62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 19695x
Lengte: Lang | Lezers Online: 2
Dit is het vervolg op: Op Het Bedrijfsfeest - 4: The Boss

De Zakendeal (1)

Het heeft even geduurd……..

Inleiding

Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. Hij verraste me met een speciaal jurkje dat ik als bediening kon dragen. Als een uitdagende MILF van in de veertig heb ik daar van genoten. Daarna hebben we al diverse avonturen met zijn collega’s beleefd (lees de vorige afleveringen).


In Duitsland

De volgende ochtend werd ik met een loom voldaan gevoel wakker. Mijn lijf gloeide nog heerlijk nadat het zo stevig gebruikt was. Beelden schoten steeds terug op mijn netvlies en al snel begon ik weer geil te worden. De rol van The Boss intrigeerde me wel. Ik was er bijna zeker van dat het inderdaad de baas van Joop was, maar toch bijzonder hoe afstandelijk hij zich had gedragen. Wat zat daarachter? Ik was ook zeer benieuwd hoe Joop het in Duitsland op de beurs had gehad; aan de foto’s te zien had hij zich ook niet verveeld. Wat een stel waren we toch!

Halverwege de middag reed zijn auto de oprit op en stapte hij uit. Ik liep naar hem toe en gaf hem een stevige knuffel en een flinke zoen. ‘Zo stoute man, ben je weer blij terug te zijn bij je vrouwtje’
Hij keek me aan en zei lachend ‘zeker stout vrouwtje!’
Ik hielp hem met zijn spullen en schonk een lekker wijntje in voor ons beiden. ‘Vertel!’ vroeg ik hem ongeduldig want ik was heel erg benieuwd. Hij vond het heel grappig dat ik zo graag wilde horen wat hij had meegemaakt en draaide er bewust omheen. ‘Wat heb jij gisteravond gedaan stoute vrouw?’
We wilden beiden niet beginnen met ons verhaal en zo bleven we lachend naar elkaar kijken. Joop pakte zijn mobiel ‘kijk dit weet ik van jouw avondje uit, waar je niets over verteld had!’ Hij gaf me zijn mobiel en tot mijn schrik zag ik het filmpje wat daar ook op het grote scherm in de zaal was getoond. ‘Lekker stout vrouwtje hoor!’ Gelukkig was hij niet boos dat ik hem niets verteld had.
‘En wat vind je van deze?’ Ik keek en zag mezelf aan de schandpaal gebruikt worden door drie kerels. OMG ik hield mijn adem in en durfde niet naar hem te kijken. ‘Dus….wie is hier nou de stouterik?’ vroeg hij me streng. ‘Ik’ antwoordde ik timide.
‘Mooi dan zijn we het daar over eens, vertel dus maar’ Ik begreep dat ik er niet onderuit kwam. Ik had liever gehad dat hij eerst zijn escapades zou vertellen dan leken die van mij niet zo erg, maar helaas moest ik eerst met de billen bloot.

Ik vertelde hem van het onbekende appje, vermoedelijk van diegene die dat briefje op mijn auto had achtergelaten na jouw verjaardagsfeestje op kantoor. Ik had er niet meer aan gedacht maar opeens kwam die persoon in de lucht en vroeg of ik een uniek spannend avontuur wilde beleven. Je kent me, daar word ik altijd nieuwsgierig van. Omdat ik niet wist wie het was en wat de bedoeling zou zijn, had ik je nog niets verteld. Later werd het steeds lastiger om het je alsnog te vertellen. Op enig moment probeerde ik hem te overbluffen en vroeg € 1.000 voor de avond. Joop keek me verbaasd aan ‘€ 1.000, dat deed hij natuurlijk nooit!’ lachte hij. ‘Nou hij ging meteen akkoord’ en ja toen had ik geen argumenten meer om het af te houden.
Ik vertelde verder over het outfit en de video van Eyes wide shut. Die film kende hij wel en vond hij toen al super spannend. Nadat ik je zaterdag uitgezwaaid had ging ik mezelf heerlijk uitgebreid opknappen en aankleden. Ik werd opgehaald en naar een chique locatie gebracht en daar heb ik een waanzinnig spannende en geile avond beleefd, zoals je op de filmpjes kon zien. Het was allemaal geregeld door ‘The Boss’ maar met hem heb ik geen seks gehad, hij keek alleen maar toe. Hij was ook steeds gemaskerd maar ik vermoed dat het jouw baas is. ‘Maar vertel hoe was jouw weekend in Duitsland?’ veranderde ik snel van verhaal.

