62.478 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 39091x
Lengte: Lang | Lezers Online: 9
Soms kun je als potente viriele vent zo bezig zijn met al dat lekkere jonge spul om je heen dat je niet eens in de gaten hebt hoe dichtbij je kansen eigenlijk liggen.

Een aantal jaren had ik een relatie met een lieve geile vrouw, met een tienerdochter die al net zo geil was als haar moeder, maar uiteindelijk kwam dat toch een keer tot een einde.

Enerzijds jammer, want die geile experimenten met hun waren zo vreselijk hot dat ik zou willen dat er geen eind aan kwam, maar so be it...soms moet je gewoon verder.

Zo ben ik uiteindelijk een poosje vrijgezel gebleven en dat beviel eigenlijk ook wel.

Ik bewoog me lekker door het land en kun zo diverse natte kutjes ervaren.

Heerlijke vrouwen die al een tijdje geen beurt hadden gehad en helemaal los gingen zodra ze door kregen dat ik ook niet aan hen vast wou zitten, maar gewoon ongedwongen sex beleven en dan weer verder.

Ik woonde lekker buitenaf, samen met m'n twee kids (zoontje en dochter) , had een leuke baan en vermaakte me prima.

Af en toe scoorde ik wel eens een lekkere neukbeurt met een middelbare dame met grote tieten en leefde me dan ff flink uit, maar er waren toch ook wel eens tijden dat het op een laag pitje stond.

Zo kwam er dan ook een dag dat ik me realiseerde dat ik toch al een tijd je droog stond en dat het rukken me een beetje begon te vervelen.

Het werd hoog tijd voor een lekker nat kutje, alleen op een of andere manier wou dat niet meer zo erg lukken.

Ondertussen ging de tijd gewoon door en groeiden m'n kinderen ook op.

Wat dan ook goed zichtbaar werd als ik naar m'n dochter keek...

Ze was nu 16 en had inmiddels ook al wat vriendjes gehad, maar het was allemaal nog kalverliefde geweest.

Nu zal elke ouder wel vinden dat zijn/haar kind de leukste en mooiste is, maar eerlijk is eerlijk, m'n zoontje is een leuke knul om te zien en m'n dochter begon ronduit een lekker ding te worden.

Dat viel niet alleen die puber gastjes op, maar ook betrapte ik mezelf er steeds vaker op dat ik haar zat te bekijken.

Ze heeft halflang blond haar, blauwe pretoogjes, slank figuur, kleine tietjes, en een mooie strakke, beetje bolle kont...en dat begon me steeds meer op te vallen.

Nu zijn we thuis best openminded en naaktheid is geen schaamte maar zoonlief draait wel steeds vaker de badkamer op slot...(vraag me af waarom ;-)

Maar ik probeer m'n odol doorgaans wel een beetje te verbergen in het bijzijn van mijn dochter, want zeg nou zelf...met een stijve lul aan het ontbijt zitten...lastig!

Alleen heeft die vrije opvoeding dus wel flinke nadelen. Als m'n dochter lekker op de bank zit 's morgens, in haar hipstertje en een T-shirtje...televisie aan, benen opgetrokken, en dan lekker die knieën open en dicht blijven bewegen...pfffff...

Kom op hè...ik ben ook maar een vent en ik sta al een poosje droog en dan zit zij daar...

Dan maar ff douchen dus...en ja, dan trok ik me af...met de nodige fantasiëen.

Uiteindelijk besloot ik toch maar om eens iets uit te gaan leggen aan haar, want dat hoort ook bij de opvoeding en papa kreeg het de laatste tijd steeds benauwder.

"Hee moppie, ik wil niet vervelend doen hoor, maar zou je niet liever iets van een joggingsbroek of zo willen aantrekken als je zo op de bank zit?...je bent niet bepaald een klein kind meer en dat is op deze manier behoorlijk duidelijk te zien als je steeds je benen open en dicht zit te bewegen", zei ik.

Nou is ze niet bepaald op haar bekkie gevallen dus zei ze:"Ja hallo, ik ben hier gewoon thuis hè...en de gordijnen zijn toch nog dicht?".

"Weet ik wel lieverd, maar hoe zeg ik dit...je vader is ook een man hè?...ik heb ook gevoelens, ook al ben je m'n dochter..."

