63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 5797x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Tom had zijn tentamens gehaald, had dat gevierd met een wilde nacht en was er desondanks in geslaagd een keertje niet door zijn wekker heen te slapen. Toch was hij 5 minuten te laat op zijn werk gekomen. Toegegeven, het was niet de eerste keer, maar toch wel heel flauw om hem nu te ontslaan. Tom vond het werk saai, maar het geld kon hij goed gebruiken. Hij moest nog wat vrienden terugbetalen en voor een lekkere vakantie had hij ook geen geld.

Een lang bezoek aan de sportschool hielp om zijn geldzorgen te vergeten. En een ansichtkaartje bij de post was genoeg om nieuwe vakantieplannen te smeden. Oom Hazewijn woonde in München en nodigde zijn neefje uit om langs te komen. Oom Hazewijn stuurde wel vaker een kaartje, maar nooit eerder een kaart met een afbeelding van een geile faun. Tom kon zich wel herkennen in het klassieke beeld dat in een museum met een vreemde naam werd tentoongesteld.

Geld had hij niet, dus Tom moest wel liften. Ooit was het populair geweest onder studenten, maar inmiddels waren het alleen weirdo’s en nymfomanen die nog liften. Tot de eerste categorie rekende Tom zich zeker niet. Maar een spannend avontuur met een vrachtwagenchauffeur leek hem zeker een mooie bijvangst van zijn reis. Hij besloot zich in ieder geval daar vast op te kleden.

De oude liftplek bij het centrum bleek weinig soelaas te bieden. En ook op een parkeerterrein even buiten de stad ging het nog niet echt crescendo. S avonds waren hier heel andere dingen te beleven wist Tom uit eigen ervaring. Nu niemand hem wilde oppikken, drong de vraag zich op of hij zelf niet iemand op kon pikken.

Het toiletgebouwtje had zeker betere tijden gekend. De meeste mensen gebruikten de schonere toiletten bij het tankstation even verderop. Voordeel was dat daarmee de kans groter was dat andere bezoekers aan dit oude hok dezelfde interesses hadden. Jammer genoeg stonden er weinig auto’s geparkeerd, maar Tom zorgde er wel voor dat hij werd opgemerkt door de chauffeurs die er stonden.

Met zijn sportbroekje op zijn enkels en een half harde pik in zijn hand stond Tom bij het urinoir te wachten op andere bezoekers. Zijn fraai gespierde billen waren gemaakt de juiste aandacht trekken en zijn gezwollen geslacht kon desgewenst bevestigen waarom Tom hier stond. Het wachten op een andere bezoeker, de onzekerheid of die andere bezoeker dezelfde bedoelingen had of gewoon wilde pissen: het maakte onze Tom nog geiler.

Georg had Tom wel het gebouwtje binnen zien gaan en had ook sterke vermoedens dat Tom daar niet was voor een volle blaas, maar hij wist ook dat je jongens soms even moest laten wachten. Georg wachtte zelf eigenlijk op iemand anders, maar waarom de tijd niet aangenaam benutten?

Veel tijd had Georg niet, dus binnen kwam hij gelijk ter zake. Hij keurde Tom en toen de atletische jongen goed en met gepast eerbied reageerde op de betastingen dirigeerde hij de knul naar één van de hokjes. Daar trok Tom ook zijn hemdje uit en knielde gewillig. De wijd opengesperde mond werd snel gevuld met een forse pik. Georg stelde tevreden vast dat deze knul genoeg pijp ervaring had.

Ongeremd verwende Tom de pik die hem werd aangeboden. Georg wist wat hij deed en Tom gaf zich daar maar al te graag aan over, hij was hier om gebruikt te worden, om die lekkere pik niet alleen in zijn bek maar ook in zijn jongenshol te voelen. Lang hoefde Tom daar niet op te wachten. Georg had nog veel langer van deze pijpbeurt kunnen genieten, maar hij had haast en hij wilde zeker ook nog het veelbelovende jongenskontje gebruiken.

Ruw stootte Georg zijn stijve paal in de jongenskut. Het was zeker niet de eerste pik die Tom ontvangen had, maar het hol was nog lekker strak en Tom was allesbehalve een boring bottom. Kreunend van genot spoorde de jongen Georg aan hem ruw te nemen. Gelukkig had Georg aan een half woord genoeg. En Georg was sterk.

Hij draaide de knul om, tilde hem op, beval hem zich vast te houden aan het scheidingswandje, legde de gespierde jongensbenen over de schouders en vervolgde de neukpartij. Belangrijk voordeel van de nieuwe houding is dat Georg de jongen nu diep in de ogen kon kijken, kon zien hoe Tom ervan genoot om zo doorgeneukt te worden, terwijl de jongen zelf nog sterker voelde hoezeer hij zichzelf had overgeleverd aan een dominante man.

