62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 17962x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Moeder En Dochter Op Vakantie - 8
“Je lijkt erg veel op je moeder” zei Hans terwijl samen met Olivia op de slaapkamer op de rand van het bed zat..

“Ja, dat hoor ik wel vaker” lachte Olivia.

“Zwarte krullende lokken, mooie lange benen… lekker kontje…”

“Ik weet dat je mijn moeder geneukt hebt.”

“Ja. Dat klopt. Maar nu gaat het om jou.”

Zijn hand gleed zachtjes over haar bovenbeen.
Olivia droeg een sexy kort spijkerbroekje met rafelige pijpjes dat strak om haar billen zat. Daarboven droeg ze een strak topje in haar favoriete roze kleur. Ook deze keer had ze bewust geen bh aangetrokken.
Hans zag haar heuveltjes zich aftekenen onder de dunne stof.

“Rustig maar… we hebben alle tijd van de wereld. Als het te snel gaat zeg je gewoon ‘pauze’. Als je wilt stoppen zeg je gewoon ‘stop.’ Oké?”

“Dank je. Maar ik ben een beetje zenuwachtig. Dus ik wil dat het snel gaat.”

Olivia zei niet dat ze niet veel trek had om met een man te vrijen en te zoenen die wat leeftijd betrof haar vader zou kunnen zijn. Maar ze was wel ontzettend geil. Ze wilde wel dat Hans haar zou neuken. Maar intiem zoenen ging haar wat te ver.

“Zeker weten…? Er is maar één eerste keer he…?”

“Ja. En ik heb lang op dit moment gewacht.”

“Het gaat om jou Olivia… niet om mij. Ik wil alles doen om jou een fijne ervaring te geven.”

“Dat waardeer ik. Maar voor mijn zenuwen is het beter dat het niet al te lang duurt…”

Olivia stond op en trok haar topje uit.
Haar stevige B-cup kwam tevoorschijn.
Voor het eerst in haar leven toonde ze haar borsten aan iemand van het mannelijk geslacht. Zelfs Tom had haar tieten nooit gezien. Wel betast onder haar truitje. Bovendien zat daar nog een bh tussen. Verder had Olivia het niet laten komen.

Ze ging uit de kleren voor een man.
Voor seks.

Olivia haalde diep adem.
Ze probeerde zelfverzekerd over te komen maar haar hart ging als een razende tekeer.

Hans keek naar haar naakte bovenlichaam.
Wat hij zag beviel hem erg goed.
Haar heuvels hadden fraaie rondingen. Ze vormden een mooi lijnenspel vanaf haar hals wat goed zichtbaar was vanaf haar zij. Haar borsten waren perfect in balans met haar lichaam en vormden daarmee een geheel. Soms lijkt het of de borsten los tegen een lichaam aangeplakt zitten, maar bij Olivia niet. Het waren stevige, natuurlijke borsten met twee fraaie tepels erop.
Heerlijke geile meisjestieten.
Jong, zacht en veerkrachtig. In de kracht van hun leven en waarschijnlijk nog volop in ontwikkeling.

Hans zag dat het jonge meisje wat onzeker was. Toch had ze resoluut de stap genomen om haar topje voor hem uit te trekken en zich aan hem te tonen.

“Je hebt pit... dat moet ik toegeven. Dat heb je vast van je moeder” lachte Hans.

Olivia glimlachte.
Ze durfde Hans niet recht in de ogen aan te kijken. Tot nu toe was ze tweemaal afgehaakt toen het erop aankwam. Zoveel lef had ze echt niet vond ze zelf.
Om zich een houding te geven streek ze wat nerveus door haar zwarte haren. Hans zag haar borsten meebewegen wat meteen een reactie opwekte in zijn kruis.
Wat een lekkere meid was dit toch!

“Mooie borsten. Mag ik ze aanraken?”

“Natuurlijk. Als je mij mag neuken mag je ook aan mijn tieten zitten.”

Olivia was blij met zijn compliment.
Ze deed zich zelfverzekerder voor dan ze was. Maar ze putte vertrouwen uit zijn woorden.

Hans bracht zijn handen naar voren en streelde eerst haar heuvels.
Hij genoot van haar stevige, fraai gevormde rondingen. Ze stonden pontificaal naar voren. Met twee mooie harde tepels erop. Die verraadden haar opwinding.

