62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 3169x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Mark vroeg mij om een avontuur van de nieuwe buurjongen van een striptekenaar te vertellen. De knaap woont daar sinds kort met zijn moeder, en raakt geïntrigeerd door zijn buurman, die niet alleen een zekere aantrekkingskracht op hem uitoefent, maar ook striptekenaar blijkt te zijn! Een Coming of Age, en een Coming Out in één! Met dank voor het aanleveren van de componenten voor deze story, is dit verhaal voor Mark.

Mijn naam is Tim, en ik woon sinds kort, door de scheiding van mijn ouders, samen met mijn moeder in een flatje. Een wat verouderd, maar wel degelijke flat, die helaas niet al te groot is (2 slaapkamers), maar het is te doen! Voor mij wel een soort cultuurschok! Een nieuwe woning, een nieuwe school, en diep van binnen dat onrustige gevoel wat nu precies te doen met mijn (verdere) leven.

Omdat mijn moeder, naast de alimentatie verder in ons levensonderhoud moet voorzien, werkt ze op onregelmatige tijden in het Ziekenhuis. De idylle, zoals in de reclame, dat mijn moeder om 4 uur met een kopje thee, en lekkere koekjes, op mij zit te wachten, om mijn schooldag door te nemen, is er bij ons niet bij! Het maakt dat ik dan ook regelmatig alleen ben.

Vaak zit ik in het halletje voor onze deur. In dat zelfde halletje komt nog een deur van een appartement opuit. Daar woont een Buurman, genaamd, Mijnheer A. van Dam. Hij woont daar alleen, en dat is ook zo'n beetje alles wat ik van hem weet. En toch, of juist wel daarom, intrigeert die man mij! Ik schat hem eind 40.

Maar wat voor beroep hij uitoefent, daarvan heb ik geen idee? Hij is geen Kantoorpik, want daar is hij veel te flamboyant voor. Hij heeft een bos krullerig donker haar, met hier en daar al wat strepen grijs erdoorheen. Het lijkt of het hem allemaal niet zoveel kan schelen hoe hij gekleed is, hoe hij eruit ziet, en wat men van hem denkt. Nonchalant bijna, als een soort verstrooide Professor.

Omdat de man voor mij een beetje een raadsel is, kwam ik op het bizarre idee om stiekem bij hem naar binnen te gaan. Zijn voordeur stond op een kier, en vraag me niet waar ik de moed vandaan haalde, maar ik glipte bij hem naarbinnen. Ik stapte in een soort fantasiewereld! In de grote slaapkamer stond behalve een tweepersoonsbed, een bureau met kleurpotloden, Indische inkt, en grote vellen papier.

Meneer van Dam was echter nergens te bekennen. Er hingen vellen met tekeningen aan de muur, met prachtige gespierde kerels, meestal als Romeinse of Griekse krijger. Sommigen ook naakt, en dat fascineerde mij enorm! Op zijn bureau lag een half afgemaakte striptekening van de held Terminator Tim. Ik kende die strip, maar wist niet dat Buurman van Dam de tekenaar daar van was!

Met een dampende kop koffie kwam hij, kennelijk uit de keuken, terug naar zijn werkplek. Betrapt, riep hij! Ik schrok me wezenloos. Even wist ik niet wat ik zeggen moest. Hou je van die strip, vroeg hij, om het ongemakkelijke zwijgen te doorbreken? Ja, zeg ik, ik heb er helaas niet altijd het geld voor, maar ze zijn erg mooi en spannend!

Goed jongen, zegt hij, zin in Koffie, thee of chocomel? Hij haalt een pakje chocomel uit de koelkast, samen met een roze koek, en geeft het mij. Ondertussen heb ik mij herpakt, en stel me alsnog netjes voor. Hij vraagt of ik behalve deze strip, hij blijkt er meerdere gemaakt te hebben, de anderen ook mooi vind? Ja, zeg ik, en wanneer ik rondkijk, vertel ik hem, dat die Griekse krijgers ook op mijn warme belangstelling kunnen rekenen!

Terwijl ik mijn chocomel drink, en op zijn bed lig, geeft hij mij een paar stripboeken, die hij ook gemaakt heeft, en gaat ondertussen verder met zijn tekenwerk. Vooral dat deel dat hij met inkt tekent, mag niet te lang droog blijven, anders kun je de tekening niet meer in één vloeiende lijn afmaken. Gebiologeerd kijk ik hoe hij geconcentreerd aan het werk is.