"Ja dat weet ik wel, maar we zijn toch gewoon thuis en dan wil ik me wel vrij kunnen voelen en niemand ziet het verder toch?" antwoorde ze weer.

"Nou, zei ik,...IK zie het anders wel..."

"Ja, maar JIJ bent m'n vader, dat maakt dan toch niks uit?"...sjah, hoe leg je zoiets uit?

"Ik noem de dingen dan maar gewoon zoals ze heten, want blijkbaar zijn de hints niet duidelijk genoeg".

"Als je zo half wijdbeens je benen optrekt, dan zit ik recht in je kut te kijken moppie en begint de boel flink te groeien in m'n broek...ik ben ook van vlees en bloed hè?...zo duidelijk genoeg?"

"Ja nouja, ik heb toch een onderbroek aan?" zei ze weer.

"Lieverd, ik zie je spleetje dwars door dat ding heen...die hipster verbergt niks...en ik krijg er een stijve lul van en dat begint me aardig te frustreren".

"Mwah, zei ze alsof het de normaalste zaak van de wereld was, dat is toch niet raar ofzo?...mij stoort het niet hoor als je een stijve hebt.."

Aan de ene kant viel m'n bek open, maar aan de andere kant begon ik me af te vragen tot hoever ze zou gaan in dit gesprek.

"Kim (zo heet ze dus), als ik een stijve heb dan houdt dat in dat ik geil begin te worden en wat dan?...moet ik me dan af gaan zitten trekken boven omdat m'n dochter er zo geil bij zit??"

"Moet je toch zelf weten als geil bent? reageerde ze weer net zo makkelijk. "Ik weet heus wel dat mannen dat doen hoor als ze geil zijn".

"Ok, jij je zin...als het je dan dan toch niks boeit verder dan loop ik wel ff naar boven en doe ik er wat aan" zei ik en ik stond op en liep richting de gangdeur.

Omdat ik nu toch benieuwd was of en hoe ze zou kijken, liet ik duidelijk zien hoe m'n lul stijf vooruit in mijn boxershort stond en liep ik rustig naar de gang en daarna de trap op.

Ik zag dat ze inderdaad even naar m'n erectie keek maar ze zei verder alleen:"veel plezier, tot straks".

What the fuck!!! dacht ik...m'n dochter WEET dat ik me ga aftrekken op haar en mevrouw blijft doodleuk op de bank televisie kijken...

Maar hoe dan ook, ik was inmiddels bloedgeil en ik ben naar de douche gegaan en heb me daar ongelooflijk geil af staan trekken terwijl ik bleef denken aan dat kleine bolle spleetje van haar...

Ik probeerde me voor te stellen hoe haar kleine kutje er nu uit zou zien en fantaseerde dat zij ook geil geworden was en nu wijdbeens zat te vingeren op de bank, denkend aan die grote stijve pik van mij.

Stiekem hoopte ik dat ze zo geil en nieuwsgierig geworden was dat ze naar boven zou komen en me een handje zou komen helpen...maar helaas...ik spoot m'n lul leeg terwijl ik haar in gedachte wild en diep aan het neuken was.

Daarna douchte ik me lang en heet en ging daarna weer naar beneden.

Ik stapte de woonkamer weer binnen, met nu nog maar een halve bult in m'n broek en pakte een bak koffie.

"Opgelucht?" informeerde ze lacherig..."Enigzins wel ja, zei ik, maar ik vind het wel een beetje rare ervaring".

"Ik ben geen klein kind meer hoor, ik snap heus wel dat je soms geil bent als vrijgezel zijnde".

"Dat weet ik wel Kim, maar bot gezegd heb ik me daarnet af staan trekken terwijl ik aan jou stond te denken en dat is niet bepaald een gewone gang van zaken...toch?" zei ik wat nerveus.

"Och, we neuken toch niet echt samen...en niemand weet het dus wat zou het?" zei ze onverschillig.

"Was het maar waar" dacht ik onvermijdelijk, maar de boodschap leek me duidelijk.

"Je vindt het dus niet storend als ik een stijve krijg als ik naar je kut kijk en me daarna aftrek?" vroeg ik nog eens...

"Nee hoor, je doet maar wat je niet laten kan...het kan maar opluchten'.

