63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-04-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 12840x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend.

Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg.

Enkele dagen later belde mijn nichtje. Ze wilde een uitje met me. Toen we jonger waren, deden we ook veel dingen samen. Maar op de middelbare school gingen we andere wegen. Een uitje klonk leuk.

Een week later ging ik bij haar op bezoek. Eerst gepraat over “lang” geleden, toen over mijn werk en toen over mijn vriend. Daarna draaiden we de rollen om. Ik vroeg ik wat zij tegenwoordig deed en toen antwoordde ze: “Het oudste beroep.”

Keek haar even vreemd aan maar ze hielp me snel uit de droom. Tja soms verwacht je iets, maar dit kwam geheel onverwacht. “Bijzonder maar is dat wel leuk of doe je het om het geld?” “Allebei. Een mooi appartementje aan over gehouden.”

“Vind je het leuk of lekker?” Ze vertelde een paar belevenissen. Maar als ik geïnteresseerd was, moest ik maar op “Opwindend.nl” kijken. De laatste tijd verdiende heel goed, omdat ze in het duurdere segment klanten bediende. En … tante regelde alles: afspraken en geld. Maar daardoor had ze zoveel gespaard, dat ze dit had kunnen kopen.

Toen vertelde ze dat tante een verzoek gekregen had om op een verjaardagsfeest te komen van iemand, die 50 werd. Er komen ongeveer 30 gasten, stellen maar ook solo mannen en solo vrouwen. Omdat de gastheer en gastvrouw wel eens swingen, willen ze hun gasten verrassen: 2 dames en een heer willen ze inhuren. Tante is gevraagd of ik kon en of ik nog iemand wist. De jarige man kende mij, omdat hij een paar keer bij mij op bezoek geweest is. De vrouw organiseert het feest als een verrassing voor haar man en de gasten. Tante dacht toen aan jou….en daarom nodigde ik je uit.

Ik keek perplex. “Hoe kom je op het idee? Waar zie je me voor aan? Het moest niet gekker worden. “Mijn vriend zal ook wel raar op kijken. Mijn lichaam aanbieden aan anderen. “ “Keerzijde: je werkt van 22.00 uur t/m 03.00 uur. Je krijgt 1000 euro zwart. Jij bepaalt wat je toelaat.”

“Maar je reactie verbaast met niet, hoor.”. Heel begrijpelijk ook, maar het is toch iets anders dan je denkt. Je leest volgens mij alleen verhalen en bekijkt films waar het er wild en hard aan toegaat. ““Gaat het zo ook met je vriendje, zoals in die verhalen staat?” “Nee bepaalt niet.” Mijn nicht vervolgde: “Wat kan je zo’n avond verwachten?” Toen legde mijn nicht uit wat de mannen van wensen konden hebben. Vooral pijpen, spuiten op je borsten, klaar komen in je mond en neuken in diverse standjes. En natuurlijk soms hoe gekker hoe mooier ze het vinden. Maar ik of jij bepaalt wat er gebeurt. En nee… is nee! En van mijn kont blijven ze af.´

Ik had alles met verbazing aangehoord. “Je hebt het toch wel vaker met anderen gedaan dan je huidige vriendje?“ Ja, met 5 verschillende jongens en met mijn vriendje nu al 2 jaar heel veel keer. Hij lust er wel pap van!!”

“Dat was bij elke jongen toch ook anders? Eerst misschien heel onhandig, maar nu heb je ervaring genoeg. Dus je weet ook wat mannen willen… en niemand is of wil hetzelfde.. Maar.. ze lusten er allemaal pap van!! Dat was toch ook bij hen?”

“Ja dat was wel zo. Het was bij iedereen anders, maar ze willen allemaal elke keer… “Alleen jullie doen het omdat je het samen leuk, gezellig en lekker vindt. Ondanks meerdere vluggerdjes. Daarbij probeer je de ander te verwennen of zijn pleziertje geven. Hier krijg je iemand, die dat mist of tekort komt en graag wil hebben. Bovendien wordt het heel goed betaald… “

Maar op een feest? “Allemaal vreemden. Dik, dun, wild, zonder condoom. Twee tegelijk. Nee het leek me niks, hoewel het een hoop geld was.” Toen bedacht ik: “Wat zal mijn vriend ervan vinden, dat ik met vreemde kerels ga neuken?” Mijn nicht was duidelijk: “Dat is een ding. Maar… als je aanbiedt dat hij voor het feest een avond bij mij mag komen. Gratis.””

Ik hoorde het in Keulen donderen. Mijn vriend naar mijn nicht…. “Leuk idee, als hij de smaak te pakken krijgt, wil hij vaker met anderen. Dat wil ik niet.”

Mijn nicht haalde nog een drankje. Maar ze heeft zo ook een mooi appartement verdiend. Het ziet er mooi en gezellig uit. Kerels willen ook altijd neuken en dat je daar ook zoveel geld voor kan krijgen. Wat me opviel, was dat het er wel heel normaal aan toe ging. Veel verhalen op sekssites, zegt men, zijn overdreven, maar bij mijn nicht lijkt dat niet zo. Afspraken maken met wensen en eisen vooraf, had mijn nicht gezegd.

