62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 36297x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Onlangs werd ik met mijn vriendin uitgenodigd voor een barbecue bij haar zus en zwager. Wij wonen zelf in de stad, maar de familie van mijn vriendin woont landelijk en zij hebben dus alle ruimte voor barbecuefeestjes en andere zaken.

Mijn vriendin en ik zijn al een paar jaar bij elkaar. We hebben een gezond seksleven en houden van spelletjes tijdens de seks. Maar we hebben geen open relatie. We zijn allebei veertigers en het is nooit van kinderen gekomen. Gelukkig hebben we een goede relatie met de kinderen van mijn zus en we proberen een goede oom en tante voor ze te zijn.

Door alle drukte op werk hadden we de zus van mijn vriendin, zij heet Anja, al een tijdje niet gezien. Anja en Maikel hebben twee dochters, Suzan en Vera, die beiden studeren. We keken er naar uit om ze weer eens te spreken en we reden op de afgesproken zaterdag al vroeg naar hen toe. Het was een mooie dag en prima weer voor een barbecue. Maar voordat we dat gingen doen was het tijd om te borrelen in de tuin. Maikel ging de drankjes en knabbels halen en ik bood aan hem te helpen. Toen we in de keuken bezig waren zei Maikel dat hij iets moest vertellen. Ik keek hem verwonderd aan en hij vertelde dat het gezinsleven de laatste tijd wat veranderd was. "Anja en ik hebben onze grenzen seksueel wat meer verkend", zei hij. "We zijn opener over seks en delen dat ook met de meiden. Dat betekent dat als wij seks hebben, het geen probleem is als de meiden daar getuige van zijn. En andersom ook: als de meiden een vriendje hebben waarmee ze seks hebben, kunnen ze dag gewoon in ons bijzijn doen." Ik keek Maikel verwonderd aan. "Dus jullie hebben gewoon openlijk seks met elkaar, terwijl iedereen erbij is?", vroeg ik. "Ja, het klinkt gek maar het is eigenlijk superspannend. Het is fijn om volledige vrijheid met seks te hebben. Ik vertel je dit omdat het kan zijn dat de meiden erover beginnen of je misschien andere signalen opvangt. Dan ben je er niet verbaasd over. We hebben de meiden gevraagd zich in te houden zolang jullie er zijn, maar ik weet niet of ze zich goed kunnen inhouden. Dan is het beter dat je het weet.". "Maar betekent het dan ook dat jullie seks met anderen hebben, of ehh.. dat je dat met ons wilt?", vroeg ik nog steeds een beetje verbaasd. "Dat is niet de opzet", zei Maikel, "maar als het gebeurt hebben wij geen bezwaar." "Ik moet even aan de gedachte wennen", zei ik. "Ik denk dat Hanna er niet voor voelt en mij overvalt het ook een beetje. Laten we het maar bij een barbecue houden." "Dat is prima natuurlijk", zei Maikel, "daar hebben we jullie ook voor gevraagd. Maar wil jij nog even wat briketten uit de schuur halen, dan breng ik de drankjes naar buiten.".

Ik liep naar de schuur die bij het huis hoorde. Het was een voormalige stal en dus een behoorlijk grote ruimte. Zoekend keek ik om mij heen waar de briketten stonden toen ik ineens de stem van Suzan hoorde. "Hee, oom Lars! Wat leuk dat je er bent", en ze gaf me een knuffel en een zoen op mijn wang. "Dat is een tijdje geleden!", zei ik en ik keek bewonderend naar Suzan. Ik had altijd al in de gaten dat het een mooie meid om te zien was, met haar halflange bruine haar en bruine ogen en een paar stevige borsten op haar afgetrainde lichaam. Maar na de woorden van Maikel keek ik met andere ogen naar haar, terwijl ik mij voorstelde dat ze een vriendje lag te neuken terwijl haar ouders toekeken. Zou ik ook de kans krijgen om haar in actie te zien? Ik zou het niet erg vinden om daar ook toeschouwer bij te zijn! Bij de gedachte aan haar kutje of haar mondje om een of andere pik begon mijn eigen lul op te zwellen. Ik veranderde snel van onderwerp en zei dat ik de briketten zocht voor de barbecue. "O, ik pak ze wel even", zei Suzan. "Loop maar mee".

