63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 28617x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Het was een heldere vrijdagavond en Ben liep met zijn nichtje Carmen weg van de bioscoop. Ze waren net naar de film geweest, na eerst een hapje te hebben gegeten. Hoewel de twee zeker genoeg vrienden en vriendinnen hadden, trokken ze toch geregeld naar elkaar toe. Vroeger toen Carmen nog kind was geweest, had Ben vaak op haar gepast. Met hun zes jaar leeftijdsverschil leek het dat ze uit elkaar zouden groeien, maar naarmate Carmen ouder werd, bleef Ben zijn nichtje opzoeken. Hij nam haar vaak mee om buiten te spelen en nu hij drieëntwintig was, was er zo een goede vriendschap ontstaan tussen de twee.

Er waren periodes dat ze elkaar weinig zagen, maar altijd kwamen ze weer terug naar elkaar. Zeker sinds Ben zijn eigen studio had gehuurd. Carmen had dit maar wat leuk gevonden en zo gingen ze regelmatig op vrijdagavond samen een avondje uit. Carmen hoefde niet zo graag thuis te zitten. De band met haar ouders was niet heel sterk en dus ging ze ook geregeld op andere doordeweekse avonden naar haar neef toe en aten ze samen. Vrienden van Ben plaagden hem wel eens dat zijn nichtje verliefd was op hem, maar Ben had zelf nooit deze gevoelens gehad naar zijn nichtje en had ook niet het gevoel dat zij deze gevoelens wel voor hem aan het ontwikkelen was.

Wel had hij het eens met Carmen over vriendjes gehad en daarin was ze ook altijd open geweest naar hem. Ze had enkele kortstondige relaties gehad, maar die waren ook snel weer geëindigd. Carmen had niet zo'n haast om direct met een jongen in bed te duiken en veel verder dan wat aftrekken en vingeren en betasten, was het nooit gekomen bij haar. Dit kon Ben toch maar lastig bevatten, want hoewel hij zeker geen gevoelens voor haar had, kon hij niet ontkennen dat zijn nichtje geen mooie vrouw aan het worden was. Met haar lange blonde lokken en mooie gezichtje, was ze een leuk plaatje om te zien en haar figuur trok ook zeker wel eens zijn aandacht. Carmen was geen super slanke meid, maar haar vetjes zorgden er wel voor dat ze mooie heupen had en twee mooie ronde borsten.

Zelf had Ben ook alweer twee jaar geen relatie. Alleen in tegenstelling tot Carmen, scharrelde Ben nog wel met regelmaat. Met zijn looks kon hij redelijk makkelijk een vrouw weten te verleiden. Zijn donkerblonde haar en gespierde lichaamsbouw, trok vrouwen zeker aan in de kroeg en club tijdens het stappen. Dat Ben dan nog eens zijn woordje klaar had, maakte dat hij makkelijk contacten kon leggen. Wat dat betreft was Carmen wel net als hem, ook zij had haar woordje wel bij zich. Al leek Carmen soms ook vrij rebels. Het was ook terug te zien aan haar lichaam. Na haar ouders te hebben overgehaald, had ze een tatoeage mogen nemen, maar bij één was het uiteindelijk niet gebleven. Wat dat betreft vond Ben het soms wel lastig om te begrijpen dat ze nog nooit seks had gehad.

Buiten was het lekker weer en via het park en de rand van het centrum liep Ben met zijn nichtje naar huis toe. "Leuke film hè. Maar ik had dat einde niet aan zien komen, jij?", vroeg Carmen aan Ben. "Uh nee ik ook niet hoor, maar het was zeker een leuke film." Ben was even afgeleid, door een fietser die passeerde en Carmen besloot hem hiermee te plagen. "Of was jij eerder afgeleid door die actrice die even topless ging. Dat vond je wel leuk zeker!" en ze gaf hem een por in zijn zij. "Ach alsof jij niet constant naar hem zat te kijken." Carmen grinnikte. "Betrapt!" Lachend liepen de twee zo van het park het winkelgebied in.

"Zullen we anders eens zo lopen?", zei Carmen plots en wees op een nauw straatje. "Ja hoor mij best, maar wil je niet al naar huis dan?" Carmen schudde haar hoofd. "Nee mijn ouders zijn er en ik heb nog geen zin om naar bed te gaan. Dus dan kunnen we best nog wat langer lopen." Ben vond het prima en volgde Carmen mee via de steeg. Hiermee kwamen ze uit in een andere winkelstraat. Ben kende de winkels wel, ondertussen was hij al goed ingeburgerd in zijn nieuwe stad. Carmen leek nog zoekende te zijn en hij vond het leuk zijn nichtje de stad te zien verkennen. Tot ze plots bij een etalage bleef staan. Ben draaide zich om en keek naar het naambord boven de winkel: "Seksshop Erotica". Wat had ze daar nou weer te zoeken?

