62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 2744x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mark & The Villa - 2
De voetstappen kwamen met rasse schreden dichterbij en het leek erop dat het een man was. Ik schoot van het bed af, trok mijn broek aan en fatsoeneerde snel mijn haren. Andreas duwde ik ongeveer tegelijkertijd de badkamer in en wachtte vervolgens af wat er ging komen.

'Buon Giorno' riep een vrolijke stem! Ik herkende mijn neef Sebastiaan aan zijn stem, hij kwam ook direct binnen in de kamer.

Sebastiaan was de oudste zoon van mijn vader zijn zus, een mooie gespierde man die surflessen gaf op het strand. Hij zoende mij drie keer en ging vervolgens op het bed zitten, hij snoof drie keer en vroeg: ‘heb jij hier net seks gehad?’

Ik wist even niet wat ik moest zeggen, ik mompelde iets van ja/nee het was iets van…

In ieder geval was het Sebas niet helder en hij begon te voelen aan de dekens die natuurlijk vochtig waren en ook roken. Ineens schoot hij omhoog en trok de deur van de badkamer open, ‘aha’ zei Sebas! Andreas kwam schuchter en naakt uit de badkamer, hij wist zich geen houding te geven en zocht op de vloer naar zijn kleding. Terwijl het geil langs zijn benen liep, keek Sebastiaan mij met grote ogen aan.

‘Doe jij het met je hotelgasten? Dat had ik niet van jou verwacht!’ kirde Sebas. Hij ziet er wel sportief uit zeg, kan hij mij niet ook even verwennen? Andreas had inmiddels zijn sportbroek weer aan en verontschuldigde zich in het Duits en vloog weg naar zijn eigen kamer.

Sebastiaan is een aantal jaren geleden in Rimini komen wonen na zijn scheiding, hij heeft geen kinderen en leidt een behoorlijk losbandig leven. Dat hij het met zowel mannen als vrouwen doet verbaasde mij dan ook geenszins.

‘Ik vroeg mij af of jij nog wat handboeien hebt liggen?’ zei Sebas, ik keek hem wat meewarig aan vroeg waar hij ze voor nodig had? Hij had een wild feestje en wilde ze daar eigenlijk voor gaan gebruiken. ‘Waarom kom je ook niet?’ vroeg hij ineens. Het feestje was vlakbij en ik mocht mijn hotelgast ook wel meenemen. De dresscode was volgens hem: “Less is more” ik stemde in om te komen en was er al helemaal vol van in mijn gedachten, terwijl ik eigenlijk niet eens wist wat voor feestje het eigenlijk was? Nou ja, zal vast leuk worden toch?

Ondertussen liep ik langs de kamer van Andreas en hij stapte net naar buiten, ik vertelde hem kort over het feest en gaf aan dat hij mee mocht. Het thema gaf ik ook door en hij stemde in om mee te gaan, we spraken af om half elf te vertrekken.

Ik had een strakke speedo in de kast gevonden met een regenboogprintje, ik was heel benieuwd wat Andreas aan zou trekken. Ik stond precies om half elf klaar en Andreas was al buiten, hij had een strak fietsbroekje aan waarbij de contouren van zijn billen fantastisch te zien waren.

We stapten op de fiets en reden naar het adres en ik stuurde Sebas een appje dat we onderweg waren, toen we aankwamen hoorden we al mensen en muziek. Het was een villa met muur er omheen, buiten stond een bewaker die alleen mensen toeliet die op de gastenlijst stonden. Eenmaal binnen begreep ik waarom…

Bijna alle gasten liepen naakt over het terrein, soms met een klein lapje stof voor hun kruis… We haalden iets te drinken en vrijwel direct had ik contact met een mooie blonde man die alleen een cockring om zijn ballen en scrotum had. Ik kon mijn ogen niet van het ding afhouden en hij trok mijn hand naar zijn kruis, zijn lul begon direct te groeien. Met zijn andere hand duwde hij mij naar beneden en ik zoog automatisch zijn hard wordende lul in mijn mond. Ik rook dat hij al was klaargekomen maar dat mocht de pret niet drukken, ik voelde echter ook ineens nog een gezicht naast mij. Toen ik opkeek zag ik Andreas naast mij zitten en hij was aan de jongen zijn ballen aan het zuigen. We keken elkaar geil in de ogen aan en kreunden ook een beetje, met mijn vrije hand kneep ik zachtjes in de billen van Andreas die goedkeurend kreunde.

Na een paar minuten stopten we met het verwennen van de jongen en hij liep ook direct door, Andreas en ik waren echter nog niet klaar en begonnen direct met elkaar te zoenen.

‘Hey!’ hoorde ik ineens een bekende stem zeggen, het was Sebas die had gezien dat we waren gearriveerd.

Hij nam ons direct mee naar binnen en liet ons een prachtige kamer zien waar een rond bed in het midden van de kamer stond met een grote spiegel erboven. Terwijl ik aan het kijken was klikte Sebas ineens de handboeien aan één van mijn handen, de andere werd aan Andreas vastgemaakt.

