Klik hier voor meer...
Door: Steifeduo
Datum: 05-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 5364
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Wij En Leraar
Wie zijn wij? Wij zijn Jan en Roy. Of beter: waren. Onze pleeg-zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn "wij" Jan en Wouter...

Een beter contact tussen Roy, Jan en Wouter kwam niet meer van de grond. Roy was nog steeds (ontzettend) boos dat Wouter zijn adoptie-vader had verleid tot sex en wat daaruit volgde. Of was Roy meer jaloers dan boos?

In ieder geval moesten er wel diverse zaken geregeld worden. Gelukkig was Jan in staat het huis over te kopen van Roy zij het met de nodige tegenzin. Roy was niet van plan om daar nog lang te blijven wetend dat Jan en Wouter samen in bed lagen te neuken. Dat wilde Roy niet zien of horen.

Ook voor andere zaken, zoals het vastleggen van de relatie tussen Jan en Wouter, kwam er een afspraak met de notaris. Die notaris behandelde al jaren de officiƫle stukken van het koppel en de zaak van Roy. Die wist dus wel van wanten. Hij had hen nog nooit bedrogen of teleur gesteld. Natuurlijk zou ook deze man, Wytze, uit beeld verdwijnen maar voor nu was het nog even goed. Al had zo een ambtenaar dan zwijgplicht, Jan wilde niet dat hij zaken zou doorbrieven aan Roy. Roy was een harde zakenman. Hij kon lullen als Brugman en zou zeker ook de notaris gaan uithoren over de stand van zaken tussen Jan en Wouter. Jan wilde dat zeker niet.

Doch voor nu hadden ze een afspraak geregeld. De relatie tussen Jan en Wouter zou worden vastgelegd inclusief de financiƫle gevolgen. Jan wilde in ieder geval, mocht hij onverwachts te komen overlijden, dat Wouter een dak boven zijn hoofd zou hebben.

De mannen werden hartelijk welkom geheten door de notaris. Hij liet koffie en thee aanrukken voor Jan en Wouter en nam zelf ook koffie.

Toen begon Wytze: "Jan, hoe weet ik zeker dat Wouter homo is en jou niet heeft verleid om zo het huis en andere zaken te bemachtigen?" Jan schrok enorm van deze directe vraag en wist ook niet meteen een antwoord te bedenken. Stotterend begon hij: "Wytze, maar wij hebben Wouter al bijna 17 jaar in huis. Er is geen haar op mijn hoofd die denkt dat Wouter een verkeerd spel speelt". "Ja, maar ben jij wel objectief Jan? Ik vernam dat je iedere nacht met de knul slaapt en sex hebt", was het repliek van Wytze. Zie je nou wel dacht Jan, er wordt over ons geluld."

"Als de vlag er zo bijhangt Wytze is het beter dat wij gaan. Dan zoeken wij een andere notaris", en Jan stond op om de kamer te verlaten.

"Nou Jan, zo bedoelde ik het zeker niet. Maar ik heb de plicht die vragen te stellen voordat ik ergens mijn handtekening onder zet", zei Wytze.

Er volgde een korte ongemakkelijke stilte waarin Jan nog steeds twijfelde of hij op de goede plaats was. Wouter had nog niets gezegd en zat er ook een beetje als verslagen bij.

Totdat hij zag hoe plotseling de notaris een soort vreemde waas voor zijn ogen kreeg. Het beangstigde Wouter. Jan zag het natuurlijk ook en wist niet hoe te handelen.

Wat wankelend stond Wytze op en liep voorzichtig richting Wouter. "Kom eens jongen. We gaan jou even testen". Het volgende moment al zat hij al op de grond tussen de benen van Wouter. "Oh knul, ik heb nog nooit zo een mooie prachtige schone gezien. Je Schoonheid is indrukwekkend. Je lijkt een wederopstanding van een godenzoon uit het mythologische Griekenland. Je weet toch wat die jongens deden? Die lieten zich maar al te graag neuken door hun wijsheren en veldheren".

