62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 4801x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Gerben En Pappa
Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo'n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eigenlijk ben en wat ik wil. Voor het zover is zal nog wel een tijdje duren.

Nadat ik sex had in de “sekte”, met mijn pa en oom wilde ik nog wel wat meer ontdekken.

Nu wilde het toeval dat mijn oom een fanatiek golfer was. Hij wist dat ze een ballenjongen zochten om de ballen die te ver waren geslagen weer terug te brengen. Ik was mij er niet bewust van dat dit wel eens een dubbele betekenis kon hebben, naïef als ik was.

De eerste volgende zaterdag fietste ik naar de golfbaan en werd er hartelijk ontvangen door een heel mooie jongen. Hij stelde zich voor als Gabriël maar ik mocht Gabi zeggen. Hij leidde mijn rond door het paviljoen en liet mij op een tekening zien hoe groot de baan was en waar de meeste ballen heen vlogen. Er waren poortjes waardoor ik buiten de baan kon en ik kreeg een sleutel van die poortjes.

“Zullen we eerst wat drinken Gerben?”, vroeg Gabi. Kom, dan laat ik je zien hoe je een pilsje kan tappen”. Hij plaatste mij achter de tapkraan en hij kwam zelf achter mij staan. Ik kreeg het er wel benauwd van want ik kwam hier toch om ballen te rapen? Langzaam pakte hij mijn hand vast en liet mij zien en voelen hoe ik moest tappen. Maar u raad het al: ik voelde iets hards tegen mijn kontje drukken. “Heb je misschien ook zin in een ander type bal knul?”, fluisterde hij in mijn oor. Daarbij nog wat nadrukkelijker zijn harde pik tegen mijn billen drukkend.

“Gabi, dat kun je niet maken. Misschien komen er straks mannen binnen die ons zo kunnen zien”, zei ik. “Maak je geen zorgen Gerben. De meeste mannen hebben geen sex meer omdat hun vrouwen daar geen zin meer in hebben. Dus die vinden het niet erg als je ook met hun ballen wilt spelen. Je bent een knappe gast dus zal goed in de smaak vallen”. Toen het pilsje getapt was draaide hij mij om en drukte pardoes zijn lippen op de mijne. Eerst wilde ik tegenstribbelen maar Gabi was een volleerd zoener. Ik gaf me snel over aan zijn avances en genoot van zijn brutaliteit.

Zijn handen gleden over mijn hele lijf. En net zoals hij een goed kusser was had hij bedreven handen om mijn jeans los te knopen en naar beneden te schuiven. “Wauw, wat ziet dit er goed uit knul. De mannen zullen er dol op zijn”. Hij begroef zijn gezicht in mijn kruis en begon mijn jonge pik door mijn slip heen te verwennen. Lang ging het zeker niet duren voor ik ging spuiten en ik zei dat tegen Gabi.

Hij nam er geen aanstoot aan. Hij bleef door zuigen maar nu wel nadat hij mijn broekje omlaag had geschoven en mijn pik in zijn mond nam. Ik spoot gelijk mijn lading sap in zijn mond. “Dat heeft me goed gesmaakt knul. Nu jij".

Hij trok zijn broek en boxer omlaag en duwde mij naar de vloer. “Lik mijn ballen mijn ballenjongen. Neem ze lekker in jouw bekkie voor je mijn sap gaat drinken". Ik deed wat me bevolen werd en verwende de ballen en pik van Gabi.

“Is dit de nieuwe ballenjongen?”, hoorde ik opeens. Doordat ik fanatiek bezig was had ik de man niet aan horen komen. Er stond een oudere man met een buikje naast ons die zijn broek direct omlaag schoof. In zijn boxer zag ik een flinke pik terwijl ik de pik van Gabi nog in mijn mond had. “Zo te zien lust hij er wel pap van”, lachte de man. Gabi duwde mijn hoofd naar zijn boxer en ik kon niet anders dan zijn pik voelen. De man trok zelf zijn ondergoed naar beneden en ik nam zijn forse pik in mijn mondje. Het smaakte fris gewassen.

