62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 9961x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Meisjes Op Bezoek - 5
Esmé heeft haar mobiel achtergelaten op de stoel in mijn slaapkamer. Ik gooi er snel een topje overheen en loop er nu heen met mijn mobiel en verwissel snel mijn mobiel met die van haar en pak mijn topje. Ik loop naar de badkamer en blijf even in de gang staan en probeer haar mobiel te openen. Natuurlijk wordt een code gevraagd. Ik probeer een paar codes, maar geen van alle zijn goed. Shit, mijn gevoel dat ik eindelijk iets kan terugdoen is van korte duur. Ik kan niets met haar mobiel. Dan gaat haar mobiel af. Onbekend nummer. Ik ren terug naar de slaapkamer en doe net of ik haar mobiel pak. Rachelle ligt nog op bed en kijkt mij vragend aan.

‘Hallo’, zeg ik. ‘Hi Hans met Lieke’, zegt Liekes stem. ‘Esmé haar telefoon ligt dus nog bij jou. We komen even terug om ‘m op te halen.’ Tien minuten later staat Esmé voor de deur. Ik sta al te wachten. Ik reik haar de telefoon aan, maar als ze ‘m wil pakken trek ik mijn hand terug. ‘Eerst het filmpje van mij met Rachelle verwijderen!’ Esmé ziet schuin achter mij ook Rachelle staan. Esmé kijkt mij met ongeloof aan. ‘Jij weet waartoe we in staat zijn en jij gaat nu eisen stellen?’. ‘Je had het beloofd’, zeg ik. ‘Is dat zo?’, zegt Esmé met een lachje. ‘Oké, dan haal ik ‘t eraf.’. Ze opent haar telefoon, kijkt nog even naar het filmpje en delete daarna het filmpje.

Dan kijkt ze mij aan. ‘Jij staat hier nog steeds in je bikinibroekje. Niet echt aantrekkelijk voor mij. Zorg ervoor dat je er weer op en top vrouwelijk uitziet. Morgen wordt weer een mooie dag. Ik neem aan dat Rachelle dan weer naar huis gaat’? Ik knik. ‘Ja zij gaat morgenochtend weer terug naar huis.’ ‘Nou fijne avond en nacht dan nog’, zegt Esmé tegen mij en Rachelle. Ze geeft me een kus en gaat terug naar de inrit, waar Lieke verveeld staat te wachten.

Ik kijk hen na als ze wegfietsen en als ik me omkeer staat Rachelle tegen me aan. ‘Hou me vast Hans’, fluistert ze. Ik neem haar in mijn armen en geef haar kusjes op haar voorhoofd. ‘Ik voelde me best wel bang bij deze meiden’, zegt Rachelle. ‘Zoals ze ons wisten te manipuleren, dat is gewoon ent en toch niet normaal!? Blij dat ze nu weg zijn.’ ‘Is alles goed me je?’, vraag ik Rachelle. ‘Je bent door hen toch misbruikt en ik heb je daarover nog niet gehoord’. ‘Het gaat wel goed met mij. En ja, aan de ene kant ben ik door hen gechanteerd het met hen te doen, maar vreemd genoeg heb ik er ook wel van genoten en ik was ook wel wat nieuwsgierig. Ze zijn echt wel twee mooie meiden en ja ik ken wel lesbo-meiden, maar die zijn gewoon lelijk en met hen was het toch wel fijn’. Ik kijk haar aan en kan het niet echt geloven wat ze zegt, maar ik neem het nu maar voor lief. Ik ga naar buiten en dek het zwembad af. Daarna ga ik naar binnen en neem Rachelle aan mijn hand mee naar boven. Ik heb een ongelofelijke behoefte om met haar nog één keer seks te hebben en ze laat zich gewillig meenemen. Boven aangekomen sta ik tegenover en kijk ik in haar diep groenblauwe kijkers en laat me betoveren. Wat een mooi meisje.