De notaris was een zeer knappe man, bijna 2 meter lang en een mooie kop. Ook in zijn kruis zag het er goed en groot uit. De man trok de jeans van de godenzoon omlaag en begroef meteen zijn mond in het kruis. Wouter werd enorm geil door de begeestering van de notaris. Hij vond het niet erg dat hij zijn pik verwende."Oh meneer, wat doet u dat lekker", kreunde Wouter, "ga door alsjeblieft".

Jan dacht daar anders over! "Maar dit kan toch niet Wytze? Je bent getrouwd en hebt twee zonen. Je kunt toch niet zo maar een knul in jouw kamer verleiden en tot bezit nemen?"

Wytze had er geen oren naar. Hij verbleef in een andere wereld en zou Wouter neuken. Of hij het wilde of niet. Hij had al jaren gewacht voor hij nu toe zou slaan. Hij trok de knul naar de rand van de stoel en trok het slipje van de knul naar onder en schoof zijn gulzige lippen over de pik van de knaap. Alsof hij op dat moment de eigenaar was van de schandknaap. Zijn hoofd zakte lager en lager en omsloot de hele pik van Wouter. Die kreunde het uit van geilheid.

Ondertussen zocht de andere hand van Wytze het sterretje van de jonge god. Het ging moeilijk en daarom deed hij eerst de schoenen van zijn lustobject uit en daarna de jeans. Zo kon hij de benen van de knul spreiden en zijn kutje zoeken. Het deed Wouter al bijna klaarkomen. Maar Wytze voelde het en stopte net op tijd. Hoe kon hij dat weten als hij altijd met een vrouw sex had?

De eerste vinger verdween spoedig in de strakke tunnel van de jongen. Gevolgd door een tweede. "Oh Wytze, je maakt me zo geil. Zo hoerig. Neuk me als een echte godenzoon en geef me jouw nectar", liet Wouter aan de notaris weten.

Binnen enkele seconden stond Wytze in zijn nakie met zijn grote harde pik in de aanslag. Hij tilde Wouter op en legde hem op zijn rug op de sofa die in het kantoor stond. Opnieuw zakte hij door de benen, likte het jongenskutje driestig nat en penetreerde de gewillige boy. "Oh Wytze, je bent zo groot. Zo geil. Zo gedreven. Hoe kan ik je ooit weigeren?", zei Wouter verlangend. Er was geen woord van gelogen. Wouter was het sletje en zijn jeukende grot moest gevuld worden.

Jan zat er verslagen bij maar snapte het verlangen van zijn boyfriend. Hij was nog jong en hij was zo loops als een teefje. Het enige wat hem tot bedaren kon brengen was een harde pik in zijn gleuf. Wie of wat dat was deed er niet zoveel toe. Als de jeuk maar stopte...

Onder het neuken door zoende Wytze de jongen ook. Gretig ontvingen ze elkaars tong en genoten er zichtbaar van. Tot...

De deur van de kamer open ging. Een knappe jonge knul zei: "papa, ons man zit te wachten met het...". Verder kwam de jongen niet toen hij zag waar zijn vader mee bezig was. Bezig met het neuken van de jonge Adonis. "Maar pap, dit kan toch helemaal niet! Je hebt toch mama. En toch jouw twee zonen?", zei de jongen.

"Spreek me niet van je moeder Stef. Wij hebben al jaren geen sex meer omdat ze dat niet wil. Dus laat me genieten van deze mooie jongen. Zeg maar tegen je moeder dat ik buiten eet". Daar kon de jongen het mee doen. Hij keek toch nog eens goed naar Wouter en inderdaad, die was van een ongekende schoonheid.

Wytze ging door met het neuken van Wouter tot hij onder het gebrul van een leeuw zijn zaad in de jongen spoot. Wat een ontlading. Maar met die ontlading kwam Wytze weer tot zijn positieve. Hij schrok zo van wat hij gedaan had dat hij niet eens de moeite nam Wouter te bevredigen...

Zo gauw beide mannen de kleren weer aan hadden zei Wytze dat hij zeker wist dat Wouter eerlijke bedoelingen had. Volgende week zou hij Jan laten weten dat de papieren getekend konden worden. De kosten daarvan kwamen voor rekening van de notaris...
Lees verder in: Wij En Directeur
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...