62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 7.4 | Gelezen: 3854x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Tienertijd - 19
De volgende ochtend frissen we ons op en kleden we ons aan. Hierna gaan we naar het restaurant. Hier zien we Marcus zijn ouders zonder mijn oom en tante zitten? Verrast dat ze hier met z’n tweetjes zitten, lopen we naar hun toe en vraag ik waar mijn oom en tante zijn? Marcus geeft zijn moeder zijn kus, waarna Marcus zijn moeder me vertelt dat mijn oom en tante even tijd voor zichzelf wilden hebben en daarom nog in de hotelkamer zijn met roomservice. Ik moet lachen en geef mijn oom en tante groot gelijk. Ik en Marcus trouwens ook hadden dat ook. Door Marcus zijn vader worden we uitgenodigd om bij hun te komen zitten, ook al zijn ze net klaar met ontbijten. We bedanken hun en gaan bij ergens anders in het restaurant zitten. Als Marcus en ik zitten, komt de serveerster die hier aan het werk is bij ons en vraagt of we koffie of thee willen. We kijken op naar haar als we haar wel erg bekende stem horen en zijn verrast dat het het zusje van Saskia is! We glimlachen naar haar en vraag om een thee, waarop ze heet water in het glas schenkt die ze omgedraaid heeft.

Als zij naar me glimlacht, geeft ze mij haar knipoog en likt sensueel haar lippen. Ook naar Marcus glimlacht ze en vraagt aan hem wat hij wil drinken. “Doe mij ook maar een thee”. Waarna ze het glas omdraait en heet water inschenkt. En als ze bij ons wegloopt kijkt ze om, knipoogt weer en likt ze weer sensueel haar lippen. In haar geheel blote achterkant met haar strakke billen die uitdagend op en neer gaan loopt ze naar de keuken. Ik kijk nieuwsgierig naar Marcus zijn kruis en zie dat hij een stijve heeft. Ook ik heb een stijve en zie Marcus naar mijn kruisje kijken. We glimlachen naar elkaar. “Zullen we?” vraagt hij. “Ja, is goed” zeg ik en staan dan op. Naar het buffet lopen we beiden met onze stijve waardoor er naar ons gekeken wordt. Als we bij het buffet zijn, pakken we ons ontbijt bij elkaar en gaan dan terug naar waar we zaten.

Als we teruglopen zien we dat Juanita inmiddels aan onze tafel is gaan zitten. Ik glimlach naar haar en kus haar als we bij haar zijn. “Mmm sexy lekkerding” zeg ik als ik haar in haar wit kanten babydoll zie zitten. Hier heeft ze geen slipje of string onder waardoor ik haar verslapte klit zie. Ook haar borsten zijn duidelijk te zien. Bij mij niet omdat ik voor deze ochtend gekozen heb voor mijn ruim zittende slaapshirt met Hello Kitty print. Met aan mijn voeten de witte cowboylaarsjes die ik mag lenen van Saskia.

We praten en hebben het over wat we gedaan hebben. Wat zij en Marcus gedaan hebben en wat ik met Saskia gedaan heb. Ook natuurlijk wat Marcus, Saskia en ik eergisteren gedaan hebben. Verbaast en geil zit Juanita het aan te horen en kijkt naar mij maar ook naar Marcus. Ook kijkt ze omlaag naar haar kruisje. Daar ziet ze wat ze al voelde. Haar klit is stijf en staat recht omhoog en heeft haar babydoll zover meegenomen dat haar babydoll haar klit ontbloot heeft. En als ik naar haar kijk zie ik haar donkere eikel waar haar voorvocht uit komt. Marcus, die aan haar andere kant zit, kijkt er ook naar en pakt haar stijve klit zelfs beet. Zacht beweegt hij zijn hand om haar klit op en neer. "Aa, niet doen Mar ik ben al zooo geeeil", kermt ze. Haar met zijn glimlach aankijkend blijft hij haar aftrekken. Hevig begint ze met haar bekken te bokken en komt klaar. Golvend komen haar spermasappen uit haar donkere eikel over de duim en wijsvinger van Marcus. Zacht melkt Marcus haar spermasappen uit haar klit tot haar orgasme uit Juanita is gestormd. Ik buig me naar Juanita d’r klit en lik en zuig haar spermasappen van haar verslappende klit. Ook haar zak lik ik en kom dan mijn lippen aflikkend omhoog. Ik lik Marcus zijn duim en wijsvinger af waarbij ik naar Juanita kijk. We lachen even naar elkaar als ik goed ga zitten.

Als we aan het eten zijn, worden we uit ons moment gehaald door het zusje van Saskia die vraagt of wij nog wat gewild hebben? Ik kijk naar haar en zie dat haar tepeltjes stijf zijn. En als ik met mijn ogen omlaag ga kijk ik tegen haar best wel korte serveerstersschortje aan. Hier vanonder zie ik haar kale schaamlippen. Ze heeft mooie schaamlippen die vol maar best wel klein zijn. Hier tussen zitten haar lipjes die tussen haar schaamlippen uit komen. Ook het hoedje waar haar klitje zich onder verschuilt is duidelijk bovenin haar kutje te zien. Ik vind het geil en raak er opgewonden van. Wat ik al ben.

"Ja, kom voor me op tafel zitten", zeg ik tegen haar. Verlegen komt ze voor me tussen mij en de tafel staan en kijkt me aan. “Kom ga maar zitten”. Wat ze doet en spreidt ongewild haar benen. Hierdoor en doordat het schortje haar kutje helemaal ontbloot krijg ik een mooi zicht op haar mooie volle maar kleine kutje. Ik wenk haar dat ze moet gaan liggen. Mij blozend aankijkend laat ze zich achterover zakken. Uit zichzelf trekt ze haar benen op en zet haar voeten op de rand van de tafel. Met mijn handen spreid ik haar benen en kijk tegen haar vochtige kutje. Haar schaamlippen liggen vlak om haar spleetje. Haar schaamlipjes zijn gezwollen en zijn duidelijk op haar schaamlippen te zien. Juanita kijkt met me mee. Spontaan leg ik mijn hand op haar kruisje en voel haar alweer stijve klit. Ik pak haar klit beet en masseer die terwijl ik naar het mooie kutje voor me kijk. Haar klitje is duidelijk van onder het hoedje te zien. “Vinger jezelf” zeg ik. Met een nog blozender gezicht kijkt ze naar me en doet haar hand tussen haar benen en legt die op haar heuveltje. Haar vingers heeft ze op haar gespreide schaamlippen en in haar vochtige spleetje. Langzaam duwt ze een vinger haar kutje in en begint langzaam haar vinger in haar kutje te bewegen. Haar andere hand komt ook op haar heuveltje. Het topje van haar middelvinger legt ze op het topje van haar klitje en streelt erover. Marcus is naast me komen zitten en heeft zijn hand om mijn klit. Zacht beweegt hij zijn hand om mijn klit, wat heerlijk voelt. Met mijn andere hand heb ik Marcus zijn pik beet en ben hem heerlijk aan het aftrekken. Met z'n drieën zitten we achterover naar het mooie en heerlijke zusje van Saskia te kijken hoe zij zich schamend ligt te vingeren. Nat wordt ze door wat ze doet. Steeds meer gene glijdt van haar af en vingert ze zich naar haar orgasme toe. Sneller streelt ze met haar vingertopje over haar klitje die nat is van haar sapjes. Net haar kutje. Steeds meer horen we haar zuchten en zachtjes kreunen. Ook wij genieten, niet alleen van haar, maar ook van wat we bij elkaar aan het doen zijn.

Ik ben zooo geil, dat ik opsta en mijn klit naar het natte en ondertussen soppende kutje van Saskia d’r zusje richt. Ze ziet me staan, haalt haar vinger uit haar kutje en pakt mijn stijve klit van mij over. “Ik wil je". Ik kom naar haar toe waarop ze mijn eikeltje tegen haar kutje zet. Ik pak haar bij haar heupen en duw hierop mijn klit in haar. Verheerlijkt kreunt ze en kijkt ze naar me. Langzaam neuk ik haar. Ook Marcus en Juanita zijn gaan staan en staan naast me terwijl Marcus aan zijn pik trekt, trekt Juanita aan haar klit. Ik haal mijn klit uit haar en geef de beurt aan Marcus die in één keer zijn pik in het Spaanse natte kutje duwt. Met haar kreun ontvangt ze zijn grote dikke jongens pik. Met harde stoten neukt hij haar. Ik klim op tafel en ga op mijn knieën naast haar gezicht zitten. Geil kijkt ze naar mijn van haar sapjes natte klit en opent haar mond. Ik duw mijn klit haar mond in waarop ze haar lippen om mijn klit sluit en me pijpt. Mmm heerlijk doet ze dit. Ik zie en voel haar mond heerlijk om mijn klit bewegen waarbij ze mij aankijkt met haar geile blik. Zomaar haal ik mijn klit uit haar mond en trek de nekhouder van haar schortje over haar hoofd en duw mijn klit weer in haar mond. Ik ontbloot haar borstjes en maak de strik op haar rug los. Hierna trek ik wit kanten schortje uit en gooi die het restaurant in. Hard pak ik één van haar tepeltjes beet. Hard rol ik haar tepeltje tussen mijn duim en wijsvinger. Met mijn klit in haar mond kreunt ze hardop en kijkt me nog geiler aan. “zie je wel. jij bent ook al een geil sletje”. “mm mmm” mumd ze met volle mond. Marcus die zijn pik voelt opzwellen, haalt zijn pik uit haar kutje. Juanita neemt het van hem over en zet haar gevoelige eikel tegen het kutje van Saskia d’r zusje. Hard stoot ze zich in haar, waarvoor Saskia d’r zusje het gesmoord uit kreunt. Nog gulziger pijpt ze me en gebruikt daarbij haar tongetje, die heerlijk om mijn klit kronkelt.

