62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4628x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Die ochtend hoorde ik iets wat me amuseerde en ook wel nieuwsgierig maakte. Twee midden twintigers waren aan het praten, en ik zat achter ze, achter een hoge bak met planten. Ze fluisterden, maar omdat het stil was in die zaak, kon ik ze horen. En dan te bedenken dat ik eerst nog tegen die rare nieuwe inrichting was.

Ze zeggen hè, dat hij graag aan je pik zit. Zei de een. Niet, zei de ander, zomaar? Nee, als hij in je studio is…
Verzekerde de pratende jongeman. Uitgebreid vertelde hij, nou ja, hij fantaseerde meer; de jongen verder. Pijpt hij lekker, vroeg de luisteraar. Ja, zei hij opscheppend, al had ik hem nog niet mogen proeven, maar goed.
Het ging over mij, dat was wel duidelijk, en de verteller had ook nog leuke, geile, ideetjes voor zo een date!

Intussen was de luisteraar ook geil geworden, pijp jij ook dan? Soms, loog de knaap, ik heb me er nu een joh! Zei de luisteraar geil en ongemakkelijk. De verteller ging afrekenen, waarschijnlijk had hij ook zin in die vent. Weglopend, langs mij, kon ik de paal van de luisteraar duidelijk zien. Afgetekend in de spijkerbroek, zo geil!

Buiten spraken ze verder af, maar tot een date kwam het nóg niet. Ze gingen uit elkaar, en ik rook eh lont… Keuzes, lachte ik, de verteller was kleiner, en vast ook geiler. Hoe kon hij dit anders allemaal verzinnen…

Maar de luisteraar zag er voller, volwassener uit. Beiden van dezelfde uni gekomen, tussentijds overstappend op deze hogeschool. Uit de Provincie, dat is duidelijk. De flat met studiootjes was voor mij bekend terrein…

Huismeester, zei ik, kloppend op zijn deur. Nadat hij rustig naar binnen was gegaan. Oh fijn, zei hij en deed de deur open. Rustig blijven, dacht ik nog, want die paal was er nog en zijn geur was meer dan opwindend!

Moeite met koud water, had hij, vooral in de douche. Zo zei hij blozend, ik deed of ik dat gesprek net niet had gehoord. Ik kijk wel even, zuchtte ik en vond in de badkamer meer bewijsmateriaal van een actieve student.

Koffie, riep hij vanuit de keuken, ik zei van wel en rook een van die boxers, geil! Verdomme dat was vast een feest, zuchtte ik bij het zien van de forse bult. Door mijn aanwezigheid bleef de erectie in de broek staan…

Zo klaar, lachte ik en plofte op de bank. Grommend keek ik nadrukkelijk naar zijn gulp, bij het neerzetten van de koffie. Grappig, je zag zijn pik opwippen, krachtig, want de spijkerbroek was erg strak! Ongemakkelijk zakte hij op een stoel, tegenover mij. Deel twee, zuchtte ik in mezelf, en likte mijn lippen af, hij glom nerveus kijkend en vroeg of het waar was. Wat, vroeg ik zo achteloos mogelijk. Nou ja, dat u eh piemels leuk vindt enzo, zei hij.

Dat zeker, lachte ik, maar waarom vraag je dat? Vroeg ik achteloos. Nou ja, eh iemand zei dat, maar ik geloof het niet. Wat niet, vroeg ik vals. Nou ja, u met een piemel in uw mond, zei de leuke vent blozend, en keek naar mijn lachende gezicht. Zou je het zelf willen ervaren, vroeg ik, totaal overbodig. Hij knikte, dat wel, maar eh. Stoer stond hij op, maakte zijn riem los en liet zijn broek zo zakken. Mooi, lachte ik eerlijk, kijkend naar een fikse paal. Maar ik doe het alleen met schone piemels hoor, lachte ik geil. Oh ja, sorry, zei de onervaren vent.

Dan kon hij gelijk de douche controleren, zuchtte ik nu haast kwijlend van verlangen. Ja, dat is zo, zei hij nog. Volgens mij was dit heerschap, eenmaal gewend, materiaal voor een geile date, met alles erop en eraan!

Shirt uit, zuchtte ik en keek naar zijn mooie lijf, harde tepels, gromde ik. Hij knikte, ik ben een beetje opgewonden nu hoor, zuchtte hij nerveus. Ik zie het, wauw, mooie billen! Dat hield ik nog maar voor me… Zwaar zwiepte zijn mooie pik onder dat strakke buikje. Geil zeg, kreunde ik eerlijk en kleedde mij ook uit.

