62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 11725x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Verzoekverhalen, blijkbaar vinden jullie het leuk om verzoekjes te plaatsen via Kik.

Echt heel leuk, maar ik kan ze echt niet allemaal kiezen. Dus sorry als ik je teleurstel.

Steven kwam met een leuk verzoek, vandaar dat ik besloten heb voor hem een verhaal te typen.

Steven heeft een vriendin, Reshma heet ze.

Ze hebben een relatie van 2 jaar ondertussen, maar zijn allebei nog thuiswonend. Steven leest mijn verhalen, en stelde dus voor om een verhaal te typen naar zijn wensen.

Hij geilt op de fantasie dat zijn vriendin Reshma (28jaar), met zijn toestemming sex zou hebben met mij. Het is een prachtige licht getinte vrouw met surinaamse roots (de verhalen met Shanti spraken hem dan ook het meest aan.) Lange donkere haren, cupmaatje D, in bezit van een lekker kontje die niet al te fors is. Echt een prachtmeid.

Hij stuurde foto's van Reshma (onherkenbaar uiteraard, ik respecteer ieders privacy) Die foto's spraken tot mijn verbeelding, en wist al vrij snel dat ik er een leuk verhaal van kon maken, ten minste dat hoop ik.

Verder mag ik bepalen hoe het in zijn werk zal gaan, wel gaf hij als tip dat hij en ik collega's zouden zijn in het verhaal. Voor de rest ga ik niks verklappen.

Hopelijk genieten jullie ervan.

‐---

Steven en ik, we werken nu zo'n 2 jaar samen. Door de jaren heen zijn we goed bevriend geraakt kun je wel zeggen. We kunnen dan ook alles tegen elkaar zeggen, en delen dus zo'n beetje alles.

Steven weet van mijn sexleven, ik weet van zijn sexleven. Onderweg naar een klus, of gewoon op het werk zelf komen zulke gesprekken over sex dan ook vaak voor.

Ik had hem ooit eens verteld dat ik verhalen schreef over mijn sexuele belevenissen, iets wat ik eigenlijk altijd voor mezelf houd, omdat er best heftige dingen in worden beschreven. Maar Steven vertrouwde ik volledig. Hij weet dus van mijn sexleven zo'n beetje alles, zelfs dat ik sex heb met mijn zus, en huisvriend ben bij mijn buren. Steven geeft ook eerlijk toe dat hij de verhalen vaak terugleest, en zichzelf er dan ook vaak bij bevredigd.

Steven heeft sinds dat wij samen werken, ook een relatie. Reshma heet ze, echt een schitterende verschijning met alles erop en eraan. Surinaams/hindoestaans, licht getint, mooie volle borsten (cup D), goed kontje, een schitterende lach en altijd keurig doch sexy gekleed. Hij laat vaak foto's zien van haar, maar in het echt zag ik haar nog nooit. Het valt mij op dat Reshma vaak rode lippenstift draagt op haar knappe lippen. Ikzelf vind dat altijd prachtig staan bij zo'n mooie lichtgetinte huid.

Ja, ik was wel jaloers hoor, op Steven. Nou had ikzelf nog geen behoefte aan een relatie, maar als mijn aankomende vriendin eruit zou zien als Reshma, zou ik daar zeer content mee zijn.

Wanneer we het op een dag weer eens over sex hebben, vertel ik Steven over een date die ik de avond ervoor had met Sandra, je weet wel, mijn buurvrouw.

Steven was altijd één en al oor als ik over mijn dates sprak, en wilde dan ook graag tot in detail horen wat er allemaal gebeurde tijdens die dates.

Ik vertel hem dat mijn buurman weer eens op zakenreis was, en mij had gevraagd om bij zijn vrouw langs te gaan. Mijn buurman geilt erop, dat zijn vrouw word geneukt door een andere man als hij er niet is.

Het gebeurde dan ook regelmatig dat ik zijn vrouw neukte als hij het zelf niet kon doen omdat hij in het buitenland zat.

De buurvrouw en ik maakte dan foto's en filmpjes waarop te zien was hoe we van elkaar genoten. Die we dan vervolgens doorstuurde, zodat hij er zichzelf op af zou kunnen trekken. Die avond ervoor was dus weer zo'n avond waar ik Sandra weer eens lekker mocht neuken. Steven hoorde het allemaal aan, en ik merk dat het iets met hem doet.

"Fuck man, en hoe ziet die buurvrouw van jou eruit dan? Is ze lekker??" Vraagt hij nieuwsgierig.

"Ja man, echt een Milf! Alleen hebben ze geen kinderen, stuk ouder als wij, maar zo geil als boter. Neptieten, goeie kont, goed lijf. Zalig is ze..." schep ik beetje op.

"Wacht, dit is haar..." zeg ik terwijl ik haar whatsapp profielfoto laat zien.

Hij bekijkt haar even goed.

"Damn... wat een geil ding!! En die mag jij gewoon neuken???" Reageerde hij geïntresseerd in meer.

"Yes, zolang mijn buurman er maar van op de hoogte is. Daar geilt die op." Antwoorde ik.

"Enne... die foto's en filmpjes die jullie maken? Heb je die op je telefoon staan??" Vraagt hij.

"Hahaha nieuwsgierig aagje ben je. Alle beelden worden met haar telefoon gemaakt, niet met die van mij. Dat is een regel van hun. Maar ik heb wel wat beelden hoor, ze stuurt ze vaak ook naar mij... Hoezo? Wil je wat zien dan??" Knipoog ik naar hem.

"Eeh... jaaa!! Zou je dat laten zien dan??" Reageerde hij verbaasd.

"Ik kan je vertrouwen toch? Ik wil best wat laten zien..."

"Tuurlijk kan je mij vertrouwen, en dan, je hoeft ze niet te sturen naar me, gewoon even spieken." Zegt hij zo nieuwsgierig als wat.

Ik open de veilige map op mijn telefoon waar ik een album in heb staan die staat gemarkeerd als "de buren". Ik open het album en laat Steven de naakte Sandra zien, en foto's van haar in mooie lingerie die zij mij wel eens stuurt om mij op te geilen.

Steven kijkt bijna kwijlend toe, en dan stop ik met scrollen door het album.

"Waarom stop je, er is meer toch?? Jezus Danny, wat een geile vrouw!!"

"Nou, als ik verder scroll komen er beelden van de buurvrouw en ikzelf, en ik weet niet of je op mijn piemel zit te wachten in beeld.." lach ik.

"Dude!! Wil je nou zeggen dat je daar ook beelden van hebt! Dat je haar neukt???!!!"

Steven gaat steeds sneller praten, het enthousiastme is duidelijk hoorbaar.

"Hahaha ja man, er staat van alles op. Neuken, pijpen, cumshots, you name it."

"Mag ik het zien... please... ik zal niet gaan lachen om je piemel" lacht die zenuwachtig.

Aangezien Steven en ik een goeie band hebben, besluit ik maar gewoon alles te laten zien. Hij bekijkt de foto's en video's met open mond, zwijgzaam, maar duidelijk genietend van de beelden waar ik mijn buurvrouw neuk.

"Damn dude, je hebt echt een grote lul man. Ik snap wel dat die geile Milf zo van je geniet... fucking hell..." was zijn reactie.

Ik stop mijn telefoon terug in mijn zak, er moet immers ook nog gewerkt worden.

We kletsen er nog over, en Steven blijft vragen naar mijn dates. Hij heeft inmiddels zoveel gezien, dat ik er wat meer vrijuit over sprak, en hem alle details gaf.

Het gaf mij ook een ingang om meer door te vragen over zijn sexleven met zijn knappe vriendin Reshma. Steven geeft nog niet zoveel prijs over zijn sexleven, maar geeft wel duidelijk aan dat Reshma er wel van houd. Ze zitten nog in die verliefdheidsfase, nog lang niet alles ontdekt van elkaar. Omdat ze niet samenwonend zijn, is er ook niet vaak de gelegenheid om uitgebreid sex te hebben.

Dit omdat ze beide thuiswonen, en niet helemaal los kunnen gaan als de ouders nog in de buurt zijn.

Het gebeurd natuurlijk wel eens dat bij 1 van hun de ouders er niet zijn, die gelegenheid pakken ze dan ook graag aan om WEL zonder remmen te kunnen sexen.

De rest van deze werkdag komt er niet veel van werken. Steven blijft perplex staan van het feit dat ik mijn buurvrouw mag neuken van haar man. Het doet iets met hem, maar ik weet nog niet wat.

Die dag zet ik hem na werk bij zijn vriendin Reshma thuis af, ze zouden een avondje alleen hebben, dus dat beloofde vuurwerk. Zeker nu Steven de hele dag al geil is van het aanhoren en zien van mijn belevenissen. Ik zeg hem dan ook dat ik de volgende dag natuurlijk alles wil weten over zijn avondje samen met Reshma. Hij moet er een beetje om lachen, maar beloofde dat hij verslag zou uitbrengen de volgende dag.

De volgende dag zitten we op de zaak, rustig een kop koffie te drinken om de dag te starten. Steven heeft een brede glimlach op zijn gezicht, wat doet vermoeden dat hij een fijn avondje gehad heeft. Nu zitten er nog een stel andere collega's om ons heen, dus ik zou even moeten afwachten tot ik alleen zou zijn met Steven om hem uit te horen.

Als we in de auto stappen om op weg te gaan naar een klus, begint Steven direct te vertellen.

"Nou Danny, het was lekker hoor. We hebben de hele avond voor onszelf gehad. Samen in bad geweest, waar zij mij lekker heeft gepijpt, daarna heb ik haar kale kutje heerlijk lang gebeft tot ze meerdere malen klaarkwam, en daarna heerlijk geneukt.

En ik moet zeggen, ik was extra geil na gezien te hebben wat jij gister op je telefoon had staan..." vertelde hij opgewekt.

"Nice! Je hebt zeker geen foto's gemaakt? Ik ben nu ook wel nieuwsgierig naar dat naakte Surinaamse lijf..." zeg ik grappend, er niet vanuitgaand dat hun foto's zouden maken.

"Haha, nee ik heb geen foto's van de sex. Maar misschien dat ik dat wel een keer voorstel, dan zou ik het jou nog laten zien ook." Knipoogt Steven.

"Oh, maar ik heb wel een foto van in bad! Je ziet dan wel niks, maar ze ligt daar natuurlijk wel naakt... Zien??" Vraagt hij.

"Zien? Natuurlijk wil ik dat zien! Show me." Reageer ik direct.

Steven laat een foto zien, ik rij dus moet wel een beetje op de weg blijven letten.

Ik zie een bad vol sop, met daarin Reshma. Ze lacht en kijkt een beetje stout erbij. Het sop bedekt precies haar tepels, maar je kan mooi de vormen van haar volle D-cup zien. Het is een plaatje, Steven boft maar.

"Wauw man! Wat een beauty zeg!! En zo te zien een heerlijke borstpartij!! Daar speel je zeker wel graag mee...?" Reageerde ik.

"Ja man, volle D's, echt superzacht en heerlijk om mee te spelen."

Ik vraag door, want nu ben ik degene die alles wilt weten.

"Oke oke, nice man. Dan vindt jij het zeker ook wel lekker om daartussen te glijden met je stijve?? Vertel eens, ben je een beetje groot??"

"Dude! Hahaha, ik ben niet zo groot als jij, maar met mijn 18cm mag ik niet klagen, en Reshma is er blij mee. En ja, ik mag graag tussen haar borsten gaan met mijn pik."

Je merkt dat hij nog niet zo vrijuit over sex of zijn eigen geslacht praat, maar omdat ik alles vertel, begint ook Steven het steeds normaler te vinden om erover te praten.

"Enne Steven, is ze een beetje wild in bed? Staat ze veel toe? Mag jij klaarkomen waar je wilt?? Kan me voorstellen dat je graag die getinte borsten wit spuit..." grinnik ik.

Ik wil nu ook alles weten natuurlijk.

"Nou, wild is ze niet. Maar ze is wel in voor van alles, alleen geen anaal." Geeft hij toe.

"Oke oke, dus ze is ook niet vies van een beetje zaad in der mondje? Of over haar gezicht??" Vraag ik door.

"Oh nee hoor, daar is ze niet vies van. Ik mag altijd klaarkomen waar ik wil, mijn favoriet is toch wel over haar knappe gezichtje hoor...pfff gozer, je krijgt echt alles uit mij he, hahaha" lacht hij.

"Haha, ik zei toch dat ik alles wilde weten." Knipoog ik.

Dagen gaan voorbij, dagen van samen werken waar we elkaar uithoren over de sex die we hebben. Steven had voorgesteld aan Reshma om eens wat foto's te maken tijdens de sex, maar dat kwam er tot nu toe nooit van. daarentegen laat Steven wel steeds wat meer foto's zien waar Reshma naakt of gehuld in lingerie op staat. Aangezien ze niet samenwonen, geilen ze veel met elkaar via whatsapp. En omdat ik alles laat zien van mijn buurvrouw, laat Steven steeds meer zien van Reshma.

