62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 4735x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hoertje Jeanne - 7
Het was de dag voor de zakenreis. Ik had mijn koffer al klaargemaakt en de kledij met butplug lagen ook klaar

Maar eerst vandaag.

Vanmorgen had ik al vroeg een klant of beter 2. Vader en zoon. De vader had ik al gehad een echte sadist.hij gebruikte me als de hoer die ik ben hij had me vanmorgen geboekt voor zijn zoon. Dresscode naakt. Stipt op tijd rinkelde de bel en ik deed zoals gevraagd naakt open. Ik schrok toen ik de zoon zag hij leek niet ouder dan 15. Ik sprak er de vader over aan, hij was veel te jong. Je hebt niks te willen ik heb je betaald en je gaat m verwennen''brulde de man en sloeg me keihard in mijn gezicht sorry ik ben een hoer ja en tegen betaling laat ik me slaan maar dit was niet afgesproken en zonder dat hij het zag drukte ik de paniekknop in. Hij trok me aan mijn haren het bed op en zei je gaat m nu ontmaagden begrepen? Net op dat moment vloog de deur open en 2 grote mannen kwamen binnen. Wat heeft dit te betekenen brulde de klant. ''eruit'' zei een van de 2. Je gaat nooit geen klant meer hebben'' lachtte de vader. ''ik denk het niet dit valt onder de wet kindermishandeling hoe oud ben je knul? Vroeg een van de mannen. '13 pap wou ..'fluisterde de jongen. ''kom terug als je er klaar voor bent jongen '' zei ik .de jongen liep weg de vader werd eruit gegooid.''alles ok?' vroeg een van de 2. Ze waren mijn buren en runden een sportschool vlak naast de deur. Ze wisten wat ik was en zolang ik hier woonde en werkte hadden ze me beschermd. Ik knikte ja die jongen was er niet klaar voor'' dat was duidelijk sorry dat je je klant kwijt bent''sprak de andere die ervoor had gezorgd dat ze weg waren. ''die wil ik niet schatten van me'' glimlachte ik hebben jullie nog wat tijd voor me?"

Ze zagen er stoer uit met hun grote gespierde lichaam maar het waren 2 lieve mannen die wisten hoe ze een vrouw moesten verwennen. Ze leefden beide voor hun werk en hadden geen tijd voor een echte relatie. Dus in ruil voor hun bescherming bood ik hun mijn lichaam aan het was altijd heerlijke sex met hun vaak samen maar soms ook elk apart.

S middags had ik een afspraak met Elia. Zijn moeder deed open en zuchtte jammer van je reis volgende week hij is zo onrustig de laatste tijd '' ''ik ben vorige week pas geweest'' zei ik verbaasd. Ik had geen tijd om er bij stil te staan want Elia kwam de trap af gerend Elia melkje Jeanne sprak de jongen. Ik keek de moeder aan en deed mijn jas open nog voor de jas uit was zoog Elia al aan mijn borst. Hij kwam tot rust. Heb je er al over gesproken met je arts?" Vroeg ik terwijl Elia hard zoog. ''ja hij wil het nog even tijd geven, hij denkt dat het een fase is, soort pubergedrag. Ik geef m nu ook elke dag 3 keer de borst''sprak de moeder. Ze zoogde Elia al elke dag sinds hij geboren was elke morgen. Ze wist dus als geen andere hoe hard hij zoog. ''wat zegt je man hiervan?" Vroeg ik terwijl ik Elia mijn andere borst aanbood. ''hij zuigt mijn andere borst' zuchtte de moeder net op het moment haar man naar ons toekwam. De vrouw opende haar wikkeljurk waaronder ze naakt was. ze was mooi haar tieten hadden duidelijk al heel wat meegemaakt en voor ik het besefte zoog haar man aan haar borst.'lacteer je ?"fluisterde ik. ''al 30 jaar'' knikte ze. samen gingen we met de mannen zuigend aan een borst naar de bank. 'kom jongen open deurtje met je sleutel sprak de vader terwijl hij naast me zijn pik in zijn vrouw stak. De moeder en ik lagen naast elkaar terwijl we beide geneukt werden zij door haar man ik door haar zoon. Nu wist ik waar Elia zijn brutaliteit vandaan had. Hij neukte zijn vrouw gewoon voor zijn plezier. Nadat hij klaar was gekomen trok hij zijn broek weer aan en sloot ze haar jurk. Elia ging nog even door terwijl zijn moeder en vader naast ons zaten en toekeken. Elia viel na het neuken in slaap ik duwde hem van me af en trok mijn mantel weer aan. De vader begeleide me naar de deur en vroeg stil of hij me iets mocht vragen.ik knikte mag ik ook eens zuigen wees hij naar mijn borsten. Nog voor ik kon antwoorden had hij mijn jas al open en zoog hij aan mijn borsten ''mmmmmmm lekker stevig daarom zuigt Elia er graag aan ''fluisterde hij. ''ik ga je ook eens boeken'' verbaasd ging ik naar mijn auto.