Niet eens verbaasd, al verklaarde ik wel die rommel dan beter te kunnen afwassen. Hij knikte instemmend.

Heerlijk zeepte ik hem in, geil en gewenst, maar niet echt nodig. Ik had die bezwete paal liever gepijpt, haha. Even schrok hij, mijn grote hand aan die best flinke pik. Maagd, zuchtte ik, ja, zei hij alleen nog maar gerukt! Mooi zo, heb ik mij voor niets uitgekleed, zuchtte ik gespeeld teleurgesteld. Waarom, ik vind u ook mooi…

Aarzelend voelde hij mijn lul. Je eerste vreemde pik, zuchtte ik, hij knikte. Is het raar dat ik het eh fijn vind? Nee hoor, zei ik kronkelend, want hij kon het wel! Groot wel, zuchtte ik, en hij voelt heel anders dan mijn… Zacht wreef ik nu zijn billen, en waste deze grondig, hij lachte. Fijn, kreunde hij en trok nu erg lekker aan mijn stijve lul; bewonderend naar hem kijkend. Zal ik, zuchtte ik, voelend dat hij vlot ging spuiten. Die nectar ook…

Hij knikte, en draaide de kraan dicht. Lekker, die douche dan, zei hij stoer. Dan is dit nog lekkerder, zei ik geil. 24, en dan zo onervaren, kom er maar eens om. Likkend aan zijn keurig geschoren zak, zoog ik zijn vlees op… Geil, kreunde hij nu meer ontspannen, ik knikte en zo trok ik wat aan die flinke hangzak, met mijn mond… Genietend dook ik over zijn harde plasser, zoals hij zei, heen. En kreeg het al, dik wit romig zaad, dat ik slikte. Schokkend leek hij te blijven spuiten, het is waar, lispelde hij, het is écht waar. Zalig is dit, meneer, zei hij geil.

Doorzuigend, want die knapen kunnen het vaak niet laten om nog eens te spuiten, zoog ik door en ja hoor! Sjees, lachte hij en zag mijn keel het spul doorslikken, hij voelde het ook. Los, zuchtte hij, ook dat begreep ik. Kokend heet, grapte ik en stuurde zijn stok zo dat ik onder dat andere vocht kwam te zitten, de restjes, hijgde ik, spoel ze er maar af. Met een vuurrood hoofd, deed hij het ook! Zijn piemel bleef hard, gelukkig, wassen?

Vroeg hij zachtjes, ja, of je moet je nu alleen nog willen trekken, lachte ik. Nee, echt niet, lachte hij nu stoer. Lachend speelde hij met zijn half harde pik, komt wel weer, zuchtte ik bewonderend ernaar kijkend…

Heeft u, en hij noemde een naam, ook gepijpt? Nee, zei ik eerlijk, maar misschien wilde hij jou wel verleiden. Dat denk ik ook, zei hij lachend, hij is wél leuk ook hoor. Zei hij, bijna verliefd. Dat is hij zeker, lachte ik geil.

Opstaand, trok ik zijn pik, mag ik uw pik eens proeven, lachte hij zo stoer mogelijk, ja hoor, zei ik lachend. Gehurkt, met die geile vlaggenmast stijf tussen zijn mooie benen, likte hij de rand om mijn zak en pik, geil! Groot hoor, zuchtte hij, zo dik ook, hap maar. Kreunde ik en geweldig geil zoog hij nu alleen mijn geile eikel. Grommend kweet hij zich van zijn taak, soms nog wat onwennig, maar erg lekker verder. Hij keek trots op…

Heeft hij ook zo een grote, lachte hij vragend. Een strikvraag, want ik had die knaap immers nog niet gehad. Groter, loog ik lachend, oh geil. Lachte hij nu, met een rood hoofd, al heb ik nog geen ervaring, op dit na… Toch lijkt het mij heerlijk om zoiets ook in mijn kont te krijgen, zuchtte hij en zoog weer flink door.