Ook vertelde hij steeds gemakkelijker over wat ze allemaal deden. Ikzelf praat er graag over, ik vind het heerlijk om het erover te hebben. En laat ik eerlijk zijn, die Reshma klinkt als een brave meid met een stout randje, alleen is het stoute randje nog niet helemaal uitgebloeid. Ik zie inmiddels steeds meer van haar, en ik moet zeggen... ik zou dolgraag zo'n meid als zij eens voor mezelf hebben. Maarja, daar kan ik alleen maar over fantaseren, ik zou nooit een move maken om te proberen haar af te pakken van Steven.

Op een dag vertel ik weer eens uitgebreid over de sex die ik met mijn buurvrouw had gehad. Ik laat hem zien hoe zij op haar knietjes voor mij zat, klaar om een lading zaad te ontvangen. In het filmpje praat de buurvrouw tegen de camera, wetende dat het filmpje naar haar eigen man zou gaan.

Ze zegt: "dit krijg je ervan als je niet thuis bent Joost, Danny heeft mij net heerlijk klaargeneukt, en nu... mmmm nu gaat hij al zijn zaad over mij heen spuiten schatje, kijk je mee..." en dit met een geile kreunende stem.

Je ziet ook hoe het zaad uit mijn eikel schiet, en het knappe koppie van Sandra bedekt. De slierten zaad druipen langs haar gezicht omlaag, die ze steeds haar mond inslurpt door met haar vingers het witte goedje naar haar mond te schuiven.

Zoiets expliciet had Steven nog niet gezien van mij, maar ik wist ergens dat het hem opwond, en ik deelde het maar al te graag met hem.

"Mijn god Danny! Die vrouw die lust er wel pap van zeg pfffffff wat geil dit!! En haar man maar werken..." reageerde hij uitbundig.

Ik weet zeker dat het Steven wat doet, ik zie aan hem dat hij er iets over kwijt wil, maar hij blijft stil. Ik denk dat hij het idee geil vindt, dat ik een getrouwde vrouw neuk met toestemming van haar man. misschien lijkt het Steven wel wat om zijn vriendin zo te zien?? Maar dat zal wel wishfull thinking zijn, bedenk ik mij.

Maar dan, een paar dagen later.

Steven en ik zijn aan het werk, en ik zie dat hij ergens mee zit.

"Hey, is er iets? Je lijkt zo afwezig vandaag??" Vraag ik licht bezorgd.

"Oh nee, er is niks hoor. Nouja... ik wil je eigenlijk iets zeggen, maar durf het niet goed." Antwoorde hij.

"Huh, je kan mij toch alles zeggen kerel, je kent me... vooruit, vertel..." zeg ik.

"Pffff oke, maar beloof mij niet te gaan lachen oke..."

"Beloofd"

"Sinds jij mij hebt verteld over je buren, en mij er alles van laat zien. Zit ik met iets in mijn hoofd. Ik vind het idee allang heel lekker, maar nu ik zoveel van jou weet, kriebelt het steeds meer. Wat jij met je buren hebt is zoiets geils! En ik zou zoiets dolgraag meemaken..." vertelde hij.

"Ooh, oke...maar hoe bedoel je? Wil je dat ik je voorstel aan mijn buren? Je bent toch gelukkig met Reshma?"

"Nee, je begrijpt mij verkeerd. Ik zou dolgraag willen zien hoe een andere man mijn vriendin neukt...pffff zo, dat is eruit..." zucht hij opgelucht.

"Oh... echt??? Wauw... en had je al een man in gedachte dan? En zou Reshma daar oke mee zijn??" Vraag ik.

"Nou... ik dacht aan jou. Ik vertrouw je genoeg, je hebt een goeie pik, ervaring en ik denk dat Reshma jou wel een knappe gozer vindt. Ik heb het er nog nooit over gehad met haar, geen idee of zij er open voor zou staan..." durft hij te zeggen!

"Dude!!! Wtf!! Zou jij mij jou vriendin willen zien neuken!! Hahaha damn, dat is nooit mijn intentie geweest toen ik besloot jou al die dingen te laten zien hoor, maar laat je daarom zoveel zien van haar? Ik voel me vereerd hoor, maar als onze vriendschap er maar niet onder lijd. Enne, ik zou zoiets wel eerst even met je meisje overleggen als ik jou was. misschien vindt zij het helemaal niks, en wordt ze boos als je het alleen al voorstelt." Reageerde ik licht geschrokken van zijn openhartigheid.

"Ik weet dat het nooit jou intentie was, en als jij het niet wilt, snap ik dat. Ik zit er alleen mee, het lijkt mij zo geil. Ik weet dat je Reshma lekker vindt. En ja, daarom laat ik haar zo aan je zien. Je hebt gelijk, ik moet het haar eerst vertellen. Maar zou jij er voor open staan denk je??" Vraagt Steven.

"Ik zou er goed over na moeten denken, maar je hebt gelijk, Reshma is prachtig. Ik zou alleen nooit willen dat onze vriendschap eraan gaat. Bespreek het nou eerst maar met haar, voordat we op de zaken vooruit lopen." Stel ik voor.

Ik moest even verwerken dat Steven dit zojuist vroeg, maakte hij een grap?? Het klonk vrij serieus. Hij moest eens weten hoe graag ik Reshma zou neuken... volgens mij weet hij dat stiekem wel.

Steven geeft aan het serieus te overwegen als Reshma ervoor open staat. Hij wilt het haar zo snel mogelijk voor gaan stellen om te weten hoe zij erin staat. Ik zou het wel horen, ik moest er ten slotte zelf ook nog over nadenken. ten minste, dat zeg ik tegen Steven om niet op te laten vallen dat ik allang weet dat ik akkoord zou gaan.

Dagen gaan weer voorbij, dagen waarin ik niet samenwerk met Steven, dus hebben we alleen contact via Whatsapp.

"Hey Danny! Alles lekker daar? Ik heb het erover gehad hoor met Reshma, ik durfde bijna niet, maar heb het gevraagd..." stuurde Steven.

"Hey, haha echt? En...? Hoe reageerde ze?"

"Nou... ze is niet boos, maar volgens mij vindt zij het niet zo'n goed plan hahaha, balen..."

"Haha, dat is oke toch? Je hebt het in ieder geval gezegd..."

"Jawel, en zij moet het natuurlijk zelf ook wel willen. Dus helaas... ze vertelde mij wel dat ze jou wel een knappe gozer vindt toen ik een foto liet zien ;-)"

"Oh je hebt ook gelijk voorgesteld om het met mij te doen? Hahaha, oke oke...toch leuk om te horen ;-)."

"Ja tuurlijk, haha ik was voorbereid..."

"Geeft niks man, het zal bij fantasie blijven dan. Prima toch. Ik zal je wel zeggen dat als ze mee wilde doen, ik wel ja had gezegd ;-)."

"Meen je! Fuck, nu baal ik nog meer hahaha"

"Komt Reshma zaterdag eigenlijk mee naar het bedrijfsfeest???" Vraag ik.

"Oh, ja dat denk ik wel... ohjee, dat gaat toch niet ongemakkelijk worden nu ik dit allemaal verteld heb aan haar vraag ik mij ineens af..." reageerde Steven bezorgd.

"Welnee, we doen gewoon normaal. Weet ze ook dat ik weet wat jij hebt voorgesteld?" Vraag ik.

"Nee, dat niet. Ik heb alleen je foto laten zien, en gezegd dat ik jou zou willen vragen..."

"Nou, dan is er niks aan de hand toch. Ik doe gewoon alsof ik niks weet. Lijkt me wel heel leuk om haar te leren kennen." Geef ik toe.

"Ik vertrouw je volledig Danny, komt vast goed. Werkse vandaag! Ik zie je zaterdag bij het feestje!"

"Yes! Tot zaterdag!"

Zaterdag is het bedrijfsfeest, de zaak bestaat 25 jaar en dat wordt groots gevierd. Een zaaltje met een bandje, lekker eten, en natuurlijk genoeg te drinken voor al het personeel. Omdat ik toch wel erg nieuwsgierig was naar Reshma, die ik voor het eerst zou ontmoeten. Besteed ik net wat meer aandacht aan mijn uiterlijk. In de ochtend nog even naar de kapper, nieuwe kleren gekocht, baardje getrimd en een goed luchtje op. Ik weet natuurlijk dat Steven het idee had voorgesteld aan zijn vriendin, maar Reshma wilde er niets van weten. Toch ging ik mijn best doen om een goede indruk bij haar achter te laten, dat zou Steven ook willen.

In de avond begint het feest, ik loop daar binnen en er is al een gezellige drukte. Steven en Reshma zie ik nog niet. Ik ga wat kletsen met andere collega'a onder het genot van een drankje, en kijk steeds even om mij heen of ik Steven en Reshma zie binnenkomen.

Dan zie ik Steven binnenkomen, hand in hand met Reshma.

Mijn god, ze is prachtig! Echt een hele knappe Surinaams/hindoestaanse dame. Gekleed in een rood jurkje met een kant motief, tussen de stukjes stof van het motief zie je haar huid doorschijnen. Haar prachtige lichtgetinte huid kun je er mooi doorheen zien. Ze is klein van stuk, niet groter dan 1.60 meter, ze draagt mooie hoge hakjes onder het jurkje. Dat jurkje komt niet over haar knieeen heen, en het decollete laat haar zalige D-cup perfect uitkomen.

Ik merk dat ik staar, en elke centimeter lichaam van Reshma aan het aangapen ben. Ik zie zelfs dat de lingerie die ze draagt, zichtbaar is door de doorschijnende stukjes stof. Ook haar lingerie is rood, net als haar lippen die in dezelfde kleur gestift zijn als haar outfit. Haar lange zwarte haren heeft ze in een dikke vlecht gebonden, die sierlijk langs haar lichaam omlaag valt. Ook haar teennagels zijn zelfs in diezelfde rode kleur gelakt. Ze is werkelijk prachtig!!

Steven ziet mij staan, hij gooit zijn hand omhoog met een brede lach op zijn gezicht. Hij loopt samen met Reshma mijn kant op, en als een trofee stelt hij haar aan mij voor.

"Hey ik ben Danny, leuk je eens te zien Reshma, ik heb veel over je gehoord." Begroet ik haar.

"Hoi Danny, nou ik heb anders ook veel over jou gehoord." Knipoogt ze naar Steven, die licht begint te blozen door haar directheid.

Ik moest natuurlijk doen alsof ik nergens vanaf wist, dus doe ik alsof mijn neus bloed.

"Ohja, heeft die het vaak over me? Haha, het is een fijne collega, we werken veel samen dus vandaar denk."

"Ja, hihi vandaar. Leuk om je eens te zien Danny." En ze geeft mij 3 zoenen.

Al snel staan we met zijn drietjes gezellig te kletsen, Reshma is een spontane meid en is in veel geïntresseerd. Ze stelt veel vragen over van alles en nog wat, ook over mijn priveleven en waarom ik hier niet ben met een vriendin. Ik geef overal eerlijk antwoord op, en vertel haar dat ik single ben en daar volop van geniet.

Op een gegeven moment stelt Reshma voor om wat drankjes voor ons te halen. Steven en ik geven door wat we willen, en zodra Reshma wegloopt, betrapt Steven mij erop dat ik haar nastaar, mijn ogen zijn als magneten op die prachtige dame.

"Ze is knap he..." zegt Steven die mij een por tegen mijn arm geeft.

"Damn Steven, ze is echt een natural beauty! Lucky bastard ben je..." zeg ik hem.

"I know, ze is geweldig... blijf het jammer vinden dat ze niet openstaat voor een avondje met jou... zeker nu ik weet dat jij haar zo knap vindt. Maar doe vooral je best haar toch een beetje te versieren hoor" Grinnikt hij.

Al snel komt Reshma aanlopen met 3 glazen in haar handen, alle mannen staren haar na, zo mooi is ze. Of zou het door haar doorschijnende jurkje komen waar je toch best goed haar string doorheen kan zien.

Ze zet de glazen op de statafel waaraan we staan.

"Zo, 2 whisky cola en een gin tonic voor mij, proost jongens!" En ze heft haar glas.

De avond vordert, de drankjes gaan er goed in. De band speelt heerlijke live muziek waar Reshma en Steven samen op dansen. De dansvloer is gevuld met mensen, ik kijk toe, starend naar de soepele bewegingen die Reshma maakt. En ik ben niet alleen, ik hoor naast mij hoe mannen over Reshma praten, ook hun hebben allang gezien dat het jurkje lang niet alles bedekt.

