62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 10953x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Man Geneukt - 2

Slot

Eric gaf dus aan dat Karin wel een keer mee mag doen. Omdat ik al sex met haar heb en zij mij geholpen heeft mij anaal te laten neuken, heb ik daar geen probleem mee.

Ik vroeg Eric hoe hij dat dan zag en het leek hem wel geil om eens een trio te doen, als ik dat ook zou willen en omdat ik al sex met Karin heb, dacht hij... En, jij denkt, dat jij 2 vrouwen aankunt, vroeg ik hem streng? Hij schrok van mijn reactie, maar ik begon te lachen en toen had hij door dat ik een grap maakte. Ik zal het er wel eens met haar over hebben, zei ik. Ik ben benieuwd, was zijn reactie.

Wij hebben vervolgens nog een fijn weekend gehad met veel sex. Een trio was echt wel de volgende stap en ik weet nog niet hoe ik daarover denk en besloot het even te laten bezinken. De week erna kwam ik 's avonds weer bij Karin en zij wou natuurlijk alles weten en of ik mij in mijn kont heb laten neuken. Rustig maar, zei ik, ik zal je alles vertellen. Ik heb Karin in geuren en kleuren verteld hoe het gegaan is en tijdens mijn verhaal merkte ik al dat ze er geil van werd. Jij bent geil he, vroeg ik haar? Dat klopt, zei ze, ik heb zin in sex. Ik stelde voor dat zij zich uitkleedde en zich vingerde, terwijl ik het vertelde. Voor ik het wist, zat ze al naakt tegenover mij. Ik vertelde dat ik op mijn knieën ging zitten en dat hij mij neukte en dat ik het initiatief nam door zijn pik te pakken en tegen mijn ster te zetten. Mmmmmm..., zei Karin, en vingerde zichzelf. Ze werd er echt geil van, want ik hoorde haar soppen. Door mijn verhaal te doen en Karin te zien vingeren, werd ik natuurlijk ook geil. Ik vroeg haar mee naar boven te gaan, waar ik mij ook uitkleedde. Ik zei Karin op bed te gaan liggen en ik ging op haar gezicht zitten. Beffen, commandeerde ik haar, en dat deed ze goed, want al snel voelde ik mijn kut stromen van het geil. Omdat ik nog niet wou klaarkomen, ging ik van haar af en begon haar te beffen. Na het likken, zoog ik op haar clit en bleef zuigen, net zo lang tot ze gillend klaarkwam. Er kwam zelfs veel vocht op mijn gezicht. Toen zei ik tegen Karin, dat Eric wel eens een trio met ons tweeën zou willen en ze keek mij daar toch verbaasd aan. Ze wist even niet hoe ze moest reageren. Ik zei het wel te willen, als zij het ook wil. Van het idee alleen al, word ik super geil, zei ik, en begon mijzelf te vingeren. Ook Karin begon aan het idee te wennen en kroop tussen mijn benen en zoog net zo lang op mijn clit, tot ik ook heerlijk klaarkwam. Ik zei, toen ik naar huis ging, dat ze er maar even over na moest denken.

Toen ik thuis kwam, vroeg Eric natuurlijk meteen wat Karin ervan vond. Ik vertelde dat ze in eerste instantie schrok en niet goed wist hoe ze moest reageren. Ik heb haar gezegd er goed over na te denken. Eric had zich hierover de hele avond al zitten opgeilen en dat zei hij ook. Omdat ik al klaar was gekomen, besloot ik hem een opdracht te geven.

Naar boven en je uitkleden, ga wijdbeens staan en je handen in je nek. Toen ik boven kwam, stond Eric daar met een stijve pik. Dus jij bent geil, zei ik. Ik ging achter hem staan, pakte zijn pik en begon hem af te trekken. Hij kreunde al lekker en toen ik een vinger in zijn kont deed, werd dat alleen maar erger. Langzaam trok ik door, terwijl ik hem vingerde. Toen ik merkte dat hij klaar zou komen, ging ik snel op mijn knieën voor hem zitten en nam zijn pik in mijn mond en pijpte hem tot hij zijn zaad in mijn pijpbekkie spoot. Ik zorgde dat er geen druppel verloren ging. Ik had mijn telefoon al gehoord, er was een bericht van Karin binnengekomen en ze gaf aan wel een trio met ons te willen doen en dat haar dat erg geil leek.