Zo pijpte ik de mannen om en om en af en toe tilde de man zijn pik op daarmee aangevend dat ik zijn volle ballen moest likken. Ten slotte was ik de ballenjongen. Niet veel later spoten de beide mannen hun zaad in mijn bekkie. “Zo, nu weet je dat er meer is dan alleen golfballen”, zei Gabi.

Ik deed daarna mijn werk en leerde zo diverse mannen kennen. Vaak wilden zij dat ik hun dezelfde behandeling gaf als ik Gabi gaf. Wat mij vooral opviel was dat geen enkele man aanstalte maakte om met mij te gaan spelen. Laat staan mij te gaan neuken. Als mijn oom er was gebeurde dit gelukkig wel. Want ik vond het “gewoon” lekker om geneukt te worden.

Eén week later vroeg Gabi mij of ik die vrijdag iets te doen had. “Nee, ik ben vrij”, zei ik. “Oké, dan is dat geregeld. Er is hier dan een commissie vergadering en dan kan je mooi de mannen hun drankjes en hapjes brengen. Of ik nog iets te vertellen had? Die vrijdag was ik dus op het paviljoen. Gabi nam mij mee naar de kantine en showde mij de kleding die ik moest dragen. Een zwart kort rokje, wit bloesje, wit schortje en felrode kanten lingerie. “Wat is dit? Dit was niet afgesproken”, tierde ik tegen Gabi. “Sorry Gerben, maar je kan niet meer terug. Ik moet zo weg en de mannen verwachten bediening”, zei Gabi.

Mokkend kleedde ik mij om en even over acht bracht ik de koffie en thee het zaaltje binnen. Aangestaard door de mannen want dit hadden ze natuurlijk niet verwacht. Onderwijl ik de koffie en thee op de tafel zetten voelde ik wel al diverse mannen mijn kontje betasten en zelf een enkele mijn pik. Zouden ze me dan toch willen neuken nu ik zo gekleed was?

Ik liet het maar over mij heen komen. Maar ik kon niet ontkennen dat ik van één man wel erg gecharmeerd was. Een mooie grote knappe man die op de een of andere manier gezag uitstraalde. Ook hij liet zijn hand over mijn kontje glijden. Ik bukte wat voorover om aan te geven dat ik hem wel zag zitten. Daarop werd hij wat brutaler en schoof zijn hand het rode kanten broekje in. Even raakte hij ook mijn sterretje aan. Hij wist dus waar hij het zoeken moest! Bijna wilde ik gaan kreunen maar dat kon natuurlijk niet.

Gedurende de avond bleven mannen mij betasten en ik liep dan ook de hele tijd met een gloeiend harde jongenspik. Maar de enige die mijn pik aanraakte was de grote man. Alsof de andere mannen het wisten en hem niet durfden tegen te spreken.

Het ging door mij heen dat ik blij zou zijn als deze avond voorbij was. Al voelde het rode slipje zacht aan, ik zou en moest klaar komen na de hele avond op spanning te hebben gestaan. Eindelijk sloeg te voorzitter hard met zijn hamer op tafel ten teken dat de vergadering ten einde was.

Snel liep ik naar mijn kleren om me om te gaan kleden. Gevolgd, zonder dat ik het in de gaten had, door de grote man. Ik wilde de deur van de kamer dicht trekken maar hij hield de deur tegen en stapte de kamer binnen. “Zie ik je zo in op de parkeerplaats van het personeel?”, vroeg hij en kneep nog eens stevig in mijn kontje en mijn pik die nog steeds niet was “gaan liggen”. “Ja, ja”, stotterde ik. Omdat ik wist dat het een onverlicht terrein was.

Nadat ik me had om gekleed liep ik er naar toe. Ik zag de man staan geleund tegen een dikke vette SUV. Het was geen uitzondering dat de mannen hier liever hun auto showden dan hun pik. Maar deze was wel heel groot. “Kom maar Gerben. Haal mijn golfclub maar eens uit mijn broek". Al eerder had ik natuurlijk gezien dat zijn bult niet mis was. Nieuwsgierig knoopte ik de rode broek open en voelde zijn knoepert. “Oef meneer, met deze golfclub scoort u vaak een hole-in-one”, prevelde ik.

