62.659 Gratis Sexverhalen

Debby


Door: Coen
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 14347x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Debby was voor een 18 jarige meid een mooie verschijning. Met haar 1.75m een goede C cup en mooi lichaam met blonde halflange haren tot op haar schouders, was ze een mooie meid maar ze verhulde dat vaak in slobbertuien met bijbehorende broek. Ze had het zelf nog niet zo door, zeg gerust maar ze was naïef. Als enig kind was ze altijd verwend geweest door haar ouder. Ze kwam uit een goed gezin waar geld nooit een probleem was. Haar moeder was helaas overleden toen ze 14 was. Hierdoor moest ze sneller volwassen worden en had ze te weinig tijd genomen om te genieten van haar jeugd. Naast haar schoolwerk kwam het huishouden voor een groot deel op haar schouders terecht, want haar vader was altijd druk aan het werk. Nou ja, menig secretaresse/vriendin had ze al langs zien komen en het enige wat zij ervan mee kreeg was het gekreun en gekrijs vanuit de slaapkamer van haar vader. Ze had er nooit naar gevraagd wat er allemaal gebeurde, maar wel eens over gefantaseerd dat zij zelf hard genomen werd en dat leverde haar een natte slip op. Voorlichting kreeg ze via internet, want daar deed haar vader niet aan en omdat ze op de bijbelbelt woonde, was het sowieso niet bespreekbaar.

Vriendinnen had ze wel, vooral Joyce. Joyce was echt een hockeymeisje maar samen konden ze veel lachen. Ze zaten in een viendinnenclub en deden soms wel leuke dingen. En dan de jongens van haar klas. Stuk voor stuk puistenkoppen en testosteron bommen waar ze weinig mee kon. Jeroen was wel anders en had aandacht voor haar en dat voelde fijn. Ze voelde zich meer op haar gemak bij hem en had dit ook aan Joyce laten weten. Joyce moedigde haar aan om verkering met hem te nemen, maar ze durfde niet.

Het einde van het schooljaar naderde, de eindexamens waren voorbij en Debby was geslaagd met vlag en wimpel. Tijdens de diploma uitreiking werd door de meiden het plan gemaakt om een weekje naar Texel te gaan, waar de tante van Joyce een huisje had. Debby’s vader had eerst bedenkelijk gekeken, maar nadat zijn vriendin wat in zijn oor had gefluisterd, was zijn gezicht opgeklaard en had hij toegestemd.

Dus daar zaten ze nou, op de veerboot naar Texel. Debby had op aanraden van Joyce wat zomerjurkjes gekocht en mooie lingerie voor eronder. Ze voelde zich daardoor vrouwelijker, zeker nu ze ook nog hakjes aangedaan had en een beetje make-up, straalde ze als nooit tevoren. Ze keek vanaf het dek uit over de Waddenzee en zag een mooie platbodem varen, vol in de wind. Er zat een man op, een echte schipper met baard, verwilderd haar en een zon gebrande huid. Zeemeeuwen vlogen vrij rond zijn boot en het straalde rust en vrijheid uit.

Door een gekuch merkte Debby pas dat Jeroen naast haar was komen staan. Ze glimlachte naar hem en deed haar zonnebril omhoog op haar hoofd, zodat haar wapperende haren wat in bedwang bleven. “Wat ben je mooi”, zei Jeroen en ze moest er van blozen. De vlinders vonden een weg in haar buik en ze kon even niet veel zeggen. Ze keek in zijn vonkelende blauwe ogen en kon alleen maar zijn zoen beantwoorden die hij op haar lippen drukte. Ruw verstoorde de luidspreker hun prille geluk. Ze gingen aanmeren en moesten naar de auto.

Debby had de Volvo XC90 van haar vader mee mogen nemen, zodat ze allemaal in 1 auto paste. “Kom je naast me zitten?”, vroeg ze aan Jeroen, die dat maar wat graag deed. Het huisje in de Koog was ruim van opzet met 2 grote 2 persoons slaapkamers en 2 kleinere 1 persoons. Er werd geloot wie waar kwam te slapen en Debby trok een kleine kamer, net als Jeroen. De andere kamers waren verdeeld over de andere meiden en jongens. Die avond waren ze met z’n allen gaan stappen in discotheek de Toekomst. Debby had heerlijk gedanst en geflirt met Jeroen en hoe wel zo soms een jaloerse blik van Joyce kreeg, genoot Debby volop van de aandacht. Wie weet zou ze dan vanavond eindelijk haar maagdelijkheid verliezen en voelen hoe het was om genomen te worden.