Marcus is intussen ook op tafel en komt achter me. Ik voel zijn heerlijke stijve pik tegen mijn kont aan. “mmm o ja, je heerlijke pik” kerm ik zachtjes. Op handen en knieën draai ik me over Saskia d’r zusje terwijl ze mij nog heerlijk aan het pijpen is. “kom neuk me Marcus”. Marcus komt op zijn knieën achter me tussen mijn benen en voel hoe hij zijn heerlijke dikke warme jongens eikel tegen de lipjes van mijn sterretje zet. “o jaaa kom in me” kerm ik weer. Saskia d’r zusje ziet hoe Marcus zijn eikel door mijn lipjes duwt en voorbij mijn sterretje mijn darm in schiet. “Ooo jaaa” kerm ik en duw mijn gezicht op haar kutje. Mijn tongetje vind haar klitje en likt haar. Juanita die Saskia d’r zusje nog aan het neuken is haalt haar klit uit het kutje en bied haar klit aan mij aan. Gulzig neem ik haar klit in mijn mond en zuig eraan. Al de sapjes van Saskia d’r zusje zuig ik van Juanita d’r klit. Heerlijk pijp ik haar tot ze haar klit uit mijn mond haalt en terug in het kutje van Saskia d’r zusje duwt. Helemaal verdwijnt Juanita d’r klit in het kutje waarvoor ze gesmoord kermt. “o jij lekkerding ik wil jou als eerste in me voelen klaarkomen hoor” kermt ze geil als ze haar mond van mijn klit heeft gehaald. “Je hebben het gehoord, ik ben de eerste die haar mag vullen” roep ik zodat iedereen het hoort “ik wil jou heel graag als eerste vullen” zeg ik er zachtjes achteraan. “Mmm, kan niet wachten”. “Dat zul je toch moeten, lieverd" zeg ik. Na een tijdje merk ik en voel ik aan Marcus dat hij klaar gaat komen. Waarna hij mijn darm weer heerlijk vult met zijn lauwwarm sperma. "Mmm, altijd weer heerlijk om een lading sperma in me te krijgen” zeg ik en kijk naar Juanita. Ze glimlacht en zie aan haar dat ze nog steeds geniet. “ik ga jou neuken” zegt ze tegen me. Ik glimlach alleen maar en lik het klitje die ik net ook aan het likken was.

Juanita haalt haar klit uit het drijfnatte kutje van Saskia d’r zusje en komt op tafel op haar knieën achter me zitten. In één keer duwt ze haar heerlijke grote klit in me en neukt me. Is voor me komen staan met zijn verslappende pik in zijn hand. Ik kom van Saskia d’r zusje haar kutje en open mijn mond. Gelijk duwt Marcus zijn natte en verslappende pik in mijn mond. Heerlijk pijp ik hem en zuig aan zijn eikel. Dit doe ik tot ik niets meer uit hem krijg. Nog even sabbel ik aan zijn eikel waarop hij zijn verslapte pik uit mijn mond haalt en op een stoel gaat zitten. Heerlijk is Juanita mij aan het neuken en ben ik het klitje van Saskia d’r zusje weer aan het likken. "O, ik ga je vuuulleeen” kermt Juanita en spuit haar heerlijke lauwwarme spermasappen in me bij Marcus zijn sperma. Golvend voel ik haar lauwwarme spermasappen in me komen. Nog even blijft ze me neuken tot ze er klaar mee is.

Ineens word ik hard in mijn heupen gepakt en hard naar achteren getrokken. Verschrikt kijk ik achter me en zie dat het de vader van Saskia en haar zusje is. Hij trekt me zover van tafel dat ik voorover over de tafel kom te staan. Achter me staat hij met zijn duidelijke grijns naar me te kijken en heeft zijn dikke pik in zijn hand die hij naar mijn kont richt. “Zo, Nu jij al mijn dochters neukt, neuk ik jou ook maar”. Hun vader is dik, maar niet lelijk dik. sowieso is hij niet lelijk. Hard stoot hij zijn niet zo grote maar wel heerlijke dikke pik in me. “O kom maar laat mij je pik weer voelen” kerm ik als ik zijn dikke pik in me voel komen. “Mmm je vult me heerlijk” kerm ik als hun vader in me tekeer gaat en mij hard en ruw neukt. Echt hard neukt hij me, wat ik alleen maar heerlijk vind. “Mm het lijkt wel of je echte lipjes hebt, zo mooi bewegen ze mee en om mijn pik” gooit hij eruit. Ik kan niet anders dan kreunen en genieten van zijn dikke pik die mijn darm verwend en mijn heerlijke plekje weet te verwennen. Heerlijk voel ik mijn orgasme aanstormen, maar wil niet klaarkomen. Althans nog niet want ik heb mijn spermasappen aan zijn dochter beloofd. "O, kom, vul me, ik wil jou dochter vullen met mijn geile spermasappen", kerm ik. Niet veel later kreunt hij het uit en spuit al zijn heerlijke lauwwarme sperma mijn darm in. Gelijk nadat hij in me klaar is gekomen haalt hij zijn pik uit me en gaat ermee naar zijn dochter die hem in haar mond neemt en leeg zuigt.

Trekkend aan mijn klitje kom ik van de tafel en ga tussen Saskia d’r zusje d’r gespreide en opgetrokken benen staan. Ik richt mijn intussen stijve klit naar haar kutje en duw zonder mijn eikeltje tegen haar kutje te zetten, mijn klit in haar. “Ooo jaaa” kermt ze als ze. Rustig neuk ik haar en kijk haar aan. Haar borstjes bewegen mooi mee op het ritme van mijn stoten. Langzaam dan weer snel. Met harde en dan weer rustige stoten neuk ik haar. Ik voel mijn orgasme aanstormen. En voel haar kutje pulserend om mijn klit spannen en ontspannen. “O jaaa lekker die klit van jou. Kom, dump jou lekkere spermasappen maar in me”, kermt ze. Helemaal duw ik mijn klit in haar en voel een heerlijke golf van mijn spermasappen vanuit mijn balletjes door mijn klit in haar kutje spuiten. Weer één en weer één en nog eens. Ik haal mijn, met mijn spermasappen, natte klit uit haar. Langzaam komt ze omhoog en komt ze van de tafel. Voor me neemt ze mijn nog stijve klit in haar mond. Hard en diep stoot ik mijn klit in haar mond en houd me dan in. Heerlijk zuigt ze me leeg en zuigt en likt mijn verslappende klit schoon. “mag ik jou kont leeg zuigen?” vraagt ze zachtjes. Verrast hierom kijk ik haar aan en draai me dan om. Gelijk voel ik haar handen op mijn billen die uit elkaar getrokken worden en voel haar mond op mijn sterretje. Hard zuigt ze en voel hoe ze al het sperma wat ik in me heb gekregen uit me zuigt en doorslikt. Ik pers waardoor ze nog meer sperma in haar mond krijgt. Ook dit slikt ze door. Als ik voor mijn gevoel leeg ben draai ik me om. Ik kus haar, waarna ze mij met haar sperma mond bedankt. Ik laat mijn slaapshirt, die ik van tussen mijn borstjes haal, zakken.

Met Marcus en Juanita loop ik het restaurant uit. Bij de deur kijk ik om en zie haar met haar schortje in haar handen heupwiegend naar de keuken rennen. Bij de deur van de keuken kijkt ze om en glimlacht naar me, waarbij ze mij haar kus toe werpt. Ook ik werp haar mijn kus toe. Blozend kijkt ze naar me en loopt dan de keuken in. Met Marcus en Juanita loop ik naar het appartementencomplex. Bij de ingang nemen we voor even afscheid van Juanita die naar haar hotelkamer gaat.

In de lift staan we naast elkaar voor ons uit te kijken. “Ze is verliefd op me heh?” vraagt Marcus. “Ehm ja en dat wil jij niet heh?”. “Nee” zegt hij kortaf. "Nee, dat ben je op mij", zeg ik er bots bovenop. "Jaaa" zegt hij met zijn zucht. “Sorry jongen” zeg ik en loop dan de lift uit als we op onze verdieping aan zijn gekomen. Hij is stil, Marcus. Ik draai me naar hem toe en ga voor hem staan “Luister! Voor de rest van onze vakantie verandert er niets. Dus slapen we met en bij elkaar en doen we waar we zin in hebben. Na onze vakantie hebben we weer ons eigen leven, dus dat!”. Ik geef hem mijn kus op zijn mond en loop onze hotelkamer in nadat ik die open heb gedaan.

“Kom, uit kleden ik wil naar het strand" zeg ik en draai me naar hem toe. Verrast voor Marcus kleed ik hem uit. Hierom pakt hij de zoom van mijn slaapshirt en trekt die over mijn hoofd uit. Nog voor ik me om kan draaien, word ik verrast door Marcus naar het bed geduwd waar hij me op duwt. Op mijn rug kom ik op het bed te liggen met mijn benen buiten het bed. Hij komt tussen mijn benen staan die door hem gespreid worden. Gelijk voel ik en zie ik zijn warme eikel tegen mijn nog steeds opgerekte lipjes duwen. "EEEJ", gil ik verrast en voel zijn heerlijke jongens pik dieper in mijn darm komen. “O fuck” kerm ik “Ja neuk me” roep ik erachteraan. Heerlijk neukt hij me net zolang tot hij zijn sperma diep in mijn kont spuit. Golf na golf vult hij mijn darm weer tot hij voor zijn gevoel alles gegeven heeft en haalt zijn pik uit me. Ik kom van bed en neem zijn verslappende pik in mijn mond. Heerlijk zuig ik aan zijn pik tot ik niets meer uit hem krijg, waarna ik zijn slappe pik schoon lik. Ik laat zijn pik los en sta op.

Ik kijk hem met mijn glimlach aan "Stouterd", zeg ik en pak mijn strandtas van de grond. Hier doe ik onze smartphone, strandlaken, zonnebrandcrème en mijn make-up in. Mijn slaapshirt vouw ik op en leg haar over de stoel waar meer kleren van me liggen. Nou ja, eerder mijn lingerie dan. Als we klaar zijn, doe ik mijn strandtas om mijn schouder en gaan onze hotelkamer uit. Eerst halen we Juanita op die al staat te wachten. Met z’n drieën lopen we naar het strand waar we op een mooi plekje en vlak bij het strandpaviljoen gaan liggen. Hier settelen we ons en smeren we elkaar in met zonnebrandcrème.