Thuis bekeek ik mijn mails en legde enkele afspraken vast voor na de reis. Een vaste klant appte me if ik vrij was. Zoals altijd pikte hij me thuis op en reden een rondje terwijl ik hem naakt pijpte. Hij kickte erop dat ik naakt met mijn kontje in de lucht op de passagiersstoel zat en m pijpte. Met opzet bleef hij dan lang naast een vrachtwagen hangen die dan een goed uitzicht had op mijn kont en kutje. Het wond me ook wel op ik vingerde mezelf terwijl ik hem pijpte. Als de klant het genoeg vond reed hij een parking op waar ik hem verder pijpte op een plaats waar er veel passage was. Hij neukte me altijd in mijn mond ik slikte alles door kuste m op de mond en hij bracht me terug naar huis.

Ook mijn laatste klant kwam al een jaar bij me langs maar hij had me nog nooit gepenetreerd. Zoals elke keer nam hij plaats op de fauteuil voor het bed en moest ik voor m strippen en daarna op het bed mezelf strelen terwijl hij rustig toe keek. Ook moest ik met mezelf spelen met de speeltjes die hij mee bracht. Meestal gewone dildo's en vibrators vandaag had hij een speciale mee. Ik moest toch wel even slikken van de omvang. Hij plaatste de zuignap op een stoel en wees ernaar. Ik ging voor de stoel staan en liet me geleidelijk over de dildo zakken. ''dino dildo's sprak hij het topje was normaal zo 4cm diameter maar hoe dieper hoe groter de diameter. Het koste me moeite om me te laten zakken ik dacht dat ik scheurde. Na een poosje vind hij het welletjes en moest ik met mijn benen wijd open op het bed liggen. Ook nu ramde hij de dildo in me eerst traag zodat ik kon wennen aan de grote. Daarna dreef hij het tempo op tot ik klaarkwam dat was voor hem het ultieme genot mij zien klaarkomen op zijn speeltjes.

De volgende morgen was ik al vroeg op en spoelde me anaal. Ik bracht de XL butplug in en appte George de foto als bewijs daarover een elegant zwarte jurk (strak topje met wijd uitlopende rok) en zwarte pumps. Een taxi pikte me op en bracht me naar de luchthaven. George stond me op te wachten kustte me op de mond en vroeg klaar voor je vakantie?" ''altijd baby'' antwoordde ik samen gingen we aan boord uiteraard was het business class. We hadden de hele ruimte voor ons alleen en een persoonlijke steward. We kusten en ik voelde George zijn handen overal maar vooral mijn borsten genoten van zijn aandacht tijdens het opstijgen.eens in de lucht vroeg George me de plug te tonen.ik stond op en danste sensueel voor hem zoals hij wilde.bij elke beweging ging mijn rok iets hoger George genoot net als de steward die van op afstand toekeek. George die het ook zag zei verleid de arme jongen all thé way babe'' ik richtte mijn aandacht op de steward en ging voor m dansen terwijl ik me sensueel betaste. Al snel stond ik naakt met enkel mijn pumps aan voor de steward te dansen.'' ze is van jou jongen neuk haar''sprak George de steward toe. De steward moest de klanten bedienen op hun wenken sex hoorde niet tot het takenpakket maar deze kans liet hij niet liggen. Hij neukte me passioneel voor de ogen van George die alles filmde. Ik wist het maar de steward niet. Hij kwam klaar op mijn tieten. Ik ging naakt terug naast George zitten en wilde het sperma wegvegen. ''geen denken aan, sletje van me'' sprak George en nam het doekje weg.de hele vlucht zat ik verder naast George met het sperma dat op droogde. George opende zijn broek ik haalde zijn pik eruit en trok m hard. Ik ging op mijn knieën op de stoel naast m zitten en begon m te pijpen de steward keek recht in mijn kutje en zag de butplug zitten. George vond dat ik hem lang genoeg had gepijpt en trok de butplug eruit. Ik stond op en liet me zakken over Georges pik. Hij dirigeerde zijn pik richting mijn aarsje en trok me hard op m.het deed even pijn maar als een pro liet ik me zakken en liet George mijn kontje neuken.net toen de banden van het vliegtuig de grond raakten vulde George mijn kontje met zijn zaad. Ik likte de laatste stukjes sperma op terwijl hij de butplug terug stak ik had net mijn jurk terug aan toen de piloot ons kwam groeten ook hij zag de spermavlekken maar zweeg. ''heerlijk sletje van me we gaan genieten ''fluisterde George in mijn oor terwijl we naar het hotel werden gebracht
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Hard, Voyeurisme, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Eerste Keer...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.7
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.1
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.1
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.9
Kort, Krachtig &... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.4
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.0
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.6
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.6
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.3
Klik hier voor meer...