63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Passen


Door: Buurman
Datum: 16-04-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 4407x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
De keren dat ik stoute pakjes ontving zijn legio. Van condooms, glijmiddel en lingerie. Tot dildo’s, klemmen en leren speeltjes. Van de meeste studenten wist ik het wel, en soms was het ook raak. Maar deze knaap, nee… Buurman, ik krijg een pakketje, kunt u het aanpakken? Dankuwel, zei hij op mijn volmondig ja; geregeld dus. Een fietskoerier, leuk, dacht ik nog. Maar die strakke broek was ook erg geil! Wat een lekkere zat daarin zeg!

Een pakketje voor Ivo, uw zoon zeker? Lachte de koerier veronderstellend. Ik keek even geil naar zijn kruis. Sorry meneer, zei hij, het pakje is beschadigd, wilt u het toch hebben? Zei hij keurig en wilde mij het binnen laten controleren. Kom binnen, dan kijk ik even, zei ik streng. Gods wat een lekkertje, zuchtte ik, en maakte het pakje verder open. In orde, zei ik het ding uitdagend voor de koerier draaiend, zie je wel, knul; zei ik…

Ja meneer, zuchtte deze en in die broek werd het dringen. Zo een heb ik ook, zuchtte hij en keek moeilijk.

Zal best, zei ik, veronderstellend dat hij de maat van zijn pik bedoelde. Nee, niet mijn piemel, maar zo een ding heb ik ook; lekker hoor! Zei hij stout en kneedde zijn kruis gelijk. Is dat zo, zuchtte ik en kwam naar hem toe…

Ja, hijgde hij en deze is ook al hard. Hij legde mijn grote hand op zijn strakgespannen broekje, voel maar hoor. Grote hand, meneer, kreunde hij en ik genoot van wat er onder mijn hand groeide. Heb je zin, zuchtte ik geil. Graag, zuchtte hij, en liet mij zijn broekje afstropen. Pets, deed de nu keiharde pik, tegen het al blote buikje. Zelf had meneer zijn overhemd uitgetrokken. Lekker ding, kreunde ik weer en trok die flinke pik onderhands. Lekker buurman, zuchtte hij kreunend en wilde mij kussen. Geen probleem, hij was bijna net zo lang, dus…

Eigenlijk ben ik niet op oudere mannen, zuchtte hij geil, maar u bent anders. Ik zakte op mijn knietjes en keek. Oh ja, dat moet zalig zijn, een ervaren man aan mijn pik. Droomde ik, nou; dan wilde ik niet wakker worden! Gulzig zoog ik zijn gladde balzak, hapte naar zijn puntige eikel en zoog. Oh ja, zie je wel, kreunde hij hijgend… Uitkleden vent, kreunde ik en deed hetzelfde. Ik ben al naakt genoeg, toch? Zei hij plagend, ik kan overal bij, ja; hijgde ik. Sjees, die is dik, lachte de twintiger, kijkend naar mijn zware pik. Dan moet u mij eerst oprekken.

Laat ik daar nu net een dildo voor gekregen hebben, grapte ik, precies; zei hij geil. En leunde over het aanrecht, ik graaide gelijk naar zijn kont, die was schoon. Had je dit gepland, zuchtte ik zijn aars al duimend. Dat niet, maar verwacht wel, sjees die duim; ook al zo groot. Hijgend wiebelde hij met zijn krent voor mij.

Met zijn geile speelgoed in mijn hand en die duim wiebelend in zijn strakke gaatje, wilde ik hem ook proeven.