Hans wist dat dit een zeer spannend moment was voor Olivia. Hij wilde de tijd voor haar nemen. Maar Olivia wilde sneller. En zij beslist. Dit was haar moment. Hij was slechts haar dienaar. Hij had de eer om haar als eerste te mogen nemen. Dat beschouwde Hans echt als een voorrecht.

Hans was blij dat ze hem vertrouwde.
Maar hij voelde wel aan dat Olivia niet te veel met hem wilde zoenen en vrijen. Hij begreep dat wel. Een jonge meid gaat vast liever met een jonge kerel naar bed. Maar ze vertrouwde op zijn ervaring. Ze wilde seks. Ze wilde voor het eerst in haar leven geneukt worden. Ze wilde een grens doorbreken. En hij wilde haar daarbij helpen.

“Hmm, wat een lekker stel tieten!” hijgde hij welgemeend.

Hij nam haar borsten in zijn handen en zoog en likte aan haar tepels.
Dat viel in goede aarde bij Olivia want ze gaf een intense kreun.
Voor het eerst werden haar borsten openlijk betast door een man. Natuurlijk had Tom ook wel eens onder haar truitje gezeten, maar toen waren ze nog bedekt geweest. Tot dit moment had zelfs niemand haar borsten gezien. Althans… niemand van het mannelijk geslacht. Tijdens het douchen op de hockeyclub hadden de andere meiden van haar team haar wel naakt gezien, maar dat telde niet echt.

Hans kneedde, zoog en likte aan haar borsten en tepels. Hij was duidelijk opgewonden en dat deed haar goed. Het gaf haar wat meer zelfvertrouwen.
Olivia genoot. Tot nu toe vond ze het intieme samenzijn de goede kant op gaan.
Ze was geil.
Zo vreselijk geil.
Nu moest het echt gaan gebeuren.
Er was bijna geen weg meer terug.

Natuurlijk zou Hans het respecteren als ze alsnog nee zou zeggen. Maar Olivia wilde het deze keer wel doorzetten. Dit was het moment. Haar laatste minuten als maagd. Deze keer ging ze echt seks hebben.
Haar hormonen speelden op.
De zenuwen gierden met een sneltreinvaart door haar lichaam maar ze wist ze onder controle te houden. Het was een gezonde spanning op wat komen ging. Geen ongezonde spanning die voor paniek zorgde zoals op de hotelkamer op de eerste avond van haar vakantie hier op Kreta.

Hans speelde met haar borsten en hij drukte een zoen op haar wang.
Olivia liet het toe. Maar ze sloot wel haar ogen. Hans voelde instinctief aan dat hij niet verder moest gaan. Op de mond zoenen ging Olivia te ver. Dat had ze zelf al aangeven. Dat was goed, dat ze haar grenzen stelde. Een meisje moet duidelijk nee durven te zeggen tegen een jongen. Hij voelde instinctief aan dat Olivia niet met zich zou laten sollen.

Hans begreep dat ze gespannen en opgewonden was. Maar ze was bereid om zich aan hem te geven. Ze genoot er wel van hoe hij haar borsten onder handen nam. En ze liet dat ook duidelijk merken. Net als haar moeder durfde ze zich volledig over te geven aan haar genot. Hans voelde een ontzettende drang naar seks in dit jonge meisje. Als die energie vrij kwam uit dit jonge lichaam…

Olivia sloeg een arm om hem heen.
Alsof ze niet wilde dat hij zou stoppen.
Daar had Hans echter geen moeite mee. Wat had die meid een verrukkelijk stel stevige, ondeugende tietjes. Heerlijk hoe ze trots en uitdagend naar voren stonden, spottend met de zwaartekracht.

Gulzig zoog, likte en kneedde hij de fraai gevormde tienerborsten.
Olivia merkte hoe hij op haar geilde. En dat wond haar dan ook weer verder op.

“Vind je mijn tieten mooi?” hijgde ze.

“Je hebt mooie, ondeugende, geile tietjes. Prachtige ronde appeltjes!”

“Ze zijn niet zo groot.”