"Sjezus Kim...echt normaal vind ik dit allemaal niet, maar ok, als jij er geen probleem mee heb dan ga ik me voortaan ook niet meer inhouden ook...dus ga er maar van uit dat dit dan nog wel eens vaker zal gebeuren".

"Zeker als je er zo bij blijft zitten, want ik voel'm nu al weer groeien" zei ik nu met meer zekerheid.

Ineens keek ze in mijn richting en vroeg:"Wordt ie nu alweer stijf dan?"

"Lieverd, nogmaals...ik kan gewoon zien dat je een kaal kutje hebt...je schaamlippen zijn duidelijk te zien".

"Iedere keer als je je benen wat wijd doet zie ik alles strak er omheen spannen en ja, dan wordt ie meteen weer stijf, vindt je 't gek?".

"Laat eens zien dan?" vroeg ze brutaal, maar toch duidelijk nieuwsgierig.

Schaamteloos stond ik op en deed een paar stappen in haar richting om haar eens goed te laten kijken naar de harde bult in mijn short en spande daarbij mijn onderbuik wat aan om hem zo stijf mogelijk te doen lijken.

"Jeuh zeg...ik dacht dat dat wel weer even zou duren voordat zo'n ding weer stijf werd na de sex", zei ze.

"Soms wel, soms ook niet, zei ik, ligt er aan hoe opgewonden ik ben en welke oplossing er voorhanden is".

"Goh, ik wist niet dat een man zo geil kon worden terwijl je niet eens echt iets kan zien", zei ze verbaasd.

"Lieverd, als een man een poosje geen sex heeft gehad dan heeft ie niet veel nodig om opgewonden te raken...en je bent ook nog es een mooie meid om te zien, plus dat je dan ook nog es lekker met je benen wijd zit in een strak hipstertje...daar kan een gezonde vent de hele dag door een stijve door blijven houden".

"hahaha, lachte ze toen, dan kun je net zo goed boven blijven dus".

"Nou, niet voor het een of ander, maar ik zal blij zijn als je straks weer op school zit...dan kan ik ten minste ongegeneerd m'n gang gaan" reageerde ik met een knipoog.

"Ga je dan straks gewoon nog een keer?" vroeg ze verbaasd.

"Kim, we praten nu toch zonder enige schaamte dus ik ben er maar eerlijk in...zolang jij er zo geil bij zit blijft die stijve lul van me zoals ie nu is en dan kun je er van uit gaan dat ik er m'n pleziertje mee zal beleven".

Ze keek nog een keer bewonderend naar de bult in m'n broek, deze keer merkbaar langer en hield haar benen even stil terwijl ze ze iets gespreid hield.

Toen keek ze naar haar eigen kruis en inspecteerde of het inderdaad wel zo duidelijk te zien was allemaal.

"Bij jou zie je alles anders wel een stuk duidelijker...hij staat nu echt recht vooruit...straks scheur je nog uit".

"Daarom ben ik blij dat je ten minste nog iets aan hebt, want anders zou dat nog wel eens echt kunnen gebeuren vrees ik" zei ik wat opschepperig.

"Zou wat zijn ja, als ineens je pik er uit zou springen, hahaha".

Maar ondertussen bleef de pestkop wél haar benen gespreid houden.

"Luister Kim, ik heb een voorstel voor je...want je zit me eigenlijk gewoon te narren nu".

"Volgens mij ben je nu gewoon nieuwsgierig hoe m'n lul er uitziet en eerlijk gezegd wil ik zelf ook wel graag zien wat er achter dat slipje zit...dan hoeven we daarna ook verder niet meer te gissen en misschien is dat dan bevredigend genoeg voor beiden...deal?"

"Oh als je zo graag m'n blote kut wil zien mag je hoor...dat boeit me niks", zei ze ongegeneerd.

Maar ik zag aan haar ogen dat het idee om haar vaders stijve lul een keer te zien haar toch wel boeide.

"Ow dat boeit je niet dus?...dus als ik je kut wil zien dat doe jij dat gewoon even...yeah right!" daagde ik haar uit.

"Kan mij dat nou schelen" zei ze argeloos en zonder aarzelen trok ze haar slipje opzij, deed haar benen wijd en toonde me haar haarloze jonge kutje..."Hier, alsjeblieft...kijk maar dan", zei ze brutaal.