Reshma en Steven komen weer bij mij staan, Reshma wordt handtastelijker en pakt mij steeds even aan mijn arm vast als ze iets wil vertellen. Ze komt dan dicht bij mijn oor omdat de muziek best hard staat, elke keer als ze dat doet voel ik haar warme adem, en ruik ik haar zoete luchtje. Ik adem haar in, ik pak ook haar vast als ik iets vertel. Het is supergezellig, en de drankjes maken de tongen steeds wat losser. Het blad wat nog een beetje voor hand mond zat, is zo goed als verdwenen. Dat bleek wel toen Steven ergens anders stond te kletsen en ik met Reshma samen was. Ze komt weer dicht bij mijn oor en zegt:

"Het Danny, zeg eens eerlijk... heeft Steven het met over bepaalde sexactiviteiten gehad...?"

Er verschijnt een lach op mijn gezicht, en ik besluit dan ook niet langer te doen alsof ik niks weet.

"Haha, dat klopt... wat een man he... wat dacht je toen hij dat vertelde??" Vraag ik.

"Nou... ik schrok er wel een beetje van, maar ik ben blij dat ik samen met Steven daar wel over kan praten. Iedereen heeft zo zijn fantasieën toch. Ik heb liever dat hij eerlijk is, zo weet ik ook wat ik aan hem heb." Zegt ze, met haar mond steeds dichter bij mijn oor.

Ik voel de afstand tussen mij en Reshma steeds kleiner worden. Het lijkt er een beetje op dat niet ik, maar Reshma mij ineens een beetje staat te versieren. En dat terwijl Steven toch in de buurt is.

Ik wist dat ik toestemming had, dus ga ik haar niet tegenhouden.

"Is ook zo, maar ik snap dat zo'n knappe meid als jij niet zomaar aan zoiets zou beginnen. Maar zeg eens, is de sex met Steven wel goed?" Vraag ik.

"Hihi, jaaaa! Heel goed! Echt niks te klagen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik sinds hij erover begon, ik er wel over na ben gaan denken. Als het iets is wat Steven zo intens opwind, zou ik hem er juist een plezier mee doen. Al voelt het voor mij als vreemdgaan."

"Ik snap je, volledig. Heeft Steven jou ook verteld over mijn sexleven??"

"Nou, ik weet dat jij single bent, en jij al zo'n dame hebt waarmee je sex hebt terwijl haar man daarvanaf weet... dat bedoel je denk. Waarschijnlijk is het bij Steven daarom in zijn hoofd gekomen, hahaha" lacht ze liefelijk.

"Ja, hahaha. Dat denk ik ook! Maar ik zal het ook eerlijk tegen jou zeggen, ik vind je een beeldschone dame! En als jij akkoord was, zou ik ook zeker interesse hebben om het waar te maken. Maar alleen als iedereen het er mee eens is, en er goede afspraken over zijn gemaakt."

"Pffff rustig aan he Danny, ik ga nog nergend mee akkoord he..." knipoogt ze stout.

"Dat weet ik, en ik wil dat jij er heel goed over nadenkt voordat je iets doet wat je niet wilt. Weet je wat, ik geef je mijn nummer, als je erover wilt praten of zo, kun je mij altijd appen. Deal?" Stel ik voor.

"Hihi, is goed Danny, ik zal je nummer goed bewaren, wie weet app ik je wel eens" zegt ze zachtjes, en drukt een kusje tegen mijn wang.

Steven komt er weer bij staan, hij zet zijn hand op de billen van Reshma en voegt zich weer bij het gesprek.

De rest van de avond gaat als een speer voorbij, een avond waar ik Reshma leerde kennen als een leuke meid die een vlotte babbel bij zich heeft. En een avond waar ik het idee heb gekregen dat de kans op sex met Reshma nog niet helemaal verkeken is. Ik hoop dat ze mij gaat appen, maar ik ga nergens vanuit.

Steven en Reshma gaan op huis aan, Reshma geeft aan moe te zijn, en lekker haar bed in wil. We nemen afscheid, een knuffel en een boks voor Steven, 3 zoenen en een knuffel voor Reshma.

"Ik ga je appen denk..." fluisterde zij nog snel in mijn oor.

Ik glimlach naar haar en hun gaan op huis aan. Ikzelf blijf nog even hangen op het feest, nog lang niet iedereen is weg, dus het is nog altijd gezellig.

Een kleine anderhalf uur later, ga ook ik op huis aan. De whisky-cola heeft aardig zijn werk gedaan, dus voel ik hem best een beetje zitten. Toch stap ik op de fiets, en rijd op mijn gemakkie naar mijn appartementje. Eenmaal thuis neem ik even een lekkere douche, het was daar zo warm dat het zweet nog op mijn rug stond.

Dan stap ik mijn bed in, en kijk nog even wat op mijn telefoon. Hey, een bericht van een onbekend nummer zie ik in Whatsapp, dat moet haast wel Reshma zijn.

Ja hoor het is Reshma, met een heel verhaal. Ze schrijft:

"Hey Danny, nou Steven bleef maar over je praten onderweg naar huis. Hij zit er zo mee in zijn hoofd, hij wordt er wild van!

Ik heb hem gezegd erover na te gaan denken, en zodra ik dat vertelde werd hij nog enthousiaster! We hebben de beste sex ooit gehad! En ik denk dat het komt omdat hij nu weet dat ik er serieus over nadenk. Als de sex al zo lekker is met alleen de fantasie in zijn hoofd, dan moet de sex nog beter zijn als ik het echt zou doen denk! Hij ligt nu naast mij te slapen, hij weet niet dat ik jou app, en dat wil ik nog even zou houden. Dus mondje dicht ;-).

Ik vond het supergezellig vanavond, en ga jou vaker appen, misschien ben ik wel om, en wil ik het proberen, maar moet daar nog wel even over nadenken. Slaap lekker Danny! Xxx"

Er achteraan stuurt ze een Selfie, waar je Steven naast haar ziet slapen, en Reshma een kusmondje maakt terwijl ze naakt onder de dekens ligt.

"Wauw, dat klinkt goed Reshma! Nogmaals, niks moet he! Je moet er zelf achterstaan. Het was zeker gezellig, en als je het wilt proberen, zou ik graag degene zijn met wie je het doet! Je bent zo'n mooie vrouw! Slaap lekker Reshma, ik wacht je appjes rustig af! Xxx" stuur ik terug.

Ik bekijk de foto die ze stuurde goed, en ik denk aan eventuele sex met haar. Die gedachtes maken mijn pik hard, en voor ik het wist rukte ik mezelf af kijkend naar Reshma. Ik kom klaar, veeg het gespoten zaad met een doek van mijn buik af, en val dan in een diepe slaap.

De werkweek begint, deze week werk ik vooral alleen. Met Steven zou ik dus niet veel kunnen kletsen, hooguit via Whatsapp. Hij stuurde dan ook vrij vroeg al een appje waarin hij dolblij stuurde dat Reshma erover ging nadenken. Dat wist ik natuurlijk al, maar zou Steven niet vertellen dat ik ook met Reshma app.

Ook Reshma is al vrij snel met een berichtje op de maandagmorgen.

Ze schrijft:

"Hey Danny, Steven is lekker naar werk. Ik lig nog even lekker in bed, niks te doen vandaag. Mijn ouders zijn ook werken dus ik heb het rijk alleen ;-). Ik moet je bekennen dat ik steeds meer het gevoel heb om Steven's wens te laten uitkomen. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar sinds ik jou heb ontmoet kriebelt het wel. Heb jij het druk vandaag?"

"Hey Reshma, dat is lekker zeg! Lekker een dagje voor jezelf. Je weet hoe ik erover denk, ik zal ook eerlijk wat bekennen. De nacht na het feest, toen je mij appte. Begon het bij mij ook te kriebelen, ik heb zelfs even met mezelf gespeeld, met jou in gedachte..." antwoorde ik eerlijk.

"Echt waar! Oooh, jeetje zeg. Dat vind ik eigenlijk wel een heel lekker idee!! Is het misschien een idee om voordat ik een keuze maak eerst een tijdje te appen? Wellicht dat we elkaar zo wat beter leren kennen, ook qua sexgebied..." appt ze terug.

"Ja, goed idee! Daar sta ik wel voor open. Je mag alles aan mij vragen. En wil je dat dan wel verborgen houden voor Steven?"

"Ja, dat wil ik. Eerst maar even tussen ons, mocht het ooit toch zover komen, laten we het Steven weten."

"Oke, deal!! Spannend hoor, is er iets wat je nu al zou willen weten??" Vraag ik.

"Nou... ik hoorde van Steven dat jij dus sex hebt met je buurvrouw, haar man vindt dat dus net als Steven nogal geil... Ik zou wel willen weten of er dan nooit meer gevoelens bij komen kijken dan alleen de lusten, ik zou bang zijn om gevoelens te krijgen en juist Steven daardoor te kwetsen."

"Tsja, gevoelens kun je niet tegenhouden. Het gaat erom dat je hele goede afspraken maakt, als er ook maar iets van andere gevoelens bijkomen, moet het stoppen. Dat is de regel bij mijn buren en ik. Tot nu toe geen problemen mee, mijn buren doen al wat langer zulke dingen en zullen nooit dingen doen die ze niet willen." Antwoorde ik.

"Oke oke... dat zou dan wel een afspraak zijn die ik ook toe zou willen passen denk. Maar heb je serieus met jezelf gespeeld terwijl je aan mij dacht???" Vraagt ze ter bevestiging.

"Ja...echt... ik keek zelfs naar de selfie die je stuurde..."

"Damn... dat wind mij wel op. Ik lig nu precies hetzelfde in bed, wil je nog zo'n foto??" Vraagt ze.

"Altijd! En als je iets van mij wilt zien mag je er ook om vragen..."

"Mmmm nou... ik ben wel benieuwd naar jou lichaam, niet helemaal naakt hoor (nog niet ;-).) Zou je zoiets willen sturen?" Vraagt ze terwijl er een foto meekomt van Reshma liggend onder de dekens.

Dit keer zie ik wat meer huid, en de D-cup is zichtbaar, alleen de tepels houd ze nog bedekt.

"Tuurlijk! Wauw zeg, spannende foto hoor! Looking good!! Moment, ik zoek even een leuke foto." Typ ik terug.

Ik scroll even door mijn foto's, en kies natuurlijk een foto uit waar mijn sixpack goed zichtbaar is om toch wat indruk te maken. Het is een foto van mij in mijn boxershort voor de spiegel. Deze stuur ik.

"Oef... dat ziet er goed uit Danny! Goed lijf zeg!! Ik ben nu toch benieuwd, hoe zou jij het vinden als ik nu met mezelf zou spelen?" Vraagt ze met een blozende emoji.

"Thanks! Hmmm dat vind ik een heel lekker idee! Zou je dat doen?"

"Nou, ik ben best in de mood..;-)...zou best even lekker willen spelen."

"Ik hou je niet tegen Reshma, je bent home alone dus leef je uit zou ik zeggen. Geniet er lekker van ;-)... "

Eventjes blijft ze stil, terwijl ik vol spanning afwacht wat ze gaat typen. Een paar minuten later stuurt ze een foto. Ditkeer zie ik haar blote buikje, en haar hand die in haar slipje is gegleden, je ziet verder niks, maar de strekking is duidelijk, ze is zichzelf aan het vingeren!!

"Ik ben bezig Danny, pffff ik twijfelde even of ik het zou sturen...ik vind het nogal spannend, voelt toch een beetje stout..." typt ze erachteraan.

"Mmmm Reshma, geen zorgen, je weet dat Steven er al oke mee is. Ga gewoon lekker door, laat je gaan... en als je niks wilt of durft te sturen moet je het niet doen. Ik vind het wel een superspannende foto! Zo'n lekker idee dat jij daar ligt, denkend aan mij. Mmmm geniet gewoon, je verdiend het!"

"Fuck, je hebt gelijk ook! Dit is wat Steven wilt! Ik denk aan je Danny, ik ben zo nat nu..."

Een foto volgt, waar ze 2 vingers laat zien die druipen van haar vocht.

"Fuck Reshma! Wat een geil idee! Mmmm vinger je kutje maar lekker lieverd, laat alles los en kom lekker klaar voor me!!" Moedig ik haar aan.

Het duurt weer even, maar al snel krijg ik bericht.

"Omg Danny! Ik ben zooo lekker klaargekomen, pffffff jeetje wat is dit spannend! Smaakt naar meer moet ik zeggen. misschien een idee om een keer samen zo te spelen, tegelijk en dan op Whatsapp praten...? Ik slaap niet altijd bij Steven dus als ik een keer alleen ben..."

"Mmmm, wat fijn dat je zo lekker klaarkwam! Maar, meen je dat! Dat lijkt mij superlekker Reshma! Ik woon alleen, dus je kan mij altijd appen! Ik zie er naar uit!"

"Yes, dat meen ik, wie weet laat ik dan wel meer zien ook ;-). Maar ik zal je nu even laten werken, ik denk dat ik even lekker een dutje ga doen... ik app je snel! Xxx"

"Deal!!! Slaap lekker knappe dame!! Xxx"

Dat kwam als een fijne verrassing, ik had niet durven hopen dat Reshma nu al zulke berichten zou sturen. Ergens wil ik Steven inlichten, maar dat kan ik niet maken tegenover Reshma. Ik wil zelf ook eerst wel even stiekem met zijn vriendin appen, ik weet ten slotte dat hij er geen enkel probleem mee zou hebben.

