62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 10856x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Het Broedhuis - 1: Covid28

Wat Wil Je

Ik wil geld verdienen. En mijn dagen vullen in het gezelschap van vrouwen die me leuk vinden en mij tot op zekere hoogte oprecht willen leren kennen, appreciëren en respecteren terwijl ik hun bevredig met mijn zaad.

Dat is wat ik wil. Win-Win. Uiteindelijk ga ik overal kindjes maken dus wil ik godverdomme dat die vrouwen en hun partner toch een beetje de moeder/vader zijn die ik wil voor "mijn" kind. Ik ga me vestigen als "breeder". Een breeder die heel naïef de wereldbevolking gelijk toch weer een beetje wil doen groeien.

En dus ga ik een mega lening aan en koop een moderne groot chique kasteeltje even buiten Antwerpen midden in een 2 hectaren groot domein gelegen. Met een zwaar beveiligd hek en beukenhaag eromheen heb ik hier perfecte privacy en de bewaking laat er niemand zomaar in. De komende maanden stevig te verbouwen in een klein hotel maar dat komt goed. Als IT'er knutsel ik een website in elkaar waarin ik uitleg hoe vrouwen voor 14K€ 2 weken bij mij mogen komen "logeren". Ik betaal om mijn site helemaal bovenaan te krijgen in de Google search list en in no time ontploft mijn mailbox. Resultaat, hier in dit mooie landhuis zal ik steeds omringt zijn door 6 beeldschone "moeders in spé" die ik zelf selecteerde en loos ik 3 keer per dag mijn zaad in 1 van hen.

S'morgens doe ik met 1 van hen een vluggertje in bed of onder de douche.

S'middags neem ik er eentje als dessert al dan niet in het bijzijn van de andere vrouwen

S'avonds maak ik het wat ceremoniëler en nemen we alle tijd om zwoele fantasieën uit te proberen.

Maar goed. Hoe pak ik dit aan? Die groupies die niks van me willen weten komen er niet in. Ik focus op jonge koppels. Onder de dertig. Zonder kinderen maar wel met een biologische oerwens. Als het koppel me aanstaat (ze zullen ten slotte mijn kind moeten opvoeden) en het "klikt" dan komt zij er in (en hij mag keurig thuis potjes masturberen)

Man man man die mails blijven maar binnenstromen. Wie kies ik? Ik begin de mailtjes te lezen. Alona en Marc schreven een warme mail. Oprecht. Een hunkerend gemis. Mooie foto's van het koppel erbij, knappe vrouw met stijl bruin haar dat mooi op haar welvingen vooraan ligt. OK, ik reageer. Kunnen jullie morgen 13u langskomen? Positive respons binnen het uur natuurlijk. Ik plan gelijk 5 andere koppels in.

Ik open de grote voordeur van mijn broedhuis.

Hallo Alona en Marc. Kom binnen. Hierlangs graag naar mijn bureau.

Ik laat hen voorgaan en laat mijn ogen langs haar lichaam glijden.

Keurig gekleed. Sexy maar ook niet al te spannend gekleed. Elegante vrouw. Lekker wijfje.

Zo welkom in het huis. Een vreemd gevoel hé, naar hier komen als koppel. Die hele covid28 toestand is zo onwerkelijk.

Nu jullie nog rechtstaan mag ik je en koffie of een drankje aanbieden. Zo ga zitten.

Wat we vandaag gaan doen is niet meer dan een verkennend gesprek met als doel alle vragen te beantwoorden. In 2 richtingen. We hebben alle tijd.

Ik stel me even voor. Mijn naam is Beau en om de een of andere reden ben ik Covid28 goed doorgekomen. Een dokter controleert me wekelijks maar tot hiertoe is alles bij mij normaal hier ter hoogte van mijn heup.

En dus wil ik graag vrouwen een kans geven om zwanger te geraken. Gewoon op de natuurlijke manier. Enkele dagen na afloop van je menstruatie kom je hier 2 weken inwonen. Je hebt je eigen kamer.

Je bent hier niet alleen, er zijn steeds nog 5 andere vrouwen net als jij. Aan jou om te bepalen in hoeverre je wil opgaan in de damesgroep of dat je eerder de privacy opzoekt. Het is allemaal goed en ik bewaak dat iedereen zich hier goed voelt.

Want zwanger geraken heeft veel te maken met ontspannen zijn. Geen stress of angstgevoelens. Daar werken we dan ook eerst aan, meestal met een deugddoende massage. Je moet je hier goed voelen. Op je gemak. Zonder zorgen. Even weg van de dagelijks sleur en besognes.

Smartphones gaan in de locker hier op de gang. Het idee is dat je je even afzondert om op je bevruchting te focussen. Even weg van huis. Als je het te erg mist mag je wel eens in de gang komen bellen of wat Internetten maar die smartphone komt het huis zelf niet in. Er hangt een vaste telefoon in de keuken die dient voor noodgevallen. Verder ook geen foto of video opnametoestellen meebrengen in dit huis. What happens in the house stays in the house. Nee de sfeer moet onbezorgd zijn, vrij, niks moet, alles mag. Leuk. Je kan tussendoor eindeloos knutselen, lezen, lekker eten maken, zwemmen in de spa achteraan, verkleden, babbelen, lopen in het park rond het huis, filmpje kijken, genieten van de zon, tuinieren in de groentebak, dansen, met Max mijn Golden Retriever puppy bezig zijn, ... kortom vakantiegevoel!