Even bleef Ben wachten, maar iets had duidelijk Carmen haar interesse gewekt en Ben draaide zich om en liep terug. "Wat sta jij hier nou ineens?", zei Ben. "Nou ik stond even te kijken, maar ja naar binnen mag ik hier toch nog niet", zei Carmen grijnzend. Op de deur stond inderdaad 18+, maar Ben vroeg zich vooral af wat Carmen hier dan te zoeken had. "Nou ja uhm...", begon Carmen een beetje zoekende naar woorden. "Masturberen is ook maar saai weet je en ik kom echt maar lastig klaar, dus ik wilde eigenlijk wel eens een speeltje proberen." Hoewel ze altijd open waren naar elkaar, hadden Ben en Carmen het nou nog nooit gehad over hoe vaak en hoe ze masturbeerden dus Ben wist zich even geen houding te geven.

"Maar als jij nou eens naar binnen gaat hè, kan jij dan wat voor me kopen?" Dit vond Ben maar een gek idee. Hij vond seksspeeltjes zeker wel leuk om te gebruiken bij de seks, maar om er nou een voor zijn nichtje te kopen? "Nee joh gekkie. Je wacht maar tot je achttien ben. Dan kan je er zo veel kopen als je maar wil!", kaatste hij de bal dan ook terug. "Ah toe, dat duurt nog maanden! Wil jij dan dat ik tot die tijd niet lekker kan genieten soms!?" Dit had Ben al helemaal niet verwacht van zijn nichtje. Haar rebelse karakter was zich de laatste maanden wel al aan het ontwikkelen, maar nooit eerder was ze zo direct en open geweest.

"Nou oké vooruit, maar één speeltje dan en je betaalt hem zelf hoor!", was Ben duidelijk. "Yes tuurlijk, bedankt!", zei Carmen en ze gaf hem een stevige knuffel en zoen op de wang. Ze gaf hem haar bankpasje en gaf hem de code. Ben liep naar binnen toe, maar realiseerde zich plots dat ze hem helemaal niet had verteld wat ze wilde hebben. Moest hij teruggaan? Al kon hij toch ook zelf een keuze maken? Hij wist van andere vrouwen wel dat deze tegenwoordig helemaal verslaafd waren aan de satisfyer, dus die zou hij dan best kunnen nemen toch? Even schoot het beeld van Carmen met een satisfyer door zijn hoofd, maar hij probeerde deze gedachte maar snel te vergeten en pakte een doos uit het schap en liep ermee naar de kassa om af te rekenen.

Binnen enkele minuten stond Ben zo weer buiten en gaf het tasje aan zijn nichtje. Deze keek erin en leek nog enthousiaster te zijn als net. "Oh dank je, wat heb je voor me meegenomen?", zei ze en keek in het tasje en haalde de doos eruit midden op straat. Hoewel het laat op de avond was, liepen er zeker nog andere mensen over straat en Het leek Carmen weinig te deren en Ben vond het wel grappig dat Carmen zo midden op straat met het speeltje in haar handen stond. "Oh leuk ik had niet gedacht dat je die voor me zou uitkiezen!", zei Carmen met een stoute grijns op haar gezicht. Pff zat ze hem nou helemaal gek te maken? "Jij wilde een speeltje hè, ik heb er alleen maar een gekozen waarvan ik weet dat vrouwen ervan genieten", zei hij terug.

"Je moet maar je best doen om er niet te veel lawaai mee te maken thuis", plaagde hij haar op zijn beurt. "Hihi ik beloof niks!", zei ze terug. Het was duidelijk dat de sfeer tussen Ben en zijn nichtje aan het veranderen was hier midden op straat voor de seksshop. Langzaam liepen ze ondertussen weer verder naar zijn studio toe. "Maar over dat lawaai maken nog een vraagje hè", begon Carmen. "Ik bedoel papa en mama zijn thuis en zeker mama die stormt gewoon nog steeds ongevraagd mijn kamer binnen. Ik ben bang als ze me hoort, dat ze gelijk binnenkomt. Mag ik hem straks anders nog bij jou proberen?" Ben moest hier toch wel even bij slikken. Het beeld van Carmen met het speeltje, wat hij net in de seksshop had, kwam meteen weer terug. "Weet je dat zeker? Ik bedoel je weet dat er geen deuren in huis zijn hè", doelde hij op het feit dat hij haar zeker wel zou horen.

