62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 24177x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Henk is een selfmade man met een low profile zonder echte zakelijke opleiding. Prima man om zaken mee te doen en de ander behandelt zoals die zich voordoet. Soft bij vriendelijke en eerlijke zakenpartners en kei en keihard bij leugens en bedrog. Meedogenloze beslissingen niet uit de weg gaat op zo’n moment. Kortom, niet iemand die je als vijand zou willen hebben. Henk loopt ook niet te koop met zijn succes, doet normaal en geen overbodige luxes.

Henk is altijd al vrijgezel geweest maar via, via in het streng gelovig dorp, door de kerk in contact gekomen met Ingrid en haar 2 opgroeiende dochters. Ingrid die gescheiden is en zeer riant woont en leeft op kosten van de afkoop alimentatie van haar ex-man. Voor de buitenwereld lijkt Ingrid een veel beter financieel niveau te hebben, in werkelijkheid totaal niet. Het klikt goed tussen die 2 en haar opgroeiende dochters Sandra en Thea lijken hun goedkeuring te geven en zijn allervriendelijkst. Omdat Henk voor het eerst verliefd is, zijn al zijn waarschuwingsmechanismen die hij zakelijk wel heeft verlamt en ziet hij de rode vlaggen niet.

Het devies van Ingrid is geen seks voor het huwelijk wat 1e rode vlag zou moeten zijn. Dus na een paar maanden hevige verliefdheid en geen seks trekt Henk in bij Ingrid. De 2e rode vlag zou moeten zijn dat haar eis is dat Henk zijn penthouse verkoopt en onvoorwaardelijk investeert in haar zwaar verlieslijdende boerderij met paardenfokkerij van Ingrid. Henk stemt in en gezien de huizenmarkt maakt hij een aardige winst om zo bijna 2 miljoen in de boerderij en paardenfokkerij te investeren. Verre van zijn laatste miljoenen, maar toch een behoorlijk bedrag.

Hierna komt trouwen om de hoek kijken en is het Ingrid die onder huwelijkse voorwaarden wil trouwen en dat zijn investering in de paardenfokkerij dan wel op haar vermogen en bezit komt. Dit zou al de 3e rode vlag moeten zijn. Henk zo verliefd als hij is en er geen gevaar in ziet gaat akkoord. Het huwelijksfeest is uitbundig en groots, de rekening van bijna 75.000 euro ook en komt op conto van Henk. Als alle gasten zijn vertrokken en de dochters zijn naar bed wil Henk een heerlijke nacht vol seks met Ingrid hebben, die slaat het af en dat is de start van hun trouwen. Henk gooit het op de vermoeidheid van hun trouwdag.

De volgende dagen is Ingrid opgewekt en als ze alleen zijn begint Henk haar te strelen waarop Ingrid zachtjes fluistert “wat levert me dit op”. Henk kijkt haar aan en fronst zijn wenkbrauwen aan en zegt, we zijn nu toch getrouwd en mogen we seks hebben? Ingrid kijkt Henk aan en zegt, ja, maar wat levert het mij op? Henk kijkt nog is verbaasd en vraagt, hoe bedoel je? Nou gewoon, jij geeft mij een paar honderd euro, je vrouwtje heeft ook geld nodig om leuke dingen te kunnen doen. Waarop een onweerstaanbare glimlach op haar gezicht komt die Henk niet kan weerstaan. Henk pakt in verwarring zijn portemonnee, haalt er 200 euro uit die Ingrid aanpakt en wegstopt, ze kijkt daarop Henk geil aan en zegt tegen Henk dat de kinderen zo thuiskomen en dus dan maar de badkamer in moeten schieten. Henk raakt wel opgewonden en voelt zijn lul hard worden van wat er gebeurt en verklaard het als een geil rollenspel wat Ingrid speelt.

