62.659 Gratis Sexverhalen

Geil Van Hormonen


Door: Nina
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 8699x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het was een paar jaar geleden toen ik zwanger was van mijn eerste kind. Ik was 32 jaar en was 3,5 maand zwanger. Al 5 jaar getrouwd en dacht nooit aan een ander. Tot ik een mooie meid op tv zag en opeens dacht hoe het was om met haar te zoenen. Ik besloot er niet meer aan te denken, want ik hou van mijn man en had ook nog nooit wat met een vrouw gedaan.

Bij mij op werk zat ik de volgende dag en zag Fay een collega van mij langslopen die naar me glimlachde. Zij was kwart Indonesisch en had lang zwart haar. Ze was tenger, maar mooi om te zien. Ik betrapte me er zelf op over haar te fantaseren.

Thuis eenmaal zocht ik haar foto's op in Facebook. Ze zag er in bikini ook heel mooi uit en werd langzaam nat. Ze is 24 jaar oud en had geen relatie op het moment. Ik stopte mijn hand in mijn broekje en vingerde mezelf terwijl ik haar foto's bekeek. Ze lag ook met een vriendin op het strand die ze vast hield. Toen zag ik bij haar profiel staan dat ze ook geïnteresseerd was in vrouwen. Ze had een B-cup tegenover mijn inmiddels D-cup. Ze is klein, rond de 1,60, tenger en slank en ik een brunette en rond de 1,75.

Nog 2 maanden fantaseerde ik over haar en schaamde me ervoor. Ik probeerde haar op werk te negeren. Totdat ik bijna tegen haar aanliep in de wc. Ze vroeg me hoe alles ging en dat ik er stralend mooi uitzag. Als ze wist dat ze me een kleur gaf ipv mijn zwangerschap. Ik zei dat alles goed ging en ik me ook prima voelde. Ze moest naar de wc en ik ook. Ik zat op de wc en na het plassen voelde ik tussen mijn benen. Wat was ik nat voelde ik. Fay was al van de wc af en vroeg of ze me ergens mee kon helpen.

Ik dacht nu kijken of ze misschien wel wil. Ik dacht even niet meer aan mijn man. Ik vroeg of ze me kon helpen omhoog te komen met mijn zwangere buik wat lastig was met mijn hakken. Ze zei geen probleem en kwam naarbinnen toek ik het hokje opendeed. Ze hielp me omhoog, maar ik verloor mijn evenwicht en deed mijn armen om haar heen. Ik drukte tegen haar aan en keek haar geschrokken aan. Ze voelde zo fijn.

Ze keek me glimlachend aan en ik zoende haar. Ze schrok ook nu. Want dat had ze niet verwacht. Ze zei dat ik toch getrouwd ben en niet op vrouwen viel. Ik zei dat het misschien de hormonen waren, maar over haar fantaseerde. Ze zei dat ze me altijd een mooie vrouw had gevonden, maar niet in een huwelijk wou stoken. Als ik vrijgezel was geweest had ze wel wat leuks met me willen doen.

Ik had niet verwacht dat ze ook zo dacht over mij. Ik zei dat ik niet van plan was om het tegen mijn man te zeggen. Ze knikte en keek me geil aan. Ze vroeg of ik haar wou zoenen. Ik knikte en zoende haar. Ze zoende zo lekker en voelde haar hand tussen mijn benen onder mijn rokje gaan. Ze duwde me naar binnen in de wc en sloot de deur. Ik voelde haar hand in mijn slip gaan en kreunde. Haar knoopjes deed ik los van haar blouse. Ze had een rode bh en deze deed ik uit. Ze had van die kleine uitstekende tepels waar ik mee speelde en aan likte. Ze deed ook mijn truitje uit en wreef over mijn buik. Ze deed ook mijn bh uit en zei dat ik mooie grote borsten had. Ze speelde ermee en likte er aan, terwijl ze me vingerde. Ik vingerde haar ook en ze was ook zo nat. Ik had er 2 vingers in, maar ze vroeg voor één erbij.

Ze zei dat ik zo lekker geil bezig was en duwde mijn hoofd naar haar borsten. Ik likte haar mooie kleine borsten en sabbelde op haar tegels. Ze kreunde dat ze ging komen. Duwde mijn hand omhoog en voelde een straal eruit komen. Ze squirte en voelde haar schokken.

Ze zoende me en ging omlaag en vroeg me te zitten op de wc. Ik zat op de bril waarop ze mijn benen spreide. Ze ging omlaag met haar hoofd tussen mijn benen. Ze likte me klit en masseerde mijn borsten met haar handen. Het was zo lekker. Ik kreunde want de werkelijkheid overtof mijn fantasie. Ze stak 2 vingers in mijn poes die ze rytmisch heen en weer bewoog. Haar tong voelde ik over mijn klit heen en weer bewegen. Fay ik kom hijgde ik. Ik kronkelde helemaal toen ik kwam. Fay slurpte nog wat vocht naar binnen van al mijn nattigheid. Ik was nog nooit zo goed gekomen. Fay keek me glimlachend aan en kwam omhoog en zoende me.