We liepen naar een stellingkast en Suzan pakte een zak briketten van de hoogste plank. Ik zag dat het zwaar was en ging achter haar staan om de zak aan te pakken. Suzan duwde meteen haar kontje naar achter zodat ze tegen mij aan kwam. Ze moest voelen dat ik een stijve pik had want ze duwde er nog even stevig tegen aan terwijl ik de zak op de grond zette. "De aanmaakblokjes liggen daar ook", zei Suzan. Ik reikte over haar heen om ze te pakken, waarop Suzan weer met haar draaiende kontje tegen mij aan ging. Dit was opzet, dat kon niet anders. Ik besloot het te testen en duwde terug zodat mijn inmiddels volledig stijve pik tussen haar billen kwam. Zo bleven we even zwijgend staan. Ik vatte vervolgens moed en legde een hand op haar buik waarna ik haar nog wat meer tegen mij aandrukte. Vervolgens ging ik met mijn hand onder haar shirtje en bewoog omhoog. Al snel voelde ik de onderkant van haar borsten. Ik haalde adem en legde mijn hand op haar linkerborst. Ze had een flinterdun bh'tje aan waardoor ik haar inmiddels harde tepel goed kon voelen. "Mmm, oom Lars, ik ben écht blij dat je er bent", zuchtte Suzan, terwijl ik haar borst zachtjes begon te kneden. Met mijn andere hand ging ik aan de voorkant voorzichtig de bovenkant van haar broekje in. Ik haakte mijn vingers achter de rand van haar slipje en gleed naar beneden. Suzan deed haar benen wat wijder zodat ik er beter bij kon en als snel gleden mijn vingers langs haar kletsnatte schaamlipjes. Ik wreef mijn vingers er tussen door en vervolgens zocht ik haar gaatje. Met twee vingers stootte ik voorzichtig in haar kutje. Ik was nog maar een half uurtje geleden bij Anja en Maikel aangekomen en nu stond ik al hun dochter te vingeren. Ik kon mijn geluk niet op maar wist ook niet waar dit heen zou gaan. "U mag mij wel even lekker neuken, oom Lars", hijgde Suzan. "Volgens mij heb je daar wel zin in". "Laten we dat nog maar even niet doen", zei ik. "Ik vind dit ook wel lekker zo". "Nou, ik ook", kreunde Suzan terwijl ik inmiddels met drie vingers zachtjes in haar inmiddels volledig soppende kutje aan het pompen was. Suzan wreef met haar hand over mijn broek heen over mijn pik en zo stonden we in elkaar verstrengeld elkaar te bevredigen. Suzan kwam als eerste klaar, ik voelde haar kutje over mijn vingers verkrampen en ze liet een klein plasje geil los. Ik haalde mijn vingers voorzichtig uit haar kutje en bracht ze naar mijn mond. "Je smaakt heerlijk", zei ik terwijl ik mijn vingers aflikte. "Misschien dat ik je binnenkort nog beter kan proeven". Dat leek Suzan ook wel wat en met een lachje verdween ze uit de schuur. Ik bracht de briketten en aanmaakblokjes naar de tuin en verdween toen snel naar de wc om mijzelf van mijn stijve af te helpen. Ik proefde Suzans sappen nog op mijn mond terwijl ik mij aftrok en in no-time spoot ik mijn zaad in het toilet. Ik hoopte dat mijn volgende lading in een gewillig kutje zou verdwijnen, want als iedereen hier zo net open voor seks stond als Suzan zou dat er zeker van komen.