Die dag kan ik aan niks anders denken, steeds kijk ik even die foto terug waar ze met haar hand in haar witte slipje zit. Ik probeer meer te kunnen zien, maar haar hand bedekt in combinatie met haar slip alle intieme delen. Hopelijk ga ik snel meer van haar zien, maar ik laat het aan Reshma hoever ze wilt gaan.

Alsof de duivel ermee speelt, appt Steven mij, precies wanneer ik weer naar zijn vingerende meisje kijk.

"Hey man, lukt het daar? Heb jij nog hulp nodig? Ik ben al klaar dus heb een uurtje over. Moet ik jou kant op komen?" Vraagt hij.

Ik kon nog wel wat hulp gebruiken, en zeg hem dus dat hij wel even kan komen.

Een klein half uurtje later is hij er. En maken we samen de klus af waar ik bezig was.

"Reshma lijkt er toch over na te gaan denken Danny, volgens mij begint ze meer en meer geïntresseerd te raken." Zegt Steven die dat maar al te graag wilde delen.

"Oke oke, nou we wachten het af toch. Zij mag bepalen, je kan haar niet dwingen toch?" Zeg ik, terwijl ik allang meer weet.

"Ja, dat is ook zo. Maar ze vraagt steeds meer over jou... dus ik heb het gevoel dat ze er veel mee bezig is..." zegt hij.

Hij vertelde dat Reshma veel vragen over mij stelde, en dan vooral over de sex die ik met mijn buren heb. Ook uit Reshma haar zorgen over eventuele gevoelens die zij of ik voor elkaar zouden kunnen krijgen als we daadwerkelijk sex zouden hebben.

Wat een goed teken is, want zo komen de regels op tafel. Je merkt dat Reshma de do's en dont's al aardig aan het opmaken is.

Steven laat ondertussen ook weten dat ze open staat voor foto's en filmpjes tijdens de sex, maar hij had beloofd zulke beelden nooit te delen met iemand. Ze hadden ook nog niks gefilmd, maar wel hadden ze foto's gemaakt waarop je kon zien hoe Steven Reshma doggy neukte, vertelde hij. Maar laten zien durfde hij niet.

"Ik zou het je echt zo graag laten zien, maar ik heb Reshma beloofd het niet te doen. misschien komt dat nog, maar ik beloof niks..." vertelde hij.

"Dat is prima toch, niks doen waar je je niet prettig bij voelt! Dat is sowieso de belangrijkste regel. Ik heb geen haast, ik merk het allemaal wel." Stel ik hem gerust.

Na de klus rijden Steven en ik beide op huis aan, hij naar zijn Reshma, ik alleen naar huis.

Eenmaal thuis stap ik eerst onder de douche, het was warm vandaag, dus heb aardig staan zweten op de klus. Na het douchen plof ik even op bed, poedelnaakt en pak mijn telefoon erbij, weer kijk ik naar de foto van Reshma en bedenk iets. Ik kan natuurlijk ook zo'n foto maken... gewoon met boxershort aan, en de hand in de broek. Die zou ik dan wel sturen als Reshma mij zou appen. Ik doe wat ik denk, en trek een boxershort aan, ik sluit even mijn ogen en denk aan Reshma, ik wrijf over mijn boxer en voel het slappe stuk vlees steeds wat harder worden. Ja, hij is al snel lekker hard, ik steek mijn hand in mijn boxershort en grijp mijn pik vast. Net als Reshma maak ik een foto waar je duidelijk op ziet wat ik doe, zonder intieme delen te tonen. Al is een stijve lul lastiger te verbergen in je ondergoed dan een kutje, maargoed.

Op de foto zie je duidelijk dat ik stijf ben, daarom twijfel ik nog of ik deze wel kan sturen, ik wacht wel af tot Reshma gaat appen, al weet ik nu nog niet wanneer dat is.

Nu ik toch stijf ben, kan ik net zo goed maar even gaan rukken bedenk ik me. Dat doe ik dus ook, en spuit al snel een paar ferme stralen zaad over mijn buik, denkend aan hoe die witte slierten het getinte lichaam van Reshma zouden versieren.

De dag erna ga ik zoals elke doordeweekse dag aan het werk, niks bijzonders. Vandaag werk ik weer alleen, en heb een redelijk rustig dagje. Ik weet dat Steven ook aan het werk is, dus besluit ik maar eens degene te zijn die Reshma appt, en niet te wachten tot zij mij zou appen.

"Hey Reshma, hoe is het ermee? Drukke dag vandaag?" Vraag ik.

Het duurt niet lang, want vrij direct na mijn bericht zie ik al dat zij iets terug typt.

"Heey Danny! Gaat goed hoor, en met jou? Ik ben aan het werk vandaag, redelijk druk dus. En jij? Met Steven vandaag?"

"Nee ik werk alleen vandaag, redelijk rustig. Wat doe je eigenlijk voor werk? Iets in de zorg toch?"

"Klopt, ouderenzorg..."

"Dankbaar werk, heb je dan ook zo'n zustersoutfitje? ;-)..." vraag ik.

"Hahaha, niet zoals jij in je hoofd hebt Danny, gewoon een nette witte jas en mijn jeans eronder. Wacht ik maak een foto voor je."

De foto volgt, van bovenaf maakt ze een selfie waar ze met een stralende lach haar outfit toont. Inderdaad een nette witte jas, en eronder een simpele jeans. Ik kan nog net haar topje zien die onder de witte jas zit. De inkijk is heerlijk, die cup D word mooi omhoog gedrukt door een push-up BH. Voor de foto had ze denk haar jasje open gedaan, als ze zo rond zou lopen tussen de oude mannetjes, had ze veel bekijks gehad!

"Netjes hoor! Altijd zo'n decollete op werk??" Vraag ik plagend.

"Haha, neeee, jasje zit normaal dicht, maar voor de foto even laten zien wat ik heb" stuurt ze met een knipoogemoji.

"Dat dacht ik al, je bent echt prachtig!" Complimenteer ik haar.

"Dankje Danny, zou dit een foto zijn waar je naar zou kijken als je speelt?" Vraagt ze.

Dit was een uitnodiging voor mij om te vertellen dat ik gister nog precies dat had gedaan met een foto van haar, dus vertel ik dat...

"Haha, zeker wel... Ik zal je wat verklappen. Gister heb ik nog naar jou foto gekeken, waar jij je hand in je stringetje hebt geschoven... ik heb zo'n zelfde foto gemaakt, vlak voordat ik klaarkwam kijkend naar jou... zien??" Vraag ik.

"Ooooh, echt!? Ja... laat maar zien hoor...graag zelfs..." stuurt ze terug.

Ik stuur de foto, en wacht op reactie.

"Jezus Danny... dat laat weinig aan de verbeelding over! Ben je nou zo groot of lijkt dat maar zo!?"

"Ik ben redelijk groot ja..."

"Hoe groot???"

"21CM... "

"Damn... dat is wel een stukje groter als Steven, en hij is al niet heel klein met zijn 18cm (ja dat hebben we een keer opgemeten hahaha). Enne... kwam je lekker klaar? Waar dacht je aan???" Vraagt ze, nieuwsgieriger wordend met de minuut.

"Waar ik aan dacht? Nouja, aan jou... na het bedrijfsfeest denk ik steeds aan jou als ik met mezelf speel. Ik zie dan voor me hoe wij sex zouden hebben, wetende dat Steven er oke mee is... en als jij dan zo'n foto stuurt waar je duidelijk ook met jezelf speelt, ja dan wakkeren mijn gevoelens voor jou zich steeds meer aan..." app ik.

"Pffff Danny... ik begin steeds meer kriebels te krijgen van je. Ik denk dat we een keer samen moeten spelen. Via Whatsapp, tegelijkertijd... nog niet echt daten, maar elkaar een beetje gek maken. Wat denk jij???" Stelt ze voor.

"Dat zou ik heel lekker vinden! Als jij er oke mee bent. Wanneer zou je dat willen doen?"

"Nou, vanavond ben ik even alleen thuis. Steven heeft met een vriend afgesproken. Zou jij kunnen?"

"Yes, ik kan... ik wacht je appje wel af ;-). Spannend!!"

"Omg! Jaaa, heel spannend inderdaad. Ik app je vanavond, nu maar eens aan het werk. Werkse Danny, xxx"

"Werkse! Xxx tot vanavond!"

Het begint steeds spannendere vormen aan te nemen dit appcontact. Moet ik mij nu schuldig voelen tegenover Steven? Nee, absoluut niet, hij was ten slotte degene die dit wilde. Ik hoop alleen dat Reshma geen dingen doet die ze niet wilt doen. Dus ga ik haar weg volgen, en niks doen of vragen waar zij zich wellicht ongemakkelijk door zou voelen.

De werkdag lijkt een week te duren, ik kan niet wachten tot het avond is. Ik ben zo benieuwd naar hoe ver Reshma al zou gaan.

Eindelijk is het avond, ik zit op de bank te wachten tot Reshma mij appt. Dat wachten lang duurt, blijkt maar weer, minuten lijken uren te duren, maar dan trilt mijn telefoon.

"Hey Danny, lekker gewerkt vandaag?" Vraagt Reshma.

"Hey knappe dame, zeker! En jij??"

"Ik ook wel hoor. Ik moet wel zeggen dat ik de hele dag al een beetje zenuwachtig ben... ik vind het zo spannend..." geeft ze toe.

"Ik ook hoor Reshma, maar ik wil niet dat je iets doet waar jij je niet prettig bij voelt. Dat moet je weten."

"Dat weet ik ook, geen zorgen Danny. Ik begin jou wel te vertrouwen, ik weet alleen niet zo goed hoe ik zo'n spannend gesprek zou moeten starten hahaha."

"Hahaha, gewoon rustig beginnen. Laten we beginnen met vragen stellen, en van daaruit zien we wel. Begin jij? Of wil je dat ik begin."

"Goed idee, begin jij maar ;-)..." typt ze.

"Oke... vertel eens, wat wind jou op? Wat moet een man doen om jou in de mood te krijgen...?" Vraag ik.

"Hmmm, eeehm... ik hou ervan als de man zijn tijd neemt, niet direct op zijn doel afgaat zeg maar. Lekker lang zoenen, strelen, langzaam elkaar opwarmen, langzaam steeds een stapje verder gaan. Dat werk. En wat moet een vrouw doen om jou in de mood te krijgen?"

"Langzaam starten hou ik ook van, zoenen maakt mij altijd wel erg geil, zeker als de handen langzaam over de lichamen strelen. Lingerie wind mij ook op, een mooie vrouw in mooie lingerie zorgt voor extra kriebels bij mij."

"Oke... lingerie hou ik ook van, wat zie je dan het liefst bij een vrouw? Qua lingerie?" Vraagt Reshma.

"Eehm nouja, het moet de vrouw mooi staan natuurlijk. Maar ik hou van de kleur rood, zwart is ook mooi. Het liefst een string als slipje, kant van stof en uitgebreid met kousen en jarrerels om het helemaal perfect te maken. Heb jij van die lingerie? Waar jij je sexy in voelt?"

"Ja, dat heb ik wel. Maar niet veel uitgebreide setjes of zo. Meestal draag ik strings of hipsters, en dat vindt Steven vaak al sexy genoeg. Ik voel mij al best sexy als ik een mooie string met bijpassende BH aanheb, zoals nu...;-)..."

"Dat is ook heel sexy! Hoeft echt niet altijd uitgebreid hoor, dat is meer voor de speciale avondjes samen." Reageer ik.

"Zou je willen zien wat ik aan heb nu?" Vraagt ze...

"Oh, heel graag! Heb je alleen lingerie aan dan?" Reageer ik verrast.

"Eeh, ja... verder niks...wat heb jij aan dan?"

"Ik zit nog in joggingsbroek en T-shirt op de bank...wil je zo'n foto sturen? Het mag, maar voel je niet verplicht he!"

Zonder antwoord komt er een foto binnen, Reshma ligt in haar bed, de foto neemt ze van bovenaf zodat je nog net haar rode lippen kan zien, maar verder niets van haar gezicht. Haar lichaam is prachtig, niet superslank, maar gewoon heerlijk in haar vel. Ze draagt zwarte lingerie, van kant. De BH heeft hetzelfde bloemetjes motief als de string en beide zijn licht doorschijnend. Je kan precies mooi haar bruine tepels zien door de stof heen. Echt een plaatje.

Ze schrijft er een tekst bij:

"Vindt je zoiets mooi?? En zou jij ook niet wat uittrekken? Ik ga niet alleen in mijn ondergoed liggen natuurlijk...;-)..."

Snel loop ik naar mijn slaapkamer, gooi mijn kleren in de hoek en duik in mijn boxershort op bed. Ook ik maak zo'n foto, van bovenaf. En stuur deze direct met de tekst:

"Je hebt gelijk, ik lig nu ook lekker in bed zoals je kunt zien. Jeetje Reshma, wat ben je mooi! En ja, zoiets vind ik schitterend! Wat staat het je prachtig!!! Speciaal voor mij aangedaan??"