Tom genoot nog meer in deze nieuwe houding. De pik in zijn hol, het manier waarop zijn lijf gebruikt werd, en de wetenschap dat ieder moment iemand kon binnenkomen om hem hier te betrappen. Natuurlijk zou een eventuele bezoeker ook de dominante man zien, maar die bezoeker zou nog meer zien hoe Tom zich hier hoerig overgaf aan die man. Het speet Tom bijna dat er niet iemand binnenkwam.

Ook daarom: Als het aan Tom had gelegen was Georg nog even doorgegaan, maar Georg had haast. Hij was hier om iemand op te halen en moest nog terug naar Duitsland. Deze lekkere jongen was alleen maar bijvangst. En dus werkte Georg gestaag toe naar een hoogtepunt. Tom voelde dat ook. Hij verlangde naar het zaad en hoopte dat het niet het laatste zaad van de dag zou zijn. Georg zag het. En hij gaf de jongen waar hij om vroeg, wat hij nodig had: kostbaar mannenvocht diep in de ingewanden van de smekende jongen.

Terwijl Georg zich terugtrok en Tom langzaam weer op eigen benen kwam te staan wisselden de Duitse man en Hollande jongen hun eerste woorden. Ze spraken Engels. Tom bedankte voor zaad dat nu voorzichtig uit zijn jongenshol drupte. Georg complimenteerde de jongen: een lekkere, bruikbare slet.

Tom nam dat compliment natuurlijk graag aan. En om te laten zien wat voor slet hij was, stak hij een paar vingers in zijn eigen hol om die vervolgens zaad bedekt in zijn mond te steken. Bij wijze van extra compliment kneep Georg de knul nog eens flink in zijn tepels en gaf een paar ferme tikken op Toms prachtige lul. Beide handelingen misten hun uitwerking niet: Toms pik stond stijf overeind en Toms hoofd bevond zich nog steeds in geile wolken.

De Hollandse jongen vertelde dat hij een lift zocht naar München, dat hij geen geld had maar dat hij hoopte dat zijn lichaam ook een lift waard zou zijn. Eigenlijk was Georg hier alleen om Martin op te halen en samen naar hun vriend Cloverick in het Zwarte Woud te rijden – waarschijnlijk stond Martin inmiddels buiten al te wachten – maar Cloverick en zijn gasten zouden een cadeautje als deze jongen zeker waarderen.

Zo kwam Tom aan zijn lift naar Zuid-Duitsland. Hij wist niet precies hoe ver het Zwarte Woud van München verwijderd was, maar zo ver kon het toch ook weer niet zijn. Bovendien was hij benieuwd naar wat hij nog meer met deze mysterieuze Duitser zou kunnen beloven. Tom had zichzelf wel voorgesteld, maar dat hij net door Georg was geneukt kwam hij pas te weten toen die buiten op de parkeerplaats werd begroet door iemand die zichzelf als Martin voorstelde.

Martin was ouder dan Tom maar jonger dan Georg. En net als Tom bracht Martin ook genoeg uren in de sportschool door. Niet dat Georg er niet goed uitzag trouwens. Martins koffer en Toms rugzak verdwenen in de achterbak, Tom nam plaats op de krappe achterbank van een Duitse sportauto terwijl beide heren het zich voorin comfortabel maakten en Georg zijn wagen de sporen gaf.

De auto was snel, comfortabel maar wel erg lawaaiig. Tom kon niet goed horen wat beide heren voorin bespreken, al hoewel hij af en toe wel een woordje opving. Toen het ging over een ‘geile Fickfotze’ en ‘schlamperige Hure’ die welkom zou zijn dacht Tom dat ze het over hem hadden, hij hoopte het eigenlijk. Maar al snel was hij te vermoeid om naar de mannen te luisteren: hij had een korte nacht achter de rug, vanochtend al gesport en was bovendien net hardhandig doorgeneukt.

Terwijl Tom onschuldig sliep op de achterbank raasde de sportauto over de Duitse autobanen. Toen Tom wakker werd schermde het al. Ze hadden inmiddels de snelweg verlaten, de wegen waren bochtiger. Af en toe passeerden ze een pittoresk dorpje. In één van die dorpjes stopte de wagen. Martin haalde voor alle drie koffie en gaf Tom een speciale creamer voor extra energie. Geheime proteïne bewaarde Martin.

Koffie en proteïne poeder misten hun uitwerking niet. Tom voelde zijn lichaam tintelen, hij was wakker en tegelijkertijd heel loom. Hij voelde zijn spieren zich aanspannen en maar was ook helemaal los. Heel bijzondere proteïne kennelijk. Maar veel tijd om daarover na te denken had Tom niet. De auto had de weg verlaten, een groot hek was automatisch opengegaan - en had zich weer gesloten om ongenode gasten buiten te houden. Voor hen doemde het groot landhuis op.