Eenmaal terug in de tuin dronken we ons drankje. Na een halfuurtje wilde Maikel de barbecue aansteken, toen er plots een donkere wolk voorbijkwam. Er vielen wat druppels uit en we besloten naar binnen te gaan. Ik bood aan de barbecue onder het afdak te zetten, de anderen namen de spullen mee naar binnen. Toen ik in de woonkamer kwam zag ik dat Hanna op de bank zat en Maikel op de leuning naast haar. Hij had een arm om haar schouders geslagen. Ik hoorde dat Anja net aan het vertellen was wat Maikel mij ook had verteld, over de nieuwe seksuele moraal in huis. Hanna zat met open mond naar haar zus te luisteren. "Dus dat betekent dat de kinderen jullie gewoon seks zien hebben?", vroeg ze verbaasd. "En ook met andere mensen?". "Nou, we hebben niet zo vaak andere mensen over de vloer maar dat kan zeker", zei Maikel. "Het is heel stimulerend voor ze, en voor ons ook!". Ik zag dat Hanna een kleurtje op haar wangen had gekregen, kennelijk liet het verhaal van Maikel haar niet onberoerd. En Maikel ook niet, want ik zag dat hij een flinke stijve had. "Ik zal je laten zien hoe het werkt", zei Anja. "En dan kan jij merken of je het wat vindt, of niet". En met die woorden liep ze naar Maikel, ritste zijn broek open en haalde zijn stijve pik eruit. Ze boog naar voren en liet Maikels eikel in haar mond verdwijnen. Hanna keek verbaasd, maar zei verder niets. Smakkend begon Anja Maikel te pijpen en Hanna keek gebiologeerd toe. Ik zag dat haar hand langzaam tussen haar benen verdween en ze over haar slipje begon te wrijven. Ze werd er echt opgewonden van!

"Hier, probeer het maar", zei Anja terwijl ze Maikels pik uit haar mond haalde en in de richting van Hanna boog. Tot mijn grote verbazing boog ze haar hoofd en nam ze zijn eikel in haar mond. Maikel kreunde zachtjes. Hanna liet langzaam meer van Maikels pik in haar mond verdwijnen, terwijl ze ondertussen over haar eigen slipje bleef wrijven.

Anja keek achterom naar mij en gaf me een knipoog terwijl ze op haar knieën voor Maikel bleef zitten deed ze met haar hand haar jurkje omhoog. Ik zag haar prachtige benen verschijnen en even later haar kontje. Anja had geen slipje aan en tussen haar benen zag ik haar kutje glinsteren, want deze korte pijpbeurt had Anja ook opgewonden. Ik besloot dat het tijd was voor actie. Ik had door alle gebeurtenissen weer een volledig stijve pik gekregen en het leek mij geen bezwaar om op Anja's uitnodiging in te gaan. Ik ging achter Anja zitten, knoopte mijn broek los en haalde mijn pik tevoorschijn. Ik zette mijn eikel tegen Anja's kutlipjes en voelde de warme gloed van haar kutje op mijn pik afstralen. Zonder moeite glipte ik langs haar schaamlippen en vond de weg naar binnen. Even later was mijn pik in Anja begraven en begon ik langzaam in haar te stoten. Anja was al net zo geil als haar dochter Suzan, want ze draaide gulzig met haar bekken terwijl ze mijn pik ontving. Hanna bleef ondertussen Maikel pijpen terwijl ze zelf haar bloesje losknoopte. Ik zag haar prachtige borsten verschijnen die ze zelf masseerde. Haar rok was inmiddels tot haar middel opgetrokken en ik kon het drijfnatte kruisje van haar slipje zin.

Anja kroop iets naar voren zodat ze tussen Hanna's benen kwam te zitten. Ze haakte een vinger achter het kruis van haar slipje en deed het opzij. Zo lag Hanna's kutje bloot. Anja stak haar tong uit en likte langs haar kutlipjes terwijl ze nog steeds door mij geneukt werd. Zo vormden we een kreunend kwartet dat een heel nieuwe ervaring aan het opdoen was.