In het weekend heb ik het mijn vriend verteld. Hij vond het heel spannend dat ik gevraagd was, maar mij met een stel vreemde mannen bezig te zien, was wel een dingetje. Het aanbod van mijn nicht was wel iets, waar hij even geen antwoord op had. …. Mannen en neuken gold dus ook voor hem…..

Toen hij het geldbedrag hoorde, was hij helemaal verbaasd. In 5 uur 1000 euro. Dan kunnen we…..en hij somde leuke en mooie dingen op, die op ons wensenlijstje stonden.

Zondagavond appte ik mijn nicht: “ We hebben samen gesproken en ik wil er nog een keer over praten. “

Drie dagen later zat ik weer bij mijn nicht. “Leuk dat je terugkomt en na vanavond mag het nog steeds nee zijn, he!!” Na de koffie heb ik eerst verteld hoe het bij ons gegaan was. Ik ben minder afwijzend dan de eerste keer, maar zie er ook als een berg tegenop. Toen hebben we alle mogelijkheden en bezwaren besproken.

Het eindigde met: niet anaal, beetje pijpen maar niet diep neuken in mijn mond , niet klaarkomen in mijn mond, niks kinky, niks vastbinden of zweepjes of blinddoeken. Geen show op tafel oid. Geen beelden. Elke neuker heeft een condoom om.

Verder wilden we allebei een eigen kamer. Wel dichtbij elkaar. Na elk bezoek app ik. Iets vervelends: dan bel ik. We komen in gewone feestkleding, niks uitdagends. Na elk bezoek even naar de douche.

Mijn vriend mag over 2 weken langs komen…Als hij gaat, ga ik ook!! Met deze informatie weer naar mijn vriend.

In het weekend besloten we dat ik het ging doen. Hij ziet mijn nicht wel zitten. Maar ik voel al die kerels aan en in mijn lijf. Of ik dat zo fijn vindt.. ?? Het voelt heel spannend. Maar goed… ik heb ja gezegd.

Mijn vriend ging 2 weken later naar mijn nicht. Heb lang wakker gelegen en van alles bedacht. Helemaal toen hij om 24.00 uur nog niet thuis was. Ik was gewoon jaloers en ongerust. Toch ben ik in slaap gevallen. De volgende morgen werd ik wakker van zijn appjes. Hij was blijven slapen. Het was heel gezellig en superlekker geweest. Nou leuk……….

Toen ging mijn telefoon. Hij vertelde dat hij nu naar huis kwam. Hij ging niet werken. Hij had zich ziek gemeld. Ik haalde van alles in mijn hoofd. Ik werd met de minuut zenuwachtiger. Waarom ging hij niet werken? Een half uur later hoorde ik zijn auto.

Ik ging naar de deur maar wat voelden mijn benen zwaar. Toen hij me zag, vloog hij op me af en knuffelde me enorm. Hij was gek op me. Hij wilde alles wat hij beleefd had met me delen.

Hij tilde me half op en nam me mee naar de bank in de kamer. Hier zoende hij me weer uitbundig. “Zo blij met jou!!” zei hij wel 10x.

“We maken eerst koffie en dan vertel ik mijn verhaal. Hij liep naar de keuken en even later rook ik de koffie. Tegen me aan vertelde hij het verloop van de avond. Na de koffie had hij haar moeten uitkleden. Ze bleek helemaal kaal. Op de slaapkamer moest hij op zijn buik liggen en had ze hem gemasseerd van voeten tot hoofdharen. Toen terug naar zijn ballen. Toen moest hij zich omdraaien en had ze hem gepijpt tot hij klaar kwam. Iets in haar mond maar de rest over haar borsten.

Na een tien minuten had hij haar borsten moeten masseren en daarna haar kietelaar en lippen.

Toen moest hij in 69 komen liggen en had ze hem weer gepijpt. Toen hij warmer werd, mocht hij neuken. Zonder condoom…

Hierna waren ze een poosje beneden geweest met wat drinken en chips. Alles besproken wat wij deden..…Na een half uur waren ze weer naar boven gegaan. Ze was op hem gaan zitten en terwijl hij in haar zat, moest hij haar klit masseren. Ook haar tepels moest hij doen. Hij had tips gekregen om het voor haar lekker te maken en toen was ze klaar gekomen. Direct mocht hij nog een keer zonder condoom neuken en klaarkomen.

Zo hadden ze een poosje gelegen. Over van alles gepraat en vooral over haar “werk.” Hierna douchen. Hij moest met badschuim haar helemaal wassen. Opeens had ze gebukt en haar kut aangeboden. “Neuk me weer.”

Daarna hadden ze beneden yathzee gespeeld. Een hapje en een drankje erbij maakte het gezellig. Tegen 23 uur waren ze naar boven gegaan voor de laatste ronde. . Nogmaals moest hij op zijn buik liggen en was hij heerlijk gemasseerd. Het eindigde weer bij zijn ballen. Toen hij hem stijf had, was ze op haar hurken gaan zitten en mocht hij het van achteren doen. Weer anders maar mijn nicht vond hem een goede dekhengst!!

