62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 17794x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Naakt In Het Bos - 1
“Wat denk je nou zelf,” antwoordt Thomas met een grijns. Langzaam gaat Lieze met haar rechterhand naar zijn lul. Ze streelt zijn voorhuid en omklemt de schat. Hij voelt warm aan en ze voelt hoe hij groeit in haar hand. Ze trekt zijn voorhuid naar achter en toont zijn roze eikel. Het gevoel van haar hand op zijn lul stuurt een tinteling door zijn hele lichaam heen en hij slaakt een kleine zucht. Die wordt opgemerkt door Lieze die hem nu bijtend op haar lip aankijkt. De lul van Thomas is binnen luttele seconden keihard en ze begint hem langzaam af te trekken. Thomas laat zich naar vallen en ligt nu plat op zijn rug en Lieze gaat dichter bij hem zitten

Met haar andere voelt ze aan haar gladgeschoren schaamlippen. Sinds ze hier zit en na het insmeren van de zonnebrand zijn deze al best vochtig geworden. Ze is al een tijdje niet klaargekomen en ze staat op springen. Maar ze focust zich eerst op Thomas. Met haar ene hand trekt ze hem af en met de andere kneed ze zijn ballen. Thomas kreunt nu zachtjes en is helemaal overgenomen door de geiligheid. Het gesprek van net heeft hem enorm opgewonden gemaakt en dat het uitmondt in dit is echt perfect. Terwijl ze hem blijft aftrekken gaat haar ander hand naar de huid onder zijn ballen en streelt deze met haar vingertoppen. “Je vind het toch niet erg als ik wat meer naar beneden ga, toch?” vraagt Lieze geil. Thomas kan zijn geluk niet op. Hij vindt het heerlijk om met billen en anus te spelen als hij masturbeert en dat iemand anders dat nu voor hem wil doen maakt het af. “Tuurlijk niet, ik hou daar juist wel van. Leef je vooral uit,” antwoordt hij kreunend en hij legt zijn gestrekte benen wat uit elkaar.

Lieze kan haar geluk niet op met het feit dat ze zojuist groen licht heeft gekregen. Wat steviger voelt ze nu over de huid tussen de ballen en de anus en ze voelt dat deze helemaal glad geschoren is. Terwijl ze hem nog liefdevol aan het aftrekken is laat ze haar hand over de binnenkant van zijn benen glijden en komt steeds weer terug bij zijn billen. Haar vingertoppen gaan nu over de anus van Thomas net zoals hij bij hemzelf in de ochtend deed. Hij slaakt een diepe zucht van genot en Lieze glimlacht er vereerd van. “Oh mijn God, dit doet je echt heel lekker,” zegt Thomas. “Dankjewel schat, en het wordt nog lekkerder hoor,” zegt ze terug.

Ze verplaatst zich op haar knieën tussen de benen van Thomas en laat haar hoofd naar zijn kruis zakken. Langzaam neemt ze zijn stijve lul tussen haar warme en natte lippen. Ze gebruikt veel speeksel en ze likt zijn eikel nat. Thomas slaakt een luide kreun. Het maakt hem extra geil als hij bedenkt dat hij nu zo op een open plek in een bos ligt waar iedereen hun kan zien of horen als ze maar in de buurt zijn. Met lange diepe halen pijpt Lieze de mooie lul terwijl ze met haar vrije hand weer zijn ballen aan het masseren is. Zonder enige moeite krijgt ze de lul steeds verder achterin haar mond totdat ze met haar neus de gladgeschoren onderbuik van Thomas raakt. Hij geniet hoe zijn hele lul wordt opgeslokt door haar natte keel. Langzaam pijpt ze hem verder door lang op en neer te gaan.