Oh ja, zalig, kreunde hij toen ik weer geknield die billen wilde likken. Trek ze open, snauwde ik genietend…

Uit een laatje, kwam een condoom, en boter uit de koelkast, hoe wist hij dat? Maar tijd om na te denken had ik niet. Ik jaste de verse dildo, en vette zijn mooie ster in. Koud, zuchtte hij giechelend, maar ik duimde het lekker door. Steek hem erin, ik ben zo geil, nu. Zuchtte hij en dus deed ik het. Het ding ging opvallend soepel naar binnen. Gelijk zag ik zijn mooie, natte, piemel schuin staan. Potent ventje ben je hoor, zuchtte ik het ding zacht in en uit bewegend. Ja hè, en ik geil op dit spel, zuchtte hij. Ik hoorde het wel, het kwam niet binnen.

Die stevige pik danste en slingerde, en ik zag de dildo in en uit gaan, met de gebruikelijke geluiden; enorm geil! Zuig me, kreunde ik en stond met moeite weer op, ik ben ook geen 18 meer. Oh graag, zei hij en gehurkt pijpte hij mij, die stijve lantarenpaal zo mooi omhoog. Zalig kreunde ik eerlijk, ik ben niet je eerste, hij schudde van niet. Echt niet, wel de eerste oudere lul hoor, zei hij vals. Dikke pik zeg, zei hij de schacht aflikkend en zuigend.

Af en toe een paar haaltjes aan zijn pik, om hem lekker hard te houden, zuchtte hij geil. Hij stond op, fikte af, zo zei hij. Neuk me, meneer, ik wil uw warme, grote pik in mijn kontje! Gejast stak ik toe, de boter deed zijn werk en mijn lul schoof zo naar binnen. Oh ja, lekkerder dan die hoor, kermde hij en liet zich lekker neuken. Mijn grote handen over zijn bezwete lijf en hij die de dildo in zijn mond deed, als was het een echte pik…

Maar goed ook, want hij was nogal eh vocaal. Hijgend zei hij dat hij zelden zo lekker geneukt was, zelfs zijn vriendje kon het niet zo goed. Ik neukte geil geworden door, en kreeg het. Spuiten door geneukt te worden? Jah man, zo lekker, helemaal met zo een dik oud ding, jammerde hij en het zaad spoot over de tegelvloer… Gaat u door, ik ben zo geil op die ouwe lul, neuk me wat harder, graag. Doen we, zei ik en sloeg op zijn kont. Meer, hijgde hij, mep mijn kont rood! Niet mijn ding, maar wel die van hem! Dus meppend en neukend ging ik door. Zalig, ik wil uw zaad voelen. In je, stelde ik zwetend voor, nee meneer op mijn lijf graag, ik ben uw slet!

We waren al een tijdje geil bezig, en dus wilde ik nu ook wel spuiten. Bovendien was hij zo strak, nog, heerlijk. Hij duwde mij af, draaide zich om en hurkte. Met alweer een stijve pik tussen die mooie benen, zoog hij mijn, nu blote pik heerlijk af. Oh ja, naai mijn bek maar, zaad wil ik; hoe dan ook! Goed hoor, zei ik zwetend en concentreerde mij. Geil, ja, zuchtte ik, ik kom; hier heb je het. Hij liet los en het spetterde over dat geile lijf.

Lekker meneer, zuchtte hij stout. Ik knikte, en zo belandden we in de kleine, knusse, douche. Mijn handen zaten overal, tot ik de deur hoorde. Snel afdrogen, zei ik, de koerier lachte en zei nee! Ik schrok me een hoedje, maar hij is thuisgekomen. Betrapt, welnee, Ivo is mijn vriendje, zei hij vals. Kijk maar, daar is hij.

Was het lekker, Jos, lachte hij. Nou en of, je moet hem echt ook eens passen, als je zover bent, zei deze geil. Daar ga jij en deze, mee helpen; toch? Ivo stond naakt, en wist ervan. Gemeen hoor, een oude man verleiden. Schaterde ik, nu met twee naakte twintigers voor mij. Lekker toch, en eh, even eerlijk; ik vond u al lang leuk!