“Maar wel stevig en zacht. Met tepels die recht naar voren staan.“

“Jij bent de eerste die echt aan mijn tieten zit. Een vriendje van mij heeft wel eens onder mijn truitje gevoeld maar meer niet.”

“Dankjewel voor dat voorrecht Olivia.”

“Voorrecht? Je bent met meerdere vrouwen en meisjes naar bed geweest!”

Hans keek haar aan.

“Dat ik met meerdere dames seks heb gehad geeft mij niet het recht om seks met jou te mogen hebben Olivia. Het is altijd de vrouw die bepaald of er geneukt wordt. Zo hoort het te zijn. Dus ja, ik vind het een voorrecht dat jij mij toestaat om als eerste seks met jou te mogen hebben en aan jouw borsten te mogen zitten.”

“Ik vertrouw jou. En je had goede recensies” lachte Olivia.

“Ik heb echt genoten van je moeder. En nu mag ik van jou genieten.”

“Ik hoop dat ik je niet teleurstel.”

“Dat gaat niet gebeuren. Maak je geen zorgen, het komt goed.”

Hans kneedde haar beide borstjes met zijn handen en sloot zijn mond om een van haar tepels.
Gulzig likte en zoog hij op haar uitstulpende spenen. Haar kleine borsten waren zacht als fluweel en lekker stevig. Olivia merkte dat hij van haar tieten genoot en dat gaf haar zelfvertrouwen. Het maakte haar nog geiler dan ze al was.

Hans beschouwde dit jonge maagdelijke meisje als een soort cadeautje wat hij uit mocht pakken. Hij begreep dat hij het initiatief moest nemen en dat zij op hem vertrouwde. Al verraste het hem wel dat zij zo snel haar topje uit had gedaan.

Hans betastte nu haar billen in haar korte sexy spijkerbroekje.
Hij merkte dat de ademhaling van Olivia iets versnelde. Ze was opgewonden en wat gespannen. Hij kon haar geile poesje al bijna ruiken.
Voorzichtig maakte hij het knoopje los van haar broekje. Hij zag een roze slipje tevoorschijn komen.
Het had al een donker, nat plekje op haar meest intieme plekje.
Hans gaf een kusje op haar blote buik ter hoogte van haar navel en trok het strakke broekje met enige moeite omlaag. Gelukkig werkte Olivia een beetje mee.

De langbenige tiener stond nu voor hem met alleen een slipje aan. Een klein driehoekig lapje stof bedekte haar naar seks hunkerende poesje.
Weer legde hij zijn handen op haar ronde billen en trok het meisje wat dichter tegen zich aan. Hij kuste en likte subtiel en plagerig wat plekjes aan de binnenkant van haar dijen en op haar venusheuvel. Olivia sloot haar ogen en hield bijna haar adem in. Hans voelde hoe de spieren van haar billen zich samenknepen en ook weer ontspanden. Haar lichaam moest nu onder hoogspanning staan begreep hij. Maar ze liet zijn handelingen toe.

Daarna gaf hij een zachte kus midden op haar kut. Welswaar met haar slipje er nog tussen. Maar hij merkte meteen haar reactie.
Het natte vlekje op haar slipje leek groter te worden, of dacht hij dat maar?
Hans kon haar geil nu echt ruiken.
Kussend en likkend verwende hij haar schoot.
Olivia had haar handen op zijn hoofd gelegd.
Ze ademde zwaar en onregelmatig.

Ze was nog steeds gespannen maar ze voelde zich op haar gemak bij Hans. Ze had zich aan hem overgegeven en ze kende geen twijfel meer. Ze zou zich door Hans laten neuken, hij zou de eerste zijn die haar mocht nemen. Ze wist het nu opeens heel zeker. Dit was het moment waarop ze had gewacht en al maanden over fantaseerde.
Hans wreef nu ook heel zachtjes op over de stof van haar slipje dat tegen haar vagina aanplakte.

“Oh Fuck! Wat maak je me geil!” hijgde ze opgewonden.

Hans keek Olivia aan.
Het leek alsof hij haar om toestemming wilde vragen.
Ze knikte.
Nauwelijks zichtbaar.
Met een brok in haar keel.
Maar de communicatie tussen hen beide was nu zo intens, ook zonder woorden, dat ze elkaar volledig begrepen en elkaar aanvoelden.