Tom werd bij de dienstingang afgezet. Daar kon hij zich omkleedden. Tim wist dat hij kwam en zou hem de weg wijzen. Op het bal zou Tom Martin en Georg dan weer ontmoeten.

Binnen was het een drukte van belang: er waren nog veel meer jongens zoals Tom: jong, goed gebouwd, vaak gespierd en allemaal met een geile, verlangende blik in hun ogen. De jongens kleedden zich uit of waren al naakt. Ze wachtten geduldig op hun buurt, op dat ze van een oudere man – inderdaad van Tim – hun outfit kregen. Die outfits hadden niet veel om het lijf: het meest bedekkend waren nog de jockstraps die een aantal jongens droegen. Anderen hadden alleen een leren halsband of metalen ketting, plus pols en enkelbanden van dezelfde materialen.

Tom kreeg nog geen hals, pols en enkelbanden. Hij kreeg een jockstrap, overigens één van Toms favoriete kledingstukken en ideaal om te laten zien wat voor jongen hij was. Hij zou zeker zijn best doen om Georg en Martin trots te maken. Maar eerst kreeg hij nog een nummer op zijn borst geschreven. Tom was nummer 27. Daarna volgde hij de andere jongens naar de balzaal.

De balzaal was al goed gevuld. Er was muziek, een aantal mannen dansten al, anderen dronken een van de cocktails die werden geserveerd door mooie, gespierde mannen, natuurlijk slechts gekleed in een klein rood zwemslipje. Die slipjes en die mooie lichamen nodigden natuurlijk uit tot betasten, wat vervolgens ook veel gebeurde en waarvoor dienstbare obers de gasten uitvoerig voor bedankten.

De gasten maakten nu eerst ruimte voor de optocht jongens die binnenkwam, de optocht waarmee ook Tom de zaal betrad. De optocht mooie, naakte jonge mannen werd met applaus verwelkomd. Hun lijven werden becommentarieerd door de gasten, waarbij de gasten opschepten wat ze allemaal wel niet met deze jongens zouden willen doen.

Aan de rand van de balzaal waren nummers op de grond geschreven. Voor iedere jongen een nummer. Hier namen zij plaats. Tom bij nummer 27. Net als de andere jongens spreidde hij zijn benen iets, vouwde zijn handen achter de rug en wachtte op wat komen zou.

Wie kwamen waren eerst bezoekers die het vlees van dichterbij wilden keuren. Ook Toms billen, tepels, borst en buikspieren werd gevoeld, betast, beknepen en getest. Het was een geil gezicht: mooie, gewillige jongens die onderzocht werden door oudere, rijpere mannen op hoe veel ze zouden kunnen hebben, hoe ze gebruikt kunnen worden, hoeveel en hoelang ze plezier zouden kunnen geven.

Dat geile gezicht en de wetenschap dat hij hier ook als hoer te kijk stond wonden Tom natuurlijk enorm op. Gelukkig had een van een barmhartigere bezoekers Toms lul uit de krappe jockstrap bevrijdt. Zijn vochtige eikel kwam nu fier boven de elastieken band van het stukje ondergoed uit. Hetgeen natuurlijk andere bezoekers weer uitnodigde om daar eens goed in te knijpen.

Georg en Martin waren inmiddels ook gearriveerd. Zij hadden zich omgekleed, hun reistenue verruild voor iets luchtiger kleding, waarbij overigens heel duidelijk bleef dat zij hier als gast waren, dat zij hier waren om te gebruiken en niet gebruikt te worden. Het cadeautje met de naam Tom dat zij hadden meegenomen bevestigde die status natuurlijk en werd ook hogelijk gewaardeerd door de heer Cloverick. De eigenaar van het landgoed en gastheer van het feest bedankten de beide heren voor het aantrekkelijke verse vlees. Wat Georg over Toms talenten vertelde klonk ‘Vielversprechend.’

Nadat iedereen de jongens had kunnen betasten, bevoelen en anderszins kunnen beoordelen, was het tijd voor de echte presentatie. Een spreekstalmeester riep één voor één de jongens naar voren. Niet bij naam, maar bij nummer, dat spreekt vanzelf. Een korte introductie volgde: wie de jongen had meegebracht, of de jongen hier eerder was geweest, of de jongen was gekomen als ‘Schlampe’, als ‘Fickstute’ of als ‘Hure’ en in het laatste geval wie zijn ‘Zuhalter’ is. Bij de jongens die als ‘Sklave’ aangekondigd werden, werd ook verteld wie de ‘Meister’ was en werd die meester bedankt voor het trainen en beschikbaar stellen van zijn jongen.