"Haha nou dan zet je toch muziek op, dan hoor je het niet en kan ik je gelijk vertellen of je het juiste speeltje voor me gekocht hebt!" Lag het nou aan hem of was Carmen hem aan het versieren? Ben probeerde de gedachte maar even weg te drukken, want hoewel zijn nichtje zeker wel een mooie meid was om te zien, bleef het toch zijn zeventienjarige nichtje. De weg terug duurde niet lang meer en al snel waren ze bij zijn studio aangekomen, waar Carmen zich ondertussen niet meer kon bedwingen en gelijk naar zijn slaapkamer toe ging. Ben liep naar de bank toe met een biertje en zette de TV maar aan.

Waar had hij toch mee ingestemd? Toch kon het hem zeker niet koud laten en toen hij hoorde hoe Carmen zich aan het uitkleden was, kon hij niet ontkennen dat hij moest denken aan wat voor lingerie ze zou dragen en vooral hoe ze er zonder uit zou zien. Aan het gekraak te horen ging Carmen nu op zijn bed liggen en hij hoorde hoe Carmen de batterijen in het speeltje deed. Ben zette de TV maar aan, want denkende aan haar, gingen zijn gedachte veel kanten op, maar zeker niet de goeie. Op het bed had Carmen zich ondertussen tot op haar lingerie uitgekleed en was met de satisfyer op bed gaan liggen.

Het was haar eerste seksspeeltje en aangezien het niet een simpele dildo was, moest ze toch even kijken hoe ze deze nou goed kon gebruiken. De aan-knop had ze snel gevonden en een zoemend geluid was hoorbaar in de slaapkamer. Carmen was flink opgewonden en wist ook wel dat ze Ben gek had gemaakt met haar opmerkingen én dat ze zo op zijn bed lag, maar ze wilde maar wat graag het speeltje zelf uitproberen. Langzaam bewoog ze de kop richting haar kutje toe. Onwennig zocht ze de juiste houding waar ze het speeltje vast moest houden en op haar clitje moest zetten, maar plots had ze de juiste plek gevonden. “Oooo!”, gaf ze ongecontroleerd een luid gilletje.

Natuurlijk hoorde Ben dit ook vanuit de woonkamer, het kwam dwars door het prorgamma heen. Niet dat hij zat te kijken, want zijn gedachten waren in zijn slaapkamer en zeker nu hij haar had horen kreunen. Het bleef echter niet bij één uitbarsting, want Ben kon ook wel horen dat Carmen de werking van het speeltje had ontdekt en er kwam steeds meer gekreun uit zijn slaapkamer. “Oooo… Oooo… Oooo wat lekker…” Schaamteloos lag Carmen gewoon te genieten op zijn bed, Ben kon het nog steeds niet bevatten. Ze moest toch weten wat dit met hem zou doen of deed ze het daar juist om? Ben wist dat Carmen een rebelse fase had, maar dit had hij nou ook weer niet verwacht.

Toch kon Ben niet ontkennen dat hij steeds nieuwsgieriger werd. Het geluid vanuit zijn slaapkamer overstemde de TV en Ben had de moeite niet genomen om het geluid harder te zetten. Hij werd door het gekreun van zijn nichtje aangetrokken en na enkele minuten toegeluisterd te hebben, was Ben zo opgewonden dat hij toch besloot te gluren. Zachtjes stond hij op en liep richting zijn slaapkamer, het geluid volgend. “Oooo… Oooo oooooo…” Bij de deurpost bleef Ben staan en draaide voorzichtig zijn hoofd om de opening in de muur. Daar lag ze, haast naakt! Voor het eerst zag in zijn leven zag Ben zijn nichtje zo nagenoeg zonder kleding.

In alleen haar BH lag Carmen op zijn bed, zonder dekens om zich te bedekken. Haar benen lagen gespreid en daartussen zag hij hoe ze in haar hand de satisfyer op haar clitje gedrukt hield. “Oooo! Oooo wat lekker… Oooo oooooo!”, hoorde Ben het gekreun nu nog duidelijker. Dat het hem niks deed, kon hij moeilijk ontkennen. Ongemerkt en eerst ook ongewild was er een flinke bobbel in zijn broek ontstaan en Ben kon het niet laten om even over zijn kruis te strelen met zijn hand. “Oooo oooo! Oooooo! Oooo wat geil dit! Oooo fuck!”, kreunde Carmen nog maar eens luid en Ben zag hoe ze haar heupen ongecontroleerd omhoog duwde.