“Heej liefie!" wordt er geroepen. Ik kijk om me heen en zie Saskia naar ons toe komen. Als ze bij ons is, komt ze naast me liggen. Gelijk pakt me stevig beet en duwt haar heerlijke mond op de mijne en kust me intens. Verrast kijk ik haar aan. “Mama zag jullie, en zei dat ik wel even naar jou mocht gaan”. “Aaaw wat liiief” roep ik. Verheerlijkt kijk ik naar haar hoe ze op haar knieën bij ons zit. In alleen haar witte met kant schortje en haar witte sandaal slippers. Haar borsten komen er aan de zijkant van haar schortje haast uit. Haar heerlijke en mooie kont is bloot. Langzaam voel ik mijn klitje verstijven wat zij ziet en pakt mijn verstijvende klitje beet. Na even met mijn klit gespeeld te hebben, neemt ze haar in haar mond. Heerlijk is ze mij aan het pijpen waarvan ik zachtjes lig te kreunen. Tot! “Ooo gloeiende, je doet het weer” kerm ik. “Wat?” vraagt Juanita verrast. “Ze is me weer aan het edgen”. En inderdaad, net voor ik voor de zoveelste keer mijn orgasme aan voel stormen, haalt Saskia haar mond van mijn klit en kijkt met haar heerlijke glimlach naar me. Ik kijk naar mijn klit die nat is van haar speeksel en zie dat mijn eikeltje diep paars is. Heel mijn klit is opgezwollen en ligt strak gespannen en stijf op mijn buikje. “o wauw” roept Juanita zachtjes die mijn klit ziet. “Zo dat moet pijnlijk zijn", hoor ik Marcus zeggen, die ook mijn klit ziet. “Iii jaaa ze is zooo suuuper gevoooelig”, kerm ik het uit als Saskia mijn klit met haar tongetje over mijn gevoelige eikeltje in haar mond lepelt en me weer langzaam pijpt. Tot ze mijn klit weer op voelt zwellen. Gelijk haalt ze haar mond van mijn op klappen, eerder exploderen staande en super gevoelige en pijnlijke klit. “O gloeiende, trut maak het af”. “Nee!”. “Aaa pleeease” smeek ik haar. “No! Dat is je straf. En denk erom ook niet door één van deze twee”. “Oke dan, dan doe ik het… “. “O nee ook dat niet en als je het toch doet… “ en kijkt in mijn strandtas. Hieruit pakt ze mijn metalen kooitje die ik er nog in had liggen. Gemeen kijkt ze naar me en dan naar mijn klit. Met een tik… “AUW” gil ik het uit. …tegen mijn super gevoelige eikeltje verslapt mijn klit. Hierna doet ze mijn kooitje om mijn klitje en zakje. “Zo niemand die met jou klitje kan spelen” zegt ze als ze mijn kooitje op slot doet en het sleuteltje in het zakje van haar schortje doet. “Nou en!” zeg ik opstandig.

“Doei liefie ik moet nog even werken hoor” en geeft me haar kus op mijn mond. “Trut, kan je wel heh. Mij zo alleen laten”. "Ja", reageert ze. Toch kus ik haar terug waarna ze opstaat en bij ons wegloopt. Heerlijk loopt ze met haar kont wiebelend bij ons weg. Ik zucht en leg me achterover en doe mijn ogen dicht. Heerlijk soes ik weg en ben al snel in dromenland.

Zacht voel ik iemand over me heen komen waardoor ik mijn ogen open doe. Ik zie dat het Saskia in haar heerlijke blootje is. En glimlach. Met het sleuteltje opent ze mijn kooitje en neemt mijn nog super gevoelige klitje in haar mond. Heerlijk is ze me aan het pijpen en is ze mij weer edgen. “Pijp haar Juanita” zegt ze als ze haar mond van mijn klit gehaald heeft. “Aaa nee, niet weer hoor”. “Maar ze mag niet klaarkomen. Dus als je haar klit op voelt zwellen! Stoppen begrepen?”. Juanita knikt en neemt met haar glimlach mijn klit in haar mond. Ook zij pijpt me zachtjes en tergend langzaam. En stopt met pijpen als ze mijn klit op voelt zwellen om daarna weer verder te gaan. “Aaa Juanitaaa ga door, aaalsjebliiieft” kerm ik en kijk smekend naar haar. Als ze mijn klit voor de vierde keer in no time op voelt zwellen haalt ze haar mond van mijn klit en laat mijn klit los. “Aaa kuuutje” roep ik. Mijn voorvocht stroomt ondertussen haast uit mijn pijnlijke en super gevoelige klit. “Nu jij Marcus, maar denk erom heh? Ze mag niet klaarkomen hoor”. Marcus knikt en neemt mij aankijkend mijn klit in zijn mond. Ook hij pijpt me zacht en langzaam waarvan ik op mijn strandlaken lig te kronkelen. “O jaaa Marcus, laat me klaarkomen schatje. Pleeease”. Niets helpt waardoor hij me pestend blijft edgen tot hij mijn klit steeds sneller voelt opzwellen. Net op tijd stopt hij als hij mijn klit onverwachts op voelt zwellen. Snel haalt Marcus zijn mond van mijn klit en kijkt naar me. Ik heb het niet meer en begin wild te bokken met mijn bekken. Ik wil klaarkomen. Dit voelt zooo intens en pijnlijk dat ik begin te huilen. Saskia buigt zich naar me toe en brengt haar gezicht naar me toe. Ze pakt mijn keiharde, op klappen staande, pijnlijke klit. Hard knijpt ze erin waarvan ik het uit gil en bijna klaar kom. “O nee liefje, nog niet” zegt ze met haar gemene glimlach. "Aaa, je bent gemeeen” kerm ik en kijk haar smekend en huilend aan. “O nee. Ik doe het hoor!” zegt ze en dreigt met mijn kooitje als ik mijn klitje wil beetpakken en mezelf af wil trekken. “Doe dan trut” zeg ik opstandig. Mij aankijkend geeft ze weer een harde tik met haar vingertop tegen mijn super gevoelige eikeltje. Weer gil ik het uit en verslapt mijn klit en pakt mijn kooitje. Met een snelle beweging doet ze mijn metalen kooitje om mijn klitje en zakje.

Na mij haar kus gegeven te hebben laat ze mij met rust. Alles is gevoelig. Mijn borstjes. Mijn tepeltjes die ook door hun stijfheid pijn doen. Heel mijn lichaam zindert en mijn klitje wil maar niet ontspannen waardoor ze in haar kooitje knelt. Met mijn handen kan ik overal bij maar ik kan net niet mijn eikeltje strelen. Mijn borstjes zijn vol en ook gevoelig. Ze is gemeen, die Spaanse trut. Maar ook Marcus en Juanita. Ik weet dat als ik mijn tepeltjes knedend masseer dat ik dan klaarkom. Ook als ik me vinger. Maar doe het niet en laat me met rust, tot rust komen.

Gelukkig kom ik, mijn lichaam, wat tot rust. Ik draai me op mijn buikje met mijn armen over elkaar waar ik mijn hoofd op leg. En als ik zo lig, smeert Saskia mijn rug, mijn benen en mijn kont in met mijn zonnebrandcrème. Echt nodig is het niet omdat ik al aardig bij gekleurd ben, maar doet het om mijn mooie lichaam te beschermen. Zegt ze en vind ze. Ook nu laat ze me met rust, al kreun ik zachtjes. “gaat het?” vraagt ze zachtjes. “Nee!” zeg ik hardop. “gevoelig?”. “Ja!” zeg ik kortaf. “pijnlijk?”. "Nee”. “Nou, je mag wel liever doen hoor”. "Nee, jij dan” zeg ik bits. Niets zeggend komt ze naast me liggen. Heerlijk voel ik de warmte van de zon op mijn lichaam branden waardoor ik weer in slaap soes.

Na een tijdje word ik wakker omdat ik het wel heel erg warm heb. Ik kom omhoog en kijk om me heen. De strandlakens naast me zijn leeg en als ik naar de zee kijk zie ik mijn heerlijkerds daar. Ik kom omhoog en loop naar de zee. Als ik langs al die blote mensen loop die liggen te zonnen of seks hebben, kan ik het niet laten om naar hun te kijken. Ook zij kijken naar mij. En als ik langs een groepje kom waar een vrouw door meerdere mannen geneukt wordt. Blijf ik staan en kijk ernaar, maar loop dan toch door als ik mijn klitje voel die in mijn kooitje wil verstijven.

“Heeej slaapkop” wordt er lachend geroepen als ik bij de waterlijn kom. Ik glimlach en loop het water in. Gelijk word ik door Saskia besprongen die me omhelst en me kust. Ik kus haar terug die over gaat in onze heerlijke tongzoen. Zachtjes pakt ze me in mijn kruisje en kneed voorzichtig en zachtjes mijn gekooide klitje en zakje. Ik kreun hiervan in onze tongzoen. Mijn klitje wil verstijven wat niet lukt. Klagend kreun ik tijdens onze tongzoen. “trut” zeg ik als ik haar mond loslaat. Ze glimlacht en neemt me mee dieper de zee in. Bij iedere stap die ik zet voel ik het water langs mijn gevoelige klitje waardoor de tintelingen als een gek weer door mijn balletjes en klitje schieten. Saskia ziet het en lacht erom. “Trut. Dat wist je heh” zeg ik als ik bij haar ben. “Mm mm” mumd ze. Ik pak haar hard in haar kutje en duw zo in één keer drie vingers bij haar naar binnen. “Zooo jij durft", kermt ze. Hard duw ik mijn vingertoppen tegen haar sponsje en vinger haar in no time naar haar orgasme toe. Hevig staat ze tegen me aan te zuchten en te steunen trillend op haar benen. Net voor ze klaar gaat komen haal ik mijn drijfnatte vingers uit haar kutje. “ow fuck” zegt ze kermend en komt langzaam bij.

Juanita en Marcus zijn al terug naar onze plaatsen. Saskia pakt mijn hand. "Kom, ik ben wel afgekoeld, jij?”. "Ja, ik ook, gelukkig” zeg ik en loop met Saskia hand in hand naar waar we liggen. Hier plof ik op mijn strandlaken en ga weer op mijn buikje liggen. Mijn armen doe ik omhoog en over elkaar waarna ik mijn hoofd erop leg. Zo lig ik heerlijk te soezen en val weer in slaap. Ik ben moe, kapot.