Daarna was hij in slaap gevallen. Om 4 uur was hij wakker geworden. Er werd aan zijn lul gezogen. Hij was enorm geschrokken dat ik nu alleen thuis was en niet wist waar hij was. Mijn nichtje had hem wel weer lekker verwend, maar hij voelde zich heel schuldig. Het was opeens minder leuk geweest. Het feestje was even over maar nu naar huisgaan?? Mijn nichtje had gezegd dat ik nu ook lag te slapen en dat nu thuiskomen wellicht niet zo’n slim idee was. Daarna was mijn nichtje weer gaan slapen en had hij een tijd liggen draaien. Hij baalde dat hij niet naar huis gegaan was en alleen aan zijn eigen plezier gedacht had. Toch was hij na een tijd weer in slaap gevallen.

Om 7 uur liep de wekker af. Mijn nicht had gezegd dat hij zich ziek moest melden. Hij moest naar mij. Ze hadden eerst ontbeten en daarna over de feestavond gesproken. Toen zoende hij me en voelde ik zijn handen. Het voelde eerst raar. Gisteren een ander en nu ik. Hij vertelde dat hij mijn terughoudendheid wel begreep. Maar toch voelde het ook fijn bij hem. En zo lag ik even later toch op mijn rug en werd geneukt.

Mijn tante en nicht die voor zoveel spanning zorgden…. Na een schaaltje yoghurt met muesli doken we ons bed in. Het werd een lange dag met veel aan elkaar en in mij zitten.

De volgende dag belde mijn nicht over de belevenissen met mijn vriend. Volgens haar had hij genoten. Nou meer dan dat!!! En hoe het nu thuis was? Nou heel goed!!!

Enkele dagen voor het feest belde mijn nicht. Of ik alles nog op een rijtje had. De zenuwen gierden al bijna door mijn keel. Mijn nicht probeerde me gerust te stellen maar dat lukte maar half. Ik twijfelde of ik dit echt wel wilde. Mijn vriend steunde me heel goed, maar wat was ik zenuwachtig. Ik sliep slecht.

Mijn nicht had me kledingtips gegeven. Rok of jurk maar niet te kort, blouse maar niet doorschijnend, haar in een staart dat was ’s avonds gemakkelijker, lingerie niets bijzonders doen en een badjas meenemen. Voor drinken en eten wordt gezorgd. Badspullen liggen in de douche.

Mijn nicht haalde me op met de auto en samen reden we naar het Gooi. Ik was bijna misselijk van de zenuwen. De gastvrouw ontving ons vriendelijk. Met haar bekeken we onze kamers en de douche. Alles zag er keurig uit. Wat deed mijn nicht dit handig en professioneel. Ik kreeg de complimenten vanwege mijn leeftijd. De mannen zullen zo jong iemand geweldig vinden. “Al veel ervaring?” Mijn nicht reageerde direct. “Maak je geen zorgen. Ervaring genoeg en we werken vaker samen.” Ik stond te trillen op mijn benen….

Toen gingen we naar de zaal waar al meerdere gasten aanwezig waren. We feliciteerden de jarige. Mijn nicht had een cadeautje meegenomen. Een gratis bezoekje aan haar….

Daarna pakten we wat te drinken en maakten wat praatjes met andere gasten. Soms vroeg men hoe we de gastheer/gastvrouw kenden. Mijn nicht wist steeds wel een antwoord dat er op neer kwam dat we bekenden waren. Je zag sommigen denken… Om half 11 nam de gastvrouw het woord. Haar man werd in het zonnetje gezet en er werd getoast. Daarna volgde het programma. Er kwam lekker eten en drinken langs de kant van de zaal. Op een dartbord kon iedereen pijltjes werpen. Voor de dames- en herenwinnaar een leuke prijs.

Verder een bijzondere verrassing. We hebben drie gasten, die jullie misschien niet kennen. Die heb ik speciaal uitgenodigd voor hongerige dames en heren. Dames voor u is vanavond hier Stan. Hij zit in kamer 1 op de begane grond. Hij kan u heerlijk masseren en verwennen. De heren keken. Maar heren… u hoeft niet achter te blijven. We hebben zelfs 2 dames in het midden voor u. Zo werden we voor gesteld. Een licht gefluit. Velen keken naar mij. In kamer drie zit de jongste dame en in kamer twee de andere dame. Bij enkelen wel bekend.

De gemaakte afspraken werden nog even allemaal langs gelopen. Ik stond te trillen op mijn benen. “Kom,” zei mijn nicht. We gingen naar mijn kamer. Hier kleden we ons uit en deden onze badjas aan. “Als zo de eerste binnenkomt, heet je hem welkom. Vraag dan : “Welke relatie hij met de jarige heeft. U bent nu de eerste. U dacht vast dat laat ik niet lopen?” Dan ontstaat wel een gesprek en kniel je bij hem neer en maak je zijn broek los. Ondertussen laat je zijn lul groeien door hem telkens aan te raken. Zodra hij zichtbaar is, trek je hem eerst een paar minuten af tot hij goed dik is. “Geef een compliment over het ding. Trek hem lekker af, lik zijn eikel. Hij had zin dus grote kans dat hij al snel klaar komt.”

En zo gebeurde. De eerste bleek een vriend van de jarige en ze kenden elkaar al 25 jaar. Samen met hun vrouwen swingden ze af en toe. Soms met nog 2 stellen. Hij vond me nog heerlijk jong. Mijn leeftijd kreeg hij niet te horen. Advies van mijn nicht.