Dan switched ze haar hand en haar mond en ze begint de ballen van Thomas nat te likken en masseert zijn lul intens maar liefdevol. Thomas is ook alle schaamte voorbij en kreunt lekker terwijl hij Lieze aanmoedigt. “Ooh ja, Lieze wat doe je dat toch lekker. Dit krijg je echt nog van me terug.” Lieze kijkt even snel op met een kleine glimlach op haar mond. ‘Dat is je geraden,’ denkt ze. Stuk voor stuk neemt ze zijn grote ballen in haar mond en sabbelt erop. Ze houdt er heel erg van om haar gezicht helemaal in zijn kruis te drukken. Langzaam begint ze de onderkant van zijn ballen te likken en ze verplaatst haar tong steeds meer naar onderen. Thomas heeft al door wat er gaat gebeuren en kan zijn geluk niet op. Hij doet zijn benen nog wat verder uit elkaar.

Hij voelt het puntje van haar tong nu rond zijn sterretje dwalen en steeds dichterbij komen. Lieze ruikt zijn geur en wordt als maar geiler en geiler. Ze gaat nu wordt meer voorover op haar knieën zitten en spreid haar benen een beetje. Ze voelt langs haar kutje die nu helemaal nat is geworden. Thomas heeft nu het uitzicht van Lieze’s hoofd die tussen zijn benen verdwijnt met haar rug die overloopt in haar brede heupen. Hij kan niet wachten omdat vanaf de andere kant te zien. Hij tilt nu een been op zodat ze er nog beter bij kan en voor Lieze is dit de laatste overgave. Met haar tong gaat ze intens te keer over de anus van de jongen die ze nog geen uur geleden voor het eerst zag. Thomas relaxt zijn anus goed zodat ze ook een beetje naar binnen kan en hij geniet van hoe ze hem nat likt. Hij voelt het helemaal tintelen.

Lieze is ondertussen niet gestopt met hem aftrekken en de combinatie van het rimmen en de aftrekbeurt maakt dat het niet lang meer gaat duren voordat Thomas klaar gaat komen. Hij tilt nu ook zijn andere been en houdt zo zijn beide benen van elkaar door ze bij de knieholtes vast te pakken. De meeste jongens zouden dit een kwetsbare positie vinden maar Thomas vindt het alleen maar geiler om zich zo over te geven aan de knappe blondine met de gepiercde tepels. Zo gaat Lieze nog even door totdat ze stopt en zich opricht. Aan zijn gehijg te horen gaat Thomas het niet lang meer volhouden en Lieze wil wel eens zien wat hij in petto voor haar heeft.

“Lieve schat, wil je alsjeblieft voor me klaarkomen?” vraagt ze met een zwoele stem. Thomas kan alleen maar stamelen van het gekreun: “J-j-ja, tuurlijk Lieze.” Met haar rechterhand is ze nog aan het aftrekken maar haar linkerhand voelt over zijn billen heen en streelt sporadisch zijn anus. Dan legt ze ineens het topje van haar wijsvinger op Thomas zijn nat gelikte sterretje. Ze vindt dit altijd zo lekker om bij een man te doen. Voorzichtig brengt haar vingertopje bij haar naar binnen. Thomas kan zijn anus goed ontspannen en houdt van deze sensatie. Dit is niet de eerste keer dat dit bij hem gebeurt. Langzaam begint Lieze hem te vingeren met haar wijsvinger. Ze voelt zachtjes naar zijn prostaat en er gaat een tinteling door Thomas zijn lul als ze die raakt. Al vlug volgt een tweede vinger. Ze begint met de twee vingers zijn prostaat nog meer te stimuleren.

Met de ene hand hem aftrekkende en met de andere hand hem vingerende voelt Lieze zich als een soort godin. Een man zo aan haar onderworpen vindt ze waanzinnig geil en ze is erg verrast over hoe Thomas zich aan haar overgeeft. Thomas vindt het juist heerlijk hoe zij hem zo aan het genieten maakt. Hij zou echt alles voor haar doen. “Kom maar schatje, spuit maar lekker voor me.” Ze begint hem steeds sneller af te trekken en te vingeren. Ze houdt zijn lul stevig vast en Thomas voelt een orgasme opkomen. “Ooh ja, ja, ja, ik ga komen! Oh ik kom klaar!” En met dat gezegd hebbende voelt Lieze zijn lul groter worden en er schieten stralen sperma uit zijn eikel. Ze komen tot aan zijn borst en Thomas slaakt een schaamteloze kreun. Als er nu mensen in de beurt waren, hadden zij dit sowieso gehoord.