"Hihi, dankje Danny, je laat mij bijna blozen. Jij mag er ook zijn hoor! Mooi figuurtje! Ja, speciaal voor jou aangedaan inderdaad. Wil je ook de achterkant zien? Volgens mij ben jij wel een billenman??"

"Haha, jaaa! Hoe weet je dat ik een billenman ben??? Ik wil heeeel graag de achterkant ook zien!!"

"Ik hoor wel eens wat van Steven he, vandaar ;-). Oke, ik zal een foto maken. Verzin jij even een volgende vraag?"

Terwijl ik een volgende vraag verzin, komt er alweer een foto binnen. Dit keer een foto die ze vanaf haar schouder neemt, haar billen heeft ze in de lucht gestoken zodat je haar ronde billen goed kunt zien, het zwarte stringetje verdwijnt heerlijk tussen haar billen. Perfectie! Zeker voor een billenman.

"Pffff Reshma, je maakt me gek met zulke foto's! Wat lekker zeg!!! Damn!!! Ik heb wel een vraag...: Hoe geil ben je nu??"

"Eerlijk... ik ben al de hele dag geil. Hoe spannend ik het ook vindt, en hoeveel ik ook van Steven hou, het wind mij zo enorm op dat ik stiekem met jou kan appen. Zeker omdat ik weet dat Steven dit gewoon wil. Ik was wat terughoudend, maar ben bijna om... dus ja, ik ben heel geil!! En jij??"

"Ik ook, ik denk al de hele dag aan je. Ik wilde jou alles laten bepalen. Ik wil mij niet opdringen, maar als ik jou zo zie en lees hoe je erover denkt, denk ik dat wij elkaar goed gek kunnen maken... dus hier ook heeeel geil! Jij nog een vraag??"

"Dat komt dan goed uit! Ja... ik wil nu eigenlijk wel heeeel graag jou lul zien...mag dat??"

(De rem lijkt eraf...)

"Pffff dat mag zeker, hij is inmiddels al lekker hard. Wil je een foto of een filmpje??"

"Mmmm geil idee, ik wil wel een filmpje. Laat maar eens zien hoe je hem uit je boxershort haalt..." stuurt ze met een blozende emoji.

Ik begrijp uit alles dat ik mij niet meer hoef in te houden, Reshma wilt dit. Ik richt mijn camera op mijn boxer waarin je duidelijk de vormen van mijn stijve lul in kan zien. Langzaam duw ik de rand van mijn boxer omlaag, de stof schuift over mijn lul waardoor er steeds een stukje meer zichtbaar wordt. Ik duw net zolang tot mijn eikel langs de rand schiet, en mijn pik met een pets tegen mijn onderbuik klapt. Ja, ik was kei en keihard geworden van Reshma. Ik stuur het filmpje, en vraag direct aan haar of zij ook wat meer wilt laten zien.

"Fuck Danny!!! Hij is groot!!! Pffff en zo hard ook! Wauw!!! Zo lekker...Zeg maar wat je wilt zien Danny..." typt ze met meerdere kwijlende emoji's.

"Je laat me blozen Reshma! Ik wil ook wel zien hoe jij jezelf uitkleed... hoe mag jij bepalen ;-)..."

Het bericht is gelezen, ik wacht geduldig af terwijl ik de eerdere foto's terugkijk. Ik speel wat met mijn lul, die al wat voorvocht verliest van die heerlijke Surinaamse Hindoestaanse Reshma. Dan komt er een filmpje binnen, ik bekijk deze direct.

Ik zie hoe Reshma naast haar bed staat, de telefoon heeft ze zo neer gezet dat je haar lichaam mooi kunt zien, haar gezicht houd ze nog wel buiten beeld. Ze glijd met haar handen over haar lichtgetinte huid. Dan reikt ze naar achter om haar BH los te maken, en laat haar BH zakken. Haar volle D-cup verschijnt en mijn god wat zijn ze lekker! Vol, rond, en met bruine tepeltjes erop waarvan de knopjes al aardig hard zijn. Ze speelt even met haar borsten door haar handen eromheen te zetten en haar tepels te knijpen met haar vingertoppen. Dan zakken haar handen en draait ze zich om, haar duimen zakken langs haar heupen onder de stof van haar string door. Ze bukt, en langzaam trekt ze haar string omlaag met haar geile billen vol in beeld. Het stof blijft nog even haken tussen haar spleetje, maar als snel gaat hij verder omlaag. Ik zie haar kontgaatje en haar bruine schaamlippen... fuck wat geil! Ze draait weer om, en laat zien dat ze een heerlijk gladgeschoren kutje bezit. Dan stopt het filmpje, en ben ik nog geiler dan ik al was.

"Fucking hell Reshma!!! Wat ben je mooi!!! Wat lekker, wat geil!!! Pfffff schitterend!! Je hebt de smaak te pakken volgens mij...!!" Reageer ik.

"Dankje Danny... nu laat je mij blozen. Vind je mij echt mooi? Ik moet bekennen dat jij de enige man bent op Steven na, die mij ooit zo zag... ik lig nu poedelnaakt op bed, intens geil. Speel jij al met jezelf??"

"Mmmm wat een eer ;-)... ja! Je bent beeldschoon!! Serieus!! En heel eerlijk, ja ik ben al een beetje aan het spelen hier. Jij??"

"Mmmmm ik ook... ik ben al best nat...mag ik zien hoe jij jezelf aftrekt?"

"Dat mag jij zeker, zullen we anders videobellen??" Stel ik voor.

"Oooh ja dat kan natuurlijk ook... ik bel je!"

Reshma belt, ik neem op. Het eerste wat ik zie is haar knappe gezicht, ongemakkelijk groeten we elkaar en zien in elkaars ogen de geilheid terug. Reshma bijt speels op haar lippen en zegt:

"Ik ben zoooo geil Danny... zullen we de camera draaien? Dan kun je zien hoe nat ik ben..."

Ik ga natuurlijk akkoord, en samen draaien we de camera. Ik zie hoe Reshma met 2 vingers door haar schaamlipjes wrijft terwijl ik langzaam mijn voorhuid op en neer haal. Ze laat haar vingers wat van haar kutje afgaan, zodat ik zie hoe de plakkende sliertjes vocht tussen haar vingertoppen en kutje blijven kleven.

"Mmm Reshma, heerlijk nat inderdaad! Ik zou zo graag dat kutje van je proeven..."

"Mmmm geil idee Danny, ik ben echt kletsnat. Ik zou die grote lul ook best wel even lekker willen pijpen..." fluistert ze zacht kreunend.

"Ik ben allang om Reshma, als jij het wil, kan dat allemaal uitkomen. Vinger je kutje maar lekker voor me! Heb je speeltjes??"

"Ik denk dat we een keer gaan meeten Danny, ik ben nu zo benieuwd naar hoe jou lul zou voelen, diep in me...pffff. Nee, ik heb geen speeltjes, ik heb genoeg aan mijn vingers..."

"Meen je dat! Mmmmm geil! Je zou alles met mijn pik mogen doen hoor! Echt alles! Mag ik eens zien hoe jij je vingers in je laat glijden..." vraag ik nu ook licht hijgend.

"Tuurlijk, kijk maar..."

Kreunend filmt ze van dichterbij haar kutje, tussen de bruine schaamlipjes komt haar roze binnenkant tevoorschijn die glimt van haar vocht. 2 vingers zet ze ertegen en langzaam zie ik hoe ze in zichzelf gaat. Ze begint te bewegen, het soppende geluid van haar natte kut overstemt haar zachte gekreun.

"Jaaa, vinger je maar lekker Reshma! Ik wil je horen klaarkomen! Fuck wat heb je een geil kutje..." moedig ik haar aan.

"Dat...dat duurt niet lang meer... ik ga komen Danny! Ja jaaaa jaaaaaaa ik kommmm!!" Hijgt ze hard.

"Fuck ja Reshma, kom maar! Kom maar lekker!!!" Kreun ik terwijl ik sneller aan mijn lul trek.

Ik zie hoe Reshma moeite heeft om haar telefoon stil te houden terwijl haar vingers nog steeds diep in haar kutje zitten. Ze lijkt nogmaals te komen en stopt niet met hijgen en kreunen.

"Ik kom weer!!! Fuck Danny!!! Fuck!!!" Kreunt ze uit.

Ik kijk toe, snakkend naar sex met deze dame. Het voorvocht stroomt met golfjes uit mijn pik. Reshma ontspant iets, en draait haar camera weer naar haar gezicht.

Ik zie haar gezicht, haar gelaat straalt geilheid uit, haar ogen kijken zwoel en haar lippen glimmen.

"Jezus ik kwam zo lekker klaar... nu jij nog Danny... Als jij nou mocht kiezen? Waar zou jij dan willen spuiten... van mij mag alles."

Al pratend begeleid ze de camera over haar lichaam wijzend naar de plekjes waar ik zou mogen spuiten.

"In mijn kutje? Over mijn borsten? In mijn mondje? Over mijn gezicht? Kies maar Danny... ik wil je zien spuiten! Zeg me waar je wilt spuiten en ik geef je dat uitzicht." Geilt ze.

Ik hou het bijna niet meer, ik zou overal willen spuiten. Aangezien mond/gezicht mijn favoriet is, geef ik aan daar te willen spuiten. Kreunend en rukkend vertel ik dat.

"Fuck Reshma, ik wil over je gezicht spuiten! Laat me je knappe gezichtje zien en open je mond voor me... ik kom bijna!!"

Reshma gehoorzaamd, haar gezicht komt vol in beeld. En ze opent haar mond.

"Geef het me Danny! Spuit je zaad maar over me heen!! Lekker je warme sperma in mijn mond en over mijn wangen! Kom maar! Doe het!!" Kreunt ze megageil.

Lang had ik niet nodig, ik bekijk haar, ik zie hoe ze lekker haar tongetje uitsteekt om een lekkere lading zaad mee op te vangen. Zo goed als ik kan richt ik de camera op mijn lul die op het punt staat te exploderen.

"Ik ga spuiten!!! Ik kommm!!! Aaaahhh fuck!" Grom ik.

Flinke stralen zaad schieten uit mijn eikel, de klodders landen op mijn buik terwijl ik in gedachte het getinte koppie van Reshma onderspuit. Ik hoor hoe zij goedkeurend kreunt, alsof ze het echt ontvangt.

"Goddamn Reshma, wat ben je geweldig! Het lijkt wel alsof je dit vaker doet. Fuck wat maak jij mij gek!!!" Hijg ik na.

"Mmmm anders jij mij wel, en weet je wat... wij gaan afspreken... ik wil je! Ik wil dat die grote lul van je ECHT in mijn kutje glijd! Ik wil je pijpen, je zaad proeven en alles wat we doen naar Steven sturen! Ik ben om, we zeggen niks tegen Steven, pas als we samen zijn... deal??" Zegt ze toch redelijk uit het niets.

"Wauw! Serieus!!!??? Als jij het wilt, voor de volle 100% doe ik mee, ik wil nu ook niets liever dan samen met jou heerlijke sex hebben. Wanneer en hoe zou je het willen doen?" Vraag ik.

"Ja, 100% ik wil je gewoon! Daar had ik al over nagedacht, mijn ouders zijn volgende week een paar dagen weg, doordeweeks. Het lijkt mij een goed idee om dan bij mij thuis te meeten, zo kunnen we in mijn huis sex hebben, zodat Steven ook weet als hij bij mij is, dat jij en ik sex hadden op dezelfde plekken. Ik denk dat hij dat nog geiler vind. Wat jij?..." stelt ze voor.

"Ik denk dat jij heel goed weet wat Steven wil. Noem een dag en tijd en ik ben er. Ik werk veel met Steven komende week, dus ik zal mijn best doen niks te verklappen."

"Spannend!! We gaan het gewoon doen! Oke, volgende week dinsdag. Rond 20uur bij mij, dan ben ik zeker weten alleen thuis, Steven is dan sporten en slaapt die dag altijd thuis. Afgesproken?"

"Yes! Ik zal er zijn!!! Slaap lekker Reshma, ik kan niet wachten tot dinsdag!"

"Ik ook niet! Tot dinsdag lekker ding!"

We hangen op, met een date op zak. Ik had niet gedacht dat ze het door zou zetten, maar niks blijkt minder waar. Ik ga gewoon de vriendin van mijn collega neuken! Mijn god wat geil! En van wat ik nu allemaal weet van Reshma, gaat het een heerlijke date worden, dat kan niet anders.

Ik maak mijn buik nog even schoon, het zaad druipt nog na, en val dan voldaan in slaap.

Het is maandag, de dag voor de date. Steven en ik zijn zoals vaak samen aan het werk. Steven verteld inmiddels alles over zijn Reshma, de sex lijkt intenser sinds hij heeft uitgesproken dat hij Reshma door mij geneukt wilt zien worden. Hij vertelde dat hij afgelopen weekend wel 4x sex had gehad, en er zijn zelfs foto's gemaakt!

