62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 26770x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Moeder - 2
12 jaar lang ben ik inmiddels stiekem in een relatie met mijn moeder. Zo lang een geheime relatie te hebben maakt het soms erg lastig om uit te leggen aan vrienden en collega’s waarom ik nooit eens iemand op een date vraag. “Geen behoefte aan” is mijn standaard antwoord geworden en in de loop van de jaren zijn mijn vrienden er ook niet meer daarover aan het doorvragen gelukkig. Wat ze erover denken weet ik ook niet maar dat maakt mij ook niets uit.

Af en toe komen er wel nog eens grappen/opmerkingen over mijn moeder van hun want zij denken allemaal dat ze al tig wat jaren single is en een groot gebrek aan seks heeft.

De waarheid hoeven ze niet te weten maar mijn moeder en ik hebben niets te klagen. Mijn zus Denise en mijn oma zijn de enige personen die ervan weten en zij hebben er geen enkel probleem mee gelukkig. Na zoveel jaar is het gewoon de norm geworden bij ons. Thuis gedragen wij ons altijd als moeder en zoon en als wij op vakantie gaan kunnen wij wel weer als een koppel samen zijn zonder schaamte.

Zo ook weer als wij de afgelopen zomer samen naar een camping in Frankrijk zijn geweest. Heerlijk aan de Dordogne met niemand die ons kent in de buurt. 2 weekjes hadden we geboekt en Denise was ook mee dus lekker met z’n drietjes genieten van de rust en omgeving.

De camping was rustig en erg ruim opgezet. We proberen altijd na het hoogseizoen te gaan zodat het rustiger is en dat pakte dit keer ook weer goed uit.

De eerste dag dat wij aankwamen hebben wij onze caravan en voortent opgezet en heerlijk genoten van het warme weer. Denise slaapt niet met ons samen in de caravan maar die heeft haar eigen 4 persoonstent helemaal voor haarzelf. Dat wilde zij zelf ook want om te moeten luisteren naar wat wij snachts in de caravan doen is ook niet ideaal voor haar. Omdat wij allemaal moe zijn van de autoreis gebeurt er echter niets die eerste nacht behalve dat wij gewoon slapen samen.

De tweede dag word grotendeels besteed aan boodschappen. Mijn moeder en ik gaan samen en Denise blijft op de camping. Nu wij eindelijk zonder angst om betrapt te worden ons kunnen gedragen als een koppel duurt het ook niet lang voordat wij aan elkaar zitten in de auto. Mijn moeder heeft een dun wit t shirt een met een zwarte bh eronder die duidelijk te zien is. Ze vind het heerlijk om aangekeken te worden door mannen en vrouwen en geniet altijd van de aandacht die ze ermee krijgt. In de auto heb ik mijn handen op haar bovenbeen en zij die van haar op die van mij dichtbij mijn kruis. We teasen elkaar een beetje heen en weer totdat ze voorstelt om eerst lekker een verlaten bospaadje in te rijden om een privé plekje te vinden voor we de boodschappen gaan halen. Uiteraard kan ik dit niet weigeren en al snel heb ik een plekje gevonden.

Snel trekt mijn moeder haar t shirt uit en knoopt ze haar bh los. Haar o zo mooie borsten worden direct door mij vast gepakt terwijl ik mijn stoel helemaal naar achter hebt geklapt. Ik lik haar tepels en voel haar hartslag als ik mijn gezicht tussen haar borsten duw. Met haar handen doet zij mijn gulp open en maakt ze mijn riem los. Al snel heeft ze mijn broek uitgekregen en speelt ze met mijn ballen in haar hand terwijl we zoenen. Het duurt enkele minuten voordat ze mij aftrekt en ik mijn orgasme voel opkomen. Ik waarschuw haar en vlak voordat het zover is gaat ze met haar mond op mijn eikel en vangt ze elke druppel zaad van mij op in haar mond. Ik kijk naar het heerlijke schouwspel en zoen haar direct op haar mond als ze overeind komt. Ik proef mijn sperma en zo zitten we samen enkele minuten bij te komen. Trek je kleren maar weer aan zeg ik tegen haar als ik mijn broek omhoog doe. Dan gaan we de boodschappen maar snel nog even doen.

Na de boodschappen gedaan te hebben en terug te zijn op de camping gaat de rest van de dag op normale voet verder.

2 dagen later is het een erg warme dag. De zon schijnt volop en Denise en ik willen graag afkoelen in de rivier. Er is direct toegang tot het water dus dat maakt het makkelijker voor ons. Ook is er een mogelijkheid om te kanoën en daar maken we graag gebruik van. Met z’n drieën in de kano maken we ons op voor een lekkere dag ontspanning. Het is erg rustig op het water en na een uurtje te roeien willen mijn moeder en zusje even uitrusten op een zandstrandje die wij verderop zien. Nadat wij zijn aangemeerd merken wij dat het heel mooi afgelegen ligt vanuit elke hoek. Tenzij mensen precies op onze plek aanmeren zal niemand ons zien. Dit brengt ons op het mooie idee om hier even te zonnen.