"heej, wij zijn op het terras hoor. slaap lekker liefie” en voel dat er een strandlaken over me heen gelegd wordt. Na, ik schat, een uur geslapen te hebben word ik wakker. Ik kijk om me heen en zie Saskia, Marcus en Juanita op het terras van het strandpaviljoen zitten. Ik doe de strandlaken van me af en leg die naast me. Waarna ik naar het terras ga. “Heej, lekker geslapen” vraagt Marcus. Ik knik wat duf en kruip bij hem op zijn schoot. Gelijk leg ik me tegen hem aan en leg mijn hoofd op zijn schouder en val alweer in slaap.

“Dat is niet goed hoor” zegt Marcus bezorgd. "Nee, ik geloof dat dat edgen te veel voor haar is” zegt Saskia zich wat schuldig voelend. "Nou ik denk niet dat het door alleen het edgen komt. Ik denk door alles wat ze mee aan het maken is en aan het onder vinden is. Kom dan brengen we haar naar onze hotelkamer” zegt Marcus en staat met mij op. Zijn handen heeft hij onder mijn kont. Slap hang ik in zijn armen en tegen hem aan. Ik heb het eigenlijk niet door wat er gebeurt. Als ik merk dat ik in beweging ben kijk ik met mijn glimlach Marcus aan. “ga je me neuken?”. “Nee, ik ga je naar bed brengen waar en zodat je eens goed kan slapen”. “kom je bij me liggen dan?”. “wil je dat?”. "Ja, ik wil je bij me hebben”. “Niet Saskia?”. “Nee, ik wil jou bij me” en leg mijn hoofd weer op zijn schouder met mijn gezicht in zijn nek.

Marcus brengt me naar onze hotelkamer en de meiden pakken onze spullen bij elkaar en komen achteraan. In onze hotelkamer legt Marcus mij op bed en legt het laken over me heen. Hij gaat op het laken liggen zodat ik hem niet in de verleiding kan brengen. Nog voor de meiden er zijn lig ik al in mijn diepe slaap. Marcus gaat uit bed en wordt afgelost door Saskia. Zachtjes komt ze onder het laken bij me liggen, wat ik niet merk en door heb. Zachtjes streelt ze mij en praat tegen me. Door haar strelen over mijn blote lichaam reageert mijn lichaam hierop en wekt het mijn geilheid, die nog hevig in mijn lichaam zit, weer op. Zachtjes in mijn slaap kreun ik en kronkel ik onder haar streling.

Marcus is naar mijn oom en tante die nog op het strand zijn. Hier vertelt hij tegen mijn tante dat ik bijna de hele dag alleen maar heb liggen slapen. En dat hij me daarom naar de hotelkamer gebracht heeft waar ik nu in bed lig te slapen. Niet wetende dat Saskia meer met mij van plan is. Gelijk komt mijn tante overeind. Ook mijn oom staat op en beiden gaan na hun excuses aangeboden te hebben aan Marcus zijn ouders naar onze hotelkamer waar ik zou liggen te slapen. In de tussentijd dat Marcus naar mijn oom en tante is en met hun terugkomt is Saskia mij meer dan aan het strelen. Ze heeft het laken helemaal van me af gehaald en is me, nadat ze mijn kruisje verlost heeft van mijn kooitje, zachtjes aan het pijpen. Is ze zachtjes mijn zakje aan masseren. Kreunend word ik hiervan lichtjes wakker maar ook doordat ik mijn hevige orgasme als een wervelstorm aan voel stormen. Ze merkt het aan me. Aan mijn klit die opzwelt. Aan mijn lichaam die nog meer kronkelt en door mijn gekreun. Door het hevig op en neer bokken van mijn bekken. En als ze eerst één, dan twee, dan drie vingers in mijn kont duwt en mijn heerlijke plekje weet te verwennen. Kom ik al bijna gelijk met mijn schreeuw klaar. Wild en ongecontroleerd bok ik mijn bekken tegen haar mond op waardoor ik haar mond aan het neuken ben. Met veel kracht spuit ik mijn spermasappen golf na golf in haar mond en zelfs in haar keel. Hiervan proest ze maar houd mijn klit in haar mond. Langzaam kom ik bij en kom ik tot rust. Zachtjes blijft ze mij pijpen tot ik niet meer beweeg, waarna ze nog zachtjes blijft zuigen tot mijn verslappende klit uit haar mond glipt.

“zo nu zul je goed slapen en hopelijk uitgerust wakker worden” zegt ze fluisterend. Zachtjes kreun ik. Ze kust me en dekt me met het laken toe, wat net op tijd is als Marcus met mijn oom en tante binnenkomt. Saskia gaat van bed als ze mijn oom en tante ziet. Zachtjes komt mijn tante bij me op bed en legt zich tegen me aan. Zachtjes streelt ze me. Zachtjes vraagt ze van alles en zegt ze van alles, wat ik niet mee krijg omdat ik echt in mijn diepe slaap ben. Ondertussen heeft mijn tante door dat ik niet ziek ben, maar gewoon oververmoeid ben van alles wat ik mee aan het maken ben. En van alle indrukken. Mijn oom zit op zijn knieën naast het bed en streelt me ook. Hij kust me en wenst mij slaap lekker en dat ik vooral goed uit moet rusten. En gaat dan weg. Ook mijn tante kust me en wenst mij slaap lekker en gaat dan met mijn oom mee.

Mijn heerlijkerds hebben de rest van de dag op ons balkon doorgebracht. Ze hebben er zelfs gegeten. Al gauw vinden zij het ook mooi geweest en gaan slapen. Marcus kruipt bij mij. Juanita gaat naar haar hotelkamer en Saskia gaat naar huis.

Heerlijk en uitgerust word ik wakker. Verheugd zie ik dat Marcus naast me ligt. Ik draai me naar hem toe en streel zachtjes over zijn gezicht. Zachtjes hoor ik hem tevreden hiervan kreunen. Voorzichtig zak ik af naar onderen en vind zijn heerlijke pik in half zachte of harde toestand. Hihi. Ik pak zijn pik beet en duw er mijn geopende mond over heen. Diep neem ik zijn pik in mijn mond en pijp hem dan langzaam. Met mijn hand ben ik zachtjes zijn ballen aan het masseren. Ik neem zijn pik uit mijn mond en lik langzaam langs zijn pik omlaag en weer terug omhoog tot ik bij zijn eikel ben. Ik lik om en over zijn warme eikel en lik dan zijn toomp. Hiervan hoor ik Marcus kreunen en voel zijn handen op mijn hoofd komen. Zacht woelt hij door mijn haren. Ik lik ondertussen langs zijn schacht omlaag en lik zijn zak. Zachtjes zuig ik zijn ballen mijn mond in en haal dan mijn mond ervan af. Met mijn hoofd kom ik omhoog en kijk naar Marcus. “heej goeiemorgen”. “jij ook. lekker geslapen?”. “ja, heerlijk en lang, geloof ik”. "Ja, je was niet meer wakker te krijgen”. Nog steeds kijk ik Marcus aan. “volgens mij heeft Sas mij nog gepijpt, maar kan ook zijn dat ik dat gedroomd heb”. “Ligt eraan hoe je je voelt?". “Heeerlijk en uitgerust”. “Dan heeft ze je zeker gepijpt en heb je dat niet gedroomd”. Ik glimlach terwijl ik zijn pik beet heb en lik zijn eikel. Ondertussen heb ik me tussen zijn benen gewerkt en ben zijn toomp aan het likken. Hierdoor gutst zijn voorvocht uit zijn eikel, wat ik op lik en doorslik. Ik zet zijn pik rechtop en duw langzaam en naar Marcus kijkend mijn mond over zijn pik tot ik zijn pik diep in mijn mond en keel heb. Diepkelend pijp ik hem en hoor hem nog meer kreunen. Als ik zijn pik voel opzwellen en Marcus nog meer hoor kreunen, haal ik mijn mond van zijn pik. Ik kom omhoog en kom op mijn handen en knieën over Marcus heen tot ik met mijn sterretje boven zijn pik zit. Ik zak wat en richt zijn pik naar mijn sterretje. Als ik zijn warme eikel tegen mijn lipjes voel, duw ik me over zijn heerlijke pik en voel zijn pik door mijn lipjes dringen. Ik blijf doorgaan tot ik zijn pik diep in me heb. Ik kijk Marcus aan en zet mijn handen op zijn borstkas. Zachtjes grijp ik in zijn jongens borstjes en beweeg me langzaam over zijn pik. Heerlijk voel ik zijn pik door mijn darm gaan. Als een amazone met mijn handen in zijn borstjes grijpend berijd ik Marcus zijn pik tot hij zegt dat hij mij wil neuken. Hierom komt hij omhoog en pakt me met één hand beet en draait zich met mij om. Op mijn rug kijk ik Marcus met mijn geile glimlach aan. Ik trek mijn benen op en leg ze om hem heen. Hard duwt hij zijn pik diep in me, waarvan ik het uit kreun. Heerlijk en hard is hij me aan het neuken waarvan ik lig te genieten. “O jaaa kom, kom in me” kerm ik als ik zijn pik op voel zwellen. Heerlijk voel ik zijn eerste golf met zijn lauwwarme sperma in me gespoten worden. Waarna ik iedere golf in me gespoten krijg. Ook ik kom klaar en spuit golf na golf mijn spermasappen over me heen. Als we heerlijk klaargekomen zijn, legt Marcus zich op me neer en beweegt zijn heerlijke nog stijve pik in me. “Mm, nog hard?”. “mm mm” mumd hij.