In de badkamer trekt Ingrid haar kleding uit en ziet Henk zijn vrouw voor het eerst haar naakt. Zijn lul maakt een vreugdesprongetje van geilheid omhoog als hij achter haar onder de douche stapt. Ze heeft een heerlijk figuur met een prachtig glad kaal geschoren kutje met licht uitpuilende schaamlippen. Ingrid neemt het voortouw en begint Henk in te zepen. Ze masseert hem en als ze laag zit op de hoogte van zijn stijve lul begint ze Henks lul af te trekken. Ze kijkt omhoog en zegt dat pijpen niet in de prijs is inbegrepen en meer kost. Henk raakt meer opgewonden en wordt geiler van dit rollenspel en geeft aan geen geld meer te hebben. Ingrid komt daarop omhoog en trekt Henks lul snel af wat ervoor zorgt dat Henks zaad begint te borrelen van ongeduld om te spuiten.

Henks handen glijden over Ingrid heen en strelen haar, hun lippen vinden elkaar in een innige zoen. Maar als Henk zijn tong naar binnen wil brengen schudt Ingrid van nee. Waarop ze fluistert, wie is mijn daddy? Henks geilheid stijgt nog verder en als Ingrid nog sneller aan zijn lul trekt moet hij zich inhouden om niet zijn zaad te verschieten. Hij fluistert dat hij Ingrid wil neuken, waarop zijn vingers haar schaamlippen doet wijken en in een warm vochtige geile spleet dringen. Ingrid kreunt zachtjes, nog niet, nee, je mag nog niet in me. Waarop ze nog sneller aan Henks stijve lul trekt. Henks behendige vingers zorgen ervoor dat Ingrids kutje natter wordt en haar kutlippen wijder open gaan staan. Ze kreunt van genot en wordt omgedraaid als Henk aangeeft het niet langer uit te houden.

Ingrid fluistert, vooruit neuk me dan, in me spuiten zit vandaag in de prijs daddy. Henk drukt achterlangs zijn harde lul tussen haar schaamlippen diep naar binnen en als hij terug trekt om opnieuw diep binnen te dringen is het al te laat. Van neuken komt niks meer als zijn orgasme vrijkomt en zijn zaad met volle kracht en hoeveelheid vanuit zijn ballen via zijn plasbuis met dikke klodders diep in Ingrids kut binnen dringt. Zo blijft Henk even staan en merkt dat Ingrids kut nou niet echt strak meer is. Hij had toch wel iets meer gevoel verwacht maar is blij dat hij zijn vrouw heeft kunnen neuken. Nou ja neuken, meer zijn zaad in haar heeft mogen laten lopen.

Henk wordt uit zijn gedachte gehaald als hij Ingrid bijna zakelijk hoort zeggen, ben je klaar. Hij haalt zijn half stijve lul uit haar kut en spoelt zich onder de douche af en kijkt hoe Ingrid met de intieme douche haar kutje reinigt. Ze kijkt Henk aan en zegt, zo eerst even dat vieze zaad van je uit mijn kut spoelen. Henk raakt er opgewonden van en denkt nog steeds dat het een rollenspel is en ziet er geen rode vlag in. Als hij daarna beneden komt ziet hij Sandra en Thea die hem op een aparte manier aankijken en als Ingrid even iets later beneden komt volgt een bijna ongemerkt knikje naar elkaar. Iets wat Henk opvalt maar niets van zegt en ook niet kan thuisbrengen, maar hem wel een vreemd gevoel geeft.

Zo gaan er wat weken voorbij dat Henk telkens zijn portemonnee moet trekken als hij met Ingrid wil neuken, wat alleen maar onder de douche kan plaatsvinden. Een duizend euro per week is hij zomaar aan Ingrid kwijt op deze manier. Niet dat het geld voor Henk een probleem is, maar zijn eigen vrouw betalen voor seks? Al dat hij het wel erg opwindend vindt om eigenlijk een privé hoer te hebben. Het begint hem duidelijk te worden dat er iets zeker niet klopt aan dit huwelijk en zijn zakelijke gevoel begint de overhand te krijgen en begint terugdenkend rode vlaggen te herkennen. Hij is om als blijkt dat er telkens ook geld uit zijn portemonnee verdwijnt en via een spycam is hij aan het uitzoeken wie of wat hem besteelt.