Maikel besloot dat hij genoeg gepijpt was. Hij haalde zijn pik uit Hanna's mond en pakte haar bij de hand. Hanna keek wat verbaasd op alsof ze helemaal niet door had wat er net was gebeurd. Ik bleef ondertussen Anja doorneuken, waar Hanna fronsend naar keek. Maar voordat ze er wat van kon zeggen, had Maikel haar op haar knieën op de bank gezet, waarna hij achter haar ging staan en zonder moeite zijn pik in haar schoof. Hanna protesteerde niet maar liet zich gewillig door haar zwager neuken.

Ik vroeg mij af waar Suzan en Vera intussen waren. Ik keek om mij heen en zag de twee meiden in de deuropening van de kamer staan. Toen ze zagen dat ik hen zag zwaaiden ze even naar mij en Suzan gaf mij een kushandje. Vera trok de zijkant van haar hemdje omlaag en liet haar borst zien. Deze nieuwe manier van doen beviel mij wel! Zoveel prachtig vrouwenvlees om van te genieten. Ik stelde mij voor dat ik Suzan of Vera zou neuken en die gedachte vond ik zo geil dat ik spontaan in Anja klaarkwam. Heerlijk om dit kutje van mijn schoonzus zo vol te spuiten. Ik hield mijn pik nog even in haar terwijl ik mijn vingers haar clitoris bewerkte. Even later kwam Anja ook klaar en ik voelde hoe haar kutje om mijn verslappende pik verkrampte. Even later hoorde ik Maikel grommen terwijl hij zijn sperma in Hanna loosde.

Hanna en ik keken elkaar aan. We waren zonder moeite een grens overgegaan die we nooit wilden overgaan. Ik had er geen spijt van en wilde meer, maar wist niet hoe het voor Hanna was. "Ik heb mij een beetje laten gaan denk ik", zei Hanna schaapachtig. "Dit was eigenlijk niet de bedoeling". "Maar vond je het fijn?", vroeg Anja. "Grenzen zijn goed, maar als er voorbij de grens iets is wat je fijn vindt dan moet je er over heen". "Ik vond het zeker fijn", zei Hanna. "Sterker nog, ik vond jouw tong op mijn klitje heerlijk, maar een beetje kort". En met die woorden deed ze haar benen weer wijd zodat we allemaal haar kutje konden zien, waar het zaad van Maikel nog in glinsterde. O, maar daar kan ik wel wat aan doen hoor, zei Anja. En ze kroop weer tussen Hanna's benen om haar werk af te maken. Al snel lag Hanna met haar ogen dicht te kreunen en te hijgen terwijl Anja al haar gevoelige plekjes vond.

Terwijl ik gebiologeerd zat te kijken, voelde ik een hand op mijn schouder. Ik keek om en zag Vera, die inmiddels topless was. Ik kon mijn geluk niet op: daar waren haar prachtige tienertieten, en het was duidelijk dat ze mij die aanbood. "Geil gezicht hè, oom Lars?", vroeg Vera. Ik knikte alleen maar, terwijl ik Vera met mijn hand naar mij toetrok en een van haar tepels in mijn mond nam. Ik zoog op Vera's tepel en voelde 'm hard worden in mijn mond. Met mijn hand masseerde ik Vera's andere borst. Na een tijdje liet ik mijn hand zakken en gleed onder haar rokje tussen haar benen. Ik voelde dat het kruisje van haar slipje al helemaal doorweekt was. Ik bleef er overheen wrijven, maar wilde haar blote kutje voelen, net als eerder bij haar zus Suzan. Ik trok Vera's slipje met twee handen omlaag zodat ik ongehinderd toegang kreeg tot haar kutje. Ondanks dat ik nog maar net was klaargekomen in Anja, voelde ik al weer wat beweging in mijn pik. Zo'n lekker strak en gewillig tienerlijf was genoeg om het bloed weer naar mijn lul te laten stromen.