Toen ik bij hem neerknielde, voelde ik mij zo gespannen en weer misselijk. Maar bijna direct voelde ik zijn lul nog verder groeien. Toen ik hem zag, stond hij al kaarsrecht. Aftrekken en zijn lid bewegen deed hem snel zuchten. Hij pakte mijn haren en genoot. Toen ik zijn eikel likte, begon mee te bewegen. “Ga door, stop hem in je mond.” Ik hield hem tegen mijn lippen en hij begon te stoten. Nog geen 30 seconden later kwam hij al klaar. Iets in mijn mond en de rest in mijn gezicht. Ik slikte het van schrik door. “Lekker?” “Je smaakt heerlijk!!”, antwoordde ik. “Meissie, wat ben jij een topper!!.”

Hij stond op en deed zijn broek omhoog. “Kom straks nog een keer want ik heb nog niets van je gezien en gevoeld.” Broek ging omhoog en tot straks.”

En weg was ie. Ik appte naar mijn nicht. Het duurde even voor ze reageerde. Ondertussen spoelde ik mijn mond. Gek, nooit gedaan. Vaak op filmpjes gezien maar dit viel heel erg mee. Het smaakte ook niet echt vies zoals je vaker hoort.

Kwart voor elf. Dat ging snel…Toen mijn nicht appte, zei ze dat ze eraan kwam. Ik vertelde mijn verhaal. “Klasse gedaan. Dat levert je veel klanten op. ”

Zo komt nummer 2. “Zelfde manier aanpakken en kijken of hij net zo snel komt. Kan zijn dat hij meer wil. Dan je badjas uit en vraag maar wat hij fijn vindt. Laat het maar gebeuren.”

Toen mijn nicht weg was, kwam na een paar minuten een man in keurig pak aan de deur. “Welkom”, zei ik. Hij kwam binnen en deed de deur dicht. Toen we zaten, vroeg ik naar zijn relatie met de jarige. Hij was vertegenwoordiger en deed zaken met de jarige. Samen huurden ze soms een hotelkamer en lieten dan een dame komen. Zo was mijn nicht bekend. Tja, en als zij jou meeneemt, moet je wel een topper zijn. “Wat is jouw specialiteit?”

De les van mijn nicht nadoen. Ik stond op en ging op mijn knieën bij hem zitten. Ik duwde tegen zijn gulp. “U hebt zin?” Dat bleek want zijn broek was zo naar beneden. Een redelijk stijve lul kwam tevoorschijn. Toen ik hem pakte en ging trekken werd hij snel stijver. Toen ik zijn eikel ging likken, kwam hij naar voren. “Doe je jas eens open.” “Wat een mooie kleine tieten heb jij zeg.”

Direct voelde ik zijn handen. Vooral mijn tepels hadden zijn aandacht.

“Zuig me even.” Toen nam ik zijn lul tegen mijn lippen en begon te likken. Dat wond hem op. Hij duwde zijn lul door. “Trek me tegelijkertijd af.” Bij mijn oor begon hij te hijgen ….Ohh.. klonk er opeens door mijn kamer. Ik schrok ervan. Dat konden anderen horen…Voor de 2e keer mijn mond eronder en deels binnen. Hij smeerde het uit op mijn neus en wangen. “Geil ding.” Hij zakte achterover. “Wat een feestje!! Zonde dat ik zo weg moet. Was graag nog even gebleven.” Zo eindigde nummer 2. Het was 22.55 uur. Appje naar mijn nicht.

“Ben ook bezig. Ga gerust door en anders even 10 minuten wachten.” Ik ging even naar de douche en maakte mijn gezicht en mond schoon. Dit verdiende inderdaad snel. Nog niemand voor de deur en ik hield nog even de deur dicht. Even bijkomen van de gedachten. Nog niet geneukt…

Toen ik de deur opendeed, stond nummer 3 al te wachten. Een wat oudere man. Beetje buikje en een kale kruin. “Zo jongedame. Jij bent er vroeg bij!” “Maar u hebt meer ervaring, kom binnen.”

De bekende vraag leverde op dat hij golfvriend was. Soms kwam hij ben hen thuis. Dan mocht hij de gastvrouw neuken. Die lustte er wel pap van. Hij kwam hier dus graag maar dit was vanavond wel heel bijzonder. Zijn vrouw was bij Stan op bezoek. Dus.. kon hij ook op pad. Jouw deur ging open dus ik had geluk. “Een jonge blom. Laat eens zien wat je hebt.” “Mooie tieten zeg. Mooi driehoekje geschoren. Doe je jas maar uit en kom maar op schoot zitten. “ Op zijn schoot pakte hij mijn borsten en ging ze zachtjes maar stevig masseren. Anders dan mijn vriend, maar wel lekker. Toen boog hij met zijn mond naar mijn tepel. Likken en zuigen en masseren. Dat voelde lekker. Gek. Een vreemde.

Toen zakte zijn hand naar beneden. Ik verkrampte wat. “Maak je geen zorgen hoor. Als je het niet fijn vindt, direct zeggen.” Hij zakte naar beneden en ik voelde zijn vingers alles verkennen. Ik vond het spannend. “Je vindt het spannend he. Niet veel vaker gedaan?”