Jeroen had al wat biertjes en shotjes op en werd steeds aanhankelijker en betaste haar stiekem tijdens het dansen of het drinken aan de bar. Debby begon steeds losser te worden en fluisterde in Jeroen zijn oor dat hij het maar moest regelen dat ze veilig konden vrijen, gaf hem een zoen en een knipoog en verdween daarna naar de dames WC. Toen ze de WC weer uit kwam, trok Jeroen haar een donkere hoek van de disco in en zoende haar. Zijn tong drong haar mond binnen samen met de walm van bier en sigarettenrook. Debby vond het smerig, maar Jeroen wist van geen ophouden. Hij begon haar te betasten en leidde haar hand richting zijn broek. Debby voelde de lul van Jeroen door zijn broek heen. Ze kneep er even in wat op een gekreun van Jeroen kon rekenen. Ze wist zijn gulp te openen en wurmde haar hand in zijn broek, terwijl hij met zijn hand haar rechter borst kneed. Het was maar goed dat de muziek luid stond en daardoor het gekreun overstemde. Debby genoot volop en begon Jeroen af te trekken. Maar na een keer of 10 trekken, verstarde hij en voelde Debby haar hand vochtig worden. Jeroen was klaargekomen. Met een tevreden glimlach deed Jeroen zijn gulp weer dicht, gaf Debby nog een zoen en zei dat ze geweldig was, om vervolgens terug te keren naar het feest gedruis.

Debby was totaal overrompeld en stond daar nog vol verlangen, maar met een hand vol sperma. Ze voelde zich eenzaam en was boos. Na haar handen gewassen te hebben in de WC ging ze terug naar de dansvloer, maar het gevoel was weg. Niet lang daarna ging de groep weer naar het huisje toe en Debby besloot naar haar kamer te gaan en in bed te gaan liggen, ze had het even helemaal gehad. Niet veel later hoorde ze voetstappen op de gang en herkende het gegiechel van Joyce. Ze lette er eigenlijk niet echt op en was nog steeds kwaad op Jeroen. Even later hoorde ze gesmak van zoenen, gevolgd door gekreun. Lag Joyce nou met 1 van de jongens….? Ze stond op en sloop haar kamer uit. Op de gang concentreerde ze zich waar het geluid vandaan kwam en….. Het was toch niet uit Jeroen zijn kamer?! Ze legde haar oor te luister en hoorde haar vriendin en….Jeroen!

In 1 ruk deed ze de kamerdeur open en daar zat Joyce bovenop Jeroen als een volleerde amazone hem te bereiden. In plaats van te schrikken en te stoppen schoot Joyce juist in de lach, verhoogd haar tempo en keer naar Debby en zei: ”Jammer joh, hij neukt wel lekker!”

Debby was furieus en tranen stroomde over haar wangen. Het enige wat ze uit kon brengen was: “Hoe kan je!” Ze liep naar haar kamer, griste haar spullen bijeen, stapte in haar auto en reed weg. Weg van daar! Tranen beleven maar stromen, wat voelde zij zich verraden door haar eigen vriendin met haar vriend. Dat was toch wel een ere code die ze afgesproken hadden om nooit elkaars vriendje af te pakken en nu ze er eindelijk eentje had, ging zij er mee vandaar. In alle boosheid en verdriet lette Debby niet goed op, raakte op een klein weggetje met haar rechter wiel van de weg. Ze corrigeerde snel, maar ook teveel, waardoor ze aan de linkerkant van dat weggetje tussen de duinen in het mulle zand belandde.

Nadat ze wat bekomen was van de schrik probeerde ze weg te komen, maar het lukte niet in het zand. Zelfs in de 4x4 stand begroef ze haar wielen in het zand en stond ze muur vast, ze kon geen kant meer op. Vermoeid stortte ze zich met haar hoofd op het stuur, wat een korte claxon gaf. Verschrikt was ze ineens weer bij de les. Er zat niks anders op, of terug lopen of in de auto blijven slapen. Aangezien terug gaan geen optie was, besloot ze om er het beste van te maken. Het was een zwoele midzomernacht en ze keek in de auto rond wat haar opties waren. Er lag nog een picknickkleed en een vliesdekentje, daar kwam ze de nacht wel mee door.