Ik ging iets makkelijker zitten en liet Vera's tepel even los. Ik zag dat Suzan ondertussen voor haar vader was gaan zitten en probeerde Maikel's pik weer tot leven te wekken. ik realiseerde mij dat Maikel en Anja niet alleen met andere mensen neukten maar ook met hun dochters! Die gedachte maakte mij nog geiler dan ik al was. Mijn pik kwam met schokjes steeds hoger en Vera liet liefdevol haar vingers er langs glijden terwijl ze zachtjes in mijn eikel kneep. "Even proeven hoe mijn moeder smaakt", zei ze terwijl ze zich voor mij liet zakken en mijn pik in haar mond nam. Alsof die geile nymfo dat niet allang wist! Maar ik protesteerde niet en genoot van haar lippen en mijn tong langs mijn paal. Toen ik weer op volle sterkte was had ik zin om Vera langdurig te neuken. Ik zette haar op haar knieën in de richting van Maikel, zodat we allebei de actie daar goed konden zien. Ik ging achter haar zitten en bewonderde nog even haar openstaande kutje en haar kontje. Ik besloot beide gaatjes te proberen, maar eerst haar kutje. Ik zette mijn eikel tegen haar kutlipjes en gleed naar binnen, waarna ik haar in een rustig tempo begon te nauken.

Suzan had intussen haar vader ook al weer helemaal opgewarmd. Maikel bleef op de stoel zitten en Suzan liet zich met haar gezicht naar ons toe over zijn pik zakken. Ze begon op en neer te wippen en Vera en ik konden goed zien hoe Maikel's lul steeds tot de wortel in haar kutje verdween. Terwijl Suzan op en neer bewoog deinden haar tieten mee. De geile voorstelling maakte dat ik Vera steeds sneller ging neuken. Maar ik wilde niet in haar kutje klaarkomen. Ik zette mijn pik tegen haar kontje en duwde er even tegen. Vera vond het prima en ontspande zich, zodat mijn eikel al snel naar binnen floepte. Vera kon mijn pik net zo makkelijk in haar kontje als in haar kutje ontvangen, en even later was ik haar rustig anaal aan het neuken. Suzan had inmiddels een kleur gekregen van de neukbeurt van Maikel en ik zag dat ze bijna klaarkwam. Terwijl ze zich nog een paar keer op Maikel liet zakken kwam ze kreunend klaar. Maikel was nog niet zo ver en ik zag hem naar Hanna kijken, die inmiddels door Anja was klaargelikt. Zo te zien wilde hij nog een keer in haar klaarkomen. Hij liep naar Hanna toe, kroop tussen haar benen en begon haar voor de tweede keer te neuken.

Vera's strakke kontje bracht mij inmiddels opnieuw tegen een orgasme aan. Ik twijfelde of ik in haar kontje wilde klaarkomen of haar gezichtje wilde onderspuiten. Ik besloot het laatste. Ik haalde mijn pik uit haar kontje en ging voor haar staan. Vera wist wat er komen ging en deed haar mondje open. Ook Suzan kwam er aan en even later spoot ik mijn zaad op de twee meisjesgezichtjes. Het was niet zoveel als eerder, maar het was genoeg voor beide mondjes. Maikel werd door mij geïnspireerd, want even later kwam hij naast mij staan en loosde ook zijn zaad op de gezichten van zijn dochters.