Ze knikt me bemoedigend toe en fluistert zacht: ‘Ja Hans, ik wil graag nog één nacht met je doorbrengen. Daarna kan het wel eens over zijn.’ Ik kan me nauwelijks beheersen, maar doe rustig het jurkje uit wat Rachelle draagt. Daaronder heeft ze niets aan. Zo’n mooi naakt meisje … ik schud mijn hoofd en doe mijn bikinibroekje uit. Daarna gaat Rachelle op bed liggen en glijd ik tegen haar aan. Onze tongen vinden elkaar en we verdwijnen al snel in de 7e hemel. Wat een zaligheid. Ik kus nek en haar borsten en zuig haar tepels en ze kreunt zachtjes. Dan vindt mijn tong via haar buik en haar venusheuvel de lippen tot haar grotje. Ze is als boterzacht van geilheid en ik slurp het graag op. Ik breng haar met mijn tong naar haar eerste golf van orgasme.

Daarna is het haar beurt en begint ze mij te pijpen. In anderhalve dag heeft ze er veel gevoel bij gekregen en het likken en zuigen door dit meisje is zo geil dat ik bijna kom, maar ik wil mijn zaad bewaren voor haar kutje. Daarna verstrengelen we in elkaar en vindt mijn pik al snel zijn weg in haar kutje. Ze berijdt me als een paard en haar donkere paardenstaart springt op en neer. Hijgend komt Rachelle op me klaar en dan spuit ik ook met volle overtuiging mijn zaad in haar.

Ze bedankt me met een kus en gaat op haar rug naast me liggen. Ze huilt zacht en ik sla mijn arm om haar heen. Na een half uurtje staan we beiden gelijk op. We hebben dorst en nemen een paar glazen water. Wij beiden verkeren nog steeds in een roes van geluk en genot. Samen eten we een eenvoudige salade en drinken nog een kop thee en gaan dan naar bed. Rachelle valt als een blok in slaap. Ik ben weer wakker en begin me zorgen te maken. Ik moet een weg vinden om uit dit web van de twee meisjes te komen. De twee meiden die mijn gestructureerde leven met Marian op de kop zetten. Morgen zou ik naar mijn werk moeten, maar ik denk eraan om me ziek te melden.

De volgende ochtend vroeg word ik wakker van de douche. Rachelle is zich aan het douchen. Als ze klaar is komt ze aangekleed de kamer in. ‘Ome Hans, ik ga zo naar huis. Ik heb geen zin in een ontbijt maar heb de thee wel opgezet. Zullen we nog een kopje samen drinken?’. Ik stap uit bed en kijk om mij heen wat ik snel aan kan doen. Ik doe een stringetje aan en pak mijn hotpants die ik vrijdag ook aan had willen doen. Vlug schiet ik het roodroze topje aan wat ik uitgekozen had. Ik zie mijzelf in de spiegel en besef dat ik totaal niet op een vrouw lijk, maar meer op een idiote travestiet die een halve poging doet om er als vrouw uit te zien.

Ik drink met Rachelle een kopje thee. Ze kijkt mij met een glimlach verliefd aan. ‘Weet u ome Hans, u bent een mooie man, met een zacht hart. U draagt nu vrouwenkleding. Ik vind dat gedurfd, maar ook best wel raar en eigenlijk vind ik dus dat u er eigenlijk voor gek mee loopt.’ Ze schatert het uit van het lachen. ‘Maar ik heb u op een lieve manier leren kennen. Iets wat ik nog niet van u kende en u hebt mij ontmaagd. Het klinkt misschien raar, maar dankjewel daarvoor. Ja sorry, ik zei de hele tijd ‘u’, maar natuurlijk ben je nu mijn lieve oom tegen wie ik alles durf te zeggen en met wie ik intiem durf te zijn en dus kan ik je zeggen. Het is ons geheimpje en dat houden we zo toch?’ Ik knik. ‘Dankjewel lieverd, jij bent mijn allerliefste meisje, mijn lieve nichtje. Ik zal goed op je passen. Maar nu ga ik je wegbrengen naar de trein’.

We staan op en ik breng Rachelle naar het station. Nog één kus en dan verdwijnt ze tussen de mensen. Wat een lief meisje. En als ze nu zwanger van me is? Wat gebeurt er dan? En als ze het niet is, moet ik dan weer met haar contact opnemen? De sombere gedachten over de macht van de twee meisjes Lieke en Esmé over mijn leven komen weer knetterhard naar voren. Ik rij met een zwaar hart naar huis. Ondertussen bel ik mijn werk dat ik toch niet kom en een paar dagen vrij neem. Als ik thuiskom lijkt alles normaal. Ik pak een kop koffie en ga buiten zitten om even te genieten van de zon. Dan gaat mijn telefoon. ‘Dag Hans, Lieke hier’.