Hans haakte zijn vingers in het slipje, ter hoogte van haar ronde heupen. Hij trok het zachtjes omlaag.
Het stukje textiel plakte inderdaad wat aan haar kutje vast en liet zich niet makkelijk gewonnen geven. Maar het gaf uiteindelijk toch mee.
Hans besefte dat hij nu iets te zien kreeg dat nog geen enkele jongen of man ooit gezien had… haar jonge, warme, natte, geile maagdelijke poesje.
Een heerlijk meisjeskutje.
Haar schaamlipjes krulden iets naar buiten. Ze glommen iets van haar geil. Haar clitoris was al een beetje opgezwollen en wat roze gekleurd.
Hans nam enige momenten om het goed te kunnen bekijken.

“Oh wat een mooi poesje” hijgde hij.

“Zo mooi kaal en glad.”

Hans legde zijn handen op haar heupen en duwde met zijn duimen stevig in haar liezen. Hij maakte ronddraaiende bewegingen. De sluiting van haar vagina bewoog mee. Hans zag haar schaamlippen meebewegen. Haar jonge poesje leek verleidelijk naar hem te knipogen.
Hans zoog zijn longen vol lucht, tuitte zijn lippen en blies met kleine stootjes zijn adem tegen haar vulva. Het gaf een prikkelend effect.
Olivia giechelde. Dit had ze duidelijk niet verwacht. Hans wist niet of het van opwinding was of om de spanning te verdrijven. Waarschijnlijk een combinatie van beiden.

Hans duwde haar zachtjes naar de bedrand en liet haar op het bed plaatsnemen.
Vrijwel automatisch spreidde Olivia haar benen voor hem.
Hans knielde voor haar neer en duwde haar benen nog wat verder uit elkaar. Olivia leunde nu achterover op haar handpalmen. Hij stak zijn armen onder haar knieholtes door en trok haar benen wat omhoog. Hij plaatste zijn schouders er onder.
Hans zocht oogcontact met Olivia.
Hij keek over haar venusheuvel heen en zag de glooiing van haar borsten.
Weer een kort, goedkeurend knikje.

“Doe het…” fluisterde ze nauwelijks hoorbaar.

Haar stem trilde iets.
Maar ze leek vastbesloten. Dus Hans ging verder.
Als er ook maar enige twijfel was zou hij onmiddellijk stoppen. Ze waren beiden te opgewonden om nog aan samen douchen te denken. Bovendien was Olivia deze ochtend al onder de douche geweest want je weet immers maar nooit.

Voorzichtig, als ware het breekbaar porselein begon Hans haar schaamstreek te zoenen en te strelen.
Eerst zachte kusjes en strelingen aan de buitenkant. Langzaam bewoog hij dichter naar het centrum, naar haar hunkerende hotspot. Hij nam zijn tijd. Hij wilde haar optimaal laten genieten.
Olivia’s ademhaling werd zwaarder en haar borsten gingen langzaam op en neer.
Haar schaamlippen en clitoris zwollen op en kleurden nu helemaal rood. Met zijn bovenarmen perste hij haar dijen uit elkaar. Zijn handen schoof hij tussen haar en het matras door en zijn vingers klauwden zich in haar zachte billen.

Hans stak zijn neus tussen haar dijen en snoof haar geur op.
De geur van haar kut, van haar geil. De geur van seks.
Hans stak het puntje van zijn tong tussen haar zachte schaamlippen.
Heel kort en subtiel.
Maar hij voelde hoe er een rilling van genot door het jonge meisje trok.

