62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 8722x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sugardaddy - 2
Door de weken heen spraken Liza en Paul vaker af. Hij nam haar overal mee naartoe. Ze gingen naar de bioscoop, theater, musea, etentjes en natuurlijk shoppen. Liza’s kledingkast puilde inmiddels uit. Elke “date” die ze had met Paul had ze een andere outfit aan. Ze genoot ervan om verwend te worden. En Paul genoot ervan om Liza te overladen met cadeaus. Hoe meer Paul gaf hoe dankbaarder ze was. En die dankbaarheid uitte ze door hem een heerlijke pijpbeurt te geven. Of het nou in de bioscoop was of spannend in een pashokje.

Liza werd ook steeds uitdagender met haar berichtjes die ze stuurde naar Paul. Soms stuurde ze een selfie met alleen een handdoekje om of in haar ondergoed, die ze natuurlijk van Paul had gekregen. Ze durfde zelf een keer een foto van haar blote borsten te sturen. Paul ontving de foto’s met plezier en kon niet wachten tot hij meer met haar mocht doen, maar hij was geduldig. Hij drong zich niet op en liet Liza hierin het voortouw nemen.

Op een dag nodigde hij haar bij zich thuis uit op vrijdagavond. Hij zou dan voor haar koken en dan zien ze wel hoe de avond zou verlopen. Ze was nog nooit bij hem thuis geweest, dus dit zou misschien de volgende stap kunnen worden.

Een taxi haalde haar weer op en zette haar af voor zijn huis. Paul woonde inderdaad in een mooi huis zoals hij had gezegd. Het was een vrijstaande woning met een eigen parkeerplaats op de oprit, een ruime garage aan de zijkant van het huis dat helemaal wit was met grote ramen. Liza had een klein weekendtasje meegenomen met daarin wat toiletspullen, ondergoed, extra kleren, condooms en een verrassing voor Paul. Toen ze aanbelde deed hij vrijwel meteen open. ‘Welkom Liza, in mijn nederige stulpje.’ Ze omhelsden elkaar eventjes waarna hij haar naar binnen leidde en een rondleiding gaf.

Beneden was één grote ruimte met aan de achterkant een groot kookeiland met uitzicht op een grote tuin vol met gras en planten. Op de eerste verdieping waren 3 slaapkamers en een ruime badkamer en op de tweede verdieping nog twee slaapkamer waarvan er één in een kleine sportschool was omgetoverd. Hij liet Liza haar spullen in een slaapkamer zetten en naar haar weer mee naar beneden. Paul was al druk bezig met koken en het rook heerlijk. ‘Pasta carbonara, zoals ik in Italië heb leren maken.’

‘Hoe lang heb je in Italië gezeten?’

‘Bijna twee jaar. Daar heb ik echt leren genieten. De cultuur, de passie het eten. Dat heb je nergens anders. Misschien neem ik je nog wel een keer mee.’ Zei hij. Daar keek Liza al naar uit.

Het eten was heerlijk en het gezelschap nog beter. Zoals de afgelopen weken hing Liza aan zijn lippen als hij vertelde over zijn werk, reizen en de gebeurtenissen uit zijn leven. Ze stelde veel vragen naar het leven dat ze niet kende en Paul vertelde het graag. Nadat ze de tafel hadden afgeruimd zette Paul de openhaard aan en schonk voor zichzelf een whisky in. Ondertussen had Liza zich geëxcuseerd om zich even op te frissen.

Paul had plaatsgenomen op zijn lievelingsfauteuil en keek naar de vlammen in de openhaard tot hij de deur hoorde open gaan.

Daar stond Liza in een prachtige outfit die ze als verrassing voor Paul had gekocht. Ze liep op hem af in een strak zittend, zwart, strapless korset met halve cups en jarretels met kousen. Daaronder droeg ze zwarte schoentjes met 5 centimeter hoge hakjes waarop op de vloer tikte toen ze op hem af liep. Paul floot tussen zijn tanden. Ze ging uitdagend voor hem staan. ‘En? Wat vind je ervan?’

Paul wist even niet wat hij moest zeggen en keek ademloos naar haar prachtige outfit. ‘Werkelijk waar prachtig. Ik kan niks anders zeggen.’ Hij zette zijn glas weg en klopte op zijn schoot waarna ze op zijn schoot kwam zitten.