Wie weet, zei ik gemeen lachend. Oh echt, kan dat dan? Nu, zuchtte hij overmoedig…

Hij kon het goed, maar ik wilde dat spul van hem, zeker nog eens slikken; en nog eens, als dat kon…

Opstaan sletje, lachte ik en bukken. Gaat u mij dan eh neuken, lachte hij nerveus. Hij was eraan toe…

Nee, zei ik, maar dit vind je vast ook lekker, zuchtte ik knielend. Heerlijk zo een leergierig ventje, zei ik.

Ietsjes romig, dus lekker zacht, zuchtte ik zijn bolletjes keurend. Hij gromde, helemaal gek werd hij toen ik…

Sjees ja, echt wel, is dat niet vies. Zalig zeg, kreunde hij en wilde alweer trekken, niet doen, zuchtte ik streng. Lang genoeg gerukt, en ik ben je meester en pijpslet, lachte ik plagend. Ja meester, lachte hij vals en geil…

Wauw man, dit is echt geil, kreunde hij, je merkte dat hij dat woord zelden had gebruikt, grappig ook wel…

Wil je hem dan ook neuken, vroeg ik, vissend of hij mij dan misschien ook wilde palen? Ik lek, gromde hij…

Duidelijk ontweek hij mijn vraag, de lieverd. Nou, wil je dat ook dan? Hij knikte, zeker, als hij me laat gaan.

Na al die orgasmen zou hij heerlijk lang kunnen neuken, of hij kwam weer snel, omdat het zo geil was…

We mogen hem wel dankbaar zijn, zuchtte ik en stond weer op. Waarom, lachte hij vals, ik doe het zelf hoor! Ja, maar ik ga je leren te spoelen, en erna mag je mij lekker diep naaien, zuchtte ik verlangend naar zijn pik. Wauw, echt, zuchtte hij en zo geschiedde, geen fijn klusje, zeker niet met toeschouwers, lachte ik mij wassend.

Leeg en schoon, zuchtte ik, en droogde me daar goed af. Met een alweer hard potlood, stond hij daar te kijken naar de grote man die hem straks het ultieme genot ging geven. Moet ik u ook likken, zuchtte hij, fel blozend.

Er moet niets, behalve genieten, wil je dat dan? Nee, maar dat genieten wel, verbeterde hij zich gelijk lachend. Kruipend op zijn bedje, vette ik mijn ster in, en smeerde er wat zalf op. Jas hem maar, kreunde ik geil…

Een kaars, iets dikker, drong zo in mijn geile reet. Ik spoorde hem aan, ondanks de lichte pijn die het deed. Helemaal, ik zit in uw kont, helemaal! Schaterde hij en was er trots op, u bent wel strak hoor, zei hij vals.

Kalm wiegend, zonder dat ik het zei, deed hij me duizelen! Was ik dan ook een bottom, bedacht ik genietend.

Zalig, het voelt zo lekker, zuchtte hij keurig neukend. Rustig aan, geniet maar van mijn reet, lachte ik geil… Genietend van zijn stijve lul in mijn ster, liet ik hem zijn best doen. Oh jee, ik kom, ik kom alweer klaar, zeg!

Schokkend, vloekend en rillend, liep hij leeg. Gaaf zeg, lachte hij en lag nu op mijn brede rug, na te trillen. Eruit, lachte ik streng, dit is dus neuken! We gierden het uit, geil man, zuchtte hij weer. En weer douchten we samen. Leeg, zuchtte ik. Hij keek stout, dat andere nog niet helemaal, zei hij geil. Ik knielde, en zo leegde hij zijn blaas. Ik ben geestelijk klaargekomen, man wat ben je leuk! En geil en je neukt erg lekker ook nog, zei ik.

Spuit u dan nooit, lachte hij vals. Misschien als je mij nog eens pijpt, lachte ik vissend. Dat deed hij heel graag! Werkelijk geil en goddelijk, zoog hij mijn lul en speelde al wat met mijn open gaatje en hangende balzak…

Ik spoot, en het was heerlijk, briesend dat ik dit allemaal zo geil had gevonden. Ik ook, zuchtte hij met een nu slap ventieltje onder zijn heerlijk gladde lijf.

Afgedroogd gingen we uit eten en vlasten een plan om die knaap ook te verleiden. Al vind ik hem wél echt leuk hoor, meneer, zei hij lief. Reken erop dat hij je plaagt, en het eigenlijk niet wil. Al het andere is meegenomen. Zei ik, hem behoedend voor een eventuele teleurstelling. Hij knikte begrijpend…
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Maagd, Studenten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4