"Maar jij wou een deal dus laat jij dan ook maar alles zien", gooide ze er achteraan.

Ik kon m'n ogen niet van dat heerlijke kutje afhouden en staarde bloedgeil naar dat bolle, gladgeschoren jonge spleetje. Zo mooi glad, alsof er nooit schaamhaar had gegroeid, en prachtig gaaf nog met net een kleine opening waar haar clitje moest zitten...

Automatisch wreef ik met mijn hand over mijn harde paal terwijl ik geboeid naar haar neukgrotje bleef staren.

"Ja hallo zeg, jij zou ook je lul laten zien he", zei ze aandringend.

"Eh ja, dat is waar, sorry...ik was even afgeleid", stamelde ik.

Ik friemelde mijn keiharde erectie vakkundig uit mijn short en hield 'm met een hand goed zichtbaar voor haar.

"Alsjeblieft dan maar, dit is wat er gebeurt als je wijdbeens in je slipje tegenover me zit".

"Whohooo, reageerde ze enigszins met ontzag, no shit!!...wat een paal!!!...die is echt keihard zeg!!"

"Da's wel een verschil met een 17 jarige piemel...pfffff...nu begrijp ik wel waarom Anja altijd zo'n herrie maakte als jullie bezig waren...wat een dikke lul heb jij zeg".

"Nou dankjewel dan maar, zei ik trots, jouw spleetje is anders ook niet onsmakelijk om te zien", en ik begon m'n lul ondertussen wat te masseren.

Ook Kim maakte even een aai beweging over haar kutje en trok daardoor haar jonge schaamlipjes wat open, zodat ik duidelijk haar clitje kon zien.

"Laat je clitje ook even zien dan...alsjeblieft...maakt nu toch ook niks meer uit...toch?" hijgde ik.

Ze keek me ietwat beschaamd aan maar deed toen toch haar benen wat wijder en trok de huid van haar clitoris wat naar achter zodat haar jonge kleine knopje glinsterend tevoorschijn kwam.

"Wow" was het enige wat ik nog kon uitbrengen...

Als vanzelf was ik me al zachtjes aan het aftrekken en begon mijn eikel ook al vochtig te worden zodat ik die lekker soepel door mijn hand kon laten glijden.

"Jezus pap, ga je je nu staan aftrekken hier?" vroeg ze ietwat ongerust..."Ik weet niet of dat wel zo'n goed idee is..."

"Sorry moppie, ik werd ineens zo vreselijk geil nu ik je zo bezig zie, maar je hebt gelijk" en ik stopte met de beweging.

Maar toch bleef ik voor haar staan, en liet haar de kans mijn stijve lul zo lang mogelijk te bekijken.

Kim bleef geboeid naar die harde stijve pik staren en ik hoorde dat ze wat zwaarder ademde dan daarvor.

"Het windt jou ook op hè?" vroeg ik terwijl ik m'n pik weer vast pakte en hem nog eens goed recht in haar richting hield.

"Pfffff, zuchte ze hardop, ik kan toch moeilijk met m'n eigen vader gaan liggen neuken?...dat gaat me echt te ver hoor...maar jezus wat een dikke pik zeg...volgens mij zou ik open scheuren".

"Je scheurt niet open hoor, dat verzeker ik je, maar ik snap wel dat je dat niet wilt...ik weet zelf ook ff niet meer zo goed wat ik hiermee moet...ik ben zo geil als boter nu, maar m'n dochter neuken is ff een ander verhaal".

"Maar ik zal je eerlijk zeggen dat ik me straks wel een 2e keer flink zal afrukken want anders kan ik me echt niet meer beheersen".

"Als ik niks gezegd zou hebben net, was je dan gewoon doorgegaan met je af te trekken tot je klaar zou komen?" vroeg ze nieuwsgierig.

"Kim ik sta echt op springen nu, wat denk je zelf?...je zit hier wijdbeens met je kutje open, vlak voor me...ik stopte alleen omdat je aangaf dat je het niet zo'n goed idee leek..."

"ja nou, ik werd bang dat je te ver zou gaan en je niet meer kon beheersen" antwoorde ze.

"Ik geef toe dat ik volledig los zou gaan als je het toe zou laten, maar ik zweer je dat ik niets tegen je zin in zou doen" zei ik weer.