Nog steeds is hij me heerlijk pompend aan het neuken. Dan komt hij omhoog en zakt af naar mijn klitje. Hierdoor is zijn heerlijke pik uit me gegleden. Hij neemt haar in zijn mond en pijpt me, mmm, heerlijk. Alles haalt hij uit zijn kast en pijpt me met overgave. Zijn tong voel ik om en langs mijn klit glijden en bewegen. En als hij mijn klit diep in zijn mond heeft, likt hij ook nog mijn zakje waarvan ik de tintelingen door mijn zakje voel stormen. “Ooo ga door, lekkerding”. Hij is geil en wil volgens mij zijn volgende lading sperma in me dumpen. Mijn klit en zakje zijn drijfnat van zijn speeksel wat uit zijn mond komt als hij me heerlijk diep pijpt en mijn zakje likt. Toch haalt hij zijn mond van mijn klit en komt over me heen. Mij aankijkend duwt hij zijn nog steeds keiharde stijve pik door mijn gewillige lipjes mijn darm in. Heerlijk neukt hij me hard met snelle stoten. Diep voel ik zijn pik in me bewegen en voel zijn pik mijn heerlijke plekje bewerken. Heerlijk voel ik mijn orgasme aanstormen. Hevig rozig kijk ik hem aan. Het voelt heerlijk mijn orgasme maar ook nog wat pijnlijk. “Ga door, gaa dooor” kerm ik het uit van mijn heerlijk aanstormende orgasme. Tegelijkertijd voel ik Marcus zijn pik opzwellen. Met kracht en met zijn brul spuit hij zijn heerlijke lauwwarme sperma golf na golf mijn darm in. Tegelijk met zijn klaarkomen, komen mijn spermasappen golf na golf uit mijn klitje. Veel is het niet, maar voelde wel heftig.

Beiden zijn we heerlijk uitgeteld. Marcus heeft zich op me neergelegd en ligt rustig na te hijgen. Ik ben ook aan het bijkomen, maar lig niet zoals Marcus te hijgen. Zachtjes streel ik zijn rug tot hij toch te zwaar voor me wordt. Met Marcus draai ik me op mijn zij en komt hij voor me ook op zijn zij te liggen. Marcus, aankijkend streel ik zachtjes zijn gezicht. “je bent mooi, je bent lief en heerlijk. tis dat ik al een vriend heb, anders had ik het wel geweten”. "echt!" reageert Marcus. Al had hij het moeten weten. “ja echt wel” zeg ik zachtjes. “alleen denk ik dat de afstand voor ons een probleem zou kunnen worden” zegt Marcus dan. "Ja, dat denk ik ook, maar je weet het nooit”. "Nee, dat ook. Kom ontbijten, ik heb ondertussen wel trek gekregen. Jij?”. "Ja, ik eigenlijk ook wel”.

Hierom komen we het bed uit en gaan naar de badkamer. Ik ga op het bidet zitten en spoel me. Niet dat ik Marcus zijn sperma niet in me wil hebben. Liever wel, maar ik wil niet lekken als we naar het restaurant gaan. Marcus heeft ondertussen de douche aangezet en is eronder gaan staan. Met zijn handen door zijn haren is hij zich aan het afspoelen. Als ik klaar ben, spoel ik het bidet schoon en kom dan bij Marcus onder de douche staan. Ook ik spoel me met mijn handen door mijn haren, mijn haren uit. Als ik dit gedaan heb, geeft Marcus mij mijn tandenborstel. Beiden poetsen we onze tanden, waarna we elkaar wassen zonder elkaar op te geilen. Als we elkaar gewassen hebben, spoelen we ons af. Waarna ik de douche dicht draai en van Marcus een handdoek aangereikt krijg. Ik droog me af, waarna ik de hotelkamer inloop en uit mijn trolley een lichtblauw satijnen hemdje pak en aantrek.

Verheerlijkt zie ik Marcus naar me kijken, die ziet hoe ik mijn witte gladde hold-up kousen over mijn benen stroop. In dit ga ik terug naar de badkamer waar ik me opmaak en mijn haren in model breng. Na nog wat deo in mij oksels en het heerlijke geurtje Obsession van Calvin Klein opgedaan te hebben. Kom ik uit de badkamer. Hier zie ik Marcus in zijn lichtblauwe van mesh en kant, heel kort shirtje aan tegen het hoofdboord zitten. Om zijn heupen heeft hij een eveneens lichtblauw brazilian achtig broekje aan die ook van mesh en kant is en wat een setje is. Om zijn benen witte hold-up kousen met kanten toppen.

“Wauw Marcus, wat zie jij er heerlijk en sexy uit", zeg ik met mijn glimlach. Het staat hem mooi, zeker nu hij lekker bij gekleurd is. Duidelijk is zijn nog slappe pik te zien, maar ook zijn, mmm, heerlijke en verstijfde tepeltjes. Hihi. Bij mij is het niet te zien dat mijn klitje en zakje gevangen zitten in hun kooitje die ik niet op slot heb. “dank je, speciaal voor jou gedaan", zegt hij iets wat verlegen. “O wat lief van je” zeg ik en kruip op bed en geef hem mijn kus op zijn mond. Met z’n tweeën gaan we hand in hand naar het restaurant. Veel bekijks heeft Marcus, waarvoor hij zich op momenten verlegen door voelt. Zeker als hij complimenten krijgt van mannen.

Onze ouders zitten al aan tafel waar wij bij aanschuiven, nadat we onze ouders begroet hebben met onze kussen. Mijn oom en tante vragen beiden of ik uitgerust ben en of ik heerlijk geslapen heb? Ik zeg dat ik heerlijk heb geslapen en helemaal niet mee heb gekregen van hun of wie dan ook. Na het ontbijt zitten we nog wat na te tafelen met koffie en thee. Vanuit mijn ooghoek zie ik het zusje van Saskia naar onze tafel toe komen en komt bij me staan. Ik kijk op en kijk haar vragend aan. Zomaar komt ze tussen de eettafel en mij in over me heen en komt bij me op schoot zitten. Verbaast kijk ik haar aan.

Mij aankijkend maakt ze op haar gemakje haar schortje los en trek die uit. In haar blootje, met alleen haar witte hold-up kousen en zwart lederen muiltjes met platte hakjes aan, zit ze op mijn schoot. Ineens pakt ze mijn satijnen hemdje bij de rand beet en trekt mijn hemdje zomaar omhoog. Verbaast dat zij dit doet en dat ik het toelaat, doe ik mijn armen omhoog en trekt ze mijn hemdje uit. In mijn blootje zit ik onder haar en voor haar. Ze bekijkt me van top tot… in mijn kruisje. Met haar heerlijke glimlach kijkt ze naar me en brengt haar gezicht tot bij mijn oor. “is ze stout geweest?” vraagt ze fluisterend bij mijn oor en kijkt me daarna aan.

Zachtjes schud ik mijn hoofd. “Waarom ben jij toch zo cute?” vraagt ze dan. “weet ik niet” piep ik en haal mijn schouders op. “ik wil je in me, maar dat kan nu niet heh?”. “jawel hoor, het zit niet op slot” zeg ik en zie haar handen naar mijn kruisje gaan. Voorzichtig maakt ze mijn kooitje open en haalt het van mijn zakje en klitje. Gelijk verstijft mijn klitje. Ze pakt mijn verstijvende klitje beet en trekt me zachtjes af waar ik naar kijk en dan naar Saskia d’r zusje. Als ze mijn klit stijf heeft, komt ze wat omhoog. Kijkt ze me aan en zet mijn gevoelige eikeltje tegen haar kutje. Langzaam en mij aankijkend zakt ze over mijn klit tot ze mijn klit in haar geheel in haar heeft. Heerlijk duwt ze haar mond op de mijne waarop ik mijn mond open doe en haar tongetje tegen mijn tongetje voel. Heerlijk zijn we aan het tongzoenen en beweegt ze met haar bekken schurend heen en weer. Heerlijk voel ik mijn gevoelige klit in haar kutje bewegen. Haar klitje wrijft door haar schuren over mijn heuveltje. Dan haalt ze haar mond van de mijne. Legt haar onderarmen op mijn schouders en kijkt me verheerlijkt aan. “je voelt zo heerlijk in me” fluistert ze me toe en komt naar voren en neemt zachtjes mijn oorlelletje in haar mond. Zachtjes zuigt ze eraan waarvan ik heerlijke tintelingen door mijn lichaam voel stormen. “o mijn gloeiende” kerm ik zachtjes. Intussen ben ik helemaal in ons opgegaan. Ik pak haar strakke billen en kneed ze. Ook trek ik ze uit elkaar. “ii, ja doe het!” kermt ze en kijkt me aan, geil, met haar glimlach. “doe je vinger in me kont. ik ga komen. mag ik klaarkomen?”. Ik voelde het al en knik en glimlach ook en duw een vinger haar kont in. “ooo ja” kermt ze met “ga jij ook in me klaarkomen zodat ik jou spermasappen weer in me krijg?” erachteraan. “echt wel” zeg ik fluisterend. Als ik mijn klit op voel zwellen, voel ik gelijk erna golf na golf mijn spermasappen met kracht in haar kutje komen. Met kracht en zachtjes kreunend perst zij haar lauwwarme sapjes uit haar kutje tussen ons in. Schokkend en bokkend komen we bij van ons heerlijke orgasme. Innig legt ze zich tegen me aan en streel ik haar zachte rug tot we uit ons moment gehaald worden.

Om ons heen horen we zacht wauw gezegd worden en wordt er zacht geklapt. Hiervan voel ik me blozen en zie dat Saskia d’r zusje ook bloost. Van de grond pak ik haar schortje en geef het aan haar. Met haar blos op haar gezicht neemt ze haar schortje aan en staat dan voorzichtig op. Ik buig me naar haar toe en kus haar borstjes. “je bent al net zo heerlijk als je zus", zeg ik zachtjes. Met haar schortje voor haar petite borstjes en haar kruisje, rent ze bij me weg richting keuken. Verrast van haar reactie kijk ik haar na. Hierna kijk ik naar mijn kruisje en zie dat het daar behoorlijk nat is van haar sapjes en een beetje van mijn, uit haar kutje gedropen en geperste spermasappen. Snel pak ik een servet van tafel en maak me droog en zo goed als kan schoon. Ik doe mijn klitje weer achter de tralies van mijn kooitje en doe ook nu het slotje niet op slot. Van de grond pak ik mijn lichtblauw satijnen hemdje en trek haar aan.

Iedereen aan tafel, zie ik naar me kijken en sta dan op. Met mijn kussen neem ik afscheid van mijn oom en tante. Ook van Marcus zijn ouders en van Marcus. In mijn uppie loop ik lichtelijk verward het restaurant uit. Nog net hoor ik mijn tante tegen Marcus zeggen mij te laten doen. Dat ik nu even tijd nodig heb. Wat ook zo is. Ik ben helemaal hoteldebotel uit het veld geslagen door alles wat ik aan het doen en meemaken ben. En dan vooral door wat er tussen Marcus en de twee Spaanse zussen en mij gebeurt. Vooral zij maken dat mijn hoofd aan het tollen is.