Joop moest lachen en ik zag dat hij inmiddels opgewonden was geworden van mijn verhaal. Hij vertelde over de beurs en het hotel. Hij stond daar met een leuke Duitse collega. ’s-Avonds waren ze samen gaan eten en in een bar vreselijk lol gehad. Ze maakten in hun eigen taal seks getinte opmerkingen en dan moest de ander die raden. Later was er nog een leuke vriendin van haar bij gekomen en was het spel niet alleen in woorden maar ook in foto’s en filmpjes verbeeld.
Hij liet me wat foto’s zien en ze waren inderdaad hilarisch en ook uitdagend. Daarna waren ze naar het hotel terug gegaan en hebben ze op zijn kamer nog iets gedronken en uiteraard gebeurde daar nog meer. ‘Ineens lag ik daar tussen twee lekkere meiden in bed; heb geen idee hoe dat kwam’ zei hij lachend. Ik vond het fijn dat hij ook zo genoten had daardoor voelde ik me minder schuldig, maar vroeg me wel af door wie de foto’s en filmpjes van mijn en zijn avontuur waren verstuurd.

Zakendeal

Toen Joop weer op de zaak kwam kreeg hij het verzoek van zijn baas om even langs te komen. Hij vroeg belangstellend hoe Joop het in Duitsland had gehad en moest lachen om zijn enthousiaste verhalen over de beurs. Hij vroeg ook nog of zijn vrouw zich niet te veel verveeld had tijdens zijn afwezigheid. Joop besloot om daar maar niet op in te gaan en vertelde dat het geen probleem was. Zijn baas kwam uiteindelijk bij het hoofdonderwerp aan en vertelde dat het bedrijf mogelijk een flinke order uit Qatar ging krijgen. Het was voor de continuïteit van het bedrijf belangrijk dat de order door zou gaan, beklemtoonde zijn baas. Nu wilde het geval dat de Arabieren volgend weekend naar Nederland zouden komen om de deal te bespreken. Hij keek me aan en vroeg of ik het bezoek zou willen begeleiden. Jij kent het bedrijf maar ook de leuke plekken in de omgeving; uiteraard worden alle onkosten vergoed. Het sprak Joop enorm aan en gaf hem het gevoel dat hij voor waarde van het bedrijf kon zijn. Voor vrijdagavond heb ik al een goed restaurant geboekt en misschien is het dan leuk om ook je vrouw mee te nemen. Hij zei het terloops maar het viel Joop meteen op. Jaja dacht hij bij zichzelf dat zal jezelf ook vast leuk vinden. ‘Ik zal het aan haar vragen’ antwoordde Joop diplomatiek.

Toen hij het thuis aan me vertelde had ik meteen door wat zijn baas van plan was, ik mocht als ideale gastvrouw opdraven om de order binnen te halen. Moest wel lachen hoe die baas dat allemaal zo sneaky wist te regelen. Joop was blij dat ik mee wilde doen. ‘Nu alleen nog een outfit regelen’ zei ik tegen mijn man ‘valt dat ook onder de onkosten?’ vroeg ik lachend. Hij keek me aan en antwoordde grijnzend dat ie dat ging onderhandelen met zijn baas. Een dag later kreeg ik te horen dat ik een nieuw outfit kon kopen op kosten van de zaak, alles voor het goede doel. Yes!
Ik ging meteen de volgende dag naar mijn favoriete winkel in de dichtstbijzijnde grote stad en vertelde wat ik zocht: iets stijlvol maar ook sexy en spannend. In deze winkel was ik al vaak geslaagd en ook deze keer lieten ze me 3 jurken zien die alle drie voldeden aan wat ik zocht. Uiteindelijk koos ik voor een chique koningsblauwe jurkje, driekwart lang met een split aan een kant, de loshangende mouwloze voorkant liep langs mijn borsten omhoog en was achter mijn nek vastgestrikt; het had een open rug die erg sexy was om te zien. Voor speciaal dit jurkje had ze een prachtig blauw lingeriesetje in dezelfde kleur met jarretels en blauwe kousen uitgekozen, de beha was met halve cups zodat mijn tepels lekker vrij bleven. Eerst dacht ik dat het geen gezicht zou zijn om behabandjes te zien op een blote rug maar het was juist extra sexy omdat het zo geraffineerd en in dezelfde kleur was. Ik was er super blij mee en bedankt de eigenaresse die me had geholpen met uitzoeken. ‘Succes en geniet ervan!’ fluisterde ze me nog toe.

