63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 17268x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Hallo mijn naam is Mark, ik ben 19 jaar en dit jaar ga ik samen met mijn zus Katy voor het eerst samen op vakantie zonder onze ouders. We gaan op een fietsvakantie naar Frankrijk toe om daar door de bergen te gaan fietsen met zijn tweeën, want wij zijn echte fietsliefhebbers en wij houden ook van de prachtige natuur.
We gaan naar een leuke camping vlakbij bij de bergen in de Franse Alpen, dan kunnen we prachtige fietsrondjes rijden door de bergen. Omdat ik en mijn zus regelmatig fietsen zit het met onze conditie ook erg goed.

Nadat we afscheid hebben genomen van onze ouders gaan ik en mijn zus op reis, wat voorbijvliegt omdat we het reuze gezellig hebben met elkaar in de auto.
De camping waar we aankomen is erg leuk. We zetten onze tent op en gaan gelijk slapen want het was wel een erg vermoeiende dag
In de tent hebben ik en Katy allebei ons eigen luchtbed en slaapzak.

De volgende dag op de camping gaan we nog niet fietsen, we doen eerst wat boodschappen met de auto we kijken een beetje door de omgeving en zwemmen in het zwembad van de camping.
Wat mij opvalt is dat ik en Katy veel bekijks hebben en dit is ook logisch want wij zien er allebei goed uit. Ikzelf ben 1m85 lang, slank, en heb blond haar en mijn zus met haar 1m 68, blonde haar, een slank lichaam en een b cup is ook meer dan het bekijken waard. Zeker nu we allebei aan het zwemmen zijn, ik in mijn zwemshort en Katy in haar prachtige rode bikini.

Terwijl we aan het zwemmen zijn raken we in contact met we dachten eerst een andere Nederlands stel, maar tot onze grote verbazing blijkt zij ook broer en zus te zijn die net als wij samen op vakantie zijn.
Ze blijken Ellen en Dennis te heten en zijn met hun 21 en 23 jaar net een paar jaartjes ouder dan wij. Ellen heeft ook een cup b, blond haar en zij is 1m65 groot en slank. Dennis is 1m89 slank en heeft kort donker haar. Vooral nu Ellen in haar zwarte bikini zit en Dennis in zijn zwemshort komen ook hun lichamen hierin prachtig uit.
Wat het nog bizarder maakt is dat zij ook hier zijn voor een fietsvakantie door de bergen. Natuurlijk geven al deze feiten ons gelijk een band. Het klikt zo goed tussen ons dat we besluiten om de volgende dag met zijn vieren een rondje door de bergen te maken.

De dag erop ben ik en mijn zus al vroeg wakker door een broeierige nacht en zijn we na een lekker ontbijtje op het afgesproken tijdstip. Als we Dennis en Ellen zien in hun sportieve outfitjes zijn we er klaar voor en beginnen we aan onze fietstocht door de bergen.
We beginnen met de bekendste berg de Alpe d’Huez, de Nederlandse berg. Deze berg bekend uit de tour en is af en toe flink stijl maar het uitzicht is wel prachtig. Nu fietsen we op ons gemakje naar boven, terwijl ik nu met Dennis praat en Ellen met Katy.
Omdat dit onze eerste berg is besluiten we ook om het vandaag rustig aan te doen en het bij de Alpe d’Huez te laten. Ondertussen praat ik ook met Ellen en Dennis met Katy en ik vind hen allebei heel erg aardig.
Na onze beklimming dalen we weer af en gaan we terug naar de camping om even bij te komen. ‘s Avonds gaan we eten met elkaar en ook de dag erop.

