62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 3336x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Jason - 14
Maandag 5 februari 2017

Hoe soms één klein detail je leven kan veranderen.

Het begon op maandagavond net na school. Ik wou mijn fiets halen die in het fietsenrek stond. Ik liep om een groep meisjes heen en zocht mijn fiets. Na enkele keren heen en weer te lopen hadden de meisjes mij in de gaten. Het waren meisjes die een jaar jonger zaten in het 4de. De helft nog echt meisje meisje, de andere helft al gekleed als een dame maar eigenlijk nog maar net 16 jaar. Na nog eens de rij af te lopen riep één van de meisjes me: "iets verloren?" "Ja mijn fiets." Antwoordde ik.

"Misschien eens onder mijn kont kijken." Riep een ander meisje. Toen zag ik het, de meiden hadden mijn fiets verplaatst en er leunden er twee tegen mijn fiets. "Ooh bedankt, nu heb ik hem gevonden." Maakte ik aanstalten om mijn fiets te nemen. "Ho ho, niet zo snel, dat is ons bankje." Begon de felste van de groep. "Ja en mijn fiets, ik wil naar huis." "Naar mama." Riep één van de kleinere meisjes. De groep lachte me uit. Ik moest iets doen, ik wou dringend naar huis maar wou ook geen leraar bijhalen voor een zinloze discussie. Ik gooide het over een andere boeg. Ik negeerde de groep en concentreerde mij op het felste meisje. "Zo, mevrouw gebruikt mijn fiets als bankje en mag ik jouw naam?" "Laura, aangenaam." Schudde ze mij voldaan de hand. "Jason, insgelijks." Antwoordde ik alsof we twee top boekhouders waren die een onderhandeling gingen starten. Laura was een meisje die een plotse metamorfose had ondergaan. Van plechtige communie kledij naar hippe nauw aansluitende jeansrok. Van geen tieten naar tieten die groter waren dan ze ooit zelf had gedacht. Het meisje naast haar (Kaat denk ik) was ook in volle metamorfose. Rinny was me eerder al opgevallen, zij was echt al volgroeid zowel in lengte als in borsten. De twee overige meisjes (Ines en Delphine kwam ik later te weten) zaten nog aan het begin van de puberteit, hun boezem moest nog wat rijpen het komende jaar, ook hun kleding was nog kinds met felle kleuren en stukken die te klein werden.

We gingen verder in discussie nadat mijn gedachten waren afgedwaald. "Wat heeft Laura nodig om mijn fiets los te laten en mij te laten vertrekken?" Ze lachte: "Ik denk dat een jongen als jij me niet kan geven wat ik wil." Ze verbaasde me, in had een lolly verwacht, maar deze zin kwam recht uit een toneelstuk of film. "Denk je dat ik geen man ben?" Zei ik zwoel. "Bewijs het me met een kus en ik laat je gaan mijn Romeo." "Ok Julia." Ik stapte naar voor, nam haar beet en kuste haar vol op de mond. BAM mijn fiets tegen de grond. Ik wachtte even tot ze bekomen was van de schok door het geluid, ze ademde en ik wierp mijn tong naar binnen. Laura kon nog niet zo goed kussen als de meisjes die ik gewoon was. Ik liet haar even genieten van het moment en liet haar dan los. Ik nam mijn fiets en zei: "Nog wat oefening nodig, morgen tijdens de middagpauze achter de sporthal?" En fietste weg om de meisjes heen.