“Jawel,” loog ik, “maar op zo’n feest nog nooit. Maar u doet het zachtjes.” Toen duwde hij mijn lippen iets uit elkaar. Hij trok me helemaal tegen zich aan en stopte mijn tepel helemaal in zijn mond. Hij zoog best hard. Dat trok wat. “Sorry het was even te lekker.” “Kom doe eens wat bij mij uit.” Ik stond op en maakte zijn riem en rits los. Ondertussen zijn lul aanrakend. De anderen reageerden daar ook op. Nou, deze ook. Toen zijn broek zakte, kwam zijn forse lul direct tevoorschijn. “Ik heb geen slip aan. Lastig als ik een vluggertje wil doen.”

Ik pakte zijn lul en begon te trekken. Zijn handen vonden mijn borsten weer. Hij werd net als de anderen heel stijf. “Kom mee naar het bed”, zei hij en we stonden op en ik moest op mijn rug gaan liggen.

Hij kroop bij mijn kruis en likte kietelaar en lippen. Eerst 1 en even later 2 vingers naar binnen. Het duurde maar kort of hij kwam overeind en klom op me. Hij pakte een condoom, deed hem om en daar kwam hij al. Ik was nog nauw maar dwingend duwde hij door. Niet echt lekker maar hij wilde. Toen hij er goed in zat, ging hij direct door. Ik voelde hem warm worden. “Je wordt warm”, zei ik. Hij zakte op me en bij mij oor hoorde ik zijn gehijg. Steeds feller en toen voelde ik nog 2 ferme stoten en daar kwam hij klaar. Hij zakte helemaal in. “Wat was jij nog lekker strak. Heerlijk!!!” 5 minuten later vertrok hij met de complimenten voor mijn kut. Even naar de douche en alles afspoelen. Nummer 4 stond er al.

“Mag ik al of nog even wachten?” “Even opruimen”, verzon ik. Ik appte mijn nicht. Ze had gehoord hoe ik de 1e gepijpt had. “Je krijgt meer klanten!! Je ligt goed in de markt met een paar lachebekjes erbij!!”

Nummer 4 was een snellertje. Hij was nog nauwelijks binnen of mijn badjas was al uit. “Ga maar op bed liggen.” Ik lag nog maar net of hij zat al aan mijn kruis. Zijn vingers zaten zo binnen.. Toen pakte hij een condoom. Onhandig deed hij hem om. Toen kroop hij op me. Hij zocht de ingang, maar dat lukte hem niet. “Ik help je even.” Een rood hoofd. Binnen 3 minuten werd ik geneukt. Volgens mij had hij het nog niet zo vaak gedaan. “Je wordt slapper en je moet er nu uit.” Waar haalde ik de moed vandaan. Hij ging er snel uit maar het condoom floepte uit zijn hand. Zijn spul vloog op bed en op de grond. Met weer een rood hoofd keek hij er na. Inderdaad niet erg ervaren. “Al vaker gedaan? “ “Dit was de 2e keer. De ander was in het donker.” “Mooi om je kut te zien en te voelen. Jammer dat het voorbij is. “ Hij trok zijn broek weer aan en vertrok.

Bij mijn nicht stond er een te wachten. “Die kon het snel.” Terwijl hij naar de jongen keek, die wegliep.

Na de douche deed ik mijn kamerdeur even dicht. Ik appte of mijn nicht zo even langs kwam.

Ongeveer tien minuten later komt mijn nicht. “En…” terwijl ze me vragend aankijkt. Je hebt mijn appjes gezien. Het valt me heel erg mee. “

Toen even kort mijn belevenissen verteld. “Klinkt bijna of je het leuk begint te vinden.” Dan komt de gastvrouw binnen. “Jullie zijn goed bezig zeg. We krijgen complimenten.” Dan kijkt ze mij aan en zegt: “Ze vinden je een topper. Ze praten volop over je. “ Dan nog een vraag aan mijn nicht:” Mag de winnaar van het darten je binnenkort een uurtje bezoeken?” ”Ja hoor, via mijn tante regelen.” “Om 01.00 uur hebben we een half uur pauze. Komen jullie ook in badjas beneden? “

Als ze weggaat, staat de volgende klaar al klaar. Als hij binnen is, moet ik op bed gaan liggen. Hij blijkt de masseur van de gastvrouw. Dat merk ik. Van top tot teen word ik in de olie gezet en heerlijk gemasseerd. Dat voelt werkelijk heerlijk. Ik hoor mijn telefoon pingelen.

Dan moet ik me opdraaien en volgt de hele voorkant. Mijn borsten krijgen langere tijd een massage. Zacht, stevig en lekker. Mijn tepels maakt hij keihard. Dan zakt hij naar mijn kruis. Eerst mijn liezen en buitenlippen. Maar dan ook mijn kietelaar en van binnen. Hij maakt me warm. “Je vindt het lekker he? Voel dat je wijd en warm wordt en je onderbuik verkrampt. Laat je eens gaan.” Ik twijfel. Zal ik het toelaten? Als ik me concentreer op zijn aanrakingen, voel ik het langzaam opkomen. Als ik alles span, hoor ik hem:” Ik voel je komen.” Toen hield ik het niet meer en tot in mijn hoofd galmde mijn orgasme na.