De dag erop gaan we weer fietsen met Dennis en Ellen en fietsen we nu via de Col du Telegraphe naar de Col de Galbier, de grootse col van de Alpen die je met de fiets kan bereiken, twee zware bergen dus. Nu houden wij wel van een uitdaging en ook Dennis en Ellen houden hier dus van. Het is een zware tocht, zeker ook met de zware hitte van de dag. Maar we fietsen in ons eigen tempo dit prachtig rondje en komen vervolgens weer terug op de camping. We zijn wel helemaal kapot maar dit is nu precies de reden waarom we deze vakantie wilden doen.
De dag erop is het de Tour die over de Alpe d’Huez komt en dus fietsen we vandaag alleen maar een klein stukje de berg op. Voor de rest hebben we een mooi plekje gevonden om lekker te feesten en te drinken en te genieten als de wielrenners voorbijkomen.
Toen de wielrenners voorbij waren duurde het wel een tijdje voor wij de berg af waren maar dit was ook totaal niet erg.

De dag erop was de planning om te gaan fietsen, maar zodra we wakker zijn geworden was er alleen maar gietregen en dus hadden we ook maar weinig zin om te gaan fietsen.
Aangezien er weinig te doen is en je nu ook niet kon zwemmen zaten ik en Katy nu samen met Dennis en Ellen in hun tent.
Ellen heeft nu een blauw spijkershort aan met een zwart topje en Katy heeft nu een rood rokje aan met een rood topje erover. Ikzelf heb een t shirt aan met short en Dennis draagt een blauwe top met shorts.
We praten nu wat met elkaar terwijl we wat spelletjes spelen. Ondertussen blijft het keihard regenen en dus sluipt de verveling er na een paar uur ook wel een beetje in.

Opeens zegt Ellen “Zeg jongens zullen we eens een spelletje spelen met een wat pittig karakter?” “Oh ja dat zou ik wel willen” zegt Katy “Wat stel je voor?”
Ellen zeg nu “Oké het is maar een voorstel, maar wat denken jullie ervan als wij nu een spelletje spelen om te kijken wie het verst durft te gaan? Dus dit betekent: ik en Dennis zijn een team en ook jij Katy samen met Mark. We zouden bijvoorbeeld allemaal 50 euro kunnen inleggen en dat het team dat het verst gaat de pot wint en deelt”.
“Dus met andere woorden: wie gaat er het verst met zijn zus, dat spel wil je spelen?” vraag ik aan Ellen. “Ja dat klopt” zegt ze.
“Dat is inderdaad een zeer spannend spel” zegt Katy. “Ik weet het niet hoor” zegt ze.
Ik wil het wel spelen en zeg ja.
“Ik ook” zegt Dennis. Ik zeg “Kom Katy laten we spelen, ik weet zeker dat we gaan winnen. En bovendien dan hebben we ook gelijk iets om de tijd door te brengen”.
Met deze woorden haal ik Katy over om mee te doen. We leggen nu zelf alle vier zelfs 100 euro in dus we kunnen ook élk 110 euro winnen, het kan ook een gelijkspel worden.

De regels zijn simpel. Het team 1 doet een opdracht met elkaar, het andere team doet deze opdracht na. Doet team 2 deze opdracht niet na dan verliezen zij het spelletje en de pot. Doet team 2 de opdracht wel na dan moet team 2 weer een nieuwe opdracht doen die het team 1 moet uitvoeren, en voert team 2 de opdracht niet uit dan wint team 2.
Gelijkspel wordt het als team 1 een opdracht uitvoert en team 2 ook, maar dat zij geen nieuwe opdracht willen uitvoeren of als beide team geen zin hebben om verder te gaan met het spel. Dan krijgt iedereen zijn inzet terug.

Nu we de regels hebben afgesproken beginnen we met het spel.
Het begin is nog onschuldig. Zo beginnen Dennis en Ellen met een knuffel geven aan elkaar en geef ik Katy een kus op haar wang, deze opdrachten zijn makkelijk om te doen met je zus. De volgende opdrachten zijn je zus masseren met kleding aan en dansen met je zus.
Maar langzaam ga je toch steeds meer richting een grens toe van dingen die je eigenlijk normaal niet met je zus doet. Het begin is nog onschuldig als ik een kusje op de hoofd geef van mijn zus, wat Dennis en Ellen ook doen.
Hun volgende stap is dat ze elkaar een kus op de lippen geven.
Dit is nu een opdracht waarvan ik niet zeker weet of Katy dit eigenlijk wel wil doen, maar ik wil geen 100 euro verliezen, dus voordat Katy iets kan zeggen druk ik mijn lippen op die van haar en hebben wij dezelfde opdracht uitgevoerd.

