoom dan, hij knikte olijk, ja en met boter; glijd hij ook beter in en uit. Ik liet hem even spoelen, maar draaide wel de douchekop voor hem eraf. Maar goed dat u niet boos bent, zei hij.

Nu had ik hem keihard, wetend dat hij een peen al kon hebben en dit dus écht zelf wilde. Gejast, want zuigen kon erna misschien nog wel, dacht ik. Zo stond ik bij het bed klaar, al ingevet ook, lekker spul, zei hij blozend. Knietjes, zei ik streng, hij rilde. Ja meneer, zachtjes hoor, lachte hij vals. Ik zette aan, ook ingevet, en zakte… Helemaal erin, zuchtte hij toen mijn zak zijn balzakje raakte, en ik controleerde zijn hardheid, keihard was hij. Wiegend neukte ik hem, en hij hijgde, spartelde en smeekte om hem harder en dieper te neuken, ik lachte.

Wie is er hier nu overdreven, zuchtte ik en neukte iets harder. Oh ja, groot diep en lekker, zuchtte hij hijgend. Gods, ik ging klaarkomen, en moest me nu zelfs inhouden! Wat kneep hij lekker en wat was hij heerlijk om diep en zo geil te neuken! Kom, kermde ik kortaf, ik kom. En daar spoot ik zijn darm vol, zo leek het. Wild rukkend spoot hij ook weer, op dezelfde handdoek! Als ik een vriend neem, moet hij mij ook zo neuken, zei hij.

Oh dus hij moet je ook zo eh nemen? Schaterde ik en van mij pijpen kwam die dag niets meer. Verguld dat ik hem mocht ontmaagden, en geil op dat kleine ventje, liet ik hem aan mij zitten. We douchten en hij loog thuis zelf te zijn gaan zwemmen. Handig, want het stel geloofde het! Ik douchte en voelde mijn balzak, net rozijnen.

Goed eten, zuchtte ik en deed dat. Later die week kwam hij weer. We zogen elkaar, ik neukte hem en hij mij! Stiekem, al zei hij wel gewoon dat hij op visite ging. Nou, dat mocht hoor! Zuigend in het halletje in de douche, en neukend in de keuken, alles kon met hem. Gloeiende wat een geile vent bleek hij te zijn. Ook na de vakantie, kwam oom ‘’op visite’’. Heerlijke tijd gehad, tot hij ook echt een vriend kreeg, en ook hij was leuk!
Lees verder in: De Oom - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Oom, Zuigen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...