Ik ga naar onze hotelkamer. Ik trek mijn booties uit, stroop mijn kousen van mijn benen. In mijn satijnen hemdje ga ik op bed liggen en trek het laken over me heen. Zachtjes lig ik te jammeren, mijmeren dat ik mijn lieverds thuis verraad door mijn overspelig gedrag. Dat, waarom ik toch zo snel als een persoon heerlijk en stout is, voor hem of haar val? Dit omdat de twee Spaanse zussen meer met me doen dan ik wil. Een ieder op haar manier brengt telkens mijn hoofd op hol als ik bij één van hun ben of één van hun bij mij is. Ook Marcus brengt mijn hoofd nog steeds op hol. Juanita doet me niets wat ik niet van me verwacht had? Ondanks dat zij heerlijk en lief is.

Deze vakantie vermoeid me meer dan dat ik er ontspannen en uitgeruster van wordt. Morgen gaan we op excursie en daarna in een dorpje aan de kust uit eten. Langzaam val ik weer in slaap. Uit mezelf word ik wakker en ben eigenlijk verrast dat ik alleen en nog in mijn hemdje in bed lig. Ik rek me uit en pak mijn smartphone van het nachtkastje. Ik ontgrendel mijn smartphone en scroll door de berichten. Mijn vriendinnetje Mariska heeft me geappt met of ik het naar mijn zin heb? Ook appt ze dat zij het naar haar zin heeft. Dat het wel warm is waar zij is en dat ze een meis ontmoet heeft waar ze veel samen mee doet. Dat er een spanning tussen hun heerst nadat ze seks met elkaar gehad hebben. Hierbij voegt ze een blozend emoticon bij. Ook dat ze liever had dat ik bij haar was.

Ik moet glimlachen en stuur haar dat ze heerlijk van haar moet genieten. Dat ik dat ook doe met nog steeds Marcus en inmiddels met de Spaanse Saskia en haar zusje. Ik app haar ook dat ik haar mis, niet hoeveel! Maar wel hoeveel ik van haar hou. Van mijn vriendje Vince lees ik dat hij een beetje baalt dat ik niet bij hem ben. Hij mist me wat hij niet verwacht had. Ook dat hij het door heeft dat hij me aan het verslonzen is, wat hij na onze vakanties goed gaat maken. Ik voel mijn heerlijke warme verliefdheid weer toenemen. Maar ook mijn schaamte dat ik niet eerlijk en hem trouw ben. Beiden maken we elkaar duidelijk hoeveel we van elkaar houden. Ik vertel Vince hoe het hier is, niet wat het is, wel wat ik allemaal doe. Althans de seks vertel ik niet.

Vince en ik verwikkelen ons in seks-appen als we elkaar vertellen wat we doen in bed als we alleen zijn. We zijn zo met elkaar bezig dat Vince voorsteld om met Whats App video te bellen. Hij wil zien hoe ik me met mijn dildo verwen. Hij wil zien hoe ik mijn dildo in mijn kont beweeg. Beiden zijn we geil geworden. Ik heb mijn kooitje om mijn klitje en zakje laten zitten. Intussen ben ik me aan het vingeren. Heerlijk ben ik me aan het vingeren. Ik lig op mijn rug met mijn kussen in mijn rug en mijn hoofd rustend tegen het hoofdboord. Mijn benen heb ik wijd gespreid en opgetrokken. Mijn klitje zit pijnlijk beknelt in haar kooitje. Vince appt dat hij ongeveer net als ik in bed lig en zich zeer langzaam aan het aftrekken is. En als het hem wat te veel wordt, vingert hij zich. Waardoor zijn orgasme wat afneemt. Door dit allemaal en doordat ik geil ben geef ik toe om video te bellen. Wel bestaat het gevaar dat Marcus in zijn blootje binnen kan komen!

We openen het videobellen en zien van elkaar dat we inderdaad er zo bij liggen of hangen. We moeten om ons lachen. Spontaan pak ik mijn dildo erbij als ik mijn vriendje zijn staal harde en stijve pik zie. Heerlijk speelt hij met zijn zak waarin ik zijn ballen heen en weer zie bewegen. Zijn pik duwt hij naar de camera en zie een dikke druppel voorvocht uit zijn dikke donkerroze eikel komen. Hierom lik ik mijn lippen af en duw mijn dildo diep mijn kont in. En haal hem dan tot halverwege uit mijn kont. Ik zie dat mijn dildo nat is. Gelijk duw ik mijn dildo weer in me en neuk me met half gesloten ogen. “o jaaa schatje neuk me, neuk je meis” kerm ik. Heerlijk ben ik zo met me bezig waarvoor ik zachtjes aan het kreunen ben. Vince hoor ik ook zacht kreunen waarvoor ik mijn ogen open en zie hoe hij zich aftrekkend zijn voorvocht uit zijn pik pompt. Heerlijk beweeg ik mijn dildo in mijn kont, neuk ik mezelf. Liever had ik dat hij me aan het neuken is, maar ja dat gaat nu niet. Ook hij heeft liever dat hij mijn lipjes en sterretje om zijn pik voelt bewegen. En daarbij kijkt hij er liever naar wanneer mijn lipjes om zijn pik mee bewegen dan dat hij ze om mijn dildo ziet meebewegen. ik word geiler en stouter en draai me op mijn knieën met mijn kont naar de camera. Omkijkend naar de camera zet ik de eikel van mijn dildo tegen mijn al opgerekte lipjes en duw dan langzaam door. Vince ziet eerst de eikel en dan de gehele lengte van mijn dildo door mijn lipjes in mijn kont gaan. “O fuck jij geilding", hoor ik hem kermen. Heerlijk ben ik me met mijn dildo aan het neuken en heb me intussen op mijn borst op bed gelegd waardoor mijn kont nog meer omhoog kont. Hierdoor heeft Vince een heerlijk zicht op mijn lipjes die om mijn dildo meebewegen. En mijn gekooide klitje die lekkend onder me hangt. “O fuck wat geil” kermt hij. Vince is zich nog steeds heerlijk langzaam aan het aftrekken en masseert zijn ballen in zijn zak. Na een tijdje kom ik omhoog en draai me op mijn knieën om. Rechtop op mijn knieën zittend en kijkend in de camera trek ik mijn satijnen hemdje uit. Geil zie ik Vince naar me kijken. “Mooi dat kooitje om je lieve klitje”, kermt hij en heeft moeite om niet klaar te komen. Ik glimlach. Ik zet mijn dildo rechtop op bed en ga zelf op mijn hurken boven mijn dildo zitten. Ik zak tot ik de eikel tegen mijn sterretje voel duwen en ga dan achterover op mijn handen zitten. Langzaam laat ik me over mijn dildo zakken, wat Vince ziet. Ik zie hoe geil hij naar me kijkt en dan vooral hoe ik me over mijn dildo beweeg. Heerlijk voel ik mijn dildo langs mijn heerlijke plekje strelen waardoor ik mijn orgasme aan voel stormen. Ook ik ben geil en wil zien hoe mijn vriendje zijn sperma uit zijn pik laat spuiten. Mijn gekooide klitje ligt over mijn gekooide zakje te lekken van mijn voorvocht. Heerlijk voel ik mijn orgasme aanstormen die uit me gaat stormen. Sneller beweeg ik me over mijn dildo en voel mijn orgasme uit me stormen. Hierom sluit ik mijn ogen en kerm het uit. Golf na golf voel ik mijn spermasappen uit mijn gekooide klitje komen. Al mijn spermasappen stroomt over mijn zakje het bed op. “O wat geeeil", kermt Vince. Hierom open ik mijn ogen en zie hoe golf na golf zijn sperma uit zijn pik spuit over zijn buik, zijn borst en zelfs op zijn gezicht. Langzaam beweeg ik me nog over mijn dildo tot mijn orgasme mijn lichaam heeft verlaten. Ook Vince is zich nog aan het natrekken. Dan laat hij zijn verslapte pik los. Hij kijkt naar zijn verslapte pik en ziet zijn sperma. Ook aan zijn hand, op zijn heuvel en buik, op zijn borst. Met zijn schone hand veegt hij zijn klodders sperma van zijn gezicht. Verheerlijkt kijk ik ernaar terwijl ik nog over mijn dildo zit. Langzaam kom ik omhoog en voel mijn dildo uit me glijden. Nat van mijn darmsappen ligt mijn dildo op het bed. Mijn zakje is drijfnat van mijn voorvocht en spermasappen. En het bed natuurlijk nog meer.

Van het bed pak ik mijn smartphone en duw mijn mond op het beeldscherm. Ik kus mijn vriendje en kijk dan naar hem. “dat was heerlijk schatje. ik hou van je en mis je much”, zeg ik, waarna ik hem weer via het beeldscherm van mijn smartphone kus. Ook mijn Vince zegt hetzelfde en geeft me zijn kus via het beeldscherm van zijn smartphone. Hierna sluiten we af en laat me achterover op bed vallen. Even lig ik heerlijk te mijmeren dat ik mijn lieverds na mijn vakantie weer zal zien en nog meer ga voelen, hihi.

Hierna kom ik uit bed en pak mijn plakkerige dildo van bed. En loop ermee in mijn blootje naar de badkamer. Ik was mijn dildo en zet die op de dubbele wastafel. Ik pak mijn tandenborstel en doe hier tandpasta op waarmee ik mijn tanden poets. Hierna fris ik mijn gezicht op en doe mijn haren in model. Ik smeer me alvast in met zonnebrandcrème. Lichtjes maak ik me op en doe de heerlijke geur van ‘Obsession’ van Calvin Klein op. Met mijn schone dildo ga ik terug naar de kamer. Ik leg mijn dildo in het laadje van het nachtkastje.

Ik pak mijn strandlaken die ik in mijn strandtas doe, waar ik ook mijn smartphone in doe. In mijn blootje op mijn slippers en met mijn strandtas om mijn schouder loop ik naar het strand. Van alle lagen zie ik mensen lopen, langs me lopen. Ze kijken naar mij en ik kijk naar hun. Ik glimlach en zij glimlachen terug. Niemand doet of dwingt me ergens toe.