Ik zeg nu tegen Katy “Draai je om” en gewillig doet ze dit. Ik geef nu een tik op haar strakke billen die heerlijk natrillen van de klap. Dennis en Ellen doen dezelfde opdracht en gaan daarna een stapje verder als Dennis zijn handen op de billen van Ellen drukt en nu haar billen stevig begint te kneden.
Katy kijkt me nu aan met een speciale blik. Ik weet het niet zeker maar ik besluit nu gewoon om actie te ondernemen en ik druk mijn handen nu ook op de billen van Katy en ik begin haar strakke billen nu ook stevig te kneden.
Nadat ik dit heb gedaan is het weer onze beurt om een nieuwe opdracht te doen, dus ik zeg tegen Katy “Kom op geef mij een lapdance”.
Katy spreekt mij nu niet tegen en terwijl ik plaats neem op het luchtbed zet ze een muziekje op en begint eerst sensueel te dansen voor mij. Ze drukt mijn handen op haar heupen en vervolgens neemt ze plaats op mijn schoot en begint ze sensueel op mijn schoot te dansen. Omdat Katy slechts een dun rokje aan heeft voel ik nu mijn kruis tegen haar kruis aan drukken, en ik kan er niets aan doen, maar ik raak hier toch opgewonden van hoe fout dit ook is.
Katy heeft haar handen stevig om mijn nek heen geklemd terwijl ze mij nu een uitvoerige lapdance geeft. Als het nummer is afgelopen stapt ze van mij af en geef ik en het andere team haar een applaus.

Dennis kijkt nu Ellen aan en zij zegt “Maak je geen zorgen broer ik voer de opdracht ook bij jou uit” en zij geeft nu haar broer een lapdance waar ik en Katy toeschouwer van zijn.
Ook als Ellen klaar is met de lapdance krijgt ze van ons applaus. Ik had verwacht dat het nu wel in een gelijkspel zou eindigen omdat het best al ver ging wat we nu deden. Maar ik zie nu gelijk de volgende opdracht als Ellen de handen van haar broer pakt en op haar tieten neerlegt en deze begint te kneden.
Nu is het de beurt aan Katy en mij. Ik zie dat ze twijfelt maar ik zeg “Kom gewoon doen” en Katy knikt instemmend. Ik steek nu mijn handen uit en ik begin de heerlijk malse borsten van Katy langzaam te kneden door haar shirt heen. Terwijl ik haar borsten kneed voel ik dat haar tepels stijf worden.
Nu hebben wij ook weer onze opdracht uitgevoerd. Omdat ik vind, nu ik Katy heb gevoeld, zij mij ook mag voelen pak ik de hand van Katy beet en begeleid deze naar mijn kruis toe.
Katy kijkt mij met grote ogen aan als ze haar hand op mijn kruis voelt. “Kom kneedt hem maar lekker” zeg ik en Katy doet gelijk wat ik van haar vraag. Ik geniet, ondanks dat het fout is dat de hand van mijn zus nu mijn kruis kneedt.
Mijn pik wordt alleen maar harder door de handeling van Katy.