‘s-Avonds wilde Joop mijn nieuwe outfit meteen zien. Toen ik zei dat hij moest wachten tot zaterdag dreigde hij dat het werkkleding was die ik had gekocht en die kon hij direct opeisen. Ik begreep het ook wel want het zou voor iedereen een spannende avond worden. Ik liep naar boven om me om te kleden. Eigenlijk vond ik het ook wel leuk om mijn complete outfit eerst aan mijn man te showen. Ik trok de prachtige lingerie aan, het gordeltje met de kousen en daarover heen het sexy blauwe jurkje. Toen ik mezelf in de spiegel zag floot ik wel even, wow wat een sexy vamp stond daar. Uitdagend liep ik naar beneden en toonde me aan mijn man in de woonkamer.
Goedkeurend fluitend en joelend liet hij weten wat hij er van vond. ‘Waanzinnig!’ zei hij ‘in eerste instantie ziet het er netjes en stijlvol uit. Dan zie ik de prachtige beha op je rug en verbeeld me er direct van alles bij. Als ik dan in de split ook nog het blauwe gordeltje zie dan word ik vreselijk opgewonden. Wat een uitdagend outfit!’
‘Buig eens wat naar voren alsof je een glas wijn pakt!’ Ik voldeed aan zijn verzoek en zag zijn blik zowel in mijn decolleté als langs de zijkant van het jurkje naar binnen gluren. ‘Wow, wow, wow, geweldig! Als ik het goed gezien heb is het een halve beha cup.’ zei hij grijnzend. Mijn harde tepels zeiden genoeg door de stof. Terwijl ik genoot van zijn aandacht en me een echte sexy vrouw voelde, had ik niet in de gaten dat Joop snel wat foto’s maakte. ‘Dat wordt een groot succes zaterdag!’ sprak hij.

Vrijdag arriveerde de zakendelegatie op het bedrijf waar ze een rondleiding van de Directeur en Joop kregen. Volgens mijn man waren het jonge enthousiaste kerels met veel geld en zin om te investeren in vakmanschap. Dat klonk goed want de volgende avond zouden we met z’n vijven gaan eten. ‘Jij zal ze zeker mogen’ daagde mijn man me uit. ‘Oh waarom dan?’ vroeg ik nieuwsgierig. ‘Ze zien er aantrekkelijk uit, zijn gretig en je weet wat ze over Arabieren zeggen’ zei hij grijnzend. Zaterdagmiddag maakte ik me klaar voor het etentje. Ik merkte dat ik best gespannen was, het was ook geen gewoon etentje. Tegelijk vond ik het ook heel spannend zeker in het outfit dat ik had uitgekozen. Rond 18.00 u liepen we het restaurant binnen en werden naar een rond tafeltje achteraf gebracht waar de andere drie heren al zaten.
‘Ha Joop en Linda, fijn dat jullie er zijn en wat zie je er geweldig uit!’ verwelkomde de directeur ons enthousiast. ‘Kom Lin, ik zal je even aan de andere voorstellen.’ De mannen stonden op en stelden zich netjes voor ‘Omar’ en ‘Moussa’. Terwijl ik ze de hand schudde zag ik hun ogen even snel mijn lijf scannen. Hm die waren zeker geïnteresseerd in vrouwen. Joop werd bedolven onder de complimenten dat hij zo’n mooie sexy vrouw had en hij vond het prachtig.

Ik zat tussen één van de Arabieren en de directeur in, daarnaast Joop en dan de andere Arabier. Het eten was heerlijk en de wijn vloeide rijkelijk. De gesprekken waren zeer onderhoudend en de mannen waren ook zeer belangstellend naar mijn werk en passies. Halverwege het eten vroeg één van de mannen wat ik als vrouw van het red light district vond. Ik dacht er even over na en zei toen dat als het op vrijwillige basis was, iedereen zoveel mogelijk moest genieten van het leven. Het onderwerp liet ze niet meer los. Zou ik zo iets durven doen, vroegen ze terwijl ze me zeer aandachtig bekeken. Ik lachte ze uit en zei dat niemand op een vrouw van mijn leeftijd zat te wachten daar. Daar waren alle mannen inclusief mijn eigen man het niet mee eens. Ze vonden me een uitdagende sexy vrouw die daar zeker gewild zou zijn. Door de aandacht en de complimenten voelde ik de opwinding toenemen.
Net voor het dessert boog de Directeur naar me toe en fluisterde in mijn oor: ‘Je hebt te veel kleding aan!’ Hij zei verder niets maar keek me dwingend aan. Ik voelde de spanning van het avontuur op die chique locatie weer bezit van mijn lijf nemen. Mijn man zag ook dat er iets gebeurde en gaf me een goedkeurend knikje.