Naast Terminator Tim, werk hij ook nog aan een jongensverhaal over een prachtig gespierde held, die gekidnapte jongens redt, uit de handen van doortrapte ontvoerders. Het verhaal is nog maar half af. Hij geeft mij een kopie mee, en vraagt mij het helemaal te lezen, en met een een idee te komen voor het vervolg! Hij heeft zelf wel een idee, maar wil het ook graag van mij weten!

En zo ben ik min of meer per ongeluk bevriend geraakt met Buurman van Dam. Hij wordt ook mijn confidence, zeg maar mijn vertrouwenspersoon, en vriend! Eigenlijk had mijn vader dat moeten zijn, maar die blijkt alleen maar geïnteresseerd in geile secretaresses. Waar hij nu mee samenwoont, of zijn inmiddels alweer uit elkaar. Ik weet het niet, maar zie hem dan ook zelden.

Ondertussen, en dat moet Buurman ook wel gemerkt hebben, krijg ik steeds vaker een werkelijk stijve, en niet meer in te dammen, harde lul als ik bij hem ben! Terwijl ik op bed lig, en hij aan het tekenen is, kijkt hij zo af en toe verlekkerd naar mij. Dan stelt hij mij ineens een schokkende vraag! Val jij op jongens, zegt hij zo uit het niets?

Ik krijg een rode kop, begin te hakkelen, en weet echt niet wat ik moet zeggen! Maakt niet uit, zegt hij, om mij uit mijn benarde positie te redden, ik zal je eerlijk zeggen dat ik Homo ben, en als je daar moeite mee hebt, kan ik daar helaas niets aan veranderen! Maar als je ook Gay bent, zeg dat dan ook eerlijk. Natuurlijk is dat moeilijk op zo'n leeftijd, maar dan doe je jezelf wel tekort.

Denk er maar over na, zegt hij. En oh ja, mocht je nog een idee hebben over avonturen van een homojongen ergens in de geschiedenis, b.v. de Romeinse tijd, laat mij het dan weten. Misschien zit er een verhaal in! Volledig van de kaart, ga ik terug naar huis, om deze ontwikkelingen op mij te laten inwerken.

In een moeilijke maar oprechte zelfanalyse, kom ik tot de conclusie dat, zoals Buurman al onderkend heeft, ik inderdaad op jongens val. Een paar dagen heeft Buurman mij niet gezien, maar dat was om met mijzelf in het reine te komen. Op een warme dag, trek ik een lekkere strakke korte broek aan, en een vrijwel doorzichtig T-shirtje. Buurman is thuis, want zijn voordeur staat op een kier, en ik ga naarbinnen!

Ah, lieve jongen, hij noemt mij nu "lieve jongen", hoe is het met je? Ik zeg hem dat hij gelijk had, met zijn veronderstelling dat ik Gay ben. Goed schatje, zegt hij, dan hoeven we er niet meer omheen te draaien! Is voor jou ook wel zo gemakkelijk. Om van onderwerp te veranderen, vraagt hij of ik al een idee heb voor een homoverhaal in de Romeinse geschiedenis?

Ik doe hem een suggestie aan de hand over een jongen die door de Romeinen uit Nederland, wordt meegenomen naar Napels, en daar bevriend raakt met de zoon van een rijke Koopman, die in feite zijn Meester is. Geschiedkundig klopt het van geen meter, maar tijdens de uitbarsting van de Vesuvius, weten de twee te vluchten, en beginnen in Rome een jongensbordeel.

Hij moet hartelijk lachen om zoveel fantasie, maar neemt toch (grotendeels) mijn ideeën over. Dan vraagt hij mij, hoe die jongens eruit moeten zien? Hij wil mij graag als slaaf tekenen, maar vraag hem wel het er niet te dik bovenop te leggen. Mijn moeder moet me niet (direct) terug herkennen! Dan verzoekt hij mij ook nog, om mij helemaal uit te kleden?

Oeps! Droom er inmiddels van dat hij mij nog eens lekker doorpaald, feitelijk "gewoon" ontmaagden dus, en dan dreig ik zelf weer moeilijk te gaan doen! Ik houd mijzelf in toom, trek, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, al mijn kleren uit, en ga zo verleidelijk mogelijk op bed liggen. Ondertussen maakt hij wat schetsen.

Als hij klaar is, komt hij naast mij zitten, en streelt mijn lichaam terwijl hij mij de schetsen laat zien. Hij heeft mijn ogen, mijn neus, en mond (die vond hij zo sensueel), exact overgenomen, maar mij wel een totaal ander kapsel gegeven. Een heel andere coupe, en blond haar. Ik heb zelf donker haar. Hij heeft mij effectief, en super verleidelijk weergegeven. Zodanig, dat ik een stijve lul krijg van mijn alterego!