Wij hebben nu de opdracht vervuld en kijken naar Dennis en Ellen. Bij hen zie ik nu ook voor het eerst twijfel, maar Ellen pakt door en drukt haar hand op het kruis van Dennis en begint nu zijn kruis te kneden.
Ook zij gaan nu een stapje verder en ik zie hoe Dennis zijn zus beet pakt en nu gewoon zijn zus begint te tongen. Ellen zoent hem terug en ik en Katy kijken nu naar hoe een broer en zus elkaar zoenen en elkaars kontjes strelen.
Nu Dennis en Ellen de nieuw opdracht hebben gedaan kijk ik naar mijn zus. Ik zie dat ze het eigenlijk niet wil doen maar ik wil niet verliezen dus ik zeg “Kom op Katy, niemand komt het te weten. Dit blijft tussen ons vieren, wat er vandaag allemaal gebeurt blijft geheim” en met mijn vingers streel ik even over de hand van Katy heen.
Ik zie in de blik in haar ogen dat ze mij toestemming geeft, dus ik buig mijn hoofd naar haar toe en ik druk mijn lippen op die van haar. Vervolgens druk ik mijn lippen op die van Katy en gaat haar mond open en zijn we elkaar aan het tongen.

Ik tong nu met mijn eigen zus, dat is wat er door mijn hoofd schiet nu ik met Katy zoen. Ook wij strelen elkaars kontje en ik streel nu de heerlijke billen van mijn zus terwijl we elkaar zoenen.
Katy zoent erg lekker en het is heel erg vertrouwd om met haar te zoenen.
Nu hebben wij ook onze opdrachten uitgevoerd en Katy en ik zijn nu een grens overgegaan dat we niet meer willen verliezen en willen winnen, tegen elke prijs!
Ik zeg tegen Katy “Kleed je uit” wat zij ook doet. Terwijl Katy zich uitkleedt verlekkeren Dennis en Ellen maar ook ikzelf ons aan haar lichaam.
Katy ziet er prachtig uit nu ik haar naakt zie en we haar lichaam uitvoerig bewonderen. Ook ik kleed mij nu uit en nu kijken Katy, Dennis en Ellen naar mij. Ook hun drie bewonderen mijn lichaam.

Nu is het de beurt aan het andere team en Ellen zegt “Kom broer, wij kunnen nu niet achterblijven”. Ik zie hoe zij nu ook hun kleding uit doen en nu is het de beurt aan mij en Katy om de lichamen van Ellen en Dennis te bewonderen. Hun lichamen zien er goed uit.
Vervolgens zie ik hoe Dennis op zijn rug gaat liggen en de naakte Ellen boven op hem komt liggen.
“Kom zus wij ook” zeg ik en wij doen nu precies hetzelfde. Ik geniet als Katy plaats neemt met haar naakte lichaam op dat van mij. Ik voel haar borsten tegen mijn lichaam geplet worden en hoe ze met haar naakte kutje over mijn lichaam heen schuift.
Nu is het tijd voor een nieuwe opdracht. Ik merk dat Katy onderdanig is en dat ze ook, al zal ze het niet willen, erg makkelijk over te halen is. Ik besluit ondanks dat het fout is om hier gebruik van te maken. Ik stop mijn vingers in het kutje van Katy en ik begin haar te vingeren. Ik zie hoe Dennis en Ellen toekijken als ze zien hoe ik mijn zus met mijn vingers verwen.

Na een minuut hou ik op en kijk ik of Ellen en Dennis ook zo ver durven te gaan. En ja hoor, dat durven ze. Ik kijk nu hoe Dennis zijn zus Ellen begint te vingeren.
Ook zij verzinnen weer een nieuwe opdracht en ik zie opeens hoe
Ellen nu Dennis aan zijn pik trekt.
Na een minuut trekken kijken Dennis en Ellen op en kijken zij naar ons. Nu hoef ik deze keer niets tegen Katy te zeggen en doet ze de opdracht automatisch na en begint ze aan mijn pik te trekken. Het is heerlijk om door je zus te worden afgetrokken.
Maar ik wil meer en ik besluit dat de nieuwe opdracht is dat we elkaar met onze mond gaan verwennen. Ik zeg tegen Katy dat ze omgekeerd boven op mij moet komen zitten wat ze ook gelijk doet.
Ik zeg “Kom zus, nu mijn pik zuigen” en ik voel gelijk hoe de mond van Katy over mijn pik heen schuift en ze mij begint te pijpen.