Na een paar weken heeft Henk het ritme van de diefstallen te pakken. Telkens al hij met Ingrid onder de douche staat zijn het Sandra en haar jongere zusje Thea die een greep doen in zijn portemonnee en als Ingrid daarna beneden komt het ongemerkte knikje elkaar geven dat de missie geslaagd is. Henk is nu om en weet genoeg na het zien van de beelden en begrijpt dat hij letterlijk gezien en behandeld wordt als een sugardaddy. Wat Ingrid, Sandra en Thea niet weten is dat Henk in standje meedogenloos overgaat en alle 3 ziet als een stel dure hoeren en die hij dan ook zo zal gaan behandelen.

Het is laat als Ingrid en Thea al naar bed zijn en Henk wacht totdat Sandra van het stappen thuiskomt. Met een wat ontwijkend gedrag probeert Sandra Henk te omzeilen die haar tot staan roept en aangeeft dat hij wat met Sandra wilt bespreken. Ze zegt geen zin en tijd te hebben, waarop Henk aangeeft dat het een mooie financiële kans is en geld oplevert. Sandra staat met 1 voet op de trap als ze dat laatste hoort en terugkomt. Nonchalant staat ze daar en kijkt Henk aan en zegt, wat dan? Henk pakt zijn telefoon en laat Sandra 1 van de filmpjes zien hoe ze geld steelt van Henk. Ze schrikt ervan dat ze betrapt is en probeert met een excuus er onderuit te komen.

Henk kijkt haar aan en zegt dat het om meer dan 1.500 euro gaat die ze heeft gestolen. Want verder heeft hij niemand op beeld staan die aan zijn geld zit. Sandra wil ontkennen dat het bedrag niet klopt maar beseft dat ze daarmee haar zusje verraad. Sandra kijkt Henk aan en vraagt wat hij dan wil doen. Henk zegt dat hij aangifte gaat doen, heel het dorp het te weten komt als deze filmpjes openbaar worden als er geen oplossing komt. Sandra kijkt hem verschrikt aan, de politie doet haar niet zoveel, wel haar reputatie in het dorp en wat dan nog meer vrijkomt als dorpsgenoten de puzzelstukjes gaan leggen. Want stelen van Henk is niet het enige bij wie ze het flikt.

Henk kijkt Sandra streng aan en geeft aan dat ze 24 uur te tijd heeft om het geld terug te geven of dat er een tegenprestatie moet volgen wat de waarde heeft van 1.500 euro. Voor Henk zich omdraait geeft hij aan dat 1 woord tegen Ingrid dit verstrekkende gevolgen zal hebben omdat hij weet dat zijn lieftallige vrouw onder 1 hoedje met Sandra speelt. Henk zegt ook dat hij precies weet met wie en waar ze uithangt en dat hij daar zijn mannetjes voor heeft. Henk loopt naar de bank en hoort Sandra de trap op snellen naar haar kamer en gaat zitten. Zo dat is nummer 1, morgen is kijken of ik dat kleine loeder kan aanpakken.

Sandra ligt op haar kamer na te denken hoe dit op te lossen en durft dit niet te overleggen met Ingrid en Thea. Henks stem en toon was zo dreigend dat ze hem wel moet te gemoed komen, maar hoe? En hoe komt ze anders aan geld als haar sugardaddy haar betrapt heeft. Het is dus niet 1 probleem maar het zijn er 2. Zou het lukken om via Thea aan geld te komen? Echter de vermoeidheid is teveel en ze valt in slaap. Waarop de volgende ochtend Henk heel vrolijk is en het lijkt of er niets aan de hand is aan de ontbijttafel. Henk kijkt Sandra aan en wijst met zijn vinger discreet op zijn horloge waarop ze een rood hoofd krijgt en vlug weg is na het ontbijt.

Ingrid gaat richting de stallen om de paarden te voeren en Henk vraagt of Thea dan even kan helpen afruimen. Als Henk alleen is met Thea staat ze binnen een paar minuten als aan de grond genageld als Henk haar nu confronteert met hetzelfde waar hij gisteravond Sandra mee deed. Thea is nog meer in paniek dan haar grote zus en barst in tranen uit. Ook zij krijgt van Henk 24 uur de tijd om met een oplossing te komen. Als ook Thea naar de stallen gaat heeft Henk de tijd om alles even te overdenken hoe dit verder aan te pakken. Dan is het 1 uur in de nacht als Henk Sandra opvangt bij thuiskomst en vraagt of ze even meeloopt naar de stallen.