Ik excuseerde me en liep van tafel naar de toiletten. Daar aangekomen voelde ik pas hoe geil en nat ik geworden was. Durfde ik hier in mee te gaan of moest ik het juist niet doen. Mijn telefoon trilde en ik las het appje van mijn man ‘Go for it girl!’ Ik haalde diep adem en nam toen het besluit. Ik knoopte mijn jurkje van boven los en deed mijn beha uit; ook trok ik mijn kletsnatte slipje uit en stopten ze beiden in mijn tasje. Trillend van de spanning en opwinding poederde ik mijn neus en deed nieuwe rode lippenstift op. Goedkeurend keek ik in de spiegel en liep toen het restaurant weer in. Vier paar mannenogen volgden me nauwlettend tot ik weer bij de tafel was. Ik boog expres wat meer naar voren om plaats te nemen waardoor ze in mijn decolleté maar ook onder mijn oksels in mijn jurkje konden kijken. Ik voelde hun gretige hete blikken naar binnen kruipen wat me nog meer opwond.
‘Mooi!’ zei de Directeur naast me ‘je bent de perfecte gastvrouw van het bedrijf.
De Arabieren waren door de alcohol en gesprekken al wat vrijer geworden en gaven mij ook de nodige complimenten. Ze vroegen zelfs of ik een rondje om de tafel kon lopen zodat ze mijn prachtige jurk konden bewonderen. Ik twijfelde even maar stond toen op en liep zwoel en uitdagend mijn rondje waarbij ik bij iedere man even bleef staan voor een praatje. ‘Stoute vrouw!’ fluisterde mijn man. Tussen de Arabieren bleef ik even staan en draaide een pirouette waarbij ze duidelijk mijn kouden en gordeltje konden zien. Ze genoten er zichtbaar van.
Toen ik weer op mijn plaats zat, hield de directeur zijn hand op ‘Ik wil graag de uitgetrokken werkkleding van je ontvangen’ Shit wat nu weer! Dat ging ik echt niet doen. Hij bleef me strak aan kijken. Ik keek naar mijn man en zag hem knikken. Hij wist niet waar het over ging maar wel dat het iets belangrijks was. Shit! Ik deed mijn tas onder tafel open, haalde mijn blauwe beha en slipje eruit en gaf het onder tafel aan de Directeur. Hij keek er goedkeurend naar en rook er zelfs even aan.

Toen het dessert op een groot dienblad werd binnen gebracht gaf de Directeur de ober aanwijzing om het op een andere tafel neer te zetten. Daarna vroeg hij aan mij of ik het even rond wilde brengen voor iedereen. Ik begreep zijn bedoeling en inmiddels waren mijn grenzen al aardig vervaagd. Ik pakte het eerste dessert en bracht het naar mijn man. Hij nam het in ontvangst fluisterde stoute meid in mijn oor en kneep even in mijn harde tepel.
De tweede coupe bracht ik naar één van de Arabieren en boog uitgebreid voor hem langs om het neer te zetten. Ik voelde zijn blik in mijn jurkje glijden. Zijn arm die op tafel lag bracht hij ongemerkt omhoog en liet ‘m tegen mijn borsten aan schuren toen ik weer terug boog. Pfff ik kreeg het er Spaans benauwd van. Ook de tweede Arabier liet zich niet onbetuigd. Hij bekeek me grondig met een geile blik en liet stiekem zijn hand even over mijn billen glijden.
Tot slot moest ik de Directeur nog bedienen. Hij draaide zich naar me toe met gespreide benen zodat ik daar tussen kwam te staan om het dessert voor hem neer te zetten. Hij klemde me even vast en fluisterde in mijn oor dat ik het goed had gedaan en recht had op een beloning. Toen ik weg draaide kneep hij nog even in mijn bil.