Hans trok een hand terug, de andere bleef haar zitvlees betasten. Hij spreidde de vingers van zijn vrije hand en trok haar schaamlippen wat uit elkaar. Hij zag het zachte roze vlees van haar tunneltje dat glom van haar geil. Haar nog maagdelijke schacht opende zich voor hem.
Olivia lag op haar rug op het bed. Haar benen hingen over de rand omlaag.
Hans zat op zijn knieën op de grond. Precies tussen haar benen.
Olivia legde haar handen op zijn hoofd en duwde die tussen haar dijen. Daarmee gaf ze indirect aan dat ze wilde dat hij door zou gaan. Dat ze dit wilde.
Zijn tong gleed over haar glibberige gleufje heen.
Van beneden naar boven en weer terug.
Hans sloeg zijn armen nu om haar bovenbenen en trok haar dijen uit elkaar waardoor haar vulva zich nog iets verder leek te openen. Hij drukte zijn lippen nu vol op het rode knopje van haar clitoris. Zachtjes kuste hij het en zoog erop. Daarna nam hij haar hele schaamstreek onder handen. De binnenkant van haar dijen, schaamlippen, venusheuvel en haar clitoris.
In wisselende intensiteit.
Hij sabbelde, zoog en likte.

Olivia had haar ogen gesloten en zonk weg in een roes.
De eerste spanning was geweken maar toch was ze nog niet volledig ontspannen.
Ze onderging het.
Ze liet hem toe.
Haar ademhaling versnelde en ze liet alles los. Zoals haar moeder haar aangeraden had. Ze liet alles aan Hans over en genoot intens van het moment. Ze had geen enkel besef meer van plaats en tijd. Ze zweefde in een ruimte waar ze nog nooit eerder was geweest. Het leek alsof ze door een geheimzinnige kracht werd opgetild en buiten haar eigen lichaam trad.

Ondertussen ging Hans onverstoorbaar verder met likken en zuigen.
Nu stak hij ook een vingertopje tussen haar schaamlipjes.
Meteen trok haar vagina samen. Om zich daarna onmiddellijk weer te ontspannen.
Weer stak Hans een vingertop tussen haar roze vlees. Nu ietsje dieper.

Olivia was inmiddels drijfnat.
Hans smeerde haar kutgeil uit over haar lipjes die hierdoor gingen glimmen.
Hij kuste, likte en proefde haar poesje.
Olivia kreunde zacht.
Voorzichtig stak Hans zijn wijsvinger tot aan het eerste kootje in de opening van haar nauwe strakke maagdelijke schacht. Haar lipjes weken langzaam uiteen en zogen zich vast aan de onbekende indringer.

Heel even liet Hans Olivia wennen.
Ze had nog steeds haar ogen gesloten.
Langzaam duwde Hans zijn vinger verder naar binnen. In een gebied waar behalve Olivia zelf nog nooit eerder iemand was geweest.
Meteen voelde hij haar kutspieren samentrekken om zijn vinger.

“Oh my God” hijgde Olivia nauwelijks hoorbaar met een zucht.

Hans begon zijn vinger langzaam op en neer te bewegen.
Hij hield de reacties van Olivia goed in de gaten. Ze bood nog steeds geen weerstand. Ze leek het goed te vinden wat hij bij haar deed. Toch had zij de controle. Een woordje als stop of nee was voldoende. Of een wegduwend handgebaar. Dat hadden ze samen afgesproken. Hans bepaalde met zijn ervaring wat er gebeurde, Olivia hoe ver hij mocht gaan.

Hans stelde zich volledig in op Olivia. Zijn eigen genot was ondergeschikt. Als Olivia maar genoot. Hij mocht dit belangrijke moment in haar leven niet voor haar verpesten.
Je wordt maar één keer ontmaagd, er is geen tweede kans.
Olivia kon zich nu iets meer ontspannen. Ze kreeg wat meer mee wat er met haar gebeurde.
Ze focuste zich nog beter op haar genot. Maar ze dreef nog steeds op een roze wolk.
Dit was zoveel intenser dan als ze zichzelf vingerde.
Daarbij had ze zelf de controle, nu gaf ze vrijwillig alles uit handen. Ze onderging het. Ze wist nooit precies wat hij ging doen want Hans wisselde verschillende technieken af op afwisselende plekjes. En hij wisselde ook van tempo.