Daar aangekomen staan ze voor het paard van Sandra als Henk zegt, en wat is je oplossing? Sandra kijkt hem aan en haalt haar schouders op. Waarop Henk zegt, mooi, neem afscheid van je paard, die gaat morgen naar de slager. Sandra slaat in paniek en gilt dat Henk dat niet kan doen. Henk draait zich om en zegt, hoezo niet? Je hebt 1.500 euro van me gestolen. Sandra staat met tranen in haar ogen en zegt dat ze het geld niet heeft, waarop Henk zegt dat ze dan maar in natura moet gaan betalen. Sandra staat als aan de grond genageld en schudt nee, waarop Henk zegt, oke, morgen komt de slager. Nee, roept Sandra, ik doe wat je zegt. Henk draait zich weer om en zegt, begin je eerst maar is uit te kleden, hup opschieten.

Bevend begint Sandra zich uit te kleden en met elk stuk dat ze uitdoet wordt Henk geiler en opgewonden van dit jonge strakke lichaam wat vrij komt. Daar staat Sandra naakt en Henk wijst naar een lege paardenbox waar ze naartoe moet. Hier kleed Henk zich ook uit en als ook hij naakt is, staat hij met een harde stijve pik voor haar en zegt, kom op laat dat bekkie van je is werken. Hij pakt Sandra beet en laat haar zitten op een strobaal en duwt zijn harde pik richting haar lippen. Ze opent haar mond en als Henks harde staaf naar binnen glijdt zegt hij, je kan beter je best doen, het is voor een goed doel, namelijk het redden van je paard.

Henk merkt dat Sandra een geil sletje is, want dit is zeker niet de eerste keer dat ze pijpt. Zijn zaad wordt gelijk wakker en het lijkt dat Sandra er zelfs plezier in begint te krijgen, te horen aan het zachte gekreun en met 1 hand haar eigen kutje zit te strelen. Ze heeft een strak pijpmondje en Henk vraagt zich af of haar kutje net zo strak is. Al snel wil Henk maar 1 ding en dat is zijn pik in haar kut persen en haalt zijn lul uit haar mond en zegt dat ze achterover moet gaan liggen met haar benen wijd.

Gewillig volgt Sandra op wat Henk zegt en kijkt hij tegen een heerlijk nat glinsterend kutje aan met licht rode schaamlippen die iets open staan. Henk buigt voorover en richt zijn eikel tegen Sandra’s pruimpje aan en met een diepe zucht van beide glijdt zijn lul makkelijk naar binnen waarbij haar schaamlippen zuigend rond Henks lul de toegang vrij geeft. Sandra kreunt als Henk haar begint te neuken, doet haar dijen wijder en hoger om Henks pik dieper in haar te voelen om mee te bewegen op zijn stoten.

Sandra is beduidend strakker als haar moeder en geeft beide al snel het opkomende gevoel van een orgasme wat opkomt. Sandra kreunt luider en fluistert of Henk niet in haar wil spuiten omdat ze de pil niet slikt, wat gelijk over gaat in kreunen van een orgasme wat bezit van Sandra neemt. Heel haar gezicht vertrekt en haar lichaam schokt op elke diepe stoot die Henk nu in haar ramt. Sandra sluit haar benen krampachtig om Henk heen en kreunt aan 1 stuk door. Zijn ballen kletsen tegen haar aan en ook Henk voelt dat zijn zaad niet meer te houden is en laat het lopen om dan met dikke klodders diep Sandra te vullen.

Zo blijven ze liggen en als Henks lul verslapt en uit haar drijfnatte vol gespoten kut glijdt komt er een vloedgolf van zaad mee naar buiten. Sandra schrikt ervan als ze omhoog komt en naar haar sperma kut kijkt en Henk angstig aankijkt, wat nu als ik zwanger van je wordt? Henk haalt zijn schouders op en zegt zonder medelijden, de eerste 200 euro heb je terug betaald. Sandra staat op en snauwt, teringlul, pakt haar kleren en loopt naakt de stal uit naar huis om te gaan douchen. Henk kijkt haar na en voelt zijn lul stijf worden bij de gedachte dat hij haar wellicht zwanger geneukt heeft.