Paul legde zijn hand op haar half blote bil en wreef er zachtjes over terwijl hij in haar decolleté keek. Liza grinnikte zachtjes om zijn stilte. Zo stil had ze hem nog nooit gekregen. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en zijn handen ook niet. Langzaam gleed zijn hand over haar korset tot hij de rits vond. Langzaam ritste hij de achterkant open waardoor haar korset loskwam van haar lichaam. Haar korset hing half los waarna Paul het korset van haar lijf rukte. Verlekkerd likte hij zijn lippen, boog voorover en nam eerst haar linker tepel en daarna haar rechter tepel in zijn mond. Liza kreunde zachtjes terwijl ze door zijn grijze haar woelde. Ze voelde aan alles dat hij haar wilde en dat gaf haar toch een soort van machtig gevoel. Ineens trok ze hem aan zijn haren terug en stond op. Met alleen haar kousen en schoentjes aan keek ze hem rechtaan. Ze zag de lust in zijn ogen. Hij wilde haar en hij zou haar krijgen.

Ze zakte op haar knieën tussen zijn gespreide benen. Ze ritste zijn pantalon open en graaide naar zijn inmiddels harde lul. De harde lul die ze inmiddels al vaak in haar hand en mond had gehad. Ze boog zich verder naar beneden en likte zijn lul van boven naar beneden tot aan zijn balzak. Terwijl Liza dit deed ontdeed Paul zich van zijn overhemd. Zijn behaarde borstkas ging snel op en neer van geilheid. Hij zag hoe Liza zijn eikel in haar mond deed, hem aankeek en zachtjes op zijn lul begon te sabbelen. Langzaam ging haar hoofd op en neer terwijl ze op zijn harde lul zoog. Kreunend van genot liet Paul dit allemaal gebeuren. Hij wilde haar al zolang en nu was het moment eindelijk daar.

Slurpend kwam Liza omhoog en keek hem aan. ‘Wil je langer in me mond of wil je een ander gaatje verkennen?’

Paul keek haar glimlachend aan. ‘Hoe lekker dit ook is, ik wil je nu echt voelen.’ Hij stond op, pakte haar hand beet en hielp haar omhoog. Paul greep haar bij haar heupen en trok haar naar zich toe. Hij boog zich voorover en zoende haar passioneel op haar mond. Zoenend leidde hij haar naar haar bank terwijl hij zijn broek uitschopte. Eenmaal bij de bank wierp hij haar op de bank en kwam tussen haar benen zitten. Hij boog zich voorover en voelde de warmte die van haar kutje afkwam toen hij haar zachtjes begon te likken. Blijkbaar deed hij het goed, want ze begon zachtjes te kreunen. Hij begroef zijn hoofd tussen haar benen en drukte zijn gezicht zo hard in haar kruis dat zijn lippen en kin nat werden van haar vocht. Toen hij omhoog kwam likte hij haar vocht van haar lippen. Op zijn knieën verplaatste hij zich verder tussen zijn benen. Zijn harde dikke lul steigerde en wilde niks anders dan in haar glijden. Net voordat hij zijn eikel tegen haar kutje zette hield Liza hem tegen en haalde een condoom tevoorschijn die verstopt zat in haar kousen. ‘Anders mag je niet naar binnen.’ Zei ze.

Enigszins teleurgesteld pakte hij de condoom aan, scheurde de verpakking open en rolde de condoom uit over zijn lul. Natuurlijk snapte hij dat ze hem niet zomaar zonder condoom zou laten neuken, maar toch had hij het gehoopt.

Hij liet zich er echter niet door tegenhouden en zette zijn in condoom gehulde lul tegen haar kutje aan. ‘Hier kijk ik al tijden naar uit.’ Zei hij terwijl hij langzaam de druk opvoerde en zijn lul in haar natte kutje liet verdwijnen.

Liza had de teleurstelling in zijn ogen gezien, maar dit was de afspraak die je met Tom had. Na haar eerste date met Paul had hij een hele voorraad condooms voor haar gehaald mocht het ooit zo ver komen. Het moment was nu daar. Iets waar ze stiekem ook al een tijdje naar uit keek. De spanning tussen hen was de laatste keren al tot een flinke hoogte gestegen en dat had haar vaak opgewonden gemaakt. De keren dat ze zijn lul vast had gehad had ze zich afgevraagd hoe het zou voelen om zo’n grote en vooral dikke lul in zich te voelen.

Gespannen en geil hield ze haar adem in terwijl ze zijn lul steeds dieper in zich voelde dringen. Het was groter dan ze ooit had gevoeld. Vergeleken met Paul was Tom een kleine jongen. Ze voelde hoe zijn lul zich een weg baande in haar steeds natter wordende kutje en hoe hij haar oprekte van binnen. Het was geen vervelend gevoel, het was zelf lekker.