Dinsdag 6 februari 2017

Die middag at ik mijn boterhammen op zoals elke middag. Ik zat bij Esther en Jolien aan tafel en volgde geboeid gesprekken die begonnen bij het merk van mascara en eindigden bij "en toen is Gitte van 6 Wetenschap gepakt door 3 jongens van de jeugdbeweging als ontgroening op kamp." Hoe je van het ene naar het andere geraakt weten enkel meisjes van 17/18 jaar. Het was nog een kwartiertje tot de les begon en ik besloot om toch eens te gaan kijken achter de sporthal. Ik verwachtte niemand te zien en keek dus snel even om de hoek. Ik zag schoenen in het portaal maar kon niet zien wie het was. Ik ging dichterbij en het was Laura. "Hey" zei ze met een rode kop. "Sorry van gisteren, ik doe me altijd stoer voor met mijn vriendinnen maar was echt dwaas gedrag." "Niet erg." Zei ik. " Ik ben verrast dat je hier bent." "Ik ben hier voor de bijles." Lachte Laura. We gingen zitten en begonnen elkaar te kussen. "Probeer eens iets minder te draaien met jouw tong, wat meer gevoel." Gaf ik haar als tip. Laura volgde of probeerde mijn raad op te volgen tijdens de volgende kus. "En nu rechtstaand, mag ik wat wrijven over jouw buik, is iets echter." Laura knikte"maar nog niet over mijn borsten, das nog wat gevoelig." "Hoe zo? Ze zijn toch mooi en rond." Ze bloosde: "Ik moet nog wat wennen aan het idee dat ik borsten heb, tot enkele maanden geleden waren het kleine balletjes." Ok zei ik en we kusten al rechtstaand. Ondanks dat we totaal niets met elkaar hadden en zeker geen gevoelens was het best passioneel. Ik duwde Laura met mijn gewicht tegen de deur en wreef over haar rug en buik onder haar truitje. Bonk de deur schoot open en we vielen neer in de gang naar de kleedkamers. We stelden ons recht en liepen door de gang. "Stil" zei Laura plots "ik hoor geluiden in de kleedkamer. "Vast een groepje jongens dat mocht voetballen onder de middag en nu aan het douchen is." Antwoordde ik. "Nee, het is ander geluid." Aan kleedkamer 2 bleven we staan. We duwden ons oor tegen de deur. "Hmm Jessie, Oooh ja ja." Hoorde ik. "Fuck die zijn bezig! En er zitten sleutels op de deur buitenaf, dat is een leraar met een leerling!" Keek Laura mij verbaasd aan. "Meenemen die sleutels, gaat snel uitkomen van wie het is." Grinnikte ik en we slopen terug uit de gang met sleutels van alle deuren op onze school.

In de pauze van drie uur kwam Laura in paniek bij mij. "Ze gaan ons van school sturen als ze ontdekken dat we de sleutels hebben meegenomen." Ik dacht even na. "Geef me tot volgende week, dan leg ik ze terug. Vertrouw me. "Ok, maar hou me op de hoogte." Vroeg Laura.

Zaterdag 10 februari 2017

Op vrijdagavond had ik al mijn wekelijkse poetsronde gedaan samen met Khamal. Een toffe gast, maar niet zo leuk als met Lore natuurlijk. "Godverdomme, dat ook nog, ok ik kom af." Een vloekende Filip in de gang naar de fitness. "Ik moet morgen de hele dag weg, kan jij samen met Lore en Veronique de brasserie doen? Je kan wel afwassen en cola inschenken zeker? Lore kan bedienen en kassa en Veronique de keuken. Het kan druk zijn!"

Die zaterdag regende het pijpenstelen, er was echt niemand die iets kwam drinken op het terras van de tennisclub, laat staan te komen eten. Lore had duidelijk zin in een beurt. Al vrij snel probeerden we onder onze taakjes in de keuken uit te komen. "Mogen we de fitnessruimte gaan poetsen, want hier aan de bar is er geen werk." Vroeg Lore aan Veronique. Na wat aarzelen keurde ze het goed. We vulden wat emmers water en begonnen de fitnesstoestellen te poetsen. In het begin deden we het grondig, we poetsten elk onderdeel apart en droogden alles goed af. Na een tijdje deden we het sneller en maakten we er ons wat te gemakkelijk vanaf. We moesten onze doeken verversen in de bergruimte naast sanitair blok A. "Moet je niet even naar toilet?" Vroeg Lore. Ik zei: "Nee, ik moet nog niet, waarom die rare vraag?". "Omdat ik wil dat je nu naar het toilet gaat, samen met mij." Ik begreep er niets van, maar ging mee met Lore. "Begrijp je het nog niet? Ik wil jouw piemeltje zien en voelen. Liefst heel lang in me." We deden de deur openen van het middelste toilet en begonnen te kussen. Haar lippen voelden terug heerlijk aan, Lore was echt goed in kussen. Onze tongen vonden elkaar en mijn handen deden haar t-shirt omhoog. We stopten even en ze legde haar shirt opzij. Ze had een mooie witte bh aan. "We hebben niet veel tijd, doe je broek omlaag en ga zitten." Ik ging zitten op de toiletbril met mijn broek op mijn enkels. Lore knielde en met haar volle borsten gaf dit een prachtig zicht. Ze wreef kort over mijn ballen en nam mijn penis in haar mond. Al snel stond hij goed stijf. Ze nam hem steeds dieper en sneller in haar mond. Ik genoot van deze sneller dan verwachte beurt. "Ik heb teveel zin, ik ga op jou kruipen." Stopte Lore plots met pijpen. Ik zag hoe mijn lul kaarsrecht boven de toiletbril uittorende. Lore klom op mij, met wat zacht wringen floepte mijn penis in haar kutje. Lore trok haar gewicht omhoog en terug omlaag over mijn harde lul. "Ooh zalig" zei ik stil. Ze kuste me terwijl haar kont tegen mijn billen op en neer kletste. Ik wou haar borsten zien maar moest het voorlopig stellen met haar prachtige boezem. De avond is nog jong dacht ik bij mezelf terwijl we verder neukten op het toilet. Lore hijgde en snakte ook naar meer. Voetstappen op de gang: "Lore ben je daar? We hebben klanten in de bar. Lore? Jason. Fucking bende pubers." Véronique liep luid vloekend terug de gang in naar de brasserie.