De volgende middag als Thea thuis komt van school wacht Henk haar op en speelt hetzelfde spel in de stal. Ook Thea begint te huilen en als Henk aangeeft dat natura betaling dan overblijft slaat de schik om haar hart en mompelt met een geil stemmetje, maar ik heb nog nooit seks gehad of gedaan en ben nog maagd. Henks lul zwelt nog harder op bij die woorden en zegt dat er dan kleine stapjes die kant maar op moet gaan. Om te beginnen moet ze haar kleine priemtietjes maar is laten zien, zodat Henk nog is goed kan nadenken over wat met Thea te doen. Voorzichtig laat Thea haar tietjes zien en merkt dat ze een nieuw maar opgewonden gevoel ervan krijgt als ze Henk aandachtig ziet kijken om dan na 2 minuten te horen dat ze zich kan aankleden. Henk draait zich om en loopt weg met Thea opgelucht achter te laten.

Er gaat een week voorbij als Ingrid ineens komt om met vakantie te gaan. Naar Barcelona in Spanje met de auto heeft Ingrid bepaald. Want daar wil ze gaan paardrijden met haar dochters. En als Henk aangeeft dat hij dat wel een leuk idee vindt, om zo gelijk een zakelijk contact daar te bezoeken, geeft Ingrid aan dat het niet de bedoeling is dat Henk eigenlijk mee gaat. Dat zal veel te veel proppen worden in auto want hun eigen zadels willen ze meenemen. Henk kijkt Sandra en Thea vriendelijk aan op een bepaalde manier, dat het de meiden een rilling geeft en bijna in koor zeggen dat ze leuk zouden vinden als Henk ook meegaat.

Het is zover en de Mercedes GLE van Henk wordt ingeladen. Wat de vrouwen allemaal al niet mee nemen aan kleding doet Henk verbazen. Zeker als er dan ook nog 3 zadels mee moeten, welke op de achterbank worden gepropt. Zo blijft er niet veel ruimte over voor Sandra en Thea die half op elkaars schoot daar plaats nemen. Henk neemt het eerste stuk voor zijn rekening wat rijden betreft, alleen als het donker wordt geeft Henk aan dat Ingrid of Sandra dan het stuur moeten over nemen.

Sandra geeft gelijk aan dat zij wel wil rijden, om zo van Thea op haar schoot af te zijn. Waarop Ingrid kortaf zegt dat zij niet achterin gaat zitten. Henk glimlacht en zegt dat hij dan wel voor een paar uur achterin gaat zitten naast Thea. Bij het eerstvolgende tankstation wordt de auto volgetankt, een pitstop volgt met wat drinken en eten. Waarna Henk achterin gaat zitten. Door ruimte gebrek moet Thea op Henks schoot gaan zitten en zo gaat de reis verder met de snel ondergaande zon.

Thea schuift wat heen en weer op Henks schoot waardoor Henks lul hard wordt bij het voelen van dit jonge kontje. Zijn lul wordt harder en lijkt net of Thea het erom doet om over zijn lul te glijden. Henk geniet er zachtjes van, maar als Thea achterover zakt en zachtjes in Henks oor fluistert “is dit lekker?, als ik door gaat, gaat er dan wat van de schuld af?”. Henk fluistert terug, bij lange na niet en als Henk de paarden deken naast hun over haar heen trekt, wie weet wat er dan geregeld kan worden.

Het is ondertussen donker als Thea de paarden deken over zich heen heeft, terwijl Sandra aandachtig rijdt en Ingrid op de voorstoel weggezakt is in een diepe slaap. Henk laat er geen gras over groeien en zijn hand glijdt tussen de dijen van Thea onder haar rokje. Met wat kracht dwingt hij haar dijen wijder zodat Henk ruimte heeft en streelt dan zachtjes over het slipje van Thea. Ritmisch probeert Thea haar dijen te sluiten als Henks ervaren vingers over haar slipje wrijven wat steeds vochtiger begint te worden. Heel zacht ontsnapt soms een kreuntje uit Thea haar mond. Zachtjes schuift Henk het slipje opzij en voelt haar natte kutje. Thea schrikt iets op als ze voor het eerst mannen vingers over haar lipjes voelt wrijven. En als haar natte lipjes wijken als Henk met een vinger zachtjes over haar clitje beweegt probeert ze haar dijen te klemmen en volgt en heel stilletjes kreuntjes uit haar mondje.