In de verte zie ik een groepje volwassenen samen zijn. Uit nieuwsgierigheid loop ik ernaar toe en zie een vrouw twee mannen omstebeurt pijpen terwijl zij geneukt wordt. Om haar heen zie ik mannen zitten en liggend hangen terwijl ze aan hun pik trekken. Een enkeling staat en trekt aan zijn pik. Ook zie ik een enkele vrouw terwijl ze zich aan het vingeren is en aan haar tepel zuigt. Een man is één van de vrouwen aan het strelen en streelt haar borsten. Ik ga naast een man staan die zich aan het aftrekken is. Glimlachend kijk ik naar hem en zie hem naar me knipogen waarbij hij zijn pik naar me toe brengt. Ik schud mijn hoofd en zie hem zijn schouders ophalen. Even bedenk ik me dat ik eigenlijk wel mee wil doen, maar bedenk me. Ik draai me om en loop weg.

Als ik op het strand kom, zie ik Juanita en Marcus liggen. Ik ga naar hun toe en als ik bij hun ben, zet ik mijn strandtas neer. Ik haal mijn strandlaken eruit en spreid haar uit over het zand uit. Heel de tijd zie ik Marcus, verheerlijkt naar me kijken. Ik kijk naar Marcus en zie zijn pik stijf op zijn buik liggen. Met mijn glimlach kijk ik Marcus aan als ik naast Marcus ga liggen. Heerlijk lig ik te zonnen en hoor Marcus en Juanita met elkaar praten. Na een tijdje ben ik het beu omdat ik me maar niet kan ontspannen. Hierom sta ik op. “Gaan je mee wat drinken?" vraag ik.

Marcus wil eigenlijk wel maar blijft bij Juanita, die niets hoeft. Ik ga naar de strandtent en ga op het terras zitten. Als ik even zit zie ik Saskia met haar heerlijke glimlach naar me toe komen. Spontaan en eigenlijk best wel brutaal komt ze tussen mij en de tafel op mijn schoot zitten. Ze kijkt me aan en legt haar armen op mijn schouders. Ik leg mijn handen op haar heerlijke strakke billen. “Wat?” vraag ik lichtelijk geïrriteerd. “Niets! Ik vind je geil. Ik vind je lekker” en duwt haar mond op de mijne en zoent me intens. Ze liegt! Ze is geil en verliefd op me! Ik voel het aan haar warme kutje die vochtig is en op mijn gekooide klitje duwt. En ik zie het in haar glinsterende ogen. Ik kijk haar aan waarop ze van me af komt en vraagt wat ik wil hebben. “Een cola, alsjeblieft”. “Maar natuurlijk jongedame” zegt ze met haar glimlach en loopt dan bij me weg.

Na een minuutje is ze terug met mijn cola. Met gesloten en gestrekte benen serveert ze mijn cola lichtjes voorovergebogen uit. Verheerlijkt kijk ik naar haar. “dank je lekkerding” zeg ik en kijk haar met mijn glimlach aan. “graag gedaan, ander lekkerding” zegt zij met haar glimlach en knipoogt naar me en gaat dan verder. Ik kijk haar na. Ze is mooi. Ze ziet er geil uit in haar witte serveerster schortje en witte enkellaarsjes met naaldhakjes. Ze kijkt om en werpt mij haar kus toe waarom ik glunder.

Tegen de rugleuning geleund zit ik heerlijk te genieten met mijn cola van het zonnetje en de rust die er op het terras heerst. Iedereen die hier aanwezig is, is aan het praten of gewoon heerlijk aan het genieten. Hier en daar wordt er wat geflikflooid, maar dan in een soort van verborgen of stiekem. Hihi. Ik kijk er graag naar en zie dat een stelletje het door heeft dat ik zit te kijken naar hun geflikflooi. De vrouw wenkt me of ik erbij kom? Hierop schud ik mijn hoofd en werp haar mijn kus toe. Zij werpt mij ook haar kus toe en geeft zich over aan haar man. Ze geniet. Hij geniet. En ik vind het mooi zoals ze met elkaar bezig zijn. Alles wat ze doen is liefdevol en teder.

Blijkbaar heeft Saskia het door want ze komt zomaar op mijn schoot zitten en eist mijn aandacht op. Haar handen legt ze in mijn nek en komt met haar gezicht naar me toe. “ik hou van je”. “wist ik”. “Hoe?”. “Je houding. Je lichaam. Alles zegt het”. “Jij?”. “Sorry ik niet. Ik vind je leuk. Ik vind je mooi, maar meer niet”. “Ik ben nat”. “Weet ik” zeg ik met mijn glimlach. “Vind je het erg?”. “Nee”. “Ik wil je vanavond in mijn bed”. “Toe maar”. “En dan wil ik je morgen mijn stad aan je laten zien”. Ik leg mijn handen op haar heerlijke strakke billen en trek haar nog meer naar me toe. Haar warme kutje voel ik nog meer op mijn klitje en heuveltje. Mijn tepeltjes verstijven nog meer. Haar tepels verstijven ook nog meer en priemen hierdoor nog meer tegen haar kanten schortje. Met haar geile glimlach kijkt ze me aan. “Graag” zeg ik dan. “Toppie” roept ze en kust me intens. En staat dan op en loopt als op een roze wolk bij me weg. Ik glimlach en schud mijn hoofd. Tjeej de zoveelste!

Ik wil net opstaan als ik mijn oom en tante het terras op zie komen. Ze zien mij zitten en komen naar me toe. Mijn oom komt naast me zitten en geeft me zijn kus. Ook mijn tante komt, zij het aan de andere kant, naast me zitten en geeft mij haar kus. “Gaat het lieverd? vraagt ze "We zijn een beetje bezorgd om je” zegt ze erachteraan. “Ja we denken dat je het een beetje te veel vind wat er allemaal op je af komt en je over je afroept” zegt mijn oom. “Oom? Tante?”. "Ja lieverd?". “Waarom wordt elke jongen of meis verliefd op mij. Waarom kunnen ze niet gewoon van mij genieten zonder verliefd op mij te worden?”. “Dat doen ze ook, maar doordat jij bent wie je bent vallen ze voor je”. “Maar hoe dan tante?”. “Door wie je bent, lieverd” zegt mijn tante. “Door hoe je doet. Hoe je seks hebt en hoe je je daarin laat gaan, lieverd. Maar ook omdat je je openstelt", zegt mijn oom “Tja en daarbij ben je nou eenmaal een lekkerding om te zien en om seks mee te hebben” hoor ik mijn oom ook nog zeggen.

Ineens begin ik te snikken waarop mijn oom hiervan schrikt. “Heb ik iets verkeerds gezegd?” vraagt hij dan ook verschrikt. “ihik probeer het ook, maar iedereen is zo lief voor me en heerlijk. Ik ik geniet van hun seksualiteit”. “Dat is nou jou valkuil lieverd", hoor ik mijn oom zeggen en leg me tegen hem aan. “trouwens, laat aan iedereen zien wanneer je wel en wanneer je geen seks wil. niemand die jou dat kwalijk neemt. jij beslist. je hoeft niets en je moet niets” zegt mijn oom zacht. “weet ik oompie, maar weet je hoe moeilijk dat is?”. “Ja dat weten we lieverd", hoor ik mijn tante zeggen die ik aankijk. “Maar kijk naar ons! Wij zijn dan wel constant met z’n vieren, maar dat wil niet zeggen dat we constant seks hebben”. “Nee, we doen het wanneer wij daar zin in hebben”. “Echt! Nou ik dacht op z’n minst dat jullie als konijnen waren", zeg ik lachend. “Nee hoor, lieverd. Ik moet er niet aan denken. Vakantie is er ook om tot rust te komen”.

“Ik heb er steeds minder moeite mee, maar als ik los ga dan ga ik los en weet ik soms niet meer van ophouden”. “Dat komt omdat jij op jou manier geniet van seks en graag ontdekt hoever je kan en wil gaan” zegt mijn tante. “Zou dat het zijn mam?”. “Dat denken wij, lieverd”. “Maar weet je. Ik voel me nog meer schuldig tegenover mijn lieverds Vince en Mariska omdat ik me hier zo laat gaan”. “Dat snappen we lieverd. Maar omdat je thuis, laten we zeggen, nogal te buiten gaat qua seks. Dachten wij jou hier te laten zien en te laten ontdekken dat je niet altijd seks hoeft te hebben. Dat je ook mag genieten door er naar te kijken” zegt mijn tante. “Of ondanks alle verleidingen niet aan seks hoeft te doen” hoor ik mijn oom zeggen. “Is dat ook wat jullie doen?” vraag ik. “Je lieverd” zegt mijn oom die me nog dichter tegen zich aantrekt. "Nou, ik weet zeker dat mij dat niet gaat lukken. Althans niet met die drie heerlijkerds om me heen, die mij maar willen”.

Voor eigenlijk de rest van de middag blijven we bij elkaar en praten we nog meer over deze vakantie. “Mam mag ik vanavond en morgen weer bij Saskia slapen en zijn?”. "Maar natuurlijk, lieverd”. Ze ziet het aan me als ik Saskia met mijn ogen volg en naar me glimlacht. “mam!” zeg ik blozend zachtjes. Omdat ik Saskia met mijn ogen volg, komt dat lekkerding naar me toe en buigt zich gewoon zomaar over tafel heen naar me toe. “En?”. “Hoelaat?”. “Ik ben over een uurtje klaar, dus… ”. “Oke. Waar eten we?” vraag ik. “In de stad, dus zorg dat je er geil sexy uitziet. Ik wil met je pronken”. “Ooo keej. En jij dan?”. “Als je mij in mijn blootje wil, dan ga ik in mijn blootje met je uit eten”. “En dat doe jij?”. “Ja! Voor jou doe ik veel en wil ik veel doen”. “weet ik” zeg ik en bijt op mijn onderlip.

