62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 13644x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik woon in een appartement en toen ik onlangs naar huis ging, moest ik langs andere appartementen. Toen ik langs een van de appartementen liep, zag ik in mijn ooghoek iets bewegen, waarop ik bleef staan. Ik keek in de slaapkamer van mijn buren, 3 appartementen voor de mijne. Toen ik wat langer keek, zag dat de buurvrouw door haar man geneukt werd. Ze zat op haar knieën en werd van achteren geneukt. Ik bleef kijken en ik werd er geil van. Toen keek ze ineens mijn kant op en we keken elkaar recht in de ogen. Ik was betrapt en dacht, nu zul je het hebben, maar ze bleef mij aankijken en glimlachte naar mij. Ik bleef kijken en zag dat de buurman zijn pik uit haar haalde en zich begon af te trekken. De buuf draaide zich snel om en bood hem haar tieten aan, waarop hij klaarkwam en haar tieten onderspoot. De buuf ging met haar vingers door het sperma en keek mij weer aan toen ze deze in haar mond deed en schoon likte. Toen ze klaar waren knipoogde ze naar mij en ze gingen weer naar de woonkamer.

Ik liep door naar mijn huis en toen ik in de kamer was, moest ik alles even laten bezinken met een lekker glas wijn. Ik had er nooit over nagedacht, maar wat had ik dit geil gevonden en wat was mijn kut nat, zo nat zelfs dat er een grote vlek in mijn broek zat. Ik kon het niet uit mijn hoofd krijgen, ook niet toen ik in bed lag. Meestal, als ik een keer klaargekomen ben, lukt dat wel. Ik voelde aan mijn kut en deze was nog steeds erg nat. Ik streelde mij een poosje, waarna ik mijn satisfyer pakte, deze aandeed en op mijn clit zette. Binnen 2 Minuten kwam ik kreunend klaar en even later viel ik heerlijk in slaap.

Toen ik wakker werd, dacht ik er meteen weer aan en hoe het mij had opgewonden. Op naar mijn werk. Deze dag had ik s' middags altijd vrij en ging weer naar huis. In het portiek kwam ik de buuf tegen waar ik gisteren naar keek toen ze geneukt werd. Ik voelde mij wat ongemakkelijk, maar de buuf vroeg of ik zin had in een bakkie koffie. We gingen naar haar huis en ik ging op de bank zitten. Ik zag je gisteren gluren en vroeg mij af waarom je bleef staan kijken, vond het geil ons te zien neuken? Ik liep rood aan, ondanks dat ik wist dat ze mij gezien had. Ik moest met de billen bloot, figuurlijk dan, en besloot open kaart te spelen en vertelde eerlijk dat dit voor mij nieuw was en dat ik het geil vond. Wat vond je geil? Dat jullie aan het neuken waren en dat ik mee kon kijken. Helemaal toen je man op je borsten spoot en jij het sperma van je vingers likte. Toen ik thuis kwam kon ik er niet van slapen en ik merkte dat ik nog steeds erg geil was en heb mijzelf gevingerd en met mijn satisfyer klaargemaakt. Maar jij zag mij en deed er ook niets aan? Klopt, zei de buuf, ik vind het geil bekeken te worden tijdens de sex en mijn man ook, maar die had niet door dat jij stond te gluren. Ik heb een voorstel wat voor ons beiden geil kan zijn. Ik zorg dat de gordijnen vanavond weer op een kiertje staan en dan zorg ik dat ik dan weer sex heb met Gerrit. Ik kreeg rooie oortjes en zei dat ik er over na zou denken. We wisselden telefoonnummers uit, zodat wij elkaar konden appen. Om 10 uur zou ze zorgen dat ze sex hadden

Ik wou weten of ik het weer zo opwindend zou vinden en appte de buuf dat ik weer zou komen gluren. Ik zorgde dat ik iets na 10 er weer langs moest en dat deed ik. Ik merkte dat ik van het idee alleen al in een geile roes kwam en toen ik vlak bij hun appartement was, zag ik dat de gordijnen weer iets open stonden. Ik naar binnen en zag de buuf op de rand van het bed zitten. Haar man stond voor haar en ze waren allebei naakt. De buuf trok aan zijn ook, die al stijf was en begon deze te pijpen. Je kon hem zien genieten. Toen keek ze mijn kant op en ik zag dat dit haar opwond, net zoals het mij opwond. Ze pijpte door en knede zijn ballen. Hij pakte haar bij de tepels en kneep erin. Het leek wel of er een schok door mij heen ging tot in mijn clit. Hij ging op bed liggen en de buuf klom op hem, zodat ze mij kon zien. Ze pakte zijn pik en zette die voor haar kut en liet zich er over zakken. Ze wachte even tot ze beiden gewend waren en toen begon ze hem te neuken. Ze ging als een wild beest te keer. Wat was dat geil om te zien. Ik zag dat hij aanspande en wist dat hij zo ging komen. Toen hij klaarkwam, keek de buuf naar mij en even later ging zij van haar man af. Ik zag het zaad uit haar kut komen. Dit ving ze op met haar hand, die ze daarna weer aflikte. Ze glimlachte naar mij.