Het was duidelijk dat Carmen zich niet liet afleiden door het feit dat ze op het bed van haar neef lag. Haar onervarenheid maakte het ook nog eens dat dit speeltje haar veel makkelijker wist te stimuleren, dan ze normaal met haar vingers voor elkaar wist te krijgen. “Oooo B… Oooo oooo ik ga komen… Oooo oooo ik ga komen!”, kreunde ze luid. Ben snapte er maar niks van, was ze nu echt even vergeten dat hij er ook nog was of was ze hem gewoon aan het uitdagen. Ben bleef staan en keek toe hoe zijn nichtje een hemels orgasme leek te beleven. “Oooo ik kom! Oooo jaaa ik kom! Oooo fuck oooo fuck! Oooo oooooooo! Oooooooo!”, met twee luide schreeuwen kwam Carmen klaar en Ben zag hoe ze wild schokkend op zijn bed lag en met moeite het speeltje op haar clitje gedrukt wist te houden.

In haar opwinding draaide ze zich zelfs op haar zij en klemde het speeltje en haar hand tussen haar dijen. Kreunend genoot ze van haar orgasme, tot ze zich uitgeput weer op haar rug draaide. Wat had ze toch een lekker lichaam. Ben had zijn ogen zojuist niet van haar kont kunnen houden. Het was fout, maar door het orgasme van zijn nichtje, was Ben nóg geiler geworden. Wat Ben door zijn eigen opwinding niet door had gehad, was dat Carmen hem in de spiegel van de kamer had zien staan. Wat Ben echter ook niet wist, was dat Carmen dit stiekem wel spannend had gevonden. Even was er een moment schrik geweest, maar tegelijkertijd was dit stiekem toch ook wel waar ze over had gefantaseerd. Ze had zelfs bijna één keer kreunend zijn naam genoemd, maar had het nog net op tijd in weten te slikken.

Wetende dat Ben stond te kijken, besloot ze hem nog extra een showtje te geven en maakte haar BH los en gooide deze op de grond. Al snel vond ze met de satisfyer haar clitje weer en begon het gekreun weer opnieuw. “Oooo oooooo…” Eén orgasme was duidelijk nog niet genoeg geweest voor haar! Kreunend lag ze te genieten en met haar vrije hand begon ze haar borsten te kneden en af en toe ook even aan haar tepels te trekken. Het was iets waar ze de laatste tijd achter was gekomen, hoe lekker het was om die lichte pijnprikkels te ervaren. Het maakte haar zo geil dat ze op een gegeven moment niet anders kon dan de stoute schoenen aan te trekken.

“Oooo Ben… Oooo wil je van dichterbij kijken…”, kreunde ze op rebelse wijze en opende haar ogen en keek plots Ben recht in zijn ogen. Meteen schrok Ben. Shit, hij was betrapt! Maar tegelijkertijd was dit niet iets waar hij zich schuldig om hoefde te voelen, zo bleek wel aan de reactie van Carmen. Of ze het nu expres zo had gedaan of niet, het was duidelijk dat hij niks verkeerds had gedaan. Zonder wat te zeggen stapte Ben dan ook zijn slaapkamer binnen en ondertussen ging Carmen gewoon schaamteloos door met zichzelf te stimuleren. “Hmm… Oooo wat lekker hè…”, kreunde ze richting hem.

Flink opgewonden kon Ben zich niet langer beheersen en begon zich uit te kleden voor haar neus. Carmen volgde zijn handelen en ze keek kreunend toe hoe Ben zich volledig uitkleedde en plots naakt voor haar stond. Het was de eerste man in haar leven die ze echt goed naakt zag. Het aftrekken van haar vorige vriendjes was in het donker onder de dekens gebeurt, maar nu zag ze voor het eerst een stijve pik. Hier moest Carmen wel even van slikken, want Ben was zeker niet klein geschapen, maar ook weer niet zo erg dat ze schrok. In pornofilmpjes had ze wel eens grotere gezien en stiekem fantaseerde ze er nu over hoe het zou zijn om door hem geneukt te worden. Wel vond Carmen dat Ben echt een heerlijk gespierd lichaam had, niet gek ook met alle uurtjes die Ben in de sportschool maakte.