Vol trots laat hij zien hoe Reshma aan zijn lul zuigt, hoe hij haar doggy neukt en hoe zijn 18cm tussen haar volle D-cup verdwijnt.

"Het lijkt wel alsof ze steeds geiler wordt Danny." Lacht hij als hij de beelden toont.

Ik weet wel waarom, maar zoals beloofd ga ik nog niks tegen Steven zeggen.

"4x! Jeetje man, dat is lekker!" Reageer ik op zijn verhaal.

"Ja man, het lijkt er echt op dat sinds ik mijn wens vertelde, zij steeds geiler wordt. Ik hoop zo dat jij haar een keer gaat neuken..."

"Tsja, wie weet Steven, wie weet..."

Ik heb moeite om mij in te houden, ergens wil ik niets liever dan tegen Steven zeggen dat ik morgen heb afgesproken met Reshma, maar zij wilt het pas op het laatste moment vertellen. De hele dag met Steven werken valt dan ook niet mee zonder al te veel opwinding door te laten schemeren. Gelukkig is de dag alweer snel om, maarja, dinsdag moet ik ook nog de hele dag met Steven werken.

De volgende dag, de dag van de date dus. Gaan Steven en ik weer samen aan het werk. Steven lijkt wat afwezig, en zit veel op zijn telefoon.

"Is er iets?" Vraag ik hem.

"Oh, haha nee hoor. Reshma appt mij de hele tijd. Volgens mij is ze een beetje geil of zo. Ze is haar kledingkast aan het opruimen en steeds stuurt ze een foto van outfitjes waarvan ik moet zeggen of het nog leuk is of niet. Vandaar dat ik veel op mijn telefoon zit. Sorry."

"Oh, nou dat geeft toch niet. Laat eens zien dan? Ben wel benieuwd naar haar kledingstijl." Lach ik.

Steven laat me de selfies zien, alle soorten outfits komen voorbij. Alles staat haar, en haar kledingstijl schiet alle kanten op. Jeans, jurkjes, losse topjes, strakke topjes, truien, rokjes, en van die yogabroeken. En alles staat haar goed.

"Waarom zou ze kleding wegdoen? Alles staat haar man!" Reageer ik.

"Ja, dat vind ik dus ook. Geen idee waarom ze nu ineens zo druk is met haar kledingkast. Ze vraagt ook steeds wat ik haar het allerleukst vindt staan."

"Oh, en wat zie jij dan het liefst?" Vraag ik.

"Een topje met inkijk kan ik altijd wel waarderen" lacht hij hartelijk.

Ik zie een foto voorbij komen waar Rhesma een knalroze truitje draagt met daaronder een jeans, haar lange zwarte haren en getinte huid komen prachtig uit in die outfit. Dat zou ik wel willen aanzien als we vanavond gaan daten, bedenk ik mij.

Stiekem ga ik ook Reshma appen, en zeg haar dat ik de outfit die ze naar Steven stuurde er goed uit vindt zien voor vanavond.

"Hey, zit je mee te gluren met Steven dan? Hahaha, maar is goed, dan doe ik dat straks aan... ik ga nu lingeriefoto's naar Steven sturen, misschien laat hij die ook wel zien ;-). Kun je ook mooi kiezen..." typt ze terug.

"Echt! Hahaha wauw! Goed idee, ik ben benieuwd of Steven die ook gaat laten zien. Hahaha"

Steven schikt een beetje als hij de volgende foto binnenkrijgt.

"Oh fuck, nu stuurt ze lingeriefoto's!" Roept die.

"Hahahaha lekker man! Mag ik zeker niet zien?" Roep ik terug uit de andere ruimte waar ik aan het werk ben.

"Van mij wel! Kom maar kijken..." roept hij weer terug.

De foto laat het setje zien die ik al kende van ons geile Whatsapp gesprek, het zwarte setje met bloemetjes motief.

"Lekker man! Staat haar goed ook!" Reageer ik.

Direct komt er een volgende foto binnen, ditkeer van een wit setje, iets netter zonder al te veel franjes en niet doorschijnend. Maar ook dit staat haar prachtig. Nog een setje volgt, deze is rood en van zijde.

Dit is de duidelijk de favoriet van Steven, dat verteld hij dan ook. Het setje komt uit Italië waar hij die samen met haar kocht. Het bestaat uit een schitterende BH met doorschijnende delen zodat je haar prachtige tepels kunt zien, een bijpassende string met zo'n zelfde doorschijnend stuk die niets aan de verbeelding overlaat. Op de selfie die Reshma stuurt zie je dan ook alle intieme delen zitten, schitterend gewoon.

Aangezien dit duidelijk de favoriet is van Steven, app ik direct naar Reshma dat dit het setje is wat ik aan wil zien. Al is het maar om aan Steven te kunnen laten zien dat zijn knappe vriendin voor mij ook dit setje aan heeft gedaan.

Reshma reageerde met meer foto's van het bewuste setje, waarop alle kanten van de lingerie getoond worden. Ook haar bilpartij in die mooie string staat in close-up op de foto's die ze mij stuurde.

"Je bent echt lekker Reshma, ben je nog steeds zeker van de date?" Vraag ik nog maar eens.

"Absoluut, ik draag dit setje, de kleding van jou keuze erboven. Vanavond ben ik een avondje van jou, Steven's wens zal in vervulling komen. Tot vanavond! Ik app je als ik klaar ben om je te ontvangen. Xxx"

"Deal! Tot vanavond lekker ding! Xxx"

De hele werkdag gaat het over Reshma, Steven is zo trots op zijn meisje. Zeker nu zo los gekomen is en openstaat voor sexy appjes enzo. Ik vraag hem nog of hij vanavond plannen heeft. En zoals Reshma al had verteld, gaat hij sporten en zou niet bij Reshma zijn. Mijn hoofd gaat als een dolle, ik weet nu helemaal zeker dat ik de hele avond met zijn meisje heb. Ik kan niet wachten!!

Als ik thuiskom, eet ik snel wat en stap dan onder de douche. Ik scheer alles, zeep mij goed in en zorg dat ik een lekker luchtje op heb voordat ik naar Reshma ga. Ik trek een jeans aan en een T-shirt erboven, gewoon lekker makkelijk. Een Boxershort besluit ik achterwege te laten als verrassing voor Reshma.

Half 8, ik krijg een appje. Het is Reshma met een selfie in de outfit die ik voorstelde. Ze schrijft erbij:

"Ik ben er klaar voor Danny, kom je??"

"Yes! Ik kom eraan!" Reageerde ik snel.

Ik bel aan bij het huis van Reshma, ze doet open en lacht vriendelijk maar je ziet de spanning in haar gezicht.

"Wauw, je bent prachtig Reshma..." is het enige wat ik weet te zeggen.

Haar outfit staat haar prachtig, haar haren heeft ze in een dikke vlecht gevlochten die langs haar schouder naar beneden valt, ze draagt een zwarte bril die haar sexy staat en haar lippen zijn prachtig rood gestift.

"Kom binnen Danny, wat wil je drinken?" Vraagt ze beleefd.

"Doe maar een frisje, of wat neem jij?"

"Ik kan wel wat sterkers gebruiken, lust je gin tonic?" Vraagt ze.

"Yes, dan drink ik met je mee..."

Reshma schenkt de drankjes in en wijst mij naar de bank in de woonkamer waar ik plaats mag nemen. Ze komt aanlopen met de drankjes, en precies op dat moment wordt ze gebeld.

"Oh fuck, het is Steven... sssst Danny, niet laten horen dat je er bent." Zegt ze voordat ze opneemt.

Ik luister naar het gesprek, waarvan ik alleen de kant van Reshma hoor. Ik kan erop uitmaken dat Steven onderweg is naar de sportschool, en nog even zijn meisje wilde spreken. Het is gewoon een vriend en vriendin gesprek tussen een stelletje. Tot Reshma het op een andere boeg gooide.

"Hey maar Steven, het is wel jammer dat ik je niet zie vanavond... ik heb zo'n zin in sex. Weet je wat ik ga doen, ik ga aan jou denken straks, en ik ga klaarkomen denkend aan jou. Hou je telefoon in de gaten schatje, ik stuur misschien wel wat." Vertelde ze hem.

Reshma kijkt mij aan terwijl ze de reactie van Steven aanhoord, ze knipoogt en zegt Steven nog dat hij niet langs moet komen, hij moet ook een avondje met vrienden hebben, zegt ze hem. Steven gaat ermee akkoord, en zal vol verwachting de foto's van Reshma afwachten zodat ook hij die avond met zichzelf kan spelen. Hij weet natuurlijk nog niet wat voor beelden die allemaal gaat ontvangen, daar zouden Reshma en ik wel voor zorgen.

Reshma hangt op, pakt haar glas en proost met mij.

"Op Steven..." grapt ze.

We kletsen eerst een poosje, om wat meer aan elkaar gewend te raken. Reshma moet duidelijk even de situatie verwerken waar ze nu in zit. De twijfel is wel weg, maar toch is het spannend, ook voor mij.

Ik zou niet te snel toehappen, en vooral Reshma het tempo laten bepalen.

Ze zit inmiddels naast me, strak tegen mij aan. Ik gooi een arm om haar heen om haar nog meer op haar gemak te laten voelen. Ze pakt haar telefoon erbij, en maakt een selfie van ons samen terwijl ze haar rood gestifte lippen op mijn wang drukt. Deze foto sturen we straks als eerst naar Steven, wat er daarna nog meer volgt, zien we nog wel.

Reshma ruikt heerlijk, door de zoen op mijn wang durf ik nu een move te maken en draai mijn hoofd. Reshma schikt niet, haar lippen komen langzaam bij de mijne. Eerst zachte kusjes op elkaars lippen, tot Reshma haar mond opende en haar tong bij mij naar binnen duwde. De gin-tonic smaakt proef ik goed op mijn tong, en al snel bewegen onze tongen wilder om elkaar heen.

Reshma draait zichzelf bij mij op schoot, ik zet mijn handen op haar kont die nog bedekt is door de strakke jeans die ze draagt. Haar handen glijden door mijn hals en wild tongen we elkaar. Ik kneed haar kontje, zij beweegt haar heupen. De wrijving die ontstaat tussen onze onderlichamen zorgt voor kriebels bij ons allebei, mijn pik begint al aardig te groeien.

Bij alles wat we doen, zorgen we er steeds voor dat er een foto wordt gemaakt, om zoveel mogelijk voor Steven vast te leggen.

Reshma laat haar handen nu onder mijn shirt glijden, en trekt mijn shirt over mijn hoofd uit. Weer zoenen we, ditkeer likt Reshma ook mijn nek en zakt ze om mijn tepels in te zuigen. De rem is er al vanaf, het was van het eerste moment dat ik binnenkwam voor haar duidelijk dat we sex gingen hebben. De verlegen, rustige Reshma ontpopt al snel in een geile gewillige vrouw die niet kan wachten om sex te hebben met de collega van haar vriendje.

Ook ik laat mijn handen nu onder haar kleding zakken, van achter ga ik onder haar trui en druk haar nog steviger tegen mij aan, de rand van haar BH voel ik op mijn vingertoppen, maar ik wil hem nog niet loshaken, ik wil eerst zien hoe die rode zijde BH haar staat. Net als zij, trek ik nu haar trui omhoog en gooi deze aan de kant. Haar volle D-cup staat recht voor mijn ogen, bedekt door die mooie doorschijnende BH. Haar tepels prikken al door de stof van geilheid, ik kus ze, lik ze over de stof en haak dan de BH los.

Haar romige borsten komen tevoorschijn, haar bruine tepeltjes drukken al bijna tegen mijn lippen. Ik zet mijn handen op beide borsten en kneed ze zachtjes, ik knijp erin zodat haar tepels nog iets naar voren komen zodat ik ze lekker kan inzuigen. Om en om verdwijnen ze in mijn mond. Reshma begint te kreunen, en beweegt nog altijd haar heupen over mijn schoot.

Ik bijt haar tepels zachtjes en laat 1 hand naar achter gaan. Mijn vingers zakken achterlangs haar jeans in, over de zijde stof van haar string. Resmha zoent mij weer, en haar hand zakt over mijn buik omlaag. Mijn hand zit vastgeplakt aan haar kont, ik zet ook mijn andere hand in haar broek. Beide handen kneden nu haar billen, Reshma zoent mij en likt mijn huid over mijn torso.

"Ik ben zo fucking geil Danny, zullen we naar boven?" Hijgt ze...

"Nog heel even hier lekker ding, ik zit zo wel lekker... je maakt me gek!"

"Mmmm ik eigenlijk ook wel, als we maar geen vlekken op de bank maken..." giechelde ze.