Ik liet mij zakken en trok zijn afschuwelijke onderbroek maar meteen omlaag. Daar werd ik zeker niet opgewonden van. Van zijn staaf des te meer. Wat was die groot en kaarsrecht. Met als toppunt een mooie champignon. Ondanks de schamele verlichting zag ik het. Omdat ik het wilde zien! Ik kon niet wachten en schoof mijn lippen over zijn paal. “Ohlala, Gerben heeft er zin in, het geile sletje. Of ben je een hoertje omdat je je door iedereen laat betasten?”

Het maakte mij niet uit hoe ik op dat moment genoemd werd. Als ik het zaad van de man maar naar buiten mocht zuigen en proeven. Ik ging dus fanatiek aan het zuigen maar ook zijn ballen niet vergetend. Hier “werkte” ik immers als ballenjongen. De baan was donker dus iedereen was al naar huis dus we konden kreunen wat we wilden. Hij kreunde net zo hard als ik zo niet harder. Wat had deze man een lekkere pik.

“Trek je broek uit knul. Ik wil neuken! Nu!”, brulde de man. Hé, hé, eindelijk een man die wil neuken in plaats van een beetje voelen en gepijpt worden. Ik ging door met pijpen terwijl ik mijn kleren uit trok.

Toen ik naakt was trok de man mij omhoog en duwde mij met mijn buik tegen de koude SUV. Maar dat was niet zo erg want ik stond zo heet als een oven om ijzer te smelten. Ik voelde hoe de man zich tegen mij aandrukte. Hij voelde net zo heet. “Ik ga je neuken knul. Het is al een eeuwigheid geleden dat ik iemand geneukt hebt. Maar jij wilt het, ik voel het”.

“Ja meneer, neuk mij. Maar u bent zo groot dus doe het voorzichtig alsjeblieft?”, vroeg ik kreunend. Opeens voelde ik hoe hij een koude créme op en in mijn geheime opening smeerde. Hij was dus voorbereid de oude geile bok!

“Oh meneer. Wat bent u lief en goed voor mij. Neem mij zoals ik nog nooit genomen ben”. Ik voelde zijn grote eikel tegen mijn jongensster en ik liet hem toe. Heel voorzichtig voelde ik zijn enorme gevaarte bezit van mij nemen. Hij pakte beide mijn handen en spreidde die met zijn vingers tussen mijn vingers. Wat voelde dit intiem. Bijna nog intiemer dan de penetratie. Ik voelde mij als Rose uit de film “Titanic”. Maar dan met nog een extra “contactpunt”.

Voorzichtig maar gedecideerd begon de man mij heerlijk te neuken. Zijn golfclub nam compleet bezit van mij en hij zou mijn putje vol gaan spuiten. Wat verlangde ik hier naar. Zeker nog meer toen hij lieve en geile woordjes in mijn oor sprak. Ook begon hij mijn nek en achter mijn oren te zoenen. Mocht hij niet ontploffen van geilheid dan zou ik het spontaan doen!

Onder luid geroep, gebrul, bijna dierlijk, kwam hij klaar. Veel te vlug voor mij maar ik was het putje. Ik hoefde niet meer te doen dan te ontvangen. En ik ontving het heel graag. Uitgespoten draaide hij mij om. Ik moest zijn pik schoonlikken want zijn vrouw mocht van niets weten natuurlijk. Ik kon hem niet weerstaan dus deed ik het. Ik lebberde zijn golfclub schoon.

Nadat ik was op gestaan zakte hij door zijn knieën. Hij wilde mij ook, dat was duidelijk. Of wilde hij alleen mijn jonge nectar? Om zich ook weer jong te voelen? Hoe het ook zij, hij mocht het hebben. Ik stond de hele avond al “onder spanning” dus niet veel later kreeg hij mijn nectar. Gulzig slurpte hij het op.

Hij stond op, gaf me een dikke zoen en zei: “Ik wil je vaker zien Gerben. En niet alleen zien. Hij trok zijn broek op, haalde een kaartje uit zijn portefeuille en gaf het mij. “Bel me alsjeblief. Of liever nog stuur mij een berichtje”. Daarmee was het over. Hij stapte in zijn grote auto en verdween uit beeld...
Lees verder in: Gerben Verliefd
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2