Thea is angstig en zenuwachtig van wat er op schoot bij Henk gebeurt met haar. Zenuwen waar Thea niet tegen kan en dan hoofdpijn krijgt wat nu opkomt. Ze fluistert of Henk wil stoppen waarop Henk fluistert, oke, ik zal stoppen, maar in gedachte hele andere plannen heeft omdat zijn zak op springen staat. Met 1 hand pakt hij zijn heuptasje en haalt er een pilletje uit en zegt dat het een paracetamol is tegen de hoofdpijn. In werkelijkheid is het een Zopiclon , een kortdurend sterke slaappil, wat zijn werking doet met een half uur en Thea in een diepe roes doet wegzakken.

Ingrid slaapt nog steeds diep en Sandra rijdt rustig in de nacht voor zeker nog 3 uur. Henk gaat iets verzitten en trekt zo zijn trainingsbroek een stuk omlaag onder de paardendeken en voelt een opluchting dat zijn stijve beknelde lul vrije ruimte heeft. Zijn lul staat ook gelijk klem tussen Thea’s heerlijke zachte jonge dijen waar Henk met wat gefriemel voor elkaar krijgt haar slipje uit te doen.

Met wat zenuwen in zijn lijf kijkt hij nogmaals naar voren en ziet daar geen reactie. Henk doet de paardendeken een stukje omhoog en met een haakje maakt hij deze vast aan de hoofdsteun van Sandra. Hij voelt zijn eikel hard worden bij het zien van Thea’s blanke billen als hij haar rokje opzij schuift. Ze zit nu met haar blote kutje bij Henk op schoot en met zijn stijve lul tussen haar dijen. Dijen die Henk voorzichtig wijder duwt zodat beide benen van Thea opzij zitten.

Met zijn mobieltje richt Henk op haar kale jonge kutje en begint te filmen om daarna af te spelen. Zijn lul staat op klappen bij het zien van de beelden en voelt een druppel voorvocht uit zijn eikel vloeien. Zijn andere hand masseert haar kutje welke nog steeds nat is en stoutmoedig neemt Henk zijn lul in zijn hand en laat zijn gezwollen eikel het werk over nemen. Heerlijke wrijf bewegingen maakt zijn eikel tussen de prille schaamlippen van Thea die in een diepe slaap is weggezakt. Zijn eikel doet telkens de schaamlipjes wijken en als een gulzig vochtig mondje op zijn eikel klemmen.

Het is voor Henk niet genoeg door zijn geilheid die geen grenzen meer kent. Hij verplaatst Thea iets omhoog om zijn harde pik tussen haar schaamlipjes te krijgen. Om zo zachtjes met zijn eikel ertussen dit kutje een klein stukje te penetreren. Alleen telkens zijn eikel die de lipjes doet wijken, verder niet. En als Henk het haakje van de paardendeken weer los maakt en over hun heen trekt gebeurt het. Sandra rijdt door een kuil en Henk is te laat om Thea’s gewicht op te kunnen vangen door de klap.

Met 1 beweging schiet zijn lul diep in het maagdelijke kutje van Thea tot aan zijn zak diep naar binnen tot tegen haar baarmoedermond. Een slapend gekreun van Thea vult de auto als Henks lul diep in haar zit en hij zich niet durft te bewegen. Deels paniek beweegt Henk niet meer, bang dat Thea wakker wordt van de abrupte penetratie die haar deed ontmaagden. Maar geen reactie en Henk voelt hoe haar kutje strak om zijn kloppende pik zit gegoten. Henks hartslag daalt en door het rijden waardoor zachte trillingen door de auto gaan, geniet Henk van zijn harde staaf die diep in Thea zit en licht beweegt.