Gloeiende Ivo, jij zo, lachte ik en knielde voor hem. Zijn imposante paal hing zwaar. Dit is mijn droom, zei ik. De kranen dicht en twee potente knapen vlak voor mijn gezicht met hun piemels. Kijk zei Ivo, hij wilde er een grotere in, en ik heb wel zoiets, maar nog wat dun, toch? Ik proestte het uit, net als bij de tandarts, zit ie in je bek te woelen, vraagt hoe het gaat. Maar nu boorde Ivo zijn stijve paal mijn strot in, zalig! Intussen trok ik zijn vriendje, die ook in mijn bek wilde. Zo geil werd ik, dat ik ook die in mijn smoel nam; gewoon erbij, lachen!

Leuk, zei ik, loslatend, maar dit werkt niet. Uitgebreid zuigen wilde ik ze, en misschien slikte ik het ook nog! Afdrogend en lachend om de geslaagde grap, trippelde die twee naar de slaapkamer. Gelukkig waren ze slank. Want op die twijfelaar, pasten ze maar net. Met mijn pik half hard tussen mijn benen, zoog ik die piemels af.

Oh ja, kermde Ivo, ik kom al, ik hield mijn mond erom en hij spoot veel en krachtig mijn keel in, zalig was het! Lenig sprong hij van het bedje, en ik zoog zijn vriend nu af. Een flinkere paal, zuchtte ik verlekkerd, en likte ook zijn zak weer. Zuigen, kreunde hij stoer, dat deed ik ook! Ivo kwam alweer terug, hij wilde niets missen, zei hij.

Wat pijpt hij lekker, hè? Echt een ouwe zuiger, lachte de knappe donkerharige knaap opwippend. Kom je, vroeg Ivo, bijna. Man wat is dit geil zeg, lachte zijn vriend. Zal ik die man neuken, vroeg hij. Dan doe ik het wel. Schaterde Ivo, als je zover bent, lukt het toch niet. Touche, lachte de knaap en ging ervoor. Ook zijn zaad slikte ik gretig door. Als je geneukt kán worden, beloofde ik, dan mag je mij ook neuken. Zei ik beslist, Ivo glom…

Weer douchen en ja, ook leegden ze stoer hun blaas. Gek, maar dat vind ik en geil en leuk. Dankuwel meneer. Zei de vriend van Ivo, lief. Hij is echt lekker, ik voel hem nog. Plagend ging ik naar die billen, wreef zachtjes…

Hmm, zei hij, dat helpt wel, al mag u er zo weer in hoor! Lukt niet, anders had ik het al wel gedaan, zei ik geil.

Ook slap heeft hij een dikke pik, lachte Ivo. Ik kan niet wachten tot hij me ermee neukt, en alweer was hij hard, kom zei zijn vriend. Ik wil ook, zei ik jengelend. En dus zaten we voor Ivo, met zijn lange dunne stijve lul. Dan zal ik me maar aftrekken, lachte hij en stoer rukkend, kijkend naar ons. Rukte hij zich af, geil om te zien! Maar nog lekkerder om dat vele zaad te voelen, spetterend op mijn en zijn vriendjes lijf, genieten leek het of hij bleef spuiten. Heet zaad, kermde zijn vriend die ook nog werd onder geplast. Viezerikken, zei ik, maar vond het geweldig! Gewassen ging zijn vriend weer, hij was echt een koerier. Als ik een pakje voor u heb, heeft u vast wel iets voor mij; zei hij vals. ten minste een warme mond, beloofde ik hem. Ja geil, je wordt me toch hitsig van al die ouwe mannetjes, lachte hij. Ze kijken allemaal, maar doen niets, zei hij boos, ík wel hoor, beloofde ik plechtig. Aangekleed, leunde hij voorover. Eigenlijk ben ik dol op oudere kerels, maar ze doen niets met mij!

Kom maar eens langs, zuchtte ik, als het mag van hém! We schaterden, dat het mocht was wel duidelijk.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dildo, Pijpen, Verleiden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.3
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
Klik hier voor meer...