Thomas blijft liggen en puft nog even na terwijl Lieze zijn kleiner wordende lul masseert. Met haar vinger veegt ze wat van het warme zaad op dat zojuist uit zijn lul spoot. Ze brengt het naar zijn mond en zonder tegenstribbelen laat Thomas zich zijn eigen sperma voeren. Hij proeft de zilte smaak en hij heeft door dat de dynamiek tussen hem en Lieze er eentje is die hij nog nooit met een andere meid heeft gehad. Hij vindt het wel geil om de onderdanige te zijn.

Lieze nu naast hem liggen en veegt de rest van het zaad uit op zijn strakke buik. Ze kijkt Thomas tevreden aan en zegt: “Zo, dat was lekker of niet? En nu mag je het voor me terug doen. Dat had je toch beloofd?” Thomas kon alleen maar ja schudden. Lieze brengt haar lippen naar de zijne en voor het eerst sinds hun ontmoeting zoenen ze. Thomas geniet van haar volle lippen en haar gulzige tong en Lieze houdt ervan om wat dominanter te tongen. Hij brengt zijn hand tussen haar benen en voelt hoe nat haar kutje is geworden. Hij wrijft zijn vingers tussen haar schaamlippen en glijd zo bij haar naar binnen. Ze beantwoord dit met een geile kreun tussen het tongen door. Thomas brengt zijn nat gemaakte vingers naar haar clitje en begint deze te masseren.

Naarmate hij het tempo opvoert, des te minder is Lieze in staat om verder te tongen. Ze begint steeds harder te kreunen en nu laat zij zich naar achter vallen. Haar grote ronde borsten deinen met haar mee en Thomas ziet zijn kans schoon. Hij neemt een van haar tepels in zijn mond en begint er op te sabbelen. Lieze slaakt een nog hardere kreun en Thomas kijkt verschrikt op. “Wat is er?” Lieze kijkt verschuldigd terug: “Sorry, mijn tepels zijn erg gevoelig dus daar schrok ik een beetje van. Maar ga vooral door hoor.” Ze kijkt hem aan met een geile glimlach en Thomas gaat weer door.

Lieze is heerlijk aan het genieten van de stimulans aan haar clitje en tepel. Beide zijn zo gevoelig dat ze al bijna klaar komt. Ze kreunt lekker verder en geniet van de zon op haar gezicht. Toch wel een geile plek om gevingerd te worden zo. Ze voelt het orgasme broeien tussen haar benen en ze kondigt zichzelf aan: “Ja, ja, ga hier mee door, ik ga zo komen!” Thomas voert het tempo nog een beetje op en switcht naar de andere tepel. Dat geeft de doorslag en Lieze begint luid te hijgen terwijl ze haar benen dichtslaat. Haar clit wordt net even te gevoelig. “Dat was zo lekker,” zegt ze. “Mooi zo,” zegt Thomas trots.

Lieze blijft hem geil aankijken, “Bef me,” zegt ze hem ineens wat harder. Thomas kijkt haar vragend aan. “Maar, is je clit nog niet wat te gevoelig?” “Niet bij mij, en ik duld geen tegenspraak.” Terwijl ze dat zegt bijt ze weer op haar lip. Ook bij Thomas verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Hij vindt het wel geil dat ze hem vertelt wat hij moet doen en hij beweegt zich tussen haar benen.