Nog steeds staat ze over de tafel gebogen en op haar ellebogen leunend naar mij te kijken. Haar kont en kutje zijn in deze houding ter beschikking, maar niemand die haar neemt. Wat ook eigenlijk niet mag. Later blijkt dat ze in ieder gaatje een buttplug heeft zitten. Ik kom naar voren en kus haar zachtjes op haar mond. Even kijken we elkaar intens aan, waarna ik me achterover laat zakken tegen de rugleuning. “dit is nou waarom ze verliefd op jou worden, lieverd", hoor ik mijn oom zeggen. Ik bloos en kijk Saskia aan. Ze knikt waardoor ik me nog meer voel blozen. Dan komt ze omhoog, draait zich om en loopt bij ons weg. Ik zie een rode steen tussen haar strakke billen zitten. Niet dat dit de reden is waarom ze niet genomen is. Het mag ook niet. Want de regel is dat personeel die aan het werk zijn, niet aangeraakt of wat dan ook voor seks mogen worden. Na hun werk is het aan hun. Wat Saskia en haar zusje doen mag ook niet ondanks dat zij degene zijn die het willen en doen.

“Ga je mee liefie?” vraagt Saskia als ze in haar heerlijke en mooie blootje terug komt. Me excuserend geef ik mijn oom mijn innige tongzoen en mijn tante ook. “Tot overmorgen dan", zeg ik. “Is goed lieverd, veel plezier en geniet van elkaar”. “Zal ik doen, mam”. Me heerlijk voelend loop ik naar Saskia toe en duw mijn hand op haar kont met mijn vingers tussen haar billen en voel de rosebutt. Hard duw ik er tegenaan en kus haar in haar nek. “Ik zal me sexy, geil en hoerig voor je kleden”. “Ooo yesss, geeeil” kermt ze en kijkt naar me. “Kom dan gaan we lekkerding”. “Mmm” mumd ze kreunend.

Me heerlijk voelend loop ik met haar het strand op en weet wat mijn oom en tante bedoelen met dat ik het doe. Als we bij Marcus en Juanita zijn, kijken ze naar ons. “Gaat het?” vraagt Marcus aan mij. "Ja", zei ik me heerlijk voelend. Op mijn knieën pak ik mijn strandlaken en vouw die op en doe die in mijn strandtas. Nog op mijn knieën kom ik over Marcus heen en kijk hem aan. “Ik ben een paar dagen bij Sas” en geef Marcus mijn intense kus op zijn mond. “Okeeej”, hoor ik Marcus met zijn teleurstelling in zijn stem reageren. “Hij is een beetje verliefd op je hoor", hoor ik Juanita zeggen. Waarvoor ik naar haar kijk en dan naar Marcus. “Niet doen joh, geniet van haar, deze heerlijkerd” en pak haar beet. Ook haar geef ik mijn kus en sta dan op.

Ik weet het. Marcus wil liever bij mij zijn ondanks dat hij Juanita mag, maar meer ook niet. Me heerlijk voelend loop ik met Saskia over het strand naar onze hotelkamer. Als we hier zijn druk ik op de knop van de lift waarna we moeten wachten tot hij beneden is. Als de liftdeuren opengaan zien we tot onze verrassing drie jongens, waarvan er één op zijn knieën zit en wat verschrikt naar ons kijkt. Hij heeft een pik in zijn hand en de andere hangt stijf voor zijn gezicht. Glimmend van zijn speeksel. Glimlachend kom ik met Saskia de lift in en zak op mijn knieën naast de jongen. Met mijn strandtas nog om mijn schouder neem ik de pik die hij vast heeft van hem over en duw die jongen naast me aankijkend mijn mond over die pik heen. Gelijk en mij aankijkend neemt hij de pik die hij aan het pijpen was in zijn mond en pijpt de jongen verder. Naar elkaar kijkend pijpen we de jongens diepkelend. Speeksel druipt uit onze monden waarvan we de twee jongens horen genieten aan hun kreunen. “Oooo fuuuck ik kooom” hoor ik de jongen kermen die gepijpt wordt door de jongen die op zijn knieën voor hem zit. Gulzig zie ik hem de sperma die hij in zijn mond gespoten krijgt doorslikken. “Oooo yeees” kermt degene die ik aan het pijpen ben. Golf na golf krijg ik al zijn lauwwarme sperma in mijn mond en slik alles door.

Nadat we de twee jongens leeg en schoon gezogen hebben, draai ik me naar de jongen op zijn knieën en kijk hem aan. “ga staan, ik wil jou ook pijpen”. Wat verlegen gaat hij staan en kijkt naar me. Ik glimlach als ik zijn pi, ehm pikje zie. “Ooo wat een cutie", gil ik opgewonden. Gelijk verliest hij zijn gene en glimlacht naar me. Ik pak zijn pikje beet en buig me ernaar toe. Zachtjes neem ik zijn pikje in mijn mond en zuig hem zachtjes mijn mond in. Ik hoor de jongen genietend huiverend kreunen. Oei dit gaat niet lang duren, bedenk ik me. Heerlijk pijp ik hem terwijl ik zijn pikje verstijvend op voel zwellen. Nog steeds is die niet groot maar wel heerlijk en beweeg mijn mond erover. “Sooorry” kermt hij met zijn hoog stemmetje. Nog heerlijker pijp ik deze jongen waardoor hij klaarkomt. Golf na golf krijg ik zijn sperma in mijn mond en slik al zijn heerlijke sperma door. Nog even zuig ik aan zijn verslappende pikje. En als zijn pikje verslapt is, laat ik hem uit mijn mond glippen en sta op.

Voor hem kijk ik hem aan en duw mijn mond op de zijne. Ik kus hem vol op zijn mooie mond. “Laat je gaan en wordt wie je wil zijn” zeg ik als ik de liftdeuren open hoor gaan. “dank je, zal ik doen", hoor ik hem zeggen. Me wat schamend knik ik naar Saskia om met me mee te gaan. “Heb je het gehoord Jonnie. Wij vinden het ook oke met waar je mee bezig bent”. “ja, echt je bent mooi en je bent nog fuckin lekker ook”. “dank jullie. ik ben blij en dankbaar dat jullie nog steeds mijn vrienden willen zijn”. “Ja natuurlijk joh, wat dacht jij dan", hoor ik ze beiden zeggen. Ik kijk om en zie hem glunderen als de twee jongens hem beetpakken en met hem kroelen. Dan sluiten de liftdeuren en lopen Saskia en ik naar de hotelkamer van Marcus en mij.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Raad Een Lied... - 2Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling,
" Vooruit dan, zei ik. Ik ademde diep in. Wie is eerst Ik zat in de zitkamer van Melody en Dave, mijn zusje en mijn zwager. Geblinddoekt en omringd door zes meiden. Zes jonge meiden. Mijn nichtje, vier van haar vriendinnen, en haar jonger..."
12-04
9.5
Lieke Ontdekt - 2Door: GregoriusXXX
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Ze bleef maar voelen aan haar kontzak. Niet omdat er een reden was om aan te nemen dat haar telefoon er niet meer in zat, maar omdat het opnieuw en opnieuw constateren dat het toestel er nog was, haar houvast bood. Zekerheid in een situatie waarin ze..."
12-04
9.2
Izzy En Lizzy... - 7Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Snel liep ik de trap af, meteen gevolgd door de twee meiden. In de visagieruimte namen ze plaats op de bank en ik schonk wat te drinken in. Naakt maakten we plannen hoe we de opdracht vorm gingen geven en al snel was er een datum ..."
11-04
9.1
Raad Een Lied... - 1Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling,
" Dit is deel 1 van een langer verhaal. Het is mijn eerste lange verhaal, origineel in het Engels geschreven onder de titel Guess that hit . Voor wie het wil weten, de titel van dit verhaal verwijst naar een radiospelletje dat daadw..."
11-04
9.1
Studente Krijgt HulpDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Studenten,
"Zelfstandig leesbaar. Vervolg op Studente neemt initiatief . Die eerst lezen is wel aan te bevelen. In het kort. Saffia is het nichtje van Laila. Ik ben docent bij een kappersopleiding en Saffia komt haar coupe bij mij thuis laten beoordelen in de h..."
10-04
8.5
Izzy En Lizzy... - 6Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Izzy haakte erop in en maakte me duidelijk dat ook zij mijn pik in haar lijfje wilde. Uiteraard had ik daar geen problemen mee want laten we eerlijk zijn, twee prachtig mooie en vooral geile meiden op je pik mogen spiesen is toch echt geen s..."
10-04
9.3
Spelen Met Mijn... - 3Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Met een joekel van een stijve lag ik naast Maartje in bed wanneer ze me vroeg Moest jij niet plassen Ja h l dringend zelf maar nu ik door jou toedoen een stijve heb zit ik wel met een serieus probleem. Problemen zijn er om opgelost te worden. ..."
10-04
9.2
Jason - 16Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Maandag 12 februari 2017 Love is in the air Mijn sleutels had ik veilig verstopt in mijn kamer. Deze week moest ik nog wat regelingen treffen voor ik mijn masterplan kon uitwerken. Eerst moest ik op prospectie gaan in de school, ma..."
10-04
8.8
Lieke Ontdekt - 1Door: GregoriusXXX
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Zichtbaar rusteloos zette ze het donkere potlood bij haar ooghoek en draaide ze haar hoofd richting de badkamerspiegel, maar telkens als ze wilde beginnen, besloeg die weer. Driftig veegde ze de condens weg met de muis van haar vrije hand, w..."
09-04
9.0
Studente Neemt Initiatief...Door: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Pijpen, Studenten,
"Dit verhaal is van meer dan 20 jaar geleden. Ik ben nu al met pensioen dus ik durf het wel te vertellen. Ben er niet trots op. Maar ik had mezelf niet onder controle. Als leraar bij een kappersopleiding in Rotterdam gaf ik overdag les aan tienermeide..."
08-04
8.8
Nick Geeft Bijles - 42Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Na een geweldige eerste anaal ervaring met Lisa kom ik nu binnen bij haar zusje Puck. Ze zit nu aan haar bureau als ik binnenkom en gezien we niet ons best deden om zachtjes te doen vraag ik me af of ze wat gehoord heeft. Het huis is goed ge soleerd ..."
08-04
9.0
Spelen Met Mijn... - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Ik was net de tafel aan het afvegen wanneer Emma de mama van Maartje weer de keuken in kwam. Lukt het hier Ja hoor mama alles staat in de vaatwasmachine. Hoorde ik Maartje achter me zeggen. Goed zo en wat zijn jullie plannen voor vanavond Will..."
08-04
9.2
Klik hier voor meer...