Wow wat heerlijk om mijn pik nu in de mond van mijn zus te voelen. Ik druk mijn mond nu op haar kutje en ik begin haar nu gelijktijdig te beffen. Het is te gek om gepijpt te worden en om gelijktijdig te beffen en helemaal nu het met Katy is. Ik geniet van het kutje van Katy wat ik gelijk volop aan het verwennen ben.
Na een minuut of twee stoppen we om te kijken of Ellen en Dennis net zo ver als wij durven te gaan. Ik zie nu ook de twijfel bij Dennis en Ellen, maar ook zij doen vervolgens de opdracht en ik en Katy kijken toe hoe zij elkaar in standje 69 aan het verwennen zijn.
Nadat ook Dennis en Ellen de opdracht hebben vervuld is het tijd voor de nieuwe opdracht. Nu zie ik dat zij nog een stapje verder gaan. Ellen gaat nu op haar rug liggen en ik zie dat Dennis plaats neemt boven op haar. Vervolgens zie ik zijn pik haar kutje binnen dringen en ik zie dat ze elkaar neuken. Broer en zus hebben echt seks met elkaar. Er wordt nu 100 procent incest gepleegd, en hoe fout het ook is, het is te gek om te zien hoe broer en zus elkaar neuken.
Ellen moet gelijk kreunen als haar broer Dennis telkens diep in haar stoot. Ik en Katy kijken nu gefascineerd toe hoe Dennis en Ellen elkaar aan het neuken zijn, vol passie en overgave. Het lijkt wel of er nu een stel seks heeft met elkaar in plaats van een broer en een zus.

Al snel veranderen Dennis en Ellen van standje en zien we hoe Ellen plaats neemt boven op de pik van haar broer en ze hem begint te berijden. Het liefst zou ik nu met mijzelf willen spelen maar dit kan niet omdat ik ook nog straks onze opdracht zal moeten uitvoeren.
Ellen blijft haar broer net zo lang berijden tot hij klaarkomt en zijn sperma diep in haar kutje spuit. Ellen komt nu ook klaar op de pik van haar broer als zij het sperma van haar broer in haar kutje voelt spuiten.
Als Dennis en Ellen klaar zijn zeggen ze “Zo en nu is het de beurt aan jullie”.
Ik zie dat mijn zus eigenlijk niet wil maar ik zeg “Kom Katy wij zijn nu zo ver gegaan dat dit er ook nog wel bij kan”.
Mijn zus wil nog iets zeggen maar ik druk mijn hand op haar lippen “Sssst Katy, zeg maar niets meer, laat het maar over je heen komen en ga er maar van genieten”.

Ik leg Katy nu neer op haar rug en ik spreid haar benen open. Ik neem nu plaats boven op haar en ik druk mijn lul nu mijn zus haar kutje in. Ik voel gelijk dat het kutje van Katy heerlijk strak om mijn lul heen spant terwijl ik mijn lul nu dieper in haar stoot.
Als mijn lul diep genoeg in haar kutje zit begint ik langzaam in haar te stoten.
Het gebeurt nu echt: ik neuk met mijn eigen zus en er kijken zelfs nog andere mensen toe ook! Ik begin gelijk te kreunen net zoals Katy als ik mijn lul telkens diep in haar stoot.
Ik druk mijn mond op een van de borsten van Katy en ik zuig aan haar tepels terwijl ik telkens in haar blijf stoten in een goed strak tempo. Mijn lul zit lekker diep in Katy haar natte strakke kutje.
Op een gegeven moment kijken we elkaar diep in de ogen terwijl we neuken met elkaar. Ik zie dat Katy net zoals ik enorm geniet van de neukbeurt.