‘Dag Lieke’, zeg ik met een wat onderkoelde toon. ‘Ik ben nog steeds echt boos op je omdat je gisteren Rachelle misbruikt hebt’. Het blijft even stil, dan hoor ik een zucht. ‘Hans, ik bel je niet om mijn escapes met Rachelle te evalueren. Wat ik je wil zeggen is dat we een nieuw leuk meisje gevonden hebben. En weet je, de lat ligt nu hoger, maar het is nu wel meer vertrouwd voor je denken we. Je moet namelijk seks zien te krijgen met de dochter van de voorzitter van de hockeyclub waar Rachelle op zit. Je moet het meisje zwanger maken. Ik stuur je zo wel wat gegevens en een foto. Je moet dus even een tijdje in de buurt van Rachelle gaan wonen. Boek een hotel, of rij op een neer vanuit huis of wat dan ook. Ik weet het, het is 60 km rijden, dus niet echt dichtbij voor jou, maar wel te doen. We willen dat je ervoor zorgt dat alles goed wordt vastgelegd; dus let goed op met geluid en beeld. De dochter van de voorzitter is niet zomaar een meisje; zij is mooi blond, blauwe ogen, supermooi lichaam en ze is Miss Teen van de provincie geworden en ze heeft volgens ons echt de skills om jouw sekslaafje te worden. Ze heet Mirthe. En als je wilt mag je natuurlijk Rachelle erbij inschakelen en misschien zelfs een triootje doen. Veel succes enne … voor het einde van volgend weekend willen we een paar mooie filmpjes en ook de bewijsjes dat Rachelle en Mirthe zwanger van je zijn.’

Ik laat een diepe zucht. ‘Lieke’, begin in, ‘wanneer stopt dit? Wat je nu vraagt is kan ik niet, het is crimineel en ik beland zo nog in de gevangenis!’. ‘Ik neem aan dat je slim genoeg bent Hans’, antwoord Lieke, ‘en wanneer dit stopt? Als wij het zeggen, maar dat moment komt. Je moet gewoon eerst laten zien dat je echt ons meisje, ons sletje bent. En over meisje zijn gesproken, je hebt vanmorgen die hotpants en topje aangedaan; op zich goed, maar beetje magertjes en slonsig allemaal. Voor in huis zien we zoiets door de vingers, maar als je vandaag nog buiten de deur komt moet je wel op en top sexy vrouw zijn. Zorg daarvoor, want zolang dat niet goed gaat, laten we je niet los.’

Lieke verbreekt de verbinding. Ik leg mijn telefoon neer en open mijn mailbox en zie daarin de mail van Lieke met gegevens van het meisje. Myrthe is inderdaad een heel mooi meisje. Ik schud mijn hoofd. Ik kan toch niet zomaar dit meisje opzoeken, met haar contact opnemen en dan met haar seks hebben? Hoe moet ik dit aanpakken? Ik kleed mij eerst om en doe een lakleren rokje aan, met daaronder een zwarte string met open kruis, waardoor mijn pik heerlijk vrij spel heeft. Verder doe ik jarretels aan en mooie zwarte netkousen. Ook doe ik een zwarte met kant afgezette pushup BH om. Een prachtige witzijden blouse maakt het af. Ik maak mij op zoals de meiden mij geleerd hebben.

Daarna ga ik weer naar beneden en begin mijn speurtocht naar Mirthe. Ik google op haar ouders, haar oudere broer en de hockey vereniging en zie dat ze in hetzelfde team speelt als Rachelle. Aanstaande weekend is er een hockeyfeest, maar daar kan ik mezelf niet zomaar voor uitnodigen. Misschien via Rachelle? Nee! Ik kan Rachelle niet hiervoor inzetten. Ik zie ook dat ze een vakantiehuisje buiten het dorp verhuren. Daar zou ik haar heen kunnen nemen; ervanuit gaande dat ze vrijwillig meegaat en de sleutel heeft. Maar nee, dat zal denk ik niet gaan zonder geweld en geweld is niet mijn ding. Zo weeg ik vele opties af, maar kan niet bedenken hoe ik op een normale manier bij het meisje kan komen. Na twee uur nadenken ben ik nog steeds op hetzelfde punt. Dan gaat de bel van het toegangshek. Er staat iemand. Als ik door het raam kijk, zie ik Rachelle staan. Shit ze heeft waarschijnlijk de trein gemist.