Vond je het lekker schat. Ik knikte want kon weinig meer uitbrengen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Lesbienne, Zwanger, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantie Aan De... - 9Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Pijpen, Neuken, Naakt, Strand, Vakantie,
"Door het zoute zeewater kost het weinig moeite om rustig op mijn rug te dobberen in het rustige zeewater. Mijn periscoop steekt een stukje uit het water. Ik beweeg mijn onderlijf omhoog en omlaag, mijn gladde onderbuik glimt door het water in combi..."
23-04
9.1
Gelukkige Tijd - 3Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Ouderen, Swingers,
"Ik zal moeder en Carlo vragen of ze straks bij ons komen lunchen, we hebben genoeg lekkers nog in huis. Prima, ik heb zo nog een pati nt en dan pauze tot half twee. Ik liep naar de tuin en zag moeder en Carlo onder de parasol liggen..."
21-04
8.7
De GentlemenDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Wat aan die zondag, 22 juli 2028, voorafging Gentlemen s koppel Angga en Jean Felix komen regelmatig bijeen met Dirk Jan en Yvonne om te bridgen kaartspel Ze zijn als team zeer fanatiek. Ook deze zondag een week ervoor, maar ze verlieze..."
16-04
8.9
Gelukkige Tijd - 2Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bejaarden, Met Familie, Moeder, Ouderen, Swingers, Uit De Kast, Vader,
"Een week of drie na het intrekken van mij bij Max kon ik het niet meer voor mij houden, ik voelde mij gelukkig, Max had ook al weken een goed humeur en na overleg met hem besloten we dat ik het moeder zou vertellen. Toch wat schoorvoetend e..."
12-04
9.4
Gelukkige Tijd - 1Door: Oldandgay
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buren, Eerste Keer, Neuken, Puber, Swingers,
"Wat was het leven toen nog simpel, ik was nog maar kort op deze wereld, we woonden in een klein dorpje aan de rand van de stad, mijn ouders ook nog jong, leuk huisje via het werk, aardige buren met 3 kinderen, dochter van een jaar of 14, de oudste jo..."
03-04
8.5
Van Bi-slaaf Naar... - 5Door: Shadow78
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf, Sperma,
"Enigszins verslagen zit ik op de grond. Alle gebeurtenissen van net moeten eigenlijk nog een plek krijgen in mijn hoofd en gevoel, maar het is een chaos in mijn hoofd. De vernedering is groot en opnieuw schiet de twijfel omhoog of dit alles nog wel w..."
29-03
9.1
Cross OverDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Broers, Zus,
"Mijn broer Lex Alex officieel , vind ik een prachtige vent. Dat hij dan ook mooie vriendinnen heeft verbaast niemand. Maar ik, als zijn broertje, en Full Time Homo, had ik het liever anders gehad. Niet dat hij mij anders behandeld, of afstandelijk i..."
24-03
9.5
Van Bi-slaaf Naar... - 4Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Vernederen,
"De volgende ochtend word ik met een wee gevoel in mijn buik wakker. Ik probeer het gevoel te negeren, draai me om en probeer nog wat door te slapen. Het is zaterdag, dus werken hoeft niet en ik kan uitslapen. Maar helaas het hele verhaal van gistera..."
19-03
9.0
Geile Buurman - 1Door: Tepelspeler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Exhibitionisme, Slaaf, Slavin,
"De buurman was laat vandaag. Wij, zijn slaven, verwachtten hem al een tijdje, mijn vrouwtje zonder bh en slip, en ik met mijn hoerenkleren onderaan. Ik was zenuwachtig want hij had aangekondigd dat het mijn beurt zou zijn. Daar was hij dan. ..."
18-03
7.7
OpladenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Date, Dating, Neuken, Pijpen, Wielrennen,
"Bij een tentje langs het fietspad, raakte ik in gesprek met een keurige slanke jongeman met een racefiets. Vooral zijn kleding en lijf hadden mijn aandacht, natuurlijk. Elektrisch, lachte hij, wijzend op mijn fiets, ik knikte. Lastig waar laad je zo ..."
13-03
7.4
Van Bi-slaaf Naar... - 3Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Likken, Pijpen, Slaaf, Slikken, Sperma,
"Enkele dagen verstrijken zonder vreemde dingen. Ik ben blij dat de rust weer een beetje is weergekeerd. De het vernederende gevoel en de buikpijn zijn verdwenen. We leiden ons leven weer zoals het was, voordat meester Johan een deel van mijn leven ov..."
13-03
9.1
FriendzoneDoor: Mickey Hard
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Dik, Gay, Ontdekken, Sauna, Strapon,
"Het was zondagavond. Pat zat naar een talkshow op televisie gekeken in zijn rommelige woning. Hij was een trots vrijgezel die genoot van het leven en onderdeel daarvan was dat je de afwas tot morgen kon uitstellen. Zondag was een dag om lekker te lui..."
13-03
9.0