Ze keek me twijfelend aan en keek toen weer naar m'n nog steeds stijve harde lul...en begon toen opnieuw over haar glimmende clitje te bewegen met 1 vinger.

"Alleen aftrekken dan hè?...niet neuken" zei ze voorzichtig. "Ik wil je wel zien spuiten, maar verder ga ik niet", zei ze inmiddels hijgend en ze begon zich zowaar te vingeren.

Ik bedacht me geen moment en ging tegenover haar in de stoel zitten en begon me stevig af te trekken.

Ik zorgde dat ze alles goed kon zien en keek hoe ze nu haar middelvinger afwisselend in haar kutje en over haar clitje liet gaan.

Kim ging iets verder onderuit op de bank en bleef gehypnotiseerd naar mijn lul kijken die stevig afgewerkt werd door mijn hand, en hield hetzelfde tempo aan met vingeren.

Daar zaten we dan...vader en dochter...samen masturberend...elkaar gek makend van geilheid.

Mijn eigen geile dochter van 16 die zich lag te vingeren, vlak voor mijn neus, terwijl haar paps zich suf zat te rukken op haar jonge kale kutje...

Na een paar minuten voelde ik dat ik ging komen en zei:"Ik ga spuiten moppie...ik ga klaarkomen op m'n eigen geile dochter...ooooh god wat ga ik heerlijk klaarkomen op dat jonge kutje van je!!!"

Ik gooide alle remmen los en ging vlak voor haar staan en bleef maar kreunen, "houd dat geile kutje open voor me..."

"Ik wil het zien pap...ik wil het van dichtbij zien!" kreunde ze hardop mee en ze ging op haar knieën voor me zitten.

"Dan zul je het van dichtbij zien ook!" kreunde ik hard en pakte haar hoofd beet en steunde er op terwijl ik mijn lading warme zaad vlak voor haar ogen uit mijn keiharde paal begon te spuiten.

Dikke klodders sperma spoten recht vooruit en kwamen op de bank terecht. Ik trok mijn lul wild naar achter terwijl de zaadstralen bleven schieten.

Ik keek hoe Kim op haar knieën zat en wild met haar vingers in haar kutje zat te drukken...ze ragde werkelijk als een bezetene door die geile spleet van haar heen en kermde het uit. "Papa...papa wat geil...oh papa wat geil om te zien...spuit dan papa...!!"

Ik werd echt helemaal gek en richte m'n spuitende neukpaal naar haar toe en spoot nog net 2 klodders warm zaad op haar hals en shirt.

Volledig in trance keek ze hoe het laatste zaad uit mijn lul sijpelde. Ik steunde nog steeds met een hand op haar hoofd waardoor ze mijn slapper wordende lul vlak voor haar gezicht had.

Met een hand greep ze me vast aan mijn pols en kneep zich hard vast, zoekend naar steun...ze ging klaarkomen!

Het geile 16 jarige ding ging klaarkomen op het incestueze gegeil wat zich afspeelde in de woonkamer.

Ze snakte naar adem en raasde met een rotgang over haar clitje...ze stootte een lange harde kreet uit en het het geile kutsap spoot er letterlijk uit!! Mijn bloedeigen tienerdochter bleek gewoon een squirter!!!

16 jaar jong en de kleine geile duivel spoot gewoon letterlijk haar kut leeg over het tapijt...!!!

Nog nooit had ik een vrouw in het echt zien squirten en nu bleek mijn eigen dochter spuitend klaar te komen!

In een flits pakte ik haar vol bij haar kut beet en voelde het warme sap door m'n vingers stromen.

"Spuit maar lieverd...spuit je kutje maar leeg!" en in één beweging drukte ik mijn middelvinger diep in haar tienerkutje en bleef wild door vingeren.

Ze gooide zich achterover en drukte stevig met haar zeiknatte kut tegen mijn hand aan terwijl ze het uitkermde..."papa niet stoppen!...niet stoppen papa, ik ben zo geilllll!!!".

Nog zeker drie, vier golven geil spoten door mijn vingers heen voordat ze haar knieën krampachtig samen kneep.

Was mijn stiefje destijds een geile donder?...moet je mijn eigen dochter zien!!!