Wat jeukte mijn kut en wat vind ik het ontzettend geil om naar mensen te kijken die sex hebben met elkaar. Ik ben snel naar mijn huisje gegaan en sprong onder de douche. Ik zette de massage straal op en richten die op mijn kut. Eerst langs mijn lipjes en toen op mijn clit. Het duurde dan ook niet lang voordat ik explosief klaarkwam. Ik zakte op de grond om bij te komen. Ik kon alleen maar concluderen dat het kijken naar anderen, terwijl ze sex hebben, mij enorm geil maakt. Toen ik bijgekomen was, ging ik naar bed en zag dat ik een bericht had gekregen van de buuf. Hoe vond je het en wat was je snel weg. Ik vond het erg geil om te kijken en moest snel naar huis. Ik heb de massage straal van de douche op mijn kut gericht en kwam zo heerlijk klaar. Geil, zei de buuf.

Gerrit vindt het geil als je kijkt en vroeg of je misschien uitgebreid kennis wilt maken. Zaterdag om 20 uur? Ik stemde toe. De avond kwam en ik was wel wat zenuwachtig. Ik ging naar ze toe en al snel bleken het normale en gezellige mensen te zijn. Ik ben Gerrit en ben 52, zei de buurman. En ik ben Astrid en 49 jaar, zei de buuf. Ze zagen er voor hun leeftijd goed uit. Ik ben Irma en 34 jaar, vrijgezel. We kletsten lekker en toen vroeg Astrid, waarom ik vrijgezel was. De juiste niet tegengekomen. Wel de nodige relaties gehad, maar het was het gewoon niet. Nu 3 jaar vrijgezel. Hoe zit het dan met sex, vroeg Gerrit. Ik biechtte op dat ik af en toe wel een man meenam om mij lekker te laten neuken, maar ook niet. Dat was ook al weer bijna een jaar geleden. En sindsdien doe ik het zelf. Wij zijn al 30 jaar bij elkaar, hebben geen kids. Om de sex goed te houden, hebben wij veel variatie en vertellen elkaar onze fantasieën en wensen. Zo zijn wij er achter gekomen dat wij erg geil worden als we bekeken worden, als we sex hebben. Maar dat heb je gemerkt.

Astrid zat naast Gerrit en deed haar hand op zijn been en ging daarmee naar zijn kruis. Ze knoopte zijn broek los. Ik keek met grote ogen naar wat zich voor mij afspeelde. Haar hand ging in zijn boxer en ze trok zijn pik er uit. Deze was al redelijk stijf, maar ze trok hem af om hem helemaal stijf te krijgen. Ik kreeg het warm. Astrid ging tussen zijn benen zitten en deed zijn broek en en boxer uit. Ze begon hem te pijpen. Wat een geil gezicht en wat werd ik daar geil van. Hij deed zijn hand op haar hoofd en gaf het tempo aan. Na een tijdje stopte Astrid, ging staan en trok haar kleren uit. Ze ging op de bank zitten en deed haar benen wijdt. Ik keek zo tegen haar kale kut, die al glinsterde van het geil. Nu ging Gerrit tussen haar benen en begon haar te heffen. De aanblik en het gekreun zorgden er voor dat ik mijn jurk optrok en mijn hand in mijn string deed en mij vingerde op dit aanzicht. Ik ademde al zwaar. Astrid en Gerrit keken naar mij. Astrid zei dat ik mijn kleren ook wel uit mocht doen. Ik twijfelde, maar deed het toch. Ik zat in de stoel en legde mijn benen over de leuningen. Zo kon ik goed bij mijn kut.

Gerrit was onderuit op de bankt gaan zitten en Astrid klom op hem, maar met haar gezicht naar mij. Ze pakte zijn pik en zette die tegen haar kut. Wat een geil gezicht. Ik had inmiddels 2 vingers in mijn kut en ik verwende mijn G-Spot. Astrid zakte over zijn pik en kreunde. Langzaam begon ze hem te neuken. Wat een geile voorstelling. Gerrit ademde steeds zwaarder en Astrid wist dat hij snel zou klaarkomen. Ze ging van hem af en op haar knieën. Gerrit ging staan en trok zichzelf af en Astrid vingerde zichzelf, net zo als ik. Oooh, ik kom, zei Gerrit, en Astrid ging naar hem toe en opende haar mond en toen Gerrit klaarkwam, spoot zijn zaad in haar mond en gezicht. Dat vond ik zo geil om te zien en ik kwam ook, zwaar ademend en kreunend, klaar. Toen ik bijgekomen was, zag ik dat Astrid met een topsnelheid over haar clit wreef, hard begon te kreunen en uiteindelijk hard klaarkwam.. nadat wij bijgekomen waren, zag ik dat het al na middernacht was en kleedde mij aan om naar huis te gaan. Zowel Gerrit als Astrid gingen mee om mij uit te zwaaien. Thuisgekomen dacht ik hierover na en wat was het een gezellige en geile avond geweest!!
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Beffen, Buren, Gluren, Neuken, Pijpen, Satisfyer, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.3
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.5
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7