Ik open de deur en laat haar binnen. Ze vliegt om mijn hals en dikke tranen biggelen over haar wangen. ‘Oh ome Hans, ik schaam mij zo, maar ik heb het toch gedaan. Ik heb thuis gebeld en gezegd dat ik hier nog een paar daagjes langer blijf, omdat ik zo lekker goedkoop vakantie kan houden, maar dat ik donderdag er weer ben omdat mijn ouders dan weggaan en ze liever hebben dat ik dan thuis ben. Mijn ouders vinden het natuurlijk prima, maar ik heb u niet eerst gebeld; sorry, ik heb jou niet eerst gebeld. Ik ben met de taxi gekomen. Ik mis je zo Hans, ik kan gewoon niet zonder je. Ik ben gewoon verliefd geworden denk ik. Ik vond het zo fijn met u, met jou dit weekend en dat gevoel wil ik niet meer kwijt. Ik hoop dat u het niet erg vindt’, zegt ze half huilend en half lachend, struikelend over de woorden of ze nu jij of u moet zeggen.

‘Och meisje toch’, zeg ik en neem haar in mijn armen. Dikke tranen vloeien op mijn zijden blouse. ‘Natuurlijk mag je blijven, alleen ik weet niet of Marian zo terugkomt’. ‘Ik ga wel in de logeerkamer en Marian komt het heus niet te weten hoor’, zegt Rachelle gehaast. Ik aai haar door haar mooie donkere haar, door haar sierlijke staart. ‘We gaan nog een paar heerlijke dagen van elkaar genieten Rachelle. Het is goed. Ik heb zojuist besloten om vrij te nemen.’

Dan ziet Rachelle de foto van Mirthe op mijn laptop. ‘Hej dat is Mirthe’, zegt ze. Ze kijkt met vragende ogen naar mij. Ik besluit om haar deels in vertrouwen te nemen. ‘Ja ik was haar tegengekomen toen ik op jouw naam googlede, antwoord ik met een quasi beschaamde blik. ‘Ja’, zegt Rachelle, ‘dat is Mirthe een goede vriendin van me. Zij komt ook veel bij ons thuis. Ze zit bij mij in de klas en dus ook bij mij in het hockeyteam. Ze komt einde deze week ook bij ons logeren, als mijn ouders met vakantie gaa. Met grote ogen kijk ik haar aan en ruik mogelijkheden. ‘Oh dat is toevallig’, begin ik, ‘ik zit namelijk met een gekke vraag.’

Rachelle kijkt me met haar groenblauwe ogen aan: ‘Wat dan?’ ‘Nou, ik vond het ook écht niet leuk dat je wegging en ik zat nog een beetje over je te fantaseren en toen ben ik op je wezen googlen en zag ik dat in jouw hockeyteam dit mooie meisje zit en ik moet zeggen dat ik haar echt heel mooi en sexy vind haha’. Rachelle moet om mij lachen. ‘Ja, maar hoezo dan? U zocht dus naar mij en toen zag u Mirthe en bleef op haar foto hangen, omdat ze lekker sexy is? Bedoelt u dat?’ Rachelle kijkt nog eens goed naar de foto. ‘Ja, ze is supermooi en sexy, maar verder een gewone meid hoor. Maar wat wil u dan? Of gaat uw vraag niet over haar?’ ‘Ja’, zeg ik, ‘mijn vraag gaat wel over haar en ik vind het erg leuk dat jij de vriendin bent van haar! Het lijkt me leuk om haar te ontmoeten’. ‘Waarom dan?’, vraagt Rachelle achterdochtig. ‘Nou’, vervolg ik, ‘nu ik jou heb leren kennen, en ik je bezig hebt gezien met Esmé en Lieke, zat ik te fantaseren over jou en Mirthe. Vind je dat gek?’