Paul gleed zo diep mogelijk in haar tot hij niet verder kwam. Nog geen driekwart van zijn lul zat in haar, maar haar lippen stonden heerlijk strak gespannen rond zijn lul. Langzaam kwam hij naar achteren tot alleen zijn eikel nog in haar zat en duwde daarna zijn lul weer bij haar naar binnen. Langzaam stootte hij in haar terwijl hij genoot van het aangezicht van zijn harde lul die in haar gleed. Helaas werd dit aanblik een beetje verpest door de condoom die om zijn lul zat. Met beide handen spreidde hij haar benen en zette meer kracht achter zijn stoten. Steeds harder gleed hij naar binnen. Niet alleen hij genoot, ook Liza kirde van plezier. Paul zag dat ze af en toe moeilijk keek als hij met zijn eikel tegen haar baarmoedermond stootte, maar al snel veranderde die blik in een blik van genot en lust.

Steeds sneller gleed zijn lul en uit haar kutje. Al snel verplaatste hij zijn handen naar haar borsten waar hij gulzig in haar tepels kneep en zachtjes draaide. Hierdoor kreunde Liza nog harder en trok haar kutje hard samen rond zijn lul. Paul genoot van haar natte samentrekkende kutje en moest zichzelf in toom houden om helemaal los te gaan en al klaar te komen. Hij wilde van deze eerste keer optimaal genieten. Vluggertjes kwamen later wel.

Ineens haalde hij zijn lul uit haar natte kutje en gebaarde dat ze zich moest omdraaien. Gewillig draaide ze zich om en stak haar billen uitdagend naar achteren. Paul kwam achter haar staan en aaide over haar billen voordat hij die spreidde en zijn harde lul tegen haar natte kutje aan zette. Langzaam gleed hij naar binnen en merkte dat hij iets dieper dan eerst kwam. Hij zette zijn handen op haar heupen en begon langzaam in haar te stoten. Bij elke stoot kreunde Liza harder en harder. Paul genoot van haar slanke lichaam dat mee bewoog met zijn stoten. Hij zag hoe haar borsten heen en weer deinden op het ritme. Hij boog zich voorover, pakte een grote pluk van haar lange bruine haren en trok haar hoofd naar achteren. ‘Hier keek ik al zo lang naar uit.’ Zei hij tussen het kreunen door. Liza kon alleen maar kreunend laten blijken dat ze het met hem eens was.

Toen hij haar haren los liet pakte hij haar heupen weer beet en begon harder in haar te stoten. Hij voelde zijn volle ballen bij elke stoot heen en weer zwaaien. Bij elke stoot kwam hij dochter bij zijn orgasme. Hij hijgde steeds harder en voelde zijn hartslag bij zijn slapen. Hij raakte vermoeid maar de lust nam het volledig over. Kreunend en steunend kwam hij steeds dichter bij zijn hoogtepunt. Liza had het door en kneep af en toe haar kutje samen waardoor Paul nog harder kreunde. Hij telde de stoten af in zijn hoofd. Het zou niet lang meer duren.

Zijn ballen kookten en hij voelde zijn zaad opborrelen. Zijn stoten werden steeds harder en feller. Het verlangen naar zijn orgasme werd steeds groter. Hij stootte een keer, nog een keer en nog een keer totdat hij het zaad door zijn zaadleiders voelde stromen. Snel haalde hij zijn lul uit haar druipende kutje, trok het condoom van zijn lul en spoot zijn zaad over haar billen en onderrug. Straal na straal dik warm zaad belande op Liza die over haar schouder keek en zag hoe haar onderrug en billen wit werden van zijn zaad.

Zwaar hijgend en met een nadruppelde lul deed Paul een stap naar achteren en bekeek Liza’s rug. ‘Dat is nog eens een mooi kunstwerk.’

Liza stond op en voelde het zaad van haar rug en billen langs haar benen naar beneden druppelen. ‘En deze keer heb je het zelf gemaakt.’

‘Samen met jou.’ Zei hij glimlachend. ‘Blijf je slapen of ga je naar huis?’

‘Ik blijf graag nog een nachtje als je dat goed vind. Maar dan wil ik wel even douchen.’

‘Graag zelf en dan ga ik met je mee.’ Hij pakte haar hand en nam haar mee naar boven naar de badkamer.
Lees verder in: Sugardaddy - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Sugardaddy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.2
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
8.9
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.4
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9
Klik hier voor meer...