Dan ziet Henk dat Sandra de afslag neemt bij een tankstation en als ze stilstaat draait ze zich om, waarop Henk net doet of hij slaapt. Sandra ritselt wat naast hem en als ze het tankstation na het tanken binnen loopt merkt Henk dat ze zijn portemonnee gepakt heeft. Ingrid ligt nog steeds in dromenland en heeft helemaal niets in de gaten als Sandra in de auto de portemonnee terug legt. Dan leunt Sandra wat verder naar achteren en ziet het slipje van Thea liggen en mompelt “klein vies loeder”. Draait zich om en start de auto om verder te rijden.

Heel het gebeuren heeft 10 minuten geduurd waardoor Henks dikke harde lul deels is verslapt, maar zodra de trillingen weer van de weg zijn werk doen en Henk met zijn mobieltje onder de paarden deken weer filmt om dan af te spelen daarna, wordt zijn pik weer stijf hard en voelt zachtjes het kutje van Thea soort van melken aan zijn pik.

Henk kijkt het laatste filmpje op zijn mobiel en ziet dat Thea’s kutje zelfs wat druppels maagdenbloed heeft verloren door de abrupte ontmaagding. Het maakt Henk alleen maar geiler en wil voorkomen dat hij haar maagdenkutje vol gaat spuiten met zijn vruchtbare zaad. Alleen hij durft zich niet te bewegen als Ingrid wakker wordt en met Sandra zachtjes begint te praten. Henk houdt zijn ogen gesloten en doet of hij slaapt. Ingrid kijkt naar achteren en heeft het er met Sandra over hoe het met Henk verder te gaan, vooral hoe ze aan zijn geld kan komen. Hij hoort alles maar moet steeds meer zijn dijen klemmen om niet te gaan spuiten.

Ingrid draait zich om en rommelt wat naast Henk en door wat ze tegen Sandra zegt weet hij dat ze geld uit zijn portemonnee haalt. Henk wil zijn pik uit Thea halen want hij staat op het punt zijn zaad te spuiten en voelt dat hij zeker al een paar voorvocht druppels in Thea’s maagdelijke kutje heeft gelekt. Als Ingrid zijn portemonnee teruglegt is het te laat, het moment dat Ingrid weer voor zich kijkt heeft Henk geen tijd meer om zijn lul ongemerkt uit Thea te halen. Dikke klodders vruchtbaar zaad explodeert diep in het ontmaagde neukgrotje van Thea. Henks eikel pulseert straal na straal en hij beleeft het meest intense orgasme uit zijn leven. Ook Thea kreunt slapend zachtjes en hij voelt haar kutje pulseren. Er lijkt geen einde aan te komen en of tot aan zijn laatste zaadcel in Thea’s kutje moet eindigen komt hij eindelijk tot rust.

Henk heeft geen tijd van besef meer als zijn lul verslapt is en uit Thea’s lekkende zaadkutje glipt. Henk voelt zijn lul en schaamstreek, zijn ballen en tussen zijn dijen nat en vochtig worden van het kutvocht en zaad wat uit Thea’s kutje lekt. Het lekt tot tussen zijn bilspleet op de autobank en voelt warm, koud en plakkerig tegelijk aan. Voorzichtig onder de deken weet Henk een poetsdoek te pakken om alles een beetje te drogen, ook het kutje van Thea vergeet hij niet. Dan doet hij zijn trainingsbroek goed met wat geschuif. Waarna hij voorzichtig zoekt waar het slipje van Thea is gebleven, niet wetende dat Sandra deze heeft gepakt.

Dan geeft hij het op en kijkt tussen zijn oogleden naar de opkomende zon als de auto over de bergpas van de Pyreneeën rijdt en denkt na over hoe verder. Want hij is zeker nog niet klaar met Sandra en zeker niet met Ingrid. Waar bij de laatste, Ingrid, in Barcelona nog aan de beurt komt. Ze wil zo graag geld krijgen voor seks? Dat gaat ze zeker daar krijgen of ze wil of niet. Sandra die wil hij nog is lekker in haar kont pakken en wat betreft Thea, die is voor nu schuldvrij.