Het schiet haar duidelijk in het verkeerde keelgat. Rachelle loopt rood aan en is fel in haar antwoord. ‘Huh, omdat ik met Lieke en Esmé seks heb gehad, en u weet dat dat best wel onder dwang was, denkt u dat ik nu met Mirthe ook wil? Of wilt u seks met Mirthe? U zat hier niet op mij maar een beetje op haar te geilen?!’ Rachelle kijkt me met een boze en bezorgde blik aan. ‘Waarom zou u nu juist met Mirthe willen? Zij is mijn vriendin! Mijn vriendin! Wat wilt u? Wilt u dat ik onze vriendschap kapot ga maken?!’ Rachelle stopt met schreeuwen en barst dan in huilen uit. ‘Ik wil alleen met u zijn, snapt u dat niet? Ik ben verliefd op u, kom hier naartoe om weer bij u te zijn en ik denk ook dat u het fijn vindt! En dan zegt u dit allemaal en zit u te fantaseren over Mirthe. En ik maar de hele tijd denken dat u ook verliefd bent op mij!!’ Ik kijk haar aan in haar behuilde ogen, waar de mascara nu wat is uitgelopen over haar wangen. Ik geef haar een tissue en twijfel wat ik moet zeggen.

‘Lieve Rachelle’, begin ik, ‘je weet dat ik zielsveel van je hou en dat ik het best spannend en ingewikkeld vind, maar ook ongelooflijk graag seks met je heb. Maar ik ben ook getrouwd met Marian en ik moet dus wel een beetje oppassen. En ik weet niet of het lust is of dat ik echt verliefd op je ben; ik worstel daar wat mee. En ja hoor, ik vind de seks met jou hemels en ik denk dat we daar nog veel in kunnen ontdekken en zou daar meer in willen experimenteren. En ik weet eigenlijk nog steeds niet goed hoe je de seks met de twee meiden gisteren beleefd heb, maar het was gewoon mijn fantasie tussen jou en Mirthe. Ik was wat aan het fantaseren over Mirthe en toen dacht ik aan jou met Mirthe en misschien dat ik erbij mag zijn. Maar misschien ..’

Rachelle heeft stil naar me geluisterd, maar legt nu een vinger op mijn lippen en zegt zacht. ‘Houd op. Ik begrijp u niet. Mijn vraag is: denkt u nu dat ik seks wil hebben met Mirthe, omdat ik gisteren met die meiden ben geweest? Denkt u dat ik daarvan genoten heb, hoe ze mij dwongen? En waarom denkt u dat? En waarom denkt u dat ik met Mirthe mijn vriendin zou willen? En waarom denkt u dat u dan mee mag doen? Dat is toch gewoon raar en helemaal niet realistisch? Waarom zou ik dat willen en waarom zou ik dan u daar ook bij willen? Ik hou van u, van jou, Hans, maar Mirthe is mijn vriendin en dit is best wel verwarrend of zo; alsof u het te doen is om de seks en niet om mij.’

‘Lieverd, het was gewoon een gedachte; een fantasie. Ik vertel je gewoon een fantasie van mij en ik vroeg me af of je dit misschien ook wel zou willen. Maar laten we het maar vergeten. Het is onzinnig inderdaad dus laten we het nu maar rusten’.

Zo denk ik; het zaadje is geplant. ‘Kom lieverd, laten we maar naar boven gaan en alle gekke gedachten vergeten.’ Ik neem haar mee naar boven en kleed eerst mijzelf uit en leg alle kleding netje op de tafel. Daarna kleed ik Rachelle uit. Ze laat het toe en langzaam ontdooit haar gezicht en verschijnt weer die mooie lach met pretoogjes. Als ik haar BH losdoe springen haar mooie borstjes vooruit. Ik aai er met mijn vingers over en pak even haar tepels beet en geef er een kusje op. Dan doe ik haar rokje en string naar beneden. Ik sta achter haar en laat even mijn middelvinger door haar inmiddels natte schaamlipjes gaan en pak haar beet bij haar mooie zwarte paardenstaart. Ik laat mijn handen langs haar prachtige dijen gaan en grijp dan weer naar haar borsten. Ze kreunt. Ik leg haar op bed en spreid haar benen. Ik kus haar voeten, bovenbenen en dan snel naar haar klitje waar ik mijn tong alles los laat likken en zuigen. Ze kreunt en schokt wat. Dan kruip ik omhoog en plant mijn pik tegen haar schaamlippen en laat deze in haar glijden. We draaien om en Rachelle zit boven op me en beweegt ritmisch op mijn pik. Al snel verhoogt ze het tempo en ze kreunt, slaat korte gilletjes en komt dan met een explosie klaar. Ze gromt van geluk en lust. Nu kom ik klaar en spuit het heerlijk strakke kutje vol met mijn sperma. We blijven even liggen en Rachelle zegt in mijn oor: ‘nog een keer’.