Een 16 jarig blond opdondertje die zich klaar vingert op haar rukkende vader en spontaan de vloer onder spuit met haar kutsappen!!!

Barst allemaal maar met al die schijnheilige principes...dit wordt neuken...al is het maar één keer!!
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Eerste Keer, Vader, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.6
Een Boost Voor...Door: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Stiefmoeder, Vader, Zus,
"19 jaar is ze nu en Emerald geniet van het leven. Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw en menige jongen en man hebben oog voor haar, als ze langs het zwembad loopt in haar groene, eendelige badpak. Ze neemt een aanloop en elegant duik..."
12-04
9.4
Mijn Schoondochter - 27Door: Leroy1980
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Dochter, Schoondochter, Trio,
"Nadat Dajana naar haar werk is gegaan, ben ik weer alleen thuis. De rest van de dag was het eigenlijk rustig. Katja is voorbij gekomen en heeft het huis gepoetst en ik ben de meeste tijd in de tuin geweest. Katja zag er vandaag ook weer goed uit, we ..."
11-04
9.3
Samen Geilen Op Kim - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eenmaal je grenzen verlegd lijkt het steeds makkelijker te worden om op situaties in te spelen om zo je doel te bereiken. Mijn drang naar jong vrouwelijk lekkers werd alleen maar groter en ik werd ook steeds handiger in het bespelen van al d..."
11-04
9.4
Natuur Doet Het... - 6Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Evi is een ander verhaal. Hiervoor heb ik met Joyce, de moeder van Evi, gepraat want ik was er zelf niet bij. Evi heeft het natuurlijk wel eerst gelezen. Eigenlijk draait het om haar zusje Dieke en haar neef Simon vertelde Joyce. Allebei zijn de kind..."
11-04
9.3
De Ontdekkingsreis Van... - 4Door: The Cure
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Pashokje, Vader, Verleiden,
" Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. ..."
10-04
9.4
De Ontdekking Van... - 10Door: Floris20621
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Moeder, Neuken, Pijpen, Rimmen, Tweeling, Vader, Zus,
"Het is een hete zomerdag. Vakantie. Grote Broer en Grote Zus zijn naar het skatepark en gaan daarna zwemmen in het openluchtzwembad aan de rand van het dorp. Broertje en Zusje zijn met hun pony s het bos in getrokken. Officieel zijn Bismarck en S..."
08-04
9.2
Samen Geilen Op Kim - 1Door: Fiddler
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter,
"Iedereen heeft wel die beste vriend waar je al je geheimen mee deelt...hoewel... Ook al geef je veel bloot aan die vriend, er zijn toch altijd dingen die je met niemand deelt. Je diepste geheimen zijn vaak duister...kunnen het dag..."
08-04
8.7
Weekend Weg Met...Door: Nico
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Rimmen, Stiefdochter, Vuistneuken,
" Kutzooi , riep ik. Dat is echt balen toen mijn vrouw me vertelde dat ze, vanwege veel zieken op de afdeling van het ziekenhuis waar ze werkt , het hele weekend moest werken. We hadden namelijk voor dit weekend een vrijstaande luxe vakantiehuis geb..."
07-04
9.2
Mam! Help! Ik...Door: Ilwis
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Viagra, Zoon,
"Met een groot probleem loop ik naar mijn moeder om hulp te vragen Ik, 24jaar met een lengte van 1,85mtr. en licht gespierd en woon bij mijn ouders thuis. Mijn vader is net als ik ook licht gespierd maar iets kleiner. Mijn moeder is een leuk..."
04-04
9.2
Natuur Doet Het... - 5Door: Jolanda
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Tepel, Tepels, Vingeren,
"Ook in onze familie liepen dingen anders dan we dachten. Hoewel we Floortje al jong hebben voorgelicht door met iedereen mee te beleven duurde het best nog wel een hele tijd tot ze aangaf meer aan seks met de rest van de familie toe te zijn. Geen pro..."
04-04
9.4
Eigen Haard Is... - 2Door: Fiddler
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter,
"Eigenlijk heb ik toch wel het mooiste leven van de wereld als je het goed bekijkt... Had ik ooit een prima relatie met een heerlijke vrouw die ook nog eens een geile dochter bleek te hebben, kwam ik er daarna achter dat mijn eigen dochter oo..."
03-04
9.4
Klik hier voor meer...