Hans stak er voorzichtig een vinger bij.
Hij kromde zijn vingers en stimuleerde de binnenkant van haar schede. Op de plaats waar ongeveer haar G-spot moest zitten.
Olivia begon nu zwaar en ongecontroleerd te hijgen en te kreunen.
Hans voelde de hitte van haar geile kut.
Haar kutje was heerlijk strak. Het sloot als een oester om zijn vingers.
Maar het was ook lekker soepel, flexibel en glibberig. Zijn vingers gleden gemakkelijk op en neer in haar nauwe schacht. Haar kutje maakte soppende geluidjes.
Hans voerde het tempo geleidelijk op.
Haar vagina maakte nog meer kutgeil aan en maakte nu klotsende geluiden. Hans keek op en zag hoe haar tietjes ritmisch meetrilden en hoe haar gezicht met gesloten ogen een intense uitdrukking had. Haar half geopende mond leek naar adem te happen.
Hans genoot ervan hoe ze zich liet gaan.
Je zo vrij over kunnen en durven te geven aan seks is een genot om zien en te ondergaan. Deze meid had ongetwijfeld de genen van haar moeder die zich ook helemaal kon geven in bed.

Olivia verloor de controle.
Voor zover ze die al had gehad.
Hijgend als een stoomlocomotief begon ze steeds luider te kreunen.
Er brandde inmiddels een laaiend vuur in haar. Iets wat tot nog toe volslagen onbekend was voor haar.
Haar huid was warm.
Ze gloeide zowel van binnen als van buiten zonder dat ze dat zelf door had.
Haar onderlichaam begon ongecontroleerd te kronkelen en te schokken. En toen kwam ze klaar.
Met een intense, wat rauwe kreet.

Hans ging op het bed liggen en trok het naakte meisje beschermend en liefdevol tegen zich aan.
Olivia lag met haar hoofd op zijn borst en haar tieten drukten tegen zijn zij.
Hans voelde haar harde tepels.
Olivia kreeg haar jagende ademhaling weer onder controle.
Hans had geen haast want hij vond het wel lekker om dit tienermeisje tegen zich aan te voelen.

Olivia keerde weer langzaam terug op aarde.
Ze was even totaal van de wereld geweest.
Nu pas realiseerde Olivia dat ze geheel naakt tegen Hans aanlag.
Hans hield haar in zijn armen en streelde zachtjes haar rug.
Maar het gaf haar wel een intiem en beschermend gevoel. Ze was heerlijk klaargekomen en ze had een voldaan gevoel.

Binnen in haar jubelde het.
Haar beste orgasme ooit.
En dat door een man.
Niet door haarzelf of door een van haar seksspeeltjes.

“Bedankt! Dat was lekker. Ik ben nog nooit zo intens klaargekomen.”

“Graag gedaan meisje.”

Olivia richtte zich op.

“Maar je bent nog niet met je pik in me geweest. Ik ben nog steeds maagd.”

“Dat is maar hoe je het bekijkt. We hebben wel seksuele handelingen verricht.”

“Ja. Ik vond het lekker. Maar voor mij gevoel telt het niet echt.”

“Wil je een stap verder gaan?”

“Natuurlijk! De afspraak was dat je mij zou ontmaagden door mij te neuken.”

“Dat gaan we ook doen. Maar hoe vond je het tot nu toe?”

Olivia dacht even na.

“Zeg maar eerlijk wat je denkt en voelt” zei Hans.

“In het begin voelde ik helemaal niks. Toen ik wat meer ontspannen was had ik wel een geil gevoel. Toen kon ik er wel van genieten. En op het einde kwam ik klaar als een trein.”

“Dat geeft niet. Bij de eerste keer zit er veel spanning in je lichaam waardoor je er wellicht wat minder van geniet. Daarna durfde je het om alles los te laten.”

“Ja. Ik denk dat je gelijk hebt. Ik ben toch weer een belangrijke stap verder.”

Hans streelde haar nog licht opgezwollen kutje.

“Dankjewel dat je mij toeliet tot jouw intieme plekje. Als allereerste…”

“Ja. Jij bent echt de eerste. Ik ben toch wel blij dat ik heb ingestemd. Ik bedoel…”

Olivia keek wat schuldig.

“Ik begrijp het wel. Je neukt toch liever met een jonge kerel in plaats van een oudere man als ik.”

“Zo bedoel ik het niet…” zei Olivia snel.

Maar Hans voelde dat ze liever naar bed ging met iemand van haar eigen leeftijd. Daarom wilde ze met hem niet op de mond zoenen.

“Het geeft niet. Ik ben hier om jou te helpen. Bij mijn dochter Inge ging het precies zo.”