Enkele minuten later haasten we ons , redelijk deftig aangekleed, naar de brasserie. Lore moest de zaal bedienen met een volledige rode kop. Ik mocht pendelen tussen bar en afwas. Een koppel grootouders kwam met hun kleinkinderen frietjes eten. Ze dronken hun glas leeg en de zaak was terug leeg. "Meekomen jij onbenullige stiefdochter." Tierde Véronique tegen Lore. Het meisje kreeg de volle laag van de boze stiefmoeder, zelf bleef ik verlamd staan aan de bar, blijvend het laatste glas afdrogen. "Niet aan mijn papa zeggen, please, ik wil alles doen als je het maar niet aan mijn papa zegt." Smeekte Lore. "Alles, echt alles?" Vroeg Véronique. Het antwoord hoorde ik niet maar was waarschijnlijk een bevestigende knik. Lore kwam huilend uit de keuken, ik troosten haar. Véronique bleef even tobben op een gepaste straf voor ons beiden. Ze kwam aan de bar zitten, kruiste haar benen als een volleerde onderhandelaar. "Ok, ik ben ook jong geweest, heb later ook fouten gemaakt met slechte keuzes als partner." Begon ze haar preek. "Seks op het werk kan niet, maar jullie zijn beiden geen vaste werknemers dus ontslaan heeft geen zin. Ik wil ook nog een deftige band opbouwen met mijn nieuwe allerliefste puber stiefdochter. Mijn voorstel is: als ik één keer mag meedoen zeg ik niets tegen jouw papa." We begrepen niet wat Véronique wou zeggen. Meedoen? "Jonge kinderen toch, als ik de floche van de jonge knappe man mag gebruiken en jij helpt een beetje verwend kind dan heb je geen 10 jaar huisarrest van je vader." Wow dat was even slikken. Lore begon te huilen. Ik zei: "We doen het op voorwaarde dat je ons daarna voor altijd met rust laat." Lore keek me angstig aan. Ik stelde haar gerust: "is gewoon ik die seks moet hebben met haar en dan laat ze jou met rust, zo een oude taart kan mij maar 2 minuten volgen." Lore knikte en glimlachte.