“Oooo Ben wat lekker… Oooo hmm wat is die lekker hard…”, kreunde ze geil en bleef zichzelf met de satisfyer verwennen en tegelijkertijd haar borsten kneden. Met twee van zijn kussens in haar rug, lag ze net wat omhoog en kon ze hem goed bekijken, terwijl ze met zichzelf bezig was. Dit liet Ben natuurlijk ook niet koud, voor zoverre hij nog niet bloedgeil was. Hij kon dan ook niet anders dan zijn pik beet te pakken en begon zich rustig af te trekken voor de ogen van zijn nichtje. “Hmm wat wil je als je zo voor mijn ogen ligt te spelen met jezelf…”, kreunde Ben zachtjes. Hij was echt flink opgewonden en kon zich maar moeilijk beheersen.

Carmen deed hier echter geen moeite voor. “Hmm Ben… Oooo ik ga weer komen Ben! Oooo ik ga komen! Oooo oooo jaaa ik kom!”, kreunde ze luidkeels. Het toekijken van Ben maakte haar alleen maar geiler en voor Carmen én Ben het wisten, kwam Carmen voor een tweede keer klaar. “Oooo oooo ik kom! Oooo ik kom! Oooo oooooooo! Oooo oooooooo!” Nog harder kreunend als daarnet kwam Carmen klaar en weer lag ze zo heerlijk ongecontroleerd te schokken op zijn bed. Ben vond het maar wat geil om te zien. Wat een geil ding was zijn nichtje toch ook. Plots was Ben dat schattige nichtje waar hij vroeger op had gepast helemaal vergeten en begon hij haar te zien als de jonge vrouw die ze aan het worden was met al haar lusten.

Ben bleef zich dan ook staan aftrekken en plots kwam Carmen overeind en kroop naakt naar hem toe aan het einde van het bed. Met grote ogen, vol lust en seks keek ze hem geil aan. “Ik word hier echt zo geil van Ben. Ik heb nog nooit echt seks gehad, maar ik zou nu wel heel graag willen.” Haar stem klonk geil, maar tegelijkertijd klonk ook wel weer de kwetsbaarheid in haar verzoek. Wetende dat hij wel veel vriendinnen had gehad waarmee hij seks had gehad, wist ze dat ze hem qua seks minder kon bieden dan al die vrouwen, maar wat wilde ze nu graag haar eerste keer met hem beleven! Smachtend wachtte ze dan ook op zijn antwoord en bleef hem geil aankijken met haar blauwe kijkers.

Nu twijfelde Ben toch wel hard. Aan de ene kant wilde hij niets liever, maar aan de andere kant… het bleef toch zijn nichtje! Toch was Ben momenteel zo geil en merkte hij aan alles dat Carmen dit echt wilde, dat hij besloot om ook toe te geven aan zijn eigen opwinding. Ze waren al veel te ver gegaan met zijn tweeën, dan kon dit ook nog wel vond hij! Plots nam zijn dominante kant het dan ook over en hij drukte haar, zonder antwoord te geven op haar vraag, achterover op zijn bed. Carmen keek even geschrokken naar hem door zijn overdadige reactie, maar haast direct zag hij die ondeugende blik weer in haar ogen terugkeren.

Zelf kroop Ben nu ook op het bed en duwde Carmen haar benen open en zag een nagenoeg gladgeschoren kutje voor zijn ogen. Door haar hand en de satisfyer had Ben het net niet kunnen zien, maar Carmen had een keurig bijgehouden streepje schaamhaar boven haar kutje. Ergens vond Ben dit ook wel weer geil om te zien, helemaal kaal hoefde zeker niet van hem. Lang bleef Ben er echter niet naar kijken, hij kroop op haar en richtte zich meteen op haar borsten. Door het stevige trekken aan het tepels, waren deze al wat gevoelig geworden. Ben merkte dit aan haar reactie, want ze kreunde wat krampachtig toen hij haar borsten begon te kneden en af en toe in haar tepels kneed en trok.

“Hmm… Oooo… Auw ga door…”, bleef ze tegelijkertijd ook kreunen. Ben vond het maar wat geil en begon haar borsten nu ook te kussen en nam af en toe een van haar tepels in zijn mond. Soms likte hij er aan, maar af en toe beet hij er ook even speels in. “Ooow…”, kreunde Carmen dan geil. Overduidelijk vond ze zijn ruwere aanpak lekker en Ben ging dan ook nog even door, terwijl zijn pik in de buurt van haar kutje bungelde. Langzaam zoenend ging Ben uiteindelijk toch omlaag en kuste haar buik en kwam langs haar met navelpiercing versierde navel. Wat dat betreft had ze echt een lekker lichaam en Ben kon net wachten om met haar kutje te spelen.