“En met Suzanne?”

“Geen idee. Suus was geen maagd meer toen ze verkering kreeg met Stef. Ze leerden elkaar kennen en gingen al vrij snel met elkaar naar bed. En ze zijn nog steeds samen. Gelukkig maar. Vera en ik vinden haar een leuke meid. Ze hoort echt bij de familie.”

“Ik praat veel met mijn moeder over seks. Niet met mijn vriendinnen. Ik bedoel… ik was maagd en kon geen ervaringen delen. Dus ik hield mijn mond maar. Ik ben de enige van ons vieren die het nog niet gedaan heeft.”

“Hee, je bent pas 17! Seks is geen wedstijd wie het eerste is of wie het het vaakst doet. Wat telt is dat je leert genieten van seks en dat je jezelf prettig voelt in bed. Seks is iets leuks, geen verplichting.”

“Een vriendin van mij zei dat het tegenviel. Dat het niet zo ging zoals in de film. Daar ben ik ook bang voor.”

“Haha. Film is nep, dat weet je toch?”

“Dat zei mijn moeder ook. En dat weet ik ook wel. Maar toch zei mijn vriendin dat het in het echt tegenviel.”

“Je moet het niet groter maken dan het is. Misschien waren haar verwachtingen te hoog.”

“Of ze had een jongen die er niks van bakte…”

“Ja, dat kan ook…”

Olivia kwam iets overeind.
Hans keek naar haar vrij hangende tieten.

“Ik moet een keer die drempel over Hans. En ik wil dat jij het doet…”

“Graag! Maar seks moet wel van twee kanten komen Olivia. Heeft je moeder het gehad over voorspel en pijpen?”

“Ja. En ik kijk porno. Ik ben echt niet van gisteren hoor. Ik heb geoefend met mijn dildo. Anna heeft mij geleerd hoe ik moet pijpen en hoe ik een condoom aan kan brengen.”

“Laat maar zien dan” lachte Hans.

Olivia grijnsde.
Ze greep zijn pik beet en bewoog haar hand rustig op en neer. Ze voelde hoe zijn paal reageerde en een klein schokje gaf. De vleesstaaf zwol op in haar hand en voelde heel anders aan dan haar dildo of vibrator. Ze vond het geil om nu eens een echte penis in haar handen te hebben. Het voelde warm en gespierd aan. Niet koud en doods zoals haar dildo.

“Mijn eerste pik” giechelde ze.

“Ik kan me nauwelijks voorstellen dat die straks in mijn kut zit.”

Ze greep zijn paal wat steviger beet en trok hem wat harder op en neer. Steeds als ze boven was kneep ze net iets harder. Ze maakte zijn pik wat natter met wat spuug.

“Hmm, lekker. Je hebt al veel geleerd van je moeder” zei Hans goedkeurend.

“Ja, dat klopt. Ik heb altijd al willen weten hoe een echte lul van vlees en bloed smaakt.”

Olivia boog naar voren en voordat Hans het wist nam ze zijn paal in haar mond.
Meteen verslikte ze zich.

“Oeps… dat ging niet goed” lachte ze.

“Maar goed dat ik op jou kan oefenen. Het is pas mijn eerste keer he. Dit is niet te vergelijken met die dildo van mij.”

Hans kon er ook om lachen en Olivia hervatte dapper haar poging. Deze keer met meer succes.
In het begin ging het nog wat onhandig. Maar al vlot kreeg ze de slag te pakken. Ze zoog, likte en slobberde aan zijn paal.

Hans genoot. Hij herkende de stijl en de technieken van Anna. Al waren de handelingen van Olivia wat ongecontroleerd en onregelmatig. Het was allemaal wat schokkerig maar hij merkte dat ze haar best deed en dat ze het spannend vond om hem te pijpen. Zijn eigen genot was nu niet belangrijk maar Olivia moest wel weten hoe ze een jongen in bed kon behagen.
Hij merkte dat ze het fijn en geil vond om hem te pijpen. Als hij het gevoel had gehad dat ze het alleen deed om hem te behagen en er zelf geen plezier in had om hem te pijpen dan zou hij haar gestopt hebben. Natuurlijk vond hij het heerlijk om zo door haar verwend te worden. Maar dit was haar moment. Niet het zijne. Het ging om haar genot en hij was daarin ondergeschikt.