Moedeloos stapt ze uit de auto. Het is eigenlijk nog heerlijk weer, ondanks dat het 3 uur in de nacht was. Er stond geen wind en het was nog klam warm. Ze pakte het kleed uit de auto en nam de deken mee net als de fles fijn die ze nog mee gegraaid had voordat ze vertrok. Ze legde het kleed op de warme zandgrond en ging er op liggen en keek naar de heldere sterrenhemel. Ze voelde de tranen weer opkomen en zette de fles aan haar mond om haar verdriet te verdrinken. Na een paar slokken kwam de rust weer wat in haar terug en keek ze naar de stippen in het heelal. De wijn smaakte eigenlijk best, maar had het nadeel dat ze er ook altijd opgewonden door raakte. Ze keek om zich heen en tussen de duinen was niemand te zien, dus wat maakte het uit. Met de fles in haar ene hand begon ze zich met de andere hand te strelen. Als snel priemden haar tepels hard vooruit door de dunne stof van het zomerjurkje. Het was warm zat dus besloot ze het ook maar uit te doen. Weer een slok uit de fles en haar hand streelde naar beneden over haar buik en over haar string, het enige kledingstuk dat ze nu nog aan had. Ze wreef erover en hij was nat, van het zweet of…? Ze rook even aan haar vingers en de geur van haar geil drong haar neus binnen. Snel weer een slok en ze liet haar hand weer over de string haar schaamlippen verwennen. Mmmm ze kreunde er zelfs ligt van. Waarom moest Jeroen, Joyce… Even schoten boze gedachtes door haar hoofd, maar ze besloot om ze snel te verwijderen en te genieten van het moment, dus nog maar een extra grote slok wijn.

Ze werd wat tipsie in haar hoofd en dat voelde altijd nog fijner en geiler. Ze begon zichzelf te vingeren en merkte dat ze steeds geiler werd, maar ook dat ze eigenlijk moet plassen. Daar werd ze alleen maar nog geiler van en probeerde alles op te houden en een opkomend orgasme tegen te gaan.

Dan hoorde ze ineens wat geritsel en zag een schim in de nacht haar kant op schieten zo recht tussen haar benen belanden. Het was een woeste kop met haar en net voordat het hoofd tussen haar benen verdween, herkende ze de zeeman van de boot in de middag. Ze slaakte een korte kreet en schreeuwde: “He wat doe je? Ga weg viezerik op ik bel de ……ohhh”. De man had zijn gezicht tussen haar benen begraven en zoog hard op haar schaamlippen en clit. Het duizelde Debby en ze riep dat hij moet stoppen, maar dat deed hij niet. Hij sloeg zijn armen onder haar benen door en duwde zijn mond nog steviger op haar kutje. Ze voelde zijn tong over haar string haar schaamlippen streken als ze zijn haren beet pakte om hem van haar af te duwen. Dan streelde zijn tong haar clitje en ze hapte naar adem. Ze wilde dit niet, maar mijn god wat was dat lekker! Als ze zijn hoofd aan zijn haren iets omhoog weet te trekken en in zijn vonkelende ogen kijkt, denkt ze maar aan 1 ding: ik wil klaarkomen. ”Lik me klaar!”, siste ze dan ook en duwde zijn hoofd weer terug op haar kutje. Ze voelde dat zijn handen de bandjes van haar string pakken en hard begonnen te trekken. De dunne stof was geen match voor zijn kracht en scheurde aan flarden als hij meteen weer zijn gezicht op haar kutje drukte en haar fel begon te likken. Zijn woeste baard en snor stimulerde haar clitje extra goed en Debby begon weer volop te keuren. Ze was nog nooit gelikt en dit gevoel was echt hemels. Ze trok haar rug krom, deed haar benen nog wat wijder en duwde het hoofd van de man stevig op haar kut. Haar geilheid schoot als bliksemschichten door haar lijf, haar adem verstokte en ze kwam voor het eerst in het leven klaar door het toedoen van een anders. Ze kreunde diep en hijgde zwaar. Als al haar spieren zich aanspanden en ze het hoofd wat ze net nog weg wou duwen, nu stevig tussen haar dijbenen klemde. Trillend van genot kwam Debby klaar en tijd om op adem te komen kreeg ze niet.