In zijn opwinidng kwam zijn wilde kant naar boven en hij duwde meteen een vinger naar binnen. “Oooooo…”, kreunde Carmen diep. Maar wat was ze strak zeg! Ben voelde maar al te goed dat Carmen nog maagd moest zijn. Wild begon hij haar achteren te vingeren en maakte zo al snel ruimte voor een tweede vinger. “Oooo Ben… Oooo wat lekker dit… Oooo ga door!”, moedigde Carmen hem kreunend aan en Ben schoof zijn tweede vinger nu ook naar binnen. “Oooo!”, kreunde Carmen direct hard. Zo hard als Carmen kreunde, zo hard was Ben zijn pik. Wat was hij toch opgewonden en al zijn eerdere twijfels waren nu wel verdwenen. Hij dacht er niet eens meer aan waar hij mee bezig was en wilde alleen maar meer.

Wild vingerend lag Carmen te schokken op zijn bed en duwde haar heupen soms omhoog, zodat zijn vingers nog harder in haar kutje schoten. “Oooo! Oooo dit is lekker!”, kreunde ze hard. Ben vond het maar wat geil. Niet iedere vrouw met wie hij in bed had gelegen had deze wildere seks lekker gevonden, maar zijn nichtje was duidelijk net zo rebels in bed, als ze erbuiten was. Steeds meer kreeg Ben dan ook de zin om haar te neuken. Carmen wilde dit ook, maar lag tegelijkertijd ook hardop te genieten van hoe Ben haar aan het vingeren was, dat ze niet smeekte om geneukt te worden door hem. “Oooo Ben ga door… Oooo dit is zo lekker!”, kreunde ze alleen maar.

Zo ging Ben even door, tot hij niet anders kon dan aan zijn eigen verlangens te denken. Hij wilde haar neuken, punt! Net zo snel als hij begonnen was met haar te vingeren, trok hij plots abrupt zijn vingers terug. “Nee niet stoppen nu, ik was net zo lekker geil…”, zuchtte Carmen klagend. “Ja jij bent al twee keer gekomen, dan mag ik ook wel genieten hè”, zei Ben terug en boog even naar zijn nachtkastje toe, waar hij een condoom pakte. Aangezien Carmen nog maagd was, wilde hij het risico niet lopen dat ze niet aan de pil was en besloot maar voor veilig te kiezen. Met grote ogen keek Carmen hem aan, ze ging ontmaagd worden!

Duizenden gevoelens en gedachtes gingen door haar heen. Even nam de spanning ook meer toe. Het ging gebeuren, ze ging ontmaagd worden! Zou het net zo zijn als haar vriendinnen haar hadden voorgehouden? Sommigen hadden gezegd dat de eerste keer verre van lekker was, dat het pijn zou doen, maar andere vriendinnen hadden dan weer gezegd dat het even pijn deed, maar daarna wél lekker zou worden. “Ik wil je doggy nemen, draai je eens om”, zei Ben tegen haar en voor de laatste keer keek ze haar neef als maagd aan, terwijl ze zich slikkend op haar knieën zetten. Niet precies wetende wat ze zelf moest doen, stak ze haar kont in de lucht en zette ze zich schrap op haar ellenbogen. Carmen slikte. Nu ging het gebeuren.

Vol opwinding keek Ben naar het lekkere kontje wat zijn nichtje hem aanbood. Wat een billen had ze toch en ze hoefde er nog niet eens voor naar de sportschool te gaan. Na flink opgegeild te zijn door haar, wilde Ben haar nu gewoon ordinair hard neuken, maar wist tegelijkertijd dat ze maagd was en hij niet te snel van start moest gaan. Rustig duwde Ben dan ook zijn eikel naar binnen. Zijn vingers hadden net al voor wat ruimte gezorgd. “Hmm…”, zuchtte Carmen, terwijl Ben zijn pik langzaam naar binnen liet glijden. “Hmm… Hmm…”, bleef Carmen krampachtig zuchten en gleed Ben steeds verder.

Al snel voelde hij dat ze heel nauw werd en als hij nu verder zou gaan, hij haar zou ontmaagden. “Ben je er klaar voor, weet je het zeker?”, vroeg hij nog één keer. “Ja, doe het maar, neuk me!”, probeerde ze stoer over te komen, terwijl ze vanbinnen maar wat nerveus was. Ben wist dit ook wel, maar besloot haar te geven waar ze om had gevraagd en duwde plots zijn pik door. “Auw…”, jammerde Carmen even en voelde hoe Ben plots een stuk dieper in haar zat. “Nu ben je echt een vrouw Carmen”, zei Ben opgewonden tegen haar. Carmen knikte en het was maar goed dat Ben haar niet zag, want een traantje van pijn liep over haar wang. “Ga maar door”, zei ze zacht en hield zich groot.