Sebas kleedde zich vervolgens uit (hij had wel kleren aan) en ik stond ineens oog in oog met mijn naakte, maar bloedgeile neef. Hij had een goed figuur, veel borsthaar, gebruind en een geweldige dikke lul van maar liefst 22 centimeter (schat ik). Een beetje onhandig deden Andreas en ik ook automatisch onze kleren uit en we gingen op het ronde bed zitten. Sebas kwam voor ons staan en vertelde dat we om en om maar eens goed aan die grote paal moesten likken. Andreas begon en ik genoot van hoe hij die grote paal verorberde, hij snoof er ook flink bij wat het geheel nog lekkerder maakte. Ondertussen kneedde hij met zijn hand de ballen van Sebas, zijn andere hand (die aan mij vastzat) leidde hij naar de billen. Een beetje onhandig begonnen we daar ook lekker in te kneden, ineens was Sebas er klaar mee en gooide zichzelf op zijn buik op het bed.

Wij draaiden ons om en gingen beide aan 1 kant van Sebas zitten, onze vastgeketende handen kneedden weer de billen. Er lagen ook flesjes glijmiddel op het bed, ik pakte er een en goot flink wat glijmiddel bij Sebas over zijn holle rug, samen met Andreas duwden we de gladde substantie steeds verder naar het hol van Sebas, hij genoot en kreunde daarbij zichtbaar. We brachten onze vingers naar zijn gladde hol en staken tegelijk een vinger naar binnen, waarbij Sebas even gilde van pijn maar zich al snel herstelde. We beukten onze vinger er steeds sneller in en al gauw gebruikten we beide nog een extra vinger wat het toch al ruime hol nog ruimer maakte.

We waren ondertussen al lekker geil geworden van dit voorwerk en ik wilde mijn eigen neef zijn lul wel eens in mij voelen.

Sebas draaide zich om en de grote dikke fallus van Sebas kreeg de ruimte om zich eens goed te laten zien, hij glom al in het zachte licht wat Andreas en mij deed zuchten van geilheid. Als 2 bijen die nectar wilden verzamelen doken we op zijn scrotum en begonnen wild en ongecontroleerd te likken, zuigen en te snuiven. Sebas liet heel duidelijk merken dat hij het heerlijk vond, hij moedigde ons aan met woorden als: pijpsletten, spermazuigers en dat soort geile benamingen. Andreas verstond er helemaal niets van natuurlijk, maar dat leek hem niet te deren.

Toen de lekkere lul van Sebas op volle sterkte was wilde ik hem in mij voelen, ik dook dan ook zijn lichaam en ging op hem zitten. Ik schoof eerst een paar keer zijn hete lul langs mijn bilnaad, dat maakte hem nog geiler en ik voelde het voorvocht uit zijn pisgaatje komen. Ondertussen was Andreas zijn ballen nog aan het masseren en ik vermoed zelfs dat hij met twee vingers aan het vingeren was.

Ik wipte omhoog en zette de dikke eikel van Sebas tegen mijn gaatje, heel langzaam zakte ik over de dikke lul heen. Ik voelde mij als in de zevende hemel, hij was zo goed gevormd dat ik sterretje voor mijn ogen zag en 1 lange oooooowwwwww kon uitbrengen. Toen zijn eikel langs mijn p-spot ging kon ik een gil niet binnenhouden, Sebas duwde nog even met zijn heupen door en dat maakte dat ik buiten mezelf trad. Met een rustig tempo begon hij mij met lange halen te neuken en ik zoog me helemaal aan hem vast, ik kon alleen maar gillen dat hij me harder mocht nemen en dat deed hij dan ook.

Ineens tilde hij mij op en legde mij op mijn rug, Sebas kon zo harder in mij stoten en dat zorgde voor oppergenot van mij, ik rukte ondertussen als een malle aan mijn eigen lul en ik voelde dat ik dat niet lang zou volhouden. Ineens gilde Sebas als een speenvarken en ik was ook even uit de focus van het neuken, ik zag Andreas achter Sebas staan en ik merkte dat hij zijn lul in het gaatje van Sebas had gestopt. Doordat we nog steeds aan elkaar vast zaten hielden we elkaars handen vast en trokken we daardoor Sebas dichter tegen ons beide aan. Hij moest nu zichzelf neuken terwijl hij mij ook aan het nemen was. Dit zorgde voor 3 mannen die enorm hard aan het schreeuwen waren van absolute top geilheid. Het ging steeds heftiger en Sebas gilde dat hij nog nooit zo geil had geneukt, het duurde niet lang voor ik mijn eigen ballen helemaal leegspoot, vervolgens begon ook Sebas te schokken en ik voelde zijn geil mijn kontje binnenkomen en zich langs de zijkant naar buiten persen. Andreas ging nog even door en na een minuutje kreunde hij in het Oostenrijks met weer onverstaanbare woorden dat hij ging komen. Hij leegde zijn zware ballen in de kont van mijn neef en dat zorgde voor een extra gilletje van Sebas.

We waren heerlijk klaargekomen, genoten van elkaar en de 2 mannen lagen op mij uit te rusten toen ik ineens een paar ogen op ons gericht zag….
Trefwoorden bij dit verhaal: Met Familie, Pijpen, Trio, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...