Hij deed ondertussen zijn broek uit, condoom om en klom op me. Soepel gleed hij naar binnen. Zijn handen steunden naast mijn oren en toen ging hij heen en weer. Maar van heel korte duur of hij verkrampte helemaal. Even hield hij stil en toen voelde ik hem schieten. Even genoot hij na en zakte toen op me en daarna naast me. “Zo wat was jij lekker. Kunnen we nog eens afspreken?”

“Valt te bezien maar mijn nicht en tante regelen dat allemaal. Het was inderdaad erg lekker.”

We genoten nog even na en hij vertelde een paar massageverhalen. Na een half uur vertrok hij pas. Bij de deur stond nummer 6. “Jullie hielden het uit.” De masseur: “Goede dingen kosten tijd.” Ik zei, dat ik eerst ging douchen. Dan loop ik mee en was jou. Zo stond ik even later met nummer 6 in de douche. Hij deed gelijk alles uit en ik dus ook mijn badjas. “Ga er maar onderstaan.” Hij pakte de shampoo en begon me in te zepen, van top tot teen. Weer een totaal andere ervaring. Toen moest ik hem doen. Soortgelijk maar ik eindigde bij zijn lul die al behoorlijk recht stond. Toen ik hem likte, pakte hij mijn hoofd en ging neuken. Heel langzaam liet ik hem naar binnen. Met mijn tong masseerde ik zijn eikel. Toen voelde ik hem warm en knetterhard worden. :” Ik kom.” Te laat trok ik mijn hoofd terug. Alles kwam in mijn mond en keel en ik moest wat doorslikken. Toen hij me losliet, vroeg hij of het lekker was. Je bent de 3e die in mijn mond spuit. en gek genoeg smaakt het niet vies.” Toen ik me afdroogde, voelde ik zijn handen in mijn kruis. Maar dat was niet de bedoeling. “Een feestje per keer.” “Dat is heel jammer. Heb je nog geen eens bevoeld.” “Kom je zo nog een keer. Heb je 2x een feestje…” Waar haalde ik het lef vandaan…

Toen hij weer aangekleed was, liep ik terug naar mijn kamer. Nummer 1 stond bij de deur. “Mag ik mee?” “Nee even wachten.”

Binnen zag ik dat mijn vriend geappt had. Ik antwoordde dat het allemaal heel bijzonder was. Veel nieuwe leuke dingen gedaan. Vanmiddag thuis ook doen. Met een foto van mijn kruis stuur ik de app weg. De reactie kwam direct. Geile boef.. heb nu al zin. “Moet je even wachten want nummer 7 staat voor de deur. “

Hij bleek een van de swingende bekenden van de gastheer en -vrouw te zijn. Mijn nicht kende hij ook. Hij informeerde slim wie ik was en wat ik deed. Maar ook of dit mijn beroep was.

“Ga af en toe met mijn nicht mee.” Smoezen verzinnen ging me gewoon goed af. Toen kleedde hij zich uit en ik mocht op mijn buik op het bed gaan liggen en hij kwam op me zitten.

De olie voelde ik op mijn schouders en rug komen. Zijn lul duwde hij bij mijn kruis. Hij zocht de ingang maar dat lukte niet. Ook hij wist wat lekker masseren was. Dat had hij geleerd van de masseur. Zijn lul werd steeds stijver en toen moest mijn kussen onder mijn heupen. Tja, nu lukte de ingang vinden wel. Zachtjes neukte hij me. Toen deed hij zijn handen naast mijn hoofd en ging door. Opvallend zacht en rustig. Maar na een paar minuten voelde ik dat hij ging komen. “Je wordt warm en dik.” Dat was voldoende en na een paar hardere stoten verstijfde hij en schoot hij het condoom vol.

Hij kwam naast me liggen en voelde nog aan mijn borsten en kruis. “Je voelt nog zo lekker jeugdig.” Hij probeerde nog weer informatie los te krijgen, maar… helaas. Mijn vraag wat hier soms gebeurde, maakte hem aan het praten. Wat mij opviel, was het respect waarmee men met elkaar omging en het deed. Wat dat betreft, viel me tot nu toe alles heel erg mee. Na een tien minuten vond ik het genoeg. “Ik ga me douchen.”

Toen ik terugkwam, zat hij nog op me te wachten. Deed mijn beha, slip en badjas aan en we liepen samen naar beneden. Even later kwam mijn nicht. “Nog steeds tevreden?” “Ongekende dingen beleefd, ervaren en net gehoord. Het leek me gek maar ook spannend maar eigenlijk is het best leuk. “ We gingen wat lekkers halen en enkele bezoekers kwamen nog langs. Ik kreeg complimenten. Een gezellig sfeertje.

Na een tijdje nam de gastheer het woord. Hij bedankte zijn vrouw voor het bijzondere feest. Helemaal speciaal door de drie gasten, waarover alleen maar lovende kritieken verschenen. Een geweldig applaus klaterde. Verder gaf hij aan dat iedereen vrij was om te gaan maar dat om drie uur het feest deze keer eindigde. Toen kwam zijn vrouw met de winnaars van de dartwedstrijd. De winnaar bij de vrouwen was een vrij jonge dame. Bij de heren was het een man, die bij mijn nicht geweest was. De prijs: “Twee uur met die man en die vrouw.” Gefluit….