Na ruim een uur zijn we verzadigd en Rachelle ligt in mijn armen met een grote glimlach. Dan kijkt ze me met haar grote ogen aan. ‘Weet je Hans’, begint ze, ‘ik heb nagedacht. Wil jij echt seks met Mirthe, of was dat alleen een fantasie of misschien wel iets om mij te plagen?’ Ik zeg niets en wacht af wat zij hierover nog meer te zeggen heeft. ‘Ze is mijn vriendin; ik vertrouw haar en zij mij. Ik zou het raar vinden als je het achter mijn rug om doet, dus dat je het nu tegen mij zegt vind ik wel fijn. Maar ik had niet gedacht dat je op nog meer jonge meiden zou vallen. Ik dacht dat je van mij hield. En het is toch ook best raar dat jij als oudere man seks met jonge meiden wil of niet?’

Ze ligt zo heerlijk op mijn buik. Ik streel haar door haar haar. ‘Mirthe, ik hou van jou. Boven alles. Maar in mijn fantasie was ik verder gegaan en zat ik van alles te bedenken hoe we onze seks rijker en spannender kunnen maken en toen zag ik dat mooie meisje. Ze is echt heel mooi en ja … het lijkt me heel leuk en geil om met haar seks te hebben’. Mirthe kijkt me onderzoekend aan. ‘Ze is wel geil ja, want ze is niet voor niets Miss Teen geworden. Maar ja, met seks heeft ze nog geen ervaring en ik denk dat ze naar jongens kijkt en niet naar oudere mannen. Maar het is natuurlijk haar keuze. Als ze seks met u wil, dan moet u dat zelf weten. En ja hoor u mag wel slapen bij ons als Mirthe er is. Maar ik denk niet dat we het over seks met u gaan hebben, ook al ben ik wel benieuwd of ze met u seks wil.’ Ik kijk haar verbaast aan. ‘Echt?’ Ik lach haar toe. ‘Ik denk inderdaad niet dat ze zomaar wil’, reageer ik, ‘daar moet je haar wat bij helpen; bijvoorbeeld door ‘s avonds seks met mij te hebben met haar erbij’. Rachelle grinnikt. ‘Huh!?’, roept ze uit, ‘dat zal ze zó awkward vinden!’ Ze schudt haar hoofd en lacht wat. ‘Maar daarom misschien wel leuk. Maar nee, ik denk eerder dat we het gewoon over seks moeten hebben en dan over jongens praten en dat die zo onhandig zijn en dan over u beginnen’. Ze ligt nog steeds met een lach op mijn buik. Ik voel mij gelukkig.

Dan begint Rachelle ineens over een onderwerp waar ik al de hele tijd aan denk. ‘Ik kan denk ik zwanger van u worden. Moeten we niet veilig seks hebben?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Nee Rachelle, dat wil ik niet. Ik wil geen condoom gebruiken. Ik vind het stinkdingen en ik beleef zelf minder als ik met condoom vrij. Zou je ’t erg vinden om zwanger van mij te worden?’ Rachelle schrikt op en kijkt me met grote ogen aan. ‘Meent u dat nou?’, vraagt ze met een lach en kijk me vol ongeloof aan. ‘Wat bedoel je?’, zeg ik. ‘Nou dat u dat vraagt! Ja, ik ben 16 en weet niet hoor, maar zwanger is toch nog niet iets voor mij’, zegt Rachelle. Ik kijk een beetje beteuterd. ‘Nou, ik zou het best leuk vinden hoor en het geeft ook wel een hechte band tussen ons, maar het is toch raar dat een man van 54 met een meisje van 16 een kindje krijgt!’. Ik haal mijn schouders op. ‘Ik zou ’t wel leuk vinden om met jou een kindje te krijgen’, zeg ik, zo lief als ik kan. ‘Ooh, u bent echt gek!’, schatert Rachelle het uit, en ze begint me uitgebreid te zoenen en mijn pik pakt ze beet en trekt deze af net zolang tot deze weer stijf is. ‘Laten we er dan werk van maken’, zegt ze lachend en ze laat ‘m weer in haar kutje glijden.