We hadden intussen allemaal honger gekregen, want van barbecueën was het door al deze avonturen nog niet gekomen. Het weer was nog niet opgeknapt. We besloten daarom eten te laten komen en ons ondertussen op te frissen. "En na het eten wil ik jouw pik ook wel eens voelen, oom Lars", zei Suzan. Maikel gaf mij een knipoog. "Probeer zo'n aanbod maar eens te weerstaan zei hij". Ik was van plan geen enkele moeite te doen om dit te weerstaan en kon niet wachten tot de avond zou beginnen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Barbecue, Groepsex, Nichtjes, Oom, Tante, Zus, Zwager, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.6
Een Boost Voor...Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Stiefmoeder, Vader, Zus,
"19 jaar is ze nu en Emerald geniet van het leven. Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw en menige jongen en man hebben oog voor haar, als ze langs het zwembad loopt in haar groene, eendelige badpak. Ze neemt een aanloop en elegant duik..."
12-04
9.4
Mijn Schoondochter - 27Door: Leroy1980
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Dochter, Schoondochter, Trio,
"Nadat Dajana naar haar werk is gegaan, ben ik weer alleen thuis. De rest van de dag was het eigenlijk rustig. Katja is voorbij gekomen en heeft het huis gepoetst en ik ben de meeste tijd in de tuin geweest. Katja zag er vandaag ook weer goed uit, we ..."
11-04
9.3
Samen Geilen Op Kim - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eenmaal je grenzen verlegd lijkt het steeds makkelijker te worden om op situaties in te spelen om zo je doel te bereiken. Mijn drang naar jong vrouwelijk lekkers werd alleen maar groter en ik werd ook steeds handiger in het bespelen van al d..."
11-04
9.4
Natuur Doet Het... - 6Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Evi is een ander verhaal. Hiervoor heb ik met Joyce, de moeder van Evi, gepraat want ik was er zelf niet bij. Evi heeft het natuurlijk wel eerst gelezen. Eigenlijk draait het om haar zusje Dieke en haar neef Simon vertelde Joyce. Allebei zijn de kind..."
11-04
9.3
De Ontdekkingsreis Van... - 4Door: The Cure
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Pashokje, Vader, Verleiden,
" Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. ..."
10-04
9.4
De Ontdekking Van... - 10Door: Floris20621
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Moeder, Neuken, Pijpen, Rimmen, Tweeling, Vader, Zus,
"Het is een hete zomerdag. Vakantie. Grote Broer en Grote Zus zijn naar het skatepark en gaan daarna zwemmen in het openluchtzwembad aan de rand van het dorp. Broertje en Zusje zijn met hun pony s het bos in getrokken. Officieel zijn Bismarck en S..."
08-04
9.2
Samen Geilen Op Kim - 1Door: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter,
"Iedereen heeft wel die beste vriend waar je al je geheimen mee deelt...hoewel... Ook al geef je veel bloot aan die vriend, er zijn toch altijd dingen die je met niemand deelt. Je diepste geheimen zijn vaak duister...kunnen het dag..."
08-04
8.7
Weekend Weg Met...Door: Nico
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Rimmen, Stiefdochter, Vuistneuken,
" Kutzooi , riep ik. Dat is echt balen toen mijn vrouw me vertelde dat ze, vanwege veel zieken op de afdeling van het ziekenhuis waar ze werkt , het hele weekend moest werken. We hadden namelijk voor dit weekend een vrijstaande luxe vakantiehuis geb..."
07-04
9.2
Mam! Help! Ik...Door: Ilwis
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Viagra, Zoon,
"Met een groot probleem loop ik naar mijn moeder om hulp te vragen Ik, 24jaar met een lengte van 1,85mtr. en licht gespierd en woon bij mijn ouders thuis. Mijn vader is net als ik ook licht gespierd maar iets kleiner. Mijn moeder is een leuk..."
04-04
9.2
Natuur Doet Het... - 5Door: Jolanda
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Tepel, Tepels, Vingeren,
"Ook in onze familie liepen dingen anders dan we dachten. Hoewel we Floortje al jong hebben voorgelicht door met iedereen mee te beleven duurde het best nog wel een hele tijd tot ze aangaf meer aan seks met de rest van de familie toe te zijn. Geen pro..."
04-04
9.4
Eigen Haard Is... - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eigenlijk heb ik toch wel het mooiste leven van de wereld als je het goed bekijkt... Had ik ooit een prima relatie met een heerlijke vrouw die ook nog eens een geile dochter bleek te hebben, kwam ik er daarna achter dat mijn eigen dochter oo..."
03-04
9.4