Ook wij veranderen nu van standje en ik lig nu op mijn rug terwijl Katy boven op mijn pik zit en mij nu met volle teugen aan het berijden is.
Mijn handen rusten op de heupen van Katy en haar borsten schudden heen en weer. Ik voel mijn lul diep in het strakke kutje van Katy zitten.
Hoe fout de seks ook is en wij gewoon dikke vette incest plegen met elkaar is onze seks wel erg romantisch.
Langzaam voert Katy het tempo op waarmee ze mij berijdt en ik voel dat ik bijna moet klaarkomen. Omdat Dennis net zijn zaad ook in de kut van zijn zus heeft gespoten moet ik dit ook doen, willen wij niet de opdracht verliezen. Ik vraag toch aan mijn zus of ze dit goed vindt en ze antwoordt “Ja spuit mijn kut maar vol met je zaad lief broertje van mij”.

Katy verhoogt nu nog even flink het tempo en ik hou het niet meer vol en ik spuit mijn sperma nu de kut van Katy in. Ik voel stralen van mijn zaad nu de kut van Katy inschieten. Dit is voor Katy ook te veel van het goede en zij komt nu klaar op mijn pik. Ik hoor een harde kreun uit haar lichaam ontsnappen terwijl haar kutje mijn pik strak afknijpt.
Nu hebben wij ook onze opdracht vervuld net zoals Ellen en Dennis en terwijl Katy van mij afstapt vraagt Dennis “Gelijkspel?” en iedereen is het hier wel mee eens.
Ik en Katy kleden ons weer aan en we weten allebei dat vanaf dit moment niets meer in ons leven hetzelfde zal zijn. Maar spijt, nee dat heb ik er zeker niet van.

Ellen zegt dat ze na al dit harde werk op deze middag toch wel honger heeft gekregen en of wij zin hebben om mee te gaan eten in het restaurant van de camping. “Ja dat kunnen we wel gebruiken wat verse energie” zegt mijn zus. We sprinten nu vol door de regen naar het restaurant van de camping toe om samen met ons vieren wat te gaan eten en weer op krachten te komen.

Dit verhaal was een verzoekverhaal dat ik heb geschreven voor Katy. en is ook met haar toestemming online gekomen.
Wil je zelf een verzoekverhaal hebben mail dan naar wiliamwlker@live.nl en misschien vind ik het interessant genoeg om er een verhaal over te schrijven. En wie weet kan je dan ook je eigen verzoekverhaal lezen en heb je een mooi geil verhaal naar je eigen geile wensen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Zoon Rick - 8Door: Patrick57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon, Moeder, Anaal, Trio,
"Rick trok zijn lul al weer redelijk snel terug uit de mond van Ilse en bood deze aan aan Trees. Ook hij wilde blijkbaar dolgraag ervaren hoe goed Trees kon pijpen en ik zag hem genieten van de langzaam op en neer flitsende tong van Trees. Da..."
24-05
9.5
Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.4
PinksterweekendDoor: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.0
Mijn Sugardaddy's -19Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
FamilievakantieDoor: Diva Donna
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Spanje, Tante, Vakantie, Zwembad,
"In een saai kantoor op de 5e verdieping van een complex gingen de vingers van Donna over haar toetsenbord. Haar bureau lag bezaaid met oneindig veel papierwerk. Ze hoorde iets zoemen en pas na 3 keer had ze door dat haar telefoon overging. Snel veegd..."
17-05
9.1
Ze Neemt Me ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"In tegenstelling tot mijn klasgenoten heb ik een totaal andere band met mijn zus. Veel van mijn leeftijdsgenoten maken h l veel ruzie met hun broers of zussen maar ik niet. Mijn zus is gewoon mijn beste vriendin. Al lachend zegt mijn zus h l vaak t..."
15-05
9.4
Max'imamaDoor: Max
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Likken, Moeder,
"De tranen rolden over haar wangen, was het van genot of wa s het van dat het meer was dan ze voor gehoopt had.. Onverbiddelijk hard waren ze voor haar geweest vandaag, dit had ze nog nooit meegemaakt, alhoewel ze al heel wat watertjes doorz..."
13-05
8.2