De broeken beginnen wat ongemakkelijk aan te voelen, Reshma stapt van mij af. Ze gaat staan, en knoopt haar broek los terwijl ze tussen mijn benen staat. Ik wil hetzelfde doen, maar Reshma zegt mij dat zij het wilt doen, dus laat ik mijn broek nog aan. Langzaam opent Reshma haar broek, haar doorschijnende rode string komt in beeld. Haar bruine schaamlipjes zijn zichtbaar door de stof. Snel maak ik een foto, om ook dit beeld te kunnen delen met Steven.

"Fuck Reshma, wat ben je lekker..." complimenteer ik haar.

"Thanks Danny, ik denk dat het tijd is dat ik die grote pik van je ga vrijlaten...mag ik?" Knipoogt ze.

"God yes, je mag alles met mij doen!" Grom ik terug.

Reshma zakt tussen mijn benen in op haar knieën. Knoopje voor knoopje haalt ze los, al snel is duidelijk dat ik geen boxershort draag wat zij blijkbaar een lekker idee vond.

"Oef, geen boxer... damn wat ben je groot!" Zegt de zacht met grote ogen als mijn lul zijn vrijheid tegemoet springt.

Even blijft ze ernaar kijken, blij verrast met het formaat. Ze kijkt mij aan, en haar ogen zeggen alles achter haar brilglazen vandaan, ze wil me! Zonder verder iets te zeggen pakt Reshma mijn lul vast, haar gelakte nageltjes kleuren mooi rondom mijn pik. Ze trekt er zachtjes aan, mijn voorhuid steeds op en neer over mijn eikel trekkend. Ik bijt op mijn lippen, kijk toe en geef mij volledig over. Langzaam maar zeker komen haar rode lippen dichterbij mijn eikel. Een kusje volgt, dan een likje langs mijn lengte. Het oogcontact verbreekt niet als zij zachtjes aan mijn lul verkend met haar mond.

"Ik ben zo benieuwd hoe diep ik deze kan pijpen..." fluisterd ze geil.

"Be my guest, ik vind dit al supergeil!"

"Je mag best mijn hoofd vastpakken hoor als ik je pijp..." zegt ze nog lief.

Snel maakte ze nog even een selfie, waarop zij mijn eikel kust. En dan begint ze, de rode lippen sluiten rondom mijn eikel. Ze zakt, en gaat weer omhoog. Eventjes laat ze wat speeksel uit haar mond druipen om mij goed glad te maken en neemt hem dan weer een stukje dieper. Haar hand gebruikt ze als verlengstuk van haar mond, de andere hand masseert mijn ballen.

Ze gaat ruim over de helft, maar dan begint ze iets te kokken. Een geluid wat ik supergeil vindt, maar ik weet nog niet of Reshma ervan houd om tot die grens te gaan. Maar ze gaat door, steeds tot het punt van kokhalzen. Ik vergat door dit geile moment en uitzicht dat ik haar hoofd mocht vastpakken, maar zij was dat niet vergeten. Al pijpend pakt ze mijn hand en zet die op haar hoofd.

"Help me maar, duw maar tot ik aangeef niet verder te willen..." hijgt ze buiten adem.

Lippenbijtend geniet ik van haar pijpkunsten, ik grijp haar vlecht vast en duw haar hoofd over mijn stijve geslacht. De tranen schieten in haar hazelnootbruine ogen wanneer ze tot het uiterste gaat, helemaal erin lukt niet, maar zeker tot 18 centimeter verdwijn ik haar keeltje in. Ze kokhalst weer, en slaat op mijn dijbeen om aan te geven dat ze niet verder kan. Ik laat los, en zie hoe mijn pik uit haar mond verdwijnt, druipend van het speeksel. Ik pak mijn telefoon en film hoe ze mij pijpt. Zij neemt een teug adem, en zakt er dan opnieuw overheen, ze lijkt toch echt ballsdeep te willen, maar helaas, dat lukt net niet.

"Fuck Danny, ik heb het geprobeerd, maar verder lukt echt niet..." hijgt ze na als ik weer uit haar glij.

"Dat geeft niks Reshma, je pijpt fucking geil! Steven boft met je..."

Haar hand verdeeld het gelekte speeksel over mijn lul, glibberig glimt hij ervan.

"Zullen we nu naarboven gaan?" Stelt ze voor.

"Goed idee, ik volg je..."

We staan op, rapen de kleding op en nemen dat mee naarboven. Als we op de trap lopen kijk ik naar boven en zie hoe haar lekkere billetjes wiegen bij elke stap die ze zet.

"Ik heb een idee, Steven zou het geil vinden als we sex hebben in het bed van mijn ouders, kom mee..." Zegt Reshma.

Ik vind alles prima, zolang ik deze hindoestaanse schone maar kan verwennen.

Het grote bed van haar ouders is keurig opgemaakt, Reshma zou het nadien wel weer verschonen, ze had immers een paar dagen alleen thuis. We staan voor het bed, bijna naakt. Ik omhels haar en voel hoe haar stijve tepels in mijn torso drukken. We zoenen, kreunen en hijgen van geilheid. Mijn handen glijden over haar prachtige getinte huid, dan grijp ik haar billen vast en til haar op. Ze slaat haar benen stevig om mijn heen, mijn stijve lul drukt tegen haar string recht tegen haar warme kutje.

"Ik wil je likken Reshma, mag ik..." fluister ik zachtjes in haar oor.

"Fuck ja... lik me Danny!" Smeekt ze.

Ik werp haar op het bed, ik ga op mijn knieën voor het bed zitten. Mijn vingers zakken in de zijkant van het rode stringetje en trekken deze omlaag. Ondertussen pakt Reshma weer haar telefoon, ze ligt op haar rug en filmt zichzelf alsof ze tegen Steven praat.

"Hey schatje, ik lig hier in het bed van mijn ouders, en raad eens wie er ook is... "

Ze draait de camera en filmt hoe ik haar kutje begin te likken.

"Danny is er... ik heb hem net gepijpt, en nu... mmmmmm nu likt hij mijn kutje, en straks laat ik hem zijn grote pik in mijn kutje duwen, het is zo geil Steven...mmmmm ik denk aan je..." verteld ze al kreunend.

Sturen deden we de beelden nog niet, dat bewaren we als laatst.

Ze gooit haar telefoon aan de kant, ze geeft zich volledig aan mij over. Ik lik haar geweldig lekkere kutje, zuig aan haar uitpuilende klitje. Ze smaakt heerlijk, zoet en zout tegelijk. Ik spuug wat overtollig speeksel over haar kutje en verspreid dit met mijn tong. Ik glij door haar bruine schaamlippen en slurp het vocht uit haar strakke roze ingang. Opnieuw naar haar klitje en ik voel haar hand op mijn hoofd komen. Ik bef, lik, zuig zo goed als ik kan en merk aan Reshma dat ze op het punt staat klaar te komen. Ze beweegt haar heupen om haar kutje steviger tegen mijn mond te duwen, ik lik door en glij met mijn tong haar ingang in. Ik zet mijn duim op haar klitje, masseer het genotsknopje en duw dan een vinger diep in haar druipende kutje.

"God yes! Vinger me Danny! Ik ga komen!!! Ga door! Ga dooooor!!! Aaaaaahmmm" kreunt ze uit terwijl haar kutspieren aanspannen om een knetterend orgasme op te vangen.

Reshma trilt, maar ik ga nog even door. Het vocht wat uit haar druppelt vang ik op met mijn tong, ik slik het en proef haar geile smaak in mijn mond. Opnieuw duw ik een vinger in haar, en een tweede erbij. Ik ga iets staan en begin met mijn vingers snel en hevig haar surinaamse kutje te vingeren. Ik leg een kussen onder haar heupen, duw haar benen omhoog en vinger haar in een stevig tempo naar haar tweede orgasme. Reshma schreeuwt het uit, zwetend en rillend van spanningen die eruit gevingerd worden. Haar kutje sopt, mijn hand kleurt wit van haar sappen. Ik lik het wit gekleurde goedje van mijn vingers af en ga dan boven Reshma's bezwete lichaam hangen. Haar benen vallen omlaag, haar lijf ontspant weer iets. Ik kus haar, tong haar eigen vocht haar mond in. Een kleffe, natte tongzoen volgt.

Ik vraag of ze nog oke is, en wat ze nu zou willen doen.

"Ik ben klaar voor je Danny... ik wil je lul in me voelen... neuk me! Please neuk me..." kreunt ze.

"Heb je condooms hier liggen?" Vraag ik.

"Fuck die condooms Danny, Steven wil dat ik je zonder rubber neuk. En ik vertrouw je, neuk me gewoon, ik wil je!!" Smeekt ze.

"Fuck... ik vertrouw jullie ook. Hoe wil je me hebben lekkertje?" Vraag ik.

"Neem me zoals je wilt, ik ben van jou vanavond..." hijgt ze terwijl haar ogen een en al geilheid uitstralen.

Reshma ligt nog altijd op haar rug, ik besluit haar nog even zo te laten liggen. Ze gaat wat meer op het bed liggen zodat haar benen nu ook op het matras liggen. Ik hang weer boven haar, kus haar nogmaals en lik dan haar getinte lijfje vanaf haar hals omlaag. Even die grote borsten van haar proeven, haar tepels nog een keer inzuigen. Ik zak verder, likkend over haar navel en langs haar kletsnatte kutje over haar liezen. Ik ga op mijn knieën tussen haar benen zitten, mijn lul rustend op haar klitje. Haar benen leg ik over de mijne, ik pak mijn pik vast en sla met mijn eikel speels op haar klitje. De spetters spatten ervanaf. Dan duw ik mijn eikel tussen haar schaamlipjes, langzaam op en neer. Haar ingangetje begint zachtjes open te staan, klaar om mijn erectie te ontvangen. Ik glij door haar lippen, Reshma kermt verlangend om opgevuld te worden. Ik ga haar niet langer plagen, ook ik wil nu eindelijk wel eens voelen hoe dit surinaamse kutje voelt.

Ik zet mijn eikel voor haar ingang, hij schiet direct bij haar binnen. Een zucht ontsnapt uit haar keel als ik langzaam mijn 21cm vlees stukje bij beetje in haar laat zakken. Tergend langzaam verdwijnt hij, tot aan mijn ballen in haar geweldig lekkere kutje.

"Fuck!!" Kreunt Reshma, en ze geeft mij haar mobieltje.

Ze wilt dat ik vanuit mijn uitzicht film hoe mijn lul volledig in haar zakt. Dat doe ik dus ook, ik zet de camera in close-up richting mijn lul, je ziet hoe mijn eikel al tussen haar ingang zit, en hoe ik dan volledig mijn lengte naarbinnen stoot. Ik film ook Reshma, haar gezicht en gekreun zeggen genoeg. Ze geniet met volle teugen van elke stoot die ik in haar maak. Ik begin wat harder te stoten terwijl ik alles blijf filmen, ook haar borsten die hevig dansen bij elke stoot. De cup D danst op het ritme, Reshma pakt ze vast en knijpt in haar harde tepels. Ik geef de telefoon weer aan haar, zij filmt verder en vraagt om harder geneukt te worden.

"Oh Steven, zijn lul is zo lekker! Neuk me Danny! Harder! Harder!!!" Geilt ze.

Ik pak haar benen vast, haar knieholtes rustend op mijn armen. Ik stoot harder, feller en zo diep als ik kan met mijn blanke lul in die getinte geile dame. Gillend kreunt ze nu, en de camera draait nog.

"Jaa! Jaaaa! Jaaaaaa! Ik kommm! Oh fuck Steven in kom!!! Fuck!! Aaahh!!!" Kermt ze uit alsof Steven in de kamer erbij is.

Nog een paar harde stoten, en dan blijf ik eventjes diep in haar geile kutje zitten tot haar lichaam weer wat ontspant.

"Je hebt zo'n lekker kutje Reshma, fuck wat ben je lekker..." hijg ik na, druipend van het zweet.

"Ga jij maar even liggen Danny, je hebt hard gewerkt, damn wat is je pik lekker! Pffff"

Ik ga op mijn rug liggen, afwachtend wat Reshma gaat doen.

Reshma is nu degen die boven mij gaat hangen, ze zoent mij liefdevol en haar D-cup bungelt boven mijn torso. Haar druipende kutje hangt boven mijn lul. Even duwt ze haar geile grote borsten in mijn gezicht en gaat dan rechtop zitten. Haar kutje zit vlak onder mijn lul, haar hand pakt mijn stijve vast. Zachtjes trekt ze eraan met 1 hand terwijl haar andere hand haar vlecht losmaakt. Ze wappert met haar hoofd en laat haar lange zwarte haren losvallen. Ze heeft zulk mooi lang haar, het is geweldig. Ze gaat iets omhoog met haar bekken, stuurt mijn eikel tegen haar ingang en laat zich al kreunend over mijn lengte zakken. Dit alles film ik, alles om maar zoveel mogelijk van deze geile date te kunnen tonen aan Steven.