Haar kut staat helemaal open, zo geil is ze. Thomas voelt met zijn tong over haar schaamlippen en ertussen. Lieze begint weer te kreunen en ze speelt met haar tepels. Ze vindt het zalig om gebeft te worden en ze weet zeker dat dit orgasme nog sneller gaat komen, want ze is zo geil dat ze alleen maar meer wil. Als Thomas opkijkt ziet hij het geile gezicht van Lieze die met haar ogen dicht aan het kreunen is en met haar mooie tieten aan het spelen is. Nu drukt ze met haar ene hand hem nog dichter tegen haar kut aan, een teken om intenser te beffen. Thomas sabbelt als een gek op haar clit en Lieze gaat helemaal op in haar genot. Ze gaat zo weer klaarkomen en deze zal nog intenser zijn dan haar eerste orgasme. Wanneer ze klaarkomt slaakt ze een luide kreun en drukt Thomas nog steviger tegen haar kut aan. “Wat doe je dat toch heerlijk schatje, je doet precies wat ik wil.” Trots richt Thomas zich op mijn zijn glimmende gezicht van haar natte kutje. Hij gaat er even bij zitten en begint met zijn weer stijf geworden lul te spelen. Lieze hijgt nog even uit en kijkt ernaar.

Dan draait Lieze zich om en brengt ze haar billen omhoog op haar knieën terwijl ze haar hoofd op het kleed laat liggen. Een heerlijk geil gezicht is het natte kutje en de mooie anus tussen die twee grote billen. Het is alleen nog wachten op een commando. “Neuk me, en snel een beetje, lekker sletje van me.” Lieze haar taalgebruik wordt steeds ordinairder en ze schrikt een beetje van zichzelf. Maar die schrik verdwijnt als Thomas haar beantwoordt met: “Is goed, mevrouw.” ‘Hmm, mevrouw genoemd worden. Daar kan ik wel aan wennen,’ denkt ze.

Thomas positioneert zich achter haar en laat zijn lul moeiteloos tussen haar kletsnatte schaamlippen glijden. Hij pakt haar heupen stevig beet en begint tegen haar billen aan te stoten. Hij neukt haar lekker hard terwijl Lieze weer lekker begint te kreunen. Het is een heerlijk tafereel voor beide. In de buitenlucht, lekker in de zon en dan ook nog zulke geile seks. Dit is meer waarop ze hadden kunnen hopen. Thomas ziet haar billen golven als hij zijn bekken tegen ze aan stoot en Lieze voelt hoe diep hij bij haar naar binnen komt. Haar hand gaat weer naar haar clitje die weer aan een massage toe is.

Dan beweegt ze zich naar voren en draait ze zich op haar rug terwijl ze haar benen uit elkaar houdt. “Ik wil dat je in me klaar komt. En dat je op mijn tepels zuigt.” Normaal is ze best wel bang voor onveilige seks maar nu kan het haar niks schelen, zo geil is ze. Thomas laat dat zich geen twee keer zeggen en bespringt haar. Lieze begint haar clitje sneller te masseren en ze kreunt hard in Thomas zijn oor terwijl hij op haar tepels zuigt. Thomas hijgt en kreunt met een heerlijke tiet in zijn mond en voelt dat hij zo weer gaat klaarkomen. Maar nog voordat hij zich daarop kan focussen hoort hij Lieze in zijn oor: “Spuit me vol, ik ga komen!” Thomas voert het tempo en komt precies tegelijkertijd klaar met blondine onder hem. Beide kreunen ze geil in elkaars oor. Hij spuit zijn sperma diep in haar terwijl haar stevig vast pakt. Ook Lieze grijpt hem tijdens haar orgasme stevig bij zijn billen.

Thomas blijft nog even liggen voordat ze van elkaar af glibberen en ze hijgen nog wat na terwijl ze naast elkaar liggen. Dat was een enorme ontlading. Lieze rolt naar hem toe en geeft hem een dikke kus op zijn mond. “Zo jongeman, en nu ga jij je nummer geven aan mij. Jij moet je nog maar eens melden bij mij.”
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.2
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Klik hier voor meer...