We namen nog een hapje en praatten met wat gasten. Ook de gastvrouw kwam nog even langs of alles naar wens verliep. Ja dat was het helemaal. Toen zei ze: “De masseur heeft over je orgasme verteld. Je verhaal gaat rond. Jullie zijn toppers!!” Bij de trap staat de eerste al. We zagen dat hij behoorlijk gedronken had. “Met dronken mannen gaan we niet naar binnen”, zei mijn nicht. De gastvrouw liep naar hem toe en hij vertrok.

Toen we naar boven liepen, volgde nummer 8. Zijn broek was zo uit en het condoom zo om. “Ga eens krom staan.” Ik deed alles uit en toen ik krom stond, voelde ik zijn handen aan mijn borsten. Zijn lul kwam tussen mijn benen. Hij zocht de ingang. Ik was nog behoorlijk droog. “Pak even wat olie.” Dat hielp en toen zat hij er zo in. Ik viel bijna voorover. “Leun even op de bedrand.” Toen er weer in en toen ging hij vlot door. Dit was neuken om het neuken. Ik voelde hem dik en stijf worden. Feller stootte hij door en kwam klaar. Even bleef hij zitten maar ging er toen voorzichtig uit. Condoom af, broek omhoog halve bedankzoen en weg was hij. Hier was niks aan. Bij de deur stond de jonge man weer. Even douchen en ik kom.

Net als de 1e keer was dit ook een vluggertje. Duurde iets langer voor hij klaarkwam maar binnen 10 minuten stond hij weer buiten. Dit joch heeft nog veel gemist..

Nummer 9 was de jarige. Je nicht is een kanjer en ik ben benieuwd wat jij in huis hebt. Eerst mocht ik pijpen en aftrekken en zijn ballen doen. Toen hij warmer werd, moest ik stoppen. Ga maar eens lekker liggen. Toen waren mijn borsten en kruis aan de beurt. Hij nam rustig de tijd. Met 2 vingers bevoelde hij me van binnen. Mijn kietelaar kreeg ook uitgebreide aandacht. “Volgens mij is hij al een beetje moe. Jammer, maar dat kan een volgende keer.” En daar lag de uitnodiging. U weet: “Dat regelt mijn tante.” Toen kwam hij in 69 liggen. Hij likte me heerlijk terwijl ik hem pijpte. Toen hij hard en stevig werd, kwam hij overeind, deed een condoom om en kwam op me liggen. Langzaam schoof hij hem ervoor. “Help maar.” Langzaam schoof hij er in en hij ging bewegen. “Lekker jong en strak.” Maar toen voelde ik hem snel dikker worden. Zijn tempo ging opeens omhoog en daar voelde ik het condoom vol lopen. Even bleef hij liggen maar toen rolde hij er voorzichtig af. Hij deed het condoom af en legde hem op een tafeltje. “Hoeveelste is dit? “ Hij keek in de prullenbak en haalde de anderen eruit. Zo lagen er even later 5. “Jij hebt een hoog tempo!! Hoe heb je het gevonden? Begreep van je nichtje dat je dit nog nooit gedaan had.” “Ja zo’n feest heb ik nog nooit gedaan.” Mooi diplomatiek antwoord.

“Heb je geen spijt? “ “ Een heel nieuwe ervaring zo’n hele avond met allemaal verschillende mannen. Gelukkig allemaal lieve en leuke mannen.” “Ja wat je op films ziet, gebeurt hier niet. Wij gaan voor kwaliteit. Hoop je nog eens te ontmoeten.”

Toen stond hij op en trok zijn broeken weer aan. Ik kreeg een zoen op mijn wang als dank en toen ging hij weg. Half 2. Even naar de douche.

Toen ik terugkwam, stond nummer 10 er. Hij liep gelijk mee naar binnen. Toen hij de condooms zag liggen, zei hij dat ik goed bezig was. Hoorde enthousiaste verhalen over je. Toen kleedde hij zich helemaal uit en ging op mijn bed liggen. “Wil je me masseren met olie? “ Zo volgden zijn benen, rug en schouders. “Mijn ballen ook.” Hierna draaide hij zich om. “Nu de hele voorkant.” Ik eindigde bij zijn ballen en lul. Wat een lang ding had hij. Toen moest ik op hem zitten en deed hij hem erin. Hij pakte mijn borsten en ging wippen. Het duurde opvallend kort voor hij klaarkwam. “Wat wond jij me lekker op, meiske!!” Ik ging van hem af en condoom 7 kwam op tafel.

Toen ik hem uitliet, stond de masseur er. “Nog even douchen.” “Mag ik mee?” Zo gingen we samen de douche in. Ik mocht hem eerst in het badschuim zetten en toen deed hij mij. “Ga eens krom staan dan wil ik je neuken.” Hij pakte een condoom uit zijn zak. “Heb ik altijd op voorraad.”

Ik moest mijn handen op de grond zetten en mijn kont omhoog doen. Heel soepel gleed hij erin. “Straks was je ook al zo lekker maar dit is gewoon zalig.” Veel te snel naar zijn zin spoot hij het condoom vol. Daarna spoelde hij me af en droogde me af. “Wat een goddelijk lichaam heb jij zeg!! Je vriendje zal trots op je zijn en nu misschien heel jaloers. “ “Ja mijn vriendje is heel nieuwsgierig maar vindt het ook leuk voor me. Hij mocht pas ook bij een ander snoepen.”