Zo seksen we de hele dag en de dagen erna veel met elkaar. We komen nauwelijks buiten, behalve dan dat we zo nu en dan even afkoelen in het zwembad. We laten eten bezorgen en ik zou bijna vergeten dat de twee meiden Lieke en Esmé waarschijnlijk ook nog op mij letten. Ik loop de hele dag in een bikini en ’s avonds doe ik een hotpants met topje aan en ik hoop dat de meiden dit voor nu genoeg ‘vrouwelijk’ vinden. Donderdagochtend heeft Rachelle contact met haar moeder en vertelt dat ik haar donderdagavond thuisbreng en dat zij dus met gerust hart op vakantie kunnen gaan. Donderdagmiddag maken we ons klaar en ik moet me eindelijk weer helemaal als vrouw kleden en kleding voor de komende dagen meenemen. Ik zorg er wel voor dat ik op en top sexy ben, zelfs zo dat Rachelle het een beetje té sexy vindt. Om 16:30 rijden we weg in de Landrover. Een uurtje later zijn we bij het huis van Rachelle, de bungelow aan de rand van de stad, die haar ouders nu 10 jaar geleden hebben gekocht.

Rachelle brengt me naar haar ouders slaapkamer. ‘U moet hier maar slapen. Mirthe en ik gaan op mijn kamer.’ Ik kijk in de kamer rond en kijk in de kledingkast. Daar hangt ook kleding van Rachelle haar vader. Vreemd genoeg vind ik het raar om te denken om nog mannenkleding aan te doen. Ik hang mijn eigen kleding bij die van Rachelle haar moeder. Ik fatsoeneer mijzelf en doe nieuwe kousen aan en klip die vast aan mijn jarretels. Ik doe ook mooie Louboutains aan en doe een lekker geurtje op. Als ik naar beneden ga zie ik dat Rachelle net Mirthe binnen laat. Als ze mij ziet, stelt Rachelle mij aan Mirthe voor. ‘Kijk, dit is mijn ome Hans. Hij is ook hier de komende dagen’. Mirthe kijkt me met nieuwsgierige ogen aan. ‘Hallo, ik ben Mirthe’, zegt ze met een zwoele, beetje donker hese stem. Alles wat je kunt bedenken over hoe sexy dit meisje is, is op haar van toepassing. Ik kijk haar met verliefde ogen aan. ‘Dag Mirthe’, zeg ik, ‘ik ben inderdaad Hans, de oom van Rachelle. Leuk je te ontmoeten en wow wat ben jij een mooie meid’. Mirthe lacht. ‘Dank u’. Ze twijfelt even. 'U ziet er ook mooi uit. Rachelle heeft me over u geappt met een fotootje van u en ik moet zeggen dat u best mooi gekleed bent. Maar ja , ik hoop dat u 't niet erg vindt maar nu ga ik met Rachelle weer'. Ze lacht een onsterfeljke lach en ik smelt. Dan draaien de meiden zich om en brengen de spullen van Mirthe naar de slaapkamer van Rachelle.

Ik kijk ze verwonderd na. De reactie van Mirthe op mijn verschijning was niet eens afwijzend of zo. Gelukkig lachte ze me niet uit. Wat een mooie meid ... En zo zelfbewust. Wow.
Dan gaat de bel en zie ik een pakketbezorger staan. Ik doe open en krijg een aantal dozen toegeschoven. Afzender Lieke.
Lees verder in: Meisjes Op Bezoek - 7
Trefwoorden bij dit verhaal: Lesbienne, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5