Zo begint zijn zakenreis en vakantie in elk geval goed en glimlacht als Thea wakker wordt en als haar hand aan haar kutje voelt schrikt ze iets op en fluistert “oooh” maar zegt verder niets terwijl haar oortjes rood kleuren.
Trefwoorden bij dit verhaal: Ontmaagd, Ontmaagding, Slipje, Zussen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.6
Ik Sta Bij... - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Mijn piemel stond nog plankhard tussen mijn benen wanneer ik tijdens de pauze mijn boxershort weer aan deed. De rest hoef je niet aan te doen het is juist maar pauze en buiten ons is hier niemand anders. Zei mijn zus wanneer ik mijn lange broek wil..."
23-04
9.4
Stiefje Ontdekt Wereld... - 2Door: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
22-04
9.4
Neef En NichtDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Brunette, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Neef, Nicht, Romantiek, Vreemdgaan,
"Betty was een parmantig meisje van zestien jaar oud met lang volumineus haar dat ver en breed op haar rug hing. De kleine brunette had een eigenwijs gezichtje en wist altijd alles beter. Ze was echt een wijsneusje dat iedereen wist te verbeteren met ..."
22-04
8.2
Charlotte - 3Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze kwam binnen lopen in een sport topje en legging. Ze had besloten voordat ze van haar moeder naar mij kwam nog even naar de sportschool te gaan. Ze gooide haar tas neer en liep naar mij op de bank. Die wiegende heupen en diep doorborende ogen pakte..."
22-04
8.5
Tante's MeisjeDoor: Max A.
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Toen ik een jongetje van een jaar of tien was, kwam mijn tante Louise een tijdje bij ons wonen, omdat ze gescheiden was. Ze was heel wereldwijs en accepteerde ze de dingen, zoals het leven die haar bood. Zij was geen buitengewoon knappe vrouw, maar z..."
22-04
8.9
TegengifDoor: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Als antropoloog leidde ik een expeditie naar een bergachtig gebied in Nieuw Guinea om daar een inheemse stam te onderzoeken. Mijn zoon Daan gin ook mee, omdat hij een student was in hetzelfde vakgebied. Alles ging goed, totdat Daan per ongeluk gebete..."
22-04
9.4
Ik Sta Bij... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme,
"Met een bonzend hart liep ik naar mijn slaapkamer. Achter mij hoorde ik mijn zus mijn naam roepen. Met een enorme klap sloeg ik mijn slaapkamerdeur achter mij dicht en ging op mijn bed zitten met mijn handen voor mijn gezicht. Hoe had ik zo stom kunn..."
22-04
9.2
Spermaonderzoek Met ZusDoor: DM
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Klaarkomen, Pijpen, Sperma, Zus,
" Dit is een herwerkte versie van Spermaonderzoek met mams , een verhaal dat hier al enige tijd geleden is gepubliceerd. Ella was in een staat van blinde paniek nadat ze die ochtend het lab was binnengestapt. Hoewel ze zich meende..."
21-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 5Door: Patrick57
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vingeren, Zoon,
"Ohwwww Pat, alsjeblieft, blijf ondanks mijn gedrag van me houden vroeg Ilse me. Wel, ik moet bekennen dat niet d t het gebeurd is me verbaasde, wel de heftigheid ervan. En, het feit dat Ilse bereid zou zijn om zich echt volkomen pla..."
20-04
9.4
Tante AnsDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen, Vingeren,
"Wat een klote dag. Mijn ouders hebben zojuist verteld, dat ze naar Frankrijk op vakantie gaan naar een suffe camping. Ik ben inmiddels 17 jaar en vind dat ik best alleen thuis kan blijven, maar mijn moeder vindt dat niet goed. Je gaat maar gewoon me..."
20-04
9.2
Waarom Niet Mama?Door: Dickydickert
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Vader,
" Waarom moest ik, uitgerekend vandaag, een uurtje eerder naar huis ... Waarom ben ik niet gewoon op mijn werk gebleven tot half zes zoals elke dag ... Nee, ik moest zonodig eerder naar huis omdat we vanavond eters krijgen. Had ik maar wat langer..."
20-04
9.5