Ook al doet Denise niet mee met onze seks schaamt ze zich niet als het om naaktheid gaat. Ze zont wel vaker topless en zo ook nu. Net als onze moeder heeft ze erg mooie grote borsten alleen hangen die van haar nog lang niet zo laag als bij Amanda.

Binnen enkele ogenblikken liggen we alledrie compleet naakt naast elkaar. Mama in het midden met haar 2 kinderen aan beide kanten. De zonnebrandcreme er ook bij gepakt en ik vraag aan mijn moeder of ik haar zal insmeren. Ze mompelt is goed en ik twijfel geen moment en begin haar borsten in te smeren. Geen enkel plekje laat ik onbenut en dit zorgt ervoor dat mijn penis ook begint te groeien. Nadat ik haar volledig heb ingesmeerd vraag ik ook aan Denise of ze wilt. Ze kijkt op en grinnikt dat ze de voorkant zelf wel aankan maar dat ik haar rug mag doen. Ook dat laat ik me niet nog een keer zeggen en in no time lig ik naast haar. Op haar buik ligt ze en ze heeft haar gezicht op haar armen. Ze ziet niet dat ik naar haar mooie ronde billen kijk terwijl ik haar rug insmeer. Na al die jaren seks met mijn moeder baal ik er nog steeds van dat Denise het niet wilt. Ik ga met mijn handen over haar onderrug en voel steeds verder naar beneden tot ik met m’n handen op haar billen zit. Denise zegt er niets van maar ik wil haar niet oncomfortabel maken dus meer doe ik ook niet. Het aanraken van haar kont is al meer dan ik gehoopt had.

Nadat zij allebei ingesmeerd zijn is het mijn beurt. Mam? Vraag ik en ik bied haar de fles aan. Zonder iets te zeggen pakt ze die aan en ga ik op mijn rug liggen. Ze begint met mijn schouders en werkt vanaf daar naar beneden tot ze bij mijn penis is aangekomen. Zonder iets te zeggen smeert ze die ook volledig in terwijl ik een volledige erectie heb. Vanuit mijn ooghoek zie ik Denise ook toekijken en dat zorgt ervoor dat ik alleen maar geiler word.

Nadat we lekker genoten hebben van de zon besluiten we om weer verder te gaan roeien. Mijn moeder heeft alleen geen zin meer om haar t shirt aan te trekken dus word er topless door haar verder geroeid. Mede omdat het zo rustig is kan dat ook makkelijk. Zo af en toe kunnen we goed zien dat iemand vanaf de kant ons goed bekijkt om een mooie blik te werpen op haar voorgevel maar dat vinden we alledrie alleen maar om te lachen.

Als we eenmaal op de plek van bestemming zijn trekt ze wel weer haar shirt aan. We worden terug gebracht door het kano verhuurbedrijf naar de camping en sluiten de dag af met een uitje naar een restaurant.

Die avond word afgesloten met mijn moeder en ik in de caravan. De hele dag bleef ik geil en dat zorgde ervoor dat ik mij niet langer kon inhouden op het moment dat we in bed lagen en mijn moeder weer naakt naast mij lag. Direct had ik mijn handen op alle plekjes van haar lichaam en begon ik wat ruiger dan normaal te zijn. Geen rustig begin maar direct zat ik met mijn penis in haar vagina te stoten alsof het de laatste keer zou zijn. We kreunden allebei hard en dit keer kon het ons niet schelen wie ons hoorde. Het bed van de caravan piepte en kraakte behoorlijk terwijl ik steeds harder tekeer ging. Lang kon ik dit nooit volhouden en gelukkig is mijn moeder altijd makkelijk geweest om haar een orgasme te geven. Met een halve schreeuw liet ik mijn ballen in haar leeglopen terwijl zij zelf ook van genot hard aan het kreunen was.

Bezweet lagen we daar naast elkaar op adem te komen terwijl het zaad langzaam uit mijn moeders harige natte kutje liep. We keken elkaar aan en gaven elkaar nog enkele zoenen voordat we in slaap vielen.

De volgende morgen werden we bij het ontbijt door Denise direct geconfronteerd met onze luidruchtige seks. “Jullie kunnen wel een kabaal maken” zegt ze zonder al te veel blijdschap in haar stem. “Ik denk dat iedereen jullie wel heeft gehoord hier” voegt ze er nog aan toe. Inderdaad lijkt het niet onopgemerkt te zijn geweest want de volgende paar dagen krijgen we meerdere blikken van andere camping gasten. Ons kan het niet veel schelen want het zijn complete vreemden en wij schamen ons niet voor hoe wij zijn.