Wij hadden afgesproken de zaterdag erna bij ons te komen, tegen een uur of 4, zodat wij lekker lang de tijd hadden. Zowel ik als Eric zorgde ervoor dat wij helemaal schoon waren en Karin zou dat ook wel doen. Klokslag 4 uur kwam Karin er aan en ging al naar de deur. Ik kon zien dat ze zenuwachtig was en stelde haar gerust dat alles wel goed zou komen. Eric was ook zenuwachtig. Een bakkie, vroeg ik ze, en ging koffie halen. Toen ik in de kamer kwam merkte ik dat er spanning was en besloot het ijs te breken. Ik zei, ik heb met jullie beiden sex en nu gaan we het met ons drieën doen en ik ging naast Eric zitten en legde mijn hand op zijn bovenbeen. Langzaam schoof ik hem omhoog tot in zijn kruis en ik masseerde deze. Hij was nog niet stijf en ik zei hem ervan te genieten. Zijn pik werd al snel harder, waarop ik zijn broek open deed en zijn pik eruit haalde. Karin zat tegenover ons en keek vol bewondering naar wat ik bij Eric deed. Ik begon hem rustig af te trekken, boog naar zijn pik en gaf kusjes op zijn eikel en begon hem vervolgens te pijpen. Eric genoot en keek naar Karin en zag dat zij van dit tafereel genoot. Ik vroeg Karin er bij te komen en zij ging aan de andere kant van Eric zitten, pakte zijn pik vast en nam het aftrekken van mij over, terwijl ik hem nog steeds pijpte. Toen ik stopte met pijpen keek ik Karin aan en knikte om dit van mij over te nemen, wat zij dan ook deed. Ik keek toe hoe mijn man door mijn zus gepijpt werd. Wat een geil gezicht was dat en daardoor werd ik nog geiler. Kom, we gaan naar boven.

Boven aangekomen begon ik Eric uit te kleden en even later stond hij naakt en met een stijve pik voor ons. Vervolgens liep ik naar Karin en begon haar te zoenen en haar borsten te strelen over haar kleding. Ze kreunde. In mijn ooghoeken zag ik dat Eric zich langzaam aftrok. Ik begon Karin uit te kleden en ook even later stond ze naakt voor mij. Ik nam haar tepel in mijn mond en zoog er op en dat wisselde ik af met haar andere tepel. Ze kreunde en genoot. Daarna de ze mijn kleren uit, waarna wij alledrie naakt waren.

Ga liggen, zei ik tegen Karin. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en masseerde haar lippen. Wat was ze al nat. Trok haar lippen van elkaar en wreef over haar clit. Een kreun ontsnapte uit haar mond. Eric stond toe te kijken en trok aan zijn ook. Ik begon Karin te heffen en voelde de handen van Eric op mijn billen. Hij ging met zijn gezicht tussen mijn billen en likte mijn kut. In het heetst van de strijd, likte hij soms per ongeluk over mijn ster. Tot mijn verbazing vond ik dat lekker, een nieuwe ervaring. Ik vroeg Eric dat meer te doen. Karin was goed geil en kreunde veel en ik genoot van Eric's tong op mij ster.

Ik vroeg Eric Karin in haar mond te neuken en dat hij haar zou heffen. Ik had de strapon gepakt en in mijn natte kut gedaan, wat al een erg prettig gevoel was. Ik ging achter Eric staan en keek tegen zijn ballen aan en hoe zijn pik door Karin werd gepompt. Ik besloot om Eric ook te dimmen en hij vond het meteen lekker. Na een tijdje vroeg ik hem om Karin op zijn hondjes te neuken. Toen hij in haar kwam kreunde ze en begon Eric haar langzaam te neuken. Ik had inmiddels glijmiddel op de strapon gedaan en zette deze tegen zijn ster, waarop hij even stopte met neuken, maar bleef wel in Karin. Langzaam duwde ik de strapon naar binnen en Eric kreunde. Oooh, wat geil, zei Karin. Ik voel je pik gewoon nog harder worden. Langzaam begon ik Eric te neuken en dat voelde Karin ook. Ook Eric begon weer te neuken. Het was even wennen, maar toe we het ritme te pakken kregen, beukten wij hoog tempo elkaar. Ik neukte Eric, maar eigenlijk ook mijzelf. Eric neukte Karin en werd door mij geneukt en Karin werd geneukt en vingerde haar clit. Een mooie trein. Als eerste kwam Eric luid kreunend klaar en spoot zijn zaad diep in Karin. Het gevolg was dat Karin daarop klaarkwam. Het geil droop langs haar benen. Ik was nog niet klaar gekomen, maar zat er tegenaan. Ik haalde de strapon uit Eric en uit mijn natte kut, ging op bed liggen en begon mijzelf te vingeren en ook ik kwam luid kreunend klaar.
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Beffen, Pijpen, Rimmen, Strapon, Trio, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.2
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7