Na het dessert ging de Directeur rechtop zitten en tikte tegen zijn glas om aandacht te krijgen. ‘Ik heb genoten van deze avond en hopelijk jullie ook’ zei hij richting de zakenpartners. ‘Linda was geweldig en wil jullie graag nog meer van dienst zijn.’ De ogen van de Arabieren begonnen duidelijk te glimmen. ‘Zij wil jullie morgen graag een rondleiding door het Red Light District geven en om jullie alvast in de stemming te brengen, krijgen jullie dit souvenirtje van haar!’ Hij legde bij de ene man mijn blauwe beha en bij de andere mijn blauwe doorweekte slipje neer. OMG ik kon wel door de grond zakken.
De mannen waren zeer verheugd en bekeken het cadeautje uitgebreid waarbij ze uitdagend en opgewonden naar mij keken. Joop zat te grijnzen, hij vond het geweldig wat er allemaal gebeurde. De mannen bleven respectvol en dat maakte dat het voor mij goed voelde. Ze gaven me complimenten voor de chique uitstraling van de lingerie, de fijne stof, het subtiele lijnenspel, het uitdagende geheel. Ik werd er nog geiler door toen ik ze zo met mijn lingerie zag zitten, alsof hun vingers daadwerkelijk over mijn borsten en kutje gleden. Ik zat te soppen op mijn stoel.

We namen uitgebreid afscheid van de groep waarbij ik weer veel handen over mijn tintelende lijf voelde. In de auto kon ik bijna niet wachten. Gelukkig was het niet ver en reed mijn man snel. Hij begreep heel goed in welke staat ik was en genoot daar ook enorm van. Terwijl de voordeur in het slot viel plantte hij me tegen de muur in de hal. Schortte mijn jurkje op, trok mijn heupen naar achter en ramde in één keer zijn keiharde lul bij me naar binnen. OMG wat had ik daar behoefte aan. Luid kermend kwam ik in record tijd klaar. Hij draaide me om, duwde me door de knieën en spoot vervolgens talloze klodders zaad in mijn gezicht. ‘Wat een heerlijk geil sletje ben jij toch!’ zuchtte hij voldaan.

Heb je genoten van het verhaal, laat het me even weten.

Ook ideeën zijn welkom.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bedrijfsfeest, Flashen, Lingerie, Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Onze Huisvriend - 2Door: Fantasia
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Cuckold, Jong En Oud, Milf, Cuckolding, Grote Lul,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.1
Ze Bedriegt Me,...Door: Arne
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
7.9
Onze Huisvriend - 1Door: Fantasia
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.2
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.0
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9
Legaal VreemdgaanDoor: Kimberly
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Al heel wat jaren een heerlijke relatie waarin ik echt heel veel mag op sex gebied. Ben nu een 40 jarige meid al word ik jonger geschat. Slank figuur waar ik mijn best voor doe. Ben niet groot maar wel dominant. 85 c cup maat ronde borsten met kleine..."
11-04
8.4
Mijn Leidinggevende Van... - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Sauna,
"Tijdens mijn opleiding tot vrachtwagenchauffeur ging ik bij een schoonmaakbedrijf aan het werk, vakantiehuisjes schoonmaken en dat moest allemaal heel snel gebeuren, en je kwam er de smerigste dingen tegen of hadden iets wat zij vergeten hadden onde..."
08-04
8.5
Kort, Krachtig &... - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Glazenwasser, Klaarkomen, Neuken, Thuiswerken, Vluggertje,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
07-04
9.0
De Opa - 5Door: Wilma
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Opa,
"Ik werd wakker van het feit dat mijn man uit bed ging. De opgedroogde sperma vermengd met mijn kutsappen op en tussen mijn benen herinneren mij weer direct aan wat zich midden in de nacht afgespeeld heeft in mijn echtelijk bed, terwijl mijn echtgenoo..."
06-04
9.4
Op Het Bedrijfsfeest... - 6Door: Tim11757
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Hoer, Prostitutie, Sexshop, Slet, Sletje,
" Inleiding Nadat mijn man en ik genoten hadden van meerdere avonturen met de collega s van zijn werk, had de Directeur gevraagd of wij de zakenpartners uit Qatar een onvergetelijk weekend wilden bezorgen en daarmee een belangrijke order zeker t..."
05-04
9.5
Klik hier voor meer...