Toch ging Ben niet gelijk ruw in haar stootte, maar voerde dit langzaam op. Zijn pik bewoog hij rustig op en neer in haar en Carmen merkte dat ze minder en minder pijn begon te voelen. “Ooow… Ooow… Oooo ooow… Oooo oooo…”, begon ze meer en meer te kreunen en te genieten. Ben merkte het en bleef maar doorgaan en ging steeds wat harder en dieper. “Oooo hmm… Oooo nu begin ik het lekker te vinden…”, bekende ze en haar gekreun werd inderdaad steeds aanweziger. “Oooo Ben… Oooo wat lekker dit…” Aan alles merkte Ben dat Carmen losser en losser begon te komen en echt begon te genieten van de seks met hem.

Het was dan ook tijd om een stap verder te gaan vond Ben en hij begon al wat harder in haar te stoten. “Oooo! Oooo!”, kreunde Carmen meteen hard. Ben werd als maar geiler door haar gekreun en duwde haar hoofd nu in zijn bed, zodat haar kont nog meer omhoog werd geduwd. Carmen vond het best wel lekker merkte ze hoe Ben haar hardhandig aanpakte en bleef dan ook met haar hoofd in het kussen liggen, terwijl Ben zijn handen haar bij haar heupen beetpakte. “Oo.. Oo.. Oo.. oo..” Liggend met haar gezicht in het bed, was haar gekreun nog maar gesmoord hoorbaar voor Ben, maar het liet hem zeker niet tegenhouden.

Geil als hij was, ging hij zich klaarneuken in haar kutje. Met zijn benen tussen haar benen gedrukt, waardoor hij haar benen goed gespreid hield, kon hij goed in haar stoten en een klappend geluid begon het gesmoorde gekreun van Carmen te overnemen. “Oooo wat heb jij toch een strak kutje… Oooo ik ga komen zo…”, begon Ben nu zelf ook meer en meer te kreunen. Geil als hij was geworden van het onverwachte showtje op zijn bed, had hij helaas niet veel meer nodig om te komen, want hij had zeker nog langer willen genieten van het geile kutje van zijn nichtje. Wild bleef Ben nu echter doorstoten en Carmen draaide haar hoofd opzij om hem aan te moedigen.

“Spuit maar lekker Ben! Spuit me maar vol!” Hoewel hij een condoom droeg, vond Carmen het een heerlijk idee dat hij in haar zou komen en baalde dat ze niet aan de pil zat. Het gevoel van een condoom was toch minder lekker leek haar dan hem echt te voelen in haar. Voor Ben maakte het allemaal weinig uit. Hij was zo geil, dat hij maar bleef doorstoten in hoog tempo. “Ik ga komen! Oooo ik ga komen!”, kreunde hij nog eens. “Jaaa! Oooo jaaa kom maar Ben!”, kreunde Carmen hem aanmoedigend toe. Waar Ben eerst nog zo zijn bedenkingen had gehad, had Carmen deze totaal niet.

Aangemoedigd door zijn nichtje, kwam Ben dan ook veel te snel al klaar en luid kreunend spoot hij zijn ballen in haar leeg. “Oooo fuck! Oooo fuck ik kom! Oooo oooooo…”, kreunde hij en hijgend spoot hij meerdere stralen zaad in haar, tot hij voelde dat er niet meer in zat. “Wauw wat was dat lekker!”, zei Carmen opgewonden. Het gevoel van zijn pik die pulserend in haar kutje had bewogen was niet te beschrijven geweest, zo lekker was het geweest. Ze wist nu wel waarom haar vriendinnen hadden gezegd dat als ze eenmaal begonnen zou zijn, ze snel niet anders meer wilde!

Voor Ben was het echter allemaal nog niet klaar. Hoewel hij klaargekomen was, wilde hij nog één keer met zijn nichtje spelen en pakte de satisfyer. “Blijf maar zitten zo”, zei hij tegen haar. Carmen wilde niets liever en bleef met haar kontje in de lucht liggen. Al snel voelde ze de zuigende werking van de satisfyer weer op haar clitje en om het nog lekkerder te maken, gleden twee van Ben zijn vingers ook moeiteloos bij haar naar binnen. “Oooooo!”, kreunde ze luid, verrast door hoe hij haar meteen van twee kanten begon te verwennen. Wild begon Ben nu met zijn vingers in haar kutje te stoten, terwijl de satisfyer juist weer op een heerlijke relaxte manier voor opwinding zorgde.