Reshma grijpt haar borsten vast, ik pak haar heupen en help haar met het berijden van mijn pik. Langzaam beweegt ze op en neer, en steeds draait ze haar heupen om mijn van binnen elk plekje te laten raken. Het tempo verhoogd, het gekreun uit Reshma klinkt harder en harder. Steeds als ze zakt ketsen onze onderlichamen harder op elkaar. Ze trilt, ze gilt en rijd zichzelf naar een intens orgasme.

"Ik kom weer!!! Fuck ja! Jaaaa! Jaaaaa!" Schreeuwt ze uit terwijl haar lange bos haren op en neer beweegt.

Ze zet haar nagels in mijn torso, en drukt zichzelf helemaal op mij zodat mijn pik op zijn diepst in haar kutje zit. Trillend en bevend komt ze klaar op mijn pik. Ik voel haar kutspieren aanspannen rondom mijn paal terwijl haar nagels sporen achterlaten in mijn huid. Dan laat ze zich voorover vallen, wild zoent ze mij en hijgt haar orgasme weg in mijn mond.

Ik sla mijn armen om haar heen, in een innige omhelzing liggen we op het bed van haar ouders. Haar borsten tegen mijn torso gedrukt, mijn lul nog altijd diep in haar. Ik voel haar ademhaling weer wat rustiger worden op mijn lijf, we kussen elkaar zachtjes zonder nog maar wat te zeggen.

Dan gaat ze van mij af, en neemt plaats naast mij op het bed. Ik kruip naast haar om lekker lepeltje lepeltje te gaan liggen. Mijn stijve tussen haar billen in gedrukt.

"Kom jij al bijna Danny?" Vraagt ze zachtjes.

"Ik kan nog wel even Reshma, waar wil je dat ik klaarkom? Mag het in je?" Vraag ik.

"Nee, niet in me... Steven geilt erop als je over mijn gezicht spuit terwijl ik mijn bril op heb, zo moet je dus komen... wil je me nog wel even neuken? Ik denk dat ik nog wel een keer wil klaarkomen op die geile pik van je..." zegt ze zachtjes.

"Zeker ga ik je nog even neuken knapperd, en wat lekker dat ik over je gezicht mag spuiten. Dat vind ik ook supergeil!"

We knuffelen even, zonder penetratie. Ik sla mijn armen stevig om haar heen zodat ik haar borsten stevig kan vastpakken. Haar tepels laat ik door mijn vingers glijden en af en toe knijp ik die harde bruine knopjes. Ik lik haar oorlel en voel hoe Reshma haar billen beweegt tegen mijn lul. Reshma reikt tussen haar benen, tilt haar ene been iets op en grijpt mijn pik vast. Vakkundig stuurt ze mijn eikel naar haar strakke ingang. Ik voel haar schaamlippen alweer mijn eikel inslikken, en ik duw hem direct dieper in haar.

Ze kreunt geil, ontvangt mijn 21cm inmiddels met gemak.

"Neuk me Danny!" Smeekt ze.

Ik grijp haar nog steviger vast, haar borsten goed vastpakkend. Ik begin te bewegen, diepe langzame bewegingen in dat geile Surinaamse kutje. Ik stoot harder, feller en luister naar het geile gekreun van Reshma als ik haar in lepeltje lepeltje houding stevig doorneuk. Ik sla op haar kont, en sla nogmaals. Mijn handafdrukken staan al snel in haar lichtgetinte huidje. Reshma kreunt goedkeurend, en ze vraagt zelfs om nog meer klappen op haar kont.

"Sla me Danny, spank mijn billen!" Kermt ze.

Ik spank en neuk hard door, ik voel al hoe mijn zaad zich klaarmaakt om met kracht uit mijn eikel te schieten, maar ik hou het tegen zolang ik kan. Reshma gilt en kreunt heviger, haar lijf staat op ontploffen en nogmaals komt ze gillend klaar.

"God jaaaa! Fuck!! Neuk me! Neuk me!!! Ik kommm!!! Aaaarghhh fuck!!! Jaaaaa!!!" Gilt ze uit.

"Kom maar lekkertje, kom maar op die pik!! Ik kom bijna, ik hou het niet veel langer!" Kreun ik.

Reshma komt klaar, en direct gaat ze van het bed af. Ze gaat op haar knietjes op de grond zitten.

"Kom hier Danny, spuit me onder! Vergeet het niet te filmen!" Zegt ze.

Ik ga voor Reshma staan, haar knappe gezicht zet ik op de camera. Ze neemt mijn lul in haar mond en zuigt haar eigen sappen ervanaf. Ze pakt mijn natte lul vast en kijkt in de camera, en zegt hijgend:

"Danny heeft mij zo lekker klaargeneukt Steven, en nu gaat hij al zijn zaad over mijn gezicht spuiten. Kijk maar goed."

Reshma pakt met 2 handen mijn lul vast, ik film alles. Haar lange haren hangen los langs haar lichaam. Haar handen draaien rond langs mijn stam terwijk ze mijn eikel hard in haar mond zuigt. De rode lippenstift is al zo goed als verdwenen van de natte zoenen en die sloppy pijpbeurt.

"Kom maar Danny! Spuit onder! Geef het me!" Hijgt ze.

Ik neem het rukken over, Reshma pakt haar grote D-cup vast en gaat er goed voor zitten. Brilletje op, tong uit haar mond en klaar voor een lading warm vers zaad.

Ik ruk, ik grom, ik kreun en kom dan geweldig explosief klaar.

Meerdere forse stralen wit sperma schieten uit mijn eikel, haar brilglazen kleuren wit net als haar mooie getinte huidje. De slierten sperma bedekken haar knappe gezicht en druipen langs haar tong en lippen omlaag. De druppels die vallen landen op haar geile borstpartij. Reshma ontvangt alles gewillig, en kreunt van genot vanwege deze zaaddouche die ze krijgt van de collega van haar vriend. Ik tril als een idioot, de camera kan ik niet compleet stil houden, maar het is goed in beeld gebracht voor Steven.

Ik tril na, kijk toe en zie hoe Reshma speels het sperma over haar borsten uitwrijft. Ik zie hoe ze geniet van mijn zaad, en schuif met mijn vingers het zaad van haar gezicht richting haar mond. Ze slikt, en zet dan haar bril af. Het sperma likt ze eraf en geeft dan een laatste knipoog in de camera voor Steven.

Ik help haar omhoog, zoen haar en proef mijn eigen zaad. Haar borsten drukken weer tegen mijn lijf wat voor een plakkerige boel tussen ons in zorgt.

"Kom... we douchen even..." fluistert ze.

Ik til haar op, ze slaat haar benen om mij heen en zo lopen we naar de badkamer. De douche gaat aan, samen stappen we eronder om de sex van ons af te spoelen en maken daar een laatste selfie voor Steven. Deze laatste selfie laat ons 2 zien nat van het douchen en een grote glimlach op onze gezichten.

We besluiten dat dit een leuke foto is om juist als eerste naar Steven te sturen. We kleden ons aan, gaan beneden op de bank zitten met nog een gin-tonic. Reshma pakt haar mobiel erbij en stuurt de doucheselfie naar Steven.

Ze schrijft erbij:

"Zo Steven, raad eens wat wij hebben gedaan..."

Het duurde niet lang of Steven belde haar al. Reshma neemt op.

"Hey schatje..."

"Oh mijn god!!! Hebben jullie sex gehad!!!" Schreeuwde Steven uitzinnig.

"Yes, dat wilde je toch lieverd...lig je al in bed??" Vraagt Reshma.

"Jaaaaa! Hebben jullie het echt gedaan!! Wauw!!! Je wilt niet weten hoe geil mij dit maakt. Ik ben onderweg naar huis nu, of wil je dat ik langskom???"

"Nee schatje, Danny is er nog die gaat zo naar huis en dan ga ik slapen. Ik ben nogal moe geworden van jou collega...ga jij maar lekker naar bed, dan stuur ik je alles van wat wij deden..." grinnikt ze.

"Oke oke... fuck wat geil dit!! Doe Danny de groetjes! Ik ga als een idioot naar huis! Ik wil alles zien lieverd!"

"Is goed lieverd, ik stuur je alles, laat me weten hoe je het vond oke?"

"Doe ik!!!"

Reshma en ik kijken de beelden nog even terug en kiezen de lekkerste foto's en filmpjes uit om naar Steven te sturen. We verzenden ze, ik drinken rustig ons drankje op. Ik wil natuurlijk nog wel even wachten op Steven's reactie.

Alle beelden zijn ontvangen, de vinkjes op Whatsapp kleuren blauw. Alles heeft hij gezien. De blowjob, het beffen, het neuken en als klap op de vuurpijl Reshma's gezicht die ik onder spuit. Steven typt...

"Fuck wat geil!!! Zo fucking geil om je zo te zien schatje!! Wat heeft hij je lekker geneukt! En gewoon in je ouders slaapkamer!!! Te geil gewoon! Jezus wat heeft die je gezicht ondergespoten zeg! Wauw!!! Ik ga hem morgen zeker even bedanken voor wat hij met jou heeft gedaan. Heb je er zelf van genoten (zo te zien en horen wel)?"

"Schat het was geweldig! Ik ben zo lekker klaargekomen, en zoo vaak. Hij neukt heerlijk, maar heb elke seconde aan jou gedacht. Morgen kom jij hier slapen, en kijken we alles nog even terug, dat zal ons vast in de stemming brengen om samen ook waanzinnige sex te hebben!" Typt Reshma.

"Geweldig! Goed idee! Ik heb me net afgetrokken, ik kwam zooo snel klaar, nog nooit was ik zo geil! Zullen we lekker gaan slapen?"

"Is goed, slaap lekker schat! Tot morgen xxx"

"Tot morgen kanjer, slaap lekker! Xxx"

Reshma en ik nemen afscheid, we spreken af contact te houden. Dit zou zomaar eens de 1e keer van meerdere keren kunnen zijn. Al zien we wel hoe dat zou lopen.

Morgen weer werken, eens zien hoe Steven mij gaat aankijken als we aan de koffie zitten...

---

Dit verhaal is tot stand gekomen in samenwerking met Steven. Hij heeft mij inspiratie gegeven en mij verteld hoe hij het liefst zou meemaken hoe zijn meisje door een andere man wordt geneukt.

Ik hoop dat het niet alleen bij Steven in de smaak valt.

Verzoekverhalen schrijf ik graag! Heel graag, maar door mijn werk en de vele aanvragen kan ik niet iedereen helpen. Het is een hobby, en geen werk ;-)

Laat mij weten via een PB of ik iets voor je kan schrijven, of bericht mij op KiK. (Dannydob2)

Voor nu ga ik eerst verder met Shanti in de reeks: de vrouw van mijn neef.

Stemmen en reacties? Graag!!

Liefs Danny.
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Facial, Hindoestaans, Surinaams, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 14Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De maanden gingen voorbij. Bij de melkmeisjes, die als eerste ge nsemineerd waren, waren een tijdje geleden de vruchten verwijderd. De melkproductie van die meiden was nu vol op gang. Vandaag werden bij 4712 tot en met 4716 de vruchten verwijderd. B..."
21-04
9.2
De Cult Van Ovulia - 4Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Orgasme, Vingeren,
" Bedankt voor de enthousiaste reacties op de eerste drie delen van De Cult van Ovulia Het verhaal van Thomas en Aliya krijgt zeker een vervolg. Hieronder lezen jullie het vierde deel. Blijf jullie reacties en suggesties delen ..."
19-04
9.6
Homo Sexualem - 13Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nadat de winnaar gehuldigd was en zich ontdaan had van al het zweet, werd hij opgevangen door Nancy. Belofte maakt schuld. Ondanks dat het een gewone sexualem was, zag hij er niet slecht uit. Hij was sterk gespierd en had een vriendelijke lach op zij..."
16-04
9.2
Homo Sexualem - 12Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Wedstrijd,
"Puffend kwam Lindsey bij me zitten. Shani liep achter haar aan en ging naast haar op de grond zitten. Lindsey was nu ruim drie maanden zwanger. Nog even en dan zou ze bevallen. Ik pakte Shani bij haar kettinkje en trok haar tussen mijn benen. Rustig ..."
14-04
9.0
Homo Sexualem - 11Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04
9.0
De Cult Van Ovulia - 3Door: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in. Deze is nog smaller dan de vorige, zelfs zo nauw dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in ..."
10-04
9.5
De Cult Van Ovulia - 2Door: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door de tweede gang, die smaller is dan de vorige maar even kronkelig en mysterieus. Het geluid van onze blote voeten op de stenen vloer weerkaatst door de holle ruimte. Wat denk je dat we hier precies gaa..."
09-04
9.3
De Cult Van Ovulia - 1Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Een krakend geluid van verroeste scharnieren galmt door de stenen gang die zich erachter opent. De gang strekt zich te ver voor ons uit om het einde te kunnen zien bi..."
08-04
9.4
Geil VerjaardagscadeauDoor: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04
8.4
Homo Sexualem - 10Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04
9.2
Het Broedhuis - 3Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04
9.1
Homo Sexualem - 9Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief me..."
02-04
9.2