Buurman stelt nu de vraag, die al een tijdje boven de markt zweeft; "of ik al eens door een jongen geneukt ben?" Oei, ik ben dan wel botergeil, en Homo, maar nee, dat is er nog niet van gekomen. Als ik in een strip figureer waar knapen driftig anaal tekeer gaan, wordt het dan ook niet eens tijd dat ik me aan de praktijk overlever?

Daarbij sta ik versteld van mijzelf. Help zwijgend, Buurman uit zijn shirt, knoop zijn (korte) broek los, en geef hem kusjes. Eerst nog wat voorzichtig, en onwennig, maar mijn stijve lul verraad alles, daarna intens hartstochtelijk! Buurman is een, zeker voor zijn leeftijd, best goed gespierde kerel, met een mooie behaarde torso. Niet overdadig, maar zeker genoeg om heerlijk met je handen doorheen te gaan!

Zijn schaamhaar heeft hij weggeschoren, wat zijn, van opwinding, vooruitstaande lul nog een extra accent geeft. Ongekend geil als ik ben, alle voorzichtigheid is inmiddels wel verdwenen, steek ik die machtige paal van hem in mijn mond, en pijp hem. Al snel merk ik dat hij geil kermend, de beheersing over het proces verliest, en ik me heerlijk op hem kan uitleven!

Oh geile slet, kreunt hij onmachtig, wat is dat lekker! Ik doe alles om mijn "geestelijke" vader en geile Buurman niet teleur te stellen. Ik zuig hem kennelijk zo intens af, dat ik al wat voorvocht proef. Dan vindt hij het tijd voor het echte werk! Eerst kust hij mij heftig, en roeren onze tongen om elkaar heen, al kan ik niet wachten om door hem geneukt te worden.

Hoewel Poppers in de Romeinse tijd nog niet verkrijgbaar waren, wel kruidendrankjes met dezelfde werking, nemen we in elk neusgat een snif. Voor een moment ben ik volledig van de wereld, Mijn "stripheld" pakt mij op, legt mij op mijn buik, trekt mijn billen wat uiteen, en begint mijn kontje te likken. Oh lieve Buurman, kreun ik heel geil, wat is dat toch lekker, ga vooral door!

Ik lijk steeds verder in een soort overweldigende wereld getrokken te worden, van ultra geil genot. Kreun en kerm van intens geil genoegen, en merk dat hij met zijn tong steeds dieper in mijn kontje komt. Zo diep zelfs, dat hij met het puntje van die tong mijn binnenkant aantikt. Naast het geile genot dat hij mij biedt, voel ik dat mijn holletje inmiddels een hol begint te worden.

Gelukkig maar, want hij doet nu snel een, overigens flinterdunne, condoom om, smeert wat glijmiddel op mijn neukhol, om daarna die machtige lul van hem in stelling te brengen. Ondanks dat ik mijn best doe, moet ik toch even vloeken! Potverdomme, kreun ik, jouw lul is dikker dan bij die stripfiguren. Oké, zegt hij nuchter, dan zal ik die de volgende keer ook wat aandikken!

Ondertussen zit hij al diep in mij. Wanneer hij zo voldoende ruimte heeft gecreëerd, trekt hij die neukpaal weer wat omhoog, om zo mijn prostaat een verwenmomentje te geven. Ik merk daarbij nauwelijks dat hij een condoom om heeft, en voel zijn eikel los gaan op mijn prostaat! Wow, wat lekker! En terwijl ik kreun van tomeloos geil genot, bespeur ik ook dat zijn eikel steeds intenser begin te kloppen.

Tijd om, althans zo voelt het, weer wat verder de diepte in te gaan, zodat hij mijn arme jongenskutje volledig kan uitwonen! Terwijl ik joel en kreun van haast buitenaardse geil genoegen, voel ik zijn eikel steeds driftiger in mij tekeer gaan, dat hij nu wel eens zou kunnen gaan spuiten! De schat is echter een meester in het bespelen van geile jongentjes, zoals ik. En net als die knapen in die striptekeningen van hem, weet hij precies op tijd van positie te veranderen.

Hij legt mij nu op mijn rug, spreid mijn benen, en duwt deze wat naar achteren. Wederom schuift hij die machtige lul diep in mij. We kijken elkaar, botergeil als we zijn, opgewonden aan, en ik smeek hem klaar te komen. Weet wat je wenst, zei mijn Opa altijd! Hij gaat zo heftig in mij tekeer, dat ik de hele flat bij elkaar joel van ongekend neukgenot.