Véronique deed haar rokje en slipje uit. "Je mag me klaarmaken voor die stoere bink meisje, vingeren of met jouw lange tong kies maar." Lore zag het absoluut niet zitten om haar stiefmoeder te beffen, dus begon ze zacht te vingeren. Ik zag Véronique kijken naar me en steeds geiler worden, eerder door de situatie dan van het zenuwachtige gevinger van Lore. Al vrij snel riep ze: "Stop maar en laat jouw vriendje zijn floche eens zien." Zoals gevraagd deed ik mijn broek en boxershort uit. "Mooi, mooi in proportie, maar nog niet stijf. Kleed je ook maar uit Lore, volledig als het kan en kom voor hem staan." Lore kleedde zich uit en we stonden rechtover elkaar, mijn ogen gleden over haar prachtige lichaam. Achter mij kleedde Véronique zich uit. Ze kwam achter mij staan en nam mijn penis vast. Ze begon er zachtjes aan te trekken terwijl ik naar Lore moest blijven kijken. Ik zag mijn eikel ik en uit mijn voorhuid getrokken worden en mijn penis werd effectief stijf. "Nu zijn we beiden klaar, neem me." Doggy had ik geen zin in, dat was voor mijn top wijven zoals Lore, Lies of Jolien. Ik draaide me om en zag Véronique klaarstaan in haar grijze bh en zonder slipje. Ze had kleine borsten en haar lichaam was duidelijk geen 16 meer. Haar gezicht was nog het best bewaard of bewerkt met make-up. Haar stijlen zwarte haar kwam tot net tegen haar bh-bandjes. Ik tilde haar op en zette haar neer op de eerste tafel in de brasserie. Ze trok nog even aan mijn penis en we waren klaar om te beginnen. Ik glipte naar binnen en begon haar zacht te neuken. Ze glimlachte: "typisch tieners, altijd zacht ik het begin, het mag harder jongeman of we staan hier morgen nog, ik kan wel wat hebben." "Zeker?" Vroeg ik. Zoals gevraagd ging ik hard of toch harder. Ik neukte haar snel en aangezien ze niet zoveel woog kon ik haar bijna optillen van tafel met mijn pik telkens ik een nieuwe stoot gaf. Ze genoot van hard en hield zich stevig vast aan het kleine tafeltje. Ik had voorspeld aan Lore dat het niet lang zou duren en kreeg gelijk. Ze stond duidelijk al lang droog en begon al snel te kreunen,nu ging ik pas hard. Ik tilde haar op, plakte haar tegen de muur naast het tafeltje en gaf harde stoten. Ze kwam stil maar duidelijk klaar. Ik zette haar neer aan zei: "Hier sta ik nu met mijn harde pik en je komt zo snel klaar."

Ik stapte op Lore af die zich tijdens onze seks had omgedraaid om het niet te moeten zien. "Het is voorbij, maar gaan we haar eens tonen wat echte seks is?" Lore keek me verbaasd aan maar voor ze iets kon zeggen kuste ik haar. Mijn handen gleden over haar perfecte borsten en ik kuste haar tepels. Mijn harde penis schuurde tegen haar kutje. Lore begon toch terug zin te krijgen, ze likte mijn oorlel, het signaal om eraan te beginnen. Ze draaide zich om, steunde met twee handen op de bar en ik stak mijn pik ik haar kutje. Eerst met gevoel en teder neukte ik haar, nadien steeds sneller. Ik wist dat Véronique ons bekeek terwijl ze zich aan kleedde. Lore hielp door luider te kreunen en hijgen dan gewoonlijk. Het moest spetterende seks worden. Ik ging steeds harder in haar kutje en Lore gaf geen krimp. We zaten al ver boven het tempo uit dat haar stiefmoeder aan kon als Lore harder begon te kreunen. Ik hield het tempo even in om haar nog niet te laten komen, ik wou nog wat genieten van haar lichaam. Lore gleed met haar ene hand naar haar poesje en wreef vooraan haar vagina als ondersteuning. We gingen wat zachter en ik wreef over haar buik, langs haar borsten omhoog naar haar hals en terug over haar borst draaide ik rond haar tepel. "Hmm lekker, Oooh ja Jason" volgde er. Ik herhaalde de beweging nog enkele keren en voelde hoe Lore zich sneller en sneller begon te vingeren net naast mijn pik. "Bijna daar, hmmm." Hijgde ze. Ik begon terug wat harder en ze hield het zeker nog twee of drie minuten uit alvorens haar gevoel te lossen en klaar te komen. Net bekomen van een lange vrijpartij draaide zich om. Ze keek recht naar Véronique en begon me te pijpen. Heel veel had ik niet meer nodig en mijn zaad borrelde al snel richting haar mondje. Ik spoot haar keel vol en ze slikte. Met een glimlach richting Véronique stond ze recht. "Jason is van mij en laat ons gerust." We wachten even op de reactie van de stiefmoeder. "Ok, ik laat jullie gerust en Lore, je bent een natuurtalent, geniet van jouw bink.
Lees verder in: Jason - 16
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5
Klik hier voor meer...