De vakantie is erg mooi geweest met nog vele orgasmes hierna en het was ook nu weer erg jammer toen het voorbij was. Eenmaal weer thuisgekomen gedragen we ons weer als een voorbeeldige moeder en zoon maar om eerlijk te zijn zou ik het zo graag willen zien dat we ook hier gewoon open kunnen zijn naar de buitenwereld toe.

Als mensen feedback willen geven over de schrijfstijl dan graag wel in positieve woorden want ik ben geen grootste schrijver en ik kan alle tips goed gebruiken.

Voor vragen en/of opmerkingen mag je mij altijd mailen :)
Trefwoorden bij dit verhaal: Moeder, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.6
Ik Sta Bij... - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Mijn piemel stond nog plankhard tussen mijn benen wanneer ik tijdens de pauze mijn boxershort weer aan deed. De rest hoef je niet aan te doen het is juist maar pauze en buiten ons is hier niemand anders. Zei mijn zus wanneer ik mijn lange broek wil..."
23-04
9.4
Stiefje Ontdekt Wereld... - 2Door: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
22-04
9.4
Neef En NichtDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Brunette, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Neef, Nicht, Romantiek, Vreemdgaan,
"Betty was een parmantig meisje van zestien jaar oud met lang volumineus haar dat ver en breed op haar rug hing. De kleine brunette had een eigenwijs gezichtje en wist altijd alles beter. Ze was echt een wijsneusje dat iedereen wist te verbeteren met ..."
22-04
8.2
Charlotte - 3Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze kwam binnen lopen in een sport topje en legging. Ze had besloten voordat ze van haar moeder naar mij kwam nog even naar de sportschool te gaan. Ze gooide haar tas neer en liep naar mij op de bank. Die wiegende heupen en diep doorborende ogen pakte..."
22-04
8.5
Tante's MeisjeDoor: Max A.
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Toen ik een jongetje van een jaar of tien was, kwam mijn tante Louise een tijdje bij ons wonen, omdat ze gescheiden was. Ze was heel wereldwijs en accepteerde ze de dingen, zoals het leven die haar bood. Zij was geen buitengewoon knappe vrouw, maar z..."
22-04
8.9
TegengifDoor: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Als antropoloog leidde ik een expeditie naar een bergachtig gebied in Nieuw Guinea om daar een inheemse stam te onderzoeken. Mijn zoon Daan gin ook mee, omdat hij een student was in hetzelfde vakgebied. Alles ging goed, totdat Daan per ongeluk gebete..."
22-04
9.4
Ik Sta Bij... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme,
"Met een bonzend hart liep ik naar mijn slaapkamer. Achter mij hoorde ik mijn zus mijn naam roepen. Met een enorme klap sloeg ik mijn slaapkamerdeur achter mij dicht en ging op mijn bed zitten met mijn handen voor mijn gezicht. Hoe had ik zo stom kunn..."
22-04
9.2
Spermaonderzoek Met ZusDoor: DM
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Klaarkomen, Pijpen, Sperma, Zus,
" Dit is een herwerkte versie van Spermaonderzoek met mams , een verhaal dat hier al enige tijd geleden is gepubliceerd. Ella was in een staat van blinde paniek nadat ze die ochtend het lab was binnengestapt. Hoewel ze zich meende..."
21-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 5Door: Patrick57
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vingeren, Zoon,
"Ohwwww Pat, alsjeblieft, blijf ondanks mijn gedrag van me houden vroeg Ilse me. Wel, ik moet bekennen dat niet d t het gebeurd is me verbaasde, wel de heftigheid ervan. En, het feit dat Ilse bereid zou zijn om zich echt volkomen pla..."
20-04
9.4
Tante AnsDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen, Vingeren,
"Wat een klote dag. Mijn ouders hebben zojuist verteld, dat ze naar Frankrijk op vakantie gaan naar een suffe camping. Ik ben inmiddels 17 jaar en vind dat ik best alleen thuis kan blijven, maar mijn moeder vindt dat niet goed. Je gaat maar gewoon me..."
20-04
9.2
Waarom Niet Mama?Door: Dickydickert
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Vader,
" Waarom moest ik, uitgerekend vandaag, een uurtje eerder naar huis ... Waarom ben ik niet gewoon op mijn werk gebleven tot half zes zoals elke dag ... Nee, ik moest zonodig eerder naar huis omdat we vanavond eters krijgen. Had ik maar wat langer..."
20-04
9.5
Klik hier voor meer...