Na iedere aankondiging draaide de betreffende jongen zich een paar keer om op het podium om zijn lijf te laten zien aan het publiek, spreidde zich billen om de bezoekers zicht te geven op de daartussen gelegen jongenskut, openden hun mond of beter gezegd openden hun muil wijd open, lieten als hond hun tong zo ver mogelijk uit hun bek hangen… Alles om zichzelf zo warm mogelijk aan te prijzen. Geen enkele jongen raakte zijn pik aan, maar ook zonder dat stonden al die pikken fier overeind. Wat een beetje aandacht al niet met je kan doen.

Eindelijk was Tom aan de buurt. Hij was ‘Neufleisch’ maar had alle tekenen van een echte ‘Schlampe’ of zelfs ‘Hure’. De spreekstalmeester kwam naar Tom toe en kondigde aan dat de jongen bij hoge uitzondering mocht spreken. Of nummer 27 wist waarom hij hier was? ‘Because I need it, Sir. Also, I needed the ride, and I’m broke, Sir’ En wat had nummer 27 dan wel nodig? ‘I need to be used, I need to have my holes filled, I need to be bred and I need to work to deserve the seed I’m craving for. Sir.’ Dat klinkt als een echte hoerenjongen. ‘Yes Sir. Thank you Sir. I hope to be a worthy whore for your pleasure, Sir, Sirs.’ Dan moest hij zich ook maar als een hoer kleeden.

Zijn jockstrap werd weer afgenomen. Tom kreeg een zware metalen ketting om zijn hals. Een fors slot verhinderde dat Tom het af zou kunnen nemen, als hij dat al zou winnen. De sleutel werd ceremonieel aan Georg overhandigd. Vervolgens werden metalen pols en enkelbanden aangebracht en eveneens met sloten vergrendeld. En met een flinke klap van een rijzweep werd Tom zo naar zijn fuckbench gestuurd.

Hij lag nog maar net op die fuckbench – zijn buik lag op een kruk, zijn armen en knieën op langere planken, zijn mond en hol op respectievelijk pijp en neuk hoogte – toen de eerste mannen binnen kwamen. Tom lag hier om gebruikt te worden, hij wilde ook niets liever en hij kreeg wat hij verlangde.

Terwijl de grote, lange, korte, dikke pikken zich in zijn bek en jongenshol afwisselden, zijn ingewanden van twee richtingen met zaad injecteerden, verloor Tom ieder besef van tijd en plaats. Het enige wat hij wist was dat dit precies datgene was waarvoor hij jarenlang pesterijen plus de woede van zijn ouders had getrotseerd, hiervoor had hij zijn lichaam in de sportschool opgebouwd en getraind.

De diepe squats en zware deadlifts waren nodig geweest om voor en met strakke billen hier beloond te worden in genot, om andere mannen met diep in zich te voelen. De ademhalingsoefeningen waren niet alleen goed geweest of effectiever te trainen, maar ook om nog meer heerlijke pikken diep in zijn keel te voelen, om zijn bek wijd open te sperren en daar meerdere lullen tegelijk te ontvangen. Zijn proteïnerijke dieet was niet alleen nuttig voor zijn spieropbouw, maar had ook de behoefte aan andere, menselijke, mannelijke proteïne nog verder versterkt en maakte dat Tom nu dankbaar was voor iedere druppel sperma die in hem werd gespoten, voor iedere sperma rest die hij tussen het pijpen door van zijn lippen mocht likken.

En de mannen die onze Tom verwenden, wisten Tom te waarderen, gaven hem de waardering die hij nog nooit in die mate had gevoeld. Natuurlijk gebruikten ze het geile jongenslichaam voor hun eigen genot, maar daarmee gaven ze de jongen ook het genot, de connectie waar hij naar hunkerde. De druk die zij met hun zaad diep in Toms lijf ontlaadden, zorgde ook voor een ontlading, spannende ontspanning in Tom.

Zo vonden Georg en Martin Tom ontspannen, vermoeid, bedekt onder zaad en zweet, sperma druppend uit zijn uitgewoonde hol. Georg en Martin hadden met andere jongens genoeg plezier gehad deze avond. Ze wisten dat ze bij Tom morgen zeker nog aan hun trekken zouden komen. Ze zouden hem met veel plezier – en met veel plezier onderweg – naar München brengen. Maar eerst brachten ze hem naar bed.

Tom merkte amper dat hij werd gedoucht, dat hij in bed werd gelegd en pas de volgende ochtend ontdekte hij dat hij als een roos tussen Georg en Martin in had geslapen. Het was al te laat voor ontbijt, maar een brunch ging er zeker wel in. Tom en Martin deden nog een kleine trainingsronde in de sportschool – ze waren daar bepaald niet de enige, licht verdwaasde, vermoeide, gespierde gasten – voordat Georg de wagen startte. Het was nog een paar uur tot München en tot hun oude vriend Hazewijn, de oom van Tom.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Feest, Gangbang, Jong En Oud, Orgie, Pijpen, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.5
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7