Oh ja, lieve Buurman, zo had ik het me voorgesteld, kreun ik! Feitelijk was het nog een tandje heftiger, zo hij in mij tekeer ging! Mede dankzij dat ultra dunnen condoom, voel ik hoe zijn eikel steeds driftiger klopt, en hij zo klaar zal komen. Snel trekt hij dat onbeheersbaar tekeer gaande neukinstrument uit mijn jongenskutje terug, verwijdert het condoom, om nog net op tijd, geil kermend, in mij klaar te komen.

De ene na de andere golf aan heet sperma wordt in mijn compleet ontmaagde jongenshol gepompt. Jaha lieve jongen, wat ben jij een lekker geil loeder, kreunt Buurman, en blijft maar pompen. Ten slotte vindt hij zijn rust, en trekt die van zaad glinsterende lul uit mijn uitgewoonde jongenshol terug. We kussen elkaar intens tevreden.

De volgende dag loop ik wel wat moeilijk, maar die grijns over zoveel anaal genot, is niet meer van mijn gezicht te slaan! Nu ik weet wat ik wil, en heb ervaren hoe het voelt, is dat de opmaat naar meer! Ik neuk hem nu ook, en dat filmen we. Die beelden, waaruit duidelijk blijkt dat ik ook geen medelijden met hem heb, gebruiken we dan weer voor zijn stripverhalen.

Mijn moeder heeft waarschijnlijk ook wel door wat er speelt, en moedigt mij zelfs aan om mijn wereld niet alleen te beperken tot Buurman. Al was die uitbreiding van mijn vriendenkring, zonder dat ik dat wist, ook weer door toedoen van Buurman! Hij had een prachtig mooie jongen, naakt getekend. Toen ik vroeg of dat een bestaand persoon was, zei hij; "ja, dat is mijn zoon!"

Wow, echt? Hij knikte, en zei; "ik zal hem zaterdag wel aan jou voorstellen, want dan komt hij!" Eigenlijk zou ik zaterdagavond bij mijn moeder zijn, maar zij had (gelukkig) een dienst geruild met een collega, zodat ik met een gerust hart aan zijn zoon George voorgesteld kon worden. Het feit dat hij zijn zoon ook naakt getekend heeft, als een "Griekse" held , doet vermoeden dat ook deze mooie knaap in dezelfde tak van sport bezig is!

Die zaterdagavond werd er gelijk groots uitgepakt. Buurman had zelfs voor Champagne gezorgd, en lekkere hapjes. Ondertussen bediscussieerden we de plot van een verhaal, terwijl er op de achtergrond een pornofilm wordt afgespeeld. George en ik vonden dat Buurman, die knapen in zijn verhalen, wel anaal liet doorpalen, maar zelden omgekeerd! Die jongens mochten hun tienerlullen ook best eens uitleven op de kontjes van volwassen kerels! We suggereren een orgie!

Toen hij vroeg wat we ons daarbij voorstelden, had George misschien een idee? Niet dat hij nu een uitgebreide beschrijving gaf, van hoe dat eruit zou zien, maar suggereerde, dat hij, en ik, Buurman eens lekker zouden neuken! We zouden daarbij alles filmen, dan kon Buurman die beelden vervolgens weer gebruiken bij de uitwerking van zijn stripverhaal.

Om te voorkomen dat hij terug zou krabbelen, begonnen George en ik, hem maar gelijk te ontkleden. We overladen hem met strelingen, en kusjes, en begonnen, terwijl hij de helft van zijn kleren nog aan had, alvast met pijpen, en het uitlikken van zijn kontje. Aan het geile gekreun te oordelen, had hij zich al gewonnen gegeven.

Omdat het verhaal in het decadente Griekenland of het oude Rome plaats moest vinden, deden George en ik er nog een schepje bovenop! We haalden wat slagroom, kersen (zonder pit), en druiven uit de koelkast. Legde de kersen en druiven in een bedje van slagroom, in zijn hol en aten die er vervolgens, inclusie slagroom, weer uit! Oh, die arme Buurman wist niet hoe hij het had!

Om het geheel af te maken, het moest wel zo decadent mogelijk Grieks lijken, goten we een beetje Champagne in zijn hol, en lebberden die exploderende bubbels er met onze tongen uit! Succes verzekerd. Hij kreunde als een verwende Homojongen. Zijn hol was nu groot genoeg om hem te penetreren.