De man bleef haar maar likken en met zijn tong in haar kutje rondjes draaien. Debby viel van het ene orgasme in het andere en wist niet meer hoe ze het had. Als ze voor de derde keer kort achter elkaar klaar komt schreeuwde ze het uit van genot. De neus en snor van de man stimuleren tijdens het uitlikken van haar kut haar clitje en ze hield het niet meer. Ze probeerde hem nog te waarschuwen: “Ik moet plasssssss….”. verder dan dat kwam ze niet. In plaats van dat de man haar los liet om te plassen, plaatste hij zijn mond op haar kut en likte haar nogmaals uit. Een knallend orgasme was het gevolg waarbij ze spuitend klaar kwam. De man probeerde zoveel mogelijk mee te drinken, maar de sappen stroomden rijkelijk over zijn kin, baard en gezicht. Debby kon zich niet meer inhouden en liet daarna haar plas stromen, allemaal in de mond van de man. Als ze uitgeput haar hoofd achterover laat zakken, laat de man haar even los. Ze kon niets zeggen en alsof ze naar een speelfilm keek die vertraagd afgespeeld werd, genoot ze van elke seconde.

Zwaar hijgend kijkend naar de sterren voelde ze dat de man haar even los liet, om vervolgens naar boven te kruipen en op haar te gaan liggen. Hij drukte zijn lippen tegen de hare en op het moment dat Debby maar mond opende om zijn tong te ontvangen, opende hij zijn mond en stroomde haar geile en urine uit zijn mond zo de haar mond in. Even is ze verschrikt, maar als ze zijn tong voelt weet ze dat het goed is en begon hem vol passie te tongen.

Ze streelde zijn natte haren en proefde haar eigen geil en urine en bedacht zich dan dat ze het eigenlijk wel geil vond. Hij richtte zich iets op en trok zijn shirt uit en friemelde dan wat om zich ook van zijn broek te ontdoen. Debby streelde even zijn gebruinde borstkas en keek dan weer naar die kop met woeste haren en baard. Zo niet haar type en ze schudde even van nee, maar hij leek dat woord niet te kennen. De kop van zijn harde lul positioneerde hij voor haar kut en terwijl Debby NEE schreeuwde, ramde hij zijn paal tot aan de wortel in haar kut. Debby schreeuwde het uit van de pijn en ongeloof. Zo wilde ze haar maagdelijkheid niet verliezen door verkracht te worden door een oude vent! Maar ze kon er niks aan doen, ze was weerloos. Hij bleef even rustig liggen en toen ze wat op adem gekomen was begon hij haar te neuken. Oh mijn god, dacht Debby, dit is nog lekkerder dan een ijsje of wat ze dan ook maar in haar leven gehad had!

Hij begon in haar te stoten en Debby wist het even niet meer. Moest ze hem van haar af duwen, hem de huid vol schelden, maar ohhhh wat was dit lekker!!! Veel weerstand kon ze niet meer bieden en al kreunend en hijgend vond ze zijn mond weer en begon ze hem vurig te tongen. Debby voelde het al weer en kreunend kwam ze klaar, maar de man hield niet op. Hij wist wat hij deed en stootte stevig door. Soms wat sneller, soms wat langzamer maar harder en dieper. Debby werd gek. Haar hele lichaam was totaal 1 erogene zone die geteisterd en bemind werd. Ze klampte haar benen en armen om hem heen en kon alleen nog maar een oerkreet slaken toen ze voor de zoveelste keer klaar kwam. Dan voelde ze dat zijn paal nog iets dikker werd en hij zijn controle begon te verliezen en straal na straal zijn sperma in haar spoot. Totaal vermoeid, uitgeput en platgeneukt lag Debby op haar picknickkleed uit te hijgen van wat haar overkomen was. Ze was totaal van de kaart. Vaag zag ze dat de man zijn broek aandeed. Haar spullen bleven liggen toen hij haar oppakte en als een baby tegen zich aandrukte en begon te lopen. Debby was helemaal op, legt haar hoofd tegen zijn borstkas en rook haar geil en urine toen ze in een slaap wegzakte.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dwang, Plas, Plassen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Eerste Keer...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.7
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.1
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.1
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.9
Kort, Krachtig &... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.4
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.0
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.6
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.6
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.3