“Moet je vragen of je hier nog een keer met hem mag terugkomen. Regelmatig hebben we hier een feestje met enkele stellen. “

Zo kletsten we nog even. Wat een leuke en lekkere man. Toen we uit de douche kwamen, stond de jonge knul er weer. Hij was nummer 11. Binnen ging zijn broek gelijk uit. “Je houdt van tempo maar je moet ook leren genieten. Ga eens zitten. “ Toen heb ik hem afgetrokken en gelikt. Opeens kwam hij spontaan klaar. Weer mijn gezicht eronder. Beteuterd keek hij me aan.” Nu mag ik niet meer neuken.” Arme jong… Toen ik vroeg waarom hij hier vanavond was, bleek hij de tuin te doen. Hij was thuis enig kind en zijn ouders waren veel weg. Hij vertelde over mislukte vriendinnetjes en zijn onervarenheid. Hij keek vaak naar filmpjes en trok zich dan af. Dit was een kans, maar hij wist niet zo goed hoe dat moest. Na een minuut 10 zag ik zijn lul groeien. Ik pakte een condoom. “Kom nog maar even.” Ik deed het condoom bij hem om.

Op bed zat hij er zo weer in. Hij deed zijn best, maar het lukte niet. Hij keek me sip aan. “Geeft niet, maar geniet nog even. Even langzaam heen en weer gaan en zet je handen naast mijn hoofd.” Maar ook nu lukte het niet. Na een paar minuten vond ik het genoeg. Moest nog langer mee. Voorzichtig ging hij uit me. Het condoom kwam bij de andere te liggen. “Je was een gezellige klant.” Hij trok zijn broek weer aan en liep naar de deur. “Groetjes, zei ik. Hij keek om: ” Je was lief.”

Zo lagen er 8 condooms op tafel. Toen kwam mijn nicht binnen. ”Alles nog oké?” “Ja hoor. Net een jonge knul les gegeven.” “We naderen het einde. Iedereen wordt ook moe. Degenen die nog komen, willen vaak alleen maar neuken. Gewoon snel afwerken. Tussendoor even pauze nemen, want we moeten wel langer mee…”

Mijn nicht had helemaal gelijk. Nummer 12, 13 en 14 was snel de broek uit, voelen, condoom om en doen. Alle drie waren ook al bij mijn nicht geweest. Alle drie vonden het een verrassende, prachtige avond!!

Toen nr 14 de deur uitging, stond de gastvrouw er. “Het niveau zakt, we stoppen. Douche nog even en kom dan naar beneden. Je hebt veel mannen het hoofd goed gek gemaakt!” Mijn nicht kwam even later ook de douche in. “Je ziet er mooi uit!! Mooi driehoekje. Ik wissel wat af. Half jaartje wel en half jaartje niks. Voor de klant ook verrassend hoe ik eruit zie. Loop zo even mee ik heb nog crème voor je lippen.” Toen we allebei afgedroogd waren, liep ik even mee naar haar kamer. Na de crème kleedde ik me aan op mijn kamer. Mijn nicht was eerder klaar en zag de condooms liggen. “Neem ze mee als souvenir. Je vriendje jaloers maken

Ik pakte ze allemaal in. Wel een smeerboel…

Toen gingen naar beneden. We namen nog wat te eten en te drinken. Mijn vriendje appte of we al naar huis kwamen. “Ja met een cadeautje voor je.”

De gastvrouw en gastheer bedankten ons en we kregen allebei nog een envelopje. Mijn nicht bedankte voor de organisatie en het lekkers. Wellicht tot een volgende keer. De winnaar moet contact opnemen met mijn tante.

Toen kwam de vraag of we nog een keer op een besloten feestje wilden terugkomen. Ik durfde geen antwoord te geven. Mijn nicht loste het simpel op: “Regel het met onze tante.”

Tegen half vier reden we bij Bussum de A1 weer op.

Mijn nicht bracht me thuis. Mijn vriend deed de deur open en we vlogen elkaar in de armen. Ik heb gejankt. We zijn daarna direct naar boven gegaan en hij heeft me direct geneukt. Ik heb hem geloof ik bijna kapot geknuffeld. Het voelde opeens allemaal zo gek. Zo hebben we een hele tijd gelegen. Toen wilde hij alles weten en heb ik alles verteld. Dat gaf me rust.

“Heb je het fijn gevonden?” vroeg toen mijn vriend. Ik keek hem aan en hij mij. “Niet vervelend en de masseur dat was gewoon lekker. Ben toen zelfs klaargekomen. Eigenlijk best gek dat dat bij een vreemde gebeurde.“ “Maar dat gebeurde mij ook bij je nicht.”

Eigenlijk vonden we het allebei wel gek dat je zo maar klaarkomt bij een ander terwijl we elkaar absoluut niet kwijt willen.

Vreemd gaan is in onze familie en omgeving not done. Met toestemming van beiden het nu wel allebei gedaan. En… 1200 euro rijker dankzij de fooi. “Wat doe je als ze je weer vragen?” “Ik hou van jou en wil je niet kwijt voor geld.”

Een mooie afsluiting van een bewogen avond en nacht.
Trefwoorden bij dit verhaal: 50 Plus, Feest, Nicht, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
9.5
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
5.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
8.9
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.4
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8