Zonder "Mercy" neuken we hem beurtelings, to the Limit! Het is altijd heerlijk, om een volwassene een pak slaag te mogen geven, terwijl je lul diep van binnen zijn zegenrijke werk doet! Hij joelt en kermt, al kan ik mij niet aan de indruk onttrekken, dat hij dan ook beregeil is! Hoe dan ook, dat moeten we nog wel leren, we zijn gewoon veel te geil om de boel onder controle te houden!

Dan maar spuitend voorwaarts! George komt als eerste klaar. Oh lekkere geile Daddy van mij, ik spuit je hol helemaal vol, kreunt hij! Een overbodige opmerking, want aan het schokken van zijn prachtige afgetrainde lichaam, lijkt hij van geen ophouden te willen weten! Wanneer hij zo'n beetje klaar is, Buurman is gesloopt, doe ik het nog eens lekker over!

Weer een hoop geil gekerm, dat mij alleen maar inspireerde om klaar te komen! Diep in hem, voel ik mijn eikel driftig tekeer gaan. Nog even klim ik bovenop hem, en paal hem verticaal door. Mijn ballen tikken in een driftige cadans tegen zijn billen. Ik voel daarbij, dat mijn zaad zich een weg omhoog vecht, om hun dagvoorraad te lozen.

Als een hardloper die, in het zicht van de finish, er nog het beste uit wil halen, neuk ik me naar de eindstreep toe. Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lekkere geile Buurman van mij, kreun ik, en voel hoe de spuitklep van mijn onstuimig kloppende eikel zich opent, en dan ik het mannenhol van mijn geile gastheer volledig volspuit! Achteraf heb ik de beelden bekeken, en ik moet bekennen dat ik mijzelf nog nooit zo tekeer had zien gaan! Arme Buurman, maar ach, echt medelijden heb ik ook niet met hem!

En hoewel Buurman van Dam volledig gesloopt is, denk ik dat hij, gedreven door "Revange", ook zijn zaad kwijt wil. Hij vraagt ons om onze kontje omhoog te steken, en penetreert ons, zonder omhaal, beurtelings in onze jongenskontjes. Ondertussen tongen George en ik met elkaar. Maar Buurman doet er nog een schepje bovenop. Zij zoon is daarbij het eerste slachtoffer!

Hij pakt George bij zijn heupen, en stoot die machtig vibrerende lul, want die is in topconditie, diep in het holletje van zijn zoon. De schat kermt van opwinding, en smeekt zijn Daddy om in hem klaar te komen. Lang hoeft hij echter niet te wachten! Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kreunt zijn vader, wanneer hij in heftige schokken (6.2 op de schaal van Richter) in die mooie zoon zijn hol klaarkomt.

Vliegensvlug wisselt hij van positie, en spuit het restant, nog een aanzienlijke hoeveelheid overigens, in mijn wijd opengesperde jongenshol. Geil van opwinding, en verrassing, beleef ik deze intense ervaring, van mannelijk zaad in mijn neukgrot! Waarschijnlijk, als wraak voor mijn neukprestaties zo net bij hem, krijg ik ook nog een "vriendelijk" pak slaag!

We duiken, moe maar voldaan, gedrieën het bed in, om bij te komen van deze op authentieke gegevens gebaseerde, nagespeelde historische neukpartij, voor 2 jongen en een hele geile kerel!

Nu zie ik je denken, een orgie met slechts 3 personen, hoe heftig ook, is wel een beetje mager! Een paar weken later hebben hij en George wat vrienden uitgenodigd, om het een echte orgie te laten zijn! Het was echt wat je je bij een orgie voorstelt. Mij hemel, ik was gesloopt, maar het was nog nooit zo lekker!! En dan te weten dat ik pas 3 weken terug nog een geil, maar verlegen knaapje was.

Enkele maanden nadien, was zijn "historische" strip over het slavenleven van 2 knapen in het oude Rome klaar. Maximus en Orgasmus, zijn de namen voor George en mij, en onze avonturen liegen er niet om. Aardig natuurgetrouw, vooral die orgie. Vele bekende gezichten komen voorbij, waarbij je, als buitenstander denkt; "waar ken ik die toch van?" Het zou zomaar je collega of je buurman kunnen zijn! Of misschien je beste vriend, met meer talent dan je ooi voor mogelijk had gehouden(!)

Voor meer, verwijs ik graag naar de strips van Augustus van Dam. Historische Erotiek voor knapen van 15 tot 85! Zie, of je mij herkent? Buurman werkt inmiddels aan een serie over Noormannen. George en ik zijn alvast aan het oefenen! Daarover later meer.

En oh ja, misschien mag deze serie wel op je leeslijst voor je eindexamen? Vraag maar!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Buurjongen, Buurman, Likken, Naakt, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...