Het was voor Carmen net zo lekker, als het voor Ben was om te doen. “Oooo oooo Ben!”, gilde ze het luid uit. Dit was zo veel, haast te veel, dat ze niet stil kon blijven. Luidruchtig lag ze dan ook te kreunen en meer en meer te gillen. “Oooo fuck Ben! Oooo je gaat me laten komen!”, kreunde ze nog maar eens luid. Dit was precies wat Ben wilde en hij bleef dan ook maar doorgaan met haar te vingeren, terwijl de satisfyer de rest deed. Veel sneller dan haar eerdere twee orgasmes, kwam Carmen dan ook al snel wéér klaar. “Shit Ben… Oooo ik hou dit niet langer! Oooo ik ga komen Ben, ga door!”

Het was het laatste teken wat ze hem gaf, voordat ze daadwerkelijk klaarkwam. “Oooo ik kom! Ik kom Ben!”, gilde ze nog één keer, voor een explosie aan genot zich door haar lichaam spreidde. “Oooo! Oooo oooooo! Oooo oooooooo!”, gilde Carmen het uit en Ben zag hoe ze wild met haar heupen schokte door zijn vingers en de satisfyer. Verlekkerd keek hij ook naar haar kont, waarbij het gaatje ongecontroleerd pulseerde door alle samentrekkingen van haar spieren. Uiteindelijk viel Carmen hijgend neer op het bed en moest even naar adem happen. “Pff wat was dit lekker…”, zuchtte Carmen uitgeput.

Voor Ben was het wel echt klaar nu en hij gleed van het bed af en liep naakt door naar de badkamer. Carmen keek hem na en wist niet wat haar zojuist was overkomen. Haar ontmaagding was nog lekkerder geweest dan de verhalen van haar vriendinnen. Al zou zij nooit kunnen pronken met het feit dat ze ontmaagd was door haar neef, maar goed daarover moest ze dan maar liegen. Zuchtend kwam Carmen nu overeind en besloot zich weer aan te kleden. Het zweet op haar lichaam moest er thuis maar afgedoucht worden, want ze was al veel later dan ze van te voren met haar ouders had afgesproken.

Gelukkig kwam Ben al met een minuut uit de badkamer, nu wel met een boxer aan. Hij keek toe hoe Carmen haar string aantrok en daarna een broek erover trok. Wat had ze toch een lekker lichaam en was hij blij geweest haar eens geneukt te hebben, hoewel hij daar hiervoor nooit over had durven dromen. Carmen draaide zich om en merkte hem nu weer op. “Oh je bent er weer”, zei ze en trok haar BH weer aan, waarna ze haar shirtje over haar hoofd trok. “Ik vond het erg lekker”, zei ze plots blozend tegen hem. “Ja ik ook, maar je moet wel snappen dat dit eenmalig was”, reageerde Ben. Hij wilde geen verwachtingen scheppen en kon maar beter duidelijk zijn.

Carmen moest op haar beurt op haar lip bijten, want ze wilde helemaal niet dat dit iets eenmaligs zou worden. Maar goed, als het één keer was gebeurd, zou een tweede keer ook misschien nog wel lukken dacht ze! “Ik hoop toch van niet hoor, ik heb nog nooit zo genoten. Dit mag je vaker met me doen”, zei ze tegen Ben en drukte haar mond vol op die van hem. Even merkte ze hoe hij haar terug begon te zoenen, maar al snel maakte hij zich los van haar. “Het kan echt niet wat wij hebben gedaan Carmen…”, fluisterde hij haar in. “Ik weet het, maar het was zo lekker”, zei ze terwijl ze nog dicht tegen hem aanstond.

“Ik ga maar”, zei ze om de stilte te onderbreken en in zijn boxer liep Ben achter zijn nichtje aan en liet haar naar buiten. “Tot snel”, zei ze met een glimlach op haar gezicht en zuchtend sloeg Ben de deur achter zich dicht. Een uur lang zat Ben alleen maar op zijn stoel. Te overdenken wat er zojuist was gebeurd en vooral wat hij nu aan moest met dit alles. Hoewel hij had gezegd dat dit iets eenmaligs was geweest, wilde hij vanbinnen zeker niet dat het hier al zou stoppen. Ben had er minstens net zo van genoten als zijn nichtje.
Lees verder in: Hete Zomer - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: 17 Jaar, Doggystyle, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zomer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Meesteres, Slet, Sletje,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.3
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Piercing, Bdsm, Biseksueel,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie OntvoeringDoor: Nico De Bouwvakker
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Luier, Ontvoerd, Plas,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.9
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8