“Hmm dat doe je goed en lekker meisje! Vergeet je de ballen niet?” gaf hij als tip.

“Sorry! Dat was ik inderdaad vergeten. Anna had het nog zo goed uitgelegd” lachte Olivia.

“Grappig dat jij je moeder bij haar voornaam noemt.”

“We zijn hier samen op vakantie en ze is inmiddels mijn beste vriendin. Eigenlijk wilde ik dit jaar helemaal niet met mijn ouders op vakantie maar dat is helaas anders gelopen.”

“Ja, ik hoorde het van Anna. Oooh…. Niet te snel… ik wil nog niet klaarkomen… ik moet jou nog neuken….”

Olivia staakte haar activiteiten. Eigenlijk wilde ze doorgaan om te kijken of het haar zou lukken om hem te laten spuiten. Maar dan zou het langer duren voordat hij haar kon neuken en ontmaagden. En dat was wat ze het liefste wilde.

“Vond je dit lekker? Deed ik het goed zo?”

“Hmmm, echt wel!”

“Echt waar? Eerlijk? Of zeg je dat om mij een plezier te doen? Ik wil het goed leren Hans. Ik wil dat je het eerlijk zegt als ik het niet goed doe.”

“Nee, je doet het echt goed. Je moet nog wel wat oefenen, maar voor een eerste keer is dit echt heel erg goed en lekker… Jij wordt net zo’n blowjob queen als je moeder.”

“Kan Anna goed pijpen?”

“Je moeder kan echt heel lekker en intens deep throat pijpen. Jij moet nog wel wat oefenen, maar voor een eerste keer is dit echt heel erg goed en lekker…”

“Dankjewel. Anna heeft mij de technieken geleerd, maar op een echte pik is het toch anders. En het oordeel van een man weegt toch een stuk zwaarder” grijnsde Olivia.

“Laat mij nu maar eens zien hoe je een condoom aanbrengt.”

Vera had een doos condooms op het nachtkastje gezet. Ook voor Stef en zijn vrienden. Olivia nam er een uit het doosje en haalde het uit de verpakking. Ze kneep het tuitje samen tussen haar duim en wijsvinger, hield voldoende ruimte over voor het zaad en rolde het condoom over zijn paal naar beneden af.

“Weet jij heel zeker dat jij wel maagd bent?” glimlachte Hans.

Olivia lachte met hem mee.
Maar niet lang.

Hans bracht een hand tussen haar dijen en liet zijn vingertoppen over haar kutje glijden. Hij voelde dat ze nog steeds kletsnat was van geilheid. Dat maakte de penetratie makkelijker want hij wilde haar beslist geen pijn doen. Haar eerste keer moest een goede en prettige ervaring worden en ze vertrouwde hem dat toe. Hij mocht niet falen in deze nobele taak.

Hans nam haar bij haar heupen beet en rolde Olivia op haar rug.
Hij kroop tussen haar opengevallen benen.
Hij keek haar aan over haar borsten.

“Weet je het zeker? Ben je er klaar voor?”

Olivia knikte.

“Ja… Nu moet het gebeuren. Jij mag me ontmaagden Hans. Jij mag mijn schatkamer in” lachte ze naar zijn eigen woorden.

“Dankjewel. Voor je vertrouwen en het voorrecht om de eerste te mogen zijn…”

Hans kwam iets naar voren.
Hij zag de spanning op haar gezicht.
Olivia zag dat zijn pik naar voren wees.
Nu ging het echt gebeuren.
Op dit moment had ze zo lang gewacht.
Ontelbare keren had ze hier over gefantaseerd….

Ze sloot haar ogen.
Zou het pijn doen?
Maar ze had al vaak genoeg haar roze dildo en haar vibrator in haar kutje gehad.
Nu kreeg ze een echte pik van vlees en bloed in zich.
Eindelijk, na zo lang wachten en fantaseren… Maar wat als het tegenviel zoals bij Tessa?

Was de fantasie niet mooier dan de werkelijkheid…?
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Dochter, Eerste Keer, Moeder, Pijpen, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
8.8
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7