En ja ik heb 3 keer per dag sex met 1 van de 6 vrouwen. Dus je kan tellen, om de 2 dagen kom jij aan de beurt. Met als doel dat er een maximum aan spermaatjes van me in je eileiders rondzwemmen tegen het moment dat je ovuleert. Er ligt een hele mand vol met zwangerschaptesten in de roze kamer. Je kan je de emoties wel voorstellen zowel de droefheid als het bij 1 blauw streepje blijft dan wel de wacko vreugde als er 2 verschijnen. Met een zwangere vrouw heb ik uiteraard geen sex meer. Dan verloten we haar beurt of verzinnen we iets anders.

Belangrijk om te melden is dat je de totale controle hebt. Jij bepaalt wat kan en wat niet. Hoe/waar/wanneer. Alleen met mij of met anderen erbij die gewoon toekijken of meedoen. In welke houding. Speeltje erbij of niet. Kussen of niet. Een quickie of een langdurende erotische avond. Jij bepaalt en het is allemaal goed voor mij. Alleen moet elke gemeenschap uiteraard eindigen met een ejaculatie want daarvoor zijn we hier. Er gaat hier geen zaad verloren. Geen druppel.

Als jij Alona of jij Marc beperkingen wil kan je dat nu melden en kunnen we dat ook neerschrijven.

Lijkt je dat iets Alona?

Ze kijkt schuchter naar Marc en knikt van ja. Er fonkelt iets in haar blik als ze naar me kijkt. Eigenlijk schreeuwt ze een JA! uit alleen houdt ze zich ingetogen voor haar man die wat nors kijkt.

En jij Marc, kan jij het hebben dat ik sex ga hebben met je vrouw? En dat zij, hopelijk, in verwachting naar huis gaat komen. Een babytje in wording die jij als vader zal moeten erkennen bij de geboorte?

Verder verdwijn ik uit jullie leven. Ik zou het fijn vinden bij elke verjaardag of grote gebeurtenis een foto of briefje te krijgen maar zelfs dat "moet" niet. Ik treed jullie leven niet binnen (tenzij jullie dat zelf willen). Dat is ook de afspraak en dat alles staat ook allemaal in het contract dat wij gaan tekenen.

"Nee ik vind dit en heel die Covid sitatie eigenlijk vreselijk, maar we willen beide erg graag kinderen". Dus ik begrijp dat dit anno 2029 de nieuwe wereld is. Ik zie het eigenlijk niet graag gebeuren maar goed.

"Ik vraag je alleen haar teder en respectvol te behandelen"

Marc, Ik hoor je. Teder en respectvol. Ik garandeer dat het zo zal zijn en niet anders. Ik zie Alona braaf en keurig knikken.

Ok dan is het goed voor mij, zegt hij met natwordende ogen.

Alona omhelst haar man en fluistert dank je, ik hou van je.
Trefwoorden bij dit verhaal: Breeding, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 14Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De maanden gingen voorbij. Bij de melkmeisjes, die als eerste ge nsemineerd waren, waren een tijdje geleden de vruchten verwijderd. De melkproductie van die meiden was nu vol op gang. Vandaag werden bij 4712 tot en met 4716 de vruchten verwijderd. B..."
21-04
9.2
De Cult Van Ovulia - 4Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Orgasme, Vingeren,
" Bedankt voor de enthousiaste reacties op de eerste drie delen van De Cult van Ovulia Het verhaal van Thomas en Aliya krijgt zeker een vervolg. Hieronder lezen jullie het vierde deel. Blijf jullie reacties en suggesties delen ..."
19-04
9.6
Homo Sexualem - 13Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nadat de winnaar gehuldigd was en zich ontdaan had van al het zweet, werd hij opgevangen door Nancy. Belofte maakt schuld. Ondanks dat het een gewone sexualem was, zag hij er niet slecht uit. Hij was sterk gespierd en had een vriendelijke lach op zij..."
16-04
9.2
Homo Sexualem - 12Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Wedstrijd,
"Puffend kwam Lindsey bij me zitten. Shani liep achter haar aan en ging naast haar op de grond zitten. Lindsey was nu ruim drie maanden zwanger. Nog even en dan zou ze bevallen. Ik pakte Shani bij haar kettinkje en trok haar tussen mijn benen. Rustig ..."
14-04
9.0
Homo Sexualem - 11Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04
9.0
De Cult Van Ovulia - 3Door: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in. Deze is nog smaller dan de vorige, zelfs zo nauw dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in ..."
10-04
9.5
De Cult Van Ovulia - 2Door: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door de tweede gang, die smaller is dan de vorige maar even kronkelig en mysterieus. Het geluid van onze blote voeten op de stenen vloer weerkaatst door de holle ruimte. Wat denk je dat we hier precies gaa..."
09-04
9.3
De Cult Van Ovulia - 1Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Een krakend geluid van verroeste scharnieren galmt door de stenen gang die zich erachter opent. De gang strekt zich te ver voor ons uit om het einde te kunnen zien bi..."
08-04
9.4
Geil VerjaardagscadeauDoor: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04
8.4
Homo Sexualem - 10Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04
9.2
Het Broedhuis - 3Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04
9.1
Homo Sexualem - 9Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief me..."
02-04
9.2
Klik hier voor meer...